Találatok a következő kifejezésre: Normális h kiskutyám (4 db)

Az normális h a 8hetes kiskutyám bármit amit lát megrág?

meddig harapdál meg mindent? magától leszokik majd róla? hogy tudom leszoktatni?

Legjobb válasz: szerintem normális...az én kutyum is mindent szétrág ez olyan mint a babáknál...mindent megkóstol. szerintem nézz utánna, hogy hogy lehet leszoktatni. én amit tudtam azt elraktam a helyérõl, hogy ne érje el. de lehet vinni kutyasuliba, vagy házhoz hívni kiképzõt és az hatásosabb.

szerintem normális...az én kutyum is mindent szétrág ez olyan mint a babáknál...mindent megkóstol. szerintem nézz utánna, hogy hogy lehet leszoktatni. én amit tudtam azt elraktam a helyérõl, hogy ne érje el. de lehet vinni kutyasuliba, vagy házhoz hívni kiképzõt és az hatásosabb.
Normális. Egyszer majd leszokik, de addig sok cipõdet kell kidobni XD Vagyél neki sok játékot, és zárj el mindent, amit nem szeretnél megrágva találni! Az ágy sarkát bekenheted valami csípõs rossz ízû risztókrémmel (ilyeneket már lehet kapni). Kb 2 hónapos koráig ez lesz. Játssz vele sokat, az unatkozó kutya szívesen rágcsál!
A rágcsálás kölyökkorban genetikailag "kódolt" tevékenység. 1. A kiskutyának mindent meg kell ismernie a környezetében. Ezt pedig (a kisgyerekekhez hasonlóan) úgy teszi, hogy mindent a szájába vesz, megízleli, megrágja. 2. A kutyák esetében a fogváltás 4-6 hónapos kor között zajlik. Ilyenkor a fogíny viszket, amit az állat intenzív rágással igyekszik csillapítani. 3. Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a kutya ragadozó, és mint olyan, vadászösztöne van. A kölyök, ahogy cseperedik, elkezd "vadászni". Mire vadászhatna, ha nem a környezetében fellelhetõ tárgyakra? Így aztán zsákmánnyá válnak a cipõk, zoknik, szerte hagyott ruhák, könyvek, papírok, a seprû, partvis, stb. is.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. és arról hogy szoktasam le hogy a kezemet harapdálja? már tiszta karc
A kezedet ne engedd. Szólj rá, húzd el a kezed. Ennél egyszerûbb nem létezik.

Normális h a kiskutyám füle elég büdi? És ki tudja tisztitani a fülét az állatorvos?

Nem mosom meg belül, mert nem szeretném h benne maradjon a víz, meg nem is nagyon tudnám...:S

Legjobb válasz: Nem is szabad belül mosni a fülecskéjét,csak óvatosan tisztítani. Ha kellemetlen szaga van,akkor valószínûleg valami gyulladás lehet.Nem szokta rázni a fejét?Én mindenképp vinném dokihoz mielõbb!Természetesen az orvos ki tudja tisztítani.

Nem is szabad belül mosni a fülecskéjét, csak óvatosan tisztítani. Ha kellemetlen szaga van, akkor valószínûleg valami gyulladás lehet.Nem szokta rázni a fejét?Én mindenképp vinném dokihoz mielõbb!Természetesen az orvos ki tudja tisztítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Nem szokta sûrûn rázni a fejét...Most visszük majd oltásra, és akkor megkérem a dokit h nézze meg és tisztítsa neki ki a fülecskéjét. Még 1x köszönöm a választ!:)
amíg a fogzás be nem fejezõdik, addig.
Hát kb. 7-8 hónapos korukig. Nekem most van egy 6 hónapos Pulim még vagy 3-4 tejfoga van és õ így még most is rág, harap mindent.
nekünk 5 és fél hónapos a kutyánk és még mindig harapgál de látjuk hogy egyre több sõt szerintem már a jó részt a fogai kiestek de szerint 6-7 hónapos korig biztos tart vagy tovább..
Nekem 5 hónapos a kutyusom, már csak játéknál harapdál minket, akkor is nagyon finoman.
Ja.. persze azért van neki egy rossz cipõje és marhabõrbõl csontja, ezeket rágja..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor még egy darabig fájni fog. :D
Na azt viszont nem szabad hagyni! Mit teszel, ha megharap és fàj? Hogy reagàlod le?
Minden kutyánál változó. Ne engedd hogy fájjon!! Ha engeded neki, akkor ezt megszokja, és ha már a rágási idõszak befejezõdött, akkor is harapni fog. Ez most természetes neki, de ha hagyod, akkor szokása lesz. Persze most, nem direkt harapdál, nem azért, hogy fájjon. Ha megharap, és fáj, semmiképpen ne bántsd! A normálistól eltérõ, magas hangon fejezd ki fájdalmadat (pl. jujj, áú, stb) , hisz õk is ezt teszik, így érteni fogja, hogy ez neked fáj. Ha már szokásává vált, hogy harapdál, akkor mielõtt megharapna fogd meg a mancsát, és tedd a szájába, így saját mancsát harapja. Egy idõ után megérti, hogy ezt nem szabad!!
A kérdező hozzászólása: jaj persze nem is hagyom! Nem is bírnám.:) hangosan rászólook, h nem vagy nem szabad, és jajjgatok :) remélem kinövi.


Nemrég hoztunk el magunkhoz egy Beagle (kan) kiskutyát (2009.01.12-én született) és 8 kg.De én mindíg úgy látom h nagyon bevan esve a hasa és eszik is rendesen oltásai megvannak féregtelenítés is. Ez normális egy Beagle kutyussal?

Hány kg-nak kéne lenni 1 ilyen korú beagle kutyusnak?

Legjobb válasz: szia! 3 hónaposan 8 kg? nem sok az egy kicsit? az én beaglem 7 hónapos és most 8 kg.

szia! 3 hónaposan 8 kg? nem sok az egy kicsit? az én beaglem 7 hónapos és most 8 kg.
az agódó gazdi esete nem beteg jólvan talán 1 picit túl táplált is de kérdezd meg az orvost ha enyire félted :) de a túl sújj is veszéjes hosszu távon
Picit? Nekem nagyobb kutyám van, mint a beagle, és 3 hónaposan macska méretû volt...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.igen dokinál is voltam vele de az oltás miatt de megemlítettem neki ezt is és semmit nem mondott
nem lehet h beagle harrier?
A kérdező hozzászólása: lehet h hülye vagyok de nem tudod mi az a harrier. elmondanád?\bocs az offér\
beagle harrier az egy olyan fajta (küllemre) mint a beagle csak azért jóval nagyobb.A testalkata meg fõleg a hasa táján olyan agárszerû.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!