Találatok a következő kifejezésre: Normális ez hetes (1357 db)

Egy hete nagyon nehéz a pocakom, nehéz felállni, mintha tartanom kéne. És naponta többször fáj alul, enyhe menszi szerű fájdalmak. Ez normális 31 hetesen?

Múlt héten voltam normális manuális vizsgálaton, ahol teljesen zárt volt a méhszájam. Akkor még nem voltak ezek a problémáim.

Legjobb válasz: Hát 30 hetes kor környékén nekem is kezdõdött, hogy fájt alul ott minden, de annyira nem gyakran és nehezebb volt a pocakom persze, mert a baba nõ és nyom:) Mondjuk menziszerû fájdalmak nem voltak, talán 1-2-szer pár pillanatig. Most 36 hetes vagyok már, ha többet járkáltam mondjuk, akkor a fáradság mellet jobban is fáj ott lent, van, hogy kicsit fáj, mikor járkálok vagy felállok, de ez normális. Tegnap voltam vizsgálaton és teljesen zárt a méhszáj még. Úgyhogy ezek a fájdalmak normálisak ilyenkor, nyom a baba, nagyobb a súlya, stb. Egyre nehezebb is aludni és megfordulni, fõleg, ha elõtte ettem és tele a pocakom, akkor fáj megfordulni az ágyban. Az éjszakai 3 percenkénti pisilésrõl nem is beszélve, ha meg nem kelek föl, akkor félóra múlva már annyira fáj, hogy muszáj kimenni. Úgyhogy ne aggódj. A menziszerû fájdalom is njormális, ha ritkán van meg fõleg. Szóval ne aggódj, ennél csak fájdalmasabb lesz:) Én nem bírom a fájdalmat, de ez "kellemes" fájdalom, a lényeg, hogy a babának legyen kénylemes odabent:)

Hát 30 hetes kor környékén nekem is kezdõdött, hogy fájt alul ott minden, de annyira nem gyakran és nehezebb volt a pocakom persze, mert a baba nõ és nyom:) Mondjuk menziszerû fájdalmak nem voltak, talán 1-2-szer pár pillanatig. Most 36 hetes vagyok már, ha többet járkáltam mondjuk, akkor a fáradság mellet jobban is fáj ott lent, van, hogy kicsit fáj, mikor járkálok vagy felállok, de ez normális. Tegnap voltam vizsgálaton és teljesen zárt a méhszáj még. Úgyhogy ezek a fájdalmak normálisak ilyenkor, nyom a baba, nagyobb a súlya, stb. Egyre nehezebb is aludni és megfordulni, fõleg, ha elõtte ettem és tele a pocakom, akkor fáj megfordulni az ágyban. Az éjszakai 3 percenkénti pisilésrõl nem is beszélve, ha meg nem kelek föl, akkor félóra múlva már annyira fáj, hogy muszáj kimenni. Úgyhogy ne aggódj. A menziszerû fájdalom is njormális, ha ritkán van meg fõleg. Szóval ne aggódj, ennél csak fájdalmasabb lesz:) Én nem bírom a fájdalmat, de ez "kellemes" fájdalom, a lényeg, hogy a babának legyen kénylemes odabent:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, szedem a sok magnéziumot és pihengetek is mellette. Csak picit szokatlan, mert azelõtt még a Mátrában is fent voltam 29 hetesen sétálni egyet. :)
Szia 34 hetes vagyok Ma egy hete voltam a nõgyógyászati ambuláncián, mert voltak mensi szerû görcseim, meg hajnalban jöttek 15 perces görcsök, megijedtem, nem tartottak bent megnéztek hogy nem szivárog a magzatvíz, nem nyíltam tovább, mert nyitott vok., és haza engedtek, de hozzá tették hogy 33 héten ez nem mondható normálisnak. Zóta reggelente egy pici konyakkal indulok, + napi 3*1 magnerotot szedek. Azóta nem jöttek elõ ezek a mensi szerû fájások. A pocakom nekem is nehéz néha úgy közlekedek hogy tartom úgy nem fáj annyira. Fáj a szeméremcsontom is de tûrök, :) megéri!!!! Kitartást, a magnéziumot szedd!!! És pihenj sokat. Üdv:

4 hetes kislányom nagyon nehezen kakil naponta csak egyszer menniyre normális ez?

estére mindig megfájdul a hasa már mindent probáltunk kamilla csipkebogyo espumisan cseppek leavolac szirup mit tehetnék még érte? böfizni és pukizni tud csak a kaki nem megy.

Legjobb válasz: Szia!Az én lányom 7 hetes és mi is kínlódunk!Van,hogy nagyon erõlködik és akkor lázmérõvel rásegítek neki!De ha nem erõlködik és nincs fájdalma,akkor tényleg normális ha 2-3 napig is nincs kaki!Én is meg voltam ijedve,de a doki megnyugtatott,hogy anyatejes babánál ez normális!És a napi egy az teljesen jó!Csak nekem is furcsa volt,mert elõtte minden evésnél volt kakis pelus!De nyugodj meg ez így normális!

Szia!Az én lányom 7 hetes és mi is kínlódunk!Van, hogy nagyon erõlködik és akkor lázmérõvel rásegítek neki!De ha nem erõlködik és nincs fájdalma, akkor tényleg normális ha 2-3 napig is nincs kaki!Én is meg voltam ijedve, de a doki megnyugtatott, hogy anyatejes babánál ez normális!És a napi egy az teljesen jó!Csak nekem is furcsa volt, mert elõtte minden evésnél volt kakis pelus!De nyugodj meg ez így normális!
colicas a babád, majd kinövi kb a 12. hétig. Az enyém is az volt, de õ hetente csak egyszer kakált, nem a nemkakálástól fáj a hasa, hanem este jönnek a hasigörcsök sajnos. Én annyit tettem, hogy én magam ittam napi kétszer ánizsos-köményes-fencsel ( ez nem tudom mi magyarul) teát és homeopátiás kupot használtam neki ami ha jól tudom kamillát és köményt tartalmazott, de ezt sem lehet kapni magyarországon sajnos. Nekünk hazsnált 9. hétre elmõlt a hasfájás örökre! Ha szoptatsz akkor keressél hasonló teát otthon...
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Az én babám is csak heti egyszer kakilt, de néha sírt, mert fájt a puki. Tornásztasd, maszírozd a hasát. Ha sokat van hason az is kinyomja a szeleket.
A napi egyszeri kaki teljesen normális. Az anyatejes babáknál nem ritka ha csak 3-4 naponta kakilnak. Ez nem betegség. A szervezetük ennyi idõ alatt bontja le a tejet.
Igazuk van az elõttem szólóknak. 12 hetes a kislányom, manapság már van 2-3 kaki, 8-9 hétig csak egy volt nagy kínkeservesen. Akkor tornáztattuk, masszíroztuk a pocakját és amikor pelust kapott, akkor a végbél környékét kicsit jobban bekentem(kenegettem), akkor lett ingere. Viszont ne lázmérõzz, hozzászokik állítólag.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat kicsit megnyugodtam! mindenkinek jo babázást!!

17. hetes vagyok mostanába állandoan mensi szerű érzésem van néha. Napi 2x szedek magnéziumot. Normális ez? Első baba de még nem érzem mozogni korai még szerintetek?

Legjobb válasz: Milyen magnéziumot szedsz? Ha magne b6-ot, akkor inkább válts másra, pl. magnesii citrici-re (ez jóval több magnéziumot tartalmaz és általában jobban segít). Nekem terhesség alatt sokszor vissza-visszatért a mensi szerû érzés, de a doki azt mondta hogy normális, amíg nem igazi görcsös, erõs fájdalomról van szó. Én 16 hetesen éreztem meg a babámat, ekkor még csak kicsit. 18 hetesen már egyértelmûbb volt. De van, aki csak a 20. hét körül érzi, és ez sem gond! Attól is függ hogy helyezkedik el magzat, a méhlepény hol fekszik, te milyen alkat vagy...szóval sok mindentõl függ.

Milyen magnéziumot szedsz? Ha magne b6-ot, akkor inkább válts másra, pl. magnesii citrici-re (ez jóval több magnéziumot tartalmaz és általában jobban segít). Nekem terhesség alatt sokszor vissza-visszatért a mensi szerû érzés, de a doki azt mondta hogy normális, amíg nem igazi görcsös, erõs fájdalomról van szó. Én 16 hetesen éreztem meg a babámat, ekkor még csak kicsit. 18 hetesen már egyértelmûbb volt. De van, aki csak a 20. hét körül érzi, és ez sem gond! Attól is függ hogy helyezkedik el magzat, a méhlepény hol fekszik, te milyen alkat vagy...szóval sok mindentõl függ.
Szia! Ez az érzés normális, nekem is ilyen idõtájt voltak ilyenek. Növekszik tágul a méhed ettõl vannak ezek a mensi szerû "gröcsök". Viszont ha nagyon bedurvul akkor azonnal orvos. Nekem 3*1 magnéziumot mondtak, szedhetsz be ennyit is nem lesz gond Tõle. Az, hogy még nem érzed mozogni az még természetes, nem írom le amit az elõttem válaszoló leírt errõl. Nemsokára be fog jelentkezni a kis manó a pocidban és megnyugodhatsz.:) Nekem is elsõ baba, bár én a 18 héttõl érzem minden nap rendszeresen. Boldog babavárást!:) 33hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Normális testalkatu vagyuk mondhatni ugy hogy van mit fogni. Aggodok hogy nem mozog vagy csak én nem érzem. Azt hittem könnyebb lesz a terhesség és nem kell ennyit aggódni.
A gyerekvállalással együtt jár az aggódás. Nehéz dolog ez, de több szépsége van. Kitartást, hamarosan biztos érezni fogod! Majd szépen kiveri úgy az oldalad, hogy még a szemed is kijön! :) Megírod majd, ha már érzed õt? Kíváncsi vagyok mikortól fogod érezni! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Persze mindenképpen irok.


8 hetes terhes vagyok a doki azt mondta január végén menjek vissza. Normális ez? Annyit mondott a 12 hetes uh-t majd a kórházban csinálják. Pedig nála is van uh és jeleztem is neki hogy hozzá szeretnék járni továbbra is.

Legjobb válasz: A 8.hét után nekem is csak a 11-13 hetn kell mennem Down szürésre,addig azt sem tudom,hogy minden rendben van-e,de ugy látszik ez a normális 10 hetes kismami

A 8.hét után nekem is csak a 11-13 hetn kell mennem Down szürésre, addig azt sem tudom, hogy minden rendben van-e, de ugy látszik ez a normális 10 hetes kismami
Szia!Szerintem nem kell aggódnod.Az én dokim 2 hetente visszahív, pedig jól vagyok - én már arra gondolok, hogy simán lehúz egy vizsgálat/6000ft.Ha nincs semmi panaszod elég a 12.hetes Uh után visszamenned, hogy kiértékelje az eredményed.Nekem is a kórházban csinálják az Uh-t, pedig nála is van. Ha nem szimpatizálsz vele, akkor válts dokit. 12 hetes kismami
a kötelezõ u.h.-ot (12.heti, 18.heti, 36.heti)a kórházban csinálják. nekem havonta kellett a dokimhoz járni.õ adta a beutalókat. sok boldogságot 4hónapos kisfiú anyukája
Szia, nekem magánrendelésen csinálja a 12-13hetes uht, amúgy minden mást majd az sztk rendelõben. Én kértem, hogy ne keljen a kórházba mennem, személyes okokból... Amúgy, ha nem piszkál folyton uhval, és kiírt minden vizsgálatot felvett terhes gondozásba, akkor semmi gond sincs...
Szia, én 6-12. hét között egyáltalán nem voltam dokinál, vagyis beszéltünk de meg se vizsgált, hiába fogadott orvosom, én elment egy magánklinikára a 12. heti genetikai uh-ra mert ott csináltak dvd-t, kombinált tesztet stb. Na csak annyit akartam mondani hogy 6 hétig nem tudtam semmi biztosat a babóról, de nem volt semmi probléma szépen fejlõdött:) 14 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

26 hetes vagyok nem tudok hanyat feküdni de ujabban hátamat nekitámasztva a széknek ülni sem mert olyan mintha belodulna a szivem és ülnének a mellkasomon! Volt v van valakinek ilyen? Normális ez?

Legjobb válasz: Én 25 hetes vagyok, és nekem is gyakran szorít mostanában a mellkasom. De hogy normális-e, azt nem tudom, de ha nem vagyok ezzel a bajjal egyedül, akkor talán normális lehet. Mint a savasság.

Én 25 hetes vagyok, és nekem is gyakran szorít mostanában a mellkasom. De hogy normális-e, azt nem tudom, de ha nem vagyok ezzel a bajjal egyedül, akkor talán normális lehet. Mint a savasság.
A baba ilyenkor már elég nagy ahhoz, hogy elnyomja a hasi aortát és ez okozhat esetleg gondot a keringésben, szerintem ez lehet az oka.Ezért nem is szabad háton feküdni.

Kilenc hetes terhes vagyok, gyakran fajdogal a fogam ez nagy gondot okoz? Voltam fogorvosnal de csak kifurta es nemtomheti be allitolag mert babat varok. Es nehezen tudok nagyvecezni, szinte utanna verzik a fenekem. Normalis ez?

Legjobb válasz: a nagyvécé sajnos normális de segithet ha sok rostosat eszel,és nekem még a tamarin lekvár is segitett.az viszont nem normális hogy azért nem tömök be a fogad mert babás vagy,javaslom keress egy másik orvost.Az elözö terhességemnél is tömtek meg most is tömtek 34 hetes babás

a nagyvécé sajnos normális de segithet ha sok rostosat eszel, és nekem még a tamarin lekvár is segitett.az viszont nem normális hogy azért nem tömök be a fogad mert babás vagy, javaslom keress egy másik orvost.Az elözö terhességemnél is tömtek meg most is tömtek 34 hetes babás
Szia! Én sem értem miért nem tömik be a fogad, nekem gyökérkezeltek, tömtek, és a végén mégis ki kellett húzni, mert 2 hétig állandóan fájt.Kérdezd meg a nõdokid! A székrekedés oka lehet az Elevit is. Nem szeded? Nálam miután abbahagytam a szedését rendezõdött a helyzet! Boldog babavárást: 31 hetes kismama
Szerintem menj másik fogorvoshoz! Be lehet tömni a terhesség alatt is a fogat! Nekem most volt egy tömés a héten, és azt mondta a fogorvos, hogy még érzéstelenítõt is kaphatok, mert nem árt a babának, mondjuk azt nem kértem. Nagyvécé pedig: igyál sok-sok vizet, egyél joghurtokat, gyümölcsöket, zöldségeket, aszalt szilvát, vagy igyál sima 100 %-os szilvalevet! Üdv, 32 hetes mam.
Tobb mint egy honapja jarok fogaszatra es egy csomot tomott mar..valts fog dokit!

6 hetesen 2.5-3 óránként eszik a babánk éjjel is és nappal is. (full tápszeres) Normális ez?

A babánk alig bírja ki a 2.5 órát és éjjel-nappal etetjük. Ahogy olvasom rengeteg baba egész éjszakákat átalszik 3-4 hetes korától. Akkor a mi babánknál van "gond" v. azoknál a babáknál, v. csak minden baba más és más!?

Legjobb válasz: Minden baba más. Nekem az elsõ fiam 2 hetesen végigaludta az éjjeleket, a második lassan 4 hós, s még mindig kel, de nem bárom. Miért lenne gond, ha 2,5-3 óránként eszik? Teljesen normális 6 hetes korban. Egyébként az újszülöttek naponta akár 10-12 alkalommal is ehetnek! Sosem szabad a gyerekeket összehasonlítani, mivel tényleg minden baba más. Az egyik ennyit alszik, a másik annyit. Az egyik sokat eszik, a másik keveset. Az a lényeg, hogy ha éhes, kapjon hamit, s utána kiegyensúlyozott, nyugodt legyen. Az én kisfiam hiába lesz 4 hós, sokszor még mindig 2 óránként eszik.

Minden baba más. Nekem az elsõ fiam 2 hetesen végigaludta az éjjeleket, a második lassan 4 hós, s még mindig kel, de nem bárom. Miért lenne gond, ha 2, 5-3 óránként eszik? Teljesen normális 6 hetes korban. Egyébként az újszülöttek naponta akár 10-12 alkalommal is ehetnek! Sosem szabad a gyerekeket összehasonlítani, mivel tényleg minden baba más. Az egyik ennyit alszik, a másik annyit. Az egyik sokat eszik, a másik keveset. Az a lényeg, hogy ha éhes, kapjon hamit, s utána kiegyensúlyozott, nyugodt legyen. Az én kisfiam hiába lesz 4 hós, sokszor még mindig 2 óránként eszik.
Minden baba más!!!Nekem három fiam van és az elsõ éjjel nappal üvöltött.Rettentõen rosszul evett és aludt.Most 17 éves és enni még ma is nagyon rosszul eszik.A második fiam már sokkal jobb volt de azért Õ is megébredt éjszaka enni de utánna aludt tovább.Most 14 éves.A kicsi pedig egy szuper kis pasi eszik alszik.De Õ is eszik még éjszaka egyszer utánna alvás reggelig.Most lesz 6 hónapos.Én igény szerint etettem és tényleg nagyon jó baba.Szerintem ha azért kell fel mert éhes és azt látod mert gondolom megeszi az elkészített mennyíséget akkor Én adnék neki.Aztán majd biztosan át áll majd a 4 óránkénti evésre és alszik éjszaka.
Szia!Az én babám is tápszeres és 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.Nem lehet, hogy kevés a tápszer?Vagy másféle kellene, ami laktatobb.Szerintem dokival beszélj róla.Az én lányom milupát kap.

4 hetes lombik terhes vagyok. Nagyon rosszul alszom, sűrűn járok éjjelente wc-re és megmagyarázhatatlan idegesség van rajtam, általában éjjel jön rám és nagyon nehezen múlik el. Normális ez?

Legjobb válasz: Szerintem normális reakció ez arra,hogy végre sikerült a terhesség,feszült vagy és ez így mutatkozik meg.a legtöbb újdonsült kismama amellett,hogy nagyon boldog ,aggódik ilyenkor,hogy valyon minden renben lesz-e?Én is így voltam,vagyok ezzel.Hát még te,aki gondolom hosszú utat jártál be a pároddal,mire sikerült a baba a program segítségével.Próbálj meg lazítani,pozitívan gondolkozni,csak arra koncentrálni,hogy minden rendben lesz.A hormonális változások,amik ilyenkor zajlanak a szervezetedben,szintén okozhatnak fezsültséget,ez is természetes.Igyál el lefekvés elõtt egy hársfa teát,vagy egy pohár langyos tejet,hátha segít a nyugodt elalvásban!És gratulálok a babához,kívánok nektek boldog babavárást!11 heteske

Szerintem normális reakció ez arra, hogy végre sikerült a terhesség, feszült vagy és ez így mutatkozik meg.a legtöbb újdonsült kismama amellett, hogy nagyon boldog , aggódik ilyenkor, hogy valyon minden renben lesz-e?Én is így voltam, vagyok ezzel.Hát még te, aki gondolom hosszú utat jártál be a pároddal, mire sikerült a baba a program segítségével.Próbálj meg lazítani, pozitívan gondolkozni, csak arra koncentrálni, hogy minden rendben lesz.A hormonális változások, amik ilyenkor zajlanak a szervezetedben, szintén okozhatnak fezsültséget, ez is természetes.Igyál el lefekvés elõtt egy hársfa teát, vagy egy pohár langyos tejet, hátha segít a nyugodt elalvásban!És gratulálok a babához, kívánok nektek boldog babavárást!11 heteske
A kérdező hozzászólása: köszi, végre egy lombikos, akivel beszélni tudok!
szia!ne aggódj!én is lombikos vagyok (12. hétben). Nekem is volt olyan idõszak, amikor se alvás, sem az evés sem semmi nem ment rendesen.Az "idegbetegség" a tetõfokra hágott. Érdemes szólni a párodnak, hogy legyen türelmes.El fog múlni, de eltart még egy darabig! Kitartás!!

11 hetes vagyok, de a hasam akkora, mint ha már 22 hetes lennék. Már most kismama nadrágot kellett vennem, mert szorítanak a farmerjaim. Normális ez?

Legjobb válasz: Ne aggódj, normális! Mindenkinek egyedi módon növekszik a pocakja, van akinek késõbb látszik, van, akinek korábban. Nekem is kismama nadrágot kellett felvennem már 10-11 hetes korban, mert szorított a rendes naci. Inkább vedd fel, mint rossz legyen a vérkeringésed! Gratula a babához!

Ne aggódj, normális! Mindenkinek egyedi módon növekszik a pocakja, van akinek késõbb látszik, van, akinek korábban. Nekem is kismama nadrágot kellett felvennem már 10-11 hetes korban, mert szorított a rendes naci. Inkább vedd fel, mint rossz legyen a vérkeringésed! Gratula a babához!
Szia! Ez valóban alkati és egyéni dolog! Ráadásul az elején vagy még nagyon és ilyenkor gyakran a puffadás miatt érzed úgy, hogy hatalmas a pocakod! Nekem is pár hete még nagyon olyan érzésem volt, hogy hatalmas hasam van, de ez már elmúlt! Szerintem megszünt, vagy enyhült a puffadás + hozzá kell szokni a gondolathoz/látványhoz/érzéshez, hogy márpedig növekszik a pocak! Nekem most biztos már jóval nagyobb a pocim, mint az elején volt, de mostmár nem is veszem észre, nem is zavar! Megszoktam:) ! Kitartás és türelem:) Ha pedig úgy érzed, hogy puffadás miatt van ez, akkor ajánlom az espumisan gyöngyöket(kismamák is szedhetik)! Mióta azt szedem, sokkal jobb a közérzetem! Üdv 14 hetes kismami
Szia!Ha ez megnyugtat nekem már 8 hetesen kismama nacit kellet hordanom mert az összes gatyámból vagy kilógott a hasam vagy szorított.Pedig 53 kgval kezdtem aterhességet szóval nem voltam nagy darab.
Minden terhesség más. Van olyan kismama, akinek már a 8. héten kismamanaci kell, mert nemtudja felhúzni a régi nadrágjait. Normális. Egyszerûen minden kismama másképp alakul át, másképp fejlõdik minden baba.
Én meg 55 kilóval indultam és 4 hetesen már kismama nadrág kellett volna, ha nem hidalom át nyári ruhákkal:) Most 31 hetes vagyok és, mint egy hordó:)
Hordó... Ne mondj ilyet:-) nincs szebb a kismamánál!!! Nekem is 10 hetesen nõtt meg látványosan elõször a pocim, úgyhogy én is befizettem több terhesnaciar is, mert a többi nadrágom már nem jött rám, gondoltam, úgyis hordom egész télen, mert csak júniusabn szülök. Ezrét te is jól döntöttél, ne izgulj!! Meg vettem bandázst, azt is csak javasolni tudom, ezzel ha ahhoz van kedvem, fel tudom venni a régi nacikat is, mert eltakarja és melegíti a nadrágból kilógó pocomat:-) További szép babavárást és gömbölyödést kívánok.-)
Teljesen normális, fõleg, ha vékony alkatú vagy. De egyébként is, kiemelkedik a méh a medencébõl és minden átalakul odabent. Én mindig nagyon élveztem, hogy már látszik... Jó babavárást!

12 hetesek a kiscicáim, de még mindig szopiznak normális ez?

2012 április 7.-én születtek, mindvégig együtt voltak négyen, és még most is együtt vannak.

Legjobb válasz: Hogy normális-e nem tudom, szerintem csak a nagyon jó anyamacskáknál van ez. Az enyém 11 hetes és õ is szopik van is az anyjának tejd mert alig eszik inkább csak a szószt nyalogatja a macskakajáról viszont szépen nõ. Egyébként másik macskám ugyanettõl az anyától 8 hónapos koráig szopott. Jó hogy azt látom nem csak velünk fordult ez elõ mert eddig akárkinek mondtam hülyének nézett :)

Hogy normális-e nem tudom, szerintem csak a nagyon jó anyamacskáknál van ez. Az enyém 11 hetes és õ is szopik van is az anyjának tejd mert alig eszik inkább csak a szószt nyalogatja a macskakajáról viszont szépen nõ. Egyébként másik macskám ugyanettõl az anyától 8 hónapos koráig szopott. Jó hogy azt látom nem csak velünk fordult ez elõ mert eddig akárkinek mondtam hülyének nézett :)
Egy macska ha ki is nõtt a szopásos korból akkor is vissza sunnyog a mamájához ha tud. Csak mi emberek választjuk el õket egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat, nõnek rendesen, 1, 5 kilósak, holnap küldök képet is. :)
Igen :) ! Nekünk régebben az anyacicának 1 kismacskája született, és még 6 hónaposan is szopizott! Persze normális kaját is evett már.
Nekünk április 9.-én születtek a kiscicáink, és õk is szopiznak még mindig :) Egyébként persze, normális, a gyerekeknél is teljesen eltérõ ez. Nálunk volt olyan macska, aki még 2 évesen is odaült az anyjához, mikor a kicsik szopiztak, és õ is szopizott akkor :D
"aki még 2 évesen is odaült az anyjához, mikor a kicsik szopiztak, és õ is szopizott" Fiú vagy lány volt? Én lányra tippelek, a fiú talán mást akarna a mamától. :)
Igen, lány :D De ez csak párszor fordult elõ :)
Normális.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!