Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog hogy 17 vagyok, (5 db)

dehogyis gond :D én is pont most néztem végig a film+on megint az egyik részt :D (22/L) :)
Én is szeretem. :D 15/L
énis :D 15/L
mindenkinek van kedvenc filmje:) ha neked az jön be akk válald fel nyugodtan:) ne törõdj ilyen téren mások véleményével azt nézel amit akarsz:D
Akkor mit mondana az ismerõsöd a páromra? Megrögzött Star Wars rajongó gyerekkora óta. Egy csomó bábuja, szobra van, 3 fénykardja.
a star wars egy egyedi nagyszerû alkotású film, ami szinte már kultusz.én 15 vagyok, egy egy éve rajongok érte brutálisan(kisebb koromban is szerettem, csak nem pár részt láttam benne) és felér minden eddigi nagy sztorival.ezt twilight sagat is beleértem, ami egy nagy szart sem ér. lehet, hogy régi, de fantasztikus, és tanulságos is.ráaádsul hayden irtó helyes benne... ai nem szerenté, az csak lány lehet, aki nem szereti a lövöldözõs filmet. a star wars sosem fog lejárni, a bátyám 20éves haervaji is a Clone Wars animációs meésrõl dumcsiznak. amerika egy nagy híressége, õk biztos nagyon büszkék rá. ezért nem nagyon szeretem magyarországot se, youtobe on fenn van egy csomó videû star wars felvonulásokról(2009_2010) bennük legalább van egy kis becsülés.õ.vagymi.
Én 23 vagyok, és ismerek más hasonló korúakat is, akik SW-rajongók. Az ismerõseidnek más íz ízlése, ennyi. Hozzátenném: a tiéd a jó :)

Normális dolog az, hogy 17 vagyok, és már férjhez mennék?

Legjobb válasz: Hát, a két elõzõ válasz között van az igazság. Leginkáb attól függ, hogy mennyire komoly a dolog, mert a bulizás utólag tényleg hiányolhatod. És 1-2 gyerek mellett, bajos egyetemre járni, vagy bulizni.

nem normális, csak szerelem, de elmúlik:D
Szia!Szerintem nem a kor a lényeg!ha tényleg ezt akarjátok miért ne!én 19 éves vagyok és 4 évve van párkapcsolatom és nekem is most kérte meg a kezemet!és igent mondtam de igaz nem most lessz esküvö hanem egy kicsit késöbb!!De azért drukolok neked!Szia
Hát, a két elõzõ válasz között van az igazság. Leginkáb attól függ, hogy mennyire komoly a dolog, mert a bulizás utólag tényleg hiányolhatod. És 1-2 gyerek mellett, bajos egyetemre járni, vagy bulizni.
ELég korai, mert még magad is gyerek vagy. Gondolod át jól! A döntés rajtad áll!
Ne tedd! Nem véletlenül van az, hogy a tõlünk nyugatabbra fekvõ országokban 21 év a nagykorúság alsó határa, ezt sem véletlenül találták ki... Még érned kell mind testileg, mind lelkileg, és egy házasságból nem lehet csak úgy hipp-hopp kiszállni: felelõssége van ennek a döntésnek. Gondold át még egy jó párszor!
Az isten szerelmére! Nehogy elroncsd az életed ilyen fiatalon! A függetlenség mindennél értékesebb!
CSAK A SZÍVEDRE HALLGASS!!!!!! ÉN SZORÍTOK NEKED:) Bízz magadban, ne mások tanácsára alakuljon az életed. A SORSOD a Te kezedben van!
Szerintem minden ember saját magát ismeri a legjobban, tehát mi itt neked mondhatunk bármit, ha te úgy érzed, hogy neked ez lenne a legjobb akkor ne habboz hanem tedd meg. nem fogod megbánni hidd el.;)
Mar ne is haragudj , de szerintem nem normalis!! Suli!tanulas!szorakozas!ezzel mikor akarsz foglalkozni ?majd ha elvalsz?!!egy kicsit jobban atkellene gondolni a dolgot!szerintam a szuleid se mondanak mast!
NE HALGASS AZ ELÓZÓRE! valszeg õ nem tehette meg. ÉLJ AZ ALKALOMMAL. ha a srác megkér, akkor ne hagys eluszni az alkalmat. én most szakitottam a barátommal 2 év után, és majd belehalok. ha tõlem kérdezte volna meg, akkor igent mondtam volna. a te barátod komolyan gondolja? mert ha igen, akkor ne hagyd ki az alkalmat, KÖNYÖRGÖM... erre van egy mondás: Jobb megtenni és megbánni, mint magbánni aztt, hogy nem tetted meg...
Szia! Szerintem ezt neked kell eldönteni. Én egy hete mentem férjhez 20 évesen, 3 éve vagyunk együtt a párommal és nagyon jól érzem magam, Ne hagyd hogy bárki beleszóljon az életedbe. Attól hogy férjhez mész még tudsz iskolába járni, én is fõiskolás vagyok. A házasság nem azt jelenti hogy rögtön gyereket szülsz, bár én már nagyon vágyok egy babára de elõbb az iskola, utána a munka hogy késõbb majd mindent meg tudjunk adni a picinek.
Én is 17 vagyok, eddig elég nehezen képzeltem el, hogy vki ilyen korán elkötelezze magát. Azonban a mostani barátommal más a helyzet... tudom, hogy õ kell és vele szeretnék lenni. :) Még nem akarok megházasodni, ráérünk pár év múlva. Szerintem ti is várjatok még! Magatoknak ártanátok a házassággal. Tanulj, bulizz, éld az életed! Az a mi dolgunk. :D

17 hetes terhes vagyok, az normális dolog, hogy nem tudok ülni hosszú ideig nagyon nyom és ha fel akarok állni fáj a farok csontom. Ügye ez nem jelenti azt, hogy baj lenne?

Legjobb válasz: Szia! 20hetes terhes vagyok. Ez a probléma már szinte az elejétõl kezdve elkísér. Fõleg ha sokat mozgok vagy guggolok. A nõgyógyász azt mondta, kérdezzem meg a háziorvost. A háziorvos azt mondta, kérdezzek meg egy ortopédust. Az ortopédus aztán csinált egy ultrahangot, mert hogy terhesen ez az egyetlen vizsgálat, amit meg tud csinálni. Ebbõl azt látta, hogy nagy baj nincs (nincs folyadék, vagy mi), fájdalomcsillapítót a terhességem miatt nem tud adni, azaz semmit sem, csak annyit tud ajánlani, hogy feküdjek a bal oldalamon (mert nekem ez csak a jobb oldalon fáj) és tegyek párnát a térdeim közé. Ezt csinálom is. Meg megkérdeztem, hogy ezzel járhatok-e terhes jógára. (Mivel nincs folyadék:igen.) Járok terhes jógára és fõként a bal oldalamom alszok kispárnával. Sokat pihenek és így sokkal jobb. Kevesebbszer fáj. RÖVIDEN: menj el egy ortopédushoz (háziorvosi beutaló kell hozzá, vagy priváthoz kell menni) és majd õ segít. Vagy próbáld ki, ami nekem segített. Minden jót!

Szia! 20hetes terhes vagyok. Ez a probléma már szinte az elejétõl kezdve elkísér. Fõleg ha sokat mozgok vagy guggolok. A nõgyógyász azt mondta, kérdezzem meg a háziorvost. A háziorvos azt mondta, kérdezzek meg egy ortopédust. Az ortopédus aztán csinált egy ultrahangot, mert hogy terhesen ez az egyetlen vizsgálat, amit meg tud csinálni. Ebbõl azt látta, hogy nagy baj nincs (nincs folyadék, vagy mi), fájdalomcsillapítót a terhességem miatt nem tud adni, azaz semmit sem, csak annyit tud ajánlani, hogy feküdjek a bal oldalamon (mert nekem ez csak a jobb oldalon fáj) és tegyek párnát a térdeim közé. Ezt csinálom is. Meg megkérdeztem, hogy ezzel járhatok-e terhes jógára. (Mivel nincs folyadék:igen.) Járok terhes jógára és fõként a bal oldalamom alszok kispárnával. Sokat pihenek és így sokkal jobb. Kevesebbszer fáj. RÖVIDEN: menj el egy ortopédushoz (háziorvosi beutaló kell hozzá, vagy priváthoz kell menni) és majd õ segít. Vagy próbáld ki, ami nekem segített. Minden jót!
Szia! Én jelenleg a második babámat várom, és mind a 2 terhességemnél elkísér ez a probléma... Ha leülök, alig tudok felállni, egyszerûen mintha beragadna derekam, a farokcsontom, a csípõm, mindenem! Kínszenvedés kiegyenesedni! A szülés után teljesen elmúlt. Most a 2. terhességgel ugyanígy elõjött!


Szerintetek mennyire normális ez a dolog hogy manapság a 14-17 éves lányoknak 20-28 éves barátjuk van? Vagy csak engem zavar ez?

Kiszemeltem egy lányt dumálgattunk kiderült van barátja.17éves a lányka és 25éves a barátja.Kissé ledöbbentem tehát felejt?ssé vált..

Legjobb válasz: Egy 18 évessel is ugyanazt csinálnák, csak felelõtlenebbül.

Egy 18 évessel is ugyanazt csinálnák, csak felelõtlenebbül.
sztem se normalis. dehat nekik is vannak szüleik, majd közbelépnek.
az ilyenek kiélt ribik lesznek 25 éves korukra
igen, 15 évesen összeálltam egy 22 évessel, bratyóm haverja..., egyébként tudod...szerelmes lettem, és akkor nem azt nézi az ember, hogy hûûû most hány év van köztünk...! Egyébként kifejtettem, hogy nem feküdtem le vele...! A legtöbb hapsi 18 éves kora fölött válik éretté egy komoly párkapcsolatra...sajnos...! Anyám késõbb tudta meg, hogy járunk, aggódott, de egyrészt mivel ismerte már valamennyire tesómon keresztül illetve tudta, hogy érett gondolkodású vagyok és megbízott bennem...!
én 19 vagyok és 26 a barátom, és megmondom õszintén, hogy sosem szerettem a saját korosztályomat, mert a fiúk tényleg lassabban érnek... Egyébként attól, hogy egy fiatal csaj idõsebb fiúval jár, nem feltétlen jelenti azt, hogy le is fekszik vele egybõl... 15 voltam, amikor megismertem a jelenlegi páromat...és 18 voltam, amikor lefeküdtem vele... Szóval nem kéne ítélkezni és pálcát törni mások felett:D
Mert ezek agyilag elmaradt pasik, akik tudják, hogy el felnõtt, huszonéves nõnek nem tudnának megfelelni. A naiv kis lányokat jobban ki lehet használni.
utolsó, de sajnos a legtöbb esetben ugy van.. de te meg 15 évesen összeálltál 1 22 éves pasival?? nekem az öregnek számitott még 18 évesen is!! nem h 15.. hol voltak akkor a szüleid??
engem már régen kiraktak volna.. pedig én is megbizható vok.
nem engem is zavar, sok a tiniku.rva ez a nagy büdös helyzet!
ez engem is roppantul zavar. aztán az iylen lányok meg azzal jönnek, hogy a korukbeli fiúk nem normálisak...hát mert mindig az iylen beképzelt divatmajmokba szeretnek bele, akiknek egy numerára kell egy lány és utána dobják..a normális fiúknak már esélyt se adnak mert az nem menõ. tisztelet a kivételnek! akik meg 20-28 évesen egy tizenévessel kezdenek, azok vagy szeretnének d.gni egyet olyannal aki könnyen kapható, vagy olyan lúzerek, hogy korukbeli nõt nem találnak ezért menekülnek a könnyen kapható tinicsajokhoz, akik ennek nagyon örülnek mert mutogathatják hogy érett pasijuk van meg minden, beleélik magukat az örökké tartó igaz szerelembe, utána meg ha dobja õket a pasi csodálkoznak...ez vicces.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) Örülök hogy nemcsak én látom így Szerintetek 17 évesen van esélyem a korombeli csajoknál vagy nekik mindenképp idõsebb kell?
Hát én meg nem értem miért kell ennyire felfújni a dolgot. Én is 17 voltam, amikor megismertem a barátomat, aki akkor 26 volt. (Gondolom, ha egy évvel késõbb, 18 évesen ismerem meg, senkinek nem lenne ellene kifogása). Az én szüleim sosem ellenezték. Sokszor találkoztak vele, tisztelettudó, megbízható, komoly férfinek ismerték meg, így nem lehetett ellene kifogásuk. Én mindig is érettebb voltam a koromnál, így elég ostobaság is lett volna elvárni tõlem, hogy egy komolytalan, szintem alatt lévõ fiúcskával kezdjek kapcsolatot, aki képtelen távlati célokat gyártani. Azóta eltelt 6 év, házasok vagyunk, szeretjük egymást és most fog megszületni az elsõ babánk. Egy korombeli, 23 éves srác (legalábbis a többség) még nem gondolkozik házasságban és gyerekekben, én viszont már vágytam erre. Inkább igazítanám másokhoz az életem, várjak a családalapítással, mikor nem érzem szükségét, legyek olyannal, aki képtelen komoly gondolatokat megfogalmazni, csak azért, hogy a külvilág maradi gondolkodású emberkéi boldogok legyenek? Nekem fontosabb a mi boldogságunk és ez nem kortól függõ dolog.
Manapság?? Régen is így volt... 14 évesen férjhez adták a lányokat, és nem holmi sihederkhez, hanem férfiakhoz, akiknek mer van állása, stb... Manapság mindenen manapságoznak emberek :D
Én apukmnak már az is baj, hogy egy évvel idõsebb a barátom, és beállt a McDrive-ba gyalog -.-"
A korkülönbség önmagában nem baj, csak helyén kell kezelni. Lányok szívesen emlegetik, hogy "õk már érettek" és bár valóban testileg biztosan hamarabb érnek és ~15 éves korig van is elõnyük a fiúkkal szemben (max 1 év), az 18 éves korra már teljesen eltûnik. Ehhez jön, hogy egy lány sokszor keres kvázi védelmezõt, nagyon férfias férfit (vagy számára annak tûnõt), ezért kifejezetten szívesen kezd egy idõsebb sráccal. Persze ez a srácnak is imponál, hiszen a lányok -bármennyire állítják, hogy mennyire érettek- ilyenkor még könnyen irányíthatók, terelhetõek, így a srácok igényeiknek megfelelõen tudják alakítani a kapcsolatot. Ez nem jelenti feltétlen, hogy bármi gond van, csak tényleg észnél kell lenni. Nálunk is van korkülönbség, nem is kicsit, csak az ellenkezõ irányba. És azt sok év távlatából is tudom, hogy én tényleg érettebb voltam a kortársaknál. De azért elõjött ezer apró dolog, amibõl probléma lett, van és ezeket nehéz lesöpörni az asztalról.

Az lehetséges, hogy az ovu teszt a 15, 16, 17 és 18. napon is pozitív? Ez normális dolog? Ma vagyok a 19. napomon.

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.

Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.
A kérdező hozzászólása: A 14. napon kezdtem tesztelni.A 14. napon halvány volt a tesztcsík, a 15. napon egyforma volt, a 16. 17. és 18. napon pedig a tesztcsík jóval erõsebb volt.Mi lehet ez?A múlt hónapban csak két napig volt pozitív.Gond lehet?
Két napig nekem is pozitív szokott lenni, de a négy nap ezért fura. Végülis ha ma már nem lesz pozitív, akkor elméletileg az ovuláció megtörtént. Ha együtt voltatok minden nap, vagy legalább kétnaponta, akkor úgyis telibe találtátok. Reméljük összejön!
terhességet is jelezhet az ovuteszt!Jósnak is szokták nevezni!Max két napig lehet pozitív az ovuteszt, szerintem baba van a dologban, csinálj egy terhességi tesztet! szorítok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!