Találatok a következő kifejezésre: Normális ez, terhes (462 db)

Miért késhet 2 hónapja? Normális ez? Terhes nem vagyok.

Az igaz, hogy sokat stresszeltem az utóbbi pár hónapban, fogytam, keveset ettem, keveset aludtam. Ez lehet az oka? Már eg y hete olyan hasi fájdalmaim vannak mint amikor megvan, de még sincs meg... és a 2 hónappal ezel?tti 2 mensim kevés volt és barna...

Legjobb válasz: A leveled tartalmában ott a válasz!!! Stressz, kevés alvás, kevés táplálék. Felborult a hormonháztartásod! A biológiai életed. Próbálj meg rendszert vinni az életedbe, meglásd változik a helyzet, még ha nem is egyik napról a másikra, de akkor is.

A leveled tartalmában ott a válasz!!! Stressz, kevés alvás, kevés táplálék. Felborult a hormonháztartásod! A biológiai életed. Próbálj meg rendszert vinni az életedbe, meglásd változik a helyzet, még ha nem is egyik napról a másikra, de akkor is.
Én is fogyóztam ledobtam 6 kilót erre az lett az eredmény, h bár megjött, de nem volt olyan, mint szokott lenni! Ja és én se nagyon tudtam aludni illetve nagyon keveset 10-kor lefeküdtem és már 4-kor fent voltam! Hagyd abba a fogyózást és néhány hónap múlva rendbe fog jönni, de egy orvoshoz is el kéne menned!
A kérdező hozzászólása: Nem fogyóztam, eszembe se jut, hízni szeretnék, de a suli kikészített... 6kor keltem este 6-7re értem haza hónapokon keresztül, albérletet nem tudom fizetni, muszáj bejárnom... ezért fogytam, de mostmár szedek multivitamint, eszek rendesen, és ma meg is jött. :)

5 hetes terhes vagyok és szinte olyan mintha nem is lennék terhes normális ez?

Szagokra semmire nem vagyok érzékeny hányingerem sincsen . ha az orvos nem állapította volna meg a terhességem akkor még mindig azt hinném , hogy megfog jönni xD . Csak annyi ,hogy kivánom a zöldségeket : uborka , paprika, paradicsom . Én kislányt szeretnék nagyon ! De azt olvastam , hogy a kislányokkal édeset kivánsz , és sokat hánysz , plusz a reggeli rosszullétek .( én nem hányok ,és nem is vagyok rosszul cseppet sem) Akkor a jelek szerint fiúra számíthatok ? Kinek volt ilyen mint nekem és kislány lett ?????? Persze tudom az egészsége a legfontosabb de akkor is nagyon érdekel !!!

Legjobb válasz: Teljesen normális hogy nem érzed magad állapotosnak,mert ez is olyan hogy van akinél jönnek a vele járó dolgok és van akiknél nem. Mindegy hogy mit kívánsz,mert semmi köze nincs a gyerkõc neméhez! Boldog babavárást! 8hetes baba anyukája

Teljesen normális hogy nem érzed magad állapotosnak, mert ez is olyan hogy van akinél jönnek a vele járó dolgok és van akiknél nem. Mindegy hogy mit kívánsz, mert semmi köze nincs a gyerkõc neméhez! Boldog babavárást! 8hetes baba anyukája
örülj neki, h (még) nem érzel semmit! ezek csak népi babonák, az élet gyakran rájuk cáfol. vigyázz a kívánságokkal, nehogy csalódj... rendben van, h kislányt szeretnél, de a "nagyon", meg a "mindennél jobban vágyom egy kislányra", a "nem is tudok mást elképzelni, mint hogy kislányom lesz" és társai már veszélyesek
Én a 16.hétig éreztem így... aztán mivel elkezdett nõni a hasam, kezdtem felfogni , hogy mi a helyzet valójában. :P :D 26 hkm
Ja és kisfiúnk lesz! #3-as voltam
Teljesen normális. Én nem vagyok ilyen szerencsés. Reggeltõl estig émelygek. De ez van cseppet se bánom. Boldog baba várást.
Nálam a 6-7. hét között kezdõdtek a rosszullétek és a hányás. De az is lehet, hogy neked egyáltalán nem lesz, ebbõl nem lehet a baba nemére következtetni.
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok köszönöm a válaszokat :) És nektek is boldog babavárást :)

Csináltam terhességi tesztet, ami pozitiv lett. Ma voltam dokinál, aki azt mondta, hogy valószinű, hogy terhes vagyok, de még biztosat nem tud mondani. Normális ez? (Azt mondta kb. 5 hetes vagyok.)

Legjobb válasz: Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)

Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)
Szerintem fura...csak gondolj bele manapság már a terhességi teszt akár a 3 napos terhességet kimutatja, akkor fõleg ha már 5 hetes vagy 1 orvosnak ezt tudnia kellene...
Szerintem nem normális. Keress másik orvost. Nekem a 2 hetes terhességet megmondták. Vagy miért nem küldött el ultrahangra?
Tök normális! Engem csak 7 hetesen vett fel terhesgondozásba, amikortól elkezdett nozogni a szíve. Azért nem mondanak rá biztosat, hogy nehogy méhen kívüli legyen, és tényleg elõfordul, hogy elhal! Az elõttem szólónak csak annyit, hogy két hetes terhességet nem tudom, hogy mondtak meg neki, mivel a számítás szerint a fogantatáskor már 2 hetes terhes vagy! Tehát a te 5 heted, valójában csak három hetes!
Ez teljesen normális , addig a pontig nem mond semmit a doki amig az ultrahangon ami kb 7hetes korodban csinálnak nem dobog a kicsi szive, addig nem mond semmit se :)
Lehetsz akár terhes is, mert nem 100%-os egyik ilyen 72 órás tabletta sem. De a menstruációs zavar normális jelenség.
Mielõtt beszedsz vmit, miért nem olvasod el a tájékoztatót? "A kezelést követõen a menstruáció rendszerint a megfelelõ idõpontban jelentkezik és normális lefolyású. Ritkábban azonban pár nappal korábban vagy késõbb jelentkezhet. Amennyiben menstruációja több mint öt napot késik, vagy a megfelelõ idõben jelentkezik ugyan, de lefolyása eltér a megszokottól, vagy a terhesség gyanúja (émelygés, hányinger, hányás, emlõfeszülés, stb) fennáll, forduljon orvosához."
Ja és a 2. kérdésedhez: Nem akarlak beparáztatni de nem minden terhességi teszt megbízható. :s De mondom attól függ, hogy 72 órán belül vetted e be.
Biztos, h nem fog rendesen megjönni. Ugye ettõl annyi hormont kaptál, hogy a szervezetedet nem teljesen de felborította. Nekem is a múlt hónapban volt rá szükségem és 20 nappal elöbb megjött pedig elötte rendesen beállt. Lehet, hogy nálad meg pont, hogy késni fog tizenakárhány napot. Szóval csak nyugi!:) (ha még benne voltál a 72 órában)
A kérdező hozzászólása: Hali....még egy utolsó kérdés.most csináltam tesztet és negatív.akkor bízhatok a teszt eredményében?
A kérdező hozzászólása: de hát 4 nap még nem olyan sok, vagy igen?tesóm barátnõjének is 8 napot késett.igen, felelõtlen voltam és egyben szerelmes is.szerelmesen egy nõ nem gondolkodik tisztán, pláne ha már a párja felizgatta. légyszi ne ítéljetek el, mert segítséget kértem tõletek.hiába van anyám ha nem tudok vele semmit megbeszélni.a barátnõim tapasztalatlanok ilyen téren, igaz nincs sok barátnõm, akivel ilyen bizalmas dolgokat megbeszélek, csak 1-2. ha terhes vagyok már nem tehetek ellene semmit.elvetetni nem szeretném, mert vágyom már rá.tudom hogy a családom ellenem fordulna, pláne a nagyszüleim, mert eléggé begyepesedtek.ha hétfõig nem jön meg, majd veszek tesztet....
Bevettél escapellet, felírattál tablettát és megszakítással védekeztél? Nem bírtál volna addig gumit használni, míg el nem kezded a tabit? Ne csodálkozz már, ha teherbe esel, ha ilyen felelõtlen vagy...
hát lehetsz terhes.....ha nem lettél volna együtt a barátoddal akkor azt mondanám hogy tuti nem vagy.Mert én is vettem be ilyen gyógyszert de nekem pontosan jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A tabletta bevétele után voltam orvosi vizsgálaton, mert felírattam egy fogamzásgátló tablettát is.Az orvos az ultrahang után kizárta a terhességet, és akkor mondta hogy az escapelle megzavarja a ciklust.Remélem hogy tényleg csak a tabletta az oka.Ezt követõen együtt voltam a partneremmel 2x, de a megszakításos módszerrel védekeztünk.Igaz, nem mondhatni ezt a fajta módszert védekezésnek.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm az utolsó választ, megnyugtattál vele és végre nem volt támadó jellegû.Vasárnap reggelre megjött, igaz több mint 2 hét késéssel. :) Most már elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, és remélem h.több ilyen nem fordul elõ. Köszönöm szépen mindenkinek

6-7 hetes terhes vagyok. Nagyon ráz a hideg jóformán állandóan. Normális ez?

Progesteron injekciót és utrogestant kapok, de azt mondják nem attól van.

Legjobb válasz: Ennyi idõs terhesen én is tapasztaltam hidegrázást. Állítólag normális. A hõd is bizonyára magasabb, mint egyébként. Boldog babavárást! 29 hetes kismama

Ennyi idõs terhesen én is tapasztaltam hidegrázást. Állítólag normális. A hõd is bizonyára magasabb, mint egyébként. Boldog babavárást! 29 hetes kismama
Szia! Óhh nálam ugyanez a helyzet, és ugyanebben a hétben vagyok.Annyi a különbség, hogy én csak utrogestan használok.Már én is kérdeztem a családomat, hogy tényleg ennyire hideg van, vagy csak én lettem ennyire fázós? :) ) õk pólóban, én meg pulóverben, meg betakarózva vagyok a lakásban :) )
Reggelente viszem a gyerekeket az iskolába, mint aki Szibériába készül :DD meg is jegyezték, hogy még nem láttak soha sapkában :DD még a derekamra is kötök pulóvert.Egyébként tök divatosan meg lehet az ilyesmit is oldani :) )
Sziasztok! Vicces, de nekem ez volt a legelsõ tünetem és a mai napig meg is maradt.Állandóan meg akarok fagyni. :) ))))) reménykedjünk elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Na nálam is ez a helyzet, örökké megfagyok, takaró, pullover a felállás, jelenleg is takaróban dolgozom:)
Kb en is a 14.hetig ugy oltoztem mint aki alaszkaban el...most meg megfordult a helyzet...lassan megsulok :) Kitartas... Boldog babavarast 28 hetes pocakos

5 hónapos terhes vagyok és szex után kellemetlen érzést érzek a méhemben és néha még szúr is. Normális ez?

Legjobb válasz: Gondolom bekemenyedik a hasad, ami ennyi idos terhesen mar normalis. Amig nem faj, addig nincs baj, de esetleg szedj magneziumot, az segit.

Gondolom bekemenyedik a hasad, ami ennyi idos terhesen mar normalis. Amig nem faj, addig nincs baj, de esetleg szedj magneziumot, az segit.

3 hete szültem és akkora a hasam mint 4 hónapos terhesen. Normális ez?

65 kg voltam terhesség alatt, 20 kg-ot híztam mert 45kg-ról indultam. Most 55 kg- vagyok. Még van vérzésem is,nem tudom most a hasam mérete összefügg e a vérzéssel?

Legjobb válasz: Teljesen normális! Nekem szülés utána a kórházban öcsém megkérdezte, hogy nincs bent mégegy? Mert még ugyan akkora volt a hasam, mint szülés elõtt, csak puhább :D Kb. két hónapos volt a babám, amikor tudtam normális, emberméretû nadrágot is felvenni, na nem azt, amit szülés elõtt hordtam, hanem 42-est :P Addig a terhesnacimban jártam. Ne izgulj, ez normális. Hordj hasleszorít bugyit, de ne minden nap, csak minden másnap, és éjjel vedd le, mert nem jó, ha túl sokat van rajtad, nem dolgoznak az izmok!

Teljesen normális! Nekem szülés utána a kórházban öcsém megkérdezte, hogy nincs bent mégegy? Mert még ugyan akkora volt a hasam, mint szülés elõtt, csak puhább :D Kb. két hónapos volt a babám, amikor tudtam normális, emberméretû nadrágot is felvenni, na nem azt, amit szülés elõtt hordtam, hanem 42-est :P Addig a terhesnacimban jártam. Ne izgulj, ez normális. Hordj hasleszorít bugyit, de ne minden nap, csak minden másnap, és éjjel vedd le, mert nem jó, ha túl sokat van rajtad, nem dolgoznak az izmok!
szia. én a szüle´s alatt sajna 30kg-t híztam.Most a babám 13 hetes, rajtam még +10kg van.A hasam is nagy még.50-röl indultam, de kitudja, hogy mikor leszek ismét annnyi.Torna´zok is, de nem segít.Ugye enni kell, mert máske´nt nem lessz tejcsi. Ne aggódj, majd lefogysz.elsö a babád.
Szia. 3 héttel a szülés után még természetes, hogy nem ugyan akkora a hasad, mint szülés elõtt. Itt írták, hogy volt akinek egy év is kellett, hogy visszanyerje eredeti méreteit. Ha már elmúlt a vérzésed kezdj el fokozatosan tornázni, bár volt itt olyan válaszoló is aki azt írta, hogy soha többé nem lett olyan szép hasa mint volt.
Szia, Egyik ismerõsöm éjjel nappal hasszorítóba van és neki mosnatnra már szépen visszaállt.Hozzáteszem 7 hónapos a pici.
Én is ajánlom a hasleszorítót. Én két hete szültem és alig van hasam. Én nem hordom egész nap, amikor soknak érzem leveszem. Egyébként szerintem alkati és örökletes dolgok is befolyásolják a dolgot de megéri megpróbálni. Sok sikert!
Szia! Én úgy hallottam, hogy ez normális. Nekem másnapra teljesen visszahúzódott, olyanra mint terhesség elõtt, és a dokim is és a kórházi dolgozók is azt mondták, hogy ilyet még nem láttak. Most megint babát várok, és reménykedek, hogy megint visszahúzódik a pocim :-)

Kilenc hetes terhes vagyok, gyakran fajdogal a fogam ez nagy gondot okoz? Voltam fogorvosnal de csak kifurta es nemtomheti be allitolag mert babat varok. Es nehezen tudok nagyvecezni, szinte utanna verzik a fenekem. Normalis ez?

Legjobb válasz: a nagyvécé sajnos normális de segithet ha sok rostosat eszel,és nekem még a tamarin lekvár is segitett.az viszont nem normális hogy azért nem tömök be a fogad mert babás vagy,javaslom keress egy másik orvost.Az elözö terhességemnél is tömtek meg most is tömtek 34 hetes babás

a nagyvécé sajnos normális de segithet ha sok rostosat eszel, és nekem még a tamarin lekvár is segitett.az viszont nem normális hogy azért nem tömök be a fogad mert babás vagy, javaslom keress egy másik orvost.Az elözö terhességemnél is tömtek meg most is tömtek 34 hetes babás
Szia! Én sem értem miért nem tömik be a fogad, nekem gyökérkezeltek, tömtek, és a végén mégis ki kellett húzni, mert 2 hétig állandóan fájt.Kérdezd meg a nõdokid! A székrekedés oka lehet az Elevit is. Nem szeded? Nálam miután abbahagytam a szedését rendezõdött a helyzet! Boldog babavárást: 31 hetes kismama
Szerintem menj másik fogorvoshoz! Be lehet tömni a terhesség alatt is a fogat! Nekem most volt egy tömés a héten, és azt mondta a fogorvos, hogy még érzéstelenítõt is kaphatok, mert nem árt a babának, mondjuk azt nem kértem. Nagyvécé pedig: igyál sok-sok vizet, egyél joghurtokat, gyümölcsöket, zöldségeket, aszalt szilvát, vagy igyál sima 100 %-os szilvalevet! Üdv, 32 hetes mam.
Tobb mint egy honapja jarok fogaszatra es egy csomot tomott mar..valts fog dokit!

4 hetes lombik terhes vagyok. Nagyon rosszul alszom, sűrűn járok éjjelente wc-re és megmagyarázhatatlan idegesség van rajtam, általában éjjel jön rám és nagyon nehezen múlik el. Normális ez?

Legjobb válasz: Szerintem normális reakció ez arra,hogy végre sikerült a terhesség,feszült vagy és ez így mutatkozik meg.a legtöbb újdonsült kismama amellett,hogy nagyon boldog ,aggódik ilyenkor,hogy valyon minden renben lesz-e?Én is így voltam,vagyok ezzel.Hát még te,aki gondolom hosszú utat jártál be a pároddal,mire sikerült a baba a program segítségével.Próbálj meg lazítani,pozitívan gondolkozni,csak arra koncentrálni,hogy minden rendben lesz.A hormonális változások,amik ilyenkor zajlanak a szervezetedben,szintén okozhatnak fezsültséget,ez is természetes.Igyál el lefekvés elõtt egy hársfa teát,vagy egy pohár langyos tejet,hátha segít a nyugodt elalvásban!És gratulálok a babához,kívánok nektek boldog babavárást!11 heteske

Szerintem normális reakció ez arra, hogy végre sikerült a terhesség, feszült vagy és ez így mutatkozik meg.a legtöbb újdonsült kismama amellett, hogy nagyon boldog , aggódik ilyenkor, hogy valyon minden renben lesz-e?Én is így voltam, vagyok ezzel.Hát még te, aki gondolom hosszú utat jártál be a pároddal, mire sikerült a baba a program segítségével.Próbálj meg lazítani, pozitívan gondolkozni, csak arra koncentrálni, hogy minden rendben lesz.A hormonális változások, amik ilyenkor zajlanak a szervezetedben, szintén okozhatnak fezsültséget, ez is természetes.Igyál el lefekvés elõtt egy hársfa teát, vagy egy pohár langyos tejet, hátha segít a nyugodt elalvásban!És gratulálok a babához, kívánok nektek boldog babavárást!11 heteske
A kérdező hozzászólása: köszi, végre egy lombikos, akivel beszélni tudok!
szia!ne aggódj!én is lombikos vagyok (12. hétben). Nekem is volt olyan idõszak, amikor se alvás, sem az evés sem semmi nem ment rendesen.Az "idegbetegség" a tetõfokra hágott. Érdemes szólni a párodnak, hogy legyen türelmes.El fog múlni, de eltart még egy darabig! Kitartás!!
Szerintem ez teljesen normális, így a végefelé több ismerõsömtõl hallottam ezt. Kitartást és könnyû szülést!
Nekem mondod. A 40.hétbe vagyok, és ugyan így vagyok mint te, pedig mindenki azt mondja élvezzem ezt az állapotot.De mikor már annyira nehéz, meg meleg is van, hosszú sétán már be keményedik a hasam.És különben is már annyira várom hogy égre én is lássam õt.Nekem a héten meginditja a dokim, én már nem tudok tovább várni, mert diabeteses vagyok. Tarts ki nem soká túl leszünk rajta. 40 hetes kismama
Én kétszer szültem, és mindkét esetben ugyanígy voltam. (Ráadásul én még túl is hordtam mindkettõt...) Tudom, hogy ilyenkor már nehéz minden, de próbáld meg lefoglalni magad valamivel, hogy ne csak az idõ lassúságát figyeld. Pl. ülj ki a napra, sétálj, mozogj. (Egy kis lépcsõzés akár meg is indíthatja a szülést. Bár nekem az se jött be... :-) ) Sok boldogságot a babához!
Szia! Én is a 38. héten vagyok, és már totál türelmetlen! Én is szeretnék már túllenni a szülésen, már sehogy sem jó így! És a percek éveknek tûnnek! De nincs más: türelem, türelem, türelem! :)
Csajok! Én is igy voltam a 38. héten még irogattam a kérdéseimet erre az oldalra, mikor végeztem felálltam a gép elõl és hopp elfolyt a magzatvizem. KITARTÁST!!!
Én is a 38. héten járok! Már majd meghalok az izgalomtól és egyre türelmetlenebb vagyok! Fáj már a hátam és a hasam is akkorára nõtt, hogy a mosogatáson kívül szinte semmit sem bírok megcsinálni! Remélem már nem kell sokat várni. Kitartás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!