Találatok a következő kifejezésre: Normális ez érzés Ugy érzem mintha (3 db)

Normális ez az érzés? Ugy érzem mintha ki akarna pottyanni belölem a baba, normális? Nyitott két méhszájam, sokat pihenek, de most hogy jo idö van néha sétálok a kertben, amugy nem menne a wc-zés.

De miért gondolok ilyenre hogy csak kinyomnám és pottyanna?Igaz lenne elötte görcs? Nem csak kiesne? Olyan rossz érzés,miért gondolok ilyenre? 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Nagyon aranyos amit írsz. Szerintem azért az nem úgy van, hogy csak kipottyan a picúr odabentrõl :-) Azért ahoz kellenek tolófájások mégha nem is nagyok de azért mégis :-), hogy elfollyon a magzatvíz (persze nem feltétlenül), vagy egyéb jelek, de azért csak úgy magától nem pottyan ki :-) El tudod képzelni azt, hogy csak úgy minden fájdalom nélkül kifér a fejecskéje azon a szûk lyukon? Ne gondolj ilyenekre, ha beindul a szülés azt úgyis érezni fogod, de azért ahoz még tágabbnak kellene lenned. Pihenj sokat, hogy nehogy tovább tágulj. Sok egészséget nektek.

Szia! Nagyon aranyos amit írsz. Szerintem azért az nem úgy van, hogy csak kipottyan a picúr odabentrõl :-) Azért ahoz kellenek tolófájások mégha nem is nagyok de azért mégis :-), hogy elfollyon a magzatvíz (persze nem feltétlenül), vagy egyéb jelek, de azért csak úgy magától nem pottyan ki :-) El tudod képzelni azt, hogy csak úgy minden fájdalom nélkül kifér a fejecskéje azon a szûk lyukon? Ne gondolj ilyenekre, ha beindul a szülés azt úgyis érezni fogod, de azért ahoz még tágabbnak kellene lenned. Pihenj sokat, hogy nehogy tovább tágulj. Sok egészséget nektek.
Ne izgulj, nem fog kipottyanni, ez garantálható :) ))
Szia! Ezzel én is így voltam, nyitott volt a méhszájam, és alig mertem menni, mert úgy éreztem, kipottyan. De ez szerintem pszichésen van így! Vigyázz magadra, már nem kell sokáig "félned"! Biztos minden rendben lesz, de azért nagyon sokat pihenj!
Nálam is ez volt mindkét terhességemnél.... 2 gyermekes anyuka vagyok:) Dia
Ne izgulj semmi baj!Velem is így volt egy 2 hete én most 9 hetes vagyok!Semmi tünetem nem volt se cici fájdalom se pisi inger se az a fura alhasi feszítõ érzés!Na másnap bepótolta!!!!Azóta is ha hozzáérek a mellemhez megõrülök annyira fáj meg bebe nyillalgat a hasamba!Tényleg ne aggódj!Gratulálok!
Nálam is volt ilyen. Volt, hogy egy hétig semmi tünetem nem volt... És volt már egy vetélésem is korábban, gondolhatod, hogy tele volt a gatyám...Aztán szép lassan eljött az UH ideje, és ficergett a képernyõn a babánk. :) 15 hetes
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm lányok! Azt hiszem kicsit megnyugodtam! Bár kicsit messze van még a következõ ultrahang :) De megpróbálok nem aggodalmaskodni! Köszönöm a gratulációt a második válaszadónak!

Ugy erzem mintha szetfeszulne a mehem, nem gorcsol csak olyan nyomo feszito erzes, normalis ez? 13 hetes kismama

Legjobb válasz: Ez inkább korai. beszélj a dokival és szedj Magne B6-ot az segít. Max mennyiség napi 3x2.

Ez inkább korai. beszélj a dokival és szedj Magne B6-ot az segít. Max mennyiség napi 3x2.
Szerintem a méh feszülése lehet a méhed növekedésétõl, ugyanis ilyenkor a méh tartóizmai is folyamatosan feszülnek. Nekem is elõfordul néha, bár teljesen kibírható. Ha viszont nagyon elviselhetetlennek érzed, konzultálj az orvosoddal! 12 hetes kismama
Nekem is van ilyen, én úgy gondolom, hogy a méhem nõ, nem igazán foglalkozok vele, mert nem zavaró, meg nem fáj!!! 13+1hkm.
Én most 22hkm vagyok és a mai napig szokott feszülni a méhem, a hasfalam. Sõt, nekem a 20. hétig még menstruáció szerû enyhe fájdalmaim is voltak. Voltam dokinál, mindent rendben talált, azt mondta a méh növekedése miatt érzek ilyen feszítõ érzést, és ezt teljesen normális. Ha a válaszok nem nyugtatnak meg akkor konzultálj a dokiddal vagy a védõnõddel. Boldog babavárást:)
Nekem is feszül :) de úgy örülök neki, hogy már látszik a hasam :) 16+6 km
Dettó ugyanezek vannak nálam is, azt mondta a doki, hogy ez normális ilyenkor, rendezõdnek át a dolgok odabenn, a görcsölõ fájdalom az a nem jó .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!