Találatok a következő kifejezésre: Normális ha évesen (677 db)

Ha 3 kg mennyiséget eszel, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: de holnapra lemegy rólam igaz?

Normális ha evés után mindig visszajön egy kicsi a büfivel 10 hónapos kislányomnak?

Míg szopott soha nem büfizett fel tejet ,most mióta hozzátáplálok minden étkezés után visszabukik.

Legjobb válasz: Nekünk a tejci is visszajött, a fõzelék csak akkor, ha sokat eszik.(egész üveg bébikaja) 10 hós kisfiú anyukája

Nekünk a tejci is visszajött, a fõzelék csak akkor, ha sokat eszik.(egész üveg bébikaja) 10 hós kisfiú anyukája

Szerintetek normális ha egy 15 éves lány az idősebb kb.22-35 éves paikat szereti azok jönnek be neki?

Legjobb válasz: az, hogy tetszenek neki, normális. ha õ tetszik nekik, az is normális (ami szép, az tetszik, és egy fiatal lány szép). de aki huszon-harminc éves létére kislányokkal jár, háttt...na az nem normális...

az, hogy tetszenek neki, normális. ha õ tetszik nekik, az is normális (ami szép, az tetszik, és egy fiatal lány szép). de aki huszon-harminc éves létére kislányokkal jár, háttt...na az nem normális...
Valószínûleg a csajnak nincs apja, aki megverje a pasit, különben nem alakulna ki apakomplexus.
Apap komplexus befigyel.... amúgy itt az a nem normális, aki 22-35 vagy még tidõsebb korában képes egy 15 évessel képes összeállni.. ott vmi nincs rendben a fejjel
lecsukni nem fogják (elmúlt a kiscsaj 14), de a lány apja helyében úgy gyûrném orrba, azt se tudná, milyen rendezvényen van...
Nem normális. De jó. 38 éves már nagyon öreg? ;-)
Én a 20 éves csajokra bukom, úgyhogy még idõsödj picit.. :) 30F
A kérdező hozzászólása: ezért mért csuknák le ???
Én 16 vagyok a barátom meg 22 és nem érzõdik a korkülönbség, meg nem is látszik. Bár én azt tanácsolom, ennyi idõsen max. 5-6 év legyen köztetek.Késõbb már nem fog számítani az sem, ha 25 évesen egy 40 éves felesége leszel.
Uramisten!!! Itt nem arról van szó hogy a 20-25 éves pasik hülyék vagy akármik!!Szóval nem kell itt jönni a 15 voltam mikor megismertem a 23 éves páromat stb. válaszokkal!! Korban kib*szottul nem illik hozzá akármilyen idõs is!! A srácnak meg elég szégyen ha 23 évesen 1 18-20 éves csajt nem bír összeszedni és ilyen 15 éves csitrikhez jár!!(Már bocs a megfogalmazásért)
Én is ismerem az ilyen kapcsolatot, van is a közvetlen baráti körömben. A kérdés az, hogy elég érett-e hozzá a fiatalabb. Nem csak szellemileg, testileg is. Azért jobb belegondolni abba, hogy mit adhat egy 15 éves lány egy huszonéves pasinak/férfinek, mielõtt járni kezdenek. Ne akkor legyen a pofára esés. De az nagy mázli, ha jót fog ki az ember (türelmeset, kedveset) ;)
14éves voltam, mikor összejöttem egy 23 éves fiúval... Nehéz volt, gyerek voltam, volt sok probléma. Soha nem erõltetett semmit. Most 21 éves vagyok, õ 30 és még mindig itt van nekem jóban-rosszban. Nem minden esetben beteg állatok az ilyenek, de az esetek 80%-ában lehet...
te még kislány vagy egy 35 éves pasihoz, de még 1 25 éveshez is.. az más, h azok tetszenek, nyilvan, mert a korodbeliek, meg a pár évvel idõsebbek eléggé gyerekesek, de járni nem szabad ennyi évesen ilyen idõs pasikkal..
APAKOMPLEXUSOS!!!
A kérdező hozzászólása: oké béby :)
NORMÁLIS, TELJESEN. NEKEM VAN OLYAN ISMERÕSÖM, AKI 35 ÉVES ÉS EGY 22 ÉVES CSAJJAL ÉL EGYÜTT. A CSAJ 15 VOLT, MIÓTA EGYÜTT VANNAK.
Normális, csak a pasit fogják lecsukni mert pedofil!
Egyáltalán nem normális, hiszen te még gyerek vagy.

12 évesen elsö menstruáciò útán normális ha 2 hònapja nincs semmi?

Nekem 12,7 èvesen jött meg okt.26 - àn, nov.1 - ig tartòt, ès azòta semmi. De sajnos volt egy fura esetem egy fiu - val valami petting fèlesèg kèrlek ne ìtèljetek el e- miatt de nincs senki akinel el tudnàm mondani, szòval 2011.szeptemberbe olyat csinàltam egy fiu-val hogy ö le feküdt az àgy ruhàba de a nadràgjàt ki gombolva ki vette a pèniszèt èn is le toltam a nadràgot az egyik làbamat ki vedtem a nadràgbol ès nem tudom milyen poz volt de ö le tedte a egyik làbat az àgyon volt a màsik meg pedig a földön èn felt tetem a làbam a masik szintèn nekem is a földön tehàt az àgy szèlèn törtènt teljesen meg fogtam a pèniszèt ès a tettejèt a csiklòmhoz dörzsölve csinàltam kb 1-3percig csinàltuk max behatolas nem volt tehàt a lyukba nem volt pènisz, szüz vagyok ès mèg az is akarok lenni csak ennyi törtènt aztàn 2011.okt.26 meg jött az elsö nov.1ig tartot azota semmi 2 csinàltuk ezt a nagy örültsèget a màsodikat decemberbe csinàltuk ugyan ugy ahogy le ìrtam, ès ö volt mikor mondta hogy mèg kell de èn mondtam hogy nekem màr nem egy picit mèg dörzsöltem azèrt de abba is hagytam ö mondta most màr hozzak valami nedves kendöt hagy törölje meg a punci szagtòl mig vidtem neki làtam huzzògàlta mert akor mar a makkjàn volt pici ami pont mire oda adtam neki le törölte ennyi volt az egèsz utàna màr nem volt semmi mikor 1 csinàltuk akor meg ö mondta hogy elèg ès ennek ellenère dörzsöltem a makkjàt tovàbb a csiklomhoz mikor el vedtem onnan a pèniszèt màr nem huzzgàlta mert neki elèg volt de akor se ment a puncimra òndò. kèrlek szèpen ne ìtèljetek el a sràc el mondta anyukàmnak sìrva meg bànta/bàntuk anyum is nagyot kopant azt mondta ezt nèg nem szabad igèrjük meg soha többet nem csinàljuk ezt anya azt hitte hogy be rakta a lyukba de montuk vagy is ö mondta nem mèg azt se tugya azt hogy kell ugy csinàlni azt nem is csinàltuk nem is fogjuk. de fèlek!

Legjobb válasz: Teljesen normális, ha kezdõ menstruálóként nem rendszeres a menszeszed, késik, vagy akár kimarad néhány hónapra. 18 éves korodig bõven beállhat, ha még akkor sem jön meg rendszeresen, akkor érdemes orvoshoz fordulnod. Az viszont nem normális, hogy 12 évesen testi kapcsolatot létesítesz, szexuális játékokba bonyolódsz. Ezen a téren vegyél vissza a tempóból és legközelebb egyszerûen mondj nemet, ha ez a fiú, vagy másik ilyesmire kér. Keressenek idõsebb lányt maguknak, te még gyerek vagy. Nem ítéllek el éppen azért, mert gyerek vagy, azt sem tudod, mit csinálsz, de anyukádnak igaza van, nem neked való még ez a fajta játék.

Teljesen normális, ha kezdõ menstruálóként nem rendszeres a menszeszed, késik, vagy akár kimarad néhány hónapra. 18 éves korodig bõven beállhat, ha még akkor sem jön meg rendszeresen, akkor érdemes orvoshoz fordulnod. Az viszont nem normális, hogy 12 évesen testi kapcsolatot létesítesz, szexuális játékokba bonyolódsz. Ezen a téren vegyél vissza a tempóból és legközelebb egyszerûen mondj nemet, ha ez a fiú, vagy másik ilyesmire kér. Keressenek idõsebb lányt maguknak, te még gyerek vagy. Nem ítéllek el éppen azért, mert gyerek vagy, azt sem tudod, mit csinálsz, de anyukádnak igaza van, nem neked való még ez a fajta játék.
Nem volt egy okos dolog, hogy ilyen fiatalon ebbe belementél. Ha most már belátod, hogy ez õrültség, egyébként tényleg az, akkor többet ne csináljátok. Inkább Te izgasd a puncidat!
Mostmár ne félj, semmi baj. De várj még az ilyesmivel pár évet (mondjuk kb. 4-et) és aztán azzal csináld, akibe szerelmes vagy, akit szeretsz, akiben bízol. És igen, az teljesen normális, ha még nem rendszeres a mensid.
Ehhez még nagyon fiatal vagy, inkább az efféle játékok helyett a helyesírási szótárt forgasd, illetve figyelj nyelvtanon, mert olyan marad a helyesírásod, mint az álamfõnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat!
Örülök, hogy segíthettem! Üdvözlettel: Péter

13 éves vagyok és kb.176 cm. Sokat fogok még nőni? 13 évesen az normális ha 176 centi vagyok és 57 kg?

Bocsi ha rossz helyre írtam de még kezdő gyakorikérdéses vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)

Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)
A kérdező hozzászólása: annyira nem baj hogy ilyen magas vagyok de már nagyobb nem szeretnék lenni.. Egyébként a családomból sokan mondják h jó modell lenne belõlem és ezen már én is gondolkodtam hogy modell legyek de még korai.
lehet hogy most hülyének fogsz tekinteni, de én nagyon örülnék neki ha 176cm lennék. Sajnos 166cm vagyok és modell szeretnék lenni, de ez sajnos édes kevés hozzá:S És igen szerintem még nõhetsz, sõt biztos is.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem sokat fogom már...nem szeretnek olyan magas lenni :D
Ezt mi nem tudhatjuk.. menj el orvoshoz es az egy kez rontgen alapjan megmondja, ha nagyon erdekel:) de amugy ha mar megjott akkor nem valoszinu h sokat nosz még..:)
A kérdező hozzászólása: Sokat fogok még nõni?
Korán érõ vagy.. ennyi :) én 13 évesen 155-158 cm voltam :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy kicsit rossz hogy ilyen magas vagyok mert én vagyok a legmagasabb az osztályba és az utánam lévõ kb 5 centivel kisebb. :D És az osztály legkisebb lány az LB-m aki 2 fejjel kisebb nálam xÐ :DD
A kérdező hozzászólása: sokak szerint erõs a csontozatom és az is benne van a súlyban. :D
ugyan hogy nem korai. Inkább kezd el 13 évesen és amikor felnõtt leszel már profi vagy.:) Ilyenkor kell elkezdeni.

Szerintetek normális ha egy 21 éves fiu szerlmes egy 15 éves lányba? O_O

Legjobb válasz: én 23 éveen egy 17 éves lányba vok szerelmes, szal vagy mindketten nem vunk normálisak, vagy ez így normális. én az utóbbira savazok:D

én 23 éveen egy 17 éves lányba vok szerelmes, szal vagy mindketten nem vunk normálisak, vagy ez így normális. én az utóbbira savazok:D
Nem, ez az aberráció csúcspontja.
Igen! Illetve csak akkor nem, ha nem engedi a csaj, hogyha agyba-fõbe dugják!
én is 15 voltam mikor összejöttem a 21 éves pasimmal és még mindig vele vagyok :)

Normalis, ha 3 eves nem tudja kimondani az "r" betüt? Hany eves kortol nem normalis es kell orvoshoz fordulni? Van, aki mar ki tudja mondani 3 evesen?

Legjobb válasz: 5-6 évesen kezdenek velük foglalkozni a logopédusok. 3 évesen az a ritkább, aki teljesen tisztán beszél (mondhatni elvétve van ilyen gyerek). A beszédszerveik még kifejletlenek, képlékenyek. Orvos nem is értem, hogy jön a képbe?

5-6 évesen kezdenek velük foglalkozni a logopédusok. 3 évesen az a ritkább, aki teljesen tisztán beszél (mondhatni elvétve van ilyen gyerek). A beszédszerveik még kifejletlenek, képlékenyek. Orvos nem is értem, hogy jön a képbe?
utolsó vagyok, nem egyáltalán nem muszáj "próbálkozni" akár helyesen ejted a hangokat, akár nem, mert tudatosítod a gyerekben, hogy vmit rosszul csinál, akár beszédbeli akadályozottságot, pszichés gátakat is kialakíthatsz ezzel, holott ez a beszédhiba az õ korában még teljesen normális, nem is beszélhetünk 3 éves korban eszédhibáról!!
Én 37 éves vagyok és egy betût sem tudok kimondani, és ez is teljesen normális :) Az r HANGOT kb 5-6 éves korukra szokták a gyerekek kimondani, ha akkor sem sikerül, akkor az ovi nagycsoportban a logopédus segít. Biztosan akad, aki 3 évesen is ki tudta ejteni az R hangot, de õk vannak kevesebben.
Hát nézd, nálunk bevált. És próbálkozni meg csak muszáj, nem?
2, 5 éves kisfiam van: és jetek-et mond a retekre :) én sem aggódom még.
3 éves a lányom, és tökéletesen ejti az R hangot. hála Istennek!
de mondom, ez nem 3 évesen, hanem 6 évesen volt.
Pontosan emlékszem rá, milyen volt, semmilyen gátat nem épített, Anyuval mondókáztunk, beszélgettünk, játszottunk fürdés után az ágyban, és természetesen ebbe beletartozott egy csomó R betûs szó, vers stb. is. Sose éreztem, hogy valamit rosszul csinálok, mókának tûnt az egész. Nyilván nem hangzottak el olyasmik: "még mindig nem jó, figyelj: RRRRR. Nem, figyelj jobban!!!! RRRRRR Jajj, lányom ez így nem megy, próbálkozz! RRRRRR" :D Ettõl függetlenül mindenki úgy csinálja vagy úgy nem csinálja, ahogy akarja, de ez az én tapasztalatom.
Normális. Én 6 évesen tanultam meg rendesen. Az oviban vittek logopédushoz, de õ azt mondta, hogy mivel egyébként kitûnõen beszélek, gazdag szókincsem van és minden teszten kiválóan teljesítek (akkor már írtam-olvastam is) felesleges járnom, majd megpördül magától, gyakorolgassunk otthon. És azt tanácsolta, hogy hanyatt fekve próbálkozzunk, mert úgy könnyebb. Valóban úgy sikerült elõször.
helyesen az elõzõben: „mert egyáltalán nem biztos, hogy jól csinálják”
Csatlakozom az elsõhöz, 3 évesen még nem kell tudnia tisztán beszélni. (Abban is, hogy én is csak iskola elõtt tanultam meg az r-t.) Azt nem tudom, minden óvodában így van-e, de nálunk kijár egy logopédus, és rendszeresen figyeli a gyerekeket, így az óvónõk szólnak a szülõnek, ha valami olyat észlelnek, amin logopédus tudna segíteni. Úgy látom, hogy leginkább nagycsoportban szokták „kezelni” a beszédhibákat. Abban viszont nem értek egyet az elsõ hozzászólóval, hogy gyakoroljátok otthon magatoktól. Kifejezetten arra kérte a logopédus a szülõket, hogy ne tegyék, mert nem egyáltalán nem biztos, hogy jól csinálják (sõt, azt sem, hogy õk maguk helyesen képzik a hangokat).
Érdekes, a lányom 3 éves gyönyörûen kimondja, most már az s is megy neki. A többivel nem volt gond, pedig én raccsolok. Szóval tõlem tuti nem hallotta jól hogy kell kimondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok-sok hasznos valaszt! :) Igen, pont azert merült fel bennem, mert en is igy voltam. Vegül iskola elött derült ki, amikor elötte kellett menni az iskolaorvoshoz, es volt ra 2 honapom, hogy megtanuljam. Nem vittek logopedushoz, hanem a nagybatyam mondokazott velem, es sikerült, mehettem iskolaba. :) Azt azert nem mondanam, hogy lelkileg nem ereztem volna, es persze szeretnem, ha a gyermekemnel minden jol megy majd! Oviba nem jartam, igy nem tudtam, hogy az oviban lesz logopedus. Külön köszönöm az utolsonak, hogy odairta, hogy logopedus anyuka, ez olyan megnyugato, hogy a hozzaertö is ezt irja. Köszönök meg egyszer minden valaszt.

Normális ha van egy lány (én) akinek 13 évesen csak 3 pasija volt és az se a közelmultban?

hozzáteszem nem vok pláza cica nem is akarok az lenni de az azért rosz érzés h a hülye kis vihogo divat majmok "gyakrabban váltanak pasit mint alsonemüt" persze nem szó szerint de akor is majd nem hetente de engem észre sem vesznek a fiuk viszont akit csak távolabrol ismerek (fiuk) azt mondják h jól nézek ki de szerintem nem nézek ki jól

Legjobb válasz: Már bocsi! de 13 évesen mit akarsz??? itt nem az a kérdés hogy a helyzet normális-e, hanem hogy te vagy-e normális! Sokaknak 13 évesen még egyetlen kapcsolata sem volt, eszükbe sem jutna ilyeneken rágódni!

Hát nekem most 18évesen van az elsõ barátom, párom (bocsi, nekem a pasi kifejezés nem jön be , sem a csaj - az olyan érzéketlen-de ez csak saját vélemény) inkább párom, barátom, társam. És nem érzem úgy, h bármirõl is lemaradtam volna. És mint már elõttem is említették, nem a mennyiség, a minõség számít!
Már bocsi! de 13 évesen mit akarsz??? itt nem az a kérdés hogy a helyzet normális-e, hanem hogy te vagy-e normális! Sokaknak 13 évesen még egyetlen kapcsolata sem volt, eszükbe sem jutna ilyeneken rágódni!
Most miért kell így leszólni? Három pasi és mi olyan nagyon gáz ebben? Nem jött össze nekik megesik hogy egy kapcsolat nem az igazival jön létre és vége szakad... Én most 18 vagyok és nekem is volt egy srác akivel 14 évesen randizgattam de nem jött össze. 17 évesen pedig elõször volt barátom de akkor sem a nyerõ emberrel mert nem volt túl hosszú a kapcsolat. A legtöbb lány aki ilyen korban van mint õ már azért aggódik hogy ciki-e hogy még szûz. Na az a gáz és ez az egész világ... Szerintem se hallgass másokra ne hagyd hogy elhitessék veled hogy x-et meg y-nt máshogy kellene meg ez meg az menõ mert az a divat azt kell tenni... Tedd úgy ahogy neked jó^^
Ne hagyd magadat befolyásolni! Csak azért, mert ilyen nyomás érkezik más lányoktól, nem kötelezõ neked még hogy barátod legyen! Igaz, hogy kezdhet érdekelni, de 13 évesen még nem kellene amúgy sem, hogy váltogassa a fiúkat! Légy türelmes, és maradj meg ilyen normális, kedves lánynak. Hidd el, úgy rendes srácot, és kapcsolatot fogsz találni majd a késõbbiekben. Ne siettesd, ne ugorj bele kapcsolatokba csak azért, mert másnak van. A divatmajom cicákat csak használják, persze õk is másokat. Egyáltalán nem vonzó olyan lányokat látni a Ti korotokban, akik csak le akarják utánozni a felnõttek világát. Elég nagy gond az, hogy ezt látjátok tõlünk, hogy így kell viselkedni. De nem az a normális ám, amit filmekben, sorozatokban, reality show-kban láttok. Ezzel mind csak hamis felszínes képed adnak, elnyomnak minden emberi, morális értéket. Elnyomják azt a lényeget, hogy mitõl értékes egy nõ, egy férfi, és hagyják, hogy a felszínes kinézet, és viselkedés legyen a követendõ példa! A barát meg jönni fog majd, válassz okosan és rendes srácot, akit nem az érdekel, hogy milyen mini szoknya van rajtad, és mekkora mûkörme van egy lánynak, hanem az, hogy milyen szíve van, hogy beszél és bánik másokkal. Ezek az igazán fontos dolgok, nem a majmoskodás. Ne dõlj be, maradj ilyen amilyen vagy, sokkal boldogabb felnõtt leszel az életben. :o)
hát igen a "modern" világ
13 évesen csak 3 pasi? Én 19 vagyok, és nekem nem volt még 3 pasim, de bátran kijelentem teljesen normális vagyok. Nem a közelmúltban? Hát akkor hány évesen volt pasid? Ez most csak kamukérdés, ugye?
Te is hülye vihogó divatmajom vagy. Szerintem elõször egy nyelvtankönyvvel randizz. De nem érzed szánalmasnak, hogy 13 évesen ez a legnagyobb gondod? Ennyire viszketsz, vagy mi?
13 évesen 3 pasi? Hát nem semmi, nagyon ribancosnak látszol ez alapján.
ezt a kérdést fülig érõ szájjal olvastam végig:D mekorra problémád van, hogy 13(!) évesen CSAK 3pasid volt...17 vagyok és én most tartok a 3. kapcsolatomnál, de ahogy a jövöm nézem nem is szeretnék 4-et:D De tudod mit, ha ráérek madj elkezdelek sajnálni...13 éves létedre még nem a pasizással kéne foglakoznod, fõleg, hogy ugyis volt már 3:D. De amugy is, és öhhm..."rosz érzés h a hülye kis vihogo divat majmok "gyakrabban váltanak pasit mint alsonemüt" " ->na erre igazán nem mondok semmit, de megjegyzem, hogy igy lassan 18évesen te is közéjük tartozol.
Az elsõ pár hozzászóláshoz azért reagálva : nem a kérdezõ tehet róla, hogy ilyen kérdés egyáltalán felmerül benne. Ez a nyomás, ez a morál amit felnõttektõl látnak. Inkább segíteni kell nekik, mint megszólni.
16.51-esnek pedig: Ha idegbeteg vagy, minek válaszolsz? "ennyire viszketsz vagy mi?" szép dolog egy 13 évesnek ilyet írni. ennyi eszed van. megyek is innen, fel sem húzom magam. 21(L)
16.38-as szerintem nézz utána szótárban, mi az a ribanc, mielõtt ilyen butaságot írsz. Ebben a korban sokaknál a járás kimerül a kézenfogás meg a csókolózás fogalmával. 16.42-essel teljesen egyetértek, nem kell siettetni semmit! Kérdezõnek: Teljesen normális vagy, ne aggódj, nem kell kapkodni, se másokat utánozni. 21(L)
A kérdező hozzászólása: 16:38 as nak üzenem ne mond h ribancosnak látszok amig nem ismersz mellesleg én vok az egyik legviszafogotabb lány az oszt.ban
az a baj drága hogy gy is érzem hogy ennyi idõsen sok dologról fogalmad sinsc... az emberi értékekrõl...hogy ezeket nem számoljuk meg átlagoljuk hogy ettõl eddig hány volt... ez legalább annyira irracionális mintha vakon szeretnél valakit ennyi idõsen (legalábbis azt állítanád) lehetetlen Még annyi mindent kell tapasztalnod, meg a plázacicás leírás is, érzõdik hogy az elsõ negativumként felfogott nõideáll számodra a plázacica, ami ugyanakkor mégis megragadt benned valami vonzó szempontból is talán mert õk nagyobb feltûnést keltenek, de nem is tartozott a trágyhoz, mindenesetre nekem hihetsz mert hazai pálya a pszichológia...a szépség meg relativ szerintem, mindig is lesz olyan akinek nagyon tetszeni fogsz, valakinek eszébe sem jutna, az állandó önelégedetlenség is teljesen normális, fõleg egy fejlõdõ nõ életében de nem szabad túlzásokba esni... egészséges önkritika a késõbbiekben erõsiti a jellemed
A kérdező hozzászólása: köszi a NORMÁLIS válaszokat
"hozzáteszem nem vok pláza cica nem is akarok az lenni" Huh... még jó. 13 évesen nem is leszel plázacica, mert még gyerek vagy, de ha már eddig volt 3 pasid, mennyit fogsz begyûjteni 30 éves korodra???
Szia! Ejha, elég meglepõ ez a kérdés. Úgy látom, nálatok az alap dolog az, hogy minden kislánynak már ilyenkor barátja legyen (én sem szeretem a 'pasi' szót). Errõl te nem tehetsz, mivel ilyen környezetben élsz, de azért valljuk be, elég furcsa, hogy már 13 éves ennyi sok barátod volt. Most jössz a kritikus korszakba, ilyenkor nekem is ilyen dolgok jártak a fejembe, bár csak kevéssel vagyok tõled idõsebb, de az, hogy te már azzon panaszkodsz, hogy csak 3 pasid volt, az...az... Elõször azt hittem, hogy azt kérded, hogy nem vagy-e túl érett, hogy 13 évesen már 3 fiúd volt. Igaz, én csak 15 vagyok, de én még kislánynak érzem magamat ilyen dolgokhoz, és még nem vágyok fiúra. Na jó, perszehogy nekem is vannak néha vágyaim, de ha jobban belegondolok, akkor észreveszem, hogy még túl korai. Javslom, hogy ne próbálj olyan lenni, mint a többi, csak azért, hogy ne lógj ki a sorból. Itt a fórumban, meg máshol is megtudtam, hogy a fiúknak jobban bejönnek az egyedi lányok. Ja és teljesen fölösleges a: vok, szupcs, ceje, pux, cija, stb. szók használata. Ez szól a többi agoodó ksi tininek!
Ááá! Hülye vagy? Ez nagyon ciki! Húzz bele, mert lemaradsz! Nah jó! Ez hülyeség! 13 évesen 3 pasi nekem elég meglepõ! Totál normális vagy! Sõt, talán túl korán kezdted!
Én fiu vagyok de ha megkérdezem egy csajtól hány pasija volt akkor legyen minnél kevesebb. Miértis? Mert ha mondjuk egy 20 éves azt mondja hogy volt mondjuk 6 az nálam sok. Azt jelenti, hogy nem tud, vagy nem lehet mellette hosszabb távon megmaradni. Persze vannak kivételek, de szerintem ez a jellemzõ. És itt nem az egyéjszakás kalandokra gondolok, hanem a kapcsolatokra. Válaszolva a kérdésedre: nem kell a többiek után menned. Szerintem 13 évesen sok a 3 "pasi" - nevezzük inkább kisfiuknak. Foglalkozz inkább az ilyen kislányos cukiságokkal mint a pasikkal, ráérsz majd bõven 15 éves korod körül pasizni.
Én 23 éves vagyok, és csak 3 "pasim" volt, azért az idézõjel, mert számomra mind többet jelentett, mint egy "pasit". Most is van párom, ha így nézzük, õ a 4.
Szia! Nekem 13 évesen kapa fogaim voltak, szemüveget hordtam. 15 éves koromtól 18-ig fogszabályzót hordtam. Nagyon nem voltam valami vonzó látvány. Nekem 18 évesen volt elõször barátom. Jártam vele, mert jó volt, hogy valaki udvarolgat nekem. De idõ közben rájöttem, hogy nem vagyok belé szerelmes, és négy hónap után szakítottam vele. S néhány hónap múlva megismertem valakit, kapásból beleszerelmesedtem. Együtt vagyunk két éve. És nagyon szeretjük egymást. Lemaradtam volna valmairõl? NEM! És te sem vagy lemaradva semmirõl. Nem a mennyiség a lényeg. Inkább a minõség. Az érzelmek.
nekem az elsõ pasim 18 évesen volt! most 21 és a 3. kapcsolatomban vagyok! nem a mennyiség hanem a minõség számít!
Ehh...

Szerintetek az normális, ha egy 11 éves lány már borotválja kezét, lábát? Vagy, ha nem, hány éves kortól normális?

Legjobb válasz: A kéz borotválása semmilyen korban nem normális eset. A teljesen ''pucér'', szõrtelem karok természetellenesnek hatnak, és a rendszeres borotválkozás megerõsíti a szõrt. Próbáld ki inkább a cukorgyantát vagy ha a szõr sötét színével van a bajod, akkor szõkítõvel világosítsd ki, úgy nem látszik annyira feltûnõen. A lábadon is inkább a tartós szõrtelenítést javaslom, mint a hideg gyanta, meleg gyanta, epilátor.

A kéz borotválása semmilyen korban nem normális eset. A teljesen ''pucér'', szõrtelem karok természetellenesnek hatnak, és a rendszeres borotválkozás megerõsíti a szõrt. Próbáld ki inkább a cukorgyantát vagy ha a szõr sötét színével van a bajod, akkor szõkítõvel világosítsd ki, úgy nem látszik annyira feltûnõen. A lábadon is inkább a tartós szõrtelenítést javaslom, mint a hideg gyanta, meleg gyanta, epilátor.
A karodat nem kellene borotválni, olyan szõrös leszel, mint egy majom. A lábadat sem kellene feltétlenül, legalábbis én 15 évesen kezdtem el szõrteleníteni a lábamat. Elõtte még gyerek voltam, ahogy a többiek is. 31N
A kezedet semmikép ne borotváld, mert nagyon meg fog erõsödni a szõr! De pl. a kezeden ki is szõkítheted a szõrt. A lábadon borotváld ha téged zavar, de ne gyakran, vagy epilálhatod is. Igaz az elsõre fáj, de meg lehet szokni.
A kérdező hozzászólása: Am. Pedig elég sok lányok nincs egyáltalán szõr, pedig õk mégsem borotválják a karukat!
A kérdező hozzászólása: Elõször is, negatív komikat nem kérek, másodszor pedig tényleg nem jó, hogy emiatt csúfolják az embereket, de emiatt ne engem oltogass!
ezen az oldalon egyre jobban megy le a korhatár.... komoly 11évesen ilyenekkel törõdsz?? mekkora fertõ már a világ hogy emiatt veszítesz az önbizalmadból és érzed magad szarul. 16/F
A kérdező hozzászólása: De ha nagyobb leszek, úgyis elmegyek lézeres szõrtelenítésre... :)
A kérdező hozzászólása: Èn elhiszem, csak engem is szörnyen zavar, mikor pl. A hetedikesekkel tanárunk, és rajtuk semmi sincs!!! :/
Nekem 11 éves korom körül hormonproblémáim lettek, olyan hosszú, vastag és sötét szálú szõr nõtt a karomon és a lábamon, hogy az nagyon durva volt. Messze nem fiúztam még, de tesiórán mégiscsak cikinek éreztem, hogy a többi lányon ilyen kis pihécskék vannak, rajtam meg esõerdõ. Én a gyantázást választottam, késõbb az epilálást, mert tartósabb az eredmény és ezek nem erõsítik a szõrt. Úgyhogy ha már mindenképpen szõrteleníteni akar az illetõ lány, akkor gyanta vagy epilátor, de semmiképpen se borotva!
7 nem oltogatlak, ha ezt is támadásnak veszed akkor tényleg nagyon alacsonyan van az önértékelésed

Normális ha egy 14 éves fiunak nincs még megjöve?

Az egyik barátom azon aggodik hogy 14 éves és még nincs spermája?......van miért aggodjon?

Legjobb válasz: Szia! Normális. A nemi érésnek 16 éves korig kell beindulnia. Ha még nem is szõrösödik, fejlõdik az is normális, bár késõn érõ típus. Ha szõrösödik már a fütyköse felett a szeméremdomb és el is kezdett nõni, akkor meg pláne.

Szia! Normális. A nemi érésnek 16 éves korig kell beindulnia. Ha még nem is szõrösödik, fejlõdik az is normális, bár késõn érõ típus. Ha szõrösödik már a fütyköse felett a szeméremdomb és el is kezdett nõni, akkor meg pláne.
Elõttem írónak igaza van, késõn érõ vagy, 16 éves korig még nincs baj, még normális, de ha 16 éves korod után sem lenne spermád orvoshoz kell menned.Általában 13 éves korban már van sperma, vagy elõváladék a többségnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!