Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog évesen kezdeni (1 db)

Normális dolog 12 évesen kezdeni az önkielégítést?

A gyerek a legjobb barátom volt. De egy nagyon rossz kamasz társaságba került.

Legjobb válasz: osztom az elõzõ véleményét...én sem értem a sarokban a karikákat..minden pucér csajok vannak az ilyen mûsorokban, pedig én annak sem örülök,hogy a párom látja, aki akarja nézni az meg vegyen újságot..nyílván ez is szerepet játszik,hogy lassan az oviban kell felvilágosító órát tartani. Idióta média...tiszta felháborító, ezért az elsõ válaszolónak 200% járna, de annyit nem tudtam küldeni! Tehát nem túl jó dolog a 12 éves korban az ilyesmi, de nyilván a körülmények idézik...tehát nem a gyerek a hibás, mert kiváncsi!

osztom az elõzõ véleményét...én sem értem a sarokban a karikákat..minden pucér csajok vannak az ilyen mûsorokban, pedig én annak sem örülök, hogy a párom látja, aki akarja nézni az meg vegyen újságot..nyílván ez is szerepet játszik, hogy lassan az oviban kell felvilágosító órát tartani. Idióta média...tiszta felháborító, ezért az elsõ válaszolónak 200% járna, de annyit nem tudtam küldeni! Tehát nem túl jó dolog a 12 éves korban az ilyesmi, de nyilván a körülmények idézik...tehát nem a gyerek a hibás, mert kiváncsi!
Én azt mondom a média nagyrészben tehet a mai laza erkölcsökrõl. Mert mit csinál az unatkozó? Tévét néz. Mit lát? Meztelen embereket a valóságshow-kban, és meztelen csajokat a nézettség emelése miatt. És a kiskamasz persze hogy kíváncsi mindenre, pláne ha már testileg is elkezd érni. Én is voltam kíváncsi kamasz, és nekem onnan jött az ötlet hogy felfedezzem a testemet, hogy az osztálytársak azt mondták ezt, vagy azt láttak a tévében, vagy épp hallották a nagytesóktól. Sajnos az évek alatt ez a helyzet romlott, egyre korábban kezdenek kíváncsiskodni a gyerekek. Ez ellen te egyedül nem tudsz tenni, ilyen a mai kor amiben élünk.
osztom az elõttem szólók véleményét. 12 éves kor már a serdülõkor eleje bõven, és már a hormonok is dolgoznak, úgyhogy teljesen természetes, hogy maszturbál. viszont nem érdemes emiatt pellengérre állítani, nehogy bûntudata legyen emiatt vagy késõbb problémái.
Szia, Szerintem ez nem rossz rársaság kérdése, 12 évesen a gyerekek már érdeklõdnek a szexualitás meg a saját testük iránt. Fõleg a mai világban amikor nincs olyan tv mûsor, film amiben ne lenne egy pár csupasz nõi mell...ld: Fókusz ami nem telhet el anélkül hogy ne lenne benne egy újabb hülye picsa aktfotózása. És mindez este 8kor, 12es karikával...na mindegy. Szóval szerintem nem korai. Én úgy emlékszem 4.es voltam általánosban amikor elkezdtem, az hány éves, 10? És nem volt olyan társaságom. Attól is függ, hogy a gyereked fiú-e vagy lány. Ha inni meg drogozni kezd ennyi idõsen, az már gáz... és hát ne is szexeljen még, fogdossa csak magát, azzal nem árt. :)
A lényeg, hogy nehogy rosszaló megjegyzést tegyél rá, mert az a késsõbbiekre kihathat. Mintha észre sem vennéd. És tényleg tök normális.
A 12 évesek nagy része maszturbál, pláne ha fiú. Nincs ezzel semmi baj, ez nem elítélendõ dolog, sõt, teljesen normális, így ismeri meg a saját testét, így lehet majd felnõtt korában teljes értékû szexuális élete. Én 21 éves vagyok, nõ, és kb. 10 éves korom óta végzek önkielégítést, ami szintén teljesen normális, és ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy milyen társaságba járok, ez nem volt társasági téma, max a legjobb barátnõmmel sutyorogtunk ilyesmirõl szünetben.
én ovis koromban kezdtem :) de komolyan
A 12 éves maszturbáció késõbb azért lehet gáz, mert ha rászokik, hogy hamar megy el, rosszabbul fog teljesíteni az ágyban. (legalábbis az elején) Ezt leszámítva nem gáz, ezerszer inkább maszturbáljon, mint hogy mondjuk bagózzon vagy lõje magát
Volt már magömlésed?? :D
Ez természetes minden kamasznál, én pédául 9 évesen kezdtem, ne tiltsd neki, inkább tanítsd meg, ha rosszul csinálja az késöbb baj lehet mert ha elsieti az orgazmust az késöbb a szexben rosszabb lesz!
Szerintem gusztustalan dolog fõleg ha egy lány csinálja! pfuujjjj
Utolsó, te nagyon el vagy tévedve.:D Teljesen normális ha egy lány csinálja, de ha te nem akarod akkor nem kell csinálnod, magadat fosztod meg az élménytõl.. Teljesen normális 12 évesen, az öcsém 9 de már ovi óta matyizik :D
Szerintem az nem normális, ha valaki nem csinálja.Az önkielégítés hozzásegít az egészséges szexualitás kialakulásához.Lányoknál is.
Nézd, én már 6-7 éves korom óta csinálom, mert felfedeztem, hogy finom simogatni és el is mentem. Na erre rákaptam és azóta is csinálom. (persze nem, mint egy õrült, csak módjával). Emellett párommal is nagyon jól megvagyok "úgy". A társaságnak nincs köze hozzá és ezzel nincs baj. 20/L
én 6 hónaposan kezdtem. Anyu észrevette de nem szólt semmit, békénhagyott. Most várom az elsö kislányomat és én is békén fogok hagyni. Nincs ebben semmi káros.
:) Ez teljesen normális. 11 évesen már csináltam. Egy visszahúzódó egyszerû kislány voltam. 30 éves anyuka
Sok óvodás kislány izgatja a punciját és fiú a fütyijét.
és lányok: ti ujjazzátok magatokat?
szerintem nem.. 12 évesen... az már késõ..:S
igen teljesen normális. az emberek 1-2 éves korukba kezdik majd befejezik és késõbb el is felejtik mandj ujra 4-6 éves kroukba kezdik felfedezni magukat de ez még nem jelent semmit. de a tényleges az 11-14 éves korban kezdõdik itt személy függõ h befejezi-e vagy nem. az önkielégités teljesen természetes fiuknál és lányoknál is.
nomrmális vagy olyan késõn??
Én 12 évesen kezdtem...szerintem nem gáz, ez nemhiszem h a rossz társaság miatt van, csak "megérett" rá...
Teljesen normális, pláne ha fiú. Én amugy 11 évesen kezdtem. (15/L)
Nálunk is
Nálunk má 5.-be ciki volt ha valaki nem csinálta =D
A kérdező hozzászólása: Szóval nem õ tehet róla. Hanem a körülette forduló világ meg a kiváncsiság.
12 évesen teljesen normális. Ezért nem lehet senkit sem hibáztatni, mivel ez nem hiba. Ez egy természetes dolog. De nem hiszem, hogy nagyon jó barátok lehetettek, ha e miatt már nem barátkozol vele. :S
én is a ovis koromban kezdtem..normális gyerek voltam..azt se tudom , hogy hogyan jöttem rá arra , hogy az jo, és valójában nem is tudtam pontosan , hogy mit csinállok ...szerintem normális dolog..ne aggodj ez nem a társaságtol függ.
A kérdező hozzászólása: Még létszi több véleményt!
A kérdező hozzászólása: Na akkor elmondom utolsó elötti válaszadónak: 9éve ismertem õt, és nem gondoltam volna hogy ilyenekkel foglalkozik. Már cigizik, piál, kávézik, maszturbál tehát mindent csinál amit akar.
Életkor szerint idõben kezdte a dolgot, úgymond, de a rossz társaság miatt, ahogy írod..., hamar készpénzre fogja váltani a tapasztalatait... Ma már a 13-14 évesek olyan aktív nemi életet élnek, számolják a partnereiket...Próbálj meg neki segíteni, valami életcélt kellene kitûzni közösen, mert ez így nagyon nem lesz jó...:(
szerintem a maszturbálás nem egyenértékû dolog azzal, ha valaki 12 évesen iszik és dohányzik. Érdemes lenne errõl beszélgetni vagy vele vagy a szüleivel, mert ebbõl komoly problémái lehetnek.
Huhh, hát igen, biztos, hogy eléggé megváltozott. A maszturbálás az nem olyan nagy bûn, de a 12 évesen való piálás meg dohányzás már annak mondható. Szerintem most van a legnagyobb szüksége rád, segíts neki, hogy ne ebbõl álljon az élete, hanem értelmesebb dolgokra koncentráljon.
én is ovis koromban jöttem rá erre. Már nem emlékszem hogy, de tetszett... és akkor azt hittem, hogy valami rossz dolgot csinálok, és próbáltam errõl leszokni... aztán, 4-5 év múlva lett netem, utána néztem a dolognak, és rájöttem: ez nem bûn, természetes dolog. :)
Én elõször 9-10 évesen leszbi pornóra csináltam :P
én ovis koromban kezdtem XD
Miért ne lenne az normális, ha valaki maszturbál 12 évesen? Miért rosszabb az sokkal, mintha dohányozna? A dohányzás káros, a maszturbálás nem az. A gyerek így fedezi fel a testét. Aki sose maszturbált (szerintem olyan nincs), annak aligha lehet normális szexuális élete késõbb. Dohányoznia meg innia tényleg nem kéne, de lehet, hogy csak nagyfiúskodni akar és majd rájön, hogy ez nem jó, sem anyagilag sem az egészségének. A kávézáshoz nem tudok hozzászólni, én sose kávéztam, vagyis én csak a burger kinges jeges kávét iszom meg (mert ott melóztam és azt megszerettem, mert zárós voltam), igazából az se egészséges, de nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne. De szerintem ott a szülõkkel is valami gond lehet, ahol a 12 éves gyerek cigizhet meg ihat. Mondjuk nekem van olyan barátnõm, aki 10 évesen suttyomban cigizett (de csak napi fél szálakat), és nem lett belõle egy züllött ember, mára ügyvéd lett belõle, amúgy vallásos is, minden vasárnap templomba jár (énekel a kórusban), satöbbi satöbbi, igaz, sajnos még mindig dohányzik, de amikor a kisbabája született, amíg terhes volt, meg amíg szoptatott nem cigizett. Persze ettõl még nem jó, hogy cigizik meg hogy iszik, de még van rá remény, hogy abbahagyja. De jobb lenne, ha inkább te próbálnád más irányba terelni. De nem a maszturbálásról van szó vagy a kávézásról, hanem a cigirõl meg a piáról.
Én most 13 éves fiú vagyok, 10 éveskoromban kezdtem önkielégíteni, szerintem ez teljesen normális.Soha nem keveredtem rossz társaságba.Nem cigizek, drogozok, iszok, és 5-ös magatartásom van.Én biztos vagyok benne hogy ez normális dolog.
Egyáltalán nincs ezzel semmi gond. Én 11 éves korom óta maszturbálok, és szinte nap nem telik el anélkül, hogy ki ne verném, csak nagyon ritkán. Ennek ellenére kitûnõ tanuló vagyok, sosem keveredtem rossz társaságba, a cigizést és az ivást is elítélem. De ezt az egy dolgot még én sem tudom - és nem is vagyok hajlandó - nélkülözni. Bár jó pár év eltelt a kérdés megírása óta, így most elég késõn válaszolok, de úgy gondolom, hogy semmi gond nincs a barátoddal - az ivást és a cigarettázást kivéve.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most tényleg én voltam a bunkó vagy anyukám nem ért meg engem? (Többi lent)

Megpróbálom röviden leírni a lényeget.

6 éves koromig egy szobában lakta a bátyámmal, aztán felköltöztem a házunkban lévő nagy tetőtérbe. Tényleg nagy a helyiség. És ha jöttek hozzánk valakik akkor mindig a szobámban aludtak ,mert van itt egy kanapé ami egyben francia ágy is.

Már megszoktam legyen szó nagyszülőkről, apum egyik barátjáról és a feleségéről akik tőlünk messze laknak vagy bárkiről aki közelebbi ismerős , rokon.

Apum barátjáéknak van egy ismerősük egy félig magyar félig mexikói család. Az apa meghalt egy vagy két éves. Az anyuka magyar származású. Két gyerekük van egy lány olyan 9 éves és egy fiú olyan 3-4-5 éves körül van.
Nemsokára jönnek haza (egyébként kint élnek mexikóban)
És anyum meghívta őket hozzánk egy hétvégére. És úgy lenne ,hogy apám barátja és a felesége (akiket am nagyon bírok) és ezzel még nem is lenne gond hanem a gyerekek anyja meg a két gyermeke. És tudom ,hogy csak kettőt aludnának itt meg napközbe nem is lennének itthon mert mindenfele elmennének de pár éve találkoztam velük és mind a ketten annyira mozgékonyak . Félek ,hogy levernek mindent ( az egész szoba tele van üveg mütyürökkel meg díszekkel stb.)

Meg nekem ez a család olyan idegen és akkor ost öten beköltöznek a szobámba.

Évek óta ez van ,hogy ha jön hozzánk valaki akkor az én szobám a "hotel" . és utálom ,hogy nem jöhetek be csak úgy hanem kopognom kell ,hogy bemenjek a saját szobámba . És ha itthon vagyok az esetek 90 %-ba itt vagyok.

Én vagyok nagyon undok vagy a szüleim nem képesek felfogni ,hogy gyakorlatilag beletuszkolnak 5 embert az én saját világomba??

UI: Normális válaszokat nagyon megköszönném illetve kíváncsi vagyok szülők, illetve bárki véleményére. !
L

11

Elegem van anyámból?

Annyira felidegesit már.. egész héten én csináltam mindent.. oké hogy dolgozik meg stb. de mire hazaért fel se kellett állnia minden rendben volt, főztem, etettem meg minden.. erre ma, hogy főzzem meg a spagettit.
Neki állok bele rakom a vizbe a tésztát erre neki áll velem ordibálni, hogy mi a fszt csinálok meg forraljam fel azt a vizet meg hogy én mindent tönkre teszek.. komolyan elegem van.. -.-
Olyan irritáló..csinálja ezt más anyja is vagy csak az enyém ilyen gyökér?
15l

18

Anyukák! Mit tennétek, ha a lányotok azt kérné, hogy a tizenhatodik születésnapjára azt a lehetőséget kapja tőletek ajándékba, hogy a barátjánál aludhasson?

Nem sokára 3 éve vannak együtt. A fiú 20 éves, volt már a családdal Balatonon és külföldön is, csak ott még nem engedték, hogy együtt aludjanak. A család nagyon szereti, nem csak a tesók és a szülők, hanem az egész rokonság. Megengednétek? Ha nem, akkor miért? Mellesleg nem lenne szex. A párt csakis az együttalvás "érzelmessége" érdekelné. Meg a lány nagyon igényelni is azt a fajta szeretetet, mert rosszul viseli az egyedüllétet, még arra a pár órára is éjszaka. Amúgy nem rólam van szó, hanem a legjobb barátnőmről, csak fél kitenni a kérdést.

14

Szerintetek mennyire meghökkentő, vagy fura, hogy 10-11-12 éves kislányok önkielégítenek? Mi a véleményetek róla?

(nem rossz indulatú kérdés!)

14

Mennyire ciki, hoy 14 évesen lányként imádom a Winettou-filmeket, és odavagyok Lex Barker-ért? (Old Shatterhand)

6

Kamaszok, nektek mennyi az alvásrekordotok, azaz a legtöbb idő, amit egyhuzamban aludtatok? Mit éreztetek utána?

Ha felébredtél pár percre valami zaj miatt, azt vegyük úgy, hogy egyhuzamban alvás volt.

26

Szülők (főleg anyák) véleményére lennék kíváncsi! Mit szólnátok hozzá ha a 16 éves lányotok ezt tenné?

Mit szólnátok ahhoz, hogyha a 16 éves lányotok első barátnak egy 19 éves fiút vinne haza? Kiakadnátok? Anyukám nagyon jófej, de írtóra félt, szerintetek mit szólna?
Itt most tényleg anyukák ill. apukák véleményére lennék kíváncsi, vagy olyan lányok tapasztalataira akik hasonlón mentek át! Köszönöm előre is!! :)

10

Mi ez a "ne tiltsuk a kamaszt, mert csak azért is csinálja majd" hozzáállás manapság?

Gyakran olvasgatom itt anyukák kérdèseit azzal kapcsolatban, hogy mit tegyenek, mikor a 14 èves gyerekeik isznak, cigiznek, szexelnek, a tilalom ellenère festett hajjal, fültágìtóval érnek haza, bulizni akarnak meg a "párjuknál" aludni.
A válaszok 90%-a mindig az, hogy ha már csinálja ezeket a dolgokat, akkor hagyni kell, hiszen ha a szülö megtiltja nekik, azèrt is csinàlni fogják?

Egyszerüen nem èrtem, mi úgy voltunk nevelve, hogy ha olyat tettünk, amit nem engedtek a szüleink, jött a kemèny büntetès. Nem verès vagy ilyesmi, de ha azt mondták valamire, hogy "nem", akkor az nem volt. Kamaszkènt persze toporzèkoltam, kiabáltam, lázadtam èn is, de eszembe nem jutott volna 14 èvesen festett hajjal hazajönni, mert anyám nem engedte. Nem akartam "csakazèrtis" ès a környezetemben srm vettem ezt èszre, voly egy-kèt merèsz húzás, de senki nem szökött el buliba vagy csinált titokban tetkót..

Pedig ez csak pár ève volt...

25

Mit tegyek? Aggódom a lányom miatt.

A lányom 14 éves, leendő kilencedikes. Mindig szeretett sportolni de most a suliváltás miatt abba kellett hagynia. A közelünkben van egy jó hírű egyesület ahol szívesen sportolna, de fél elmenni eddzésre. Felajánlottam neki, hogy első alkalommal elkísérem de még így is fél. Azt mondja, hogy nem akar ő lenni a legbénább és fél, hogy kiröhögik amiért ilyen "idősen" kezdi el.
Egyébként egy kis szociális fóbiája is van lehet, hogy ez is közrejátszik.
Köszönöm a válaszaitokat!

3

Ugye nincs ezek alapján semmi baj a húgommal?

http://www.youtube.com/watch?v=BNafaIjBy5Q

36

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!