Találatok a következő kifejezésre: Normális e a barátnőmmel (11 db)

Elélvezett-e? A barátnőm bugyijában középen találtam egy kemény világos sárga színű foltot. Elélvezett, vagy ez csak normális "folyás".

Én nem tettem semmit, hogy elélvezzen ^^

Legjobb válasz: 00.01 !-->23.50 vagyok. Csak TIPP volt.Sajna hallottam "érdekes" dolgokat,ez a hozzászólás "kijött" belõlem. A mostani/1,5éves/kapcsolatomban a Nõ nem hord bugyit, valamimt /szerintem/ kórosan túlzásba viszi az "alsó" tisztálkodást !

00.01 !-->23.50 vagyok. Csak TIPP volt.Sajna hallottam "érdekes" dolgokat, ez a hozzászólás "kijött" belõlem. A mostani/1, 5éves/kapcsolatomban a Nõ nem hord bugyit, valamimt /szerintem/ kórosan túlzásba viszi az "alsó" tisztálkodást !
folyás. ez van orgazmus nélkül is. de attól még lehetett orgazmusa is.
igen, akkor csak sima folyás
Te mosod a bugyiját?
Nekem minden nap ilyen a bugyim, mert sok a folyásom, sajnos. Szóval nyugi. :)
az sima folyás természetes és elõttem jó páran hülyéskedtek meg ha egy lányt kérdezel az hitelesebb nekem is szokott lenni ilyen
23:50 és milyen lenne már ha igazad lenne, és ezek után a srác mossa ki neki a fehérnemûjét :D mwahaha :D:D
Nem lehet, hogy mással szexelt, és idegen sperma "száradt"bele ? /tipp/
Úgy hogy odaszáradt :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És különben igen, éppen a mosógépbe pakoltam be.
Szerintem pisi folt volt.
nagyon gáz vagy.
Hogy lehet egy folt, kemény?
Igen, teljesen normális.
Persze, nincs ezzel semmi gond!
Mindenki másképp mûködik, van akinél sok az elõváladék, van akinél kevés. Ez természetes, ne izguljk, inkább örülj neki:-)Késõbb sok hasznát veszed.-)

4 éve vagyok a barátnőmmel élettársi viszonyban és minden nap elmondja töbször max 3 hónapja hogy nagyon szeret és imád és hogy az élete vagyok szerintetek ez normális? Talán azért mondja ilyen sürün mert van valaki-e és hogy ne gyanakodjak?

Legjobb válasz: azért mondja, mert azt akarja h te is mondd neki.. biztos egy kicsit elbizonytalanodott az érzéseidben, talán szeretné, h jobban kimutasd az érzéseidet

azért mondja, mert azt akarja h te is mondd neki.. biztos egy kicsit elbizonytalanodott az érzéseidben, talán szeretné, h jobban kimutasd az érzéseidet
Egyetértek az elõttem szólóval. Én pl. ha egy kis símogatásra vágyom, akkor nem azt mondom a páromnak, hogy símogass meg, hanem odabújok hozzá és azt teszem Vele, amit én szeretnék kapni. Tudom nõi logika.... De ha egyszer így vagyunk programozva...
Lehet, hogy õ már elkötelezné magát veled, és szeretné, hogy biztos legyél az érzéseiben, de a kezét neked kell megkérni s nem fordítva :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsokat sziasztok
De ha egyszer így vagyunk programozva... Az a programozó is részeg volt közben :D (bocs...) Szerintem hidd el neki, ha egyszer mondja, és viszonozd (már ha úgy gondolod).

Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)

Szoronngásaim vannak félelemérzet, van ugy h egyszeru helyzetektol feszult vagyok, magas pulzus, elont a víz. A barátnom pszichologust ajánl, van valakinek tapasztalata e téren? Normális válaszokat ha lehet.

Legjobb válasz: Keress egy orvost. Nem eszeveszett nagy probléma ez, mármint nem kell tõle megijedni, sok embernek vannak szorongásos tünetei. Menj el egy pszichiáterhez, segíteni fog.

Keress egy orvost. Nem eszeveszett nagy probléma ez, mármint nem kell tõle megijedni, sok embernek vannak szorongásos tünetei. Menj el egy pszichiáterhez, segíteni fog.
Hány éves, az is lehet, hogy még nem állt be neki pontosra.
Nekem volt hogy naggyából rendszeres volt, aztán hopp késett három hetet, onnantól sose jött meg rendszeresen. Pasim jobban aggódott mint én. Aztán most már fogamzásgátlót szedek miatta. Lehet hogy csak a nemi élet vált ki ilyen változásokat. Ha van már kb 18 lehet neki sem ártana fogamzásgátló de azért nézzetek 1-2 terhességi tesztet is elõtte 18/L
A kérdező hozzászólása: Na szóval énis néha jobban aggodok mint õ 16 mult már ugyhogy de nemtudom mikor nem ismert bevolt asszem neki állva és lehet hogy tényleg a nemi élet váltja ezt ki nála

Néha úgy érzem, hogy nem is hiányzok a barátnőmnek. Nem szokott felhívni, nem ír magától e-mailt, msn-en azért néha rám lép. Ez normális? Hogyan teszteljem?

hogyan teszteljem? szeretném megtudni, hogy ha egy napig nem keresem, és nem megyek fel msn-re, ? fog-e keresni, felhív-e, vagy dob-e egy levelet, vagy sms-t. amikor együtt vagyunk nem érzem hogy a terhére lennék vagy hogy ny?gnek venné, úgyhogy nem értem. viszont azt sem akarom hogy megsértsem. Szerintetek ez normális? a fiúnak kell mindig keresni a lányt, akkor is ha a lány állítólag a barátn?je? csak én komplikálom túl?

Legjobb válasz: Uccsó válaszolónál a pont!

Uccsó válaszolónál a pont!
Utolsó, veled meg mi a rák van? Az MSN igenis hasznos kis program, ÉS még ingyenes is. A rák fog 2 órát telefonon beszélni, hogy aztán másnap tölthessem újra a kártyát! Telefonálni meg egyébként is utálok... szerintem a telefon nem azért van, hogy végig beszélje az ember a napot, hanem csak fontos ügyekre lett kitalálva.. Persze azért szülõket, barátokat, barátnõket, rokonokat jó mondjuk karácsonykor felhívni, de akkor is.. beszélgetésre inkább MSN, ha az embernek már van internetje :)
DUGJÁTOK FEL A SEGGETEKBE A KIBAXOTT KU.RVA MSN-T MEG TÁRSAIT REMÉLEM ÉLETETEK VÉGÉIG MSNEZNI FOGTOK MEG SMSEZNI!!!!!! SÕT DÖGÖLJETEK MEG MSNEZÉS KÖZBEN!!!!!!
Félreértés lehet. Gondolom a kérdezõ nem ül napestig a számítógép elõtt, hanem pl. messzebb lakik a barátnõje, és mivel szereti, kapaszkodik minden lehetõség után, hogy érintkezhessen vele.
Az én volt barátnõm is ilyen volt h nem keresett, néha ugy éreztem h az se érdekelné különösen ha otthagynám.. még1x ilyen lánybol nem kérek
Az msn-t már én is régen letöröltem a gépemrõl, 10 percet ha már fent kellett lennem csak felidegesitett az egész program..
Túlkomplikálod. Élvezd az életet a barátnõddel! Sokan a fél heréjüket odaadnák hogy olyan barátnõd legyen mint neked!
A kérdező hozzászólása: hát majd megbeszélem vele
Én sem szeretek naphosszta az msn elõtt ülni... de hasznos nagyon, mivel a párom külföldön dolgozik. A telefon drága, bár néha hívjuk egymást, meg sms-ezünk is, de az msn a legegyszerûbb. A kérdezõ pedig ne aggódjon, ez teljesen normális. Nem lóghattok állandóan egymás nyakában:) 18/L
Az ember elvesztette a kapcsolatát az élõvilággal...lassan, régen sem volt msn, mobil sms, mégis boldogok voltak a párok miért kell egymás nyakán lógni mindig.azért mert 2 ember együtt van folyamatosan elérhetõ kéne h legyek??hol msn hol sms néha idegesítõ pedig én már éltem tartós kapcsiban s nem csináltam belõle gondot ha a pasim nem hívott annyiszor vagy én nem hívtam ettõl még szerettük egymást.
Szia! Igaz én lány vagyok, de engem is aggasztott már ilyesmi. De ez nálam nem azt jelentette, hogy egy nap nem hívott fel, vagy nem írt sms-t. Netrõl ne is beszéljünk. Hanem engem huzamosabb ideig nem keresett. Volt, hogy napokig. Na ez már hanyagolás. Én a fél nemistudommimet adtam volna azért, hogy olyan legyen, mint te. Vajon miért nem vagyunk már együtt...
szobabogarak...
ez egyértelmû de kikészít ez a lusta fiatalság, nagyon sokan írnak amiatt mert a barátjuk nem ír rá msnezés közben meg elfoglalt vagy mittomén mert akkor megáll az élet vagy miafax????? vagy a napokban irt egy lány hogy nem tudja megadja e az msn címét a kiszemeltjének vagy ne.... MIVAN??? msn nélkül nincs élete vkinek, vagy nektek nincs lábatok???? el kell menni sétálni vazze vagy fagyizni, személyesen ismerkedni, nem csak msn létezik, bár lehet nektek lerohadt a lábatok vagy nemtom
A kérdező hozzászólása: a normális válaszadók megnyugtattak. a többiek akik az msn miatt fikáztak meg rohadjanak bele a magányba, ilyen stílussal nem is lesz barátnõjük!
A kérdező hozzászólása: nem lóghatok vele egész nap (sajnos)
sztem nincs semmi..én is ilyen vagyok h szinte sohasem keresem a barátomat csak ritkán, de nem azért mert nem hiányzik csaknem tudom ilyen vagyok és kész :D tudom h úgy is keresni fog .. biztos õ is csak ilyen..
az elsõ válaszolóra reagálva: fél herémet nem, de azért örülnék ha ilyen barátnõm lenne:D asszem ma szakítok:D
Figyelj, a barátom lép rám mindig msnen, smst én írok neki mindig(õ nem szeret smsezni), de általában õ hív, egy nap többször is, én nem keresem, max ha fontos közlendõm van, õ meg "csakúgy" is felhív, de imádok vele lenni és nagyon fontos nekem! Szerintem nem ezekbõl dõl el, hogy egy lány szereti-e a pasiját!
úgy értem barátnõjük
éjó

Szerintetek normális-e az, ha a barátnőm számomra idegen pasikat visz haza éjszaka ha nem vagyok otthon, arra hivatkozva, hogy neki nem idegen, 12 év kapcsolat után?

Legutóbbi példa: Három hete új munkahelye van, egy kisboltban boltvezető. Az éjszakás kolegája férfi, akivel műszak után bent szokott maradni hosszabb-rövidebb időre. Én otthon egyedűl várom, de nem jön, csak jóval később haza. Hétvégén kitalálta, hogy menjünk szórakozni. Elmentünk. Ott volt az új kolegája akit be is mutatott nekem. Később éjfél után eltünt, otthagyott a buliba és hazajött a pasival. Én nem tudtam róla. Hazaértem, nem örűltem, hogy lelépet, de amikor megláttam a srácot kiborúltam. Megesküdött, hogy nem történt semmi, de már csalt meg, úgy hogy kihasználta a bizalmam.

Legjobb válasz: Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?

Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?
Add meg neki teljes szabadságot!
Hát szerintem végig csal a barátnõd, de tévedjek inkább, legyen úgy! :)
Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?
Tudom, hogy nem tartozik a tárgyhoz, de a kollégát amúgy nem úgy írjuk... "Neki nem idegen" naná, akivel lefekszem, az nekem sem az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem én vagyok túl féltékeny és nem túl nagy a fantáziám. Az Õ szemszögébõl neki egy kapcsolat mellett kell a szabadság is, és azt mondja nem történt semmi. Kapott már több esélyt, jól elb...tam.Én nem akarok nyitott kapcsolatot!
A kérdező hozzászólása: "Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?" A buliban odajött, és közölte, hogy átmegy egy másik buliba, megkérdezte hogy megyek-e, de ott maradtam a közös haverunkkal. Megbeszéltük, hogy telefonon beszélünk. Amikor már indulni akartunk haza, felhívtam hol van, erre az volt a válasz, hogy mindjárt hazaér. Mondtam neki, hogy 10 perc múlva otthon vagyunk mi is.
légyszi, szakíts vele, MOST...
Barátom a csajod egy büdös r!banc! Kíváncsi vagyok a kérdés utóéletére. Kidobtad, vagy most is vígan kúrogat félre melletted? Szerintem ha még nem tetted ki akkor kefélj te is akivel jól esik. Vagy járjatok egy swinger klubba.

Normális-e ha egy 12-13-14 éves lányok csapatának (bandának) sulis barátnőknek van 2-3 csinos vezetőjük? én is a vezérek közt vok.

Legjobb válasz: Tipikus... de nem az ész miatt vezetõk... van a 2-3, a többi meg csak kutya...

juuuj...cukcsi mellír ish van? és megy a zene az érintõképes telcsyyyrõl? dejó, hova xarjak? -.- de azért továbbra is járjatok futni, nehogy meghízzatok...lol. olyan qrwára megnézném egyszer ahogy vonultok. szereznél egy jó napot :D és a "rondácskákkal" nem bariztok? milyen kár :'( xD na puszcsihhh Babcikám^^ (am jelzem, h énis menõ vok, csak az nálunk annyit takar, hogy adunk magunkra, nem úgy nézünk ki, mint egy rakás agyonszolizott [email protected], kedvesek vagyunk a többiekkel, ezért egy csomóan bírnak.)
A faluban meg aztán rohadt menõ lehetsz... Muhaha. Megnéznélek. Esküszöm fetrengenék a röhögéstõl.
Húha. Most hova szarjak édesem? Mész a faluban, és nyomatod a telefonodat? Mész bulizni. Én meg tanulok, és képzeld fel is vettek egy nagyon jó helyre. Azon kívül elárulok neked egy titkot, de errõl ne szólj senkinek! A fiúk utálják a ribancokat mint te kisanyám. Nekem ezt õk mondták. GYÛLÖLIK. Te kis szõke lámpabura. Melírh ish? Bleee. A második amit utálnak, az a szercsikeh, köszcsikeh, puszcsikah. Pusszantás xD Szánalmas vagy öregem. AZt hitted, ha itt kiírsz egy kérdést, majd mindenki dicsér az érintõs telefonoddal? tecktonik meg egy kalap SZAAAR. Ezt megszívtad... mert így csak magadat alázod...
Júj, de kis szánalmas csajszi^^ezt annyira szeretem:) olyan jókat tudok röhögni ilyenkor:) Majd rá jössz, milyen szánalmas is vagy...csak lehet, h akkor már késõ.... Gondolom azt hiszed, h mindenki szemében ti vagytok a menõk a királyok stb., de hidd el ha egyszer vki, olyan kedvében lesz, elküld titeket úgy melegebb éghajlatra, h majd csak pislogtok mint hal a szatyorban^^ Csak egyszer kell, h olyat mondjál/csinálj ami másnak nem tetszik és akk ajaj a "szép" kis pofidnak...:) örültem neked legalább ma jót röhögtem:D
nagyon szánalmasok vagytok esküszöm. pff.14évesen.. mellesleg elég viccesek lehettek 150centis kis p*csaként, a falun végig vonulva, zenét bömböltetve. megnéznélek szivesen..;) jót röhögnék rajtatok az tuti:)
A kérdező hozzászólása: az:)
az a jóóóó híres falud te :D
A kérdező hozzászólása: és 14éves
A kérdező hozzászólása: pff
A kérdező hozzászólása: de k*urvára leszarom ha nem írok normán:D hát a falu szórakozóhelyére simán beengednek csak nem iszunk alkoholt
Szervusz te kis pinavirág...remélem az is ilyen szupcsinak fogod találni, ha valamelyik fiúcska nekedesik, mert épp olcsy kedvcsyje van...de aztán ne gyere fel seírva, hogy jajj baszcsy terhescsy lehetekcsy? Mert akkor olyat mondok, mint még soha... UI: szeretem az ilyen p*csákat....fõleg, ha falusi!Ez ilyen...szupcsy!
Csak azért írkálnak ilyeneket, mert nem érnek fel hozzánk xd. Õk sosem érezték ezt a dominanciát, ezt a hatalmat. Mi meg akármikor tudjuk ugráltatni a bugrisokat xd. Eljöttök hozzánk telcsizni a canteen-be jövõhéten? :) A helyi fiúcsapat *.*
Hát kislányom csak gratulálni tudok...IQ light-os vagy a bnõiddel együtt, és elég éretlenek, de majd csak kinövitek. Sok sikert hozzá:)
nálunk is van pár ilyen csaj, õk is ezt csinálják ha megyek valahova és látom õket, akk van egy jó napom :P
Szerintem akik tényleg ilyenek, és komolyan gondolják ezt a , , stílust" nem nyomulnak vele itt. Ez fake. Vagy nagyon nagy problémák vannak XD
Jááááááj:DDDDDD Szívlapátot kéne neked adni kiscsaj!A fiúk le se fognak szarni, mert már most lerí rólad hogy akkora egy rühes rib*nc vagy, hogy azt már Kelemen Anna is megirigyli >.< Puszcsy, köszcsy, baszcsy...anyááám.ezt neeeeee. Baromi menõ lehetsz az érintõképernyõs telóddal a faluba..Jejzusom:|
szerintem nem alszanak, csak szimplán a faluba rajoskodnak az érintõs telcsykével :P
Egyébként herótom van az olyanoktól akik megmondják nekem, hogy mit csináljak. Amúgy a csõnadrág 10bõl 9 lánynak nem áll jóll :S
Háááááát ez kész.xD Jajj tényleg ezen mekkorát röhögtem.:D Én 13 vagyok és te 14 évesen ilyeneket csinálsz?xD Hát hova süllyedhet még a világ?:'D
Jajj, hát most egy hatalmasat nevettem :D Puszta kíváncsiságból hol laksz? :) Úgy felvenném az egészet videóra, hogy minden nap egy jót nevessek! :D
ÓÓÓ nem tud mit írni a kislány lehet lekellet feküdnie aludni...már elég késõ van
Hallod... ez kész. Végigolvastam, a válaszokat, és már 10 perce röhögök folyamatosan. Köszi a jó napot! :D
xDDDDDD
A kérdező hozzászólása: meg hetente járunk fodrászhoz, jah meg melír ish van :) és a többi kis nyomi-takonyarcúval azért állunk SZÓBA mert az szt.fõnõk képes igazgatóit adni ha nem barátkzunk a , , rondákkal, ,
12évesen milyen discoba engednek be?:D nem vmi pedofil club?:D
Akkor ajánlom neked a következõ könyvet: http://mek.oszk.hu/01500/01547/ ( A magyar helyesírás szabályai) utána, remélhetõleg megtanulsz az y helyett i-t írni és a tagmondatok közé vesszõt tenni, hogy még véletlenül se lehessen félreérteni a kislányos húdetrendi írásképedet.
A kérdező hozzászólása: de én jól érzem magam így:) érintõs telcsy fiúk csõnaci stb.
Utolsó vagyok, azmeg hogy hangosan hallgatjátok telon a zenét a faluba, komoly elismerés! (Y)
A kérdező hozzászólása: nem láttam a hajrá csajokat
Hát itt az élõ példa h 14-15 évesek között is lehet különbség! Õ azthiszi attól nagylányok, hogy discoba járnak meg van barátjuk. Én 15 éves vagyok, énis szoktam járni bulizni, és van is barátom, de én nem képzelem, hogy ettõl én nagylány meg vezetõ meg menõ vagyok.. Ez egy jó hülye felfogás. Meg miaz h vezetõ egy barátságba? Hát nálunk is ez volt, hogy csoportosan barátkoztunk, de sose volt olyan h te meg te vagy a vezetõ mimeg alattvalók, vagy nemtudom... Szánalmas ez a viselkedés, és itt a példa, hogy miért néznek sok 14-15 évest gyökérnek - ezek miatt... :/
A kérdező hozzászólása: De délelõtt 5-ös tanulók vagyunk, délután átöltözünk és megyünk telcsin szóló zenével a faluba:D de a többi osztálytárs nem jön velünk mert nekik nincs szép ruhájuk:) :P meg beülünk vlhova egy colára
Te tuti láttad a Hajrá csajok mind az öt részét xd.
És ettõl menõbbek lettetek vagy csak az átlag IQ szintetetek csökkent?
A kérdező hozzászólása: nem igaz mert mi már discozunk meg van barátunk
pff deszar. sztem 12-14évesen még babázzatok
háááttt mondjuk h csitrik a vezérek:D normális h felakarnak vágni, de a 12-13-14évesek még nem mondhatók csinosnak mert alig van mell és nincs rajtuk semmi..inkább kisgyerekek :)
A kérdező hozzászólása: hangos a tecktonik az érintõs telcsimen ;)
Egészségedre, most, hha azt írom, hogy nem úgyis folytatjátok, de vigyázzatok és figyeljetek oda, hogy kikkel barátkoztok!
hát futni mi is járunk. Énekelni szoktuk közben a Rigorigorigóóóó, részeges rigóóóót, meg a megy a gõzõs, megy a gõzös Kanizsára címû techtonik zenét. Általában lockingolni szoktunk rá.
A kérdező hozzászólása: pff..miért ti mit szoktatok csinálni?egész nap játszani a gépen?vagy pasizni?vagy a sarokba ülni, és feketére festeni a szempillátokat és körmötöket???:D
Ekkora fake cuccot :D De mekkora király má :D:DDDDD
A kérdező hozzászólása: 17:45 Mi lányok vagyunk!!és lányokon nem bu*zis!
A kérdező hozzászólása: kössz..inkább nem..mi ilyenekkel nem foglalkozunk:) jah meg járunk futni hogy formába legyünk:D péntek este(L)
Hát ez kész.. Figyel attól még hogy apu anyu úgy keres, hogy "érintõs telcsit" vesz neked meg kedvedre vásárolhatod össze a drága ruhákat, nem leszel te a húdenagylány. Amit itt látok az a tipikus felvágás mások elõtt, akinek meg "nincs szép ruhájuk" azok önszántukból nem mennek veletek vagy ti nem engeditek... nem mindegy. Végszóra pedig, Telóról bömböltetni zenét bunkóság, hadd ne mondjam melyik népcsoport tagjai csinálnak nálunk ilyet, srácon csõnadrág meg simán b uzis.
Szerintem menõ :) Ilyen jópofa kérdéseket én is szoktam írni :) Mi egyébként sárgolyó csatákat szoktunk vívni a grundon a srácokkal, akiknek én vagyok az egyik izmos csini vezérük, lézeres csajletapogatóval az övtáskámban. Legközelebb a csajokat hívjuk ki egy meccsre *.*
A kérdező hozzászólása: tudjuk hogy nem jó ez így, de nekünk ez tetszik!
érintõs telcsyyy?? nebszzzz már...hol vetted?aaa:O :D és a faluba ugy mésztek h hallgatjátok róla a tecktonikot menõ ruhában? dejó :D vagy inkább szánalmas vagy? :)
A kérdező hozzászólása: nyugi van eszünk:)
Tipikus... de nem az ész miatt vezetõk... van a 2-3, a többi meg csak kutya...

A barátnőmnek megjött a havija és nem normális mennyiség ahogy ő fogalmazott! Lehetséges e az hogy azért mert terhes lett? Azt hozzá tenném hogy fel van fázva és ugytudom hogy az is befolyásolja .

Legjobb válasz: Lehetséges az is, hogy terhes lett, amennyiben korábban szexuális életet élt. Bár annak, hogy terhes, nem az a kísérõjelensége, hogy megjön a "havija". A felfázás is okozhat menstruációs zavarokat. Azt, hogy valójában mi a baja, nagyon nehéz népszavazással eldönteni. Ha problémája van, helyesebb, ha felkeres egy nõgyógyász orvost.

Lehetséges az is, hogy terhes lett, amennyiben korábban szexuális életet élt. Bár annak, hogy terhes, nem az a kísérõjelensége, hogy megjön a "havija". A felfázás is okozhat menstruációs zavarokat. Azt, hogy valójában mi a baja, nagyon nehéz népszavazással eldönteni. Ha problémája van, helyesebb, ha felkeres egy nõgyógyász orvost.
A kérdező hozzászólása: gondoltam hogy nem igy kell megoldani de valami tanácsra vártam.... holnap megy tesztet venni és akkor kiderül minden .... de köszönöm
Ha nem védekeztetek gumióvszerrel vagy fogamzásgátló tablettával, akkor bizony lehet terhes.
Szerintem dugd meg újra, hogy ne rinyáljon!
Mi az, hogy nem normális mennyiség? Kevés vagy sok? A vérzés nagyságát rengeteg minden befolyásolja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!