Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog ha már (41 db)

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Normális dolog ha már 7 hetes várandósan is van előtejem?

Kisfiam 18 hónapos, 3 hónapja hagytuk abba a szopizást.

Legjobb válasz: Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Azóta már 23 hetes a kis pocaklakóm és szerencsére eddig minden rendben van velünk! :) Az elején csak egy-egy alkalommal volt néhány csepp, most kezdett igazán beindulni. Akik elvesztették a babájukat nagyon sajnálom, de ne adjátok fel, biztosan hamarosan ti is egy édes kis csöppséget hordhattok a szívetek alatt! :)

A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Azóta már 23 hetes a kis pocaklakóm és szerencsére eddig minden rendben van velünk! :) Az elején csak egy-egy alkalommal volt néhány csepp, most kezdett igazán beindulni. Akik elvesztették a babájukat nagyon sajnálom, de ne adjátok fel, biztosan hamarosan ti is egy édes kis csöppséget hordhattok a szívetek alatt! :)
A barátnõm már 6 hetesen kezdett elõtejet termelni!Ez komoly!Sajnos õ 7 hetesen elvetélt, de nincs ehhez köze!Szerintem lehet már elõtej!Mindenkinek már a szervezete!
Biztos azért van mert nemrég még szoptattál.
Szerintem is azert indult be hamarabb, mert par honapja meg szoptattal. Nekem 15 honap lesz a babaim kozott, a nagyobbik 5 honapos volt, amikor osszehoztuk a kistesot. Az elso terhessegnel felido utan indult be az elotejem, nem volt rengeteg, de a vege fele mar szinte csopogott, ha melegviz erte zuhanyozaskor, ennek ellenere anyatejem egy csepp sem volt. Szules utan ket hettel elapadt az elotej, hiaba szoptattam, fejtem allandoan. Szoval hiaba nem volt soha anyatejem, csak elotejem, hiaba apadt el meg az is honapokra, a masodik terhessegemnel nekem is megindult mar a 10. het korul. Most vagyok a 20. hetben es kb ket hete most ismet nincs, legalabbis foltot nem hagy.
Neked tuti attól van, hogy nemrég még szoptattál. Azért megjegyzem nem ártana mondani a dokinak. Nekem 5-6 hetesen jött a tejcsorgás, és sajnos missed lett a vége 9 hetesen.Az egekben volt a prolaktin szintem.

Normális dolog, ha a nőkkel kapcsolatos sok kudarcom után már nemhogy érdekelnek, hanem legszívesebben nyakon tudnék egyet vágni?

Legjobb válasz: Nem normális dolog. Amúgy, ha tényleg nem érdekelnének, nem írnál ki két naponta ilyen kérdéseket ugyanazzal a szöveggel. Látom, kicsit figyelem hiányos vagy, ezért kiírsz ilyen ostoba kérdéseket, azt várod, hogy elkezdjenek gyõzködni, amire válaszul Te leírhatod az össze búdat-bánatodat.

Nem normális dolog. Amúgy, ha tényleg nem érdekelnének, nem írnál ki két naponta ilyen kérdéseket ugyanazzal a szöveggel. Látom, kicsit figyelem hiányos vagy, ezért kiírsz ilyen ostoba kérdéseket, azt várod, hogy elkezdjenek gyõzködni, amire válaszul Te leírhatod az össze búdat-bánatodat.
nyakon vernéd a nõket?igazi férfi vagy, öcsém :D
Nem normális dolog. Másoknak is vannak kudarcai az életben, nõkkel, férfiakkal, a fõnökkel, a szomszéddal, mégse éreznek késztetést hogy nyakon verjék õket. (Vagy legalábbis nem állandó ez a késztetés, hanem pillanatnyi, idegességbõl fakadó.) Benned jól látszik, hogy állandósult ez az érzés, és utálod a nõket. Mindet, egytõl egyig. Hát most mit mondjak? Nem fogok hazudni! Nem véletlen hogy nincs/nem lesz párod... Valaki jobb ha nem szaporodik. Amilyen agresszív jegyeket mutatsz, jobb ha nem is kerülsz nõk közelébe. Találd meg másban a boldogságot, keress egy hobbit magadnak, légy nyitott, és hátha a szerelem is egyszer megtalál. (Bár ilyen hozzá állással kizártnak tartom)
Az hogy van rossz tapasztalatod, az normális, az hogy nyakon vernél egyet, az meg szánalmas, nekem is vannak rossz tapasztalataim...normális lányokkal, normális helyen kell ismerkedni, senki sem kényszerít bele az ismerkedésbe, talán a te stílusoddal is gond lesz itt, annyira szeretem, mikor csak a nõk a hibásak, mert a pasi idiótákkal ismerkedik.....
Csak a 2., és a 3. válaszolót tudom megerõsíteni, a nyakon verés, meg elég szánalmasnak hangzik! Na vajon miért nem jön össze? Mert ha béna vagyok, könnyebb mást hibáztatni, az szebben jön ki! Ja, és pasi vagyok!
Megértem a frusztrációdat, én is korrekt pasi vagyok és mindig megszívtam, de azért még hiszek a sikerben. AZ egyik kérdésemnél egy srác leírta a nõi-férfi hozzáállást, engedelmeddel bemásolnám: Mindkét nem egyformán ostoba tud lenni, csak másképp. Ez is, mint minden más az egyéni intelligencia függvénye. Még a problémák is hasonlóak: mindkét nem gyáva ahhoz, hogy õszinte legyen, csak a nõk azért, mert félnek, hogy megbántanak valakit (így majd inkább megbántják kétszeresen, amikor kiderül), a férfiak azért, mert félnek, hogy bizonytalannak látszanak majd, és leomlik a szánalmas kis macsó image-ük. A bizonytalanságból eredõ féltékenykedés és kisajátítás, amikor a férfiak nem engedik a nõt egyedül sehová és minden pasira kutyákat uszítanak, aki beszélgetni mer a csajjal, illetve amikor a csajok azonnal apokaliptikus hisztit csapnak, ha a fickó véletlen rápillantott egy másik nõre az utcán, vagy ne adj' isten odáig merészkedett, hogy like-olja egy lány haverja képét. Az egyoldalú és következetlen elvárások, amikor a pasi elvárja, hogy a nõ jó háziasszony legyen, ráadásul mindent úgy csináljon, mint anyu, az ágyban is legyen pornósztár, de persze a fickó meg ugyanúgy éli tovább a mindennapjait, mint azelõtt, és egy szemernyi változtatást sem eszközöl. A nõknél is megvan ugyanez, csak õk éppen törõdést, biztonságot, gyengédséget, megértést, türelmet, odafigyelést és érzékenyéget várnak el, miközben cserébe semmit sem nyújtanak. Sok pasi képes megcsalni a feleségét, miközben õ éppen a pár napos közös gyereket szoptatja, csak mert nem bír ki pár hetet szex nélkül, míg sok nõ meg egyoldalúan eldönti, hogy a pasija egy büdös féreg, ha akkor is kívánja a szexet, amikor õ nem. Mindkét nem esetén találni olyat, aki annyira önbizalomhiányos, hogy önkéntes papucsként funkcionál a párja részére. A férfiak az õsi ösztönöket, a nõk a szerelmet szajkózzák, ha éppen meg akarnak magyarázni valamit, amit nem lehet. A férfiak érzéketlenek, a nõk túlérzékenyek. A férfiak annyira bele tudnak feledkezni a racionális céljaikba, hogy rá sem szarnak a párjukra, a nõk pedig annyira alulmotiváltak tudnak lenni e téren, hogy hobbijuk sincs, inkább csak a pasit hívogatják egész nap. A férfiak hazudoznak, hogy szexet kapjanak, a nõk meg még el is hiszik; aztán meg a férfiak lenézik a nõket, mert irányíthatók, átverhetõk, a nõk meg gyûlölik a férfiakat, mert csak kihasználják õket. A férfiak szidják a nõket, mert csak a bunkókra buknak, miközben nem értik meg, hogy nem ezeknek a nõknek kell megfelelni. A nõk szidják a bunkó pasikat, és soha nem kapcsolnak, hogy õk azok, akik sorra rosszul választanak. A férfiak demagógok, mert vágynak a szexre, a sok partnerre, de mocskos r1bancnak tartják, aki le is fekszik velük. A nõk is demagógok, mert szidják a pasikat, hogy "csak a farkuk irányítja õket", miközben õk pontosan ugyanezt csinálják, csak õk szerelemnek nevezik, és szerintük így már tök más. Egyik nem sem különb a másiknál, csak vannak intelligens és unintelligens emberek. F25
Inkább önts rá egy vödör trágyalevet. A nyakonvágás garázdaság és közvádas, a trágyalé pedig tettleges becsületsértés, ami magánvádas, és így illetékköteles. Annyit meg nem fog neki megérni.
Szerintem nem normális, ha kivétel nélkül minden csaj elutasított annak oka van, persze lehet rossz merítés, talán más körbõl kellene ismerkedni. Le kéne vezetni ezt a fusztrációt mielõtt még nagyobb mértékû agresszióba csap át, sport vagy valami hobbi, ki tudja ha sikeres leszel benne talán több önbizalmat is adhat.
ma 14:02 Szerintem meg azért ilyen ellenségesek a válaszolok, mert én is 1000x válaszoltam már hasonló kérdésre, ahol ha jó tanácsokat kap a kérdezõ, pont lecarja, vagy nem is reagál rá, mondván hogy tökmindegy ki mit ír, úgyse lesz az életben normális barátnõje......és csak ahhoz ért, hogy kudarcai, csalódásai miatt a nõi nemet jelölje meg, mint kiváltó okot, ebben az esetben, viszont nem értem a csodálkozást, hogy felháborodást kelt a kérdés......
ma 14:02 Te mirõl beszélsz? Naponta jelennek meg az ilyen kérdések, amiket azért tesz ki az illetõ, mert haragszik egy, vagy két nõre, és szeretne azon élvezkedni, hogy mennyire vele együtt szapulják a hasonló gondolkodású pasik a nõket! Amúgy ha tényleg lecarja a nõket, legyen meleg, és akkor nem kell nõkkel érintkeznie. K.rva egyszerû......
Bölcs maradtál volna, ha hallgattál volna. Egy ember sem lesz meleg azért, mert csalódott a nõkben. A melegség genetikai hajlam.
ma 14:13 Pedig igaza van :D ha undorodik a nõktõl, legyen pap, vagy meleg! :)
"Tudod pont az ilyen emberekkel van a gond, mint Te 77%-os, mert képtelen vagy a sorok mögé látni és észrevenni azt, hogy neki valójában nem az összes nõvel van gondja, csak akadt jó pár, akiben csalódnia kellett, mert beletette szívét-lelkét az ismerkedésbe, vagy adott esetben kapcsolatba." Idézem a kérdést: "Normális dolog, ha a nõkkel kapcsolatos sok kudarcom után már nemhogy érdekelnek, hanem legszívesebben nyakon tudnék egyet vágni?" Ajánlom hogy te értelmezd a sorokat, mert nem látod jól. Nekem a "nõkkel", az azt jelenti hogy több nõ, az összes nõ, a nõiség. Pont. Ezen vitázhatunk, de a kérdés egyértelmû. Ennek az embernek elege van a nõkbõl, belefáradt a sorozatos csalódásba, ezért inkább nyakon verné õket. Erre csak annyit mondok: Gyönyörû. "A saját kis életük tapasztalatai révén alkotnak válaszokat, adnak tanácsokat, de egyik ember sem különb a másiknál. Mindenkinek vannak [email protected]ágai, és hibái. Segíteni kell neki, nem oltogatni, ahhoz nem kell tehetség." Mi másból indulnánk ki, ha nem magunkból? Természetes hogy hagyatkozunk a tapasztalatainkra. És igen, mindenkinek vannak hibái, senki nem tökéletes. DE EZT KI KÉRDEZTE? Vagy ki vitatja? Nem tudom hogy jön ez ide... szerintem te se. Segíteni egy ilyen ellenszenves, már bocsánat, de bun.kó emberen nem fognak, de ha akarnánk se tudnánk innen a gép mögül. Én itt vagyok, te meg ott, a kérdezõ meg amott. Lehet tanácsokat írni, de mint már mondták, felesleges, mert a kérdezõ egy olyan szintre jutott el, ahol már nincs vissza út. A csendben szenvedõ és a kérdezõ között az a különbség, hogy az egyik a türelemmel és a nyitottsággal TALÁN, egyszer eléri a célt, míg a másik soha. És azért, mert a hozzáállása nem megfelelõ. "Igen, biztos magán is kell változtatnia, ezt én is aláírom, de micsoda következetlenség az az elvárás egy embertõl, hogy változtasson magán, de Te meg nem törekszel erre. Tehát csak elvárni tudunk nagyon sokan, de segíteni nem. Szégyen." Senki nem kérte hogy változtasson magán, nem vagyok az anyja hogy azt kérjem "változtass magadon fiam". Nagyon okosan írta valaki, ha az ember nem tud úszni, nem a víz a hülye. Hát ennyi. Ha megtanul úszni, (=változtat, elõnyére változik, formálja magát, jobb lesz, mûveltebb, kedvesebb, érzékenyebb, türelmesebb, visszafogottabb, stb, kinek mire lenne szüksége) akkor már is nem lesz hülye a víz, mert boldogulok benne. A változást, mint lehetõséget, tanácsot írtuk, hogy hasznára válna, rosszabb nem lenne az biztos. Nem kell vele élni, de igenis változtatni kell. "Szerintem sem helyes, ha ütné-vágná a nõket, de akkor ott meg még inkább segíteni kell, fel kell tárni, hogy mi váltja ezt ki benne és nem elítélni érte. Bizonyára õ sem akar tudatosan patkánykodni a nõkkel. Nem mentem fel, de nem is ítélem el. Segíteni kell neki." Segítsd. Kérd el a számát, hívd fel, találkozz vele. Ez már igazán a ti ügyetek. "Mennyi olyan embert látok én, aki szépen csendben viseli a magányt, mert bizonyos nõk többnek látták magukat saját szemükben, mint akik valójában és csak mert náluk van a punci, azt képzelik, bármit megengedhetnek maguknak." "mert náluk van Punci.." Hhm.. hát te sem lehetsz valami nagy nõbarát ha így fogalmazol. Egy férfi, aki egyenlõ félként, tisztelettel viseltetik egy nõ iránt, a nõ iránt, az nem ír ilyet, nem így gondolkodik. Bocs, de te is kezet rázhatsz a kérdezõvel. Én egy ilyen passzív, agresszióra hajlamos embert nem tudok sajnálni, se segíteni, másképpen, mint ahogy megírom a tanácsom, észrevételem és igen, a kritikát is! Mert a kritikával tud az ember igazán segíteni valakin. Azzal hogy "Ügyi bügyi, ne szomizz biztos lesz barátnõd, mert te olyan rendes vagy" nem segítesz. De csináld ezt, szíved joga. Én nem mondok ilyet, mert az élet nem ilyen. Az életben keménynek kell lenni. És aki nem az, hanem csak "keménykedik", annak lesznek csalódásai.
ma 14:26 Hagyjad! Õ is hasonló savanyú csóka lehet mint a kérdezõ, (ha nem ugyanaz 2 személy, ilyen kérdésnél már bukott le nem egy kérdezõ, hogy saját magát védte), akinek valójában rettentõ elviselhetetlen, bunkó természete van, de a nõk a hibásak hogy menekülnek elõlük......
Nem ugyanaz vagyok, mint a kérdezõ, én csak kiálltam mellette is, mert egyoldalúak könnyû ítélkezni, ha a helyében lennél, vajon mit tennél? Nem tudod megmondani mit, mert nem vagy a helyében. Jobb, ha nem sértegetsz barátom!
14:39 Persze, igazad van. Nem is pazarlom a szót tovább. :)
ma 14:43! az fáj nekik a legjobban, ha nem reagálsz vissza! "jobb ha nem sértegetsz!" látod valamelyik tulajdonság csak stimmel rá, hisz nem lenne kiakadva :)
14:45 Biza! :)
Tudod pont az ilyen emberekkel van a gond, mint Te 77%-os, mert képtelen vagy a sorok mögé látni és észrevenni azt, hogy neki valójában nem az összes nõvel van gondja, csak akadt jó pár, akiben csalódnia kellett, mert beletette szívét-lelkét az ismerkedésbe, vagy adott esetben kapcsolatba. A legtöbb válaszoló ilyen. A saját kis életük tapasztalatai révén alkotnak válaszokat, adnak tanácsokat, de egyik ember sem különb a másiknál. Mindenkinek vannak [email protected]ágai, és hibái. Segíteni kell neki, nem oltogatni, ahhoz nem kell tehetség. Igen, biztos magán is kell változtatnia, ezt én is aláírom, de micsoda következetlenség az az elvárás egy embertõl, hogy változtasson magán, de Te meg nem törekszel erre. Tehát csak elvárni tudunk nagyon sokan, de segíteni nem. Szégyen. Szerintem sem helyes, ha ütné-vágná a nõket, de akkor ott meg még inkább segíteni kell, fel kell tárni, hogy mi váltja ezt ki benne és nem elítélni érte. Bizonyára õ sem akar tudatosan patkánykodni a nõkkel. Nem mentem fel, de nem is ítélem el. Segíteni kell neki. Mennyi olyan embert látok én, aki szépen csendben viseli a magányt, mert bizonyos nõk többnek látták magukat saját szemükben, mint akik valójában és csak mert náluk van a punci, azt képzelik, bármit megengedhetnek maguknak. F25
"változtasson" - a külsején hogy? Rohadt drága az arcplasztika......
Utolsó, már ne is haragudj de azzal hogy ilyen provokatív, minden nõt sértõ "kérdést" írt ki, azzal vállalta hogy kapni fog hideget-meleget. És inkább hideget... Vágja nyakon saját magát, változtasson, és akkor senki nem fogja "bántani". Még ilyet... még õt kéne sajnálni mert nem tud becsajozni és legszívesebben ütné verné a nõket? Hát én nem tudom sajnálni az ilyen embert. Ellenben sajnálom azt, aki csendben, méltóságteljesen viseli a magányt, és agresszió, gyûlölet helyett kifelé fordul, nem befelé, változtat, próbálkozik..stb. A kérdezõ kérdése nem tudja kiváltani belõlem az együttérzést. Ennyi.
helike, az évek meg a rutin, mi?:D
:P
Helikén szakadtam :DDDDDD Jogász Úr! :D
Szerintem te görcsösen erõlteted a dolgot, ezért nem jön össze.Változtass magadon, nem a hölgyek a hibásak.
Ha mindenki más képes normális lányt találni, boldog párkapcsolatot kialakítani, csak Te nem, ott kérem szépen TE vagy a hibás. Ennyire egyszerû. Amint képes leszel szembenézni a hibáiddal, képes leszel változtatni, és sikert érhetsz el a nõknél. Amíg a nõket hibáztatod, meg megutálod õket a saját ostobaságod miatt, addig maradj a rejszolásnál, mert neked még nem való a csajozás. Ha nem tudsz úszni, akkor nem a víz a hülye... és szerintem én ezt már írtam neked párszor...
Igen, normalis. Én is igy vagyok velük, sõt, még fel is rugdosnám õket.
Kedves Kérdezõ az utolsó válaszoló személyében megtaláltad a nagy õt!!! Ugyanolyan retardált mint te! Összeilletek! Lesz min beszélgetni, közös érdeklõdés (nõgyûlölet) meg van... Ez egy ígéretes kapcsolat kezdete... ;-)
Na utsó ez szép volt :)
na, itt ez a két jómadár aztán megmondta, hogy szakadna rátok valami :DDD
ma 12:59 nem szégyen ha valaki homi, te vagy a kérdezõ lesz a fiú? csak kíváncsiságból...... :)
Most mit oltjátok a kérdezõt? Van neki elég gondja enélkül is. Ha nem tudtok segíteni neki, akkor ne ártsatok, ostobák.
"ha kivétel nélkül minden csaj elutasított annak oka van" - az az oka, hogy ronda, mint a bûûûûn "sport vagy valami hobbi, ki tudja ha sikeres leszel benne talán több önbizalmat is adhat" - a nõkkel való viszonyban sajnos a hobbi sem nyom a latban, nem javít.

Aki átesett már aranyérműtéten normális dolog ha még 7 hónap után is fáj?

Legjobb válasz: Nem normális dolog, de az is lehet lett egy másik aranyered. Menjél vissza oda aki mûtött.

Nem normális dolog, de az is lehet lett egy másik aranyered. Menjél vissza oda aki mûtött.
Ha még nem ismered ezt a fórumot, itt sok érdekességet találsz a témáról, orvos is szokott válaszolni benne a kérdésekre: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9120586?cmd=Arti..

Az normális dolog, ha egy csaj 20 évesen elmondása szerint "nem kívánja a szexet"? Elég régóta (évek óta) együtt vagyunk már.22F

Legjobb válasz: Szerintem fél. Ki tudja, talán a kudarctól, hogy nem megy majd neki, vagy mit tudom én. Beszéld meg vele szerintem, ki fog derülni, mi a baj, és akkor már jó úton vagytok. (amúgy meg, nem normális).

Szerintem fél. Ki tudja, talán a kudarctól, hogy nem megy majd neki, vagy mit tudom én. Beszéld meg vele szerintem, ki fog derülni, mi a baj, és akkor már jó úton vagytok. (amúgy meg, nem normális).
Nem normális
Vagy esetleg nem tudtad felizgatni annyira, hogy kívánja.Nem bántásból mondom csak azért az is kell a dologhoz. Ha meg se próbálod ne várj csodát..
lehet frigid, vagy rossz élménye volt régebben a szexxel kapcsolatban.
Szerintem hazudik, és félre kefél, röviden, tömören fogalmazva.
Az a nem normális, hogy te évek óta vele vagy!
biztos aszexuális
Nem lehet hogy a házasságig akar várni?
Egy hormonvizsgálat nem ártana.

Normális dolog, ha valakinek 11 évesen jön meg, és már jópár évvel előtte szőrös ott lent? :/

Legjobb válasz: Manapság korán érnek a lányok, úgyhogy szerintem normális. :/ Nekem 13 évesen jött meg, és ez anno szintén nagyon furának számított, mert akkoriban 16-17 év volt az a kor amikor szokott a lányoknak. De egyre elõbbre tolódik.

Manapság korán érnek a lányok, úgyhogy szerintem normális. :/ Nekem 13 évesen jött meg, és ez anno szintén nagyon furának számított, mert akkoriban 16-17 év volt az a kor amikor szokott a lányoknak. De egyre elõbbre tolódik.
Hogy 11 évesen jön meg az még nem vészesen korai, amikor nekem 12 évesen jött meg akkor gyanakodtunk a dologra, el is mentünk dokihoz õ mondta hogy ez még normális tehát nem kell meg ijedni. Hogy szõrös odalent az attól függ hogy mennyire, mert ha pelyhes csak akkor normális de ha már nagyon az már inkább hormonzavar lehet. De ha ez nem nyugtat meg akkor menj el orvoshoz.
Igen normális. Vannak olyan lányok, akiknek a puncijuk már 8 évesen szõrösödik.
teljesen normális, én is annyi voltam 17/L
Normális :) Nekem is volt egy osztálytársam, és neki már 10 évesen megjött!
én nyolc évesen szörösödtem és kilenc évesen megjött 12/L
Van ismerõsöm akinek 6 évesen jött meg, úgyhogy szerintem teljes mértékben normális az átlag életkor 12 körül van.

Normális dolog, ha egész délután erős, de rendszertelen fájásaim voltak, most estére meg "lenyugodott" a helyzet, csak a hányinger, meg a sűrű pisilés maradt meg?

Legjobb válasz: Itthon saját doplerrel hallgattam a picit, normális a szívhangja, csak épp sokkal lejjebb van, mint szokott. A hasam is lefelé vándorol, de szinte óráról órára látható.

A kérdező hozzászólása: Itthon saját doplerrel hallgattam a picit, normális a szívhangja, csak épp sokkal lejjebb van, mint szokott. A hasam is lefelé vándorol, de szinte óráról órára látható.
Hanyadik hétben vagy?
Közeleg a szülés.Nyugalom, nem lesz semmi gáz.Amikor beindul a dolog azt megérzed.Annyira egyértelmûek a fájások, h semmivel sem lehet összekeverni.Akkor nincs kedved beszélgetni, nincs kedved semmihez sem, és az jár a fejedben, h hogyan lehettél olyan hülye, h önként vállalkoztál a szülésre, és soha többé nem akarsz gyereket...No ekkor már szülni fogsz.Amíg ezt nem érzed, addig csak jósló fájások, vagy a vajúdás kommunikatív szakasza zajlik.
Szia! Nálam is így volt. Nekem mondjuk elõször is 10 perces fájásaim voltak az éjszaka kellõs közepén, aztán egyszer csak elaludtam, úgyhogy elmúlt! :) Aztán másnap kezdõdött elölrõl, megint éjjel és reggelre meg is lett a kisfiam! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy a 40. hetet kezdtem meg. Tegnap egész délután jóslófájásaim voltak, de ma annyira már nem, inkább csak érzem, hogy feszít a baba feje. Gondolom behelyezkedett a drága.

Estére inkontinens fiú vagyok.15 éves. Normális dolog ha én élvezem is hogy pelenkát hordhatok? és megpróbálnám reggel is már?

olyan kicsinek érzem magam és lehet az is vagyok ha egyszer még bepisilek...

Legjobb válasz: 15 évesen már nem vagy kicsi, még akkor sem, ha pelenkát kell hordanod az inkontinencia miatt! Pelenka hordása helyett inkább orvoshoz esetleg pszichológushoz kellene fordulnod! Elég furcsa hóbort (vagy fétis), hogy Te ezt még élvezed is, de ha számodra a pelenka viselése ennyi idõsen élvezetes, akkor hordd nyugodtan! Ártani nem árt legalábbis...

15 évesen már nem vagy kicsi, még akkor sem, ha pelenkát kell hordanod az inkontinencia miatt! Pelenka hordása helyett inkább orvoshoz esetleg pszichológushoz kellene fordulnod! Elég furcsa hóbort (vagy fétis), hogy Te ezt még élvezed is, de ha számodra a pelenka viselése ennyi idõsen élvezetes, akkor hordd nyugodtan! Ártani nem árt legalábbis...
Ebbõl a bepisilésbõl kifelé kellene indulnod már. Hiszen igenis nagyfiú vagy, 15 éves! Ha nappal nincs rá szükség, akkor nem szabad felvenni a pelenkát. És arra kell törekedni, hogy éjszakára is egyre kevesebbszer legyen szükséged pelenkára. Tehát elõbb heti 1 éjszakát kéne kibírnod, ha ez már megy, akkor heti 2 éjszakát és így szépen lassan leszokni a pelenka viselésérõl. De most elsõül az a legfontosabb, hogy rá ne szokj a reggeli pelenkázásra is!
A kérdező hozzászólása: értem. de ha egyszer olyan jó érzés.
Hát akkor hugyozd össze magad minden nap ha neked ez annyira élvezetes
Én meg azt mondom , hogy az.Vannak dolgok amelyek sexuális inger is kiváltanak .Õ is igy van ezzel.Sok felnõttnél ezt más helyettesiti.Nála nem a becsöpögés a fõ ok .
Mi a jó érzés? Az, hogy babrálnak a nemi szerved és a popsid körül vagy a bepisilés? Ennyi idõsen nem való mutogatni magad, feltárni az ágyékod az elõtt a személy elõtt, aki bepelenkáz! Nem vagy már kisbaba!
hát ha betegség miatt vagy inkontinens, akkor te olyan ember vagy aki még a sz.a.r dologban is meglátja a jót ha csak fétised akkor meg tökmindegy ezzel szerintem nem kell orvoshoz szaladni, ám olyan csajt kell talalnid aki tolerálja ezt
Szerintem nem talál olyan lányt, aki ezt tolerálja!
szerintem valahol lelkileg elakadtál a 3 éves kornál. Pszichológushoz kell menned.

Csak én gondolom rosszul és ma már tényleg teljesen normális dolog, ha valaki tinként már rendszeresen nemi életet él?

én ezt sosem tartottam helyén valónak,mindig lenéztem az ilyenket még azokat is akik 16-17 évesen veszítik el a szuzességuket,de itt is olvasom meg egy jó pár tinit ismerek aki már nem szuz,de ezt az emberek normálisnak veszik még a szulok is,én mindig ugy gondoltam hogy anyáék kivágnának otthonról,ha megtudnák,hogy én is olyan vagyok,de szerintetek ak megértené,ha már pl.1-2 év mulva sexelnék? 14/L

Legjobb válasz: Én is saját tapasztalatot írok. 17 éves voltam amikor elvesztettem a szüzességemet és nem bántam meg semmit. Nem lett a szülõk orrára kötve mert ez 2 emberre tartozik véleményem szerint. Mindig is figyeltem a védekezésre és soha nem volt semmi gond ebbõl. Tudtam a következményeket és tudtam, hogy mit vállalok magamra azzal ha nem tartok be bizonyos dolgokat. Már 22 éves vagyok és most se csinálnám máshogy, szerintem ideális volt nálam ez az életkor, nem bántam meg semmit.

Én is saját tapasztalatot írok. 17 éves voltam amikor elvesztettem a szüzességemet és nem bántam meg semmit. Nem lett a szülõk orrára kötve mert ez 2 emberre tartozik véleményem szerint. Mindig is figyeltem a védekezésre és soha nem volt semmi gond ebbõl. Tudtam a következményeket és tudtam, hogy mit vállalok magamra azzal ha nem tartok be bizonyos dolgokat. Már 22 éves vagyok és most se csinálnám máshogy, szerintem ideális volt nálam ez az életkor, nem bántam meg semmit.
Én a magam tapasztalatát tudom csak leírni: megvártam az "igazit", így 29 éves koromig várnom kellett. Nem mondom, hogy egyszerû volt, meg lehetõség is kínálkozott volna, de "csak azért" én nem akartam. Az ember arcára ez nincs "ráírva", senkinek semmi köze hozzá. Az egy dolog, hogy valaki fiatalon (kora tizenévesen) nemi életet él, de hogy még mások orrára is köti, azt hülyeségnek tartom. Nekem megérte, csodálatos volt, és azóta is az. Nem érzem úgy, hogy "elvesztegettem volna" az idõt. 35/N
Szerintem mindenki a saját életéért és döntéseiért felelõs. Ha 14 évesen akar szexelni, tegye, maximum megbánja...viszont az, hogy engem cikiznek, mert én szûz vagyok, az már gáz... 30 éve még fordítva volt... Én azt tartom, "élni ésélni hagyni", mindenki törõdjön a maga dolgával 15/L
Elég rossz kategóriába írtad, mert ide fõleg tinik fognak válaszolni és õk felháborodnak azon, hogy Õk már pedig "érettek" ehhez.Az igazat megvallva 17-18 éves kor alatt nem érettek a gyerekek a szexhez, max testileg, de agyilag és lelkileg messze állnak tõle.Manapság a tinik azt hiszik, ha van barátjuk akkor õk már baromira "szerelmesek" és akkor dugnak is mert az a menõ, meg hát õk már érettek, meg így meg úgy.Nem arról van szó "nagy cucc"-e a szüzesség vagy nem.De nyilván az a lány lesz értékesebb akinek van tartása, aki tényleg érett, és értelmes és tudja, hogy nem 13-15-16 évesen kell szexelni, csak mert menstruálnak, és mellük van és mert mindenki ezt csinálja.Nem értem én sem azokat a szülõket akik szerint normális, ha 14 éves kislányuk bulizik, iszik, cigizik, pasizik és szét is teszi a lábát már az elsõ nagy fellángolásának, esetleg csak a buli mosdójában, hogy õ legyen a legmenõbb lány a suliban.Viszont sok szülõ nem is tud róla mit mûvel a gyerek vagy egyszerûen nem érdekli, nem foglalkozik vele.A lényeg szerelembõl kell elveszíteni, úgy hogy az ember ismeri a másikat és együtt van vele, nem tini fellángolásból, meg 1-2 hónap után, és nem azért mert más is csinálja.Arról nem is beszélve, hogy aki korán kezdi a szexuális életet többnyire vagy egy jó nagy [email protected] lesz aki 20 éves korára kiég, és még bottal sem piszkálják meg, vagy problémái lesznek a szexuális életben.
Ez egyáltalán nem normális! Sajnos sok lány azt hiszi, hogy ha már nõ a melle, és szõrös a puncija, akkor érett. De ez csak a testi érettség! A szexhez viszont agyilag is meg kell érni, és ez jóval a testi érettség után következik be!
Szia! Neked mi közöd ahhoz , hogy ki mikor veszti el? Magánügy. Nem tudom majd te mikor veszted el?
6/8-as vagyok Most tulajdonképp mért is lettem lepontozva? :DDD Az úgy korrekt, hogy én szûz vagyok, mint írtam, tehát azért nem lehet lepontozni, mert "[email protected]" lennék, de leírtam, hogy az sem zavar, a valaki nem szûz... Tökjó, hogy momentán BÁRMIBE bele lehet kötni... :"D Pontozzátok le felõlem ezt is, arra legalább lesz indokotok :D
Pont hogy az ilyen 14 éves lányok az éretlenek és a komolytalanok. Egy 14 éves lány már fel tudja mérni azt is, hogy a szex nem bûn, ha van egy olyan párja, akit szeret, és viszontszeretik, akkor semmi akadálya. Nyilván lehetne még várni, de ez a saját magánügye mindenkinek. Most én rosszabb ember vagyok attól, hogy 14 évesen szexeltem? Szerintem nem. Elõbb nézz körül a saját házad táján kislányka!
Most azt várod, hogy mondjuk neked, hogy húú de érett meg okos kislány vagy? Egyébként nem értem a kérdésed, mert az elején azt írod, hogy nem tartod jónak de a végén azon gondolkodol, hogy 1-2 év múlva elveszítsed? Engem pont nem érdekel, hogy ki mikor veszíti el. Én speciel ha tehetném elveszíteném. Nem tudom mi olyan nagy szám benne.. Csak hát nincs olyan akiben megbízok. 16/l
CC hogy le lettem pontozva..
Bocs: korábbi hozzászólónál olvastam
Nem normális 14 évesen szexuális életet élni. A testi érettség nem ugyanaz a lelki és értelmi érettséggel. Nekem is több osztálytársam volt, aki 13-14 évesen csak azért feküdt le, hogy elmondhassa, megvolt. Épp csak a multiplakát maradt el némelyiknél. :) )) Jómagam 17 éves voltam és kb. 5 hónapja voltunk együtt mikor megvolt az elsõ. Nem bántam meg, hogy nem volt meg elõbb a korábbi futó kalandokban. Azóta is együtt vagyunk. Már több, mint 10 éve. Második babánkat várjuk. Egy korábbi hozzászólónál írtam, hogy tiniként kell kiélned magad, mert másképp a házasságod nem lesz ilyen-olyan. Itt vagyok ellenpéldának. Nem érzem, hogy a házasságból ki kellene törnöm és más ágyában kellene keresnem a boldogságom, mert akit elsõnek választottam azóta is mindent megad, amire csak egy társ vágyhat. Pedig bõven lett volna lehetõség, de van aki "fent" és "középen" gondolkodik, nem pedig az alsó felében van a "vezérlés". Szóval szerintem nem vagy lemaradva semmirõl, várd meg amíg szó szerint agyilag is megértél rá. Hidd el sokkal jobb élmény lesz.
Bocsánat, de a 14-es hozzászóló úgy beszélt, mintha a nagyanyám papolna a drogokról (pedig én magam is elmúltam már 30). „A szex a hanyatló ifjúság ópiuma!” :) Kíváncsi lennék, mennyi idõs, és él-e már szexuális életet.
Utolsó: LOL! Te mirõl beszélsz?????
Nekem csak amiatt vannak ellenvetéseim, mert a felnõtteknek való életmód hátrányosan befolyásolja a tanulást. Ha már megkezdik a szexet, állandóan vágyni fognak rá, sok idõt elvesz az életükbõl, ami a tanulás rovására megy. De hogyan is lehetne kivitelezni, mikor végez egy diák 2-kor a suliban, majd utána egy héten 2-3X eljár valamilyen különórára, elõkészítõre, plusz nyelvtanfolyamra, edzeni, akárhova, mire hazaér, épphogy megcsinálja, megtanulja a leckéjét, és már dõl is az ágyba. Lehet, hogy nem is egyidõben végeznek a párjával a suliban, mert az egyiküknek még plusz oktatás van, stb. tehát találkozni sem tudnak. Pláne ha messzebb laknak egymástól, pl. budapesti viszonylatban. Tehát nincs erre idõ sem. Legalábbis egy jól tanuló fiatal esetében, szóval nincs is mirõl beszélni. Annak sem látom sok értelmét, hogy csak hétvégente szexelnek, mert akkor meg hétköznap is erre fognak vágyni, és majd nem bírnak magukkal, inkább hanyagolják a tanulást, csak hogy együtt legyenek. Fõleg fiatalon mindennél erõsebb a vágy. Szóval legjobb szigorúan fogni a tiniket, nyári kaland persze lehet, de ez inkább fiúknál elfogadott. Õket általában nem érdekli, kivel szexelnek, egy ismeretlen is jó nekik. De egy lánynál milyen már, hogy júniusban megismerkedik valakivel, 1-1, 5 hónap múlva odaadja magát, 3-5 hetet szexelnek, aztán ennyi volt, nem folytatódik a kapcsolat, mert a tanulásra kell koncentrálni. Szerintem nem erre vágynak a lányok. Ezért nekik csak érettségi után tartom helyesnek a szexelõs életmódot. Ha már felvették valahova, vagy ha nem, elkezdi dologzni. Amúgy ha valaki gyengébb középsuliba jár, és jut ideje kapcsolatra, akkor én 15-16 éves kortól teljesen elfogadhatónak tartom lányoknál. Fiúknál akár 14-tõl is.
Miért kellene lenézni azokat, akik 16-17 évesen már szexelnek?Persze azt sem kell megszólni, aki tovább vár, ez mindenki magánügye. Nekem 16 évesen volt az elsõ együttlétem, nagyon tetszett az a fiú, akartuk mind a ketten, a szüleim is ismerték, sokat járt hozzánk udvarolni, igazi tiniszerelem volt:) 27 évesen mentem férjhez, a házasságom elõtt több férfival is volt hosszabb kapcsolatom és egy éjszakás kalandom is.Szerintem sokkal szerencsésebb ha az ember kiéli magát, még mielõtt családot alapít, ne akkor bolonduljon meg amikor már gyerekei vannak. Úgyhogy kedves kérdezõ, ha van olyan neked tetszõ fiú, akivel szeretnél lefeküdni, hát akkor hajrá!!!
Szia! Nos, én az anyád lehetnék korban (bár nálad kisebb gyerekem van), így konkrétan a mai tinikrõl nem tudok véleményt alkotni. Viszont már az „én idõmben” is az volt az általános, hogy 16–18 éves korban szexeltek. Magam is 17 évesen, az elsõ komoly kapcsolatomban vesztettem el a szüzességem. A véleményem az, hogy nem annyira az életkor a gond (bár azt gondolom, hogy kb. 16 alatt még nagyon gyerek az ember ehhez), mint inkább az, hogy miért kezd valaki szexelni. Ha azért, mert „menõ”, mert már mindenki elvesztette a szüzességét, és úgy érzi, neki is „kell” – az gond. Ha szereti egymást két kamasz, és teszik, azt nem érzem katasztrófának. Mindenkinek éreznie kell, mikor jött el az az ember, az a pont, amikor/akivel megkezdni a szexuális életét – mert lássuk be, a szex igenis hozzátartozik a kapcsolatokhoz, sõt, igen fontos része.
Számomra gáz, ha egy 14 éves rendszeres nemi életet él, és az is gáz, ha téged egy - CC - 16 éves akar kioktatni. Nem, nem éltem én sem cölibátusban, 17 évesen vesztettem el a szüzességemet, egy olyan sráccal, akit nagyon szerettem/szeretek azóta is. Megbíztam benne és védekeztünk mindig. Bárcsak olyan felfogással lennének többen, mint te. Lehet nem mindenben értenék veled sem egyet, de az biztos, hogy 14 évesen tök felesleges a szex. Nem kell lenézed, ha valaki ilyenkor már szexel, nem is kell utálnod, de én örülnék, ha lányom sem lenne olyan butus, hogy egybõl ágyba dõl ilyen fiatalon. 29N
Ha valaki 14évesen akar, akkor csinálja!Senkinek semmi köze hozzá szerintem.

Normális dolog, ha az ebédre megevett étel este már kint is van a fiamból? 16 hónapos.

Legjobb válasz: Teljesen felismerhetõ, darabos?Mindig így szokott lenni vagy csak most?Nálunk is van úgy hogy ha a fiam céklát eszik ebédre, este már olyan színû a kakija.Ha szépen hízik amúgy, nem hinném hogy baj lenne, de ha aggódsz akkor kérdezd meg a dokit inkább.

Teljesen felismerhetõ, darabos?Mindig így szokott lenni vagy csak most?Nálunk is van úgy hogy ha a fiam céklát eszik ebédre, este már olyan színû a kakija.Ha szépen hízik amúgy, nem hinném hogy baj lenne, de ha aggódsz akkor kérdezd meg a dokit inkább.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!