Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog a 2 napos (2 db)

Normális dolog, hogy 2 napos lett a menstruációm?

Sajnos átestem egy vetélésen m?szeres befejezéssel (de már fél éve). Azóta csak 2nap+2nap pecsételés.

Legjobb válasz: Nekem mindig ilyen volt a menstruációm, igaz, nekem elõtte sem vetélésem, sem ab-om nem volt. Az elsõ menstruációm óta három, max négy napos volt a mensi, de ebbõl az utolsó egy-két nap már csak pecsételgetés volt, akkor is ilyen volt, amikor fogamzásgátlót szedtem. Ennek ellenére viszonylag könnyen teherbe estem. A vetélésed elõtt lényegesen tovább tartott?

Nekem mindig ilyen volt a menstruációm, igaz, nekem elõtte sem vetélésem, sem ab-om nem volt. Az elsõ menstruációm óta három, max négy napos volt a mensi, de ebbõl az utolsó egy-két nap már csak pecsételgetés volt, akkor is ilyen volt, amikor fogamzásgátlót szedtem. Ennek ellenére viszonylag könnyen teherbe estem. A vetélésed elõtt lényegesen tovább tartott?
Nekem is gyógyszer elõtt 4, 5napos volt, most meg gyógyszer szedése mellet 2nap és 1nap pecsételés.Nekem sem volot semmi vetélésem, abim.Szerintem ez normális
Bárcsak nekem is így lenne.:D Am normális:)

Normális dolog hogy a 2 napos kisbabám csak 30 perceket alszik?

Legjobb válasz: Egy idõ után be fog állni.Még nagyon fiatalka.Éjszaka is?

Egy idõ után be fog állni.Még nagyon fiatalka.Éjszaka is?
Az én fiam is ezt csinálta, de kb.1, 5-2 hónapos korára már többet aludt. Aztán 3-4 hónapos korától megint egyre kevesebbet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!