Találatok a következő kifejezésre: Normális e a barátnőmmel vagyok (6 db)

Igen, teljesen normális.
Persze, nincs ezzel semmi gond!
Mindenki másképp mûködik, van akinél sok az elõváladék, van akinél kevés. Ez természetes, ne izguljk, inkább örülj neki:-)Késõbb sok hasznát veszed.-)

Elélvezett-e? A barátnőm bugyijában középen találtam egy kemény világos sárga színű foltot. Elélvezett, vagy ez csak normális "folyás".

Én nem tettem semmit, hogy elélvezzen ^^

Legjobb válasz: 00.01 !-->23.50 vagyok. Csak TIPP volt.Sajna hallottam "érdekes" dolgokat,ez a hozzászólás "kijött" belõlem. A mostani/1,5éves/kapcsolatomban a Nõ nem hord bugyit, valamimt /szerintem/ kórosan túlzásba viszi az "alsó" tisztálkodást !

00.01 !-->23.50 vagyok. Csak TIPP volt.Sajna hallottam "érdekes" dolgokat, ez a hozzászólás "kijött" belõlem. A mostani/1, 5éves/kapcsolatomban a Nõ nem hord bugyit, valamimt /szerintem/ kórosan túlzásba viszi az "alsó" tisztálkodást !
folyás. ez van orgazmus nélkül is. de attól még lehetett orgazmusa is.
igen, akkor csak sima folyás
Te mosod a bugyiját?
Nekem minden nap ilyen a bugyim, mert sok a folyásom, sajnos. Szóval nyugi. :)
az sima folyás természetes és elõttem jó páran hülyéskedtek meg ha egy lányt kérdezel az hitelesebb nekem is szokott lenni ilyen
23:50 és milyen lenne már ha igazad lenne, és ezek után a srác mossa ki neki a fehérnemûjét :D mwahaha :D:D
Nem lehet, hogy mással szexelt, és idegen sperma "száradt"bele ? /tipp/
Úgy hogy odaszáradt :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És különben igen, éppen a mosógépbe pakoltam be.
Szerintem pisi folt volt.
nagyon gáz vagy.
Hogy lehet egy folt, kemény?

4 éve vagyok a barátnőmmel élettársi viszonyban és minden nap elmondja töbször max 3 hónapja hogy nagyon szeret és imád és hogy az élete vagyok szerintetek ez normális? Talán azért mondja ilyen sürün mert van valaki-e és hogy ne gyanakodjak?

Legjobb válasz: azért mondja, mert azt akarja h te is mondd neki.. biztos egy kicsit elbizonytalanodott az érzéseidben, talán szeretné, h jobban kimutasd az érzéseidet

azért mondja, mert azt akarja h te is mondd neki.. biztos egy kicsit elbizonytalanodott az érzéseidben, talán szeretné, h jobban kimutasd az érzéseidet
Egyetértek az elõttem szólóval. Én pl. ha egy kis símogatásra vágyom, akkor nem azt mondom a páromnak, hogy símogass meg, hanem odabújok hozzá és azt teszem Vele, amit én szeretnék kapni. Tudom nõi logika.... De ha egyszer így vagyunk programozva...
Lehet, hogy õ már elkötelezné magát veled, és szeretné, hogy biztos legyél az érzéseiben, de a kezét neked kell megkérni s nem fordítva :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsokat sziasztok
De ha egyszer így vagyunk programozva... Az a programozó is részeg volt közben :D (bocs...) Szerintem hidd el neki, ha egyszer mondja, és viszonozd (már ha úgy gondolod).

Szerintetek normális-e az, ha a barátnőm számomra idegen pasikat visz haza éjszaka ha nem vagyok otthon, arra hivatkozva, hogy neki nem idegen, 12 év kapcsolat után?

Legutóbbi példa: Három hete új munkahelye van, egy kisboltban boltvezető. Az éjszakás kolegája férfi, akivel műszak után bent szokott maradni hosszabb-rövidebb időre. Én otthon egyedűl várom, de nem jön, csak jóval később haza. Hétvégén kitalálta, hogy menjünk szórakozni. Elmentünk. Ott volt az új kolegája akit be is mutatott nekem. Később éjfél után eltünt, otthagyott a buliba és hazajött a pasival. Én nem tudtam róla. Hazaértem, nem örűltem, hogy lelépet, de amikor megláttam a srácot kiborúltam. Megesküdött, hogy nem történt semmi, de már csalt meg, úgy hogy kihasználta a bizalmam.

Legjobb válasz: Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?

Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?
Add meg neki teljes szabadságot!
Hát szerintem végig csal a barátnõd, de tévedjek inkább, legyen úgy! :)
Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?
Tudom, hogy nem tartozik a tárgyhoz, de a kollégát amúgy nem úgy írjuk... "Neki nem idegen" naná, akivel lefekszem, az nekem sem az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem én vagyok túl féltékeny és nem túl nagy a fantáziám. Az Õ szemszögébõl neki egy kapcsolat mellett kell a szabadság is, és azt mondja nem történt semmi. Kapott már több esélyt, jól elb...tam.Én nem akarok nyitott kapcsolatot!
A kérdező hozzászólása: "Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?" A buliban odajött, és közölte, hogy átmegy egy másik buliba, megkérdezte hogy megyek-e, de ott maradtam a közös haverunkkal. Megbeszéltük, hogy telefonon beszélünk. Amikor már indulni akartunk haza, felhívtam hol van, erre az volt a válasz, hogy mindjárt hazaér. Mondtam neki, hogy 10 perc múlva otthon vagyunk mi is.
légyszi, szakíts vele, MOST...
Barátom a csajod egy büdös r!banc! Kíváncsi vagyok a kérdés utóéletére. Kidobtad, vagy most is vígan kúrogat félre melletted? Szerintem ha még nem tetted ki akkor kefélj te is akivel jól esik. Vagy járjatok egy swinger klubba.

Szoronngásaim vannak félelemérzet, van ugy h egyszeru helyzetektol feszult vagyok, magas pulzus, elont a víz. A barátnom pszichologust ajánl, van valakinek tapasztalata e téren? Normális válaszokat ha lehet.

Legjobb válasz: Keress egy orvost. Nem eszeveszett nagy probléma ez, mármint nem kell tõle megijedni, sok embernek vannak szorongásos tünetei. Menj el egy pszichiáterhez, segíteni fog.

Keress egy orvost. Nem eszeveszett nagy probléma ez, mármint nem kell tõle megijedni, sok embernek vannak szorongásos tünetei. Menj el egy pszichiáterhez, segíteni fog.

Akármikor meglátok egy szép pár női keblet, megkívánom. Tudom hogy ez normális de van egy barátnőm akit nagyon szeretek szóval arra szeretnék rájönni hogy van e valami módja hogy csökkentsem ezt a vágyat. Van ötletetek?

18 F

Legjobb válasz: Miért akarod lecsökkenteni? Nincs ezzel semmi baj, amíg tett nem követi a gondolatot. Én is megnézem a jó pasikat, barátom is a a jó nõket, mégis szeretjük egymást. Ez már csak ilyen.

Miért akarod lecsökkenteni? Nincs ezzel semmi baj, amíg tett nem követi a gondolatot. Én is megnézem a jó pasikat, barátom is a a jó nõket, mégis szeretjük egymást. Ez már csak ilyen.
Semmi módja, mivel férfi vagy. Esetleg szedhetsz nõi hormonokat looooool

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!