Találatok a következő kifejezésre: Normális e a barátnőmmel vagyok és, (2 db)

Igen, teljesen normális.
Persze, nincs ezzel semmi gond!
Mindenki másképp mûködik, van akinél sok az elõváladék, van akinél kevés. Ez természetes, ne izguljk, inkább örülj neki:-)Késõbb sok hasznát veszed.-)

4 éve vagyok a barátnőmmel élettársi viszonyban és minden nap elmondja töbször max 3 hónapja hogy nagyon szeret és imád és hogy az élete vagyok szerintetek ez normális? Talán azért mondja ilyen sürün mert van valaki-e és hogy ne gyanakodjak?

Legjobb válasz: azért mondja, mert azt akarja h te is mondd neki.. biztos egy kicsit elbizonytalanodott az érzéseidben, talán szeretné, h jobban kimutasd az érzéseidet

azért mondja, mert azt akarja h te is mondd neki.. biztos egy kicsit elbizonytalanodott az érzéseidben, talán szeretné, h jobban kimutasd az érzéseidet
Egyetértek az elõttem szólóval. Én pl. ha egy kis símogatásra vágyom, akkor nem azt mondom a páromnak, hogy símogass meg, hanem odabújok hozzá és azt teszem Vele, amit én szeretnék kapni. Tudom nõi logika.... De ha egyszer így vagyunk programozva...
Lehet, hogy õ már elkötelezné magát veled, és szeretné, hogy biztos legyél az érzéseiben, de a kezét neked kell megkérni s nem fordítva :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsokat sziasztok
De ha egyszer így vagyunk programozva... Az a programozó is részeg volt közben :D (bocs...) Szerintem hidd el neki, ha egyszer mondja, és viszonozd (már ha úgy gondolod).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!