Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog évesen kezdeni az önkielégítést (1 db)

Normális dolog 12 évesen kezdeni az önkielégítést?

A gyerek a legjobb barátom volt. De egy nagyon rossz kamasz társaságba került.

Legjobb válasz: osztom az elõzõ véleményét...én sem értem a sarokban a karikákat..minden pucér csajok vannak az ilyen mûsorokban, pedig én annak sem örülök,hogy a párom látja, aki akarja nézni az meg vegyen újságot..nyílván ez is szerepet játszik,hogy lassan az oviban kell felvilágosító órát tartani. Idióta média...tiszta felháborító, ezért az elsõ válaszolónak 200% járna, de annyit nem tudtam küldeni! Tehát nem túl jó dolog a 12 éves korban az ilyesmi, de nyilván a körülmények idézik...tehát nem a gyerek a hibás, mert kiváncsi!

osztom az elõzõ véleményét...én sem értem a sarokban a karikákat..minden pucér csajok vannak az ilyen mûsorokban, pedig én annak sem örülök, hogy a párom látja, aki akarja nézni az meg vegyen újságot..nyílván ez is szerepet játszik, hogy lassan az oviban kell felvilágosító órát tartani. Idióta média...tiszta felháborító, ezért az elsõ válaszolónak 200% járna, de annyit nem tudtam küldeni! Tehát nem túl jó dolog a 12 éves korban az ilyesmi, de nyilván a körülmények idézik...tehát nem a gyerek a hibás, mert kiváncsi!
Én azt mondom a média nagyrészben tehet a mai laza erkölcsökrõl. Mert mit csinál az unatkozó? Tévét néz. Mit lát? Meztelen embereket a valóságshow-kban, és meztelen csajokat a nézettség emelése miatt. És a kiskamasz persze hogy kíváncsi mindenre, pláne ha már testileg is elkezd érni. Én is voltam kíváncsi kamasz, és nekem onnan jött az ötlet hogy felfedezzem a testemet, hogy az osztálytársak azt mondták ezt, vagy azt láttak a tévében, vagy épp hallották a nagytesóktól. Sajnos az évek alatt ez a helyzet romlott, egyre korábban kezdenek kíváncsiskodni a gyerekek. Ez ellen te egyedül nem tudsz tenni, ilyen a mai kor amiben élünk.
osztom az elõttem szólók véleményét. 12 éves kor már a serdülõkor eleje bõven, és már a hormonok is dolgoznak, úgyhogy teljesen természetes, hogy maszturbál. viszont nem érdemes emiatt pellengérre állítani, nehogy bûntudata legyen emiatt vagy késõbb problémái.
Szia, Szerintem ez nem rossz rársaság kérdése, 12 évesen a gyerekek már érdeklõdnek a szexualitás meg a saját testük iránt. Fõleg a mai világban amikor nincs olyan tv mûsor, film amiben ne lenne egy pár csupasz nõi mell...ld: Fókusz ami nem telhet el anélkül hogy ne lenne benne egy újabb hülye picsa aktfotózása. És mindez este 8kor, 12es karikával...na mindegy. Szóval szerintem nem korai. Én úgy emlékszem 4.es voltam általánosban amikor elkezdtem, az hány éves, 10? És nem volt olyan társaságom. Attól is függ, hogy a gyereked fiú-e vagy lány. Ha inni meg drogozni kezd ennyi idõsen, az már gáz... és hát ne is szexeljen még, fogdossa csak magát, azzal nem árt. :)
A lényeg, hogy nehogy rosszaló megjegyzést tegyél rá, mert az a késsõbbiekre kihathat. Mintha észre sem vennéd. És tényleg tök normális.
A 12 évesek nagy része maszturbál, pláne ha fiú. Nincs ezzel semmi baj, ez nem elítélendõ dolog, sõt, teljesen normális, így ismeri meg a saját testét, így lehet majd felnõtt korában teljes értékû szexuális élete. Én 21 éves vagyok, nõ, és kb. 10 éves korom óta végzek önkielégítést, ami szintén teljesen normális, és ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy milyen társaságba járok, ez nem volt társasági téma, max a legjobb barátnõmmel sutyorogtunk ilyesmirõl szünetben.
én ovis koromban kezdtem :) de komolyan
A 12 éves maszturbáció késõbb azért lehet gáz, mert ha rászokik, hogy hamar megy el, rosszabbul fog teljesíteni az ágyban. (legalábbis az elején) Ezt leszámítva nem gáz, ezerszer inkább maszturbáljon, mint hogy mondjuk bagózzon vagy lõje magát
Volt már magömlésed?? :D
Ez természetes minden kamasznál, én pédául 9 évesen kezdtem, ne tiltsd neki, inkább tanítsd meg, ha rosszul csinálja az késöbb baj lehet mert ha elsieti az orgazmust az késöbb a szexben rosszabb lesz!
Szerintem gusztustalan dolog fõleg ha egy lány csinálja! pfuujjjj
Utolsó, te nagyon el vagy tévedve.:D Teljesen normális ha egy lány csinálja, de ha te nem akarod akkor nem kell csinálnod, magadat fosztod meg az élménytõl.. Teljesen normális 12 évesen, az öcsém 9 de már ovi óta matyizik :D
Szerintem az nem normális, ha valaki nem csinálja.Az önkielégítés hozzásegít az egészséges szexualitás kialakulásához.Lányoknál is.
Nézd, én már 6-7 éves korom óta csinálom, mert felfedeztem, hogy finom simogatni és el is mentem. Na erre rákaptam és azóta is csinálom. (persze nem, mint egy õrült, csak módjával). Emellett párommal is nagyon jól megvagyok "úgy". A társaságnak nincs köze hozzá és ezzel nincs baj. 20/L
én 6 hónaposan kezdtem. Anyu észrevette de nem szólt semmit, békénhagyott. Most várom az elsö kislányomat és én is békén fogok hagyni. Nincs ebben semmi káros.
:) Ez teljesen normális. 11 évesen már csináltam. Egy visszahúzódó egyszerû kislány voltam. 30 éves anyuka
Sok óvodás kislány izgatja a punciját és fiú a fütyijét.
és lányok: ti ujjazzátok magatokat?
szerintem nem.. 12 évesen... az már késõ..:S
igen teljesen normális. az emberek 1-2 éves korukba kezdik majd befejezik és késõbb el is felejtik mandj ujra 4-6 éves kroukba kezdik felfedezni magukat de ez még nem jelent semmit. de a tényleges az 11-14 éves korban kezdõdik itt személy függõ h befejezi-e vagy nem. az önkielégités teljesen természetes fiuknál és lányoknál is.
nomrmális vagy olyan késõn??
Én 12 évesen kezdtem...szerintem nem gáz, ez nemhiszem h a rossz társaság miatt van, csak "megérett" rá...
Teljesen normális, pláne ha fiú. Én amugy 11 évesen kezdtem. (15/L)
Nálunk is
Nálunk má 5.-be ciki volt ha valaki nem csinálta =D
A kérdező hozzászólása: Szóval nem õ tehet róla. Hanem a körülette forduló világ meg a kiváncsiság.
12 évesen teljesen normális. Ezért nem lehet senkit sem hibáztatni, mivel ez nem hiba. Ez egy természetes dolog. De nem hiszem, hogy nagyon jó barátok lehetettek, ha e miatt már nem barátkozol vele. :S
én is a ovis koromban kezdtem..normális gyerek voltam..azt se tudom , hogy hogyan jöttem rá arra , hogy az jo, és valójában nem is tudtam pontosan , hogy mit csinállok ...szerintem normális dolog..ne aggodj ez nem a társaságtol függ.
A kérdező hozzászólása: Még létszi több véleményt!
A kérdező hozzászólása: Na akkor elmondom utolsó elötti válaszadónak: 9éve ismertem õt, és nem gondoltam volna hogy ilyenekkel foglalkozik. Már cigizik, piál, kávézik, maszturbál tehát mindent csinál amit akar.
Életkor szerint idõben kezdte a dolgot, úgymond, de a rossz társaság miatt, ahogy írod..., hamar készpénzre fogja váltani a tapasztalatait... Ma már a 13-14 évesek olyan aktív nemi életet élnek, számolják a partnereiket...Próbálj meg neki segíteni, valami életcélt kellene kitûzni közösen, mert ez így nagyon nem lesz jó...:(
szerintem a maszturbálás nem egyenértékû dolog azzal, ha valaki 12 évesen iszik és dohányzik. Érdemes lenne errõl beszélgetni vagy vele vagy a szüleivel, mert ebbõl komoly problémái lehetnek.
Huhh, hát igen, biztos, hogy eléggé megváltozott. A maszturbálás az nem olyan nagy bûn, de a 12 évesen való piálás meg dohányzás már annak mondható. Szerintem most van a legnagyobb szüksége rád, segíts neki, hogy ne ebbõl álljon az élete, hanem értelmesebb dolgokra koncentráljon.
én is ovis koromban jöttem rá erre. Már nem emlékszem hogy, de tetszett... és akkor azt hittem, hogy valami rossz dolgot csinálok, és próbáltam errõl leszokni... aztán, 4-5 év múlva lett netem, utána néztem a dolognak, és rájöttem: ez nem bûn, természetes dolog. :)
Én elõször 9-10 évesen leszbi pornóra csináltam :P
én ovis koromban kezdtem XD
Miért ne lenne az normális, ha valaki maszturbál 12 évesen? Miért rosszabb az sokkal, mintha dohányozna? A dohányzás káros, a maszturbálás nem az. A gyerek így fedezi fel a testét. Aki sose maszturbált (szerintem olyan nincs), annak aligha lehet normális szexuális élete késõbb. Dohányoznia meg innia tényleg nem kéne, de lehet, hogy csak nagyfiúskodni akar és majd rájön, hogy ez nem jó, sem anyagilag sem az egészségének. A kávézáshoz nem tudok hozzászólni, én sose kávéztam, vagyis én csak a burger kinges jeges kávét iszom meg (mert ott melóztam és azt megszerettem, mert zárós voltam), igazából az se egészséges, de nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne. De szerintem ott a szülõkkel is valami gond lehet, ahol a 12 éves gyerek cigizhet meg ihat. Mondjuk nekem van olyan barátnõm, aki 10 évesen suttyomban cigizett (de csak napi fél szálakat), és nem lett belõle egy züllött ember, mára ügyvéd lett belõle, amúgy vallásos is, minden vasárnap templomba jár (énekel a kórusban), satöbbi satöbbi, igaz, sajnos még mindig dohányzik, de amikor a kisbabája született, amíg terhes volt, meg amíg szoptatott nem cigizett. Persze ettõl még nem jó, hogy cigizik meg hogy iszik, de még van rá remény, hogy abbahagyja. De jobb lenne, ha inkább te próbálnád más irányba terelni. De nem a maszturbálásról van szó vagy a kávézásról, hanem a cigirõl meg a piáról.
Én most 13 éves fiú vagyok, 10 éveskoromban kezdtem önkielégíteni, szerintem ez teljesen normális.Soha nem keveredtem rossz társaságba.Nem cigizek, drogozok, iszok, és 5-ös magatartásom van.Én biztos vagyok benne hogy ez normális dolog.
Egyáltalán nincs ezzel semmi gond. Én 11 éves korom óta maszturbálok, és szinte nap nem telik el anélkül, hogy ki ne verném, csak nagyon ritkán. Ennek ellenére kitûnõ tanuló vagyok, sosem keveredtem rossz társaságba, a cigizést és az ivást is elítélem. De ezt az egy dolgot még én sem tudom - és nem is vagyok hajlandó - nélkülözni. Bár jó pár év eltelt a kérdés megírása óta, így most elég késõn válaszolok, de úgy gondolom, hogy semmi gond nincs a barátoddal - az ivást és a cigarettázást kivéve.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Több dolog miatt nem élvezem az életet, nagyjából utálom, csak nem tudom, jogosan-e?

Az egyik az, hogy a szüleim nem annyira tehetősek (bezzeg az osztálytársaim többsége olyan gazdagfi, el kell viselnem, hogy nekik mindenük megvan, nekem meg nincs), szeretnék már egy hangszert (elektromos basszert) de nincs semmi pénzem, vállalható diákmunkát nem találtam. (nem vállalható pl. messze lévő város, és nem indul jókor vonat odafele)
Másik, hogy nehezen barátkozom, a saját korosztályommal szinte semennyire, mert szerintem (aztán lehet, nekem nincs igazam) a többségük idióta, és nem tud semmit, viszont 16 éves létemre néhány 23 meg 30 évessel nagyon jól kijövök, de iskolában ilyenek nincsenek, és szinte nincs oylan ember, aki szeretné a metálzenét.
Továbbá ott van, hogy szüleimmel, mindkettőjükkel vannak nézeteltéréseink, ugyanis apám sokszor f***paraszt, anyám meg finnyás, orrát sokszor fenn hordja a semmire, és meg akarja mondani azt, amihez semennyire nem ért. 16 évesen mindenki élvezi az életet, csak én nem? Vagy én vagyok gyengelelkű, hogy nem tudom ezeket elviselni?

5

16 éves lányt elengednétek egyedül színházba Budapestre?

4

Mostanában furcsán viselkedek :szemtelen vagyok érzékeny vagyok és barátnőt akarok! Mitöl van ez? 11/f

5

Taszítom az embereket!?

Így a nyári szünet alatt rájöttem,hogy nincs egy barátom se!
Falun lakunk, és az egyik közelünkbe lévő városba járok középsuliba a város kb 30km-re van, ami egy óra buszozást jelent. Suliidőben azt hittem,hogy van két nagyon jó barátom, az egyik lány a másik fiú,de őszintén szólva barátnőmet bizonyítványosztás , haveromat július 1.-je óta nem láttam.. Egy darabig neten beszéltem velük és mondtam nekik párszor,hogy esetleg nincs-e kedvük találkozni, de mindig jött a válasz : " bocs most nem érek rá" . Ezek miatt kezdem elég szarul érezni magam mostanában semmit nem csinálok csak zenét hallgatok.Sokszor érzem magam kiközösítve is,mert,ha beszélgetnek nem nagyon tudok hozzászólni a témához, mert legtöbbször a téma a hétvégi IHB buli, ami engem nemhogy érdekelne ,rendesen undorodom tőle.

Ebben a pár hónapban rájöttem,hogy senkit nem érdeklek,mindenkinek túl drága az ideje, ahhoz,hogy rám pazarolja..
Úgy érzem,hogy taszítom az embereket... ált.isk.-ben se voltak barátaim ,ott még suliidőben sem, azthittem,hogy ha bekerülök középsuliba jobb lesz.. de ezek szerint nem lett az..
mi a baj velem?

köszönöm,hogy elolvastad! :)

3

Mit vennétek 194. 000 forintból? Mit tennétek a helyemben?

Ajándékokból jött össze 124.000, születésnap, karácsony, ballagás ilyesmi. Én nem szeretném elkölteni, nincs is igazán, olyan szükséges dolog ami nélkül nem tudnék élni. Én szívesebben gyűjtögetném tovább. A szüleim viszont folyton piszkálnak, hogy nem veszek belőle semmit pedig azért kaptam, hogy magamra költsem. Van még pénzem a bankban is, a szüleim azt szeretnék, hogy kivegyük és hozzá tegyem a többihez. Kb. 70.000 forintról van szó. Én viszont nem látom értelmét mert ahogy ismerem magam és az eddigiek alapján is egyértelmű, hogy csak eltenném. A bankban legalább kamatozik. Én nem tudom mi ezzel a baj mert most tényleg nem vágyom semmire, később pedig, ha valóban szükségem van rá jól jöhet. Mindenesetre akkor tulajdonképpen 194.000 forintról van szó. Ha elkölteném valamire szerintem megbánnám, de van igazság abban is amit a szüleim mondanak. Folyton azt hallgatom, hogy csak ülök a pénzemen, fösvény, sóher vagyok stb., de nem tudom mire kéne költenem. 14 éves vagyok nekem nincs semmi kiadásom, a szüleim tartanak el. Nem sajnálok magamtól egy csokit vagy valamit, ami megtetszik megveszem, de ők valami nagyobb, komolyabb dologra gondolnak.
Szerintetek hogyan döntsek?

28

Ti mit csinálnátok havi 75 ezer forinttal?

Ti mit csinálnátok, ha havonta 75 ezret kapnátok egy külföldön élő rokonotoktól?
Én arra gondoltam, hogy mindig amikor megkapom, akkor 60 ezret rögtön berakok a bankba, 15 ezret otthon hagynék és így max 15 ezret költenék havonta. Szerintetek ez jó módszer lenne?

13

Mit tudnék csinálni?

A tesóm sokat gépezik, javítani szeretnék a helyzeten, de nemtudom hogyan...

3

Hogyan rángassam ki otthonról?

Ismerősöm 16 éves velem egy idős. van egy lány neki akivel 1 évig jártak de megbántotta és már 5 hónapja azon van hogy visszakapja. ez abból áll hogy egész nap fekszik és telón facezik vele vagy a gépelőtt ugyan ez. Eddig a társaság közepe volt de most már nem törődik vele senki, otthon is csak piszkálják mert ilyen (jogosan). És nem fogja fel hogy nem fog ezzel semmit elérni azón kívül h megutálja mindenki...Mit tegyek hogy kirángassam otthonról? hogy egy kicsit éljén?

4

Mit csináljak a lányommal? Nagyon nehéz vele.

Most 13 éves, nagyon makacs, mindenért rám szól, kifiguráz, ha szólok neki valamiért meg se hallja, sokszor hozzám se akar szólni, ha olyan kedve van.

12

Anyám rám kényszerítette a rövid hajviseletet, mit tegyek?

Elegem van a szüleimből, lyukat beszéltek hasamba, meg amÚgyis hosszabban egyeztünk meg, de fodrásszal összebeszéltek.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!