Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog hogy egy (150 db)

Normális dolog, hogy egy 6hónapos baba 3x eszik éjjel?

6hetes korától elhagyta az éjszakai evést, és csak hajnal 5-6körül evett, majd 10kor keltünk. Kb 4hónapos kora óta rengetegszer felkel éjjel és enni is kér. Tejem van bõven, tejtesónak is jut. Nappal igény szerint szoptatok. Elõtte félig-meddig idõre szoptattam, vagyis néztem az órát,3óránként igyekeztem megkínálni, de természetesen Õ alakította. Megesett, hogy 2óra telt csak el. Mostanában viszont elég sûrûn megkínálom. Lehet ezzel rontottam el? Azóta csinálja.

Legjobb válasz:
Este adj neki valami komolyabb ennivalót, csak az anyatej nem laktat eléggé. Éjjel ha netán mégis felkel, akkor NE tedd tisztába, NE kapcsolj lámpát, csak éppen etesd meg, utána meg tedd a helyére. Így rájön, hogy éjjel nem érdekes a dolog, és egyre kevésbé fogja kérni. Esetleg ne szoptasd meg, hanem prógálj meg üvegböl adni neki inni valamit (tea, víz, amit szokott), ez a legtöbbször elég arra, hogy tovább aludjon. Nappal is jobb, ha igyekszel valamennyire rendszert tartani, nincs értelme sürün kínálgatni. Ezzel ugyanis egyrészt leszoktatod arról, hogy rendesen egyen - mert így sosem lesz éhes, és sosem lakik jól. Ezzel megalapozod a kamasz/felnöttkori elhízást, mert az lesz a normális számára, hogy folyamatosan eszik. Ami még eszembe jutott, lehet, hogy nem éhes, hanem szomjas, és azért, mert a lakásban túl meleg van, és emiatt túl száraz a levegö. Éjjel legalább is nem legyen 18-20 foknál melegebb a lakásban, ne legyen túlzottan felöltöztetve és a levegöt párásítsátok.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Este adj neki valami komolyabb ennivalót, csak az anyatej nem laktat eléggé. Éjjel ha netán mégis felkel, akkor NE tedd tisztába, NE kapcsolj lámpát, csak éppen etesd meg, utána meg tedd a helyére. Így rájön, hogy éjjel nem érdekes a dolog, és egyre kevésbé fogja kérni. Esetleg ne szoptasd meg, hanem prógálj meg üvegböl adni neki inni valamit (tea, víz, amit szokott), ez a legtöbbször elég arra, hogy tovább aludjon. Nappal is jobb, ha igyekszel valamennyire rendszert tartani, nincs értelme sürün kínálgatni. Ezzel ugyanis egyrészt leszoktatod arról, hogy rendesen egyen - mert így sosem lesz éhes, és sosem lakik jól. Ezzel megalapozod a kamasz/felnöttkori elhízást, mert az lesz a normális számára, hogy folyamatosan eszik. Ami még eszembe jutott, lehet, hogy nem éhes, hanem szomjas, és azért, mert a lakásban túl meleg van, és emiatt túl száraz a levegö. Éjjel legalább is nem legyen 18-20 foknál melegebb a lakásban, ne legyen túlzottan felöltöztetve és a levegöt párásítsátok.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nincsenek "ilyen jellegû gondjaid", mert megkeresed azokat a platformokat, ahol hasonlóan gondolkodó bizonytalan, és (az élet más területein) sikerélmény nélküli nõk hasonló nézetei megnyugtatnak arról, hogy a következetesség hiánya (és ennek minden következménye, amiket felsoroltam korábban) nem gond. Sajnos, nagyon sok ilyen anyuka van, szóval abban biztos vagyok, hogy mindig lesz kereslet erre a fajta "segítségnyújtásra", és õk bizonyára téged is doppingolnak. Szegény kérdezõ is, ahelyett, hogy tanulna a történtekbõl (már a kérdésben is benne van, hogy tart tõle, hogy õ rontotta el azzal, hogy a sok LLL mágus tanácsának megfelelõen folyamatos cicizésre szoktatta a gyereket), egybõl hepciáskodik ahogy meghallja az igazságot. Kedves kérdezõ! Amitõl a kérdéseben tartottál, az sajnos igaz. Nem, nem "normális" dolog, hogy egy 6 hónapos 3x eszik éjjel. Kivéve, ha beteg, vagy valami nagy trauma érte (meg persze ha az édesanyja nem elég határozott a kérdésben). A jövõben következetesebben állj a szoptatáshoz, elvégre nagyobb gyerek korában sem szeretnéd, ha egész nap folyamatosan nassolna (xSx, kérlek szórakoztass minket a "szoptatás nem is etetés, hanem igazából egy mágikus kapocs, mely számodra ideális esetben a gyermeket 10-12 éves koráig az anyjához láncolja-jellegû szösszeneteiddel). Az emberszeretet kérdésén és a személyeskedésen nagyvonalúan túllépek. Szívesen!
Kérdezõ, pacsit ide. ;) Én a másik anyuka-fajba tartozom, de soha nem voltak még ilyen jellegû gondjaim. Ritka kivétel volnék? Hm.. nem hiszem, csak tudom, hogy mit miért és hogyan csinálok.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Rengeteget segített a válaszod, köszönöm! Megvilágosodtam és gyökeres változáson ment át az életem! Kifelejtetted a "megkeseredett, mindenkit utálok" típust, amibe Te tartozol. Legközelebb a hasznos tanácsokat azoknak osztogasd, akiket érdekel is. Köszi
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem kell sok idõt eltölteni az itteni kérdések és válaszok olvasásával ahhoz, hogy kikristályosodjon az emberben a következõ. Itt kétféle anyuka van (nagyvonalakban). Van a józan eszét követõ, gyerek elõtti életét, gondolkodását, józanságát és nem utolsó sorban igényességét elfelejeteni nem akaró anyuka, és van a... nevezzük másik típusnak. A "másik" típusú anyuka a gyereke életének korai szakaszában tanácsokat ad. Ne mérgezd a gyereket tápszerrel! Kösd magadra a gyereket, hadd érezze hogy még mindig a hasadban van! Aludjatok együtt! Ez a gyerek igénye. Stb. Aztán eljön az a korszak a gyerek életében, amikor ilyen "másik típusú" anyukák elkezdenek kérdezõkké válni. "Mit tegyek, 4 éves a gyerekem, és köztünk alszik. Nem tudunk pihenni a férjemmel, és már 6 hónapja nem szexeltünk." "Mit tegyek, a gyerekem 'igénye' 2 óráig szopni, 2 óránként?" "Mit tegyek, 3 éves, és nem akar leszokni a szopásról, pedig már óvodás." "Mit tegyek, a gyerekem egy éves, és semmit nem eszik meg, csak anyatejen él. Igaz, óránként szoptatom 5 hónapja, mert ez az igénye, és a hozzátáplálást se erõltettem." Nos. Döntse el ki-ki maga, melyik táborba szeretne tartozni.
NEM KELL! Kukába az ilyen könyvekkel! A babák nem olvassák a gyereknevelési okosságokat és nem robotként mûködnek. Olvasd csak el a fenti füzetet, meg fogsz nyugodni. ;)
A kérdező hozzászólása: Próbáltam az elején is, de akkor sem volt hajlandó velem aludni, meg légzésfigyelõt használunk, emiatt volt a bölcsõ. Azért fura, mert mindenhol azt olvasni, hogy 6hónaposan már át kellene aludnia az éjszakát. Anyum mesélte, hogy bátyjám is másfél éve koráig szopizott éjszaka is...
Szerintem minden rendben van, csupán fejlõdik a babád. ;) Ezt olvasd el, mielõtt nekikezdesz este beetetni vagy éjjel itatni (amivel tényleg kialakíthatsz nála egy hosszabb távon macerásabb szokást): [link] Az enyém másfél éves, de még mindig szopik 2-3x éjszaka. Én nem aggódom emiatt, majd leszokik, ha megérik rá. Igaz, hogy õ velem alszik, így sokkal kényelmesebb mindenkinek. Csak ezt mondjuk születéstõl érdemes csinálni, akkor van ideje megszokni; így menet közben már nem biztos, hogy jó néven veszi..
nagyon sok újságban, könyvben lehet olvasni hogy eddig jó alvó volt a baba és 4 hó kora körül "elromlik" meg van mindennek a miértje miért ébred, fogzás, szeparációs szorongás, növekedési ugrás bármi! én összetenném a két kezem ha 3-szor ébredne , "régen" nekem 2-3 szor ébredt 5 hós múlt általába óránként fent van! eszik is! mivel nappal nem igazán tud , annyira fáj neki a foga ahogy szív, inkább próbálkozik majd neki fog sírni és tépi magát! én kipróbáltam már 3-ik éjszakája hogy estére kap laktatóbbat ugyanúgy kel :( ettõl függetlenül próbáld ki, hátha neked beválik, egyik barátnõmnek bevált igaz csak 1 hétre, utána megint kelt neki ezerszer , most annyi inger éri õket ebben a korban! beszélj a védõnõvel vagy gyerekorvossal, nekem mindig ajánlj valami homeopátiás cuccot! igaz csak átmenetileg de megold pár éjszakát hogy nem 15-ször csak 4-5 ször kel! kitartás!
Mindegy melyik, talán elõször add a tejmenteset. Kb. tejbegríz sûrûségû lesz. Én kanállal adtam, az enyémeknek nem is volt cumijuk, így nem tudom, hogy abból lehet-e.
A kérdező hozzászólása: Még sosem csináltam neki tejpépet. Van itthon hipp barackos, humama tejmetes grízpép és szintén humana almás gabonapép. Kanállal kell adni neki? Vettem tommee tippee cumit sûrû ételekhez, kimomdottan a tejpéphez. Ebbõl vajon lehet adni?
Nekem mindhárom gyerekem anyatejes volt, ügyesen átaludták már az éjszakát, és 5 hónapos koruk körül kezdtek rosszul aludni, este is nehezebben aludtak el. Én tejpépet adtam mindháromnak lefekvés elõtt, simán forralt vízzel elkészítve, utána szoptak. 2-3 nap után ismét átaludták az éjszakát. Nekünk nagyon bevált.
A kérdező hozzászólása: Ez bíztató! Akkor még van remény, hogy újból alszik.
Nálunk is az vált be, hogy éjjel amikor felkelt bementem, nem kapcsoltam a szobában lámpát, sokszor nem is szólaltam meg, vagy csak nagyon halkan suttogva. Odamentem a kiságyhoz, nem vettem ki, csak benyúltam és vízzel kínáltam cumisüvegbõl. Ivott pár kortyot és amikor elfordult és nem kért többet, otthagytam, aludt is tovább. A három felkelésbõl pár nap alatt kettõ, majd egy felkelés lett, nem kellett egy hónap és teljesen leszokott az éjszakai felkelésekrõl.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Úgy alakul, hogy kb 6x kel fel, ebbõl 3x elég a cumija, vagy ha megsimogatom, 3x viszont biztos, hogy kér enni is. Nincs pelucsere, sem lámpa, csukott szemmel megeszi az adagját :) . Aztán alszik is tovább. Próbáltam már átteni az ágyunkba (nekem könnyebb lenne, fekve szoptatni éjszaka), de sír, nem hajlandó ott aludni. Bölcsõt is vettünk neki, az ágy mellé, de 1hónapig volt jó, már kinõtte. Párásító is megy nála :) a vizet kipróbálom ma éjjel. Kap egy kis almát már és barackot, de nem hajlandó 40ml-nél többet enni. Utána szopizik. A tejpépen is gondolkodtam már. Vettem is egy gabonapépet, anyatejjel gondoltam kikeverni. Ez bevált valakinek? Tápszert nem nagyon szeretnék neki adni, mivel tényleg szerencsés vagyok és van tej bõven. Meg elõtte másfél -2 hónapig átaludta... Ezzel a túlzott cicire tétellel el lehet rontani? Mert én arra gondoltam, hogy ez nem volt a legokosabb részemrõl...
Második vagyok. Engem az elsõ meggyõzött, hogy valószínûleg nem a sûrûbb kínálás a megoldás.
Éhes vagy csak dajkálásra vágyik? Ha éhes, akkor próbáld meg napközben többször kínálni, vagy ha már elkezdenéd a hozzátáplálást, csak éjszakára adhatsz neki kiegészítésként tápszert vagy tejpépet. Ha dajkálásra vágyik, arra nincs tippem, az én 2 évesem is fent volt négyszer tegnap éjjel.
Akkor tipegj másik kérdéshez a baromságaiddal, itt senki nem kíváncsi rá.

Nagyon felizgat ha egy lánynak szép ápolt fehér gyönyrű fogai vannak. Meg tudnék bolondulni ha egy ilyet látok. Normális dolog hogy egy ilyen dolog is már beindítja a fantáziám?

ugyanígy vagyok ha gyönyör?ek a szemei is.

Legjobb válasz: Nagyon helyes,hogy fontos számodra,hogy egy lánynak szép fehérek és ápoltak legyenek a fogai!!! Még jó,hogy normális vagy!!!:))) Akkor nem lennél az,ha azt írtad volna:"Nagyon felizgat ha egy lánynak csúnya,szuvas fogai vannak és büdi lehelete...." :) 28/N

Nagyon helyes, hogy fontos számodra, hogy egy lánynak szép fehérek és ápoltak legyenek a fogai!!! Még jó, hogy normális vagy!!!:) )) Akkor nem lennél az, ha azt írtad volna:"Nagyon felizgat ha egy lánynak csúnya, szuvas fogai vannak és büdi lehelete...." :) 28/N
Olyan nincs, hogy tökéletesen vakító fehér fogak. Csak photoshop révén, vagy szuper fogfehérítéssel lehet elérni. Mindenkinek kissé sárgásak a fogaik.
Igen nagyon izgulok olyankor, hogy a szép fehér fogaival rá ne harapjon...... :-D
Jobb ha nem szemésznek, vagy fogorvosnak tanulsz.
jééé nem vagy b*zi... normális...
A kérdező hozzászólása: én nem is mondtam h vakító :)
engem a fogatlan nõk izgatnak fel.
Utolsó, te nagymamahomorító vadállat lehetsz :D
jaj ez izgato azonnal kell segiteni egy kis ondoval megszinezni a fogakat... egy gyors spangival lehet az ondot elosegiteni hogy egy kisondos gargalizalassal a fogakat megfeleo vitamin ellatassal leapoljuk..Ezt kell tenned sietve mielott valaki megeloz..
mindenkit más izgat fel. engem pl. az ha jó husos a feneke.

Normális dolog, hogy egy olyan pár tervez hármas szexet, akik még azt sem mondták ki egymásnak, hogy "Szeretlek"?

Az oké, hogy nem ez a szó a lényeg és attól lehet már egy kapcsolat jó és mély, (fél éve tart) csak mégis érdekelnének a válaszok.

Legjobb válasz: Mindenkinek más a normális. Nekik lehet, hogy az. Nekem nem az.

Mindenkinek más a normális. Nekik lehet, hogy az. Nekem nem az.
Teljesen normális. Ha szeretnék egymást akkor nem akarna senki +1 személyt.
Nekem a hármas szex csak olyannal jönne szóba, akibe nem vagyok szerelmes. Gondolom õk is így lehetnek.
És pár hogy csinál hármas szexet? Ahhoz nem pár kell, hanem trió.
A hármas nem függ össze a szeretettel. Lehet egy éjszakás kaland is, de lehet házasságon belül is. Normális dolog. Maga a felállás kérdése ha számotokra normális akkor sima ügy. Két féle ember van. Aki megveti a hármast és aki szívesen csinálja. Aki megveti az szerint sosem lesz normális bármilyen erõs is legyen a kapcsolatotok.

Normális dolog, hogy egy 9 hónapos kislány még a Milumil 1 es tápszert kapja?

Legjobb válasz: akár normális is lehet, nem ismerem a Milumil összetételét, minden esetre a Humana HA1 LC-Pufát mi addig fogyasztottuk, amíg tápszert kaptak, a gyerekorvos javaslatára, õ mondta, hogy nem kell 2-re váltani, maradhat az 1-es a végéig nyugodtan. Lehet, hogy ez a helyzet a Milumilnál is.

akár normális is lehet, nem ismerem a Milumil összetételét, minden esetre a Humana HA1 LC-Pufát mi addig fogyasztottuk, amíg tápszert kaptak, a gyerekorvos javaslatára, õ mondta, hogy nem kell 2-re váltani, maradhat az 1-es a végéig nyugodtan. Lehet, hogy ez a helyzet a Milumilnál is.
az én gyerekem 10 hónaposan kapott újszülöttnek való tápszert, addig szopott. Biztos jó volt, ha az orvos azt írta, nem lett baja.
Ha a doki javasolja akkor normális. Nálunk igaz nem Milumil-ból, de egy másikból 10 hónapos koráig 1-est kapott.
Nem! Persze csak ha a doki nem ajánlotta! Minden tápszernek más összetétele van, életkortól függõen. Nem szabadna másként használni szerintem.
Mi Milumilt használunk 3 hónapos kora óta. Akkor apadt el a tejem végleg. Én minden életkoradottságnál váltok nagyobb tápszerre. Nyilván nem viccbõl találták fel a különbözõ kategóriákat. És igen, az összetevõk változnak. Mi most fogjuk elkezdeni a 9+-os tápszert (3-as), de még maradt egy zacsi a 6+-osból. Nyilván nem dobom ki, hanem elfogyasztja (reggel + estére kap már csak). Tervezem egyébként, hogy 1 éves kor után tejet kap majd és nem a tejitalt. Most 9 hónapos.
Nem lesz baja tõle, de azért váltani kellene.
A kérdező hozzászólása: Eddig a Dr nõ tanácsára kapta az egyest, de egy ideje mindig fel kell éjszaka mert éhes.Sosem kell fel eddig, még a foga miatt sem.Ezért gondoltam, hogy nem elég neki.Ma vettem egy kettest akkor ezzel nem ártottam neki?
Dehogy ártottál! Ha megmondod a dokinak, hogy felkel éjjel, biztos õ is javasolná a 2-re való áttérést.

Szerintetek normális dolog, hogy egy apa a lányával vesz síkosítót, potencianövelőt, meg óvszert?

Nem együtt elünk, de ha találkozunk es elmegyünk különböz? boltokba vásárolni, simán vesz ilyeneket mellettem, válogatja hosszú perckig, a kasszánál pedig kiteszi jó felt?n?en. Nekem ez borzasztóan kínos. Nem vagyok pr?d, meg feln?ttek vagyunk, de kicsit sem vagyok erre kiváncsi.

Legjobb válasz: Szerintem nem normális. Mondd meg neki, hogy neked ez kínos.

Szerintem nem normális. Mondd meg neki, hogy neked ez kínos.
Nem normális.
Aztuán hogy anyósom a páromnak és lányának nagy vidáman elmesélte hogy le akarta cuppantani apósomat az meg nem engedte neki, én semmin nem lepõdök meg...
Ha zavar, akkor egenesen mondd meg neki, hogy zavar. Intézze ezt máskor, vagy nem mégy vele vásárolni. Pont.
Apám 65, én 30. Ráadásul szakállas és kopaszodik/õsz, tehát kifejezetten após kinézete van. Egyszer meglátogatott, sétáltunk, mondta, hogy gyere, gyereknap, veszek neked valami bizsut. Kiválasztottam egy fülbevalót, õ mutatta messzirõl (épp telefonált), hogy õ fizeti, egy pillanat türelmet. Az egyik eladó odaszólt a másiknak, hogy "a hölgy párja rendezi". Köszi :) De olyan is volt, hogy négyesben mentünk wellness hétvégére a szüleimmel és a férjemmel. A mi csomagunkhoz járt szolárium is. Se a férjem, se anyám nem akart élni vele, apám mondta, hogy oké, ilyenben még úgysem volt, kipróbálja. A hölgy ránk akarta csukni az ajtót, alig tudtam kimenekülni, hogy köszi, kint várnám meg APÁMAT.
Nem vásárolnék vele ilyesmit, nem tartom normálisnak. Viszont azt sem, amit az egyik válaszadó írt: inkább vesz még valamit, hogy takargassa. Most komolyan, minek? Miért ciki mások elõtt? Én biztos nem vásárolnék azért pluszban valamit, ami nem is kell. Errõl az jut eszembe, mikor az alkoholista anyám hozta haza a boltból a holt felesleges cuccokat, mert bezzeg szégyellt volna csak egy kétliteres borral kijönni onnét.
Engem nem zavarna. Én is veszek apukámmal tampont, meg óvszert is, ha éppen arra van szükség. Nálunk soha nem volt ilyenek miatt probléma, ráadásul nem is értem melyiket kéne szégyellni? A szexuális életet, vagy a menstruációt? Szóval számomra nem ciki, de egyedül sem ciki.
Ha 5 éves, 12 éves, x éves a kislány - nem. Amúgy meg, hótra nem érdekel. Felnõtt ember. Semmi cikit nem látok benne. A boltban sem dísznek van kirakva, azért, hogy megvegyék. Én is megveszem ugyanúgy a tampont, betétet, ami kell. Azt is dugdossam? A kasszás, meg a körülötte lévõ emberek, 5 perc után már nem is emlékeznek rád, vagy kialszanak az nap...
#4 - "Ha meglátsz a kosarában valami kínos dolgot akkor szépen elsétálsz másik kasszához vagy visszateteted vele ahol volt." - mármint hogy a lány az apjával visszateteti???? Még fordítva is röhejes lenne... Kérdezõ, a boltban az árukészlet arra való, hogy megvásárolják, a világon semmi ciki nincs benne, ha valaki ezt teszi. Az meg nem édes mindegy neked, hogy melyik prûd idióta mit képzel hozzá, ha meglát egy bevásárló kosárban ilyen dolgokat? Tényleg apád szabadságát korlátoznád azért, mert egy idegennek esetleg túl nagy a fantáziája?
Próbáld meg szép szóval, ha nem megy tettekkel. Pl. Ne menj be vele abba a boltba ahol ilyesmiket lehet kapni! Ha meglátsz a kosarában valami kínos dolgot akkor szépen elsétálsz másik kasszához vagy visszateteted vele ahol volt. Én egyedül veszek ilyeneket, de mellé mindig veszek valamit, pl szappant vagy törlõkendõt amivel letakarom az árut. Mindig összefutok egy ismerõssel és nekem is kínos. Beszéld meg ezt mindenképpen Édesapáddal (ha jól értem te vagy a lány), ha nem megy akkor egyszerûen menj át másik kasszához vagy be se menj a boltba. 24/N
Az igazán kínos az, ha az ember barátnõjét nézik a lányának... bár ebbõl lehet mindenféle beteg hiúsági kérdéseket csinálni, amikor egy 40-es apuka gyerekét az unokájának nézik, amikor egy másik 40-es nagypapa unokáját a gyerekének, és társai. Én is telesírhatnám rögvest a zsepikémet is, mert a minap a közértes kiscsaj a páromnak úgy köszönt, hogy "szia" nekem meg úgy, hogy "csókolom" - jó tényleg van köztünk 16 év... de aztán levágta igen hamar a szitut, és elfele már "sziasztok" volt... Tehát továbbra is úgy vélem, hogy teljesen normális az, ha emberek a boltban az ott lévõ árukból vásárolnak, ellenberger abszolút nem normális az, ha valaki felnõttként ilyen szinten függ a környezet reakcióitól. Sõt megkockázom, az se normális, ha egy gyerek a szüleire akarja tukmálni a saját konzervativizmusát. Ha végképp nem bírja a szitut, fogjon külön kosarat, és álljon másik kasszához, ennyi... a problémát megoldani kell, nem rinyálni rajta.
Engem már óvszer, meg síkosító nélkül is néztek már apám nõjének. Most ássam el magam? Nem értem, hogy miért kínos, elég gyerekes lehetsz még.
A kérdező hozzászólása: Nekem egyedül nem gond ilyet venni, de apámmal kínos számomra, mert nem vagyok kiváncsi a szexuális eletere, arra, hogy neki nem áll fel normálisan es ezert potencianövelõt kell vennie. A másik ami zavar, hogy nem akarom, hogy azt higgyek, hogy a nõje vagyok, akivel eppen szexelni keszül, mert azert ilyesmit inkább egyedül vagy a párjával vesz az ember.
Ezen az elõzõ két kommenten jót nevettem, köszi hogy leírtátok! :) A szolis történet a legjobb :D Ha én apám venne elõttem ilyeneket, nem zavarna, én csak örülök, ha jó a szexuális élete, legalább nem csak az enyém az :D

Szerintetek normális dolog, hogy egy évben háromszor szeretkezek a feleségemmel? Lásd lenn

14 éve vagyunk házasok. Az elmúlt három évben a nemi életünk 99%-al esett vissza és ez nem rajtam múlt. A feleségem szerint MINDEN házasságban ez van, ez teljesen normális és én vagyok szexuálisan túlf?tött. Továbbá a szex így 30-40 között nem fontos. Kérem azok válaszoljanak, akik házasok és megközelít?leg annyi ideje, mint mi. Kösz

Legjobb válasz: Gondolom gyerek már van. Tipikus eset, és nem normális!

Gondolom gyerek már van. Tipikus eset, és nem normális!
nem vagyok házas, bocs, ha válaszolok, meg ilyne hosszú kapcsolatom a koromnál fogva se volt még de azért azt én is tudom, h ez nem normális, egyáltalán nem az, mások 50 felett is aktív nemi életet élnek valami más gond van köztetek?
Ez nem normális... Hosszútávon rá fog menni a házasság is...
Utolsó: te se álltál sorba a 20 életéved alatt jómodorért. :/
nos nem vagyok házas ellenben ismerek pár házaspárt: nem normális! 30 évesen nem fontos a szex? 2022 feb. 07.-ére tömeges öngyilkosságot szervezek! logika ember.. ha te akarod azt ami jó és õ nem akkor melyik a normális? - szimplán kiszáradt - megcsal. - ennyire nem bírjátok már elviselni 1mást.
ma 09:52 És most mennyire jó a nemi életetek? Még kívánod õt? Izgalmas? Benedvesedsz könnyen az elõjátéktól?
"99%-al esett vissza és ez nem rajtam múlt" Nem, mert rajtad ÉS a feleségeden.
20 éve vagyok házas.Nõ vagyok.Egy idõ után minden unalmas lett, majdnem megszokássá vált.Hétvégén voltunk együtt , csak kizárólag hétvégén.Olyan megszokott lett mint a hétvégi takarítás.Elmondtam a férjemnek, hogy nekem ez így nem megy.Sokat újítottunk.Ma már minden belefér a szexuális életünkbe.Próbálj odabújni hozzá, és olyat csinálni amit nem szoktatok.Hátha feldobja.Talán nem fog elzárkózni, utána.
ha tudnám... jó kérdés mindig vonzottak a nõk de eleinte azt gondoltam hogy csak azért mert erõs karakterek (már aki eddig tetszett) és rájuk akarok hasonlítani, aztán majd ha olyan leszek a pasik kellenek, na mára már olyan lettem én is és mégsem kellenek a pasik, szerintem még magamnak sem mertem bevallani hogy leszbi lennék...
Én igen, sokkal többet szeretnék Vele lenni.Sajnos nálunk Õ az aki kevésbé aktív.Pedig a változtatások óta jobban beindulok rá.Vele az a kis gond, hogy mindegy, hogy mit csinálok(minden extrát)akkor is a pornóra gerjed.Mindent megkap itthon, utána másnap hajnalban gyorsan letud maga egy menetet.
tegnap 11:09 Talán kéne venned pár pornós leckét. :) A pornósoknak amúgy a magabiztos személyisége a vonzó, a tökéletes testük mellett. A te tested mennyire tökéletes? :)
Pornós leckén túl vagyok.Nem tartom magam jó nõnek, de megakad rajtam a férfi szem.Elég határozott, magabiztos vagyok.Ha kell tudok védtelen cica is lenni.Nem tudom mi a jobb.Az biztos, hogy a változások után jobban szeretek a férjemmel lenni.
tegnap 17:52 Nem általános magabiztosságot értek alatta ám hanem a szexuális magabiztosságot amely a nõiességedbe illetve az ellenállhatatlan vonzerõdbe vetett hitedet jelenti amely nem azonos az önteltséggel, vagy a nagyképûséggel. Mondjuk egy ilyenbõl igazán sokat lehet meríteni!!!: http://redheadteentube.com/watch.php?tag=VGxifXTEup http://redheadteentube.com/watch.php?tag=BQRMlx6u9h A csaj nõi szemmel átlagosnak tûnhet de nekem álomszépnek néz ki, és a teste is bár nem az a telt nagyon formás, de nagyon nagyon nõies és vonzó. A viselkedése, az önbizalma pedig még rátesz egy lapáttal. A legtöbb nõ sajnálatosan csak leszólja ezt a fajta erotikát, pedig rengeteget tanulhatnának belõle hiszen ezt a férfiaknak készítik, és errõl az oldalról nézve ellenállhatatlannak ítélem meg. A nõk többsége nem érti meg hogy mi a lényeg csak azt látja hogy ott egy másik nõ aki kell õ meg nem és annyira vak hogy nem látja, rosszabb esetben nem is érdekli hogy miért vonzóbb az ilyen viselkedésû nõ. Mellesleg egy elhízottabb csaj ilyen viselkedéssel is lehet észbontóan vonzó, de a nõk ezt sem tudják, nem ismerik fel és nem is hiszik el! A hozzáálláson múlik a legtöbb!
Tévedsz, nem önteltség.Tanulni mindenbõl lehet, kell is.Tudom, hogy jó vagyok.Látom a másikon.Na ez tûnhet beképzeltnek.Hidd el nem az.Csak többször szeretném látni a párom arcán a nagy elégedettséget.A testalkat nem számít, ha magam megvagyok elégedve vele.Mert szerintem, ha jól érzem magam a bõrömbe a páromnak is tetszem.(nem vagyok molett , de voltam.Az elején azt hittem az a baj, ma már tudom nem , )
tegnap 17:00 Gyakran példálózok kocsikkal a nõk és a kapcsolatok terén, úgyhogy nézd el nekem.: Suzuki ferrari motorral vagy az új mondeo a saját motrával... Azthiszem az utóbbira szavazok. A külsõ nagyon is lényeges! A nõ teste sokféle formában izgató, de minél szebb és szexibb ívelésû az anatómia annál szebb látványt élvezetet és kielégülést nyújt ugyanazon belsõ mellett. Vannak lányok akiknek nagyon lehet csodálni a testüket, mert a formáik több mint istenien szépek, és azt a szépséget nem lehet megunni. Szóval ne becsüld le a külsõ hatalmát. Én azt vallom hogy egy nõt lehessen csodálni a szépségéért is!!! ;)
tegnap 21:42 Én is voltam férjes nõ szeretõje. De nálad hogy jött ez a férfiundor???
hát nálunk is hasonló van, én 30 férjem 40 gyerek van, 10 éve vagyunk együtt, egy ideig nagyon kívántam a szexet õ sosem igazán mert kb 2 perc alatt elmegy így csalódik magában folyton... minegy, nekem volt szeretõm egy évig állandó, szóval nem össze vissza, de egy idõ után elkezdtek érdekelni a nõk, pedig a szeretõm jó pasi volt az ágyban szóval nem a rossz tapasztalatok miatt, most már ott tartok hogy nem tudnám elviselni ha pasi érne hozzám pedig mégnem voltam nõvel... egyáltalén nem mondom hogy ez van veletek csak gondoltam leírom a tapsztalataimat, de sztem tényleg ülj le beszélgess vele derítsétek ki mi az oka mert ez nem normális 30 éves nõ igenis kívánja a szexet
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nem mondanám azt, hogy van valakije, mert szerintem nincs vagy ha van akkor azt nagyon ügyesen leplezi. Bár, hogy ideje honnan lenne rá azt nem tudom. Nincs semmiféle válság a kapcsolatunkban egyszerûen valami miatt nem érdekli a szex. Az elsõ években rengeteget szeretkeztünk, de ennek most úgy látom vége van.
én azt szoktam ilyenkor mondani, h szerintem valami párkapcsolati probléma van, ami a szexben csapódik le kire is vonatkozik a 20 életév? mókusgyilkosra? szerintem szimplán jó humorú a srác (ha srác egyáltalán), és reálisan látja a dolgokat ne ugorjunk egymásnak, emberek kérdezõ, szerinted mi lehet a probléma köztetek? mi az, amit nem tudtok megbeszélni, nincs kimondva? vagy ami olyan nagy ellentét köztettek? ami szinte kibékíthetetlen? vagy elhidegültetek? egyébként bújik hozzád? tehát az intimitás más módjai megvannak? ad-e puszit csak úgy spontán neked, megölel-e, stb. vagy ez is megszûnt a szexel együtt? szokott-e neked kedveskedni? és fordítva te ezeket megteszed-e neki?
Édesanyám (39) és a párja majdhogynem naponta szexelnek, mert édesanyám ezt igényli. 19/L
A kérdező hozzászólása: Hali. Õ nem volt sohasem az bújós típus. Nem szeret az utcán smárolni, ellenben az ágyban kevés kivételtõl eltekintve ez nem látszott. Lehet, hogy tényleg elapadt a libidója. A kérdés csak annyi, hogy mondjuk én, aki igényelném a heti háromszori együttlétet mit tegyek??
Kedves Kérdezõ! Baromira nem normális! Sok nõ pont, hogy 35-40 között kívánja mocskosul a szexet (sok férfi meg panaszkodik, hogy parancsra kell teljesíteni :D). A szex a kapcsolatban kommunikáció (is). Lehet, hogy valami olyan baja van/lett, amit szégyell, súlyos stressz érte mostanában (mondjuk errõl felteszem, tudnál), és bizony az is lehet, hogy van valakije. Javaslom, üljetek le és beszéljétek meg. Teremts ehhez romantikus körülményeket (már ha amúgy hajlik az ilyenre), így könnyebben megnyílik, ha meg van valakije, könnyebben kifakad...
törõdj bele kedves sorstárs. Marad a pornó és a hokizás. Én is ezt csinálom 4 éve...
Nem vagyok házas, de tanulok szexuálpszichológiát. Röviden: egyáltalán nem normális. 30-40 között még igencsak a csúcson vannak az emberek a nemi életükben is. Valami nem stimmel.
Nem vagyok házas és fiatal is vagyok, de ismerek elég sok házaspárt. Az egyik ismerõsöm most 41 éves nõ, 17 éve házasok a férjével és azt mondja, hogy minden egyes nap kefélne, ha tehetné és már a férje szinte menekül néha tõle. :D Úgyhogy szerintem valami probléma van, nem lehet, hogy ennyire érdektelen legyen valaki. Valamit lehet, hogy titkol, valami nyomaszthatja és ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy van valakije. 21/N.
A havi három is szánalmasan kevés lenne! A feleséged kicsit hülyeségeket beszél, vagy a te teljesítményed nem olyan, esetleg valaki más üzemelteti helyetted. Az biztos hogy a megszokás unalmassá válik és akkor az sem baj ha kimarad. Fogggalmam sincs hogy te milyen férj ember szeretõ vagy és hogy a nõd milyen csaj, illetve milyen vérmérsékletû neveltetésû nõ, de sok jót nem gondolok az általad leírtak miatt. Ha már a lelki érintkezés a figyelem és a bensõséges pillanatok is kimaradnak akkor a szexnek is kampó! Hány összenézõs szekálódós incselkedõs érdeklõdõs pillanatotok van egy hónapban mondjuk?
Nem olvastam végig az összes kommentet, lehet hogy már kiderült valahol: gyerek/baba van? Sok ismerõsnél vezetett szexuális katasztrófához a baba. Nálunk nem (mondjuk csak 5 éve vagyunk együtt), én szülés után is ugyanúgy kívántam a szexet, de nagybátyámnak ráment erre a házassága, sajnos.
Te csodálod a feleséged?Mert nekem sokat mondja a párom, hogy nagyon jól nézek ki.Zavarja, ha más is megnéz.Lehet Neked is többet kéne dicsérned.Talán nagyobb lenne az önbizalma.Úgy érezné, hogy nagyon szépnek tartod, így talán többet is nyújtana Neked minden téren.

Normális dolog, hogy egy 5éves gyerek krónikus étvágytalan? Van olyan, hogy egy ekkora gyereknek össze van szükülve a gyomra? Ha eszik is valamit, az is egy csecsemő adagja.

Szinte alig eszik valamit.Azon csodálkozom,hogy még nem betegedett le.

Legjobb válasz: Alányom is alig evett valamit, de amióta Béres cseppet adunk neki, nem gyõzünk csodálkozni az étvágyán. Levesbõl pl. mindig kétszer kér.Vacsorát meg sokszor úgy kell leállítani nehogy fájjon a hasa. És ez komoly.

Alányom is alig evett valamit, de amióta Béres cseppet adunk neki, nem gyõzünk csodálkozni az étvágyán. Levesbõl pl. mindig kétszer kér.Vacsorát meg sokszor úgy kell leállítani nehogy fájjon a hasa. És ez komoly.
Én ugyanilyen voltam, a szüleim nem gyõztek orvoshoz vinni, míg egyszer egy magán-gyerekorvos megvizsgált, írt fel valami löttyöt meg port ( fogalmam nincs, mi volt a neve ), na attól, úgy ahogy jobb lett az étvágyam, de egészen addig úgy kellett belémdiktálni mindent. Elnõttem, de úgy 10 éves korom körül. Nézetess egy teljes vérképet, lehet, hogy vashiányos, de bármi lehet.

Normális dolog, hogy egy 10 éves kisfiú még mindig az anyjával alszik, ráadásul egy ágyban? Hagy-e benne lelkileg valami nyomot?

Gondolok itt a lelki torzulásokra: szexuális stb..

Legjobb válasz: En nagyon libralis vagyok, de egy picit tenyleg idos ehhez a fiucska mar.

En nagyon libralis vagyok, de egy picit tenyleg idos ehhez a fiucska mar.
A kérdező hozzászólása: Normálist akartam írni, véletlenül "m"-el sikerült ;)
Hát szerintem nem igazán.Már ennyi idösen a saját ágyában a heje.
Szerintem ez gáz. Ha abból indulok ki, hogy a férjem vissza tud emlékezni, hogy 5 évesen mit látott a strand nõi öltözõjében és mennyire élénken él máig benne, akkor elgondolkodtató, hogy erre a szegény gyerekre mennyire rányomja bélyegét. Mondjuk Gyõzike is 15 éves koráig aludt az anyjával, de azért ne ebbõl induljunk ki. Megjegyzem az anya részérõl is beteges.

Normális dolog, hogy egy hiperaktiv gyerek anyukája nem szól rá a gyerekre percenként, azt állítja, hogy a maga nyugalma érdekében csakis veszélyesebb dolgokért szól, mert különben egész nap idegesen kiabálhatna, mert a gyerek állandóan zavaró?

Jól gondolom,hogy például egy nagybevásárlóközpontban igenis viselkedjen a hiperaktiv gyerek is normálisan,vagy különben vigyék haza ?

Legjobb válasz: Vedd át a nevelését egy hétre, és megváltozik a véleményed én úgy gondolom.

Vedd át a nevelését egy hétre, és megváltozik a véleményed én úgy gondolom.
Látom te se láttál még közelrõl gyereket sem, nem hogy hiperaktív gyereket. Minél jobban veszekszel vele, annál inkább fogja csinálni, annál jobban felhergeled. Kinek mi a normális viselkedés? Nehogy már egy gyerek ne mehessen el egy boltba, mert az téged zavar?????
Igen az édesanya jól kezeli a dolgot, ugyanis hiába üvöltene vele, egyszerûen a gyermek mentalitása ilyen. Mégis mit követett el a gyermek, amivel zavart másokat? Ugyanis én igaz nem hiperaktív, de eléggé aktív gyerekekkel is találkoztam, engem nem zavart, valószínû avval van a baj, hogy nem az illetõ nincs oda a gyermekekért.
Miért zavar az téged, ha túlzottan mozgékony, türelmetlen a más gyereke? Gondolom anyukája nem engedte, hogy fellökjön Téged vagy ócsároljon Téged. Szerinted ha fegyelmez a gyerek anyja folyamatosan egy hiperaktívot, pláne ilyne izgalmak között, mint a bevásárlóközpont, máris vigyázba dobja magát? Hát nem, sõt! Nézz utána a hiperaktivitásnak. egyáltalán a gyerekeknek.
Könnyû kívülrõl okosnak lenni. Azt hiszem, nincs is gyereked. Nekem nem hiperaktív a kislányom, "csak" 3 éves és a kor összes jellemzõje megtalálható a viselkedésében. Szerinted, hogy járjon vásárolni az anyuka, ha nem tudja kire bízni a gyerekét? Lehet még neked is hiperaktív gyereked, akkor ne felejtsd el ezt a kérdést :-(
Abszolút semmihez semmi köze, de basszus, csak fele annyi tolerancia lenne a társadalomban minden más "mással" (melegekkel, kutyásokkal, akárkivel) szemben, mint a hiperaktív gyerekek helyzetet telibeszaró anyukáival szemben :)
A kérdező hozzászólása: Túlzott mozgékonyságra , türelmetlenségre , nyugtalan viselkedésre gondolok, hogy joggal elvárható , hogy másokat ezekkel ne zavarjanak.
Normális, ha a hiperaktív gyereket nevelõ anyuka minden héten többször is feltesz provokatív kérdéseket? Ne haragudj, de tényleg nem tudom felfogni, miért jó ez neked.
Könyvtárban elvárható. Milyen környezetben történt a számodra zavaró incidens? Mert megértem, hogy téged zavarhat a dolog valószínûleg engem is zavarna, de egy hiperaktív gyerekkel szemben, ki kell terjeszteni a tûréshatárt. Gondolj arra, hogy szerencsés vagy, amiért a te gyereked nem küzd ezzel az állapottal.
Ja, bevásárlóközpontban. Bocsi. Ha nem borogat le dolgokat stb..., akkor semmi gond. Az, hogy ugrál, meg hangosabb, szerintem megbocsájtható.
"nem szól rá a gyerekre percenként, azt állítja, hogy a maga nyugalma érdekében csakis veszélyesebb dolgokért szól" Talán mert a hiperaktív gyerek NEM KÖVETETT EL SEMMIT!!! A veszélyesebb dolgokért azért kell szólni, mert VESZÉLYESEK. Vagy te örültél volna, ha a szüleid perceként a fejedhez vágják, hogy idióta nyomorék vagy fejezd be amit csinálsz, stb? Eléggé besavanyodott ember lehetsz... Akinek súlyosabb problémái vannak: pl. hajléktalanok, szellemi fogyatékosok, testi fogyatákosok, nyugdíjasok - õket megölnéd, csak mert útban vannak, zavarnak?

Sürgõs gond a TV készülékemmel! Az normális dolog hogy egy LG TV nem vesz fel áramot?

LG 24MA53 TVrõl van szó. Fél évig jól mûködött, de volt egy hosszabb (egész napos) áramkimaradás és lehet hogy az tett oda neki. Vagy az hogy minden reggel azt használom "ébresztõnek" (az automat bekapcsolással a csatornákra) nem tudom. Bedugom és nem kapcsol be nem világít a piros lámpa a zsinór sincs megtörve bedugtam már kb 5x mindenhova amit lehetett de semmi. Valami ötlet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!