Találatok a következő kifejezésre: Normális e a (450 db)

Nemtudom hogy normális-e a puncim vagy jó-e. Micsináljak? Többi lent!

13éves vagyok, és nemtudom hogy hívják de a hüvely fölött van az a két 'bőr rész' nekem kicsit nagyobb és mikor legugolok akkor olyan mint ha valami kis hús darab lötyögne. köszönöm a normàlis válaszokat!!

Legjobb válasz: Normális, nincs olyan ,hogy rossz punci :D.

Normális, nincs olyan , hogy rossz punci :D.
Hogy ne legyenek gondjaid az elnevezésekkel: http://termtud.akg.hu/okt/oktanyag/ember/szap/kulso.jpg Írd be a keresõbe, hogy "kisajak" kattints a képkeresésre, és látsz majd ezer félét, van akinek akkora mint az elefánt füle, és nem okoz neki gondot!
Nem fogja zavarni a pasidat, sõt örülni fog neki!
Azok a kisajkaid, és normális. :)
Van akinek kissé salátásabb, normális.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm.de ezt esetleg nem fogja (MAJD) zavarni a pasimat? hogy ilyen 'formájú'
Nem zavar az senkit, nekem is nagyobb ráadásul csak az egyik még csak nem is szimmetrikusak és nekem akkor is kilátszik amikor egyenesen állok. Eddig még egy barátomat se zavarta
Ne aggódj semmi gond, ez csak genetikai adottság!
minden rendben vele, A pasikat ez nem zavarja nyugi. Minden punci más ahogy a nõi melle is meg minden ember is.
Szerintem az a punci gyönyörû ami nem olyan mint egy nyílt seb!:) Nagy ajkak és csikló tetszik a férfiaknak.Tehát ne aggódj, a Te puncid nagyon szép lehet!Megnézném, ha nagykorú leszel!:) Akinek meg nem tetszik az nézegessen kukikat inkább.

Normális e a petezsák mérete 6-7 hetesen hogy 38mm és a CRL 8 mm t mutat? 6-7 hetesen ha ez nem normális melyik a normális méret?

Legjobb válasz: itt egy kalkulátor, ha beírod az adataidat, kiadja, épp mekkora az átlag. http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

itt egy kalkulátor, ha beírod az adataidat, kiadja, épp mekkora az átlag. http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
A kérdező hozzászólása: nekünk 6 hetesen es 6 naposan sokkal nagyobb mint amit az elõzõ válaszadó kalkurátorából kaptam.Kérnék olyanok segítségét is akik tudnak mondani adatokat nekik ezen a 6-7 hetes idõszakban mekkora volt a petezsák és a CRL mérete.
Szia! Nálunk a 6 hetes papíron annyi volt, hogy 12mm petezsák, benne szikhólyag. Köv papír 11 hét 2nap, ekkor volt 44, 9mm a CRL.12 hét 3 naposan pedig 60, 9mm a CRL. 13 hós nagyfiú anyukája
Utolsó vagyok. Nézd csak tökéletes az eredményed: http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre/7

Ez normális-e a hűtőnél?

Van egy Whilpool 1 kompresszoros, hűtő-fagyasztó kombi. Azt hiszem decemberben volt bekapcsolva utoljára. Ma délután 3 körül beindítottuk, úgy néz ki hűt rendesen viszont azóta megy a kompresszor folyamatosan.

Legjobb válasz: Normális. Vissza kell hûtenie magát, ami nem kis munka a kompreszornak! :)

Normális. Vissza kell hûtenie magát, ami nem kis munka a kompreszornak! :)
szuper kapcsoló nem maradt bekapcsolva?
A kérdező hozzászólása: Nincs rajta szuper kapcsoló!

Asus ledes monitornál normális-e a búgó hang?

ASUS VW228N - Egy ilyen típusú vadonatúj asus monitorom van. Bizonyos képek megjelenítésénél az alapból csak igen halkan hallatszódó búgó, amolyan áram hang (nem tudom másképp megfogalmazni:) eléggé felhangosodik, már-már zavaró lesz. Ez normális vagy pedig valami gond lehet vele ?

Legjobb válasz: Szerintem biztos, hogy nem normális dolog a búgás! Ha van rá garancia, vidd vissza! Nekem Samsung 24 colos, LEDes háttér világítású monitorom van, és semmiféle hangot nem ad ki, akár milyen képet jelenít is meg...

Szerintem biztos, hogy nem normális dolog a búgás! Ha van rá garancia, vidd vissza! Nekem Samsung 24 colos, LEDes háttér világítású monitorom van, és semmiféle hangot nem ad ki, akár milyen képet jelenít is meg...

Pár napos kiscsikót vágóhídra. Normális- e a tanya tulajdonos?

Született a tanyán egy kiscsikó! Még csak 5 napos lehet de én már hallottam hogy panaszolja az állatorvosnak hogy ha nem altatja el küldi a vágóra! Megakartam venni tőle de ő azt mondja túl sok a lova és vágóról valószínűleg több pénz jön mint tőlem (állította rám miután felajánlottam hogy megveszem a kiscsikót csak ne vigye vágóra). Mit csináljak? Hívjak esetleg állatvédőt? A gazda lekiabálta a fejemet hogy úgy is kolbász lesz belőle! Szerintetek ez normális? Kellene neki egy pszihó? Amúgy hogyan menthetem meg a pacit?

Legjobb válasz: Sajnos, van sok rossz ember. Próbáld neki még mondani, hogy te többet fizetsz érte.

Sajnos, van sok rossz ember. Próbáld neki még mondani, hogy te többet fizetsz érte.
Nem 5 ezer az altatás, meg utána el kell szállíttatni, és veszélyes hulladékként megsemmisíteni, ez se lesz épp olcsó, és ahogy mondták, süttetni és útlevelet kérni rá, plusz vérvételeket intézni szintén nem két forint... És addig tartania is kell a lovat, ami ugye eszik választási kor után már...
Azt hiszem hogy 250Ft a vágóló ára.Nag ehhez kell érvényes lóútlevél, vérvétel, szállítás minimum. Egy 50kilós csikóért 12500Forintot ad a vágóhíd, a vérvétel meg a többi ettõl jóval drágább.Tehát jobban jár ha most eladja neked 20ezerért, mert akkor is sokat adtál érte... Egyébként pedig ha olyan hogy lábhibás vagy valami szervi baja van akkor kb 5ezerbõl elaltatják, és akkor nem szenved egész életében.
Ha így is túl sok lova van, nem kéne agyba-fõbe ráengedni a méneket a kancáira, gondolom, ráadásul zugfedezések egy akármilyen csõdörtõl... Gratulálok hozzá. Csikóért sokat nem fog kapni a vágótól se, mert súlyra veszik be a lovakat, és csak a megfelelõ állatorvosi papírok megléte esetén. Elaltatás esetén is neki kell fizetnie egy vagyont, jobban jár, ha eladja valakinek... De hülyék mindenütt vannak. Próbáld meg kivásárolni tõle, ha nem megy, hívd rá az összes médiát, aki hajlandó foglalkozni az üggyel, meg az állatvédõket.
Amúgy sem úgy van hogy fogom aztán vágó. Be kell süttetni. Aztán lóútlevél amihez vérvétel is kell.
Csikó nem vesznek át vágón, arról nem is beszélve, hogy tömeg alapján fizetnek, szóval abból az 50 kilóból a büdös életben nem lesz pénze, ez nyugodtan mond meg a hülyének.
Szólj az állatvédõknek, felkeresheted a médiát is (helyi újságok, tv, facebook) http://tv2.hu/musoraink/naplo/44663_a_kiscsiko_nagy_pillanat.. (reklám van elõtte)
Sajnos ma Magyarországon nem illegális a lovak vágása, kortól függetlenül. Sõt otthon is levágathatja és kimérheti, vagy megetetheti a kutyáival.
A kérdező hozzászólása: Értesítettem az állatvédõket emailben! Remélem gyorsan visszajeleznek, vagy felhívnak!

Húgomat megláttam egy lánnyal csókolózni, nem tudom, hogy ez most tényleg normális-e a mai fiatalok körében vagy hajlamai vannak?

Húgom 19 múlt nemrég és még sosem volt pasija, pedig millióan próbálkoznak nála, neki senki se tetszik, átlagon felüli szép csaj, mindenki dicséri, de senkinek nem hiszi el, mert jaj ez ilyen hülye, másik olyan ronda. Van egy legjobb barátnője, akinek szintén sosincs pasija, állandóan együtt lógnak szinte már itt lakik, együtt alszanak állandóan, de ez még hagyján volt eddig. A hétvégén is itt aludt, félig nyitott ajtónál bent smároltak meg tapizták egymást az ágyon (igen, egyértelműen nem játszottak) szerintem abban a tudatban, hogy nincs itthon senki, még jó, hogy apánk nem volt itthon. Én meg köpni nyelni nem tudtam, olyan ideges lettem, aztán rögtön felhoztam a témát, mikor egyedül volt és teljesen összeveszett velem, hogy én (!) minek figyelgetem őt. Mi a fene van a mai lányokkal, hogy ha lennének pasik, akkor is így viselkednek? Én nem akarom, hogy a húgom ilyen legyen, mi a jó isten baja van?

Legjobb válasz: Lehet leszbi.

Lehet leszbi.
Leszbikus.
19 evesens mar tudja mit csinal.Sok fiatal lany kiprobalja mas lannyal is de csak a hecc kedveert sztem.De az h sose volt pasi es 19 eves meg meg szep is akkor lehet h a lanyokhoz vonzodik.Fogadd el ha igy van csak a tesot!
Elõfordulhat, hogy õ a lányokhoz vonzódik, de ezt itt mi nem fogjuk tudni eldönteni. Az én véleményem az, hogy ha nem is meleg, akkor is biszexuális. Ne kérd számon mert mégjobban elzárkózik, azért õ már nem gyerek. Semmi közöd és befolyásod nincs arra hogy milyen a nemi identitása a húgodnak! Fogadd el akármilyen..... Zárójelben megjegyzem : tini koromban én is csókolóztam lánnyal. Nem vagyok meleg, sõt még biszexuálisnak sem mondanám magam, a kiváncsiság hajtott. 26( boldog heteroszexuális párkapcsolatban élõ) nõ
Igen, vannak hajlamai, valószínûleg ferdék!
Neked amugy nem tok mindegy h a hugod lezbi v nem? Miben valtoztat a kettotok kapcsolatan? semmit.... hát akkor meg?
Neked mi a bajod, hogy nem filmezted le?!
én is szoktam néha, de nem vagyok leszbikus egyáltalán
16:21 "én is szoktam néha, de nem vagyok leszbikus egyáltalán" Hanem??
Bocsi..mi közöd van ahhoz hogy a fiúkat vagy lányokat szereti? Az egy dolog hogy a testvéred, de saját élete van, nagykorú.
Felnõ = tetszeni fog neki a pénisz?
nagykorú azt csinál amit akar! mostani fiúk olyan hülyék és gyerekesek, meg értem, hogy nem akar egy fiúval össze állni :D én nem vagyok leszbikus, de kipróbálnám csajjal kíváncsiságból..amúgy fiúval tervezem az életemet.. 20/L L a lányt jelenti, mert vki még ezzel sincs tisztában ahogy olvastam :D
Azonos nemû egyénnel csókolózni beteg dolog. By: egy hetero ember
Azonos nemû egyénnel csókolózni nem beteg dolog. By: egy hetero ember
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy mi közöm van hozzá? Azért csak foglalkoztathat, hogy az agyilag még gyerek tesóm ferde-e. Nagykorú, de még rohadtul nem felnõtt.
Ha a lányod lenne, akkor sem te döntenéd el, kit szeressen. Ha nem tetszik, nem kell nyomozni utána.
Te sem vagy felnõtt, ha ennyire hisztizel a témán.
Szerintem hagyd a húgod, 19 évesen még nem biztos, hogy felnõtt agyilag. Ennyi idõsen még nekem is csak a bulizáson járt az eszem. Majd felnõ, ennyi.
Hát nem tudom, én lány vagyok és tudom magamról, hogy nem vagyok leszbi, úgyhogy eszembe sem jutna ilyen. Én nem ítélek el emiatt a hajlama miatt senkit, de, hogy valaki divatból csinálja az kicsit érdekes.
A kérdező hozzászólása: Én meg hogy jövök a képbe? Nem, még soha nem volt csajom, sõt nem is csókolóztam!:) Idióta. Majd ha a te húgod mûvel hasonlókat divatból, akkor gyere a hülyeségeiddel. Nem, biztos nem "birkóztak", de nincs is kedvem már felidézni, mert hányingerem lesz. Felnõhetne már és kereshetne egy normális pasast, tudna válogatni bõven, naponta kérik el a számát akármerre megy.
Szerintem legfeljebb a nagyon konzervatív nõk fejében nem fordul meg hogy milyen lehet egy másik nõvel. Én most mentem férjhez, és borzasztóan bánom hogy nem próbáltam ki régebben. Bár ismerve a férjemet, talán azt se bánná ha elõtte... :D Vannak nõk akik meg merik próbálni, van aki magába fojtja a gondolatot, hát a húgod kipróbálta. De az is lehet hogy egyszerûen leszbikus. Ezt mi valóban nem tudjuk eldönteni innen. Talán ha leülnél vele kulturáltan minden feszültségtõl mentesen beszélgetni, megkapnád a választ.
A kérdező hozzászólása: 100%, hogy nem leszbi, csak hülye. Volt, mikor halálosan belezúgott pár fasziba és róluk áradozott hónapokig. Nem tudom, hogy mi a fene jött rá, de amit ezzel a kis bnõjével mûvel az már sok. Én fiú vagyok, de eszembe nem jutna lesmárolni, meg tapizni a legjobb haveromat és ha apánk meglátta volna hatalmas patáliát csap. Oké, valaki részegen kipróbálja, de fényes nappal enyelegni az ágyon? Nem normális dolog.
kamaszként lehet a fiúkkal kisérletezett csak....nem most a lányokkal attól még biszex lehet de igen tekinthetjük normálisnak, neked pedig azért nem jut eszedbe mert hetero vagy teljesen. Csak ugye mi emberek úgy vagyunk összerakva, hogy ami ne olyan mint mi, az nem normális ugye?
Csak nyugi! Majd lesz valami! Elõbb-utóbb kiderül, hogy mi van!
Szerintem komoly lehet a dolog, hisz nem ittasan csinálták a közönség kedvéért egy kocsmában, hanem kettesben a szobában. Egyébként miért ne akarna lányokkal lenni? Te kivel lennél inkább? :) 25/L
Nem lehet, hogy csak birkóztak vagy hülyültek?:D
16:53: 25/L - az L nálad is leszbit jelent? :)
hát halljátok emberek, ennyi ésszel és tehetséggel mint ami bennetek van, már rég nem ilyen ittlévõ kisemberekkel kéne foglalkoznotok, már doktorálnotok kéne :D
Lehet hogy csak a barátnõje leszbi, a húgodat meg csak "rávette" valamivel!:) ))

Normális e a súlyom? 20 éves fiú 176 cm 82 kg Bővebben lent.

Szóval én régen kicsit több voltam súlyban pontosan 112.2kg. Sikerült lefogynom edzeni járok 2 éve konditerembe , de még mindig ugyanolyannak látom magam mint akkor pedig a környezetem azt mondja ne fogyjak tovább mert lassan elfogyok :D És engem az foglalkoztat , hogy kell e még fogynom vagy ideális e ez így.

Legjobb válasz: Pár kilót esetleg. Nem vészes, fõleg ha van rajtad izom is. Én is 176 centi vagyok , és 79 kiló, és én is még mindig nagynak látom magam, és még fogyni akarok pár kilót. 98-ról indultam...

Pár kilót esetleg. Nem vészes, fõleg ha van rajtad izom is. Én is 176 centi vagyok , és 79 kiló, és én is még mindig nagynak látom magam, és még fogyni akarok pár kilót. 98-ról indultam...
A kérdező hozzászólása: A kép amit kértetek :D
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111003/236_www.kepfeltoltes.hu_...
Ja, fényképet én is szívesen megnéznék:P:D 21l
Nem igazán. Azért ne legyen 5x akkora a lánynál (vagy ki tudja) de nálam ami fontosabb hogy ne legyen kisebb:) Magasságra is legalább olyan magas legyen mint én, súlyra pedig legyen több. De ez se egyforma. pl tesóm el nem tudna maga mellett képzelni egy vékonyabb, szálkásabb pasit, õ inkább a pocakosabbakra bukik. Én pedig a vékonyabbakra:) De nem ez a döntõ:) Amúgy én is kövér voltam régen, és bennem is bennem van még azért, bár már vagy 6 éve normális súlyú vagyok pár kiló felesleggel néha:P 21l
A kérdező hozzászólása: És a lányokat mennyire befolyásolja a fiú alkata? ( lányok válaszára lennék kíváncsi) :D
A komment megírásának idõpontja: ma 00:48 1 vagyok. Evvel én is ugyan így vagyok. Tudom magamról hogy sokkal jobban nézek ki meg stb... De belül még úgy érzem mint ha ugyan olyan csúnya kövér lennék... :S
dobj egy képet magadról, fej nélkülit
A kérdező hozzászólása: 23:38 Érdekes amit mondasz , hogy a volt barátod is ugyanilyen paraméterekkel rendelkezett. :) Csak nekem a másik nagy bajom az ( tudom , hogy nem ide tartozik) , hogy a lányoknál se nagyon merek kezdeményezni a múlt végett ahogy kinéztem. Ezen kellene még változtatnom .
Na az nem én voltam... 176/60-... Hogy a pékbe lehet meghízni????
Szerintem nem nagyon kell. Fõleg ha rendszeresen sportolsz. De ha van pici hasad, akkor még 1-2 kg-ot:P A volt barátom is hasonló súlyú és magasságú volt és pont jó volt:) 21 l
A kérdező hozzászólása: Igen lehetséges amit mondasz , hogy van rajtam izom is . :D
Póló nélkül?:D Egyébként nem sok minden látszik így, mert a szög se valami jó, na de na:D Szerintem nem rossz. Van még egy kis pocakod ne az nem feltétlenül baj:) Pont jó:) (ezen a képen) 21l

172 cm magasan normális-e a 47kg-os testsúly egy 13 éves lánynak?

Nagyon vékony vagyok 172 magas 47 kiló és nem tudok hízni. Sokan mondják h a vékony n?k a szépek de ez azért ne túlzás ami velem van? és mikt?l lehet a legjobban hízni? léccci segítsetek:D

Legjobb válasz: áá de jó neked! én egész nap zabálnékxd 60 kg vagyok, és 178 cm, de szeretnék 5 kilot fogyni nagyon irigyellek gyél sok csokit, chipset, meg sütit

áá de jó neked! én egész nap zabálnékxd 60 kg vagyok, és 178 cm, de szeretnék 5 kilot fogyni nagyon irigyellek gyél sok csokit, chipset, meg sütit
Tényéeg vékonyka vagy. Leginkább chips, sütik, rágcsálnivalóktól lehet hízni.
egyél sok szénhidrátot! fehér kenyér, péksütemények, kekszek, gyors kaják, zsíros ételek
Szia! Hát tényleg túl vékony vagy, és egy bizony pont utána vékonyság már egyáltalán nem biztos, hogy vonzó. Lehet, hogy egyszerûen ilyen az alkatod, és ha jól érzed így magad, ráérsz még késõbb is kigömbölyödni:) Egyébként próbálj meg egy nap többször keveset enni és jól rágj meg minden falatot. Figyelj arra is, hogy mit eszel(azért ne ess túlzásokba, ami a csokit illeti) legyen megfelelõ mennyiségû hús, szénhidrát és nagyon fontosak a zöld félék is. Ha mindenképpen szeretnék hízni menj el diabetikushoz(azt hiszem így hívják) õ majd segít összeálítani egy Neked megfelelõ étrendet. -Tündérlány(17)-
én is 172 voltam 8. ban és hozzá 50 kiló, ma 23 éves vagyok és 57 kilo ami tök jo szerintem nem kell aggodnod, csinos leszel majd mikor eljön az idõ nekem is sokat modták hogy gebe vagyok aztán a gebébõl lett a karcsú lány akik meg akkor joalkatuak voltak azok meg ma kövérek szoval hernyóbol pillangová válni sokkal jobb!drukkolok neked :)

Normális-e a fanszőrzet (férfi) eltávolítása?

Kérdés adott.Normális válaszokat.

Legjobb válasz: A lányok se szeretnek szõrszálakat szedegetni a szájukból

Azt megértem, csajok, ha némelyikõtöknek jobban tetszik szõr nélkül, de az egyszerûen nem megfelelõ érv, hogy a szátokba mehet közben. Hiszen a pénisz maga nem szõrös egyáltalán, csak a tövénél legfeljebb, ahhoz pedig nagyon ügyesen kell mélytorkozni, hogy azt elérjétek. :P
A lányok se szeretnek szõrszálakat szedegetni a szájukból
Igen normális, és egyre elterjedtebb.
Hát de, a számba mehet, ha a kezem is használom a mûvelet során a szám mellett:P És ennek ellenére is, sztem legyen szõrös:D
Akár csak a lányoknál. Semmit nem muszáj.
azért az embernek nem csak a pénisz kerül a szájába. egy-egy golyó is. egyenként
Igen, A ferfi is legyen higenikus, bar nekem az a kedvencem mikor rovid, uh mindig nem borotvalom le csak ollovasl amennyire lehet
20.30-as: ott a pont! :D én el is várom egyébként hogy a párom valamilyen szinten karban tartsa
én elvárom férjemtõl, és elõtte is minden pasimtól, ugyanúgy ahogy tõlem is elvárják/várták. ha õ szörösen szereti akkor szól, h legközelebb ne...
Szerencsére mára eljutottunk oda, hogy az efféle 'íratlan szabályok' is elfogadóbb, felvilágosultabb nézetekre épülnek. Tehát ha egy férfi úgy érzi jól magát, hogy eltávolítja, teheti ezt a legnagyobb nyugalommal és nem kell attól tartania, hogy bárki elítélje érte. Sõt, eléggé elterjedt dolog.
persze, nincs azzal semmi baj, de azzal sincs ha nem borotválja, se ffinál se nõnél. barátnõmnek is szõrös, bikinivonalban borotvált csak, nekem meg siman ollóval rövidre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Egyébként 3 hónapja borotválom, csak a közvélemény érdekelt.:)

Terhesség alatt normális-e a hőemelkedés?

6 hetes terhes vagyok, 37,3 a testh?m pár napja. Ugye nem káros a magzatomra?

Legjobb válasz: Nem sõt örülj neki, így biztos, hogy ott van a kis pocaklakó! Egész terhesség alatt fent marad a hõd, majd meglátod, ha rendszeresen méred!

Nem sõt örülj neki, így biztos, hogy ott van a kis pocaklakó! Egész terhesség alatt fent marad a hõd, majd meglátod, ha rendszeresen méred!
Ja, a gyengeség is teljesen normális. Meg az álmosság, fáradtság, szédülés is. Terhestünetek. :-) Pont olyanok, amiket a nemvárt elõtt szoktak "tapasztalni" magukon a babára váró nõk. Na, nálad most már igaziak a tünetek, lehet örülni. :-)
A 38 fok feletti tartós láz ártalmas, magzati károsodást vagy vetélést okozhat már egynapi láz is. Azt mindenképpen le kell vinni, ha kell, gyógyszerrel (paracetamol tartalmúval). A gyógyszer biztonságosabb és kevesebbet árt, mint a láz. A hõemelkedés nem ártalmas. Nekem a legutóbbi ovulációm óta folyamatosan 37 körüli az ébredési hõm, és 37 fölött van a nappali hõm. Ez teljesen normális. (10 hetes vagyok.) Ezt a progeszteron hormon okozza, ami terheségmegtartó hormon. A szülésig ez lesz. A hidegrázás viszont nem jó jel... Esetleg kérdezd meg róla az orvosodat.
Elsõ vok! Ezt egyébként miért kérdezted? Kevesebb szokott lenni a hõd?
Nekem ez a harmadik terhességem, és egyszer sem volt magasabb a testhõmérsékletem.
A kérdező hozzászólása: 36, 8-37 szokott lenni. Nem sok a 37, 3, csak ráz mellette a hideg és iszonyat gyengének érzem magam.
Csak pontosításként: éppen, hogy a paracetamol hatóanyagú gyógyszerek ellenjavallottak terhesség alatt! Ha már terhesség és lázcsillapítás, akkor csak Algopyrin

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!