Találatok a következő kifejezésre: Normális esetben szokott (4 db)

Április 12én állapítottak meg 1 heveny hólyaggyulladást, majd rá 4 napra egy hüvelygyulladást is utoljára április 5én volt meg és még nem jött meg, normális esetbe 26-28napra szokott megjönni, spirálom van. Normális?

10 napig szedtem antibiotikumot.

Legjobb válasz: Igen normális. A sok antibiotikum erre kihat, de ha nem jön meg, akkor azért látogass meg egy orvost.

Igen normális. A sok antibiotikum erre kihat, de ha nem jön meg, akkor azért látogass meg egy orvost.

Normális esetben mennyi szokott lenni a 16. héten végzett AFP értéke?

Legjobb válasz: Szia A jó érték 0,7 és 2 között van.De ha nem ennyi lenne még akkor sem kell aggódni mert majd az ultrahang bizonythítja.Mert nem mindig állapítják meg helyesen a terhességet.

Szia A jó érték 0, 7 és 2 között van.De ha nem ennyi lenne még akkor sem kell aggódni mert majd az ultrahang bizonythítja.Mert nem mindig állapítják meg helyesen a terhességet.

A csajom sex kozbe nem szokott elelvezni, csak nyalas kozben. A legtobb esetben. Normalis ez?

Legjobb válasz: Szia! Normális-e nem tudom, de nállam is ez van, vagyis volt, hogy egy jóideig csak csikló orgazmus volt, deaztán megtört a jég és a hüvelyi is volt. kényeztesd sokáig, de ne addig, hogy elmenjen...

Szia! Normális-e nem tudom, de nállam is ez van, vagyis volt, hogy egy jóideig csak csikló orgazmus volt, deaztán megtört a jég és a hüvelyi is volt. kényeztesd sokáig, de ne addig, hogy elmenjen...
Normális. Nem képes a hüvelyi orgazmusra, sajnos mint legtöbbünk.
Sajnos normális, én is igy vok vele, hogy az elején tudtam de msotmár nem, mopndtami s apáromnak hogy sajnálom, de mondta hogy sebaj, lehet hogy elkényesztetett orállal.Te nem tettél ilyet?Próbáld megkeresni a péniszeddel a Gpontját, hátha ugy jobb lezs, mi is ezen vagyunk.Sok sikert!
szóval nem tud na. Elsõ sorban a tud elõtt kimaradt a nem.
Akkor csináld úgy, ahogy jó neki. Szerintem nem kell ebbõl olyan nagy problémát csinálni. Egyébként tényleg tanulható a dolog, de ha görcsösen akarod, akkor annál rosszabb lesz. Próbálkozzatok.
Nem normális. A hüvelyi orgazmust meg lehet tanulni!!!! Abban igaza van elõs hsz-nak, hogy a legtöbb nõ tud elélvezni alapból hüvelyi úton, de az nem igaz, hogy nem képes. A módját csak azért nem írom le, mert nem lehet egy öt soros beszámolóval leírni. Neten sok helyen megtalálod, és szexológus is sokat tud segíteni. Keressétek a megoldást, ne törõdj bele, hogy nem tud elélvezni hüvelyi úton. Márha fontos neked..
Sajna én is így vagyok...nyalással többször is elmegyek egymás után, de rendes aktus közben szinte soha:S Ettõl függetlenül élvezem, és szerintem ez a lényeg:)
NEM normális!!! Nem azért van ez, mert a csajoknak nincs g pontjuk, hanem azért mert a pasi egy nagy szar!10bõl ha 2 ugy megtud dugni 1 csajt, hogy a csaj is élvezze, akkor még sokat mondok-.- . Ráadásul ujjazni se tudnak..Akkor szerintem ne csodálkozzatok.
Lanyok elvagytok tevedve. Eloszor is a lanyok 60%-a nem tud egybol elelvezni huvelybol de csak azert mert azt megkell tanulni. Es nem a csajok a benak hanem a csavok! Ha egy ferfi nem tudja megdugni a csajat akkor sose fogja megtanulni szerencsetlen lany hogy hogyan kell elelvezni. Van egy tanacsom lanyok. Keressetek egy jo nagy kolbaszt aki tud is dugni es fekudjetek ala. Olyat fogtok elvezni hogy kihullik a hajatok. Van olyan csaj aki 50 evesen talal egy olyan emberket aki jol szetkefeli az agyat es elsore elelvez. Mondom csajok keressetek es ne aljatok le egy puhapocsu mellett aki nem tud megdugni rendesen!!!

PS3 fagyás! Ez még normális ebben az esetben, nektek szokott ilyet csinálni?

1 éves, nem meggyötört gép, nem lett piszkálva sem.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy túlmelegszik vagy valami?

Nem lehet hogy túlmelegszik vagy valami?
nekem még egyszer se csinált ilyet csak egyszer magától újraindul nem tudom mi lehet az oka :(
Lehet, hogy túlmelegedik. Az enyém pár hónapos, és elég durván melegszik, 2-3 óra után már tojást lehetne rajta sütni, pedig szabadon vannak a szellõzõnyílásai, és ugye nincs a házban 40 fog sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!