Találatok a következő kifejezésre: Normális ha évesen még nem (75 db)

2 hónap múlva 20 éves leszek, még szûz vagyok. Normális, ha e miatt nem merek kezdeményezni a srácoknál?

Legjobb válasz: A lányok úgy általában nem szoktak kezdeményezni , mintha tilos lenne nekik. Szerintem hülyeség , hogy emiatt nem mersz , sztem ha találsz egy normális gyereket , egész nyugodtan kezdeményezhetsz te is egy beszélgetést , valószínûleg jó néven fogja venni. De amúgy mikor én még mikor 18 évesen sem voltam nõvel , akkor már én is kezdtem kicsit kétségbe esni , de aztán 19- szülinapom elõtt , megtört a jég és onnantól sok minden megváltozott. Magabiztosabb lettem , lazább , 'vagányabb' (bár azért addig is az voltam :P) Meg úgy azóta nem érzem magam feszélyezve lányok társaságában (kivéve aki nagyon-nagyon tetszik) De sztem lányként nem ház ha nem voltál még ennyi idõsen férfival , inkább becsülendõ , és szerintem ha akartál/akarnál már lehettél volna. 20f

A lányok úgy általában nem szoktak kezdeményezni , mintha tilos lenne nekik. Szerintem hülyeség , hogy emiatt nem mersz , sztem ha találsz egy normális gyereket , egész nyugodtan kezdeményezhetsz te is egy beszélgetést , valószínûleg jó néven fogja venni. De amúgy mikor én még mikor 18 évesen sem voltam nõvel , akkor már én is kezdtem kicsit kétségbe esni , de aztán 19- szülinapom elõtt , megtört a jég és onnantól sok minden megváltozott. Magabiztosabb lettem , lazább , 'vagányabb' (bár azért addig is az voltam :P) Meg úgy azóta nem érzem magam feszélyezve lányok társaságában (kivéve aki nagyon-nagyon tetszik) De sztem lányként nem ház ha nem voltál még ennyi idõsen férfival , inkább becsülendõ , és szerintem ha akartál/akarnál már lehettél volna. 20f
Nem neked kell kezdeményezni. Ha meg valaki megteszi, emiatt ne riaszd el. Ha megtudja, és otthagy, nem volt kár érte, csak arra hajtott. Ha meg komolyan vesz, még erénynek is fogja tartani.
nem a csajnak kell kezdeményezni...
Nem neked kell kezdeményezni. Én már 21 elmúltam, szûz vagyok, de akkor sem kezdeményeznék, ha már 25 lennék. nem jó felcserélni a szerepeket.
Igen, normális. Ezzel nem azt mondom, hogy helyes, meg vidám dolog, de a mai világban ezt kénytelenek vagyunk szégyenként és bélyegként kezelni. Persze itt a gyk-n tök sok megértõ ember akad... de odakint a többség lenéz emiatt.
Ne parázz e miatt, én pasiként igen értékelném. Amúgy meg értem, hogy türelmetlen vagy, mert hát a szex az sok öröm forrása, ami nemigen pótolható mással.
nemgáz és szerintem nyugodtan kezdeményez akinek nem tetszik azt hagyad
sztem ezt úgy érti hogy nem is közeledik feléjük :S ne aggódj ezen... aki szeret, egy ilyen miatt nem dob ki lol
szerintem buszke lehetsz arra, hogy szuz vagy.a pasik felneznek Rad, foleg mert a vilag megvaltozott, ha ugy tetszik, megromlott.persze a pasik minden csajt azonnal agyba dontenenek, mivel ha nem teszik, megelozi oket mas, felesegnek pedig szuzet szeretnenek.szerintem annak add a szuzesseged, ki megerdemli, egy turelmes es lasd ki turelmes Hozzad is
A srácok ezt elõnynek tartják, a lányokat szokta zavarni.
Nagy társaságban hangosan szóld el magad hogy szûz vagyok, és probléma megoldva!!!!
Nem, nem normális. Engem egyáltalán nem zavarna, sõt..
Nem neked kell kezdeményezni, és az se baj, ha még szûz vagy. Az én jelenlegi jegyesem (25l) is szûz, és én ezt óriási értéknek tartom, jó tudni, hogy csak az enyém lesz... :D Ha valamelyik fiú ezt nem tiszteli, az nem is szeret, csak a [email protected]át akarja beléd törölni, kell ez neked?? 29f
20 évesen szerintem még elég normális, fõleg ha fiúról van szó :D azok sosem nõnek ám fel
Én 16 éves vagyok, de ugyanez. Nem ciki, egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, megnyugodtam:)
Ha tudsz komoly lenni és felelõsséget vállalni magadért, akkor nincs vele semmi baj. Ízlésekrõl amúgy sem szabad vitatkozni, mindenkinek más tetszik, más a hobbija. Unalmas is lenne, ha mindenkinek ugyanaz jönne be és ugyanazt csinálná :) Én 23 éves vagyok, egészségügyben dolgozok, emberi életekért felelek, mégis szabadidõmben imádok Lol-ozni meg animéket nézni. Kinéznek emiatt? Nem. Max akik hasonló érdeklõdési körrel rendelkeznek, azokkal kivesézem ezeket a témákat, ennyi. Attól, hogy nem szokványos dolgokat szeretsz, még teljesen normális vagy!
Sokszor egy animációs sorozatnak komolyabb a története, mint a mai nézett magyar tv sorozatoknak. Ez csak az ábrázolás egy módja, könyvet olvasva te képzeled el a történetet, filmekben és sorozatokban pedig színészeket alkalmaznak akik pénzbe kerülnek. Az elsõsorban fiataloknak kitalált mûfajban , bár rengeteg felnõtt animációs sorozat is van, elég sok jópofa, lehetetlen megjelenítésre van lehetõség, amit általában csak elképzelni tudunk, filmekben vagy nagyon "gagyin" nézne ki vagy nagyon drága lenne, mindkettõre vannak példák. A lényeg: az tartja cinkesnek az ilyen mûfajt aki azt hiszi ez gyerekeknek szól, de az nem látott még 18+ -osat. A tényleges gyerekes gondolkodással sincs szerintem semmi gond, csak tudni kell a helyét és idejét, ne egy tárgyalás közepén kezdj el gyerek módjára gokut imitálni.
Mások egész nap buliznak, vannak akik otthon ülnek, vannak akik játszanak, vannak akik a kedvenc karakterüknek öltözve találkoznak más hasonló emberekkel. Ma már semmi nem furcsa :D
Ne csinalj magadnak gondot ebbol...miert kellene mindenkinek beallni a sorba??...amig igy gondolkozol addig lassabban is korosodsz az pedig nem hatrany.
Hát, Lányom/Fiam, ha ez cinkes, akkor nyújtom a kezem kézfogásra, mert akkor én is gáz vagyok :D 24 éves, dolgozó, háztartást vezetõ, férjnél lévõ lány (direkt nem NÕ, mert az olyan komolyan hangzik) vagyok, szeretek komoly, mély dolgokról is beszélgetni, de még mindig egyszerûen RAJONGOK a szupehõsökért (el sem hinnéd mennyire), télen hógolyózok és nagyon szeretem a mesefilmeket. :D
Szerintem normális. Ha a komoly helyzetekben nem viselkedik infantilis módon, akkor semmi gond nincs vele.
az elsõ válaszoló nyomatja itt a sztereotípiát! :) Egyébként igaza van...nem gáz! Az gáz amit annak érzel. Közhely, tudjuk jól, de istenem, miért éljünk úgy ahogy mások várják el? Ha azt csinálod amit szeretsz akkor leszel a legboldogabb!
Azt hozzátenném hogy pl. az animék közül eléggé sok az nem kimondottan gyerekeknek való. (nem véletlen a 12, 16, 18-as karika)

Normális ha 19 évesen még nem teljesen érzem magam késznek rá?

Normális ha 19 évesen még nem teljesen érzem magam késznek rá hogy elveszítsem, pedig kívánom.

Legjobb válasz: Figyelj én is 19 éves fiú vagyok és szûz. Szerintem normális dolog ha még nem vagy kész rá. És mindenképp jobb olyannal elveszíteni akit szívbõl szeretsz és õ is szívbõl szeret :)

Figyelj én is 19 éves fiú vagyok és szûz. Szerintem normális dolog ha még nem vagy kész rá. És mindenképp jobb olyannal elveszíteni akit szívbõl szeretsz és õ is szívbõl szeret :)
Azt, hogy mikor állsz készen a szexre, egyes egyedül te tudod eldönteni. Ha majd csak 21 évesen érzed magad késznek rá, akkor az a normális.
Szia! lány vagyok, 19 évesen még én sem álltam rá készen, csak most 21 évesen érzem azt, hogy megtenném. Szerintem ez tök normális. Gondolom Téged sem a kíváncsiság hajt, hanem az, hogy olyan lánnyal szeretkezz elõszür, akit nagyon szeretsz! :)
sok ilyen srác van még, ha nem érzed magad késznek akkor ne tedd meg, minthogy bánd késõbb hogy belementél valakivel és esetleg nem volt jó...;)
Az elõzõ két választ miért kellett lepontozni?
én õszintén kicsit meglepõdtem az utolsó válaszolókon, becsülendõ dolog, mert ma a fiúk sajnos csak arra hajtanak, h strigulázzanak...
Nem normális. Ezt a jelenséget infantilizmusnak hívják.
Szia lány vok! szerintem normális és az elsõ is örülni fog, hogy nem olyannal csinálja aki fûvel-fával lefekszik szóval ha még nem érzed magad késznek rá akkor sincs semmi gond.
Én lány vagyok, 20éves..és csak most éreztem érettnek rá magam, pedig volt már hosszú kapcsolatom..de szex eddig nem volt, mert én nem voltam rá kész. A legjobb barátom (fiú), 22évesen veszítette el a szüzességét, pedig jó pasi, csak addig nem volt olyan lány, olyan helyzet.. Szal szerintem nem vagy még lemaradva semmirõl.. és örülök, h vannak még ilyen fiúk!:)
A kérdező hozzászólása: ja és utólag, fiu vagyok.
normális. nincs meghúzva semmilyen határ, hogy na ebben a korban kell elveszíteni. a 18-as karika pl. csak arra jelzés, hogy általában 18 évesen szoktak rá megérni. bár ezt elég kevesen tartják be xD szóval normális teljesen (:

Normális, ha 11 és fél évesen még nem nő a mellem?

2008 februárban már volt a mellemben ilyen csomó vagy mi,és azóta se kezdett el n?ni a mellem.Normális ez?(az osztályomból engem és egy másik lányt kivéve mindenkinek n? csak nekem nem és ez tök rossz,mert sokszor piszkálnak vele.)

Legjobb válasz: ha ez vigasztal akkor csak az általánossuliba számit ez. de ott is csak azoknál akik parasztok és ha bárki emiatt bánt szolj vissza mért nézed. ezzel neki is szerzel egy kellemetlen pillanatot. am nekem 10 éves korom körül kezdett nõni de akkor ez még nem is számított. szerintem aki ezzel cikiz anak szolj vissza. van olyan ismerõsöm aki 14 évesen kezdett el nõni

ha ez vigasztal akkor csak az általánossuliba számit ez. de ott is csak azoknál akik parasztok és ha bárki emiatt bánt szolj vissza mért nézed. ezzel neki is szerzel egy kellemetlen pillanatot. am nekem 10 éves korom körül kezdett nõni de akkor ez még nem is számított. szerintem aki ezzel cikiz anak szolj vissza. van olyan ismerõsöm aki 14 évesen kezdett el nõni
Szerintem normális. Fõleg ha fejletlen lány vagy. Én 14 éves vagyok, de még nekem is csak most kezdett nõni. Ne izgulj, mindennek eljön az ideje, nemsokára biztosan kialakul a nõi formád.
11 evesen nekem sem volt mellem, kinek igy kinek ugy no, ne csinalj ebbol problemat. ay meg hogy ilyensmivel piszkalnak az a csak a gyerekesseguket bizonyitja. Akiknek mar "nagy" melluk van gondold el mi lesz 40 eves korara? neked meg szep kicsi ugyes melleid lesznek, arra, mikor kell:) ez nem szegyen, ne aggodj. En 18 vagyok es semmi hatranyom a "kis melleimtol". nyugi:) UDV
Szia igen normális nekm van egy barátnõm aki 15 éves és most kezdett nõni a melle szoval ne agodj
NYUGI VALAKINEK 25ÉVESEN SINCS MELLE.. :) )))

Az normális ha 14 évesen még nem jött meg? És ha megjön akkor meghízik az ember? Vagy lefogy, vagy semmi? (bocsi, nem értek hozzá)

Nem tudom, hogy aggódjak-e és bevallom kezd zavarni, hogy deszka vagyok... Jó lenne már kicsit formásodni!

Legjobb válasz: Mivel a menstruáció a jele annak, hogy a nõi hormonok elkezdtek dolgozni benned, az alakod is nõiesebbé válik. Kinek, mennyire változik, az alkati dolog.

Mivel a menstruáció a jele annak, hogy a nõi hormonok elkezdtek dolgozni benned, az alakod is nõiesebbé válik. Kinek, mennyire változik, az alkati dolog.
Semmi baj nincs azért, hogy nem jött még meg. Se hízni, se lefogyni nem fogsz majd, a melleid pedig egészen biztos, hogy fognak még nõni. Persze, hogy mennyit, azt nem lehet tudni.
Egyáltalán nem baj, hogy nem jött még meg, ráér kb 16 éves korodig.
16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz, a melled viszont akár 20 éves korodig is nõhet.
Teljesen normális. :) A hízás vagy a fogyás pedig emberfüggõ, mindenki máshogy reagál.
én 14 múltam 3 hónapja, amikor megjött. És tudod miért csak ennyi iddõsen, amikor már rég elég fejlett voltam? Mert sovány voltam, 1 évig 44 kg voltam. Aztán felhíztam 49 kg-ra. Nem is kell mondanom hogy 1 hónap múlva meg is jött. Én az elsõ elõtt hasra híztam és ez azóta sem változott. Még mindig vékony vagyok szerintem(am normál súlyra utal a bmi), de így is hülyén néz ki hogy csak a csípõm körül van sok zsír, de csak akkor mielõtt megjön. Így sokan tudják, éppen hol tartok a ciklusban, kicsit égõ. Ha már 2 éve nõ a melled, 2 éve van folyásod is, akkor akármikor megjöhet. 15 :)
Egyébként az is lenne a normális, hogy csak ennyi idõsen jöjjön meg. Csak a mai felgyorsult világban, a lányok is elõbb érnek, meg a gyerekek növekedése is elõbbre tevõdött. Teljesen normális, és max nõiesebb leszel addigra, mire megjön, vagy utána. Én ciklusosan hízom-fogyok, ha éppen készül megjönni, mindig többet kívánok enni, közben és utána egy jó ideig pedig normálisan. De ez szerintem alkati kérdés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam:)
Hízni nem fogsz, csak formásodni. Szerinted minden 16 feletti lány el van hízva? :) Ugye, hogy nem! Az alakod fog nõiesedni, de ez nem hízás vagy fogyás, csak fejlõdsz. Nem kell aggódnod, hogy még nem jött meg, 16 éves korodig nem gond, ha még nem jön meg. 16 után kell elmenni orvosi vizsgálatra, ha még mindig nem jön meg, de addig bõven van ideje.
Azt szokták mondani, ha 17 éves korodig nem jön meg, menj el orvoshoz. Egyébként nem fogsz sem hízni, sem fogyni ez miatt, bár a melleid nõhetnek, szélesedhet a csípõd, kerekedhet a feneked, alkat kérdése.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Gázos ha 17 évesen még nem volt normális kapcsolatom? (lent)

Még csak nem is smároltam. Pedig nem vagyok ronda, rendszeresen edzek, szóval kinézettel nincsen gond, nem vagyok félős se, simán leszólítom a csajokat ismerkedek velük, járok bulizni, és persze nem vagyok b*zi. De valahogyan ezek még is elmaradtak, eddig, nem tudom szerintem bennem van a hiba, csak még nem tudom mi, lehet hogy korán szeretnék komoly kapcsolatot és rossz helyen keresem a rendes lányokat? Vagy nem is komoly kapcsolatra kéne mennem? Már nem tudom mi van. :(

Legjobb válasz: Nem gázos egyáltalán :-) Fiatal vagy még. Ismerkedj továbbra is lányokkal, elõbb-utóbb összejön :-)

Nem gázos egyáltalán :-) Fiatal vagy még. Ismerkedj továbbra is lányokkal, elõbb-utóbb összejön :-)
Az a baj szerintem hogy a fiatalok azt hiszik hogy ez valami kötelezõ dolog hogy legyen barátnõjük vagy legalább tapasztalatuk lányokkal, de gondoljuk csak végig ez nem lehetséges mivel még csak 17 vagy szerintem próbálkozz de ne vedd véresen komolyan.Éljél nyugodtan aztán majd lesz valahogy én igazi barátnõt 20 éves koromban találtam valakit akit tényleg bírok. Ráérsz nyugodtan válogass a lányok közül és ne izgulj amiatt hogy nem lesz senkid mert lesz és ne érdekeljen hogy mások mit gondolnak
# 7/7 az emberek többsége nem mer válogatni, szerintem az a gáz. ha nem is akar, az az õ dolga, csak ne verjen át másokat.
Hasonlóképp vagyok én is... Én tudom magamról, hogy mindez azért van, mert válogatok, nem adom oda magam akárkinek. De nem. Nem gáz. 17/L
# 4/5 igen, vagy elmehetsz kvázni vagy ribiket felszedni, utána meg azon kesereghetsz, hogy még mindig magányos vagy, pedig eldicsekedtél a trófeákkal. elõbb döntse el magában az ember mit akar
ne agyalj fölöslegesen ilyeneken, ha azért csinálsz valamit, mert mások szerint az a menõ meg normális, akkor megette a fene. majd ha 27 évesen is itt tartasz, akkor már lehet hogy kellemetlen lesz. csakis neked ha nem vagy félénk és csúnya akkor semmi gondod nem lesz a csajozással, csak azért mert nem sikerül, nem kell rövidtávon gondolkodni szerintem egy darabig felejtsd el a rendes lányokat, és próbálj barátkozni lányokkal. majd akkor rájössz, mi a helyzet, ki a rendes és ki a lány...
Nem gáz de kib*szott rosszul fog majd esni ahogy telnek az évek...én ugyanígy vagyok 19 évesen...
Általánosban már "illik" elkezdeni??? Bocs, de ez nem azon múlik, hogy mi az elvárás a többiek részérõl... Egyébként meg a kérdés az volt, hogy az gáz-e, ha a kérdezõnek még nem volt NORMÁLIS kapcsolata - a valóban normális kapcsolat pedig ritka még ebben a korban.
Ha egy csókon ennyit problémázol, hogy fogsz dugni? Amúgy meg gáz. Általánosban már illik az ilyet elkezdeni.
# 9/9 nem hiszik, hanem elvárja tõlük a társadalom (fiatalabb része, de néha az idõsek is). nehéz megállni valkinek a lábán önállóan a saját látásmódja és elvei szerint, fõleg, ha egész életében elfogadásra (beletörõdésre) nevelték

Szerintetek gáz ha 23 évesen még nem volt 1 normális kapcsolatom se?

hányan lehetnek még így? többség hova tartozhat?

Legjobb válasz: Veled is meg a világgal is baj van. De ezért ne kímélj senkit, egyszer élsz. :D

Veled is meg a világgal is baj van. De ezért ne kímélj senkit, egyszer élsz. :D
A Te korodban, négy éve, nekem egyáltalán nem volt még barátnõm, és sosem éreztem, hogy érdeklõdénének felém, egyáltalán férfiként tudnának rám nézni a nõk. Most már menyasszonyom van.
Ami késik nem múlik, nem mindenki egyformán érik meg erre, nekem 22 évesen lett az elsõ komolyabb barátnõm, addig nem volt, csak kisebb bohóckodások.
ha miattad akkor igen de ha más miatt akkor egyszerûen nm volt szerencséd
Mennyi lúzer van!!! Másnak ennyi évesen családja, gyereke van! Jó, tegyük fel hogy nem tudsz semmit felmutatni. De hogy egy nõt nem tudtál felszedni 18 éves korod elõtt majd addig édesgetni amíg meg nem dugtad ez rohadt nagy szégyen! Egyszer talán megjön az eszed és akkor bánni fogod a - most még - 5 évnyi kimaradt dugást..

Normális ha 16 évesen még nem kívánom a szexet?

Én egy 16 éves lány vagyok . Nem vagyok egoista de elég sűrűn mondják hogy nagyon szép vagyok és akadnak fiúk is akik 'ostoromolnak'.A barátnőimnek már mindnek volt szexuális kapcsolata csak nekem nem.Õk gyakran mondják hogy nemtudom mit hagyok ki mert hogy mennyire fantasztikus érzés meg majd ha megtudom milyen ez az egész nekem is furcsa lesz ha azt tapasztalom hogy nincs személy akivel épp letudnának ugy feküdni. /nincs barátjuk, ők egyébként már 17-18 évesek :) / De én még mindig ugy érzem hogy egyálltalán nem kívánom a szexet, szerintetek ez normális??? Persze megszoktam nézni egy-két porno videót néha, és olyankor érzem hogy : -úhh .. de jó lehet de utána már egyálltalán kedvem se lenne a dologhoz.. vagy az is lehet hogy azért mert még nem volt olyan komoly kapcsolatom se ahol felmerült volna ennek az egésznek az ötlete esetleg?!!

Legjobb válasz: Szerintem az. Kivéve, ha C betûs vagy mert akkor irány az orvos... Bár inkább ne.

Szerintem az. Kivéve, ha C betûs vagy mert akkor irány az orvos... Bár inkább ne.
C betûs állampolgár = cigány, etnikum, rejtett erõforrás, ork, nemhiába született, raj, segíjes.
Rosszul tetted fel a kérdést. Ha nem látnád, a kérdésedben az áll, hogy "egyáltalán nem kívánom a szexet".Ez ilyen korban szervileg nem normális, hiába pontoz le a sok szentimentális idióta. Ebben a kommentben viszont már azt írtad, hogy tulajdonképpen kívánod, de csak azzal, akivel komolyan együtt vagy.Ez normáli és , dicséretes mentalitás, de marhára nem az amit a kérdés akart kifejezni..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki tényleg normálisan a kérdésemre válaszolt ! 12-es képzeld vannak akik szivesen megtennék ezt nekem , de én nem azt mondom hogy olyankor ugymond nem indulok be .. de ha ezt egy olyan ember teszi akihez érzelmileg nem köt semmi akkor persze h nem kivánom vele a szexet.. de van egy fiú az életemben aki 20 éves, vele szoktam csókolózni ölelkezni egyszóval olyan a kapcsolatunk hogy se veled se nélküled kapcsolatot egyikünk se akar.. vele eltudnám képzelni hogy elvesztem vele a szüzességem .. de nem szeretném azt h csak megkapjon és elhajítson .! szóval én ezért tettem fel ezt a sokakaknak 'bugyuta' kérést.. mert más ennyi idõsek papolnak nekem arról hogy mennyire kivánják már ezt az egész dolgot és én ilyenkor mindig azthiszem velem van a baj .. hogy én kilógok a sorból ! Remélem ezzel most megértette mindenki aki eddig rosszallóan nézett a kérdésemre az igazi problémámat !
Egy lány sokszor csak akkor kívánja a szexet ha egy nagyon megfelelõ palival van együtt és csak rá nedvesedik be. Viszont ha évekig nem találsz ilyent, akkor veled van a baj
Na a 12-esnek az ûrbõl is látható szabad szemmel a batár nagy arca...
Elég lenne csak végigpuszilgatnom a nyakad és máris elkezdene érdekelni téged. :D Amúgy meg a nemi érést nem kell erõltetni elnyomni meg végképp nem szabad. Ki tudja hogy nálad mi az oka. 26F
Mivan 58%-os? Mitõl jobb a kérdezõ mint más emberek? Jó hogy nem szexel összevissza, de ha egyáltalán nem kívánja az NEM NORMÀLIS!
Bár csak több ilyen lány lenne mint Te! Ezzel válaszoltam is a kérdésedre!
A kérdező hozzászólása: óóó értem :) köszönöm mostmár ezt is tudom :D nem egyébként semmi ilyen nem vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Igen egyébként õk is ezt mondták hogy addig örüljek amig nem tudom milyen a hiánya.. de azért elég rossz úgymond kihúzni a sorból.. de az is lehet hogy túl gátlásos vagyok , fõleg hogy van egy bátyám , aki örzõ védõ :D :D de akinek van az ugyis tudja mirõl beszélek :) a legdurvább pedig hogy falun élek és körülbelül azthiszi mindenki hogy az egész baráti köröm már vagy 20x végig ment rajtam.. (mert õk ilyen 20-21 évesek) de én azt kapom vissza hogy sokkal fejlettebb vagyok a koromnál ugyhogy ezen nem kell csodálkozni hogy ennyi idõsek a barátaim :)
A kérdező hozzászólása: Neharagudj de nemtudom mit jelent az a C .. ?!! A másik pedig hogy én szépen és normálisan kérdeztem meg embereket a problémáimról és normális válaszokat is vártam amit a többiektõl kaptam is :) neked pedig nem mondta senki hogy kötelezõ ide irnod ! :)
Szerintem egyelõre még nem gáz. Majd ha megtapasztalod, utána úgyis megõrülsz tõle. Addig örülj, amíg nyugodt vagy.
Ha nem akarsz még szexelni az nem baj, de ha egyáltalán nem kívánod, az nem normális..
Hasonló korú és helyzetû lány vagyok. Ha gondolod, priviben beszélgethetünk :)
szerintem normális
ma 14:28 Ha a szex után elhajt akkor az egy sekélyes szemétlá[email protected]! Ezt emberismerettel kell kiszûrni. Amúgy meg a csókolózás jó dolog. Ha a fiú nem indít be akkor lehet hogy ki kéne próbálnod másik fiúval is és xarni mindenki más beleszólogatós véleményére, mivel semmi közük hozzá. Az biztos, hogy ha én keresném valamire a választ mert nem ismerném magam akkor próbálkoznék. Egy késõbbi boldog párkapcsolat érdekében fontos hogy ismerd magad, hogy tudd mire vágysz, mi indít be, máskülönben nem fogod tudni hogy amit kapsz az vajon jó-e neked csak azt fogod érezni hogy valami nem jó.

Az normális ha 12 évesen még nem jön ondó?

Amikor kiverem, pornóra általában 6-7 percig csinálom, de nem jön semmi.. nem tudom, hogy csak én csinálom-e rosszul..

Legjobb válasz: ne ha 6-7 percig verd ki hanme amig elenem mész :D

ne ha 6-7 percig verd ki hanme amig elenem mész :D
Talán 12 évesen kisautózni kellene nem a fütyidet bizergálni. Mekkora ribi leszel te is..tanulj inkább, legalább jó kömûves leszel!
ez nem perctõl és mp-tõl függ.addig vered míg nem érzed a jóféle érzést:D
normális, nincs ebbe semmi kivetni való. Lehet késõn érõ vagy. 17/F
Abszolút normális, még csak most kezdel kamaszodni(nemileg érni).Gond akkor van ha legkésõbb 16 éves korodig nem jön meg!
Kedves 19:20! Szerintem õ nem akar hozzá hasonulni, és befejezni a tanulást a 8 általános után. Ha valaki maszturbál az teljesen természetes, nem kell ezért senkit se leszólni. Na de látom errõl fogalmad sincs, szóval nem sok biológia könyvet forgathattál életedben...
12 évesen nem is kell, hogy feltétlenül jöjjön még akármilyen anyag a fütyidbõl. Ha 16 éves korodig nem jön semmi, akkor érdemes orvoshoz fordulnod, de a te korodban az a 4 év hihetetlen sok idõ és sokat fogsz változni. Egy kérdés: a fütyid felett elkezdett a szeméremdombod szõrösödni? És egy jó tanács a fiatal korodhoz: Ha a fütyiddel játszol, akkor arra hagyj idõt! Este, fürdés közben, ha anya-apa nincs otthon, stb. Ne szokj hozzá a gyors örömszerzéshez, mert akkor felnõtt korodra korai magömlésed lesz, ami zavaró lesz a nemi életedben a lányokkal. És még egy kérédés a végére: A 6-7 perc alatt eljutottál már a kellemes bizsergetõ érzésik? :)

Az normális, ha 18 évesen még nem vagyok tisztában a szexualitásommal? /F

Igazából bi srácnak tartom magam. Még soha nem volt semmilyen kapcsolatom, ami valószínû azért van, mert még én sem tudom, hogy mit várjak el egy komoly kapcsolattól. Van egy lány, akivel kezd kialakulni valami kettõnk közt, de még eléggé kezdetleges fázisban vagyunk. (Yeah, I’m in a friend zone!) A nõkrõl ennyit, soha nem akartam magamnak csajt, inkább egy komolyabb barátnõt, akivel nem 1 hétig tart a kapcsolatunk!

Legjobb válasz: Nem pánszexuális vagy inkább?

Nem pánszexuális vagy inkább?
na hát ez tök jó!! szerintem ez normális. ahogy leírtad, hogy szexuálisan jöhet fiú-lány, de csak lánnyal terveznél ez tök normális. (én ugyanígy vagyok, csak lány, szóval csak férfival tudom elképzelni komolyabban, a barátommal, szeretnék majd gyereket, de szexben nem teszek különbséget, lányokhoz is ugyanúgy vonzódom.) az is normális lenne, ha csak fiúval lennél... a szexet el kell vonatkoztatni minden mástól, abban csak a vágyaid, és örömöd jelenjenek meg! csak ami jól esik, és amitõl boldog vagy! de azért akkor nem árt ám ismerkedni =) ez a véleményem! :D
Tehát a szex és a szerelem az két különbözõ dolog? Hûha! Nem az lenne a normális, hogy csak azzal szeretkezünk, akit szeretünk?
igen jól látod, különbözõ bizony! és jól írod, nem az a normális, ha csak azzal szexelünk akibe szerelmesek vagyunk... honnan tudjam akkor eldönteni mit akarok, mi a jó nekem, mire vágyom, ki a megfelelõ számomra, stb.... kinek így jön be az élet, kinek úgy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!