Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog ha már a (31 db)

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Normális dolog, ha a nőkkel kapcsolatos sok kudarcom után már nemhogy érdekelnek, hanem legszívesebben nyakon tudnék egyet vágni?

Legjobb válasz: Nem normális dolog. Amúgy, ha tényleg nem érdekelnének, nem írnál ki két naponta ilyen kérdéseket ugyanazzal a szöveggel. Látom, kicsit figyelem hiányos vagy, ezért kiírsz ilyen ostoba kérdéseket, azt várod, hogy elkezdjenek gyõzködni, amire válaszul Te leírhatod az össze búdat-bánatodat.

Nem normális dolog. Amúgy, ha tényleg nem érdekelnének, nem írnál ki két naponta ilyen kérdéseket ugyanazzal a szöveggel. Látom, kicsit figyelem hiányos vagy, ezért kiírsz ilyen ostoba kérdéseket, azt várod, hogy elkezdjenek gyõzködni, amire válaszul Te leírhatod az össze búdat-bánatodat.
nyakon vernéd a nõket?igazi férfi vagy, öcsém :D
Nem normális dolog. Másoknak is vannak kudarcai az életben, nõkkel, férfiakkal, a fõnökkel, a szomszéddal, mégse éreznek késztetést hogy nyakon verjék õket. (Vagy legalábbis nem állandó ez a késztetés, hanem pillanatnyi, idegességbõl fakadó.) Benned jól látszik, hogy állandósult ez az érzés, és utálod a nõket. Mindet, egytõl egyig. Hát most mit mondjak? Nem fogok hazudni! Nem véletlen hogy nincs/nem lesz párod... Valaki jobb ha nem szaporodik. Amilyen agresszív jegyeket mutatsz, jobb ha nem is kerülsz nõk közelébe. Találd meg másban a boldogságot, keress egy hobbit magadnak, légy nyitott, és hátha a szerelem is egyszer megtalál. (Bár ilyen hozzá állással kizártnak tartom)
Az hogy van rossz tapasztalatod, az normális, az hogy nyakon vernél egyet, az meg szánalmas, nekem is vannak rossz tapasztalataim...normális lányokkal, normális helyen kell ismerkedni, senki sem kényszerít bele az ismerkedésbe, talán a te stílusoddal is gond lesz itt, annyira szeretem, mikor csak a nõk a hibásak, mert a pasi idiótákkal ismerkedik.....
Csak a 2., és a 3. válaszolót tudom megerõsíteni, a nyakon verés, meg elég szánalmasnak hangzik! Na vajon miért nem jön össze? Mert ha béna vagyok, könnyebb mást hibáztatni, az szebben jön ki! Ja, és pasi vagyok!
Megértem a frusztrációdat, én is korrekt pasi vagyok és mindig megszívtam, de azért még hiszek a sikerben. AZ egyik kérdésemnél egy srác leírta a nõi-férfi hozzáállást, engedelmeddel bemásolnám: Mindkét nem egyformán ostoba tud lenni, csak másképp. Ez is, mint minden más az egyéni intelligencia függvénye. Még a problémák is hasonlóak: mindkét nem gyáva ahhoz, hogy õszinte legyen, csak a nõk azért, mert félnek, hogy megbántanak valakit (így majd inkább megbántják kétszeresen, amikor kiderül), a férfiak azért, mert félnek, hogy bizonytalannak látszanak majd, és leomlik a szánalmas kis macsó image-ük. A bizonytalanságból eredõ féltékenykedés és kisajátítás, amikor a férfiak nem engedik a nõt egyedül sehová és minden pasira kutyákat uszítanak, aki beszélgetni mer a csajjal, illetve amikor a csajok azonnal apokaliptikus hisztit csapnak, ha a fickó véletlen rápillantott egy másik nõre az utcán, vagy ne adj' isten odáig merészkedett, hogy like-olja egy lány haverja képét. Az egyoldalú és következetlen elvárások, amikor a pasi elvárja, hogy a nõ jó háziasszony legyen, ráadásul mindent úgy csináljon, mint anyu, az ágyban is legyen pornósztár, de persze a fickó meg ugyanúgy éli tovább a mindennapjait, mint azelõtt, és egy szemernyi változtatást sem eszközöl. A nõknél is megvan ugyanez, csak õk éppen törõdést, biztonságot, gyengédséget, megértést, türelmet, odafigyelést és érzékenyéget várnak el, miközben cserébe semmit sem nyújtanak. Sok pasi képes megcsalni a feleségét, miközben õ éppen a pár napos közös gyereket szoptatja, csak mert nem bír ki pár hetet szex nélkül, míg sok nõ meg egyoldalúan eldönti, hogy a pasija egy büdös féreg, ha akkor is kívánja a szexet, amikor õ nem. Mindkét nem esetén találni olyat, aki annyira önbizalomhiányos, hogy önkéntes papucsként funkcionál a párja részére. A férfiak az õsi ösztönöket, a nõk a szerelmet szajkózzák, ha éppen meg akarnak magyarázni valamit, amit nem lehet. A férfiak érzéketlenek, a nõk túlérzékenyek. A férfiak annyira bele tudnak feledkezni a racionális céljaikba, hogy rá sem szarnak a párjukra, a nõk pedig annyira alulmotiváltak tudnak lenni e téren, hogy hobbijuk sincs, inkább csak a pasit hívogatják egész nap. A férfiak hazudoznak, hogy szexet kapjanak, a nõk meg még el is hiszik; aztán meg a férfiak lenézik a nõket, mert irányíthatók, átverhetõk, a nõk meg gyûlölik a férfiakat, mert csak kihasználják õket. A férfiak szidják a nõket, mert csak a bunkókra buknak, miközben nem értik meg, hogy nem ezeknek a nõknek kell megfelelni. A nõk szidják a bunkó pasikat, és soha nem kapcsolnak, hogy õk azok, akik sorra rosszul választanak. A férfiak demagógok, mert vágynak a szexre, a sok partnerre, de mocskos r1bancnak tartják, aki le is fekszik velük. A nõk is demagógok, mert szidják a pasikat, hogy "csak a farkuk irányítja õket", miközben õk pontosan ugyanezt csinálják, csak õk szerelemnek nevezik, és szerintük így már tök más. Egyik nem sem különb a másiknál, csak vannak intelligens és unintelligens emberek. F25
Inkább önts rá egy vödör trágyalevet. A nyakonvágás garázdaság és közvádas, a trágyalé pedig tettleges becsületsértés, ami magánvádas, és így illetékköteles. Annyit meg nem fog neki megérni.
Szerintem nem normális, ha kivétel nélkül minden csaj elutasított annak oka van, persze lehet rossz merítés, talán más körbõl kellene ismerkedni. Le kéne vezetni ezt a fusztrációt mielõtt még nagyobb mértékû agresszióba csap át, sport vagy valami hobbi, ki tudja ha sikeres leszel benne talán több önbizalmat is adhat.
ma 14:02 Szerintem meg azért ilyen ellenségesek a válaszolok, mert én is 1000x válaszoltam már hasonló kérdésre, ahol ha jó tanácsokat kap a kérdezõ, pont lecarja, vagy nem is reagál rá, mondván hogy tökmindegy ki mit ír, úgyse lesz az életben normális barátnõje......és csak ahhoz ért, hogy kudarcai, csalódásai miatt a nõi nemet jelölje meg, mint kiváltó okot, ebben az esetben, viszont nem értem a csodálkozást, hogy felháborodást kelt a kérdés......
ma 14:02 Te mirõl beszélsz? Naponta jelennek meg az ilyen kérdések, amiket azért tesz ki az illetõ, mert haragszik egy, vagy két nõre, és szeretne azon élvezkedni, hogy mennyire vele együtt szapulják a hasonló gondolkodású pasik a nõket! Amúgy ha tényleg lecarja a nõket, legyen meleg, és akkor nem kell nõkkel érintkeznie. K.rva egyszerû......
Bölcs maradtál volna, ha hallgattál volna. Egy ember sem lesz meleg azért, mert csalódott a nõkben. A melegség genetikai hajlam.
ma 14:13 Pedig igaza van :D ha undorodik a nõktõl, legyen pap, vagy meleg! :)
"Tudod pont az ilyen emberekkel van a gond, mint Te 77%-os, mert képtelen vagy a sorok mögé látni és észrevenni azt, hogy neki valójában nem az összes nõvel van gondja, csak akadt jó pár, akiben csalódnia kellett, mert beletette szívét-lelkét az ismerkedésbe, vagy adott esetben kapcsolatba." Idézem a kérdést: "Normális dolog, ha a nõkkel kapcsolatos sok kudarcom után már nemhogy érdekelnek, hanem legszívesebben nyakon tudnék egyet vágni?" Ajánlom hogy te értelmezd a sorokat, mert nem látod jól. Nekem a "nõkkel", az azt jelenti hogy több nõ, az összes nõ, a nõiség. Pont. Ezen vitázhatunk, de a kérdés egyértelmû. Ennek az embernek elege van a nõkbõl, belefáradt a sorozatos csalódásba, ezért inkább nyakon verné õket. Erre csak annyit mondok: Gyönyörû. "A saját kis életük tapasztalatai révén alkotnak válaszokat, adnak tanácsokat, de egyik ember sem különb a másiknál. Mindenkinek vannak [email protected]ágai, és hibái. Segíteni kell neki, nem oltogatni, ahhoz nem kell tehetség." Mi másból indulnánk ki, ha nem magunkból? Természetes hogy hagyatkozunk a tapasztalatainkra. És igen, mindenkinek vannak hibái, senki nem tökéletes. DE EZT KI KÉRDEZTE? Vagy ki vitatja? Nem tudom hogy jön ez ide... szerintem te se. Segíteni egy ilyen ellenszenves, már bocsánat, de bun.kó emberen nem fognak, de ha akarnánk se tudnánk innen a gép mögül. Én itt vagyok, te meg ott, a kérdezõ meg amott. Lehet tanácsokat írni, de mint már mondták, felesleges, mert a kérdezõ egy olyan szintre jutott el, ahol már nincs vissza út. A csendben szenvedõ és a kérdezõ között az a különbség, hogy az egyik a türelemmel és a nyitottsággal TALÁN, egyszer eléri a célt, míg a másik soha. És azért, mert a hozzáállása nem megfelelõ. "Igen, biztos magán is kell változtatnia, ezt én is aláírom, de micsoda következetlenség az az elvárás egy embertõl, hogy változtasson magán, de Te meg nem törekszel erre. Tehát csak elvárni tudunk nagyon sokan, de segíteni nem. Szégyen." Senki nem kérte hogy változtasson magán, nem vagyok az anyja hogy azt kérjem "változtass magadon fiam". Nagyon okosan írta valaki, ha az ember nem tud úszni, nem a víz a hülye. Hát ennyi. Ha megtanul úszni, (=változtat, elõnyére változik, formálja magát, jobb lesz, mûveltebb, kedvesebb, érzékenyebb, türelmesebb, visszafogottabb, stb, kinek mire lenne szüksége) akkor már is nem lesz hülye a víz, mert boldogulok benne. A változást, mint lehetõséget, tanácsot írtuk, hogy hasznára válna, rosszabb nem lenne az biztos. Nem kell vele élni, de igenis változtatni kell. "Szerintem sem helyes, ha ütné-vágná a nõket, de akkor ott meg még inkább segíteni kell, fel kell tárni, hogy mi váltja ezt ki benne és nem elítélni érte. Bizonyára õ sem akar tudatosan patkánykodni a nõkkel. Nem mentem fel, de nem is ítélem el. Segíteni kell neki." Segítsd. Kérd el a számát, hívd fel, találkozz vele. Ez már igazán a ti ügyetek. "Mennyi olyan embert látok én, aki szépen csendben viseli a magányt, mert bizonyos nõk többnek látták magukat saját szemükben, mint akik valójában és csak mert náluk van a punci, azt képzelik, bármit megengedhetnek maguknak." "mert náluk van Punci.." Hhm.. hát te sem lehetsz valami nagy nõbarát ha így fogalmazol. Egy férfi, aki egyenlõ félként, tisztelettel viseltetik egy nõ iránt, a nõ iránt, az nem ír ilyet, nem így gondolkodik. Bocs, de te is kezet rázhatsz a kérdezõvel. Én egy ilyen passzív, agresszióra hajlamos embert nem tudok sajnálni, se segíteni, másképpen, mint ahogy megírom a tanácsom, észrevételem és igen, a kritikát is! Mert a kritikával tud az ember igazán segíteni valakin. Azzal hogy "Ügyi bügyi, ne szomizz biztos lesz barátnõd, mert te olyan rendes vagy" nem segítesz. De csináld ezt, szíved joga. Én nem mondok ilyet, mert az élet nem ilyen. Az életben keménynek kell lenni. És aki nem az, hanem csak "keménykedik", annak lesznek csalódásai.
ma 14:26 Hagyjad! Õ is hasonló savanyú csóka lehet mint a kérdezõ, (ha nem ugyanaz 2 személy, ilyen kérdésnél már bukott le nem egy kérdezõ, hogy saját magát védte), akinek valójában rettentõ elviselhetetlen, bunkó természete van, de a nõk a hibásak hogy menekülnek elõlük......
Nem ugyanaz vagyok, mint a kérdezõ, én csak kiálltam mellette is, mert egyoldalúak könnyû ítélkezni, ha a helyében lennél, vajon mit tennél? Nem tudod megmondani mit, mert nem vagy a helyében. Jobb, ha nem sértegetsz barátom!
14:39 Persze, igazad van. Nem is pazarlom a szót tovább. :)
ma 14:43! az fáj nekik a legjobban, ha nem reagálsz vissza! "jobb ha nem sértegetsz!" látod valamelyik tulajdonság csak stimmel rá, hisz nem lenne kiakadva :)
14:45 Biza! :)
Tudod pont az ilyen emberekkel van a gond, mint Te 77%-os, mert képtelen vagy a sorok mögé látni és észrevenni azt, hogy neki valójában nem az összes nõvel van gondja, csak akadt jó pár, akiben csalódnia kellett, mert beletette szívét-lelkét az ismerkedésbe, vagy adott esetben kapcsolatba. A legtöbb válaszoló ilyen. A saját kis életük tapasztalatai révén alkotnak válaszokat, adnak tanácsokat, de egyik ember sem különb a másiknál. Mindenkinek vannak [email protected]ágai, és hibái. Segíteni kell neki, nem oltogatni, ahhoz nem kell tehetség. Igen, biztos magán is kell változtatnia, ezt én is aláírom, de micsoda következetlenség az az elvárás egy embertõl, hogy változtasson magán, de Te meg nem törekszel erre. Tehát csak elvárni tudunk nagyon sokan, de segíteni nem. Szégyen. Szerintem sem helyes, ha ütné-vágná a nõket, de akkor ott meg még inkább segíteni kell, fel kell tárni, hogy mi váltja ezt ki benne és nem elítélni érte. Bizonyára õ sem akar tudatosan patkánykodni a nõkkel. Nem mentem fel, de nem is ítélem el. Segíteni kell neki. Mennyi olyan embert látok én, aki szépen csendben viseli a magányt, mert bizonyos nõk többnek látták magukat saját szemükben, mint akik valójában és csak mert náluk van a punci, azt képzelik, bármit megengedhetnek maguknak. F25
"változtasson" - a külsején hogy? Rohadt drága az arcplasztika......
Utolsó, már ne is haragudj de azzal hogy ilyen provokatív, minden nõt sértõ "kérdést" írt ki, azzal vállalta hogy kapni fog hideget-meleget. És inkább hideget... Vágja nyakon saját magát, változtasson, és akkor senki nem fogja "bántani". Még ilyet... még õt kéne sajnálni mert nem tud becsajozni és legszívesebben ütné verné a nõket? Hát én nem tudom sajnálni az ilyen embert. Ellenben sajnálom azt, aki csendben, méltóságteljesen viseli a magányt, és agresszió, gyûlölet helyett kifelé fordul, nem befelé, változtat, próbálkozik..stb. A kérdezõ kérdése nem tudja kiváltani belõlem az együttérzést. Ennyi.
helike, az évek meg a rutin, mi?:D
:P
Helikén szakadtam :DDDDDD Jogász Úr! :D
Szerintem te görcsösen erõlteted a dolgot, ezért nem jön össze.Változtass magadon, nem a hölgyek a hibásak.
Ha mindenki más képes normális lányt találni, boldog párkapcsolatot kialakítani, csak Te nem, ott kérem szépen TE vagy a hibás. Ennyire egyszerû. Amint képes leszel szembenézni a hibáiddal, képes leszel változtatni, és sikert érhetsz el a nõknél. Amíg a nõket hibáztatod, meg megutálod õket a saját ostobaságod miatt, addig maradj a rejszolásnál, mert neked még nem való a csajozás. Ha nem tudsz úszni, akkor nem a víz a hülye... és szerintem én ezt már írtam neked párszor...
Igen, normalis. Én is igy vagyok velük, sõt, még fel is rugdosnám õket.
Kedves Kérdezõ az utolsó válaszoló személyében megtaláltad a nagy õt!!! Ugyanolyan retardált mint te! Összeilletek! Lesz min beszélgetni, közös érdeklõdés (nõgyûlölet) meg van... Ez egy ígéretes kapcsolat kezdete... ;-)
Na utsó ez szép volt :)
na, itt ez a két jómadár aztán megmondta, hogy szakadna rátok valami :DDD
ma 12:59 nem szégyen ha valaki homi, te vagy a kérdezõ lesz a fiú? csak kíváncsiságból...... :)
Most mit oltjátok a kérdezõt? Van neki elég gondja enélkül is. Ha nem tudtok segíteni neki, akkor ne ártsatok, ostobák.
"ha kivétel nélkül minden csaj elutasított annak oka van" - az az oka, hogy ronda, mint a bûûûûn "sport vagy valami hobbi, ki tudja ha sikeres leszel benne talán több önbizalmat is adhat" - a nõkkel való viszonyban sajnos a hobbi sem nyom a latban, nem javít.

Az normális dolog, ha egy csaj 20 évesen elmondása szerint "nem kívánja a szexet"? Elég régóta (évek óta) együtt vagyunk már.22F

Legjobb válasz: Szerintem fél. Ki tudja, talán a kudarctól, hogy nem megy majd neki, vagy mit tudom én. Beszéld meg vele szerintem, ki fog derülni, mi a baj, és akkor már jó úton vagytok. (amúgy meg, nem normális).

Szerintem fél. Ki tudja, talán a kudarctól, hogy nem megy majd neki, vagy mit tudom én. Beszéld meg vele szerintem, ki fog derülni, mi a baj, és akkor már jó úton vagytok. (amúgy meg, nem normális).
Nem normális
Vagy esetleg nem tudtad felizgatni annyira, hogy kívánja.Nem bántásból mondom csak azért az is kell a dologhoz. Ha meg se próbálod ne várj csodát..
lehet frigid, vagy rossz élménye volt régebben a szexxel kapcsolatban.
Szerintem hazudik, és félre kefél, röviden, tömören fogalmazva.
Az a nem normális, hogy te évek óta vele vagy!
biztos aszexuális
Nem lehet hogy a házasságig akar várni?
Egy hormonvizsgálat nem ártana.

Normális dolog, ha az ebédre megevett étel este már kint is van a fiamból? 16 hónapos.

Legjobb válasz: Teljesen felismerhetõ, darabos?Mindig így szokott lenni vagy csak most?Nálunk is van úgy hogy ha a fiam céklát eszik ebédre, este már olyan színû a kakija.Ha szépen hízik amúgy, nem hinném hogy baj lenne, de ha aggódsz akkor kérdezd meg a dokit inkább.

Teljesen felismerhetõ, darabos?Mindig így szokott lenni vagy csak most?Nálunk is van úgy hogy ha a fiam céklát eszik ebédre, este már olyan színû a kakija.Ha szépen hízik amúgy, nem hinném hogy baj lenne, de ha aggódsz akkor kérdezd meg a dokit inkább.

Normális dolog, ha egész délután erős, de rendszertelen fájásaim voltak, most estére meg "lenyugodott" a helyzet, csak a hányinger, meg a sűrű pisilés maradt meg?

Legjobb válasz: Itthon saját doplerrel hallgattam a picit, normális a szívhangja, csak épp sokkal lejjebb van, mint szokott. A hasam is lefelé vándorol, de szinte óráról órára látható.

A kérdező hozzászólása: Itthon saját doplerrel hallgattam a picit, normális a szívhangja, csak épp sokkal lejjebb van, mint szokott. A hasam is lefelé vándorol, de szinte óráról órára látható.
Hanyadik hétben vagy?
Közeleg a szülés.Nyugalom, nem lesz semmi gáz.Amikor beindul a dolog azt megérzed.Annyira egyértelmûek a fájások, h semmivel sem lehet összekeverni.Akkor nincs kedved beszélgetni, nincs kedved semmihez sem, és az jár a fejedben, h hogyan lehettél olyan hülye, h önként vállalkoztál a szülésre, és soha többé nem akarsz gyereket...No ekkor már szülni fogsz.Amíg ezt nem érzed, addig csak jósló fájások, vagy a vajúdás kommunikatív szakasza zajlik.
Szia! Nálam is így volt. Nekem mondjuk elõször is 10 perces fájásaim voltak az éjszaka kellõs közepén, aztán egyszer csak elaludtam, úgyhogy elmúlt! :) Aztán másnap kezdõdött elölrõl, megint éjjel és reggelre meg is lett a kisfiam! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy a 40. hetet kezdtem meg. Tegnap egész délután jóslófájásaim voltak, de ma annyira már nem, inkább csak érzem, hogy feszít a baba feje. Gondolom behelyezkedett a drága.

Normális dolog, ha a hőm PÉ után olyan magas lesz, hogy az már kellemetlen (égnek a szemeim, fáradtabb vagyok. )? Már is van így ezzel?

Tavaly volt egy missed ab-om, azóta érzem ennyire, h kb. középid? után felugrik a h?m 37 fölé és ilyenkor napokig érzem, hogy ég a szemem, fáradtabb vagyok ... lehet vmi összefüggés a korábbi terhességgel? Elvileg vasárnap volt Pé-m, mert szombaton 36,2-t mértem ... aztán folyamatosan emelkedett, tegnap már 37,1-et! Igaz nem reggel, mert nem h?mér?zök különösebben (inkább az egyéb tünetekre hagyatkozom), csak fura és általában este mérem azonos id?ben, ha eszembe jut! Mit?l ilyen magas a h?? Másnál is így van? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ugye valaki válaszol nekem? :S

A kérdező hozzászólása: Ugye valaki válaszol nekem? :S
Szerintem normális dolog. Úgy, ahogy a hõemelkedést megérzi az ember, ezt is, még ha nem is vagy beteg. Én 1 hónapja mérem reggelente rendszeresen, de 1, 5 éve próbálkozunk, és hébe-hóba délutánonként megmértem korábban is. Volt, amikor 37, 5 °C volt. Szinte éreztem, hogy süt a bõröm, és nagyon meleg vagyok, amúgy meg prímán éreztem magam. Szerintem örüljünk neki, mert ez azt is jelenti, hogy van peteérésed, és elvileg nagy gond nincs odabenn... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kedves válaszoló! Akkor mielöbbi kisbabát kívánok!! :-)
Normális. :) Nekem 36.1 - 36.3 körül van az alaphõm, most 37.0-nél tartok reggel. Én most nem a hõ miatt égek, egyszerûen nem bírom a meleget. :) Egyébként peteérés után én is sokkal fáradékonyabb vagyok. Peteérés elõtt napi 3-4 órát alszom, utána pedig 8-9 órát is, plusz délután is.
A kérdező hozzászólása: Milyen érdekes ez! Amíg nem volt tervben a baba, addig soha nem figyeltem meg ezeket a jeleket :-) Mondjuk sokáig szedtem a fogigátlót is, gondolom, akkor enyhébben a tünetek is, hiszen mesterséges hatás alatt van a hormonháztartás, de márciusban volt egy éve, h abba hagytam. :-)
Hogy volt pontosan?
Ilyet még nem tapasztaltam. :D Olyat igen, hogy megfogta a fejemet, és próbálta irányítani a ritmust, vagy kicsit lefelé szorított, és próbált mélyebben a torkomba hatolni vele. Pláne a vége felé jöhet elõ ez, amikor már közeledik az orgazmushoz, és kezdi kicsit elveszíteni a józan ítélõképességét. :) De hogy verni kezdje magának, az eléggé fura. :D
Hm, talán pornó fan:D. Nem lehet, hogy már érezte, hogy mindjárt elmegy?
Pornón nevelkedett az ártatlanom! Ott látni ilyen idióta viselkedést.
Én lány vagyok, de szerintem normális, én is tapasztaltam már ilyet, engem nem zavart, bár tényleg van egy enyhe pornós beütése.

Normális dolog az ha már a szeméremdomb felett érzem hogy keményedik a hasam?

19 hetes kismama vagyok és pár napja érzem ezt.

Legjobb válasz: Szerintem ez még nem természetes, én 38. hetes vagyok és ott még csak ma éreztem elösször. Menj dokihoz. Vigyázz magadra!!

Szerintem ez még nem természetes, én 38. hetes vagyok és ott még csak ma éreztem elösször. Menj dokihoz. Vigyázz magadra!!
Nekem is kemenyedik 16-17 hetem ota.Majdnem minden este es reggel, de csak az agyban, es hamar el is mulik...En nem hiszem hogy nagy problema lenne, de ird meg legyszi nekem is hogy mi volt...koszi.19 hetes kismama
Semmi baj!! En 16 hetesen ereztem eloszor kemenyedest es mehkontrakciokat, valaki hamarabb valaki kesobb erzi. En nap 3x2 Magneziumot kaptam ra a dokitol. Mondjatok majd neki, de nem kell megijedni! 28 hetes kismami
Köszönöm !! Várni fogom ! De annyira ne aggódj ! Nyugtatom magam én is , hogy csak a meleg miatt , meg dolgozik a méh....stb. Magne B6-ot szedek , de lehet, hogy többet kéne , nem tudom ! Akkor holnap ! Jó éjt !
A kérdező hozzászólása: persze irok.
A kérdező hozzászólása: én holnap megyek . remélem semmi baj nincsen. már nagyon aggódom.
Nekem is párszor bekeményedik , de el is múlik egy percen belül . Dokihoz csak 2 hét múlva kell mennem , de arra kérlek írd meg légyszíves Neked mit mondott a dokid !! Köszönöm ! 16 hetes Kismama:)
A kérdező hozzászólása: nem folyamatosan érzem csak észrevettem hogy ott lent bekeményedik a hasam. még jó hogy holnap megyek orvoshoz! remélem nincsen semmi gond! most nagyon megijesztettél! azt gondoltasm hogy ez mindenkinél igy van
A kérdező hozzászólása: mi lehet ez akkor? kezdek aggódni.
Köszi a válaszod ! Még jó , hogy megígérted ! De amikor neked volt szükséged tanácsra tudtál írni , most , hogy fûnek fának ígérgetsz , az már nem fontos !!! Köszike !!!
Mondd, hogy nem nõ vagy (de nyilván az vagy)
Az utolsó, a beragadt Caps Lock ellenére is, kb. mindent elmondott, amit ehhez hozzá lehet tenni. Nem vagy beteg, nincs mibõl kigyógyulni, egyszerûen ilyen vagy. A szexuális ízlés ugyanúgy az ember természetének része, mint mondjuk az, hogy valakinek a kedvenc színe a zöld, valakinek meg a kék. Találj partnert (mondani könnyû, tudom) és éld az életed, ahogy akarod.
KEZELJ MINDENT A HELYÉN, ÉS HA VAN RÁ PARTNERED, ÉLD KI!
A kérdező hozzászólása: Nekem ez már gyerekkorom óta van akkor még javában szûz voltam még barátnõm se volt de sok barátnõm nem csinált ilyeneket meg az elején nem is mertem felvállalni de a legutóbbitól minden téren megkaptam ezeket és azóta csak ez izgat igazán.
Mert nagyobb örömhormon-löketet ad, nagyobb dózisban kapja az agyad, akkor könnyebben rászokik. A pornóipar csak egy dolog, sokakban alapból vannak ilyen vágyak, elég egy ilyen videót megnézni, hogy elõjöjjön, nem kell ahhoz Hoki Gyurinak lenni.
Kötözés, Fegyelmezés(B&D) , szadizmust és mazochizmust (S&M) BDSM. Ha egyszer megcsapott a szele, nehezen "gyógyulsz" ki belõle. Jó magam több éve csinálom. 30/F
A kérdező hozzászólása: ird be googlere és ki fog dobni egy csomó találatot rá ott meg tudod nézni
Mi az BDSM?
A kérdező hozzászólása: és ezzel lehet valamit csinálni hogy ne érdekeljen?
Azért van, mert pornón nõttél fel, a pornóipar meg átmosta az agyad.
A kérdező hozzászólása: 21F :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :) amugy igen elég nehéz erre partnert találni sajnos :/

Mit csináljak ha unom a férjemet? Szeretem de a hülye szokásai neki minden drága ami normális dolog hülyeségekre szorja a pénzt itthon ül elvarja hogy mindent megtegyek stb a szexröl már leszoktattam ez sem tetszik neki teljesen hülye

Legjobb válasz: Hát, ha így beszélsz a férjedrõl, akkor nem lehetsz valami jó ember. Aki így lehülyézi a párját, az több galádságra is képes. Szerintem szerencsétlen jobban járna ha otthagyna tégedet.

Hát, ha így beszélsz a férjedrõl, akkor nem lehetsz valami jó ember. Aki így lehülyézi a párját, az több galádságra is képes. Szerintem szerencsétlen jobban járna ha otthagyna tégedet.
az utolsó hozzászólásodra még reagálnék kedves kérdezõ. semmi sem muszály, semmi sem kötelezõ! ha én elveszek egy nõt akkor nem azért, hogy elviseljem hanem hogy vele legyek. gondolom nagyon szeretheted, ha így beszélsz róla, és úgy fogod fel hogy van egy ember akit el kell viselned. elviselni maximum a szomszéd kutya ugatását szoktuk.... nem a "párunkat"
egyetértek az utolsóval, sajnálni tudom szegény embert. az meg már milyen, hogy leszoktattad a szexrõl? te jó ég....
Nem értem a kérdést. A vesszõ is fontos.
A szex hülyeség? Hát, nem tudom milyen világban élsz, szerintem az egyik legjobb dolog.
Vele kellene leülni és megbeszélni, hogy hogyan lehetne a kapcsolatot rendbe hozni.A szex is része a kapcsolatnak.
Leszoktattad a szexrõl??? Örülj, hogy nem téged vágott ki. A szexhiányt a nõk sem tûrik el, nem csak a férfiak.
Mint például mit?
Illetve: nemhogy a férfiak nah.
Ez a kérdés kamu! Nincs olyan NORMÁLIS férj, aki nem rúgja ki páros lábbal azt a feleséget, aki leszoktatja a szexrõl. Nem vagyok szexmániás, de a szex hozzátartozik a házassághoz! Ha mégis igaz a kérdés, akkor te sokkal hülyébb vagy, mint a férjed! 40/N
Kérdezõ, te NORMÁLIS vagy? Mit csinálj? Válj el! Add vissza neki a szabadságát, hadd keressen egy hozzá való TÁRSAT, te csak a rabszolgahajcsára vagy, társ nem, és javaslom, keress fel egy pszichiátert...
Egész jól kezdõdik a kérdés, de a "szexrõl is leszoktattam ez se tetszik neki teljesen hülye" már túlzás, itt derül ki, hogy kamu. Legközelebb, ha röhögni akarsz, ne túlozd ennyire el a végére!
hát azt a részét én sem értem hogy szeret, i mert ha utálja akkor még megértem hogy nem akar vele szexelni.és az hogy mindkét fél tehet arról ha az egyiknek hülyeségei vannak az baromság:D:D az ember ilyen és kész.ami meg a hülye szokásokat illeti vannak kisebb elnézhetõ dolgok és vannak naaagyon fárasztó idegesítõ szokások amiket már nem lehet elnézni, ja és az is megeshet hogy nem jó neki vele a szex ezért szoktatta le ez is elõfordulhat, de ezen lehet segíteni csak meg kéne beszélniük egymással
Milyen hülye szokásai vannak?
Igazából én nem tudom eldönteni hogy kamu e a kérdése mert szerintem simán vannak ilyen emberek. Engem az érdekelne hogy mióta viseli a férjed el ezt a "terrort"amit te eredményezel?
Talán gondolkoz el a válláson már nincs szex és minden apró dolgon összevesztek. Halldoklik a dolog.
sztem nem kamu, hidd el vannak ilyen emberek akik így gondolkodnak... ááááá
1. unod a férjed 2. nem kívánod 3. nem tisztelitek egymást a szerelmet meg már hülyeség is lenne megemlíteni... TI MEG MI A JÓ ÉGNEK VAGYTOK EGYÜTT?! Ott, hogy leszoktattad a szexrõl, majdnem kifeküdtem...komolyan, mintha valami kiváltság lenne...Egyébként ha gyerekként kezeled, hogy várhatod el tõle, hogy felnõttként viselkedjen? Hiszen Õ csak az általad lefektetett posztjához igazodik. Nem nevezném Õt férfinak, de Téged sem nõnek...Tökéletes belsõ tükörképei vagytok egymásnak.
kamu kerdes
Lehet, hogy õ meg a te hülyeségeidet unja.
Mi az, hogy leszoktattad a szexrõl? Ekkora hülyeséget... esetleg nem veled csinálja ;)
Mondjuk, ha ilyen volt régen is és hozzámentél, a kérdésem a következõ: Minek? Ha nem volt ilyen, a te hibád éppúgy, mint az övé, hogy ilyen lett. Beszélj vele, mondd neki, hogy ez így egyikõtöknek sem jó, de fõleg beki nem, változzon meg! Egyébként ha szereted/valaha is szeretted, elhagyod, mert szegénynek lehet elég beje nélküled is, te meg a Férjedrõl ilyeneket mondasz róla....Hát nem irigylem õt.
pl milyen hulyeseget? Ha mar a sexrol is leszoktattad szerencsetlent
Válj el. Adj esélyt a férjednek egy normális nõvel való normális életre.
A kérdező hozzászólása: majd ha nektek kéne a hülyeségeit elviselni nem tudom mit szolnatok
Valjal el te s zar!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!