Találatok a következő kifejezésre: Normális e a nőnek (9 db)

Mit kell éreznem ha nő a hasam? Lehet buta kérdés nem tudom normális e, hogy néha fáj, szúr, és meddig lesz mintha megakarna jönni érzésem? 15hetes vagyok első babás.

Legjobb válasz: Én félidõig minden hónapban éreztem, hogy meg akar jönni. Szerintem normális, ha néha szúr, meg feszít.

Én félidõig minden hónapban éreztem, hogy meg akar jönni. Szerintem normális, ha néha szúr, meg feszít.
Szai! Igen teljesen normális érzés a szúrás és a fájdogálás! Nekem is hasonló volt, és még most is érzek néha olyan mensi elõtti fájdalmat(20. hétben vok), illetve a harmadik hónap után görcsölgettem is (nem volt vészes), csak azért írom, ha hasonló érzés is van az sem gond, hanem normális! Ezek a fájdalmak egyébként lehetnek attól is, hogy nõ a méh, hisz most pár hónap alatt többszörösére nõ meg hirtelen! Gratula a babához és minden jót nektek
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm:) )

Normális dolog-e ha egy pasi röpke 3 hónap ismeretség után jegygyűrűt vesz egy nőnek, akivel szinte nem is ismerik egymást, egy napot nem laktak együtt, a nő elvált alapvetően nem házasság párti?

Jóval idősebb is a pasinál. Ez mondjuk nem is lenne gond. Csakhogy ezzel még nincs vége a storinak. Mint kiderült a pasi úgy vett gyűrűket, hogy arra sem emlékszik csajnak melyik gyűrű tetszett! Aztán, hogy lehet karikagyűrűt venni úgy, hogy az állítólagos ara jelölt nincs is jelen. Kihez vagy mihez mérte a gyűrűt? Tehát a véleményetekre lennék kiváncsi, hogy vajon mi a célja a pasinak ezzel a lépéssel, hiszen a hölgy világossá tette, hogy nem akar házasodni. Inkább az együttélést választja. Meglátásom szerint bizonyítani akarja, hogy ő a pasi és az lesz amit ő szeretne. Illetve egy kaptafára veszi a nőket, ha az exe pénzzel és értékes ajándékokkal megvehető volt, akkor biztos a másik is elájul egy 420. 000 ft-os komplett ajándékcsomagtól. Mely ugye a srác nézetei szerint egy életre szól (na) Ja és persze az "ajándék " most eladásra kerül.

Legjobb válasz: Vagy úgy érzi, megtalálta élete párját. A férjem is nélkülem vett gyûrût, 3 hét után, ráadásul alig ismertük egymást, fiatalok voltunk. A gyûrû tetszett, és jó volt rám. :)

Vagy úgy érzi, megtalálta élete párját. A férjem is nélkülem vett gyûrût, 3 hét után, ráadásul alig ismertük egymást, fiatalok voltunk. A gyûrû tetszett, és jó volt rám. :)
Talán a férfi el akarja kápráztani a nõt; bebizonyítani, hogy annak ellenére, hogy fiatalabb nála, mégis lehet rá számítani, mind érzelmi, mind anyagi szempontból. Szerintem nem "ajándékkal megvenni" akarta a nõt, hanem lenyûgözni egy szép meglepetéssel a szerelmét. A gyûrû eladása nekem sem világos.
Sok élettárs kap gyûrût, mert ez is az összetartozás jelképe. Nem kell rohanni utána megesküdni.
Menjünk sorban: Normális-e, ha 3 hónap után gyûrût vesz? - Szokatlan, és kissé korai, de azért a normalitásban még benne van. Normális-e, ha a nõ idõsebb a pasinál? - Múlt századi konvenciók szerint nem, gyakorlatilag nem hiszem, hogy ennek akkora jelentõsége lenne. Nem tudom, mennyi a "jóval", de mondjuk 10 év vagy annál kevesebb szerintem még bõven OK. Normális-e, ha nem emlékszik a pasi, hogy a csajnak melyik gyûrû tetszett? - Nem teljesen, ilyen fontos döntésnél nem ártana ezt azért megfigyelni-megjegyezni, de mondjuk egy pasinak a legtöbb ilyen mütyür egyformának tûnik.... Normális-e, ha az arajelölt nincs jelen a vásárláskor? - Igen. Sok párnál meglepetés a gyûrû, a méretet meg elég egyszerû megmondani: vagy leméri egyszer a nõ ujját vagy másik gyûrûjét, vagy magával visz egy gyûrût, vagy kicsit nagyobbat vesz, amit aztán méretre szûkíttetnek. Mi a célja a pasinak? - Csak az ég tudja, de a legvalószínûbb, hogy el akarja jegyezni..? Nem? Azt nem értem, hogy a pasi exe hogy jön ide. Az egész sztoriban a legfurább, hogy most eladják.
te vagy az irigykedõ ex mi? :) átlátszóóóóóó!!!!!!
Miért feltételezed rögtön a rosszat? Nem lehet, hogy egyszerûen belehabarodott a nõbe, se lát, se hall, és világgá akarja kürtölni, egyértelmûvé akarja tenni a szándékát? A gyûrû meg sokszor meglepetés, nem? Gondolom úgy van vele, ha nem passzol a méret, kicserélik, nem szokatlan ez.
A kérdező hozzászólása: Õ ezt úgy veszi, hogy elöbb a házasság meg a közös jövõ és utána ráérünk megismerni egymást. Felcseréli a sorrendet és rohan csak nem tudom hová, mert én pont az ilyen pasiktól szoktam menekülni:)
A kérdező hozzászólása: ha pedig alaposan végig nézed ezt a rovatot, akkor rájössz, hogy ennél röhejesebb kérdések is vannak itt:) ) De egyébként igazad van, mert nekem kell eldöntenem, hogy mit teszek.
A kérdező hozzászólása: Abban meg igazd van röhejes ez az egész:) De mivel még nem láttál így ne mond, hogy "öreg "vagyok mert meg nem mondanád a koromat:) !!!
A kérdező hozzászólása: És igazad van , mert önálló vagyok!És az is szeretnék maradni!!! Ebbõl van a probléma!:) ))) Ha érted!
A kérdező hozzászólása: Már bocsi, de én eldöntöttem mit akarok. Pont az a probléma, hogy a pasi nem akarta tudomásul venni a dolgot ezért vette a gyûrûket. ha neked ez röhejes kérdés akkor sajnállak. Hidd el én legkevésbé se szeretnék újra férjhez menni. És itt kérdések vannak akinek meg nem tetszik valami az nem válaszol rá. ennyi.
Mi? Te egy 40-es nõ vagy? Nem gondolod, hogy túl öreg vagy már ezekhez a röhejes kérdésekhez? Döntsd már el te, hogy mit akarsz tenni és mit nem szerintem vagy olyan önálló, hogy tudd mit kell tenned.
A kérdező hozzászólása: Valamiért neki nagyon fontos, hogy gyorsan házasságot kössön. Nem tudom mi lehet a gond nála, de lehet, hogy van valami amit nem akarja , hogy a papír elött megtudjak?:) ))
A kérdező hozzászólása: Na ez az! Köszönöm! Ugye, hogy lassan összeáll a kép. Annyi a különbség, hogy egyenlõre állítólag szerelmesebb mint én:) Tudod én is úgy vagyok vele, hogy elöbb menjünk szépen sorba a dolgokon és majd kialakul a többi. Én sajna nem tudok már bízni a pasikban és fõleg úgy nem ahogy most õ is teszi. Nem várom el, mivel messze lakunk egymástól, hogy minden nap jöjjön. Sõt most én mondtam, hogy gondok vannak itthon meg amúgy sem vagyok jól és inkább ne jöjjön, de nem is nagyon érdeklõdik. Igen most én is visszavonulót tartok és majd valahogy lesz.Az a baj, hogy bizonyos dolgokban még "gyerek" és próbálom felnõtesíteni:) de nem igazán sikerül:(
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, hogy egy kapcsolat mûködhet jól házasság nélkül is. Sõt! Tapasztalatból tudom, hogy sokkal jobban mûködik a dolog együttéléssel mint a papírral. Az csak egy papír és nem kötelez semmire. Pláne úgy, hogy gyerek sincs és ugye a nõnek már nem is lesz! Akkor mire a fesztivál. nem értem.És persze azért azt is tegyük hozzá, hogy az eddigi jelöltjei közül szinte mindannyiunknál ugyanazokat a dumákat engedte el. Szinte majdnem ugyanúgy udvarolt, csak sajna velem jutott el ilyen hosszú távig. Ez is azt bizonyítja, hogy türelmes voltam. Így jártam.
A kérdező hozzászólása: És mivel mindkettõnknek van külön lakása is.Már a költözésbõl is problémák lennének. Mert õ ugye kényelmes és lusti is. Nem szivesen megy kertes házba. Én meg világ életemben abban laktam és ragaszkodom hozá. Pláne , hogy állatvédõként még rengeteg kis állatkám is van! ha meg ne adj isten költözne is, akkor neki a kertes csak úgy jó, hogy építkezik. Oké. De mással. Arról nem is beszélek, hogy én azért szeretném ha lenen egy kis kuckóm ahová vissza tudnék menni ha még sem sikerülne a kapcsolat. mert ugye garancia semmire nincsen!!!
szia. személyes kérdésem lenne hozzád, mivel elképzelhetõ h ugyanazzal az emberrel sikerült össze akadnom akirõl ez a történet szól. 26 éves és székesfehérvári a pasi ??
A kérdező hozzászólása: Igen én is így látom a dolgot.:) Birtoklási vágy:) ) És az, hogy megmutassa, hogy igenis én az övé vagyok! de ma ismét elmondtam neki amit gondolok és ezt nem is fogom tovább ragozni:) Neki nagyon nem akart összejönni egyik csaja sem aki tetszett neki , így próbál engem megtartani mindenáron! csakhogy sajna ez nem fog mûködni. Elmondtam neki, õ kitart. Ez van. :) ))
A kérdező hozzászólása: Fel is lett ajánlva , hogy keressen mást! Õ nem akar! Én pedig akárhogy is érzek :) nem fogok férjhez menni még egyszer és nem kell nekem bizonyítani senkinek. Voltam már házas , éltem is együtt "csak úgy" nem mûködtek. lehet, hogy nem jó emberrel kezdtem akkoriban, de a házasság intézményét személytõl és érzelmektõl függõen kihagyom! a gyûrûrõl meg elmondtam, hogy maradhat, de csak melyik megoldás esetén:) Az meg, hogy õ ennek ellenére ragaszkodik hozzám arról én nem tehetek:) Annak viszont örülök, hogy ti jól "mûködtök"
a szerelem azonnal jön. rózsaszin köd ha le is hull.. hát addig kell épitkezni, amig van, és akkor nem lesz gond. lassan 7 éve vagyunk együtt, 2 gyerekkel, fél év után esküdtünk. mûködik csodálatos. ha te nem akarod persze nem kell, de annyira harcosan ellenkezel.. miért?? kinek kell bizonygatnod? mert nekünk nem. és sztem másnak sem. egyszeûen nem õ az igazi. ennyi. ez már abból látszik h õ akar házasságot, te nem. hagyd, és keressétek meg a párotokat. minek egymás idejét húzni? vagy elbizonytalanodtál és azért akarsz ennyire görcsösen visszaigazolást. sztem egy picit el kéne mélyülnöd magadban és hagyni h a szived-tudatalattid, intuiciód stb- beszéljen és ne az egód-eszed, kisördög stb- és arra hallgass. ha meg szereted, akkor modn meg neki! fogadd el a gyûrûjét és ne tiltakozz csak érezz!!!! :) )) sok szerencsét!
hát persze, hogy van olyan, hogy egy pár néhány hónap után köt házasságot, és mûködik is! de azért lehet, hogy ott talán mindkét fél akarta a házasságot, nem? :D nem is értem mirõl beszélünk most mondjon neki igent, mert LEHET hogy a férfi komolyan gondolta? az nem számít, hogy õ nem akarja?
A kérdező hozzászólása: A szerelemben? 3 hónap alig ismeretség után , hogy lehet szerelemrõl beszélni? És mi lesz lehull a "rózsaszín köd"? Akkor merõ megszokásból együtt maradnak? vagy hogy? Mert én nem hiszek abban, hogy a szeretet , meg a tisztelet egymás iránt összetarthat. hidd el megpróbáltam és nagyon nem mûködött. Én belebetegedtem. És ez nem vicc! Ennek iszom a levét most is!
A kérdező hozzászólása: Ezt értem csak én már alapvetõen nem akarok még egyszer férjhez menni!!!! És ez nálam nem érzelem kérdése. Lehet szó együttélésrõl , de házasságról nem! És az ismerõseidnél mûködik is a dolog?
Szerelemben bármi lehet normális!! Nekem ismerõsöm is van több, aki pár hónap ismerettség után kötöttek házasságot.
Értem, árnyalódik a kép. Hidd el, az elején leírtakból nagyon másként jött le minden. (És ugye ismeretlenül csak az itt leírtakból tudunk bármit mondani.) Nem tudom, én nem lennék együtt hónapokig valakivel, ha nincs meg a kölcsönös érzelem és bizalom. Tudom, hogy tök nehéz, mert kevesen olyan kitartóak, hogy hosszan ismerkedjenek, mielõtt kapcsolatot létesítenek. Ezért aztán a felek belépnek a kapcsolatba, és utána alakulnak ki az érzelmek, ami viszont szerintem teljesen téves sorrend. Néha jól sül el, néha rosszul. Nem akarlak elkeseríteni, de ha ennyire nem tudtok szépen megbeszélve a dolgokat közös nevezõre kerülni, akkor az nekem 3 hónap után erõsen megkérdõjelezné a jövõt. Nem a házasságot, de azt is, hogy holnap akarok-e találkozni vele. Azzal viszont tehetnél egy próbát, hogy visszavonulót fújsz, és úgy viselkedsz vele, ahogy õ veled. Ha kedves, akkor úgy. Ha tesz rád, akkor meg te is. De sajna ha - mint írod, részedrõl már érzelmek is vannak - akkor bizony fájni fog... :(
A kérdező hozzászólása: Csak mellesleg ha én valakit nem szeretek akkor nem könyörgök neki meg nem vagyok ilyen türelmes, meg egyebek, hanem szó nélkül odébb állok:)
A kérdező hozzászólása: A gyûrû eladása mellett azért döntött a pasi, mert a csaj világossá tette, hogy nem akar házasságot! Volt már neki és elég volt belõle! A csaj amúgy elég határozott és van egy sajátos életfelfogása is. Neki ennél jóval hosszabb idõ kell, hogy egy ilyen dologba belevágjon.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek. Én is ezt mondtam. kértem és könyörögtem, hogy ne vegyen karikagyûrût. nekem pl bõven jó az amelyiket kinézte "kisérõ"gyûrûnek. Azt pl. hordtam volna. De õ nem! Rohan mert õ most megmutatja!! Így járt. Most lehet, hogy a kapcsolat bánja!
A kérdező hozzászólása: Nem !!! Nem vagyok az exe!!!!!! Én a jelenlegi vyok aki nem akar férjhez menni újra!
Nem értem a sértettséget. Túl kéne tenned magad a kisebbrendûségi érzéseiden, hogy idõsebb vagy. Ennek ellenére nem gondolkozol túlzottan éretten, ha ilyen buta harcokba belemész, hogy "majd most a kapcsolat bánja". Te éppúgy meg akarod mutatni a pasinak, hogy te vagy a fõnök, mint ahogy õ csakazértis megvette a gyûrût. El kéne döntenetek, ki viseli a nadrágot, ki az anyja kinek, ki az élettársa kinek, és akkor talán menni fog.
A kérdező hozzászólása: Nincs kisebbrendûségi érzésem. Annál is inkább mert eddig sajna minden pasim még a volt férjem is fiatalabb volt nálam. Utóbbi nem sokkal. Én nem kívánok házasodni és ezt már a kapcsolat elején világossá tettem számára. Amúgy meg, hogy ki a fõnök meg ki viseli a nadrágot az nem érdekel, ugyanis ha én valamit nem akarok akkor azt nem csinálom és ennyi.És mivel nem ismer így nem tudja kezelni az ilyen jellegû düh kitöréseimet sem. Miért vagyok sértett? Mert úgy akar házasságot, hogy szembe megy az én "akaratommal". Azért. és az is leszek , és hidd el joggal vagyok az. Miért kell bepróbálkozni , úgymond erõszakkal, amikor szépen el lett mondva többször, hogy mit szeretnék és mit nem.
A kérdező hozzászólása: Ja és bocsi, még csak az élettársa sem vagyok. Sõt! Mondhatnám, hogy mire vagyok lassan már rendszeresítve. mert ha én megyek hozzá akkor maradjak napokra. ha õ jön hozzám akkor meg jön, etyepetye és megy. köszi. ez aztán komoly!!!!
A kérdező hozzászólása: E!rre kellene nekem egy életet alapoznom mi? És mi van az én érzéseimmel? Nekem ez nem jön egyik napról a másikra.Én szeretem megismerni azt aki mellé állítólag le kellene kötnöm magam. vagy manapság már ez sem divat? lehet, hogy én vagyok a maradi felfogású, de nekem ez így nem megy.
szerintem meg igenis furcsa 3 hónap után házasságot tervezni, (jó, elhiszem, van akinek bejött, de azért az valószínûbb, hogy nem jön be) fõleg, hogy a sztoriból teljesen egyértelmûen lejön, hogy a férfi NEM ISMERI igazán a nõt! én se tudnám komolyan venni...
A kérdező hozzászólása: Valamint szerintem még mindig él a "lakva ismeri meg az ember a másikat" elv. És én ragaszkodom ahhoz, hogy mielött valaki úgymond házasodni akar éljen együtt a másik emberrel. meg foglalkozzon egy kicsit többet vele. Mert ha én nem hívom õ bizony nem hív, vagy csak nagyon ritkán még akkor is ha momentán a telefonja fel van töltve és tudna telefonálni. nagy ívben tesz rá, hogy mi van velem. ha szarul vagyok nagy ügy majd rendbe jövök!! Nem igazán izgatja. nagyon sok dologról amit mondok fogalma sincs vagy nem érdekli:) De az, hogy õ most bizonyítson a családjának meg a haveroknak azzal, hogy ugenis neki lesz egy 40-es felesége , na arra van esze:) )))
A kérdező hozzászólása: miamanó szivembõl szóltál!!!! Nagyon köszi. Itt az igazság!
Úgy írsz, mint egy akaratos gyerek. Erõszakosnak és hajlíthatatlannak tûnsz, amivel úgy fest, most méltó partnerre akadtál, mert látnivalóan a pasi is ilyen. Ha a kapcsolattal gondjaid vannak, akkor meg azzal foglalkozz, mert én úgy látom, tökéletesen eleged van az egészbõl, és inkább utálod a "párod", mint szereted. Akkor minek vagy mellette?
A kérdező hozzászólása: Én nem utálom! errõl szó sincs! Csak szeretném ha figyelembe venné amit én akarok és nem õ akarná az életemet rendezni helyettem. Velem kellene együtt megállapodásra jutnia és nem homlok egyenest szembe mennie velem. nem értem mi olyan furcsa abban hogy valaki szereti a párját, de nem hisz a házasságban és nem akar férjhez menni. akkor én utálom a másikat?
A kérdező hozzászólása: Aki ismer az tudja, hogy nem vagyok erõszakos, csak határozott és rendszerint jól látom a dolgokat és bejönnek a megérzéseim. És sajnos az elõzõ házasságomnál se a megérzéseimre hallgattam hanem másokra. Most pedig úgy érzem, hogy korai ez a dolog és én nem hiszek a házasságban , pláne nem a gyorsan és csakazértisben. Ettõl én még szerethetem a másikat csak mondjuk idõsebb és tapasztaltabb vagyok.
A kérdező hozzászólása: És igen. egy dologban igazad van: A kapcsolattal gondjaim vannak.Ez tény. nem úgy mûködnek a dolgok ahogyan kellene és ezért nem is merek nagy érzelmeket bele vinni a dologba. Elöbbiekben leírtam, hogy mi a gondom a kapcsival:)
Nem abból látom úgy, hogy utálod, hogy nem akarsz férjhez menni hozzá, hanem azokból, ahogyan írsz róla. "Mondhatnám, hogy mire vagyok lassan már rendszeresítve. mert ha én megyek hozzá akkor maradjak napokra. ha õ jön hozzám akkor meg jön, etyepetye és megy. köszi. ez aztán komoly" "mi van az én érzéseimmel?" "nem hív, vagy csak nagyon ritkán még akkor is ha momentán a telefonja fel van töltve és tudna telefonálni. nagy ívben tesz rá, hogy mi van velem. ha szarul vagyok nagy ügy majd rendbe jövök!! " Szerintem nincs meg a kölcsönös szeretet-szerelem-bizalom és megértés köztetek. Voltaképp mi is most a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Igen ezt te így látod és nincs ebben semmi rossz. a gond csak annyi, hogy én szeretném ha törõdne is velem , és nem csak akkor amikor éppen "olyanja" van! És már bocsi, de most én legyek tekintettel az õ állítólagos érzéseire , amikor õ nincs az enyémekre? Szted ha én nem szeretném, akkor kiakadnék a viselkedésén meg a hozzáállásán?:)
A kérdező hozzászólása: Hogy lehetne itt kölcsönös szeretet-szerelem -bizalomról beszélni, amikor nem is ismerjük egymást?
A kérdező hozzászólása: Tehát: A nõ világossá tette, hogy nem házasságpárti és nem is kíván együttélésnél messzebb menni. és közel 20 évvel idõsebb a pasinál. a gyûrût meg olyan helyen vette meg , ahol világossá tették számára, hogy nem cserélik vissza. Az ex pedig úgy jön a képbe, hogy imádta az ilyen és ehhez hasonló szituációkat. Mellesleg hozzáteszem, hogy nem hajlandó a csaj nagy esküvõt tartani és nagy felhajtást sem akarna még ha akarna is esküvõt , akkor sem. Ez megint csak konfliktus forrás.

Normális e ha a nőnek több a fehér folyadék a megszokottnál? Mi okozza?

Legjobb válasz: Normális is lehet, de lehet pl gomba is.Ha nincs baja okozhatja pl hormonális változás, peteérés körüli,mensi körüli idõszak,vagy stresszesebb helyzet,ideges nõknél,lányoknál gyakoribb.

Normális is lehet, de lehet pl gomba is.Ha nincs baja okozhatja pl hormonális változás, peteérés körüli, mensi körüli idõszak, vagy stresszesebb helyzet, ideges nõknél, lányoknál gyakoribb.

Előre is bocs, hülye kérdés. Ti milyennek érzitek a pocakotokat terhesen? Érzitek, hogy nő? Vagy hogy odabent tágul, meg ilyenek? Én 18 hetesen keménynek érzem a hasam alját, és nem tudom, hogy ez normális-e, ilyennek kell lennie? Vagy milyennek?

Legjobb válasz: Néha nekem is keményedett ilyenkor. Mazgézium, és ne rohanj sehová, nekem akkor lett kemény, ha siettem. Nyugi, idõvel elmúlik, vagy megszokod, helyrerázódsz.

Néha nekem is keményedett ilyenkor. Mazgézium, és ne rohanj sehová, nekem akkor lett kemény, ha siettem. Nyugi, idõvel elmúlik, vagy megszokod, helyrerázódsz.
Én is a 18. héten éreztem hogy keményedik a hasam. Lehetõség szerint pihenjél sokat.Én a süszler féle sóból a 7-est, magnéziumot szedtem-patikában kapható-napi 3x1 és kb.1, 5 hét múlva elmúlt. 20 hetes kismami
Én érzem, hogy nyom ezt-azt, a beleimet pl., bár lehet ezt azért érzem mert eléggé puffadok (ti éreztek ilyet?), meg néha feszül meg viszket a hasam... Amúgy meg a köldökömnél van a teteje, meg rendesen tapintható, hogy hol van. Na meg szépen látható :) )))
Én éreztem h nõ olyankor keményedik is kicsit. Béres magnézium ha nagyon keményedik akkor lehet napi 3x1 nekem ezt ajánlották a magneb6 helyett. Bevált. Majd mikor azt érzed, hogy itt a háta ott a lába könyöke stb... az nagyon jó érzés. Meg mikor bebújik a tenyered alá vagy éppen kimászik a kezed alól. Persze ezt csak addig csinálja még helye van. :) MEg akkor se ijedj majd meg ha már nagy lesz nem lesz helye és befeszíti magát na az kellemetlen lesz. :D Meg nekem is kemény volt ilyen idõsen ahogy nõ a méh feszül a bõr is tölti ki a méhedet a baba és tágul. Nyugi! Boldog babavárást! Üdv 7hós kislány anyukája!

Miért nem nő a kislányom haja normálisan? Lehet e ezellen tenni valamit?

Egy éves és két hónapos lány gyermekem van és fúrcsálom, hogy a hajacskája nagyon gyér. A feje felétől (hátra felé) ott olyan 2-3 cm lehet (de ott is elég ritka), de elől szinte kopacka :) Voltatok e hasonló helyzetben a gyermeketekkel? Van ötleteket, hogy mi lehet a gond vagy mit lehetne tenni? Aggaszt. Annyit hozzá tennék, hogy az édesapja is kopaszodik, ill. már jobban szerintem nem fog :)

Legjobb válasz: Másfél éves koromig kopasz voltam, most dús, hosszú hajam van. Nem lesz gond, ez még csak babahaj, nem marad kopasz. :)

Másfél éves koromig kopasz voltam, most dús, hosszú hajam van. Nem lesz gond, ez még csak babahaj, nem marad kopasz. :)
Ne aggódj, majd megnõ a kislányod haja.Nekem ugyan fiam van és jövõ hónapban lesz egy éves, de õ is szinte kopasz, ráadásul az a kicsi haja, ami van, az is szõke, így ha távolabbról nézed teljesen kopasznak tûnik. Anyum mesélte, hogy nekem is és nõvéremnek is nagyon nehezen kezdett el nõni a hajunk.Ma már mindkettõnknek szép, sûrû hosszú hajunk van. Tehát, ha egyébként egészsésges a lánykád, akkor emiatt nem kell aggódni! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm a megnyugtató válaszotokat. A gyermek egyébként igen, egészséges és virgonc :)

Spanyolban lakó olasz nő 23OO E-ért árulja a 2OO2es Minijét. Ez normális ár, nem túl olcsó? Lent részletek.

Képek alapján szép az autó, jó állapotban van, még tet?téri ablak is van rajta. A n? azt írta, hogy els? tulaj, nemdohányzó, az autón nincsenek karcolások, sérülések, pont olyan mint a képeken. Szállítással kapcsolatban: igénybe lehet venni egy erre szakosodott nemzetközi vállalatot, kiviteli adót stb.-t ? fizet. Ha szeretném megvásárolni az autót írjak, majd leírja részletesen a szállítással kapcsolatos dolgokat.

Legjobb válasz: Úgy akarod megvenni, hogy nem nézted meg? Miért kell ezekre a hülye minikre ennyire rábuzulni? Semmivel nem tud többet, mint egy hasonló méretû fele annyi értékû autó.

Úgy akarod megvenni, hogy nem nézted meg? Miért kell ezekre a hülye minikre ennyire rábuzulni? Semmivel nem tud többet, mint egy hasonló méretû fele annyi értékû autó.
Ez átverés. Volt régebben ilyen E38 730D-vel meg valami mercivel is, csak akkor angol volt a nõ. Ne dõlj be neki: http://www.autonavigator.hu/sztori/trukkos_csalasok_hasznalt..
Szintén azt mondanám, hogy nézz itteni Minit. Amúgy megértem, mert tényneg nagyon jól néz ki és más szempontból is nagyon jó autó, de ez a hirdetés valóban átverés szagú. Van itthon is elég Mini.
Nem átverés szagú. ez az is. A régi hirdetésekben is az volt, hogy az autó szállítását õk intézik, meg bla bla. A lényegük, hogy utald a pénzt, õk meg jót röhögnek rajta..

Akármikor meglátok egy szép pár női keblet, megkívánom. Tudom hogy ez normális de van egy barátnőm akit nagyon szeretek szóval arra szeretnék rájönni hogy van e valami módja hogy csökkentsem ezt a vágyat. Van ötletetek?

18 F

Legjobb válasz: Miért akarod lecsökkenteni? Nincs ezzel semmi baj, amíg tett nem követi a gondolatot. Én is megnézem a jó pasikat, barátom is a a jó nõket, mégis szeretjük egymást. Ez már csak ilyen.

Miért akarod lecsökkenteni? Nincs ezzel semmi baj, amíg tett nem követi a gondolatot. Én is megnézem a jó pasikat, barátom is a a jó nõket, mégis szeretjük egymást. Ez már csak ilyen.
Semmi módja, mivel férfi vagy. Esetleg szedhetsz nõi hormonokat looooool

Lehetséges e az, hogy heresérülés miatt nem nő meg a péniszem, viszont a testem többi része teljesen normálisan fejlődik és képes vagyok merevedésre és orgazmusra is? 15/ fiú

Heréimet rúgás érte(még több évvel ezel?tt) akkor ott nagyon fájt de azóta nem, viszont úgy vettem észre hogy az egyik kicsit lejjeb van, és hamarrabb elmegyek az átlagnál, van hogy 5 perc is elég.

Legjobb válasz: az ütés okozhat fejlõdési problémát, de nem hiszem, hogy ebben az összefüggésben ez a helyzet állna fent. sok más embernek is lejjebb van az egyik heréje és az 5 perc nem rossz, fõképp 15 évesen. a méreteiddel próbálj meg megbarátkozni.

az ütés okozhat fejlõdési problémát, de nem hiszem, hogy ebben az összefüggésben ez a helyzet állna fent. sok más embernek is lejjebb van az egyik heréje és az 5 perc nem rossz, fõképp 15 évesen. a méreteiddel próbálj meg megbarátkozni.
a herédet maradandó károsodás érte volna, arról tudnál, hidd el nekem. szal a golyódnak semmi baja. a bal oldali általában lejebb van mint a jobboldali, ez normális. az hogy hamar mész el, azt meg lehet gyakorlással fejleszteni, lassabban, finomabban, tarst szüneketeket, add meg módját, fedez fel a tested, ne egy gyors rángatás legyen és kész nincs semmi bajod
szerintem akkor nem fejlõdne, ha hormonális zavar lenne a herékben, elvégreis ott vannak a férfi hormonok. 22/N
A kérdező hozzászólása: Huhh, köszi szépen megnyugtattatok !!!

Ojan problémám van h a GPU ventije hol forog 24% holasit de a burkolati is eszt csinálya egyedül a CPU é stabil modjuk azis nö erös terhelés alat de az normális a táp KB 2ho 400W FPS lap P5K mi a baja lehet me má nagyon idegesit?

Legjobb válasz: Az alaplapod az aktuális hõmérséklet függvényében vezérli a ventilátorokat. Ha idegesít a BIOS-ban ki tudod kapcsolni, de akkor mind max-on fog pörögni, ami még rosszabb.

Az alaplapod az aktuális hõmérséklet függvényében vezérli a ventilátorokat. Ha idegesít a BIOS-ban ki tudod kapcsolni, de akkor mind max-on fog pörögni, ami még rosszabb.
Ezt rendesen kiköpted de elég nehéz lesz értelmesen kiválogatni. (Helyes)írás órán nem ártana többet résztvenned. Hallod is a 24%-ot vagy a legjobb szórakozásod azt nézni, hogy mennyin pörög egy ventillátor? Teljesen rendben vannak az adatok. Az meg hogy változnak... Hõmérsékletfüggõ általában a ventillátorok sebessége. A gépben meg van jópár melegedõ alkatrész.
Biosban be lehet állítani hogy állandó legyen a forgás, vagy egyenes arányosan nõjön a hõm. emelkedéssel. Egyébként a helyesírásod katasztrófa, keress fel egy magyartanárt sürgõsen......
A kérdező hozzászólása: ya ok csak mikor cod közbe bekapcsol a hajszáûrito akor az áááááá meg most egy saph hd2600xt van bene min catalyst ján nics CPU fan control rem mikor visza jön a HD4670 nem kaor ujra fazs alesz mindne:D
A kérdező hozzászólása: http://img576.imageshack.us/img576/1434/nvtelen2.png http://img517.imageshack.us/img517/3765/nvteleny.png képes adatok :D
Nem elég, hogy sz*rul írsz, már olvashatatlan is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!