Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog egyszer (10 db)

Három és félévesünk december elején elkapta a bárányhimlőt és azóta folyamatosan beteg. Egyszer 1 napot majd 2 napot tudott oviba menni. Az orvos szerint minden kiscsoportos igy kezdi. Ma elvittük de még mindig köhög, ez tényleg normális dolog?

Legjobb válasz: igen,normális.A lányom bölcsibe is járt,így nálunk az m 1 év bölcsi telt így,hogy 1 hét ott,2 itthon.Tavaly mini csoportos volt,akkor már kevesebbet,most kiscsoportos szeptember óta 2X volt itthon

igen, normális.A lányom bölcsibe is járt, így nálunk az m 1 év bölcsi telt így, hogy 1 hét ott, 2 itthon.Tavaly mini csoportos volt, akkor már kevesebbet, most kiscsoportos szeptember óta 2X volt itthon
Igen, nálunk is ez megy.ha közösségbe kerül a gyerek az elsõ év ilyen.Ráadásul a bárányhimlõ még jól le is gyengíti a szervezetüket, tehát utána még könnyebben elkapnak bármit.Onnan tudom, hogy pont így jártunk mi is.Dec.elején elkaptuk a bárányhimlõt, hónap végén egy torokgyulladást, jan.elején 1 hét ovi után, most újra itthon köhögéssel.Dokink szerint, ne is számítsak jobbra egyenlõre.

4 hetes babás vagyok normális dolog az hogy egyszer megakarok fagyni máskor meg megsülök a melegtől?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, a hormonjaid vannak átalakulóban. Az elsö terhességemnél (szintén ebben az idöben mint te), három hónapig szinte csak a radiátort "ölelgettem", annyira fáztam. Pár hónappal késöbb pedig már zokni nélkül és pólóban üldögéltem a TV elött.

Szia! Teljesen normális, a hormonjaid vannak átalakulóban. Az elsö terhességemnél (szintén ebben az idöben mint te), három hónapig szinte csak a radiátort "ölelgettem", annyira fáztam. Pár hónappal késöbb pedig már zokni nélkül és pólóban üldögéltem a TV elött.
Igen. :O) Tavaly télen nálunk végig 13fok volt a lakásban és asztem, h hõgutát kapok. Tavasszal meg 24 fokva kabátbva flangáltam a parkba. :O)

Normális dolog ha egyszer nagyobb, egyszer kisebb a hasam?

Ez attól függ, hogy hogy helyezkedik a baba? Vagy esetleg kérdezzem meg a dokit?

Legjobb válasz: Bocsánat ha hülye kérdés, csak nem tudom hogy magamnak mesélem csak be vagy tényleg van ilyen.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat ha hülye kérdés, csak nem tudom hogy magamnak mesélem csak be vagy tényleg van ilyen.
Nekem is hol nagyobb hol kisebb a hasam, szerintem ez normális, hiszen ez függhet a telítettségtõl is, a nap végére mindig nagyobb lesz. 18 hetes pocakos.
A kérdező hozzászólása: De jó!:) Köszi szépen a választ! Örömteli babavárást!:)
szia, nekem nap végére 2szer akkora mint reggel. ilyenkor kinézek kb 4hónaposnak, pedig 6hetes vagyok. Iszonyatosan fel tudok fújódni.
Szia én télen voltam várandós. Attól függöen hogy hogyan fordult a pocimban, hol bõ volt rám a téli kabát, de volt, hogy még kellet volna 10-20 centi, hogy beérjen:) . A terhesség elõre haladtával egyre nagyobb különbségek lesznek :) .
Hogy volt pontosan?
Ilyet még nem tapasztaltam. :D Olyat igen, hogy megfogta a fejemet, és próbálta irányítani a ritmust, vagy kicsit lefelé szorított, és próbált mélyebben a torkomba hatolni vele. Pláne a vége felé jöhet elõ ez, amikor már közeledik az orgazmushoz, és kezdi kicsit elveszíteni a józan ítélõképességét. :) De hogy verni kezdje magának, az eléggé fura. :D
Hm, talán pornó fan:D. Nem lehet, hogy már érezte, hogy mindjárt elmegy?
Pornón nevelkedett az ártatlanom! Ott látni ilyen idióta viselkedést.
Én lány vagyok, de szerintem normális, én is tapasztaltam már ilyet, engem nem zavart, bár tényleg van egy enyhe pornós beütése.
nem lehet hogy hányós vírust kaptál el ? én nem rég estem túl rajta....
Lehet h virus, de visszajöhet sajna. a dokim szerint: terhesen minden szar normális....:D
A kérdező hozzászólása: és ha azt a virusos valamit kaptam el, mi a teendom? menjek el vele dokihoz?
Ez inkább lesz hányós vírus, én 23 hetes vagyok, szintén múlt héten estem át rajta. Pótold a folyadékot, ha egy kicsit megnyugodott a gyomrod, próbálj meg olyan pózban hányni, ami a legkevésbé terheli a gátadat (ne guggolva). Mg b6 most is mehet, ha benned marad, a b6 hányáscsillapítóként mûködik.
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszokat, remélem hamar elmulik, mert féltem a babámat...:(

22 éves vagyok és szeretném egyszer kipróbálni milyen lehet a sex egy idős nővel 60<. Szerintetek ez normális dolog lenne?

Vmelyik nap utaztam a buszon és amikor megláttam egy ilyen bevásárló kocsis idős nénit lehajolni magam előtt, fel állt a farkam és útáltam magam emiatt.Viszont aznap este sex közben az idős nőre gondoltam bnőm helyett. Hogyan szabadulhatnék meg ettől a vágytól? Mással is előfordult már ilyesmi vagy csak csak én vagyok fura?

Legjobb válasz: Magdi anyus gurultában megállna, ha ezt a kérdést látná :DDDDDD

Magdi anyus gurultában megállna, ha ezt a kérdést látná :DDDDDD
Hanna ne csináld, már sírok XD
Az oké hogy az idõsebb nõk tapasztaltak na de azért ne egy 60 évessel kezdjél már :D Egyébként jó kis kamu kérdés ez, persze b*szod a friss husikát és neked a szomszéd Magdi néni kell aki közel 80 éves? :D
Legalább a te vágyaidat nem büntetik, de én egy fiatal 12-14 év körüli lánnyal nem csinálhatom... Élvezd ki szerintem van, aki benne lenne ebben, eropolison nézelõdj, ott sok idõs hölgy van.
Több 60. év körüli hölgyet ismerek, akik igen-igen vonzóak. Csinosak, dekoratívak, sportosak, lazák. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy fiatal férfinak bejönnek az idõsebb nõk is.
én azon, hogy egy 60 évessel szexeljek leghamarabb 70 évesen fogok elgondolkozni. a dolgok mai állása szerint :-)
Elég csak egyet várni ha a szülõk beleegyeznek
6os ne is mond. Ma láttam kettõ 12-3 év körül IKER lányt, olyan formásak voltak hogy na, és gyönyörûek. De mint tudjuk 5 évet vársz vagy 5 évet ülsz.
Szerintem nyugodtan próbálkozz be, örülnének neki a nénikék :)
ez most 60nnál idõsebb-et akar jelenteni? mert akkor http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/175/889/oh%.. Egy jóféle (max) 40 körüli nõt én is bármikor bevállalnék, de nagyon idõsebb felé így 23 évesen nem mennék.
Szerintem próbálkozz be egy jól karbantartott nõnél - nem bánod meg... Meg aztán nekik is jó egy kis fiatal édesgyökér:)
Az attól függ
Nem
Miért? Ha csak kúrni járnak össze, akkor az, vagy ha a srác sokat dolgozik
Én kevesellném.
Én is 2km-rel arrébb lakok mint a barátom (köztünk van az erdõ) de mi 5/7 nap mindig látjuk egymást minimum.
az én olvasatom szerint nagyon nem az!
Az én barátom 120km-re lakik tõlem..mi is csak egyszer találkozunk 1 héten..hétvégenként van h nálunk alszik..Már 1 éve így vagyunk..és tökéletesen megvagyunk így..és már az esküvõt tervezzük:) ...2km nem a világ:)
sztem nem, mi akkor kezdtünk kevesebbet találkozni amikor füvezni kezdett, pedig közel laktunk 20
Az a nem normális, hogy te még mindig vele vagy!

Elmentem egyszer egy jóshoz. Amikor becsengettem, kiszólt, hogy "Ki az? " Szerintetek ez normális dolog?

Legjobb válasz: rossz jóshoz mentél. utazz el a nabu bolygóra Yodához

Már vártam hogy mikor kérdezed meg ... A jós.
rossz jóshoz mentél. utazz el a nabu bolygóra Yodához
Az sem normális dolog, ha ilyet kérdezünk. Nehogy már Vágó Istvánék legyenek az etalon! Az összes többi kulturális hagyomány meg le van ejtve. Az én jósom sosem kérdezi meg: "Ki az?" Mindig tudja, hogy én vagyok. Sõt azt is megjósolta, hogy erre a kérdésedre fogok válaszolni - és ez komoly.
Az sem normális dolog, ha valaki elmegy egy jóshoz.
Egyáltalán nem. Amikor olvastam én is nagyot néztem. Nem értem egy jós hogyan kérdezheti meg azt hogy "Ki az?". Szerintem menj kórházba csinálj egy gyomormosást nehogy valami következménye legyen.
Azért kérdezte, hogy ki az, mert ha a neveden szólít, hogy tessék befáradni, akkor össze hugyáltad volna magad.
am onnan lehet tudni h a jós kamu v igazi h kérdez-e a családod felõl (élettárs, gyerek) mert 1 igazinak nem kell mondanod az tudja
A kérdező hozzászólása: Persze. Gondolj bele, hogyha látja a jövõt, akkor eleve tudnia kell, hogy én jövök, és ki vagyok. Az lenne a természetes, hogy amikor megyek, akkor már nyitva az ajtó, kávé elkészítve, pont úgy ahogyan szeretem. Nem megkérdezni, hogy "Ki az?". Hiteltelen.
A kérdező hozzászólása: Fel is pontoztam az elõzõ két hozzászólást :) )))))
Igen. Õ sem ismeri a jövõt.
Én egyszer a tescóban a pénztárnál várakozás közben beszélgettem egy jósnõvel /ismertem/ . Elõttem állt a sorban és két doboz fehér Bondot akart venni , de nem volt:) )))) Hát.... csodálkozott
Szakállas vicc, elég régi már. Egyébként okos jós úgy felel, hogy:Gyere be, már vártalak.
ez könnyû azt tesztelte hogy hiszel e benne bár tudta hogy nem hiszel benne mert hogy látja a jövöt azt is látta hogy ide fogod irni a kérdést ... söt azt is hogy én irom ezt ... na b meg ez megfigyel engem neee látja hogy kakálni fogok áhhh
És te hányszor gondolsz arra, hogy kicsit többet kellene foglalkoznod a magyar nyelvtannal?
inkább hányszor nem :D 3szor nem :D
De miért a virtuális? Miért nem az igazi? Egy normális férfi bármikor kapható a szexre. Én például folyamatosan a szexre gondolok, napi 24 órában, kivéve amikor alszom. Ha lehetne folyamatosan szexelnék. (41F)
Élõ virtuális szex? Az milyen?
A kérdező hozzászólása: én 36/nö vagyok.
A kérdező hozzászólása: második válaszadó: nem gondolnám, hogy nem elégit ki a párom, mert soha nem csaltam meg...de azon énis sokat évödtem, hogy vajon miért van ez a virtuális másik énem?!:-S
A kérdező hozzászólása: helyesírásból..mindig jó voltam..csak lehet , hogy az átlagnál jobban nyomom a billentyüzetett:-) dússss...hányxor...
ugyan már, én is 20 vok, és még mindig érdekes a chatsex, meg az ilyen szexjátékok a neten.. jó, mi? :) )
sokszor gondolok rá. ettöl nem leszek nimfomán.
Nem gáz a virtuális sex, de ha van párod és nem tud kielégíteni, akkor vagy tényleg nimfo vagy, vagy a pali kevés. Cink...
A kérdező hozzászólása: 41/ffi AZÉRT NEM ÉLÖ, MERT NEM SEXELEK FÉLRE...ÉS SZTEM A VIRT.SEX NEM MEGCSALÁS...JAA: és azért is mert én nöö vok:-)
nyugodtan lehet csiklóorgazmusod :)
Az én barátosném is beindul a nacin keresztül. Emlékszem elöször mikor az ölembe ült észre sem vettem, hogy elment, kicsit cselesen csinálta. Én is nagyon beindulok amikor látom, hogy orgazmusa van.
Persze hgy normális :)
Hát ha nadrágon keresztül neki feláll, akkor én nem igen tudom megállni, hogy ne "kapjam el a grabancát" :-)
sõt, velem még olyan is elõfordult, h a párom csókja annyira beindított, h kettõt mozdultam, és kész voltam. :) Ez orgazmus. :) (23/L)
Szerintem meg az lenne jobb, hogy ezt a nadrágos témát hagyjátok a francba. Vetkezzetek le és alaposan nyaljon ki a srác utána elégítsd ki te is õt, ne maradjon parlagon. Na az lesz a jó. Nem ez a nadrágon keresztül dörzsölõdés. Sok sikert.
Igen, normális:) Nekem is volt ilyen... csinálhatsz olyant is hogy ráülsz és lovagolni kezdesz rajta, elõre-hátra csúszkálsz rajta. persze csak úgy, hogy megkérdezed h fáj-e neki... Nálam bevált, nagyon élvezte. (szûz vagyok és 15 a pasim 17 és már nem szûz)
A kérdező hozzászólása: Meg ha állunk és kicsit feljebb húzódok, hogy érezzem, már akkor...
A kérdező hozzászólása: Annyira élvezem... *-*
A kérdező hozzászólása: Korán van még nekem ehhez. Nem vagyok felkészülve, és fiatal vagyok hozzá...
21:56 ne mondj ilyen gusztustalanságokat ....
Miért lenne ez gusztustalan? Pettingnek, elõjátéknak hívják.
persze, de mindennek megvan az ideje, s attól hogy te mondjuk 14 évesen csináltad, nem jelenti azt, hogy akkor van itt az ideje.
Az én kedvesem a Bornaival csinálta.Mert õ gazdagabb és õa gazdag pucut szereti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!