Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog hogy 17 vagyok, és (3 db)

Normális dolog az, hogy 17 vagyok, és már férjhez mennék?

Legjobb válasz: Hát, a két elõzõ válasz között van az igazság. Leginkáb attól függ, hogy mennyire komoly a dolog, mert a bulizás utólag tényleg hiányolhatod. És 1-2 gyerek mellett, bajos egyetemre járni, vagy bulizni.

nem normális, csak szerelem, de elmúlik:D
Szia!Szerintem nem a kor a lényeg!ha tényleg ezt akarjátok miért ne!én 19 éves vagyok és 4 évve van párkapcsolatom és nekem is most kérte meg a kezemet!és igent mondtam de igaz nem most lessz esküvö hanem egy kicsit késöbb!!De azért drukolok neked!Szia
Hát, a két elõzõ válasz között van az igazság. Leginkáb attól függ, hogy mennyire komoly a dolog, mert a bulizás utólag tényleg hiányolhatod. És 1-2 gyerek mellett, bajos egyetemre járni, vagy bulizni.
ELég korai, mert még magad is gyerek vagy. Gondolod át jól! A döntés rajtad áll!
Ne tedd! Nem véletlenül van az, hogy a tõlünk nyugatabbra fekvõ országokban 21 év a nagykorúság alsó határa, ezt sem véletlenül találták ki... Még érned kell mind testileg, mind lelkileg, és egy házasságból nem lehet csak úgy hipp-hopp kiszállni: felelõssége van ennek a döntésnek. Gondold át még egy jó párszor!
Az isten szerelmére! Nehogy elroncsd az életed ilyen fiatalon! A függetlenség mindennél értékesebb!
CSAK A SZÍVEDRE HALLGASS!!!!!! ÉN SZORÍTOK NEKED:) Bízz magadban, ne mások tanácsára alakuljon az életed. A SORSOD a Te kezedben van!
Szerintem minden ember saját magát ismeri a legjobban, tehát mi itt neked mondhatunk bármit, ha te úgy érzed, hogy neked ez lenne a legjobb akkor ne habboz hanem tedd meg. nem fogod megbánni hidd el.;)
Mar ne is haragudj , de szerintem nem normalis!! Suli!tanulas!szorakozas!ezzel mikor akarsz foglalkozni ?majd ha elvalsz?!!egy kicsit jobban atkellene gondolni a dolgot!szerintam a szuleid se mondanak mast!
NE HALGASS AZ ELÓZÓRE! valszeg õ nem tehette meg. ÉLJ AZ ALKALOMMAL. ha a srác megkér, akkor ne hagys eluszni az alkalmat. én most szakitottam a barátommal 2 év után, és majd belehalok. ha tõlem kérdezte volna meg, akkor igent mondtam volna. a te barátod komolyan gondolja? mert ha igen, akkor ne hagyd ki az alkalmat, KÖNYÖRGÖM... erre van egy mondás: Jobb megtenni és megbánni, mint magbánni aztt, hogy nem tetted meg...
Szia! Szerintem ezt neked kell eldönteni. Én egy hete mentem férjhez 20 évesen, 3 éve vagyunk együtt a párommal és nagyon jól érzem magam, Ne hagyd hogy bárki beleszóljon az életedbe. Attól hogy férjhez mész még tudsz iskolába járni, én is fõiskolás vagyok. A házasság nem azt jelenti hogy rögtön gyereket szülsz, bár én már nagyon vágyok egy babára de elõbb az iskola, utána a munka hogy késõbb majd mindent meg tudjunk adni a picinek.
Én is 17 vagyok, eddig elég nehezen képzeltem el, hogy vki ilyen korán elkötelezze magát. Azonban a mostani barátommal más a helyzet... tudom, hogy õ kell és vele szeretnék lenni. :) Még nem akarok megházasodni, ráérünk pár év múlva. Szerintem ti is várjatok még! Magatoknak ártanátok a házassággal. Tanulj, bulizz, éld az életed! Az a mi dolgunk. :D

17 hetes terhes vagyok, az normális dolog, hogy nem tudok ülni hosszú ideig nagyon nyom és ha fel akarok állni fáj a farok csontom. Ügye ez nem jelenti azt, hogy baj lenne?

Legjobb válasz: Szia! 20hetes terhes vagyok. Ez a probléma már szinte az elejétõl kezdve elkísér. Fõleg ha sokat mozgok vagy guggolok. A nõgyógyász azt mondta, kérdezzem meg a háziorvost. A háziorvos azt mondta, kérdezzek meg egy ortopédust. Az ortopédus aztán csinált egy ultrahangot, mert hogy terhesen ez az egyetlen vizsgálat, amit meg tud csinálni. Ebbõl azt látta, hogy nagy baj nincs (nincs folyadék, vagy mi), fájdalomcsillapítót a terhességem miatt nem tud adni, azaz semmit sem, csak annyit tud ajánlani, hogy feküdjek a bal oldalamon (mert nekem ez csak a jobb oldalon fáj) és tegyek párnát a térdeim közé. Ezt csinálom is. Meg megkérdeztem, hogy ezzel járhatok-e terhes jógára. (Mivel nincs folyadék:igen.) Járok terhes jógára és fõként a bal oldalamom alszok kispárnával. Sokat pihenek és így sokkal jobb. Kevesebbszer fáj. RÖVIDEN: menj el egy ortopédushoz (háziorvosi beutaló kell hozzá, vagy priváthoz kell menni) és majd õ segít. Vagy próbáld ki, ami nekem segített. Minden jót!

Szia! 20hetes terhes vagyok. Ez a probléma már szinte az elejétõl kezdve elkísér. Fõleg ha sokat mozgok vagy guggolok. A nõgyógyász azt mondta, kérdezzem meg a háziorvost. A háziorvos azt mondta, kérdezzek meg egy ortopédust. Az ortopédus aztán csinált egy ultrahangot, mert hogy terhesen ez az egyetlen vizsgálat, amit meg tud csinálni. Ebbõl azt látta, hogy nagy baj nincs (nincs folyadék, vagy mi), fájdalomcsillapítót a terhességem miatt nem tud adni, azaz semmit sem, csak annyit tud ajánlani, hogy feküdjek a bal oldalamon (mert nekem ez csak a jobb oldalon fáj) és tegyek párnát a térdeim közé. Ezt csinálom is. Meg megkérdeztem, hogy ezzel járhatok-e terhes jógára. (Mivel nincs folyadék:igen.) Járok terhes jógára és fõként a bal oldalamom alszok kispárnával. Sokat pihenek és így sokkal jobb. Kevesebbszer fáj. RÖVIDEN: menj el egy ortopédushoz (háziorvosi beutaló kell hozzá, vagy priváthoz kell menni) és majd õ segít. Vagy próbáld ki, ami nekem segített. Minden jót!
Szia! Én jelenleg a második babámat várom, és mind a 2 terhességemnél elkísér ez a probléma... Ha leülök, alig tudok felállni, egyszerûen mintha beragadna derekam, a farokcsontom, a csípõm, mindenem! Kínszenvedés kiegyenesedni! A szülés után teljesen elmúlt. Most a 2. terhességgel ugyanígy elõjött!

Az lehetséges, hogy az ovu teszt a 15, 16, 17 és 18. napon is pozitív? Ez normális dolog? Ma vagyok a 19. napomon.

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.

Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.
A kérdező hozzászólása: A 14. napon kezdtem tesztelni.A 14. napon halvány volt a tesztcsík, a 15. napon egyforma volt, a 16. 17. és 18. napon pedig a tesztcsík jóval erõsebb volt.Mi lehet ez?A múlt hónapban csak két napig volt pozitív.Gond lehet?
Két napig nekem is pozitív szokott lenni, de a négy nap ezért fura. Végülis ha ma már nem lesz pozitív, akkor elméletileg az ovuláció megtörtént. Ha együtt voltatok minden nap, vagy legalább kétnaponta, akkor úgyis telibe találtátok. Reméljük összejön!
terhességet is jelezhet az ovuteszt!Jósnak is szokták nevezni!Max két napig lehet pozitív az ovuteszt, szerintem baba van a dologban, csinálj egy terhességi tesztet! szorítok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!