Találatok a következő kifejezésre: Normális ez sok (482 db)

Jogosan vagyok felháborodva? Tudom hogy normális dolog hogy a pasik pornóra maszturbálnak, hisz igy van ezzel sok nő is pl: én.Soha nem szóltam érte a páromnak, normális dolognak tartottam.

de valamelyik telefonon szóba került ez, és mondja nekem hogy a haverjától megrendelte az összes olyan pornófilmet amit érdekesnek talált a neten és hogy jöv?óhéten már milyen jó lesz ott lesz nála-persze a haverjának azt mondta nem neki kell.

Legjobb válasz: Elõször is, ami lejön nekem: 1. Nem lehettek (lelkileg!) valami közeli kapcsolatban a pároddal. 2. Annyira jogos csak, hogy ne ecsetelje neked, ha már ezt csinálja... Ugyanakkor, ha Te ezt elfogadod azért mégis, akkor .. hogy is mondjam.. ezzel el is indítasz egy lavinát. Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy ezt nem kéne még ecsetelnie is neked. Meg kell oldani szerintem máshogy amúgy ezt a dolgot. Bárhogy máshogy. Én nem viselném ezt el. Mi sokat voltunk együtt, imádtunk szeretkezni... (nemrég volt a szakítás) ráadásul tõlem gyakran megkapta, amire vágyott... Szóval neki ilyesmi... Mondhatni eszébe sem jutott. :) Tényleg oldjátok meg máshogy, vagy ha nem tudjátok, legyen tabu ez a dolog! És ezt vegye õ is tudomásul.

Ezt ott rontottátok el - ahogy már elõttem is mondták - hogy ez egy év után kerül elõ. Mért nem mondtad neki elõbb? Én is rosszul érezném magam a helyedben, de most már csak azt teheted, hogy tudatosítod benne, hogy nem vagy kíváncsi más csajokról alkotott véleményére.
Elõször is, ami lejön nekem: 1. Nem lehettek (lelkileg!) valami közeli kapcsolatban a pároddal. 2. Annyira jogos csak, hogy ne ecsetelje neked, ha már ezt csinálja... Ugyanakkor, ha Te ezt elfogadod azért mégis, akkor .. hogy is mondjam.. ezzel el is indítasz egy lavinát. Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy ezt nem kéne még ecsetelnie is neked. Meg kell oldani szerintem máshogy amúgy ezt a dolgot. Bárhogy máshogy. Én nem viselném ezt el. Mi sokat voltunk együtt, imádtunk szeretkezni... (nemrég volt a szakítás) ráadásul tõlem gyakran megkapta, amire vágyott... Szóval neki ilyesmi... Mondhatni eszébe sem jutott. :) Tényleg oldjátok meg máshogy, vagy ha nem tudjátok, legyen tabu ez a dolog! És ezt vegye õ is tudomásul.
Az az igazság, hogy néha (!öt évente egyszer) én is felkapom a fejem egy jó pasi láttán és esetleg meg is mutatom az uramnak, hogy hûû, ez tetszik. Ha belegondolok, hogy õ is megtehetné ezt fordított helyzetben, akkor vegyesek az érzéseim. Egyrészt biztosan elszomorítana, de másrészt kiváncsian figyelném, hogy mi az, amit észre vesz benne, mi hiányzik ezek szerint belõlem, miben tudnék még fejlõdni, hogy mindent megkapjon tõlem:)
Ha te is csinálod, akkor fõleg minek hisztizel? Õ legalább õszinte és bevallja.
A pasik máár csak ilyenek. Az én férjem is állandóan megjegyzéseket tesz a csajokra. Sõt! Legutóbbi nyaralásunkkor a félmeztelenül napozó csajokat fényképezte. Én mindig, a kezdetektõl fogva szóvá tettem, de nem értette, h mi a bajom. Aztm én is elkezdtem mondogatni neki, hogy milyen jó segge van ennek a pasinak és hasonlók. Azóta nem dicsérget más nõket. Az volt a baj, hogy a hallgatásoddal eddig beleegyeztél ebbe és most nem érti, hogy miért vagy kiakadva. Viszont örülj annak, hogy legalább õszinte és mindent elmond neked.
Elég durva dolgokat mondott neked. Te a kedvese vagy, nem szabadna így beszélnie veled. Szerintem már túlzásba viszi ezt a pornóra maszturbálást, mert egy bizonyos szinten már egyáltalán nem normális. Nem is értem, miért jobb ez neki, mintha veled szeretkezne. Azóta meg nem keres...nha szép, még õ van megsértõdve. Egyszer úgy is fog jelentkezni, és akkor szépen leültök, és megbeszélitek a dolgokat. Petranova
azt kell, hogy mondjam, ezt te rontottad el. Amikor az elsõ alkalommal nem emeltél kifogást ellene, akkor lefektettél egy szabályrendszert, miszerint ezt lehet. Innentõl kezdve meg már nem sokat tehetsz. Félreértés ne essék, ha szóltál volna érte, akkor is csinálná, csak nem kötné az orrodra. Az õ olvasatában azt történt, hogy egyszercsak meggondoltad magad, felrugtad a játékszabályokat, azaz teljesen jogos, hogy megsértõdik. Hiszen, ha eddig nem volt vele bajod, akkor most mire fel? Hogy mit tehetsz? Jó kérdés. Többet kelle tudni a pasidról, arról, hogy amúgy mennyire megbízható, milyen vérmérsékletû stb. De pl. csinálhatnál magadról egy kis filmecskét pl. a telefonoddal, aztán elküldhetnéd neki mondjuk mmsben, inkább erre verjed felkiáltással, vagy valami hasonlóval. Majdnem biztos vagyok benne, hogy utána csörögni fog a telefonod.
Szerintem most õ is ugyanugy megvan sértõdve rád mint te rá. Szerintem fölöslegesen kaptad fel a vizet. Nekünk férfiaknak vannak szükségleteink, és gondolom hogy nem tudtok egymással lenni mindig... Persze értem én hogy nem is ez az igazi problémád, hanem az hogy õ ezt olyan lelkesen mondta. De ezt csak azlrt van mert nagyon örült a filmeknek, téged pedig szeret és mindent elmond neked. Arra pedig ne is gondolj hogy nem tart téged vonzónak, ez hülyeség. Szoval szerintem nyugodj meg:) kérj bocsánatot és felejtsd el ezt a kis aproságot.
A kérdező hozzászólása: Én tényleg mindent megadok neki meg nagyon jó a szex vele, egy héten kb 3x találkozunk a hétvégével együtt, és van hogy egy nap 4x is csináljuk szóval én nem tudom mit csináljak... Nem csinálja õ magának olyan sokat csak az zavar hogy szeret ugy beszélni velem mint a haverjával...kidumálni h milyen jó segge volt a csajnak az üzletbe, vagy hogy épp milyen izgató a két csaj a tv-ben....szóval ez bánt, de romantikus vigjátékokat is csak azért néz mert jóõ csajok vannak benne, és már gyûlölök vele filmet nézni is-de most magyarázzam el neki hogy miert?párszor már mondtam neki hogy szarul esik...olyankor persze védekezik h nem ugy gondolta meg igéget h majd legközelebb nem-de valahogy mindig ide jutunk én meg folyamatosan szarul érzem magam. Persze visszavághatnék én is h dicsérem a férfiakat-de minek?még ha maszturbálok is rá gondolok-de ha nem-AKKOR SE MONDOM MEG NEKI!
lefogadok h vmi 15 éves kis csitri vagy.. az önbizalmad meg ha amiatt nulla, emrt a pasid ponrofilmre mazsturbál, megjegyzem mint sokan mások..akik meg nem filmre azok fantáziálnak..nõjj fel aztán szexelj
A kérdező hozzászólása: én 22 vagyok õ meg 26...

35 hetesen normális, hogy már délelőtt elálmosodok? Pedig sokat alszom éjjel de mintha egyre kevesebb lenne az energiám. Vasat is szedek meg magzatvédőt is az elejétől fogva. Normális ez? Volt így valaki?

Legjobb válasz: igen, normális a szervezeted így jelez, hogy néhány hét, és a kezedben lesz a babád :) pihenj sokat, utána egy darabig nem nagyon lesz rá lehetõséged. könnyû szülést és boldog babázást!

igen, normális a szervezeted így jelez, hogy néhány hét, és a kezedben lesz a babád :) pihenj sokat, utána egy darabig nem nagyon lesz rá lehetõséged. könnyû szülést és boldog babázást!
Szia! Pénteken töltöm a 35. hetet. Szerintem normális, én minden nap délután 5 körül kapok ilyet :) Olyankor bármilyen helyzetben el tudnék/tudok aludni :)
Én kb az egész terhességem alatt minden délelõtt visszaaludtam egy 2-3 órára. 38hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
Én holnap leszek 34 hetes, de én is így érzek! Szinte az egész napot át tudnám aludni..persze, ha el is tudnék aludni :D
Én is egész terhességem alatt fáradékony voltam. Kezdetektõl minden nap 2-3 óra délutáni alvást vezettem be :) ) 28 hkm
30-adik héten tudtam eg, addig bújkált a kislányom
37. hétben járok, és pár napja ugyanezt érzem, hogy bárhol el tudnék aludni. Ezek szerint hamarosan érkezik a Pici, ez azt jelzi... :)
Teljesen normális!

A barátomnak problémái vannak a munkahelyén és mikor hazajön ideges és alig szól hozzám hiába próbálok a kedvébe járni. De ha jön a haverja vele beszél rendesen . Miért ilyen velem? Másokkal meg normális. El lehet ezt sokáig tűrni?

Legjobb válasz: Ülj le vele nem ingerült, hanem normális hangnemben beszélgetni, mondd el, hogy neked ez a helyzet rosszul esik. Esetleg ne tõlünk kérdezd, hanem tõle, hogy miért teszi ezt veled? Azt is kérdezd meg, amire itt várod a választ, hogy el lehet-e tûrni szerinte ezt sokáig.

Ülj le vele nem ingerült, hanem normális hangnemben beszélgetni, mondd el, hogy neked ez a helyzet rosszul esik. Esetleg ne tõlünk kérdezd, hanem tõle, hogy miért teszi ezt veled? Azt is kérdezd meg, amire itt várod a választ, hogy el lehet-e tûrni szerinte ezt sokáig.
Ne haragudj de nekem egy kicsit "meguntalak" szaga van.Valójában le kéne ülnötök egyet beszélgetni, de szerintem ha ahhoz nincs türelme, akit elvileg szeret, máshoz pedig van, akkor ez a dolog egy kicsit sántít. Sokmindent megjártam a hosszú évek során, és hidd el tapasztalatból mondom, hogy valami nagyon nem stimmel a kapcsolatokban. Beszéljetek minél elõbb!!
Lehet, hogy a haverjával azért beszéli meg a problémáit, mert az megérti és tud neki legalább hasznos tanácsokkal segíteni.Te pedig nem.Beszéljétek meg a dolgot egymással.
mint ha a sógornõm írta volna. náluk is ilyen a helyzet, azzal a kis különbséggel, hogy a haverja húgát dícsérte párszor ami aztán szöget ütött a sógornõm fejébe...náluk valahogy megcsalás szaga van a dolognak.remélem nálatok nem!
Elõzõ :D Lehet, hogy veled (azt hiszi, hogy) õszinte, a haverral meg (önmaga elõtt is bevallottan) képmutató csöppet. Valamiért a morc s.ggfej lett az arculata. Harapófogóval ki lehetne húzni belõle a sérelmeit, de a hülye játék nem szûnne meg, legfeljebb átváltozna a következõbe (pl. ezentúl mindig elmesélem, hogy szopat a fõnök, amitõl szintén a falat kaparod majd, de nekem lehet, én vagyok itt a kenyérkeresõk gyöngye). Nem szívesen mondom ezt, de amolyan lélekbúváros, múltfeltárásos móka sokat lendítene, legalábbis ha igazfélének bizonyul néhány tippem.
veled azért ilyen, mert elõtted nem "kell" takarnia hogy szar kedve van a haverjával meg azért normális, mert himnemû, nehogy már egy haver lássa, hogy valami nem megy ugy ahogy kellene...
Nekem is ilyesmi gondom van, de õ azért foglalkozik velem. Vágd be a durcit.:D Vagy pedig beszéld meg velke felnpõttek módján.

Segítség! Csak cicin alszik el a 18 hós lányom és sokat szopik. Meddig normális ez? Magától leszokhat?

Legjobb válasz: Ha ez eddig is így volt nálatok, akkor teljesen normális. Ha mindkettõtöknek jó így, akkor maradhat is, mert nem marad így örökre, és könnyen lehet, hogy õ fog kezdeményezni. :o) (Az én lányom 19 hósan elválasztotta magát, bár õ akkorra már csak reggel-este szopott, és nem cicin aludt el) Ha neked problémát jelent, akkor tenned kell valamit. Elsõ lépésben keretek közé szorítani a szopikat. Pl: csak ekkor és ekkor lehet (mondjuk reggel, délben este), és amikor ez beállt, akkor lehet majg tovább lépni. Semmiképp nem erõszakosan, egyre inkább az értelmére beszélve, és fontos, hogy sokat szeretgesd (testi kapcsolat:összebújás stb.), hogy ne megvonásként élje meg.

Ha ez eddig is így volt nálatok, akkor teljesen normális. Ha mindkettõtöknek jó így, akkor maradhat is, mert nem marad így örökre, és könnyen lehet, hogy õ fog kezdeményezni. :o) (Az én lányom 19 hósan elválasztotta magát, bár õ akkorra már csak reggel-este szopott, és nem cicin aludt el) Ha neked problémát jelent, akkor tenned kell valamit. Elsõ lépésben keretek közé szorítani a szopikat. Pl: csak ekkor és ekkor lehet (mondjuk reggel, délben este), és amikor ez beállt, akkor lehet majg tovább lépni. Semmiképp nem erõszakosan, egyre inkább az értelmére beszélve, és fontos, hogy sokat szeretgesd (testi kapcsolat:összebújás stb.), hogy ne megvonásként élje meg.
Az en kisfiam is 18 hos es meg eleg sokat szopik foleg reggel, este meg ejszaka parszor. En nem aggodom, szerintem le fog szokni majd magatol, de most meg ugy latom rajta, hogy igenyli. Mar nincs sok tejem es amugy is mindent eszik mar, de neki ez fontos, en pedig szivesen adom neki. Majd leszokik, ha eljon az ideje. Sokan mondtak mar itt a forumon, hogy kb 2 eves kora korul a legtobb gyerek magatol leszokik, sokan egyik naprol a masikra. Remelem, az en gyerekem is hasonlo lesz.
Az én 23 hónapos fiam is cicin alszik el. Ez engem nem zavar, sõt, ennél kényelmesebbet elképzelni sem tudok. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy utána 9-10 órát alszik ébredés nélkül. Ha nem így lenne, én is megpróbálnám leszoktatni arról, hogy cicin aludjon el. Normálisnak normális még akár három évesen is. Ha benneteket nem zavar...
21 honapos kisfiam szinten szopizik meg eleg sokszor.Csak cicin alszik el, ejjel 1x 2x ebred.Engem egy kicsit faraszt a dolog, de tapasztalatbol tudom hogy el fog mulni a szopizas.Kozepso gyerkocom 3 evig szopizott, szepen fokozatosan elvalasztotta magat.

Miért van ez, és egyáltalán: normális-e? (sokkal hosszabban lent)

Szóval röviden a problémám: ha valaki nem tetszik (bulin, buszon, bárhol), akkor tök nyugodtan rámerek nézni. Ez azokkal is így van, akik meg tetszenek, de ha ők is rám néznek/szemezni próbálnak akkor reflex-szerűen elkapom a fejem. Ilyenkor mindig úgy érzem, mintha az egész arcom égne, állítólag néha el is vörösödök... ÉN mindig elszánom magam, megpróbálom felvenni a szemkontaktust, de a vége mindig ugyanaz. Úgy láttam, h ismerő'seimnek ez nem probléma, ezért tettem fel ezt a kérdést. Köszi h végig olvastad :) a normális válaszokat előre is köszi, a szilvásbuktások meg lécci kíméljenek! Bocs az esetleges hibákért, és h hosszú lett!

Legjobb válasz: Szégyenlõs vagy, és gyorsan zavarba jössz, szerintem ennyi. Ez normális, van aki így reagál. Szerintem sok srác egyébként aranyosnak tartja, hogy elpirulsz, és zavarba jössz egy kis szemezéstõl. A flörtölést pedig lehet tanulni, ne aggódj. :)

Szégyenlõs vagy, és gyorsan zavarba jössz, szerintem ennyi. Ez normális, van aki így reagál. Szerintem sok srác egyébként aranyosnak tartja, hogy elpirulsz, és zavarba jössz egy kis szemezéstõl. A flörtölést pedig lehet tanulni, ne aggódj. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) csak attól félek, h ebbõl talán azt szûrhetik le egyesek, h egyáltalán nem érdekelnek... És ilyenkor mindig olyan lendülettel tudnám fejbevágni magam utána h csak na xd
Akkor lehet gyakorolnod kellene picit. :) Ha pl. reflexbõl elkapod a fejed, amikor rád néz a srác, aki neked is tetszik, akkor eröltesd meg magad, és nézz újra vissza rá, mosolyogj egy picit, nem gond ha elpirulsz, mint már írtam is, ez inkább plusz pont. :)
A kérdező hozzászólása: Na igen, ezt szoktam próbálni, de még nem az igazi :s azért köszi a választ :)
Nekem is ez a problémám, pedig ha társaságban vagyunk, akár ismeretlenek között is, akkor bárkivel elbeszélgetek, nincs ilyen problémám. De ha egyedül vagyok, akkor utálom, ha vki megbámul, illetve ha látok egy helyes pasit, aki engem néz, arra nem szívesen nézek rá, pedig am szívesen nézném :D Nem tudom miért van ez így, régen nagyon önbizalomhiányos voltam, ez mára elmúlt, lehet ez visszamaradt belõle :D Meg pl ha megyek az utcán és vki feltûnõen végigbámul, arra is utálok ránézni, mert nem tudom, hogy azért néz, mert rosszul nézek ki v ellenkezõleg :D

7 hetes babánál normális ez a sok alvás?

Este 7 köröl fürdik, aztán szopi, és 8-9 között alszik , és reggel 6-7 ig alszik. Ez kb 10 óra, ezek után reggel szopizik, 200 körül (mérem még) ez elég soknak t?nik, de beudom annak hogy este nem kel fel biztos szomjas és éhes. Szóval ezek után 20 perc büfi vállon és megint pihen egy kicsit (kb 45-60 percet). Majd felkel de fél tíz körül megint éhes. Szóval normális ez a sok alvás? meg a mennyiség?

Legjobb válasz: Igen teljesen normális, ilyenkor még esznek , alszanak. Örülj neki, mert nem sokáig fog ez tartani.

Igen teljesen normális, ilyenkor még esznek , alszanak. Örülj neki, mert nem sokáig fog ez tartani.
nincs ezzel semmi baj.és tényleg még most használd ki amíg õ is ennyit alszik:) nekem is mindig ezt mondták, nem értettem miért:D

1 hetes babám kb.1.5-2 óráig eszik alkalmanként. Ez napi kb 6-szori étkezést jelent. Normális ez az időtartam? Nem sok?

A szoptatás: eszik, majd pihen kicsit, majd megint eszik...és ez így megy amíg jól nem lakik.

Legjobb válasz: Normális, nem sok. Idõvel, ahogy nõni fog, áttér a 3, majd a 4 óránkénti evésre. Addig is kitartást! :)

Normális, nem sok. Idõvel, ahogy nõni fog, áttér a 3, majd a 4 óránkénti evésre. Addig is kitartást! :)
Teljesen normális :) Az én babám már 10 hetes de az elején 2-3 hétig ugyan ez volt velünk is. Én is az elején teljesen kivoltam hogy ez nem normális + a környezetem is kontrázott...de használd ki ezt az idõszakot. Neked sem árt a pihenés tehát vackold be magatokat a lakás legkényelmesebb pontjába és újság, csoki egy kis TV ha már nagyon nem bírod, vagy énekelj neki sokat azt nagyon szeretik (én mindig egy megadott sorrendben énekeltem neki a dalokat és olyan jó érzés hogy most már látni az arcán hogy felismeri õket:) :) ezt az idõszakot senki sem adja vissza Neked :) Gratulálok a Picidhez :)
Nekem azért kicsit soknak tûnik a 2 óra. Nekünk azt mondta a gyerekorvos, fél óránál tovább ne tartson a szoptatás, a tej 90%-át ugyanis az elsõ 10 percben eszi meg.
elõzõ válaszoló vagyok szerintem ez minden babánál más és más. De szerintem nem is baj ha ilyen, mert ebben az elsõ pár hétben nagyon fontos nekik az anyukájuk intenzív testközelsége. Sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek késõbb. (nekem pl. már 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat)és mindig vidám, mosolyog, nem gyötri annyira a hasfájás sem. Jó nem azt mondom hogy biztos emiatt, de biztosan ez is számított
Nálunk pontosan ugyan ez volt az elsõ hetekben!! Én teljesen kin voltam, nekem is azt mondták, hogy nem jó ha sokáig szopizik, mert megfájdul a hasa és mire befejezi, kezdheti is újra, stb. De ilyen pici babát nem tudsz befolyásolni, etesd addig amíg Õ kéri, majd szép lassan kialakul (megjegyzem most 5 hetes a babám és néha most is jó egy órásak az etetések) de minden baba más, és lehet neki nem elég az az idõ, mert lassabban eszik. Kitartás :)

20 éves lány vagyok! Van egy 2 éves kapcsolatom! A páromnak sikerült eljutattnia a csúcsra, végre orgazmusom volt! Amióta megtörtént azóta sokkal kívánosabb vagyok, és többször szeretném! Normális ez, vagy csak én akarom túl sokat?

Legjobb válasz: 2 év kellett hogy eljuttason? Aaaazigen! De amúgy komolyra fordítva, gratula:-)! Szerintem normális dolog, hogy vágyod a jót! Ez természetes! További jó eggyütlétet!

2 év kellett hogy eljuttason? Aaaazigen! De amúgy komolyra fordítva, gratula:-)! Szerintem normális dolog, hogy vágyod a jót! Ez természetes! További jó eggyütlétet!
Teljesen normális. Már tudod, hogy mijen is. és szeretnéd mindig azt érezni. ismerõs. de hogyha nemsikerül mindig nemkell elkeseredni. De Gratulálok. :D
Gratulálok :) Spok nõ nem képes ilyenre :) További jó hancúrozásokat:) Amúgy teljesen normális ^^
Sok* bocsi
sztem ez rohadtul normális!:D...én is mindig így érzem ;)
Ez így van jól.

Normális ez az érzés? Ugy érzem mintha ki akarna pottyanni belölem a baba, normális? Nyitott két méhszájam, sokat pihenek, de most hogy jo idö van néha sétálok a kertben, amugy nem menne a wc-zés.

De miért gondolok ilyenre hogy csak kinyomnám és pottyanna?Igaz lenne elötte görcs? Nem csak kiesne? Olyan rossz érzés,miért gondolok ilyenre? 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Nagyon aranyos amit írsz. Szerintem azért az nem úgy van, hogy csak kipottyan a picúr odabentrõl :-) Azért ahoz kellenek tolófájások mégha nem is nagyok de azért mégis :-), hogy elfollyon a magzatvíz (persze nem feltétlenül), vagy egyéb jelek, de azért csak úgy magától nem pottyan ki :-) El tudod képzelni azt, hogy csak úgy minden fájdalom nélkül kifér a fejecskéje azon a szûk lyukon? Ne gondolj ilyenekre, ha beindul a szülés azt úgyis érezni fogod, de azért ahoz még tágabbnak kellene lenned. Pihenj sokat, hogy nehogy tovább tágulj. Sok egészséget nektek.

Szia! Nagyon aranyos amit írsz. Szerintem azért az nem úgy van, hogy csak kipottyan a picúr odabentrõl :-) Azért ahoz kellenek tolófájások mégha nem is nagyok de azért mégis :-), hogy elfollyon a magzatvíz (persze nem feltétlenül), vagy egyéb jelek, de azért csak úgy magától nem pottyan ki :-) El tudod képzelni azt, hogy csak úgy minden fájdalom nélkül kifér a fejecskéje azon a szûk lyukon? Ne gondolj ilyenekre, ha beindul a szülés azt úgyis érezni fogod, de azért ahoz még tágabbnak kellene lenned. Pihenj sokat, hogy nehogy tovább tágulj. Sok egészséget nektek.
Ne izgulj, nem fog kipottyanni, ez garantálható :) ))
Szia! Ezzel én is így voltam, nyitott volt a méhszájam, és alig mertem menni, mert úgy éreztem, kipottyan. De ez szerintem pszichésen van így! Vigyázz magadra, már nem kell sokáig "félned"! Biztos minden rendben lesz, de azért nagyon sokat pihenj!

17 hetes elmúltam, sokat keményedik a hasam alja, normális ez?

A 18hétbe léptünk már 3napja,kb 4napja vettem észre,hogy f?leg esténként sokat bekeményedik a hasam alja,ez mindenkinek ilyen..azt mondta a véd?n?m ilyenkor a magnézium mennyiséget kell növeljem és szedjek magne b6ot.Szerintetek ez a megoldás?

Legjobb válasz: Szia!Normális nem normális... ki tudja kinek mi a normális !:)))A védõnõ nem mond hülyeséget de a magnéziuot nem növelheted az egekig.Nekem is igy volt/van és fõleg akkor ha nem figyelek arra hogy eleget pihizzek.Feltett lábbal délután vagy mikor szükségét érzem és meg tehetem -bár én ki vagyok irva-.A banánban is van magnézium és az is használDe pihi nélkül mit sem érnek a bogyók....

Szia!Normális nem normális... ki tudja kinek mi a normális !:) ))A védõnõ nem mond hülyeséget de a magnéziuot nem növelheted az egekig.Nekem is igy volt/van és fõleg akkor ha nem figyelek arra hogy eleget pihizzek.Feltett lábbal délután vagy mikor szükségét érzem és meg tehetem -bár én ki vagyok irva-.A banánban is van magnézium és az is használDe pihi nélkül mit sem érnek a bogyók....
Szia! Én most kaptam ugyanerre illetve görcsökre Magnézium citric-et napi 3x2. Minden esetre az orvosoddal beszéld ezt meg ne a védõnõvel mert az orvos tudja, hogy mennyit szedhetsz be naponta. Én eddig szedtem a gravidát és Magne B6-ot napi 2x1-et, lehet nem volt elég. Ja, és feküdj oldalt ilyenkor ne hanyatt. Üdv. 16 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!