Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog 3 éves (7 db)

Normális dolog hogy 3 éves lányom mostanában mindig mindenért hisztizik?

Már úgy érzem meg?rülök a kicsi 6 hónapos és ha nem lát engem sír már ha hátat fordítok akkor is.

Legjobb válasz: Próbálj kicsit megnyugodni. Egyáltalán nem vagy rossz anya. Pont olyan periódusban vannak mind a ketten, hogy csak rájuk kell figyelni. Keresztányom is pont ilyen hisztis volt 3 évesen. Nem akarlak elkeseríteni most 5,5 éves és még mindíg vannak "rohamai". A kislányom 4 hónapos, õt sem tudom magárahagyni egy percre sem, ha alszik is ott kell legyek mellette, mert különben felkel. Úgyhogy semmit nem tudok csinálni mellette. A nagy csajszit kösd le egy jó DVD-vel, vagy kifestõvel, hibakeresõs rejtvénnyel, ha szereti. A hisztivel meg sajna kihúzzák az emberbõl a kiabálást, a lényeg, hogy ne üsd meg.Egy-két hangos szótól még nem semmi baja.

Próbálj kicsit megnyugodni. Egyáltalán nem vagy rossz anya. Pont olyan periódusban vannak mind a ketten, hogy csak rájuk kell figyelni. Keresztányom is pont ilyen hisztis volt 3 évesen. Nem akarlak elkeseríteni most 5, 5 éves és még mindíg vannak "rohamai". A kislányom 4 hónapos, õt sem tudom magárahagyni egy percre sem, ha alszik is ott kell legyek mellette, mert különben felkel. Úgyhogy semmit nem tudok csinálni mellette. A nagy csajszit kösd le egy jó DVD-vel, vagy kifestõvel, hibakeresõs rejtvénnyel, ha szereti. A hisztivel meg sajna kihúzzák az emberbõl a kiabálást, a lényeg, hogy ne üsd meg.Egy-két hangos szótól még nem semmi baja.
Nekem most 3, 5 éves a lányom, és hidd el, én is megjárom a poklot. Ez a dackorszak kellõs közepe, és ilyenkor minden kisfiú, kislány hasonlóan viselkedik, csak persze õket nem látod, nem mesélik el a bnõk...stb., így azt hiszed csak neked kell megküzdeni ezzel a problémával. Én sem szívesen ütnék gyereket, de néha muszáj a kezére csapnom picit, mert már néha olyan tárgyakkal dobálózik, amikkel kárt okozhat magában és másban is. Egyébként meg nagyon türelmesen próbálom kezelni a dolgot. Túlléptem azon a ponton, hogy idegesítsen a sírása, mindig odahúzom magamhoz, és elmondom, hogy "a hisztivel nem ér nálam semmit el, ha akarja estig bõghet, de az mindenkinek fárasztó.A kistesóra is figyelni, vigyázni kell, mivel õ még kicsi, nem tudja elmondanimit szeretne, elõször az õ igényeit kell kielégíteni, aztán jöhet a nagyobb tesó. Inkább menjünk festeni, gyurmázni, olvassunk közösen mesét (te a picit is odavaheted), kirakózzunk...stb., az sokkal jobb móka, és mindenki részt vesz benne. Ha még sokáig sírni akar, akkor menjen a szobájába és ott itassa az egereket, akik szomjasak, és ha végzett, akkor várom szívesen vissza, hogy játszunk együtt valamit." - Ha mindezt sikerül nyugodt, mézesmázos hangon elmondani, az már általában annyira meglepi a gyereket (hogy nem kiabálsz, nem fenyegeted), és nálunk legtöbbször beválik. Ha nagyon eldurvult már a sírása, akkor finom zsarolást szoktam még bevezetni, hogy este nem olvasok mesét, vagy aznap nem nézheti meg a minimaxon a kedvenc meséjét...stb. Ezeket be is kell tartani, ha nem hagyja abba, hogy érezze, komolyan gondolod. Ez is mûxik, mert nekik ugye még ezek a dolgok fontosak nagyon, és már el tudják dönteni, hogy mennyire nem akarnak nélküle maradni. A lényeg, hogy maradj következetes, ha valamit kitûztél "büntetésül", és õ nem változtat, akkor be kell tartanod!! (fenyegetést, verést sose mondj ilyenkor!!)Remélem, segíthettem!!

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Pr

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Premens segíthet vissza állítani a menszenszem?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Pr

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Premens segíthet vissza állítani a menszenszem?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Normális dolog egy 3, 5 évesnek havonta antibiotikumot szedni?

Állandó gyulladásban vannak a mandulái, folyamatosan beteg. Máshogy nem lehet kezelni, doki felírja gyakorlatilag amikor havonta lebetegszik a kicsi. Ez mennyire árthat ? Lehet egyáltalán másként gyógyítani ?

Legjobb válasz: A mandulákat mûtéti úton el lehet távolíttatni. Nem tudom, hogy ilyen kis gyerekeket is mûtenek-e mandulával. Szerintem kérd ki egy másik gyerekorvos véleményét is, mert nem hiszem, hogy jót tesz neki, ha minden hónapban antibiotikumot szed.

A mandulákat mûtéti úton el lehet távolíttatni. Nem tudom, hogy ilyen kis gyerekeket is mûtenek-e mandulával. Szerintem kérd ki egy másik gyerekorvos véleményét is, mert nem hiszem, hogy jót tesz neki, ha minden hónapban antibiotikumot szed.
Menjetek el fül-orr-gégész szakorvoshoz, mert ez a rengeteg antibiotikum nagyon nem tesz jót a kis szervezetének. Kiveszik a manduláját egy ennyi idõs gyereknek is. Nekem is pont ennyi idõsen vették ki, pedig az már nem ma volt. :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy amíg betegeskedik nem is mûthetõ, de egyszerûen nem jön helyre :(
Nálunk ugyanez a helyzet, most jöttünk haza az egyhetes kórházi kezelésrõl, nem akart lejjebb menni a gyulladás és a láz. Ugyanaz az orvos egyik nap azt mondta, hogy megpróbálják minél tovább húzni a kivételt, másnap kérdeztem, akkor hogyan elõzzem meg, azt mondta, csak a kivétel oldja meg... Abban állapodtunk meg, hogy megpróbáljuk az egy hónap láztalanságot és akkor fül-orr-gégészet, remélem, akkor kiveszik már végre. Addig is az antibiotikum mellé adom a Normaflore-t, nem tudom, használ-e valamit. Javasolták a Lymphomyosot homeopátiás cseppeket, amit akkor kell adni, amikor nincs begyulladva a mandulája (vagyis én meg sem vettem...) Ja, és azt is mondták, hogy a késõbbiekben megfontolandó az allergiavizsgálat, az is okozhatja... Én meg csak pislogtam, hogy akkor miért nem azonnal, csak nekem tûnik károsnak a havi antibiotikum kúra???
Elõzõ vagyok. Elfelejtettem írni, hogy a múlt havi incidensnél péntek reggelre belázasodott, nem volt orvos, az asszisztens nem látott tüszõt. Elkezdtem Tantum Verde spray-vel fújni a torkát, vasárnap láza sem volt és nem is jöttek ki a tüszõk. Lehet, hogy véletlen, de eddig még nem volt mandulagyulladás nélküli láza. Az utolsónál sajnos pillanatok alatt szökött fel a láza nagyon magasra, irány a kórház, nem volt idõ ilyenekre. Azt hittem, csak mi szenvedünk ilyentõl, mert olyan hihetetlen, hogy havonta begyullad... Ilyenkor olyan jól esnek a "ne adj neki a hûtõbõl hideg üdítõt" tanácsok, hogy legszívesebben sírva fakadnék...
Lymphomyosot cseppek!!! Nézz utána! Sok gyereket mentett meg a mûtéttõl. Én elkezdtem adni a fiamnak, neki az orrmandulái vannak megnagyobbodva - így minden megfázásnak fülgyulladás a vége :( Õ ezért szed havonta antibiotikumot. A cseppeket kb. 1, 5 hete kezdtem el, elõtte felhívtam egy homeopátiás vonalat, ahol kiszámolták, hogy 2 évesnek mi az adagja. Egy próbát megér! Írd be ide a keresõbe - sok jó tapasztalatot olvashatsz róla.

Szerintetek ez menyire normális dolog ez egy 3, 5 éves kapcsolatban? Ti mennyire tudtok ellenállni, Lányok ti hogyan tettek volna?

20 napja már,hogy nem voltunk együtt a b.nömmel csak petting volt 2 szer:( Tegnap este megpróbáltam Közeledni hozzá,mert már nagyon kívántam,(pontosabban 12én ) és ö erre azt mondta,"ugye tudod,hogy nem lehet,mert akkor valentínkor nem lesz semmi. Pedig addig még 2 nap van:( Én szerintem ha kívánok valakit akkor kívánhatom akkor is meg valentínkor. Vagy legalább nekem meg tehette volna Szerintetek én fogom fel rosszul?

Legjobb válasz: Kifogások felsõfokon..

Kifogások felsõfokon..
He? Mi ez? Csak meghatározott számban és napokon van szex? Úgy vágnám ki mint azt a bizonyos macskát üríteni...
Jóságoség! Ilyen is van? Egy hónapban csak egyszer lehet vagy mi? Ennél már csak az lenne durvább ha fizetned is kéne érte neki.
Hát szerintem ez nagyon nem normális. Én már tuti azon gondolkodnék, hogy ejtem a csajt... Persze nem csak a szexrõl szól egy kapcsolat de az is fontos eleme. 23/F
A kérdező hozzászólása: Vagy lehet érdemes lenne egy szeretõt tartani:) ?
Gondolom azt érti petting alatt, hogy befejezték, csak behatolás nélkül.Kézzel, szájjal.
Hát ez szívás.
Ez nem normális... mi párommal elég sokat szeretkezünk, de nem mindig volt ez így. Eleinte õ sem akarta sûrûn, csak én figyelmes voltam és odafigyeltem, hogy neki mindig jó legyen. Ma már ha megkívánom nem utasít vissza, hanem õ is "izgatottan" esik neki a dolognak. (22f, 2 éves kapcsolatban)
Ha most csak ennyi van, mi lesz késõbb? Behalok. Beszélj vele, mert ez így nem megy. Szörnyû, két nap. Ez hogy jött válaszként, nem tudom. Neki nem hiányzik a szopás, nyalás? Ezt nem értem. N
Nagyon nem normális szerintem! Mi 3 éve vagyunk együtt, már 1, 5 éve együtt is lakunk, szinte minden este játszunk egymással valamilyen formában, amolyan levezetése a napnak. Persze van, hogy kimarad, de azzal nincs is gond, viszont ezt a beosztás dolgot nem is értem.... Ezt nem lehet eltervezni, ha jön akkor jön, ha nem akkor nem.
Nálunk barátom csináljA ezt...azt hittem a fiúk máaok de nem...:/ 20/L
Kedves Kérdezõ, akkor már inkább szakíts!
23-as vagyok...ja igen és 4 éve vagyunk együtt
Lehet fáradt, csinálj te is otthon vlmit, és lehet neki is több kedve lesz a szexhez...
Nálatok a naptárba kell beírni, hogy szex, vagy mi? Hánynom kell az ilyen frigid p*csákból, akik valami hatalmas szivességnek kezelik a szexet. Nem lehet, hogy már rég más dugja? Az biztos, hogy én kivágnám a francba. Azért a heti három a minimum.
amit nem értek, hogy lehet megállni a pettingnél, ha én elkezdek valamit, nincs az az erõ, ami a páromat leállíthatná 37f
egyrészt lehet, hogy szexszel zsarol téged, ami eléggé undorító, másrészt lehet, hogy valami nagy meglepit készít neked, és ahhoz kell az erõnléted, harmadrészt, lehet, mostanában kicsit lankadtabb voltál, és valentin napon azt szeretné, ha minden tökéletes lenne
A kérdező hozzászólása: még annyit én 26 ö 23 ti is Írjátok a kort légyszi
1. 24/F voltam
Nagyon nem normális dolog, még 13 év után sem, nemhogy 3, 5 èv után! Az ilyen lányok azon nem gondolkodnak el, hogy egy kapcsolatért tenni is kell? És a szex is ide tartozik!!! Ha már teher neki ágyba bújni veled, akkor miért raboljátok egymás idejét?
Naponta többször is kívánom a szexet (más kérdés, hogy nincs lehetõségem :-P), de ha van rá alkalom/idõ, akkor nem simán 4-5x is szoktunk naponta. 38/F vagyok a párom 45/N és 18 éve ismerjük egymást :-P
*-nem
A kérdező hozzászólása: Még azt hozzá teszem , hogy szeret azt tudom mert félt is nagyon , és egyût élünk mi is 8 hónapja föz mos mindent megcsinál, de a szex nem akar mûködni :( És szerintem ez pedig nagyon fontos
Nekem is pont egy 3, 5 éves kapcsolatomnak lett vége és a szex hiánya miatt. Nálunk az volt a baj forrása, hogy az exem nem volt jó az ágyban, én egy évig kértem, próbáltam minden téren tudtára adni, hogy nekem ez így nem jó, így és így csinálja/csináljuk, de falra hányt borsó volt, mert szentül meg volt gyõzõdve róla, hogy õ jól csinál mindent. A elején én sem szóltam neki, de valahogy 2, 5 év szex közbeni orgazmus hiány után már úgy gondoltam, hogy ekkora már össze kellett volna szokni stb. Na a lényeg, te 100% tudod, hogy ha együtt vagytok jó neki ? Mert én sem kívántam az exemmel a szexet, sõt ha közeledett minden bajom volt! Mivel ha valami jó, akkor abból repetát kérünk, de ha valami [email protected] akkor abból elég volt egyszer is . Ha minden klappol , akkor az ágyban keresd a problémát ! 26/L
Akkor beszelj vele kedvesen errol. Elofordulhat ilyen amugy, az a kerdes h mindig igy van-e v. csak most eloszor. Simogatasokkal, gyengedseggel probald felizgatni, hatha.. mi 8 eve vagyunk egyutt, het 1x van sex, de megesik h csak 2 hetente, de nem vagyunk nagy etvagyuak. 28N
Itt akkor is valami gond van odafent...be van nála borulva.
Annyira sok lány van aki teljesen rosszul gondolkodik. Inkább fogna téged is egy kis házimunkára, de a szexet nem korlátozná.. Mintha beleverték volna a lányok fejébe kiskorukban, hogy van náluk valami amivel mindig lehet majd zsarolni a jelenlegi szerencsétlen párukat. Mintha õk lennének a kishercegnõk, és minden realitást elvesztve követelik, hogy a fiú csak velük foglalkozzon egész este társaságban is, miközben együtt is élnek már.Hogy mindig az legyen amit õk akarnak.Hogy akkor legyen szex, amikor õk akarják. És a fiúk ezt természetes, hogy megunják pár év után!!! Annyi ilyen párt ismerek.Elmegyünk társasággal valahova, mondjuk kártyázni, és a a fiú barátnõje már 1 óra után megunja, és bevágja a hisztit a barátjának, hogy menjenek haza. Nem tudom sokszor mit gondolnak a lányok. Az oké, hogy mondjuk fáradt, és nem akar szexelni, de miért osztja be? Nyugodtan vond kérdõre ezért, õ is tudja, hogy ez nem helyes, hidd el nagyon jól tudja, de megtudja ezt tenni veled, és ezért meg is teszi. Egyébként az anti feminista szöveg ellenére én is nõ vagyok, de úgy gondolom a normálisabb fajtából. 23/L
Tisztelet a kivételnek!Tudom, hogy sok aranyos és rendes lány van!!! :) Utolsó voltam!
Nálam is volt olyan , hogy nem kívántam az exem.Meguntam , hogy állandóan a gépet nyomja és én meg csak este mikor lefeküdt , akkor kellettem volna neki.Soha egy spontán ötlet vagy bármi reakció , ha öltöztem vetkõztem.Persze õ meg nem értette ezek után miért kívánom a hátam közepére a szexet.Aztóta is azt mondom életem legjobb döntése volt a szakítás.A mostani párom nem csak a számítógépét képes boldoggá tenni. :)

2 éves lett kisfiam. Normális dolog, hogy 2-3 falatot eszik mindenből, amit adok neki, és utána otthagyja?

Legjobb válasz: :) Nem ér rá enni!Nálunk is hasonló a helyzet,viszont bõségesen reggelizik,és vacsorázik és normál ütemben növekedik.+Ebben a melegben nem csodálkozok ezen,mi sem nagyon kívánjuk.

:) Nem ér rá enni!Nálunk is hasonló a helyzet, viszont bõségesen reggelizik, és vacsorázik és normál ütemben növekedik.+Ebben a melegben nem csodálkozok ezen, mi sem nagyon kívánjuk.
Az én kisfiam ugyanezt csinálja. Reggeli-ebéd-vacsora 4-5 falat. És már kész is :-) Mondjuk õ a jozzátáplálás kezdete óta rossz evõ (néha van csak jobb napja), úgyhogy én már nem idegeskedem ezen. Az orvos szerint rendben van.
22hós fiam szintúgy pár falattal beéri:( borzasztó! Tudom, nagyon idegesitõ tud lenni, de vszinû ennyit igényel most. Megtömni nem lehet, mint a libát:)
Bizonyára több lett a széklete. Nem fogyott le?
Lehet, h a súlya maradt, de nõtt, így vékonyabb lett.
Nem lehet, hoyg inkább azért folyik ki, mert izeg-mozog? A lányomnál is elõfordul néha.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!