Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog hogy egy pár (12 db)

Normális dolog, hogy egy olyan pár tervez hármas szexet, akik még azt sem mondták ki egymásnak, hogy "Szeretlek"?

Az oké, hogy nem ez a szó a lényeg és attól lehet már egy kapcsolat jó és mély, (fél éve tart) csak mégis érdekelnének a válaszok.

Legjobb válasz: Mindenkinek más a normális. Nekik lehet, hogy az. Nekem nem az.

Mindenkinek más a normális. Nekik lehet, hogy az. Nekem nem az.
Teljesen normális. Ha szeretnék egymást akkor nem akarna senki +1 személyt.
Nekem a hármas szex csak olyannal jönne szóba, akibe nem vagyok szerelmes. Gondolom õk is így lehetnek.
És pár hogy csinál hármas szexet? Ahhoz nem pár kell, hanem trió.
A hármas nem függ össze a szeretettel. Lehet egy éjszakás kaland is, de lehet házasságon belül is. Normális dolog. Maga a felállás kérdése ha számotokra normális akkor sima ügy. Két féle ember van. Aki megveti a hármast és aki szívesen csinálja. Aki megveti az szerint sosem lesz normális bármilyen erõs is legyen a kapcsolatotok.

Normális dolog hogy a párom regisztrálta magát egy pornó oldalra?

Nem tudom mit csinál ott? Megnéztem a freemail-ját és ott láttam a kiküldött kódot amivel regisztrálnia kellett! Hogy kérdezzek rá mi ez az egész? Tudom gáz hogy bele nézek a freemail-jébe, na de ezek után? Ennyire nem bizik bennem,

Legjobb válasz: te meg belenéztél a freemailjébe!!! most akkor ki nem bízik kiben? egybk is, miért kellett volna elmondania? mer ha kérdezted volna az más tészta, de így... valszeg tudta, hogy úgyis kiakadnál.

te meg belenéztél a freemailjébe!!! most akkor ki nem bízik kiben? egybk is, miért kellett volna elmondania? mer ha kérdezted volna az más tészta, de így... valszeg tudta, hogy úgyis kiakadnál.
jó lenne a korát tudni meghogy pontosan mi is van köztetek am a férfiak vagy a fiuk szoktak ilyen oldalakat nézegetni ez természetes minthogy a legtöbb lány egészen kicsi korában elkezd maszturbálni az ilyen dolgokat nem kell igazán kommentálni gondolom tudod h miért regisztrált nem feltétlen jelenti hogy nem jó veled eggyütt lenni inkább csak szex párti vagyis élvezi a szexet akár veled akár csak maszturbálás formájában ne ijedj meg ez normális mások is néznek ilyen oldalakat had nézze ha jól esik neki viszont az télleg nem szép h a freemailjában kutakodsz egyeltalán honnan tudod a kódját? nekem eszembe nem jutna belenézni más freemailjébe am sejteni lehet h minden férfi ilyesmiket csinál sztem hagyd meg sem kell említeni végülis te rákérdezhetsz h õ mit csinál azon az oldalon?masztizik?szted mi a válasz?és ha visszakérdez h te hogyan masztizol? ha egymással még nem voltatok "sokat" úgy hogy petting vagy hogy láttátok volna egymást maszturbálni akkor nem nagyon kell fuirtatni ezt a témát de ha annyira nagyon nagyon izgat h vajon miért regisztrált:akkor kérdezd meg tõle h nem e eszeretne egy két ujjabb pózt amit esetleg látott valahol ennyi de télleg normális h ilyet néz mit hittél?h csak veled csainál bármit is? magával is jól el tud jáccani ahogy te is szia
Amíg nézegeti a pornóoldalt, addig nincs hiba. Ha majd a saját képeit, vagy ne adj Isten a TE képeidet küldözgeti be, na akkor nyugodan kiakadhatsz.
Miért nem téged nézeget?
õszíntén én nálam egyszer bukott le a barátom hogy nézte de nem csinált semmit MÉG gondolom én hogy "még" mertha már nézi több mint valószínû hogy azért..De én nagyon kiakadtam rajta és majdnem szakitottam is vele.tudom hogy ez természetes dolog a pasiknál de nekem pl ez nagyon lenyomja az önbizalmam és rettentõ rosszul esett mert úgy éreztem hogy nem vagyok neki elég jó és kell mellettem még más élvezet forrás is.Én sosem tennék ilyet.ez szerintem egy rettentõ nagy szemétség.Dehát ki hogy látja, mindenki más és más.De úgy õszintén azóta nem is nagyon bízom meg benne, egyszerûen nem megy.És mindíg tiszta ideg vagyok ha én pl alszom õ gépezik.Met az jár a fejembe hogy a neten olyan ólcsó k..vákat nézeget, amikor én megadok neki mindent ijen téren úgy érzem.Mertaztán tényleg mindenre vevõ vagyok, akár új helyszin, pozíció, kikötözés, sb.nem értem miért van rá szügsége:(((De én nagyon szomorú vagyok, és ezért nekem már a szex sem mindíg esik jól vele, mert néha eszembe jutnak ezek a dolgok.:(
Teljesen normális!Én a hejedben felmennék egy hasonló oldalra amikor Õ is ott van (persze nem a gép elött), majd szólnék neki kedvesen, buján, hogy:"Gyere ide egy picit!:) Idenézz mit találtam!:) Látod mit csinálnak?!:) Én is ezt szeretném!!:) :) " Majd egy rövid ideig közösen nézegetném vele, hogy "Júúújjj, ezt nézd, de jó lehet!:) " Meg, hogy "Ilyet mi is szoktunk csinálni!:) "Aztán szeretkeznék vele ott a gép elött, az asztalra támaszkodva, a géppel szemben, hogy lássátok a képernyõt! Hidd el nõlne az önbizalmad tõle, neki pedig egy felejthetetlen napot szereznél!:) Onnantól ha nézeget is ilyeneket továbbra is, mindig eszébe jutnál!:) Amúgy nincs abban semmi rossz, ha ezt nézi, atttól még szerethet és ezzel nem csal meg!Azért próbáld ki!!!:) Kellemes napot hozzá!:)

Mit gondoltok normális dolog, hogy minden nagyobb veszekedés után a párom elköltözik és egy-két hét múlva mintha mi sem történt volna hazajön? Én vagyok a nõ.

Legjobb válasz: hát én biztosan leültetném a kanapéra, és megkérdezném, hogy WTF? mesélje már el, akkor most hogyan is képzeli el a jövõt...

hát én biztosan leültetném a kanapéra, és megkérdezném, hogy WTF? mesélje már el, akkor most hogyan is képzeli el a jövõt...
Pontosan ahogy a 7es írja! Ne lègy naív, vedd màr èszre csak kihasznàl, gondolom az amièrt összevesztetek így nem is lesz megbeszèlve. Örülsz, hogy visszamegy ès nyalod a fenekèt. Egyik baràtnõmnek volt hasonló pasija, ha màr nem volt körbeugràlva generàlt egy veszekedèst elszaladt 1 2 nap múlva elõadta a nagy màrtírt aki annyira szerelmes hogy mindig visszatèr.....egyèbkènt kiderült hogy a volt baràtnõhöz rohant mindig, akit minden féle módon szidott otthon.
Nézz te utána annak , hogy hova is megy duzzogni? Mert van hova menjen, es lehet az nem a haverja.
amúgy meg kedves Kérdezõ, nem azért megy vissza hozzád, mert szeret, hanem mint fentebb említetted, nincsen más lehetõsége...
nincs hova mennie, magyarul szánalomból... egyszer vágnád ki, de úgy igazán, szerintem leszokna errõl a duzzogásról...
"minden nagyobb veszekedés után" <-- Ez sem normális. A leírásodból az jött le nekem, hogy ez már nem egyszer fordult elõ. Egyáltalán nem normális. Szerintem beszéljétek át a dolgot. Egyébként ilyenkor hova meg? Mármint tudod, hol van ilyenkor?
Nem normális. Én leülnék vele, és elmondnám neki, hogy nem normális dolog egy veszekedés miatt hetekig hazaköltözni. Azt is elmondanám, hogy ha még egyszer így elszalad a problémák elõl, ahelyett hogy megbeszélnénk a dolgokat, akkor jobban jár ha nem is jön vissza.. Mégis, ezt hogy gondolja? Ha majd gyerek lesz, és összekaptok, akkor is elköltözik mindig???
Nyilván nem. Mondjuk én már a második ilyen alkalom után egyszerûen nem engedtem volna vissza - vagy ha a lakás az övé, akkor mire hazaköltözik, elköltöztem volna. Ne szórakozzon már!
Kérdésedre válaszolva: Nem, egyáltalán nem normális. Az, hogy tûröd-e, hogy ilyen pofátlanul kihasználjon, az a Te dolgod.
A kérdező hozzászólása: Elég csúnyán össze szoktunk veszni, vagyis inkább én mondom a magamét õ meg hallgat azután fogja a cuccát és elmegy. Olyankor mindig azt mondja, hogy minek lakjon velem ha nem szeretem...
"minden nagyobb veszekedés után a párom elköltözik" Attól függ, hogy mit vágsz a fejéhez. Közlöd vele, hogy az a te lakásod, és ha nem tetszik, fel is út, le is út? Vagy csak elmegy duzzogni, mint egy kisgyerek, semmiségek miatt? "Elmegy a szomszéd városba a haverjához és együtt vannak az utcán." Nincs munkája, jövedelme, hogy legalább egy saját albérlete legyen? Szó szerint hajléktalan?
Ha nincs hova mennie, akkor hol volt két hétig? Ne is haragudj, de nálad a hiba. Már az elsõ elköltözésre is számon kértem volna, hogy hol járt, kinél lakott, mit csinált? Átjáróház a te életed? Azt tehetnek veled, amit akarnak? Az elsõ kis konfliktusra megoldás helyett kiszállunk, aztán, ha úgy érezzük, elült a vihar, akkor vissza? Hány életed van neked, hogy így hagyod elpazarolni?
Szerintem a kapcsolatok tartósabbak lennének, ha veszekedések után egy ideig külön átgondolhatnák a párok a dolgokat. Még akkor is, ha a társadalmunkban nem normális dolog a különélés.
Másnak egyértelmû, hogy a lakhatás miatt megy vissza a pasid.De ha te beéred ennyivel, legyen.De sem a párod, sem pedig a te viselkedésed nem tekinthetõ normálisnak.
Mi a francnak cívódsz-veszekedsz? Miért nem lehet békésen egymás mellett élni? Egyszer jó elmegy, mint az egyszeri ember, aki a házsártos nõtõl lement újságért és 20 év múlva tért vissza. Legyél szelídebb, engedékenyebb a kis dologban (rájöhetsz, sok mindennél, hogy mindegy kinek van igaza..)
szeretem is és õ is engem különben nem jönne vissza hozzám nem, te szereted, õ meg hülyének néz, és pontosan tudja, aztt tesz, amit akar, mert te visszafogadod. NEm sajnállak, csak magadnak köszönheted a helyzetet. Igazából még drukkolok is neki, mert kevés emberbõl lehet ilyen hülyét csinálni, mint õ teszi veled.
"vagyis inkább én mondom a magamét õ meg hallgat azután fogja a cuccát és elmegy. " Igen, ez a legbölcsebb, amit egy civódó nõvel szemben tenni lehet. Fékezd magad, urald az érzéseidet- ne mard el mellõled az embereket.
Gyönyörûen csinálja. Úgy rángat, mint egy bábut.
Azért egy kapcsolatban ilyeneket hangoztatni, hogy vagy ugy viselkedsz ahogy mondom , vagy kidoblak a házamból, az ok? Az egyenlötlen kapcsolat, ahol az egyik kiszolgáltatottá válik. Nem tudom hogy lehetnek ilyen kegyetlenek a válaszolók! Le vagyok döbbenve " cirkuszt, kenyeret!"
Nem normális, de ezt te is tudod. Mint ahogy az sem normális, hogy rendszeresen leüvöltöd a fejét ahelyett, hogy értelmes ember módjára kommunikálnátok. De ha neked megfelel egy ilyen rettenetes kapcsolat, akkor hajrá! Mindenki úgy teszi tönkre a saját életét, ahogyan akarja.
nekem is játszott ilyeneket a párom az elején. nagy balhé, aztán haza anyucihoz pár napra, békülés és megint vissza. tudtam én, hogy nem elhagyni akar, és nem is szórakozik, õ így tudta kezelni ezt a konfliktust. ahogy erõsödött a kapcsolatunk, és fejlõdött a személyiségünk, úgy hagyta maga mögött ezeket a hülyeségeket. összesen 2x csinált ilyet, azóta max elmegy sétálni és pár óra múlva hazajön higgadtan megbeszélni a dolgot.
Nem normális dolog. Amikor egy-egy ilyen eltünés után visszajön, nem is szoktátok elemezni a helyzetet? Mindketten úgy tesztek, mintha mi sem történt volna, vagy csak õ? Te is úgy teszel? Ha te is úgy teszel, akkor te sem vagy egészen komplett. Arról semmit sem írsz, hogy a barátod dolgozik-e. Nem dolgozik? Te tartod el? Itt többféle kérdés is felmerül. Nagyon gyanús, hogy csak a lakhatás és kaja miatt megy vissza hozzád. Ezt te nem látod át?
Jézusom, de gyerekes. Hogy tudsz szeretni egy ilyen kisfiú lelkû embert? Nem kéne inkább egy férfi? Abba nem gondoltál bele, hogyha terhes leszel és kiszolgáltatott, akkor hogy számíthatsz rá? Mert azért az nem mindegy.
Miert, aki szegeny, az csak erdekböl epit kapcsolatot? Utolsó valaszolo ez nagyon emberellenes, undok velemeny
Egyikõtök sem normális, már bocsánat!Te nem tudod kezelni a konfliktust, lehordod mindennek és mondod a magadét, õ meg eltûnik hetekre, ki tudja hova, aztán meg úgy tesz, mintha mi sem történt volna.Persze neked ez a természetes.Egymáshoz valók vagytok.
Tényleg ne haragudj, nem kötekedni akarok, de nem igazán értem, mi a célja, hogy feltetted ezt a kérdést? Így is, úgy is elfogadod ezt a helyzetet, tehát nincs alternatíva. Szóval tökmindegy, hogy normális, vagy nem az (egyébként nagyon nem az), nem fog semmi változni. Ezt a helyzetet te teremtetted magadnak, nem is akarsz rajta változtatni, úgyhogy akkor ne panaszkodj miatta, hanem viseld.
Az én apám dettó ugyanezt csinálta anyámmal hosszú évekig. Eleinte csak a melléképületbe költözött ki egy idõre, aztán már messzebb. Aztán odáig fajult a dolog, hogy egyszer megpróbálta megfojtani anyámat és akkor végre mi léptünk le, nem õ. El is váltak utána.
23: Én ahogy olvastam, pont hogy a válaszolók kérik ki maguknak, hogy a Kérdezõ nem hajlandó az õ véleményük szerint élni.:D:D Azt kérdezte, mit gondolunk errõl. Ti meg utasítgatjátok, hogy éljen a Ti véleményetek szerint.
A kérdező hozzászólása: Elmegy a szomszéd városba a haverjához és együtt vannak az utcán. Amikor elkezdek neki hiányozni hazajön. Már kétszer fordúlt ez elõ.
legközelebb, ha elmegy, mondd meg neki, hogy oda többet tuti nem jöhet vissza...
A kérdező hozzászólása: Tuti, hogy a haverjához megy mert már többször láttam õket együtt. Ha nem fogadnám vissza akkor is ellenne az utcán, kibírt õ már rosszabb dolgokat is.
akkor meg miért vagy papucs, minek engeded vissza?
A kérdező hozzászólása: Azért mert szeretem és nem akarom, hogy az utcán legyen.
Jó akkor csinald....a kerdèsede a valazt miszerint nem normàlis a viselkedèse megkaptad. Az meg hogy hogy cseszed el az èleted a te dolgod....de egy valamin gondolkodj el, a szeretett/szerelem nem eleg egy boldog kiegyensújozott kapcsolathoz.
Akkor meg mi a francnak írtad ki a kérdést, ha b*szol változtatni bármin is??? -.- Ha ez neked jó, akkor élj így és ne ide gyere vinnyogni.
akkor meg minek írtad ki ezt a kérdést? a semmirekellõ pasid megint majd duzzog, elmegy, megunja, rájön, hogy hideg van kint, és visszaédeskedi magát hozzád, te pedig persze be fogod fogadni, mert szereted õt... ezen mi a kérdés? életed végéig ezt fogja csinálni, ha hagyod!
Megint egy szerencsétlen kérdezõ, aki a válaszolóktól vár isteni csodát, de õ maga a világon semmit nem tenne. Hallod, nem is csodálom, hogy ez az álompasi kihasznál.
A kérdező hozzászólása: Idióta tanácsokból nem kérek! Nem fogom elzavarni azért mert ti azt mondjátok.
A kérdező hozzászólása: Nem használ ki, volt neki elõttem egy nõje de azt otthagyta miattam. Akkor milyen kihasználásról beszéltek?
nemhogy örülnél neki, hogy elmegy... amikor az én exem találta ki, hogy akkor õ majd duzzogni fog, meg stb, neki sem volt hova mennie, és a francért sem bírtam kivágni a lakásomból... a te ingyenélõ szerelmed meg rendszeresen "elköltözik", itt a remek alkalom!
nálad lakik, gondolom eteted, és ha napokig képes elhéderezni az utcán, gondolom, nem is dolgozik... magyarul eltartod... de csináld csak, szüljél is neki vagy 3-4 gyereket, akkor lesz igazán kerek az idill! -_-
Megkérdezed, hogy mit gondolnak a kívülállók, elmondják, majd a véleményeket kikéred magadnak!? Nem értem... most akkor mit szeretnél tõlünk? Bizonyosságot, hogy helyesen cselekszel?
:) ) Jópofa. 4: "Nincs hová mennie" Hogy ne volna, hát hova megy el hetekre?
Mindegy vak vagy fölösleges veled beszèlni ha nem làtod a fàtól az erdõt ès mèg csak le sem ülsz àtgondolni. Mellesleg nem tudom mi köze annak hogy anno elhagyot valakit miattad a kihasznàlàshoz....esetleg naívabbat keresett es megtalàlt teged...
A kérdező hozzászólása: Nincs hová mennie ezért engedem vissza na meg persze szeretem is és õ is engem különben nem jönne vissza hozzám.

Normális dolog, hogy ha meglendül picit a súlyom, akkor pár napig kompenzálásképp még jobban odafigyelek az étkezésre (pl. almát vacsorázok), és olyankor lemegy egy fél kiló -kiló?

(Eddig 2 kg-ot híztam a 18. hétig, de nagyon látványos, és félid?ig szeretném ezt tartani. Nem kifejezetten esztétikai okok miatt, hanem mert nagyon hajlamos vagyok a hízásra. )

Legjobb válasz: Nyugodtan figyelj az alakodra, nem kell 15 kilokat hizni, azert, mert babas vagy :) Arra figyelj, h feherjedus eteleket egyel, abbol no a baba, a szenhidrattol csak a fenek :) En 21 hetes vagyok, es 2 kilonal tartok. En is rengetegszer almat ragcsalok, mikor raghatnekom van, vagy ha vacsi utan meg kene vmit erzesem van. Boldog babavarast!

Nyugodtan figyelj az alakodra, nem kell 15 kilokat hizni, azert, mert babas vagy :) Arra figyelj, h feherjedus eteleket egyel, abbol no a baba, a szenhidrattol csak a fenek :) En 21 hetes vagyok, es 2 kilonal tartok. En is rengetegszer almat ragcsalok, mikor raghatnekom van, vagy ha vacsi utan meg kene vmit erzesem van. Boldog babavarast!
Ja, mielott a mokusok ele hajitotok (elozo valaszolo vagyok) nem holmi divatbol es hiusagbol figyelek a sulyomra, es "buszkelkedek" a ket kilos gyarapodassal, hanem 77 kiloval estem teherbe, es nem szeretnek terhessegi diabeteszt, se onutalatot, mert 100kilora gyarapodok a vegere. Ha 50 kilos lennek, valoszinu csokit ennek csokival :)
A kérdező hozzászólása: Én 54-rõl indultam, de szinte szénhidrátmentes diétával sikerült ezt a kezdõsúlyt elérnem. Sajnos valóban a szénhidrát rakódik, de most olyan nehéz nap mint nap ellenállni :D
Szia, én az elsõ babával odafigyeltem hogy mit eszek meg sokat mozogtam, és mégis úgy jöttek rám a kg hogy terhesség végével sajnos 29kg szedetm fel.Szerintem ezt a sok kg a terhesvitaminnak köszönhettem.A második terhességet elég nagy sullyal kezdtem, és most 35 hetessen 6kg van rajtam, eszek mindent, nem tartok diétát.Persze nem szedek vitamint, csak természetesset.Ne félj nem hízol meg, mert az alaktól is függ.Boldog babavárást.

Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.

észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én ezekután nem házasodnék vele össze a nyáron,viszont próbálnám vele nyugodtan megbeszélni a dolgot.Lehet csak fellángolás a részérõl és megérdemel még egy esélyt!

Én ezekután nem házasodnék vele össze a nyáron, viszont próbálnám vele nyugodtan megbeszélni a dolgot.Lehet csak fellángolás a részérõl és megérdemel még egy esélyt!
Nagyon sz.r helyzet. Ezt a fiút elvesztetted... Normális, hogy így reagál, ettõl függetlenül õ már nem lesz hûseéges hozzád... Ha nem lenne gyerek, kirúgnám... Mivel jön a gyerek, ültesd le, beszéljétek meg. Õ is szenved.
Ha ennyivel fiatalabb nálad, akkor ne csodálkozz, hogy inkább egy hozzávaló lányt szeret. Te már középkorú vagy, õ viszont még fiatal. 10-15 év múlva ez a korkülönbség még szembetûnõbb lesz. Csak a becsület tartja még melletted. Semmiképpen ne legyen ebbõl házasság, mert ez a kapcsolat hosszútávon nem fog mûködni. Vagy bele törõdsz, hogy melletted lesznek szeretõi, vagy mielõbb békésen elváltok. Tarthatja a gyerekekkel a kapcsolatot, de minél késõbb kerül sor a válásra, a gyerekeknek annál rosszabb lesz.
Hu hát ez nem egyszerû dolog!Próbáld vele megbeszélni a dolgokat!És ha esetleg menne váltson munkahelyet!Tudom ez a mai válgban...de ha ott marad ez csak rosszabb lesz...Tapasztalat!!!Mert ugye ha szeretik egymást akkor elvileg nem csk nézegetik egymást!Én azért utánajárnák a csaj egyáltalán tud e rólatok, fõként a babárol.Én a helyedben megkeresném a csajt is és vele is elbeszélgetnék hogy ne tegye tönkre a kapcsolatotokat ha lehetséges mert a párod gyerekét hordod a szíved alatt!
És még miket írtak? Nem jó ez, hogy kezd félrekacsingatni...Beszéld meg vele, hogy mégis mik a szándékai, mert mostanában eléggé furán viselkedik.
Ne hagyd magad!!!!!Ez nem így mûködik!!!21 évesen mit tud még a világról??Tudod az ilyen korabeliek(tisztelet a kivételnek)nincsenek tisztában azzal mit tesznek ha tönkretesznek egy családot!Én biztos nem hagynám annyiban és ha kell a szüleit is felkeresném hogy nézzék csak nõl a pocakom és a maguk kislánya épp most szeretné tönkretenni a kapcsolatomat!Persze mindenhez 2 ember kell de ismerve a mai fiatal lányokat......Nekem is egyszer ilyen miatt majdnem tönkrement a kapcsolatom az elsõ gyermekem után de foggal körömmel harcoltam a csaj ellen mert rátapadt rendesen és tessék!Boldog kapcsolatban élünk és már a 3. gyermekünket várjuk!Mi is ugyan így albérletben laktunk és az én párom is fiatalabb nálam igaz csak 2 évvel.Megértelek és teljesen együtt tudok érezni veled!Eleinte én is csak sirni és bánkódni tudtam de rájöttem hogy attól nem lesz jobb csak ha teszek is érte valamit!És férjem is belátta hogy milyen fontos nekem és a gyerekemnek.Hidd el itt mindenképp a csajsziból kell kiindulni!Azzal nem érsz el semmit hogy elmondod a párodnak milyen trehány, lusta mert persze azt hiszi azért teszed mert így akarsz megoldást találni.Fel a fejjel és legyél erõs!!!!!!Ne hagyd hogy tönkretegyék a kapcsolatodat!
"Én is ezt mondtam neki, de õ váltig azt állítja, hogy most fél, de lehet, hogy ez természetes állapot, hiszen apa lesz." Az apaság, mint ahogy az anyaság valóban félelmetes! De ez a csávó nem fél, ez retteg, és szûkölve kapaszkodik egy másik életbe!!! Légyszi nyisd ki a szemed! Ennyi idõsen már át kéne látnod ezt!
A kérdező hozzászólása: Az este azt is mondtam neki, h visszamegyek dolgozni, ha a pici 1 lesz, de õ nem akarja. A gyerek mellett nem melózhatok, mert õ nem az exem, õ nem várja ezt el.
Nem, nem normális! Már ne haragudj, de milyen duma az, hogy megijedt, mert most minden álma teljesül(elõléptetés, család)??? Nem éépen most kéne a fellegekben járnia, és örülnie és ki sem látszani a boldogságból??? -de bizony! Erre õ:csajozik! Te meg terhesen "jaj megijedt, de szeret és soha nem fog elhagyni, majd ha a baba megszületik, jobb lesz" szöveggel nyugtatod magad... Nem akarta igazán ezt a gyereket, és ha megszületik egy ilyen bizonytalan kapcsolat éppen nem megerõsödni fog...(hiszen az erõs kapcsolatokat is próbára teszi az ismeretlen- a gyerekvállalás)
Mi lenne a világban h minden leendõ apuka megijedne és ilyenkor másik nõnek vallana szerelmet hónapokon keresztül??? Vedd már észre becsap, nem tudja hogy tudod a leveleket, és úgy reagálja le mintha semmi nem lenne csak egy kis kapuzárási pánik.... De te is olvastad azokat az üzeneteket, ez nem egy kis ijedségrõl szól....
mesz vissza az alomvilagodba es szedegetsz ossze mindent amivel elhitetheted magaddal, hogy van remeny. gondolj mar bele, mit mondanal egy nonek, akinek a parja masnak irogatja, hogy "szeretlek, csokollag, hianyzol, draga"? ne ringasd mar vissza magad a vak alomba
"Én is ezt mondtam neki, de õ váltig azt állítja, hogy most fél, de lehet, hogy ez természetes állapot, hiszen apa lesz." Az apaságtól meg lehet ijedni, ahogy az anyaságtól is (valóban félelmetes) de ez a csávó retteg, és minden idegszálával kapaszkodik egy másik életbe!
Ezt nem hiheted el, hogy õ szeret és megijjedt az apaságtól.Azért rohan egyik nõ karjából a másikba?És legalább ez az egy van?Vagy más nõknek is ír?
Szia, a 61-es vagyok, még annyit, ha véletlenül nem látod meg a levelezést, akkor sosem derült ki volna számodra. Szóval ennyit errõl, de tényleg, így van, ahogy elõttem mondják, hogy retteg a barátod és nem õszinték az érzelmei feléd. Biztos szenvedsz, de muszáj lenne "felébredned", ne mentegesd õt, lépned is muszáj lenne.
El fog hagyni. Te álomvilágban élsz õ pedig gerinctelen. Bár az is furcsa, hogy már megégeted magad egyszer és utána egy 11 évvel fiatalabb pasinak a semmire 2 év után szülni akarsz. Jó lenne, ha a gyerekeid érdekében végre talpra állnál és nem a kapaszkodókat keresnéd, mert nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt teherbe estem nem volt bejelentett munkám, hiába dolgoztam 7 hónapokat egy egy helyen. Ezért se táppénz, se gyed. csak gyest fogok kapni és csp-t a 2 gyerekre.:(
A kérdező hozzászólása: Elõször menyasszonyként szültem és 5 évet kellett a babára várni, tervezett, közös gyerek volt. Szülés után 3 évre csalt meg. Ezt is terveztük, hisz már 2 éve vagyunk együtt/élünk/, mikor megtudta/sokadik próbálkozásra/, h babás vagyok, sírva fakadt az örömtõl. Sõt együtt sírtunk, amikor az AFP eredményem a koromnál fogva pozi lett/minden ok most/, de így is bevállaltuk a picit és várja nagyon.
nem fogsz gyedet kapni? a volt férjed nem fizet gyerektartást? családi pótlék? családi adókedvezmény? ezeket gondold végig. most táppénzt kapsz?
az anyja megbocsat neki, ne aggodj. (es azt erzem orulsz neki, hogy ilyen, mert azt gondolod, majd o rabeszeli, hogy maradjon) Miert szulsz egy befolyasolhato embernek? egy meg nem felnottnek? ha a masik kapcsolatodban is akkor jott a gyerrek, amikor mar vege volt, akkor te tenyleg azert szulsz, mert azt hiszed ezzel tarthatod a kapcsolatot. aztan jon az ideologia, hogy ketten akartuk. mert a masik nem tiltakozott. hagy elmenni ezt a szegeny fiut
Kérdezõ, borzalmas éretlen vagy és gyerekes. Értsd meg, hogy külsõ nyomással - mások véleménye, az anyukájának a nem tetszése stb. - NEM FOGOD MEGVÁLTOZTATNI AZT, HOGY EZ A FÉRFI ÉRZELMILEG ELFORDULT TÕLED ÉS NYITOTT LETT EGY MÁSIK LÁNY FELÉ! Hiába van külsõ nyomás, az maximum azt fogja eredményezni, hogy a párod hazudni fog az anyjának is, de amit belül akar, azt nem fogod tudni megváltoztatni. Rettentõ gyerekes vagy, ha ezt nem tudod megérteni.
neked kene szakitani ezek utan, nem varni, hogy "mit lep". ne remenykedj, ha most kotelessegtudatbol veled marad, akkor majd megy egy ev mulva. de akkor mar megtorve....ha te ezt akarod
A kérdező hozzászólása: Elkeseredtem. Nem tudom mi lesz ? Félek. Rettegek. Nincs hova mennem, nincs mibõl, nincs kihez. Sziasztok:(((
Fogadd el a támogatását, mint a gyereke anyja megérdemled, de arról tegyél le, hogy társaként vagy szerelmeként tekint rád, mert nagyon csúnyán csalódni fogsz. De elengedni úgyse fog, mert azért ennyi gerinc ahogy olvasom szorult belé.
A kérdező hozzászólása: úGY FÁJ, MERT ANNYIRA SZERETEM:(((
Szia, a 32. hozzászóló véleményét osztom én is. Sajnálom, hogy így alakult a dolgod, de ez szerintem is veszett fejsze nyele. Aki ilyent ír egy lánynak, hogy szereti meg hasonló, ott már sajnos nincs sok esély. Meglátásom szerint, ha minden álma megvalósult, a párodnak, akkor örülnie kéne, mint majom a farkának és nem olyanokat kitalálni, hogy "megijedt és rázúdult minden"-ez csak kifogás.
megertem, hogy faj, de masodszor koveted el a hibat, hogy meggondolatlanul szulsz...
A kérdező hozzászólása: Én is ezt mondtam neki, de õ váltig azt állítja, hogy most fél, de lehet, hogy ez természetes állapot, hiszen apa lesz.
Én erre azt tudom neked mondani, hogy a te részedrõl is felelõtlenség volt ez az egész kapcsolat, fõleg még egy babát vállalni egy 11 évvel fiatalabb pasinak. Van egy 6 éves kislányod, írod, hogy megviselte a válásod, tanácsadóba jársz vele. Szerinted egy baba születése mennyire fogja megviselni? Itt most nem azon kell rettegni, hogy a pasi marad vagy megy a hozzá korban illõ nõvel, hanem azon, hogy a gyerekek ne sérüljenek, márpedig ez ebben a helyzetben szinte kizárt.
Szerintem valahogy csak össze tudod szedni magad, és nem elhinni mindent amit az emberek mondanak.
Nem olvastam végig a kommenteket, de szerintem így kb. minden ismerõsödnek egyértelmû, kikrõl írsz.:-)
Jaj ne már, ez annyira gáz...
Jesszusom, ennyire naiv és gyerekes anyukát rég láttam...
Most tényleg azt hiszed, hogy ezzel bármit is bizonyítani fogsz, vagy bizonyít a párod???? Én nem lennék kíváncsi arra a nõre, akinek a párom ilyeneket írogatott, mert ezzel elárult engem, és a kapcsolatunkat... Most õszintén mit nyersz vele ha találkoztok? Semmit, csak szarul éreznéd magad...mert valljuk be nem vagy irigylésre méltó helyzetben (és a csaj a harmadik, akinek nincs veszteni valója). Szálljon már fel az a rózsaszín köd!!!!
Én bemennék de nem azért hogy a csajnak bemutasson!Ha látnám széles vigyorral a páromat kézenfogva mennék el melette...Ne alázd meg magad!Most ez már milyen ciki lenne?
Utolsó kommented alapján nagyon kamuszagúnak tûnik ez a kérdés. Egy veled egykorú nõnek, gyermekes anyának ettõl több esze van. Ne haragudj, de ha ez igaz meg is érdemled ezt a pasit.
A kérdező hozzászólása: Adilari én is így akarom a dolgot.:) nem beégni szeretnék, mert nekem emelt fõvel kell járnom. Holnap megyünk be kézenfogva/ott szeretnék bevásárolni:) / ja és a kislányomat is visszük. Nézzük a vigyor lehullik e a csaj pofájáról.:)
Csupa gyerekes megnyilvánulás...ez tipikusan az " ez az én játékom" esete! Ugyanmár 30 valahány évesen neked tényleg ilyen jellegû "elégtételre" van szükséged? Aztán meg lehet a csaj fog rajtad röhögni, hogy haha már régen a pasiddal d.gatom magam és te meg itt játszod a fejed...aztán meg jót röhög a markába, mert neki nincs veszteni valója...
Egyszerûen nem akarom elhinni, hogy 30 egynehány éves anya vagy. A sztoriból, a szóhasználatból nem ez jön le.
Félrelép, mert bepánikol?Hányszor lesz még ilyen...És Te mindig megfogsz bocsátani...Azt, hogy hozzá mész, vagy sem szerintem mindegy, azt kellene átgondolnod, hogy bevállalod-e ezt a kapcsolatot úgy, hogy amikor nincs melletted folyton mászkál benned a kisördög...
A kérdező hozzászólása: tegnap bementem a melóhelyére. Képzeljétek, a kolléganõi ott álltak sorba, megakartatak ismerni.:) Azt mondták rám, hogy cuki vagyok.:) Sõt párom azt mondta, h menjek be vasárnap hozzá, mert akkor dolgozik az a bizonyos csaj és bemutat neki, mint a párját. Szerintetek ez jelenthet valamit?
Remélem minden rendben lesz, de, hogy az önbecsülésed 0, az biztos. Remélem nem csal meg többet, csak sajnos az ilyeneket, mint te, megint meg szokták, mert megtehetik. Ha neked ez az élet megfelel? Azért legyen eszed és törekedj a késõbbiekben, hogy anyagilag független legyél, ha még egy ilyen elõfordul, ne legyél kényszerhelyzetbe és ne kelljen meghunyászkodnod.
Magából az írásodból, a szóhasználatodból is látni, hogy nem 37 éves fejjel gondolkodsz. Sajnálom, ami veled történt.
Kérdezõ és most mit tervezel?Rákérdezel ma?
Nem irigyellek:-(((
Beszéltél vele?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Rákérdeztem, sõt elmondtam mindent neki. Azt is hogy tudok a csajról. Mondtam neki, hogy 2 lehetõsége maradt: Válasszon, nem muszály velem maradnia, csak azért mert gyereket várok, majd felnevelem egyedül. De õ azt válaszolta, hogy nagyon szeret és velünk szeretne élni. Rendben, mondtam, de akkor a csj is tudjon már arról, hogy mi vagyunk neked. Állítólag ma beszélnek.Kicsit ledöbbent, mikor elmondtam, hogy a csajról tudok pár dolgot, és meséltem is furcsán. Lásd...kicsi a világ, mondtam neki.:) Azóta teljesen máshogy viszonyul hozzám, olyan mint rég. remélem így marad. Ha nem...mehet:) Köszönöm nektek a kommenteket!
Helyesen tetted hogy beszéltél vele viszont remélem ez az utolsó beszélgetésük!Tudod igérni nagyon könnyû!Én azért nézegetném azokat a mailokat kicsit!Nem tudod a jelszavát?Ha annyira fontosak vagytok neki véletlenszerûen kérd meg lépjen be...vagy ami még jobb mondja el!Nálunk nincs ilyen nálunk tudjuk egymás jelszavát mindenben és akkor lépünk be mikor akarunk.Telefonját ha otthon van hordja magával?Ha igen kérd meg ha fontosak vagytok neki hanggal merje letenni az asztalra!Ne nézz bele mert az nem szép(mondjuk ilyen esetben...)de tegye ki!Remélem tényleg helyrejön a kapcsolatotok!Tudod 50 éve még úgy volt hogy ami elromlott azt nem kidobták hanem megjavították!Sok sikert nektek!
Kicsit szkeptikus vagyok, nem hinném, hogy ennyitõl abbahagyja a viszonyt. Mert ugyebár csak annyi változott a helyzeten, hogy te tudsz róla. Amíg te nem sejtetted addig szerelmes volt a lányba, most ahogy tudsz róla hirtelen fel fogja dobni??? Ennek ellenére kívánom nektek a legjobbakat.
Kedves kérdezõ! Teljes mértékben megértelek, a csalódottságod, az elkeseredettséged, fájdalmad és a félelemed. DE! Én úgy gondolom, hogy ha jönnek az érzések nem lehet semmit tenni ellenük. Az más kérdés, hogy valaki elnyomja és marad mert így helyes. Valóban nehezíti a dolgot, hogy babát vársz és a "helyes" megoldás a párodtól az lenne ha veled maradna. Így lenne "normális". De Ha így is lesz (ha csak nem valami csoda folytán tényleg fellángolás) szenvedni fogtok mindketten. Talán jobb lenne 2 külön boldog élet mint egy boldogtalan közös.
A kérdező hozzászólása: Azt látom, hogy az üzenetek megszûntek/13-án volt az utolsó/.Másnap beszéltem vele a lányról. Tegnap reggel azért még ráüzentem, hogy a kapcsolat végére tegyen pontot, ha még megvan. Tök aranyos velem, olyan, mint régen, remélem így marad. Sõt közös progikat szervez velem, megyünk a kolléganõivel bográcsozni/tehát bemutat nekik/:) nem bánnám, ha a csaj is jönne, legalább látná, hogy mi együtt vagyunk.
Mi lett végül? Jól meg vagytok azóta?
A kérdező hozzászólása: utolsó te félreértettél. Szó sincs arról, hogy csak a gyereke miatt maradjon velem. Szerintem megint beszélek vele, de már konkrétumokat tárok elé. Felveszem az ismerõsömmel a kapcsit , megtudakolok pár dolgot és ha minden biztos, feldobom a labdát a páromnak. Lássuk erre mit lép.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Anyukám szerint is csak fellángolás. Az este beszéltem párommal, õ azt mondta, h semmiképp nem hagyna el, mert szeret és a kislányát sem hagyja. Mondanom sem kell, h az én lányom is ragaszkodik hozzá és még egy válást nem bírna ki. Így is nevelésibe hordom:( Párom amúgy 26 és sosem volt egy csajozós, csak most bepánikolt.:( Azt mondta.
Húúú, ez nem egyszerû bizonytalanság a fiú részérõl, itt õ már konkrét dolgokat ír. Addig hogy valaki kimondja valakinek a szeretleket kicsit több kell mint szimpátia... Sajnálom. Én ezt nem bírnám, elköltöznék egy ideig, hogy legyen ideje és lehetõsége átgondolni a dolgokat és prioritáslistát felállítani!
A kérdező hozzászólása: Igen ám, de itt vagyok nagy pocakkal, még egy gyerekkel, albérletben, pénz nélkül, mert ugye most nem dolgozom, párom fizujából élünk. Anyu 1 szobában lakik, rá nem tudok támaszkodni, neki sincs semmije.:( Ezért vagyok kétségbe esve.
Huhaaaaaa...ez így már mindjárt más....Hát így már nem úgy tûnik mint egy fellángolás!!Ne haragudj de a párod....Hihetetlen..mintha nem is lennél neki!Nagy jövõt így nem látni a dologban!Szerintem találj megoldást.Így leélni egy életet...
Szóval emiatt nem mentél még el... Nincs senki barátnõ, rokon akinél meghúzhatnátok magatokat egy kis ideig?
Ha valóban félrelép vagy csak fontolgatja, mialatt terhes vagy a közös gyereketekkel, akkor ott nagyon komoly gond van, és nem valószínû, hogy ebbõl a késõbbiekben valami jó sülne ki. Elég gyenge kifogás, hogy hirtelen a nyakába zúdult minden, és azért tesz ilyet. Ez nem mentség. Az pedig, hogy ennyivel idõsebb vagy a párodnál... a szerelem nem ismer határokat, ez igaz, viszont számolnod kellett volna azzal már a kapcsolatotok elején, hogy még simán jöhet egy korabeli lány, akivel akár még komoly kapcsolata is lehet.Most még lehet, hogy nem látszik rajtad, hogy idõsebb vagy, de 10-20 év múlva már fog. Õ pedig még akkor is fiatalabb lesz. Senki nem dönthet helyetted, de ha a józan észre hallgatsz, akkor egy ilyen házasságnak nincs sok értelme. Ha a gyerekek miatt aggódsz, akkor gondolj bele: szerinted egy boldogtalan, hazug kapcsolatban boldogabbak lennének?
Te szereted?Mert6 ha nem jobban jársz ha más után nézel!Aki meg tudja adni a biztonságot!Merre élsz?
Tudod, így az üzit olvasva nem sok esélyt látok.Fõleg, hogy ezt a párod írta!Tehát valamit érez iránta.Meg ha csak a csaj ragaszkodna akkor nem írna ilyeneket.Én a csajt nem keresném meg a helyedben.Ez olyan égõ és a párod nem a tulajdonod amirõl le kellene mondania.Ehhez két ember kell!Azért elbeszélgetnék a helyedben a párommal, de ha nem most és nem vele akkor késõbb és mással is ugyanez lesz!
Inkább legyen most három-négy nehéz hónapod, utána pedig gyere egyenesbe az életeddel, minthogy éveken át kínozd magad egy olyan mellett akiben nem bízhatsz meg...
Ennél aljasabb dolgot el sem tudok képzelni, hogy valaki terhesen csalja meg a barátnõjét, vagy a feleségét. Rögtön kirúgnám! Gondolj arra, ha õ lép le egyik napról a másikra, akkor is pénz nélkül maradsz. Próbálj meg valamilyen Anyaotthoni elhelyezést szerezni magatoknak.
A kérdező hozzászólása: párom válasza: szia kicsim egész nap rád gondolok nagyon hiányzol IMÁDLAK!!!!! olyan szivesen veled lennék ja és csini vagy a bosszúállók elõtt :) ))))) sokszor csókollak te drága
Hát én ezek után otthagynám mint a [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ "utolsó". Van egy ismim, aki ismeri a csajt és rosszakat írt róla. Lusta, trehány, és kihasználja a pasikat. 21 éves csak. Az ismerõsöm öccsével járt 4 évig, míg megszedte magát/szekrénysor, laptop, ékszer stb/ aztán lelépett. Páromnak ezt valahogy meg kéne tudnia, de hogy mondjam el?
A kérdező hozzászólása: Ja és a melóhelyen kb 2 hónapja vannak, most nyílt itt Debiben/Plaza/ és a csaj állítólag kint a cba-ban eladó/pénztáros, párom pedig szakács/chef a külsõ grillkonyhán.Ritkán taliznak, kivettem a leveleikbõl.
A kérdező hozzászólása: ne ítéljetek el, nem szoktam a leveleit olvasni, csak belépve maradt és automatikusan megnéztem. De már nem fogom tudni nyomon követni, mert a kódot nem tudom:(
9/10-es nagyon nem jól látod a dolgokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi, h így mellettem álltok:) nagyon nehéz most, mert amúgy jól megvagyunk, csak ez a csaj ne lenne.:( Olyan csúnya és alaktalan. Én nem látszom annyinak, amennyi vagyok, általában 28-nak néznek, páromat pedig idõsebbnek és nem is egy adonisz. Kicsit macis és szemüveges. Mindjárt bemásolok pár üzenetváltást, kiváncsi vagyok a véleményetekre.
A kérdező hozzászólása: Itt az üzi, amit párom küldött:nagyon jó veled egyszerûen elvarázsolsz teljesen nagyon szeretlek remélem a lehetõ legtovább együtt maradhatunk sokszor csókollak édesem
A kérdező hozzászólása: A csaj válasza: cuki vagy édes én is szeretlek te is elvarázsoltál emgem soha nem gondoltam hogy ilyen lehet lesz ahogy lesz drágám majd az idõ megmutatja mit hoz nekünk hogy hogy kell legyen sok csók és puszy nagyon szeretlek
Nem hiszem, hogy a lányt kellene hibáztatni.Itt a pasi egy gerictelen féreg.Aki vihetõ, azt pedig általában viszik is!
A kérdező hozzászólása: Ez is a csaj üzije: szia drága nagyon teccet a mai üzeneted én is örülök hogy szerethetlek és hogy viszont szeretsz bár ne hiányoznál nekem sokszor annyira kár hogy csak ennyi idõnk van egymásra és remélem sok mindent tartogat még nekünk a jövõ nagyon szeretlek sok puszy
A kérdező hozzászólása: "Adilari" igen szeretem páromat, mert egy jó embernek ismertem meg és nem volt soha kicsapongó, bevallotta, hogy fél a felelõsségtõl, ami most rázúdult, de ennyi. Mondtam neki, hogy ha akar, most menjen, de szóljon elõre, mert a picire nekem kell gondolnom.Azt mondta, h nem akar elhagyni, mert féregnek érezné magát...
Kérdezõ, ennek nincs jövõje. Itt hiába csinálsz a lánnyal bármit, az élettársad már annyira távol van tõled érzelmileg, hogy ha nincs ez a fiatal csaj, jönne más, és abba szeretne bele. A másik lány teljesen lényegtelen, mondhatsz bármit róla a párodnak, tõled mindenképpen elfordult már. Aki szerelmes és elkötelezett, az nem fordul más felé, ennyi. Szóval érzelmileg mindenképpen vége a dolognak. Anyagi szempontból nem tudom, mit csinálj, terhesként ki vagy szolgáltatva, ha támogat mint barátot jó, csak hogy mellette más nõvel van érzelmileg, az meg neked nagyon megalázó, ha vele maradsz, és te sínyled meg mindenképpen. El kéne menni valami szerettedhez, ismerõsödhöz, amíg nem tudsz saját lábra állni. Így tudnád érzelmileg védeni magadat.
Tehát nem azért nem hagy el, mert beléd szerelmes, és nincs neki más, hanem mert nem akar rossz színben feltûnni. Ez még megalázóbb. De azért rendes tõle, hogy mint apa legalább támogat téged. Sok hím ezt se teszi meg.
A baba egészséges életet fog élni úgy is, ha az apja másik nõt szeret és mással randizgat. Ezért fog a baba mellett is megcsalni téged a párod, ha már most is ilyen üzeneteket küld idegen csajoknak, mert attól még tetszeleghet otthon az erkölcsös apa szerepében.
A kérdező hozzászólása: Családot szerettünk volna, együtt akartuk a babát, de már leírtam. Este is mondta, hogy alig bírja kivárni a születését. Ráadásul az anyagiakba is belegondolt és ettõl riadt vissza, hogy mi lesz, ha Kingus megjön? megtudjuk e venni neki a dolgokat, mert tudja, hogy sok minden kell majd/ruha nem, mert a lányomról van jó pár zsákkal/
bocs, de ez nem a feje lagyarol szol. es ketlem, hogy jo lenne, ha a gyerek miatt egyutt maradnatok. 26 eves, te 37. radobbent, hogy olyanba ment bele, amit nem tud vallalni. inkabb engedd elmenni. minkettotknek es a gyerekeknek is jobb, ha jobaratok maradtok.
Valamint ezáltal rájött arra is, hogy van aki kiszolgálja otthon, míg õ fiatal csajokkal szórakozgat, és ez így is marad, mivel te ki vagy szolgáltatva neki, és elnézed, hogy más csajokkal üzenget meg szerelmet vall.
A kérdező hozzászólása: Olyan szerencsétlen vagyok. A másik kapcsolatom/ez elõtti/ 14 év után szakadt meg. A lányom születése után lépett félre a mocsok és 2 év után jöttem rá, hogy van valakikje!Nem egy, hanem 3 nõ is, de az egyik tartós volt, most azzal él és babájuk is van.
Lehet idõsebb vagy de nagyon naiv, ami nm jó hisz 2 gyerek anyukája vagy/leszel. Lépj már a földre a fellegekbõl, oda tesz ahova akar mert benyelsz neki mindent...ilyen levelek után....minden szava hazugság....
Kérdezõ, értsd már meg, hogy ez mind a GYEREKÉNEK SZÓL! Nem neked! Õ mint apa van jelen a dologban márcsak, viszont rád már nem szerelmére, párjára tekint, hanem már egy másik nõ felé nyitott. És ezt fogod te borzalmasan megsínyleni érzelmileg, amikor ez egyre nyilvánvalóbb lesz, amikor majd a kisbaba kezdi bontogatni a szárnyait, a párodnak pedig - ahogy már most is látszik - más nõ lesz az életében.
A kérdező hozzászólása: utolsó igazad lehet. Kész p..csa, meleg málé. Mosok, fõzök, takarítok, vezetem a háztartást, nevelem a gyereket és kész vagyok az unga-bungára, ha ahhoz van kedve/a csajjal még nem volt semmi szerintem./
Volt utalásod arra, hogy ha majd megjön a baba, akkor talán benõ a feje lágya. Ezzel kb azt mondtad hogy téged nem érdekel ha csak a gyerek miatt, de maradjon veled. Te éretlenebb vagy mint õ. Tipikus esete vagy annak amikor egy nõ a gyerekkel akarja megfogni a férfit. Ez mindig kudarcba fullad!
Nem fog és õszintén, mégis mit vársz? A legfontosabb idõszakban csinálja ezt veled. Gondolod ha meglesz a baba, a kezdeti nehézségektõl ezek után nem fog menekülni, amikor egy pocaktól megijedt? Dehogynem, el fog hagyni téged, inkább készÍtsd fel magad erre és keress megoldást.
A kérdező hozzászólása: Azért én még reménykeem, ha a pici megszületik, akkor rájön, hogy nincs fontosabb attól, hogy a baba egészséges életet éljen és be fog nõni a feje lágya.
Az lenne a legjobb, ha messzirõl anyagilag támogatna téged, és te meg külön költöznél egy közeli szerettedhez vagy barátodhoz. Így szenvednél a legkevesebbet.
Ha veled marad, akkor is annak érezhetné magát. Akarta a babát, vagy "csak lett"? Mert ez sem mindegy. Lehet, hogy többet kellett volna beszélgetnetek errõl, és én azt mondom, nem butaság, amit a 9. válaszoló írt. A korkülönbség is rásegít a dolgokra. Nem mondom, hogy egy veled egyidõs férfi tuti melletted maradna, de legalább ugyanabban az életszakaszotokban lennétek. Õ már nem a párod, nem a társad, ami nagyon fájdalmas dolog lehet, fõleg, hogy babát vársz. Szerintem mondd meg neki, hogy nehogy csak azért maradjon veled, hogy nyugtassa a lelkiismeretét, hogy õ igenis jó apa és leendõ férj. Megcsal, mást szeret, õ már féreg, és ezen nem változtat az sem, hogy mellettetek marad, sõt.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem tõle, hogy szeret e még? Azt mondta, h ne kételkedjek benne. De én nem vagyok naiv és megérzem, ha süllyed a hajó. Viszont az is benne van a pakliban, hogy rengeteget van a melóhelyen, 7 napból 5-öt, de a csajjal nagyon ritkán és keveset találkozik, mert nem egy mûszakban vannak mindig.
Ne védd, fogadd el, hogy igaz amit mondanak neked... Ez minden csak nem ártatlanság, ami lejön a levelekbõl...
A kérdező hozzászólása: Közösen akartuk ezt a babát, és ahogy nõ a pocak, úgy döbbent rá, hogy hoppá, mit tettem. Apa leszek. Amúgy neki mindig idõsebbek voltak a párjai jóval, mert nem szereti a fiatal csajokat. De azt mondta, hogy a melóhelyén vannak 21 éves csajok is és érettebbek a koruknál agyilag.
szerintem nagyon nagy felelotlenseg 2 ev utan gyereket vallalni 37 evesen egy 11 evvel fiatalabbal. oke, most 28-nak neznek, de mi lesz par ev mulva? ez mar demi moornak se ment, pedig neki tobb eszkoze volt. el fog hagyni, probal kiallni melletted, mert azt gondolja ezt kell tennie, de nem fog neki sikerulni.
A kérdező hozzászólása: Az esti beszélgetésnél párom elmondta, hogy most valóra váltak a gyerekkori álmai és megijedt. Arra vágyott, hogy chef legyen, családot alapítson és most hirtelen mindenbejött az álmokból neki. Ez rettentette el. Ja és az is, hogy az anyja nagyon erõlteti a lagzit, szinte betegesen és párom elakart venni, de nem kényszerbõl. Ezt megmondta az este.
Szeret, mert megszokott már két év alatt. Szeret, emrt várod otthon, valamennyire kötõdik hozzád, de valószínûleg eszébe sem jutsz, amikor a lánynak írogat. (7 napból ötöt mindenki dolgozik, ne mentegesd) Ne kételkedj benne? hát akkor mit csinálj? lehet, hogy ha megszületik a kicsi, akkor a másik lány picit háttérbe szorul, de a baba nem fog csodát mûvelni, a párodat már elvesztetted. Ha nem a közös döntésetek volt a baba, akkor valahol meg is értem, hogy megrémült, és ezt nem akarja. Csakhogy ezt emberibb módon is tudtodra adhatta volna, megcsalás nélkül.
Elhiszem hogy fáj, meg bûnbakot keresel, utálod azt a másik lányt, viszont nagy igazság hogy csak azt lehet elcsábítani, aki hagyja magát, aki engedi. Te valaha belegondoltál az õ helyzetébe? Még 30 éves sincs! Értsd meg és fogadd el hogy õ még élni akar! Az pedig hogy a babát õ is akarta... terveztétek vagy kész tények elé állítottad? Mert ez sem mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem naiv vagyok, hanem reménykedõ:( ja a párom nem tudja, hogy tudok a levelezésérõl. nem mondtam el még, csak azt, hogy úgy érzem nem egyedül vagyok neki a kapcsiban. Vajon az anyja mit szólna, ha megtudná, h félrelép? Az anyja Nagyon várja már a picurt és ráadásul az ilyen dolgokat nem bocsátja meg, bár a fia a mindene. Tudni kell, h párom nagyon befolyásolható. Erre mit léptek?

Normális, hogy egy bi srác írt mert érdekli pár dolog és még ő akar feltételeket szabni?

Szeretne megtudni pár dolgot rólam, de mivel elég magán jellegűek nem kívánom leírni sehol, így javasoltam, hogy találkozzunk egy plázában pl. Erre ő képet akar, meg ilyenek. Szerintem egy találkozóhoz ami nem szexről szól hanem az ő kérdéseinek megválaszolására, abba nem fér bele ilyen feltétel. Szerintetek?

Legjobb válasz: "Aztán jött, hogy gyilkos is lehetek" Ja, és egy plázában van a gyilkosi rendelõd :)

"Aztán jött, hogy gyilkos is lehetek" Ja, és egy plázában van a gyilkosi rendelõd :)
Ha õ keresett meg, akkor neki kéne elõször képet küldenie, egyébként ne foglalkozz az ilyen akaratos emberekkel. Ha nem akar a beszélgetésen kívül semmit, akkor egyáltalán minek kép?
Csak nem B a kezdõbetûje és S a vége a srácnak? Mert az, amit leírtál illene rá. Nálam is érdeklõdött csak mivel az elsõ levele nem volt szimpi így nem válaszoltam, hisz kétlem, hogy a folytatásban jól kijöttünk volna. Amúgy igazad van! Ha Õ kér, akkor Õ alkalmazkodjon. Ez a gyilkos lehetsz szitu nagyon bejön:D Hát igen! Sok meleg vagy bi srácot öltek már meg plázában :D Persze egészséges tartása legyen, de lakásra ne menjen fel. Az valóban kockázatos ha még nem ismer, na de egy plázába. Majd privátban vagy itt írd meg jó-e a tippem a nicknév terén.
Lány vagy? Amúgy teljesen mindegy mirõl beszélünk. Ha neki van szüksége válaszokra, akkor nem õ diktál feltételeket. Küld el a fenébe a gyereket. Meg ha olyan nagyon akarja küldjön (mert gondolom akkor nem láttad te se) elõbb õ magáról és kész. Gondolom a szöveg az, hogy így megismeritek egymást. Hát ha õ küld, akkor te már megismered. Az legyen elég. Ne foglalkozz vele. Vannak itt ilyenek. Abba se legyél biztos, hogy bi. Simán melegnek mondom aki képet akar, amennyiben nem vagy csaj.
A kérdező hozzászólása: Fiú vok! Én is ezt mondtam. Aztán jött, hogy gyilkos is lehetek, stb. Azt gondolom, ha én kerestem volna meg õt, akkor érthetõ lenne a félelem, de õ keresett meg! Tehát akkor nem kell adnom képet. Csak megerõsítést vártam, hogy nem az én megközelítésemmel van a baj. A meleg gondolat érdekes és lehet benne vmi. Néha én is úgy érzem csak magát hitegeti, hogy bi, de az meg az õ dolga. Nem szólok én bele, csak azt akartam tisztázni, hogy más is úgy gondolkozik-e mint én:)
A kérdező hozzászólása: DE eltaláltad! Írtam privit! Kíváncsi vagyok rá mit tapasztaltál vele kapcsolatban:)
:) miért mindig az értetlenkedik, aki a hülyeséget csinálja? Tedd fel magadnak a kérdést, drágám, ha a párodat ölelte volna meg a kolléganõje, vagy inkább a "kolléganõje", neked nem esne egy icipicit sem rosszul? ha én te vagy a hunyó a dologban és többet érezel az "Ölelgetõ" személy iránt, teljesen normálisnak érezheted, hogy megölel...persze nem az, csak ezzel nyugtatod magad. Aztán hogy, hogy nem majd azon kapod magad, hogy csókolózol, szerelmes vagy, és ke-félsz vele...
Ha azt mondjuk, hogy nem, akkor megszûnik féltékenynek lenni?
Hát, hacsak nem az utolsó munkanapod töltöd munkahelyeden és nem búcsúnak szánta, akkor én is furán állnék a dologhoz ennyi infó alapján... Nem hiszem, h féltékeny lennék, bízom a férjemben, de az illetõ nem lenne szívem csücske...
Szerintem is az õ viselkedése a normális kettõtök közül. Te szívesen végignéznéd, ha õ ölelgetné a kolléganõit? Munkatársaiddal dolgozni, férjeddel ölelkezni, nem olyan bonyolult ez.
persze, hogy normális, -vagy talán csak akkor lenne jogos a féltés, ha már azt látja, hogy dugsz ?
Teljesen normális és jogos. Inkább az a furcsa, hogy te ezt nem látod be! Teljesen alap(nak kellene lennie), hogy az ember nem ölelkezik csak úgy az ellenkezõ nem tagjaival, kivéve, ha rokon, de kollégával aztán véletlenül sem.
Ma csak egy ölelés, holnap hogyan tovább? És egyáltalán mi okból ölelt meg? Ha barát ölelget az más. (még ha nõnemû is) Eszembe nem jutna egy kollégát ölelgetni. A férjemet se ölelgesse más. Teljesen jogosan van kiakadva.
Miért kell ribnckodni?
mennyi idióta van itt.Anyám sulijában a kollégák szinte jóbarátok és szinte mindennapos az ilyen.Szerintem ha csak baráti ölelés volt nincs abban semmi különleges:P
A kérdező hozzászólása: De csak egy ölelés volt.
Leírtad a lényeget, õk jóbarátok. Már szinte nem is kollégák.
Kedves 10eske, a kérdezõ egy szóval nem említette, hogy hûûû de milyen jó barátok lennének ezzel a bizonyos kollégával, és azt sem írta, hogy õ maga vagy a kollégája ilyen ölelgetõs típus...akkor azt írtam volna, hogy tök normális, hogy megölelte a kolléga. De így?
Õ 50 éves nõs pasi akinek már unokája is van, biztos nem kezdenék vele 24 éves létemre.
Az lemaradt, hogy az én kollégám. Szóval szerintem a kérdezõ sem kezdene ki a kollegájával.
„De csak egy ölelés volt.” Szerintem itt van a gond a kérdezõ gondolkodásával. Mintha lenne egy pontosan meghatározott lista, hogy mi fér bele és mi nem, csak a férje nem tartja magát ehhez. Inkább rá kéne jönni, hogy mindenkinél máshol van a határ, és elfogadni, hogy a férjednek rosszul esik, ha ezt látja. Mi lenne, ha nála lennének kintebb a határok, aztán, ha rajtakapod egy másik nõvel az ágyban, azzal jönne, hogy „De csak egy kettyintés volt, semmit nem akarok tõle, téged szeretlek.”? És nem értené, mi bajod van ezzel. És ha úgy gondolod, hogy az ölelés és a kufirc teljesen más, akkor az megint csak a saját értékrended hajtogatása, vannak olyan emberek/párok, ahol mind a kettõ belefér egy kapcsolatba, van, akinél meg nem. Szóval nem ártana inkább egy kicsit tekintettel lenni a férjedre.

Normális dolog ha, valaki a tesójával egy szobában él, hogy az egyik tesó a szobában üzekedik a párjával?

Legjobb válasz: hát ha ott a tesója nem, ha addig mondjuk átmegy valakihez aludni, akkor igen.

hát ha ott a tesója nem, ha addig mondjuk átmegy valakihez aludni, akkor igen.
Nem normális... am hány évesek vagytok? még azt is megcsinálhatod ha jobb/wifis telód van, hogy elõveszed, úgyteszel mintha videóznál és közlöd, hogy livestreameled az akciójukat a neten és eddig 2000 nézõjük van:D
Rikkantsd el magad, hogy: Beszállhatok!? Ez elég oltó szöveg és a pasinak is le fog lankadni :D
szerintem nem normális, figyelembe vehetné hogy zavarja a testvérét, elvégre senki sem kíváncsi arra hogy a testvére mit csinál az ágyban
Vannak pofátlan emberek, a saját módszerükkel kell ráébreszteni, h nem igazán kéne más elõtt üzekedni.Akit zavar, az szóljon be neki vmit az akció közben, pl. "Beszállhatok?" vagy csak álljon oda fapofával kamerázni. Nyugi egy pillanat alatt abba fogja hagyni és nem csinálja majd többet:)
ha ott a testvére akkor igen
Nèzd, èn biztos nem tennék ilyet, dd a tesó is átmehetne egy hétszer alufni a nappaliba/rokonhoz, hogy a fiatalok együtt lehessenek. Persze, ez akkor sem megoldás, pofám nem lenne hozzá, de itt mindkét részròl gáz a dolog.
Csak akkor, ha megosztoznak a csajon. Ilyenkor kötelesség bedobni a közösbe a nõt.
Figyeljetek. Ahogy valaki írta, nem lehet tudni hány éves az akinek hallgatnia kell. Gondolom már jelezte tesónak, az szarik rá. Apja, anyja tudja, hogy milyen, lehet félne a balhétól, utána meg tesója bánna el vele. Ez belátás kérdése. Ha a csaja, vagy fiuja ilyen paraszt, hogy úgy dug a kedvesével, hogy ott van annak tesója elég nagy szégyen. Nemtom sokan mit hisznek mert sötét van az mindent megold? Hogy lekapcsolták a villanyt azzal õk mindent mgetettek? Ez olyan mint amit írtam nekem lakótársam. gipszkarton a fal, és simán áthallatszik a csávó nyögése, a csattogások. Csak õ arra hivatkozik, hogy nem tud magán uralkodni. jah??????, , akkor ez a természetes, hogy szívjon a másik aki nem akarja hallgatni? Ez amúgy szerintem a szexuális intelligencia hiánya. Nem csak arról kéne szólni, hogy tudom hova kell dugni, hanem az intimitás is.
A kérdező hozzászólása: avval menti fel magát a szomszédod, hogy önkontrollzavaros? kezeltetnie kéne magát, hogy nem tud uralkodni magán, nem pedig evvel védekezni
Ez így nem meghatározható általánosságban. Nekem nem lenne normális. Lehet, hogy nekik az. Ha a másikat zavarja, tegyen ellene.
"sztem elég, ha csak a tesó felkapcsolja a villanyt" Az sokkal életszerûbb, hogy megpróbál olyan csendben maradni, amennyire csak lehet... és úgy tenni, mintha aludna (illetve úgy, mintha nem ébresztették volna fel az actionnel). Éppen elég zavaró a hang... a látvány már sok(k) lenne.
a tesó kedves párja is elég igénytelen suttyó lehet, ha ez õt nem zavarja. basszus, nem vagyok már mai csirke, volt pár pasi az életemben, de odáig sosem süllyedtem, h közönségem volt a szexhez. sztem elég, ha csak a tesó felkapcsolja a villanyt, rögtön öltözködni kezd az ifjú párocska.
nah igen ez is szép, hogy saját tesó tudja, hogy hallgatja a tesója, és még meg is fenyegeti. én nemtom az ilyen ember milyen lehet de a csaja vagy a fiuja sem hogy így tud úgy szexelni, hogy annak a tesója ott alszik. van aki ezt menõen meséli hallottam már ilyet de inkább azon kéne elgondolkodnia, hogy mekkora egy segfej.
Hát a "beszállhatok", a fapofa és a kamerázás se megvalósítható bizonyos esetekben... Pl.: Az üzekedõ testvér fiú, majdnem 18 és a szomszédos ágyban "alvó" testvér lány és még 13 sincs... A kisebb még másnál sem aludhat, menekülni se tud. A szülõk nem tudnak a dologról. Azt hiszik, csak alszik a barátnõ is. A kisebb meg lett fenyegetve, ha beköpné a bátyját... s mivel a nagytesó "vigyáz" az esetek 99 %-ban a kislányra, mert a szülõk éjjel-nappal dolgoznak, így nem is merne panaszkondi. Megtörtént (régi) eset.
Jaj itt annyira humoros emberek tudnak válaszolni, hogy röhög a vakbelem. Gondoljatok már bele!!! én is írtam ilyesmit a minap csak én a lakótársammal hogy áthallatszik. gondoljatok már bele mennyire életszerü dolog ez, hogy felveszi kamerával, vagy odaszól miközben baxnak.
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó, de nagyon durvának tartom szerintem ízléstelen, mindegy milyen nemûekrõl is van szó direkt nem írtam nemeket, mert az teljesen lényegtelen ebben az esetben
Nem is szokott megkérni h menj el kicsit otthonról v aludj a másik szobába? Próbáltál beszélni vele h ez zavar? Ha te próbáltál kompromissziumot kötni, akkor javaslom a szülõk elött kérdezz rá, h nem lehetne ezt másképp megoldani...
Amúgy milyen nõ már az, akinek így jó a szex? Pfejj... Bár lehet, hogy pasival van a testvér, ezt nem tudjuk, de akkor meg milyen lehet az a fiú is?
A kérdező hozzászólása: rendszeresen koitálnak mellette
A kérdező hozzászólása: a tesóját zavarja, de õ nem foglalkozik vele, és a mellette lévõ ágyban csinálja
A kérdező hozzászólása: mellette lévõ ágyban
Jaja nekem mondod? tudod milyen zavaró félve kimenni pl ilyen tájban is már a közös helyekre? mert csak a pumpa megy fel bennem, hogy megígéri, és nem tudja betartani.

Gyámság alá helyezhető e egy 25 éves ember? A párom sajnos rengeteg hitelt felvett és az anyja azt mondja hogy ez nem normális dolog és azzal fenyegeti hogy gyámság alá helyezteti.

Amúgy teljesen beszámítható a párom,évek óta állandó munkahelye van,és van egy egy éves babánk is.

Legjobb válasz: Maximum gondnokság alá. Gyámság alá semmiképp. De annak is sora van. Elõször is nyilvánítsátok cselekvõképtelenné stb stb..

Maximum gondnokság alá. Gyámság alá semmiképp. De annak is sora van. Elõször is nyilvánítsátok cselekvõképtelenné stb stb..
Természetesen lehet akár egy 25 évest is gyámság alá helyeztetni, de nem azért, mert túlköltekezett. De azért a helyedben odafigyelnék, mert a sok hitelböl könnyen lehet baj - manapság nem sok munkahely van, ami nem szünhet meg egyik napról a másikra, és akkor hogy fizetitek vissza? De az anyjának nem értem, mi köze van hozzá, nem neki kell a részleteket fizetnie.
Igen, ha nem beszámítható/cselekvõképtelen, akkor korlátozhatóak a jogai, vagyis gyámság alá helyeztethetõ. Életkortól függetlenül. De azért ez nem úgy megy, hogy a kedves anyuka köhint egyet, és máris gyámság alá van helyezve. Ezt bíróságnak kell megállapítania.
És igen, ahogy írták korábban, ezt gondnokságnak hívják precízen, de sokan használják rá a gyámság szót.
attól, hogy az anyja hülyének tartja, még nem fogják gondnokság alá helyezni, amúgy is ha házasok vagytok elõbb helyeznék a te gondnokságod alá, mint az anyjáé alá ;)
Ez azért nem indokolja a gyámság alá helyezést. Cselekvõképesség korlátozása stb, na ezért lehet. Amit írtál, azért nem.
csak akkor ha indokolt, tehát vmi súlyos pszichés zavar/betegség esetén, de ilyesmiért kizárt, felnõtt ember, azt csinál, amit akar, ha a sok hitel miatta az utcára kerül, még akkor is azt tesz, amit akar.....lehet, h az anyukát zavarja, h látja, ahogy a fia elb...a az életét, de ilyen formában nem tehet ellene semmit.
Gondnokság alá helyezés egy komoly procedúra. Cselekvõképességet korlátozó gondnokság alá a bíróság a fent említett személyt csak akkor helyezi, ha elmebeli állapota, szellemi fogyatkozása, vagy valamilyen kóros szenvedélye miatt nem képes ügyei viteléhez. Nem egyszerû bizonyítani.
Nem fogják gondnokság alá helyezni, ha nincs pszichiátriai szakvélemény arról, hogy beszámíthatatlan. Ha valaki sok hitelt vesz fel, az egyszerûen hülye, nem õrült. Bár manapság már... :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!