Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog, hulla (3 db)

Amikor felülök valami hullám vasútra vagy egy kamikaze csúszdára olyan sz*ar érzés van az egész herezacskóm és a f*arkamnál amikor lefele megyek hogy az borzalmas. Ez normális dolog?

Nem merek felülni nagyobb hullámvasútra mert ez az érzés annyira rossz hogy képes lennék ki ugrani közbe.Nem is az hogy félek hogy meredek hanem attól az érzéstől félek.17/F

Legjobb válasz: En ugy erzem olyankor mintha feldordulna a gyomrom, de olyan csikis erzes ugyhogy szerintem vicces. xD Szerintem normalis. Biztos neked is ugyanaz tortenik a nemiszerveddel mint a gyomrommal. ._. Csak ez a ket testresz azert kulonbozo... es en lany vagyok.

En ugy erzem olyankor mintha feldordulna a gyomrom, de olyan csikis erzes ugyhogy szerintem vicces. xD Szerintem normalis. Biztos neked is ugyanaz tortenik a nemiszerveddel mint a gyomrommal. ._. Csak ez a ket testresz azert kulonbozo... es en lany vagyok.
Hordj kényelmesebb nadrágot.
ezen szakadok XD

Normális dolog, hogy hulla fáradt vagyok, néha meg semmi bajom?

12 hetet töltöm ma. Több a fáradt pillanatom, mint a komfortos, de aludni persze nem tudok.Migrénes is vagyok és most nem szedhetem a gyógyszerem. Talán az a baj, vagy migrén nélkül is van ilyen?

Legjobb válasz: Ez a terhességgel jár. Azt mondják amikor alszol akkor fejlõdik jobban a baba.

Ez a terhességgel jár. Azt mondják amikor alszol akkor fejlõdik jobban a baba.

Normális dolog az, ha terhesség alatt nagyon hullik a hajam?

Legjobb válasz: Szerintem vitaminhiányod lehet, emlitsd meg az orvosodnak.

Szerintem vitaminhiányod lehet, emlitsd meg az orvosodnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!