Találatok a következő kifejezésre: Normális ha évesen még (139 db)

13 éves vagyok és kb.176 cm. Sokat fogok még nőni? 13 évesen az normális ha 176 centi vagyok és 57 kg?

Bocsi ha rossz helyre írtam de még kezdő gyakorikérdéses vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)

Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)
A kérdező hozzászólása: annyira nem baj hogy ilyen magas vagyok de már nagyobb nem szeretnék lenni.. Egyébként a családomból sokan mondják h jó modell lenne belõlem és ezen már én is gondolkodtam hogy modell legyek de még korai.
lehet hogy most hülyének fogsz tekinteni, de én nagyon örülnék neki ha 176cm lennék. Sajnos 166cm vagyok és modell szeretnék lenni, de ez sajnos édes kevés hozzá:S És igen szerintem még nõhetsz, sõt biztos is.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem sokat fogom már...nem szeretnek olyan magas lenni :D
Ezt mi nem tudhatjuk.. menj el orvoshoz es az egy kez rontgen alapjan megmondja, ha nagyon erdekel:) de amugy ha mar megjott akkor nem valoszinu h sokat nosz még..:)
A kérdező hozzászólása: Sokat fogok még nõni?
Korán érõ vagy.. ennyi :) én 13 évesen 155-158 cm voltam :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy kicsit rossz hogy ilyen magas vagyok mert én vagyok a legmagasabb az osztályba és az utánam lévõ kb 5 centivel kisebb. :D És az osztály legkisebb lány az LB-m aki 2 fejjel kisebb nálam xÐ :DD
A kérdező hozzászólása: sokak szerint erõs a csontozatom és az is benne van a súlyban. :D
ugyan hogy nem korai. Inkább kezd el 13 évesen és amikor felnõtt leszel már profi vagy.:) Ilyenkor kell elkezdeni.

Szerintetek normális hogy 17 évesen még szűz vagyok? és ha igen miert?

Legjobb válasz: Még 25 évesen is normális. Nem az a fontos,hogy hány évesen veszíted el,hanem az,hogy mennyire szeretitek egymást a pároddal. Inkább az a nem normális,aki minden pasival lefekszik.

Még 25 évesen is normális. Nem az a fontos, hogy hány évesen veszíted el, hanem az, hogy mennyire szeretitek egymást a pároddal. Inkább az a nem normális, aki minden pasival lefekszik.
normális, sõt 17 elõtt elveszteni ciki, 17 elõtt a lányok 99%a éretlen lelkileg és agyilag, a fele még testileg is, akkor nem talál olyan partnert, 17-18 elõtt kezdõdõ komoly kapcsolatoknak a 98%a nem tart sokáig, aki 17-18 évesen is szûz annak van tartása, és arra azt mondhatjuk hogy igazán érett, mert tudja hogy nem gyerekként, gyerekszerelemben kell szexelni, én pl 19 évesen veszítettem el, elõtte is voltak barátaim de egyikkel sem akartam, 19 évesen viszont igazán szerelmesen, éretten felkészülten veszítettem el, nem fájt sõt élveztem és mai napig együtt vagyunk :) 22L
Mi nem vagyunk olyan földhözragadtak mint te, nem a külsõ számít!
Azért a szopást gyakorold.
Normálisnak normális...A gond csak az, az új alkotmány értelmében minden olyan személy, aki betöltötte a 16. életévét, és még mindig szûz, ún. szüzességi adót kell fizetnie. A polgármesteri hivatalban majd útbaigazítanak az adó mértékérõl. Szóval így jártál:DD
19 éves szûz lány vagyok, szerintem ez is normális, javítsatok ki ha tévedek :D Egyszerûen várok arra, akinek nem csak egy estére kellek, szerintem nincsenek égbenyúló igényeim :D
tök normális.. én 19 évesen nyilas vagyok nincs ezzel semmi gond.
Persze, hogy normális. Nagyon egyszerû, még nem találkoztál olyan fiúval (amennyiben lány vagy) akiben annyira megbíztál volna, hog testileg is neki add magad. Ezért nem is szólhat meg senki. Mindennek eljön a maga ideje, te is majd megismersz egy olyan fiút akiben annyira fogsz bízni, és annyira vonzódsz hozzá és szereted, hogy majd a szüzességed is vele akarod elveszteni, de egyenlõre még ezekszerint nem jött olyan valaki az életedbe, ezért ne is aggódj. Senki sem marad örökre szûz, csak esetleg az apácák. De teljesen normális, hogy 17 évesen még szûz vagy. 26/l
valamit félre olvastál, nem 18 évesre írtam hogy fejleltlen
"normális, sõt 17 elõtt elveszteni ciki, 17 elõtt a lányok 99%a éretlen lelkileg és agyilag, a fele még testileg is, akkor nem talál olyan partnert, 17-18 elõtt kezdõdõ komoly kapcsolatoknak a 98%a nem tart sokáig, aki 17-18 évesen is szûz annak van tartása, és arra azt mondhatjuk hogy igazán érett, mert tudja hogy nem gyerekként, gyerekszerelemben kell szexelni, én pl 19 évesen veszítettem el, elõtte is voltak barátaim de egyikkel sem akartam, 19 évesen viszont igazán szerelmesen, éretten felkészülten veszítettem el, nem fájt sõt élveztem és mai napig együtt vagyunk :) 22L" hogylenne már egy 18 éves csaj fejletlen?már 14 évesen õk katétereznek meg ha orvosnak tanulnak.
Én például 19 évesen vesztettem el! Egyáltalán nem éreztem cikinek, söt... Sztem becsülendö! :-)
Annyira nem értem hogy akárki kiír valami hasonló kérdést rögtön jön egy csomó olyan válaszoló akik megdöntenék a csajt. Honnan tudod hogy nem egy 150 kg-os troll-fejû nõ írta a kérdést na akkor mi van?! (ezek alatt persze nem azt értem hogy a kérdezõ így nézhet ki)
Szerintem normális, nem értem, miért ne lenne az.
hát ha lány vagy segíthetünk a problémán...
Normális, hogy 17 évesen szûz vagy. Inkább az az abnormális, hogy ezt megkérdezed! Ne érezd cikinek csak azért, mert a többiek már elvesztették. Sõt, inkább legyél rá büszke!Manapság kevés ilyen lány van!

Normális ha egy 14 éves fiunak nincs még megjöve?

Az egyik barátom azon aggodik hogy 14 éves és még nincs spermája?......van miért aggodjon?

Legjobb válasz: Szia! Normális. A nemi érésnek 16 éves korig kell beindulnia. Ha még nem is szõrösödik, fejlõdik az is normális, bár késõn érõ típus. Ha szõrösödik már a fütyköse felett a szeméremdomb és el is kezdett nõni, akkor meg pláne.

Szia! Normális. A nemi érésnek 16 éves korig kell beindulnia. Ha még nem is szõrösödik, fejlõdik az is normális, bár késõn érõ típus. Ha szõrösödik már a fütyköse felett a szeméremdomb és el is kezdett nõni, akkor meg pláne.
Elõttem írónak igaza van, késõn érõ vagy, 16 éves korig még nincs baj, még normális, de ha 16 éves korod után sem lenne spermád orvoshoz kell menned.Általában 13 éves korban már van sperma, vagy elõváladék a többségnél.

Normális, ha 16 évesen még soha nem masztiztam és gusztustalannak tartom?

Meg sem fordult a fejemben, hogy megpróbáljam. De úgy tudom hogy ez a lányoknál nem olyan fontos mint a fiúknál, szóval eddig nem is foglalkoztam vele egyáltalán. Most viszont látom itt, hogy szinte nincs olyan lány aki ennyi id?sen ne próbálta volna még. Normális, hogy ennyi id?sen az ilyesmi engem egyáltalán nem izgat?

Legjobb válasz: hát szerintem vannak a frigidek akik mindentõl undorodnak, és 16 évesen nem akarnak még maguknak sem örömet okozni, és vannak akik szeretik a szexet, és tudják, hogy nekik mi a jó.Még a tankönyvek is azt írják, hogy a lányok korábban mint a fiúk már 11 éves koruk körül elkezdenek érdeklõdni a szexualitás iránt, és lassan elkezdenek kisérletezni magukon. Persze ez csak a normális lelkivilágú, és átlagos szexuális étvággyal rendelkezõ lányokra igaz. Na õket jobb dugni mint a frigideket, mert õk ha már maguktól is undorodnak a f asz tól is fognak

hát szerintem vannak a frigidek akik mindentõl undorodnak, és 16 évesen nem akarnak még maguknak sem örömet okozni, és vannak akik szeretik a szexet, és tudják, hogy nekik mi a jó.Még a tankönyvek is azt írják, hogy a lányok korábban mint a fiúk már 11 éves koruk körül elkezdenek érdeklõdni a szexualitás iránt, és lassan elkezdenek kisérletezni magukon. Persze ez csak a normális lelkivilágú, és átlagos szexuális étvággyal rendelkezõ lányokra igaz. Na õket jobb dugni mint a frigideket, mert õk ha már maguktól is undorodnak a f asz tól is fognak
Az norm hogy nem akarsz masztizni , de az nem hogy gusztustalannnak tartod , 1x próbáld ki és visz a sodrás ...
Teljesen normális, engem sem érdekelt, elõször talán 19-20 éves koromban próbáltam ki, akkor sem azért, mert vágytam rá, csak kíváncsi voltam. Van olyan, aki egész életében nem igazán maszturbál, mert nem tartja izgatónak, élvezetesnek szóval teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnyugtattatok :)
Ó hát persze, hogy normális. Én 16 évesen nem is foglalkoztam a szexualitással. Akkor még nagyban tanultam a sulira. P.S.: Végre egy normális fiatal lány. 26/L
Erre mondják azt hogy ízlések és pofonok valakit felizgat az önkielégítés és rendszeresen csinálja, valakit pedig hidegen hagy. Miért ne lenne normális?
A kérdező hozzászólása: nem csak lányok a barátaim :D köszönöm a válaszokat :)
majd megdugnak, és változik a dolog :P
teljesen normális, 16 évesen még az én fejemben sem fordult meg az ilyesmi... 24/L
Szia. Szerintem normális. Ennyi idõsen én sem csináltam. Pár hónapja kényeztettem magam elõször, bánni nem bántam meg, de azóta 2szer ismétlõdött meg, szóval nem ez a legfontosabb számomra. Szerintem is fiúknak fontosabb. 23/L
fura, és a személyiséged is fura lehet, gondolom csak lány barátaid vannak..?
Nem kötelezõ maszturbálni. Akkor csináld, ha jól esik!

2 hónap múlva 20 éves leszek, még szûz vagyok. Normális, ha e miatt nem merek kezdeményezni a srácoknál?

Legjobb válasz: A lányok úgy általában nem szoktak kezdeményezni , mintha tilos lenne nekik. Szerintem hülyeség , hogy emiatt nem mersz , sztem ha találsz egy normális gyereket , egész nyugodtan kezdeményezhetsz te is egy beszélgetést , valószínûleg jó néven fogja venni. De amúgy mikor én még mikor 18 évesen sem voltam nõvel , akkor már én is kezdtem kicsit kétségbe esni , de aztán 19- szülinapom elõtt , megtört a jég és onnantól sok minden megváltozott. Magabiztosabb lettem , lazább , 'vagányabb' (bár azért addig is az voltam :P) Meg úgy azóta nem érzem magam feszélyezve lányok társaságában (kivéve aki nagyon-nagyon tetszik) De sztem lányként nem ház ha nem voltál még ennyi idõsen férfival , inkább becsülendõ , és szerintem ha akartál/akarnál már lehettél volna. 20f

A lányok úgy általában nem szoktak kezdeményezni , mintha tilos lenne nekik. Szerintem hülyeség , hogy emiatt nem mersz , sztem ha találsz egy normális gyereket , egész nyugodtan kezdeményezhetsz te is egy beszélgetést , valószínûleg jó néven fogja venni. De amúgy mikor én még mikor 18 évesen sem voltam nõvel , akkor már én is kezdtem kicsit kétségbe esni , de aztán 19- szülinapom elõtt , megtört a jég és onnantól sok minden megváltozott. Magabiztosabb lettem , lazább , 'vagányabb' (bár azért addig is az voltam :P) Meg úgy azóta nem érzem magam feszélyezve lányok társaságában (kivéve aki nagyon-nagyon tetszik) De sztem lányként nem ház ha nem voltál még ennyi idõsen férfival , inkább becsülendõ , és szerintem ha akartál/akarnál már lehettél volna. 20f
Nem neked kell kezdeményezni. Ha meg valaki megteszi, emiatt ne riaszd el. Ha megtudja, és otthagy, nem volt kár érte, csak arra hajtott. Ha meg komolyan vesz, még erénynek is fogja tartani.
nem a csajnak kell kezdeményezni...
Nem neked kell kezdeményezni. Én már 21 elmúltam, szûz vagyok, de akkor sem kezdeményeznék, ha már 25 lennék. nem jó felcserélni a szerepeket.
Igen, normális. Ezzel nem azt mondom, hogy helyes, meg vidám dolog, de a mai világban ezt kénytelenek vagyunk szégyenként és bélyegként kezelni. Persze itt a gyk-n tök sok megértõ ember akad... de odakint a többség lenéz emiatt.
Ne parázz e miatt, én pasiként igen értékelném. Amúgy meg értem, hogy türelmetlen vagy, mert hát a szex az sok öröm forrása, ami nemigen pótolható mással.
nemgáz és szerintem nyugodtan kezdeményez akinek nem tetszik azt hagyad
sztem ezt úgy érti hogy nem is közeledik feléjük :S ne aggódj ezen... aki szeret, egy ilyen miatt nem dob ki lol
szerintem buszke lehetsz arra, hogy szuz vagy.a pasik felneznek Rad, foleg mert a vilag megvaltozott, ha ugy tetszik, megromlott.persze a pasik minden csajt azonnal agyba dontenenek, mivel ha nem teszik, megelozi oket mas, felesegnek pedig szuzet szeretnenek.szerintem annak add a szuzesseged, ki megerdemli, egy turelmes es lasd ki turelmes Hozzad is
A srácok ezt elõnynek tartják, a lányokat szokta zavarni.
Nagy társaságban hangosan szóld el magad hogy szûz vagyok, és probléma megoldva!!!!
Nem, nem normális. Engem egyáltalán nem zavarna, sõt..
Nem neked kell kezdeményezni, és az se baj, ha még szûz vagy. Az én jelenlegi jegyesem (25l) is szûz, és én ezt óriási értéknek tartom, jó tudni, hogy csak az enyém lesz... :D Ha valamelyik fiú ezt nem tiszteli, az nem is szeret, csak a [email protected]át akarja beléd törölni, kell ez neked?? 29f

2 éves korban normális ha még nem tud lányom egy dologra koncentrálni? Vagy csak nem akar?

Kislányommal hiába próbálok játszani nem nagyon köti le semmi. Leülünk rajzolni, akkor kalimpál a ceruzával, közben bambul másfele. Ha eszik, oda se néz az ételre, mással foglalkozik. Kér egy játékot, játszunk vele kb 5 mp-t és már más kell. Így minden "feladat" órákig tart mert nem tud arra figyelni amit éppen csinál.

Legjobb válasz: Milyen "feladat"??? Még egy 3 éves, óvodás se tud 5-10 percnél tovább koncentrálni 1 dologra! Épp ezért nem is tarthat tovább kiscsoportban egy foglalkozás (kezdeményezés). Egy 2 évesnek még nem kell leülnie és rajzolnia. Ha biztosítod neki az eszközöket és kedve lesz hozzá, majd õ fog rajzolgatni (ez még firka, de nagyon fontos a rajzfejlõdésben és a finommozgások fejlõdésében). Ne várd el tõle, hogy hosszú ideig lekösse egy-egy dolog, hiszen még kicsi! Arra azonban figyelj, hogy ne legyen körülötte túl sok játék, mert az megzavarhatja. Ide kap, oda kap és tényleg nem tud majd egy játékra figyelni, hiszen az õ figyelme még könnyen elterelhetõ. Az evésnél ne legyen a közelben játék, olyan dolog, ami eltereli, így csak az evéssel fog foglalkozni. Az enyém is 2 éves, ha véletlenül ottmarad valami az etetõszéke mellett, biztosan azzal kezd foglalkozni és nem az evéssel :)

Milyen "feladat"??? Még egy 3 éves, óvodás se tud 5-10 percnél tovább koncentrálni 1 dologra! Épp ezért nem is tarthat tovább kiscsoportban egy foglalkozás (kezdeményezés). Egy 2 évesnek még nem kell leülnie és rajzolnia. Ha biztosítod neki az eszközöket és kedve lesz hozzá, majd õ fog rajzolgatni (ez még firka, de nagyon fontos a rajzfejlõdésben és a finommozgások fejlõdésében). Ne várd el tõle, hogy hosszú ideig lekösse egy-egy dolog, hiszen még kicsi! Arra azonban figyelj, hogy ne legyen körülötte túl sok játék, mert az megzavarhatja. Ide kap, oda kap és tényleg nem tud majd egy játékra figyelni, hiszen az õ figyelme még könnyen elterelhetõ. Az evésnél ne legyen a közelben játék, olyan dolog, ami eltereli, így csak az evéssel fog foglalkozni. Az enyém is 2 éves, ha véletlenül ottmarad valami az etetõszéke mellett, biztosan azzal kezd foglalkozni és nem az evéssel :)
Örülj neki! A zoknilehúzás is elég bonyolult feladat, azt is meg kell tanulni :) )) Az az igazság, hogy én inkább hagyom az enyémet, hogy maga találja fel magát. Ha látom, hogy épp nem talál semmit, akkor leülök mellé és alternatívákat ajánlok. Engedem, hogy maga válasszon... ha épp nem formabedobózik napokig, de talál más játékot, akkor sincs semmi gond! Majd ha neki lesz hozzá kedve, majd játszik azzal is... Az enyém most épp rajzol, napok óta elõ se vette a formabedobót... engem nem zavar, most mást élvez... Fölösleges rájuk erõltetni a mi akaratunkat, annak csak dac, kelletlenség, sírás lesz a vége... Még bõven lesz idejük érni. A koncentrált figyelem csak iskolás korra követelmény, akkor is max fél órát bírnak... egy 4 gyerekes óvónõ anyuka
A kérdező hozzászólása: Természetesen a feladat azért volt idézõjelben, mert nem arra gondoltam hogy oldjon meg egy keresztrejtvényt. :) Csak ha valamit csinálnunk/csinálnánk akkor nem oda figyel, akár még a zoknijával is képes elszórakozni, és akkor fél óra a 10 darabos formabedobós!
A kérdező hozzászólása: Félreértettél ha úgy gondolod ráerõltetem bármelyik játékát. Õ akar vele játszani, Õ veszi elõ, aztán fél perc múlva más kell, majd megint más. Így rövid idõn belül elõl az összes játék (mármint amit nem pakoltam el, mert szoktam neki cserélni) és semmivel nem játszik.
Valahol olvastam, de hiába keresem, most nem találom: a 2 éves gyerek néhány másodpercig tud egy dologra koncentrálni, utána könnyen elterelõdik a figyelme... Mennyi játékot szoktál elöl hagyni? Nincs túl sok? Az is zavarba tudja hozni! Együtt játszotok vagy õ egyedül? Az is lehet, hogy nem tud még elmélyedni egy játékban, ha vannak körülötte...

Normális ha én 12 éves vagyok és még nem jött meg pedig már 70/a, 75/A s melltartókosaram van?

kösz a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor nem normális.

Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor nem normális.
A kérdező hozzászólása: :O
bármi lehet szõrösödsz már? amugy mi a teljs neved?
A melltartóméret nem számít semmit, a 70A pedig teljesen lapos. Ha 16 éves korodig nem jön meg akkor menj el orvoshoz, és ha az orvos mond valami rosszat, akkor kezdhetsz aggódni, de addig tök fölösleges, örülj, amíg nem jött meg. :)
Ha más jele van már rajtad a serdülõkornak, pl. mell növekedés, punci és hónalj szõrösödés, fehérfolyás, akkor ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Igen szõrösödöm és nem vagyok lapos és 70 a melltartot hordok. :S
Az A-s melltartó majdnem a legkisebb ;)
Tök normális szerintem! Ne aggódj emiatt :)
A kérdező hozzászólása: pontosabban már van 1 db. 75 a s de van 80 B s is :SSS
20 évesen szerintem még elég normális, fõleg ha fiúról van szó :D azok sosem nõnek ám fel
Én 16 éves vagyok, de ugyanez. Nem ciki, egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, megnyugodtam:)
Ha tudsz komoly lenni és felelõsséget vállalni magadért, akkor nincs vele semmi baj. Ízlésekrõl amúgy sem szabad vitatkozni, mindenkinek más tetszik, más a hobbija. Unalmas is lenne, ha mindenkinek ugyanaz jönne be és ugyanazt csinálná :) Én 23 éves vagyok, egészségügyben dolgozok, emberi életekért felelek, mégis szabadidõmben imádok Lol-ozni meg animéket nézni. Kinéznek emiatt? Nem. Max akik hasonló érdeklõdési körrel rendelkeznek, azokkal kivesézem ezeket a témákat, ennyi. Attól, hogy nem szokványos dolgokat szeretsz, még teljesen normális vagy!
Sokszor egy animációs sorozatnak komolyabb a története, mint a mai nézett magyar tv sorozatoknak. Ez csak az ábrázolás egy módja, könyvet olvasva te képzeled el a történetet, filmekben és sorozatokban pedig színészeket alkalmaznak akik pénzbe kerülnek. Az elsõsorban fiataloknak kitalált mûfajban , bár rengeteg felnõtt animációs sorozat is van, elég sok jópofa, lehetetlen megjelenítésre van lehetõség, amit általában csak elképzelni tudunk, filmekben vagy nagyon "gagyin" nézne ki vagy nagyon drága lenne, mindkettõre vannak példák. A lényeg: az tartja cinkesnek az ilyen mûfajt aki azt hiszi ez gyerekeknek szól, de az nem látott még 18+ -osat. A tényleges gyerekes gondolkodással sincs szerintem semmi gond, csak tudni kell a helyét és idejét, ne egy tárgyalás közepén kezdj el gyerek módjára gokut imitálni.
Mások egész nap buliznak, vannak akik otthon ülnek, vannak akik játszanak, vannak akik a kedvenc karakterüknek öltözve találkoznak más hasonló emberekkel. Ma már semmi nem furcsa :D
Ne csinalj magadnak gondot ebbol...miert kellene mindenkinek beallni a sorba??...amig igy gondolkozol addig lassabban is korosodsz az pedig nem hatrany.
Hát, Lányom/Fiam, ha ez cinkes, akkor nyújtom a kezem kézfogásra, mert akkor én is gáz vagyok :D 24 éves, dolgozó, háztartást vezetõ, férjnél lévõ lány (direkt nem NÕ, mert az olyan komolyan hangzik) vagyok, szeretek komoly, mély dolgokról is beszélgetni, de még mindig egyszerûen RAJONGOK a szupehõsökért (el sem hinnéd mennyire), télen hógolyózok és nagyon szeretem a mesefilmeket. :D
Szerintem normális. Ha a komoly helyzetekben nem viselkedik infantilis módon, akkor semmi gond nincs vele.
az elsõ válaszoló nyomatja itt a sztereotípiát! :) Egyébként igaza van...nem gáz! Az gáz amit annak érzel. Közhely, tudjuk jól, de istenem, miért éljünk úgy ahogy mások várják el? Ha azt csinálod amit szeretsz akkor leszel a legboldogabb!
Azt hozzátenném hogy pl. az animék közül eléggé sok az nem kimondottan gyerekeknek való. (nem véletlen a 12, 16, 18-as karika)

Normális ha egy 2 és fél éves kislány 10kor még nincs ágyban?

Ismer?seim gyereke, 10 el?tt nem szokott aludni, s?t! Délután alszik 3 órát, aztán este mondjuk 10t?l 8ig. Ez igy Oké? Csak nekem furi?

Legjobb válasz: Igen, normális. Sajnos az én egy évesem is ilyen, épp az elõbb borultam ki. :(( Ma egyszer aludt, fél 1-tõl fél3-ig két órát. Fél 8-kor már bóbiskolt az etetõszkében, gyorsan megfürdettük, és akkor felélénkült, most 10 után aludt el 20 perces kínlódás és sírás után.. (ha nem vagyok határozott, még most is itt nyûglõdne). Én is boldog lennék, ha 8-kor már aludna. Nálunk inkább a fél 9, - 9 körüli idõpont az, amikor elalszik.

Igen, normális. Sajnos az én egy évesem is ilyen, épp az elõbb borultam ki. :(( Ma egyszer aludt, fél 1-tõl fél3-ig két órát. Fél 8-kor már bóbiskolt az etetõszkében, gyorsan megfürdettük, és akkor felélénkült, most 10 után aludt el 20 perces kínlódás és sírás után.. (ha nem vagyok határozott, még most is itt nyûglõdne). Én is boldog lennék, ha 8-kor már aludna. Nálunk inkább a fél 9, - 9 körüli idõpont az, amikor elalszik.
Jah, és az enyém akkor is 6-kor kel reggel, ha este 10-kor alszik el, úgyhogy a 2, 5 éves kislány szüleit még irigylem is. (elõzõ vagyok)
Szerintem nem normális, és ez szoktatás kérdése.Nekem a középsõ gyerekem nagyon rossz alvó, nehezen alszik el.De akkor is ágyba van 8 fél 9-kor legkésõbb, ahogy a másik kettõ is.A legkisebb 1 éves.Van amikor Õ is énekelget még az ágyában, van, hogy nem alszik 10-kor sem, de az ágyában van.és csak halkan lehet.
Szerintem meg nemcsak szoktatás kérdése, függ a gyerek és a szülõk habitusától is. Én pld. hiába tenném be az ágyába este (párszázsor próbáltuk), képes egy órán át is torkaszakadtából ordítani benne. Nálunk az válik be, hogy megvárjuk, míg elálmosodik, dörzsöli a szemeit (fürdés és vacsi után) és zsupsz be az ágyba egy kis teával. Ez van, máshogy nem megy. De majdcsak kinövi, nem hiszem, hogy így marad.
Biztosan állíthatom, hogy szoktatás kérdése.Gyerek otthonba dolgozom, minden gyerek ágyban van 8 után, az egy hónapostól a 15 évesig.Persze vannak babák akik esznek éjszaka, de 2-3 hós korukra azt is elhagyják, és végig alusszák az éjszakát.
Azért egy gyerekotthont ne hasonlítsunk össze egy családdal, teljesen más a kettõ. Sajnálom a kis lakókat nagyon, de ott is kell a rend. Otthon is, de nem minden gyereket lehet "ledugni" fél 8-kor aludni. Az enyémet sem, pedig mindent kipróbáltunk már a sírni hagyástól a sétáig, ringatásig, mesélésig... Csak akkor megy az ágyába, ha álmos. Ha nem álmos, hiába rakom bele.
a fiamnak 9honapsan volt egy ilyen hobortja, szrencsére azota is 8-kor takarodo. a barátnom lánya 2, 5 éves, bizony 10-ig aktívkodott, de amiota oviba ár, 8kor maga kéredzkedik ágyba, ugy látszik, jobban elfárad. a szomszéd kiscsaj színtén 2, 5 éves, ot 10 ig hallom futkosni, reggel olyan 9korul kel, nekik így felel meg, otthon vannak, a szulok sem akarják máskén... nekem nagyon is megfelel az esti 8orási takarodo (nyárn persze 9korul), idegeskednék is, ha 10-ig randalírozna a gyerkoc.
Változó van hogy hétkor ágybn vannak van hogy fél tizenegykor alszanak el. És reggel óramû pontosággal: hétköznap (mikor mennnkóvodába) hétkor háromnegyed hátkor ébrednek Hétvégén(mikor aludhatnánk) fél hatkor hatkor függetlenül a lefekvés idejétõl.
A kérdező hozzászólása: hát szerintem nem helyes ha 10kor még aktívan jön-megy... a szülõknek kell határozottnak lenni.

Normális ha 19 évesen még nem teljesen érzem magam késznek rá?

Normális ha 19 évesen még nem teljesen érzem magam késznek rá hogy elveszítsem, pedig kívánom.

Legjobb válasz: Figyelj én is 19 éves fiú vagyok és szûz. Szerintem normális dolog ha még nem vagy kész rá. És mindenképp jobb olyannal elveszíteni akit szívbõl szeretsz és õ is szívbõl szeret :)

Figyelj én is 19 éves fiú vagyok és szûz. Szerintem normális dolog ha még nem vagy kész rá. És mindenképp jobb olyannal elveszíteni akit szívbõl szeretsz és õ is szívbõl szeret :)
Azt, hogy mikor állsz készen a szexre, egyes egyedül te tudod eldönteni. Ha majd csak 21 évesen érzed magad késznek rá, akkor az a normális.
Szia! lány vagyok, 19 évesen még én sem álltam rá készen, csak most 21 évesen érzem azt, hogy megtenném. Szerintem ez tök normális. Gondolom Téged sem a kíváncsiság hajt, hanem az, hogy olyan lánnyal szeretkezz elõszür, akit nagyon szeretsz! :)
sok ilyen srác van még, ha nem érzed magad késznek akkor ne tedd meg, minthogy bánd késõbb hogy belementél valakivel és esetleg nem volt jó...;)
Az elõzõ két választ miért kellett lepontozni?
én õszintén kicsit meglepõdtem az utolsó válaszolókon, becsülendõ dolog, mert ma a fiúk sajnos csak arra hajtanak, h strigulázzanak...
Nem normális. Ezt a jelenséget infantilizmusnak hívják.
Szia lány vok! szerintem normális és az elsõ is örülni fog, hogy nem olyannal csinálja aki fûvel-fával lefekszik szóval ha még nem érzed magad késznek rá akkor sincs semmi gond.
Én lány vagyok, 20éves..és csak most éreztem érettnek rá magam, pedig volt már hosszú kapcsolatom..de szex eddig nem volt, mert én nem voltam rá kész. A legjobb barátom (fiú), 22évesen veszítette el a szüzességét, pedig jó pasi, csak addig nem volt olyan lány, olyan helyzet.. Szal szerintem nem vagy még lemaradva semmirõl.. és örülök, h vannak még ilyen fiúk!:)
A kérdező hozzászólása: ja és utólag, fiu vagyok.
normális. nincs meghúzva semmilyen határ, hogy na ebben a korban kell elveszíteni. a 18-as karika pl. csak arra jelzés, hogy általában 18 évesen szoktak rá megérni. bár ezt elég kevesen tartják be xD szóval normális teljesen (:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!