Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog ha terhesség (3 db)

Egy hónapos terhesség esetén normális dolog, ha görcsöl a hasam?

2001. évben Stevens Johnson Syndromát állapítottak meg nálam. Most 1 hónapos terhes vagyok és iszonyatosan görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Ez velem is elõfordult! Jelezd a nõgyógyászodnak. Az enyém B-vitamint javasolt és segített is.

Ez velem is elõfordult! Jelezd a nõgyógyászodnak. Az enyém B-vitamint javasolt és segített is.

Normális dolog az, ha terhesség alatt nagyon hullik a hajam?

Legjobb válasz: Szerintem vitaminhiányod lehet, emlitsd meg az orvosodnak.

Szerintem vitaminhiányod lehet, emlitsd meg az orvosodnak.

Normális, ha a terhesség elején meg voltam győződve arról, hogy szó sem lehet apás szülésről, most meg már inkább az ellenkezőjére hajlok? 25. hétben vagyunk és egyre többet foglalkoztat a dolog.

Csak akkor lehet bent a papa, ha vmilyen tanfolyamot elvégzett vagy nem muszály hozzá??

Legjobb válasz: Szia! Nem kell hozzá semmilyen tanfolyam. Szerintem egyre több kórházban divat az apás szülés. Azért ahol szülni fogsz kérdezz rá hogy a párod is bent lehet-e. Mostanában már nagymamás szülés és barátnõs szülésrõl is hallottam.

Szia! Nem kell hozzá semmilyen tanfolyam. Szerintem egyre több kórházban divat az apás szülés. Azért ahol szülni fogsz kérdezz rá hogy a párod is bent lehet-e. Mostanában már nagymamás szülés és barátnõs szülésrõl is hallottam.
Normális, én is hasonlóképpen voltam. Nagyon jó volt, hogy velem volt a párom, így utólag el sem tudom képzelni, milyen lett volna egyedül végigcsinálni az egészet. Amúgy nem kell semmit hozzá elvégezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!! Szegeden fogok szülin, remélem, bent lehet Õ is!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!