Találatok a következő kifejezésre: Normális e a nőnek több a (2 db)

Normális e ha a nőnek több a fehér folyadék a megszokottnál? Mi okozza?

Legjobb válasz: Normális is lehet, de lehet pl gomba is.Ha nincs baja okozhatja pl hormonális változás, peteérés körüli,mensi körüli idõszak,vagy stresszesebb helyzet,ideges nõknél,lányoknál gyakoribb.

Normális is lehet, de lehet pl gomba is.Ha nincs baja okozhatja pl hormonális változás, peteérés körüli, mensi körüli idõszak, vagy stresszesebb helyzet, ideges nõknél, lányoknál gyakoribb.

Lehetséges e az, hogy heresérülés miatt nem nő meg a péniszem, viszont a testem többi része teljesen normálisan fejlődik és képes vagyok merevedésre és orgazmusra is? 15/ fiú

Heréimet rúgás érte(még több évvel ezel?tt) akkor ott nagyon fájt de azóta nem, viszont úgy vettem észre hogy az egyik kicsit lejjeb van, és hamarrabb elmegyek az átlagnál, van hogy 5 perc is elég.

Legjobb válasz: az ütés okozhat fejlõdési problémát, de nem hiszem, hogy ebben az összefüggésben ez a helyzet állna fent. sok más embernek is lejjebb van az egyik heréje és az 5 perc nem rossz, fõképp 15 évesen. a méreteiddel próbálj meg megbarátkozni.

az ütés okozhat fejlõdési problémát, de nem hiszem, hogy ebben az összefüggésben ez a helyzet állna fent. sok más embernek is lejjebb van az egyik heréje és az 5 perc nem rossz, fõképp 15 évesen. a méreteiddel próbálj meg megbarátkozni.
a herédet maradandó károsodás érte volna, arról tudnál, hidd el nekem. szal a golyódnak semmi baja. a bal oldali általában lejebb van mint a jobboldali, ez normális. az hogy hamar mész el, azt meg lehet gyakorlással fejleszteni, lassabban, finomabban, tarst szüneketeket, add meg módját, fedez fel a tested, ne egy gyors rángatás legyen és kész nincs semmi bajod
szerintem akkor nem fejlõdne, ha hormonális zavar lenne a herékben, elvégreis ott vannak a férfi hormonok. 22/N
A kérdező hozzászólása: Huhh, köszi szépen megnyugtattatok !!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!