Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog, egy (308 db)

Normális dolog egy 4 hónapos telefonnál az 1 nap készenléti idő?

Van egy Samsung Galaxy Mini 2-m. Kb Február- március körül vettem. A telefon tök jó, de minden éjjel a töltőn kell lennie mert estére kb lemerül. Az okés, hogy persze használom, mert telefonálok vele, be van kapcsolva a mobilnet mert netezek rajta, esetleg a wifi (de az csak ha épp kell) meg olykor a kocsiban a navigáció. De azért 1 nap az nem karcsú? Vigyem vissza a T-mobilbe hogy mizu? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Normális...

Normális...
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, csak ha abból indulok ki hogy korábban volt egy Nokia 5230-asom, és azzal is neteztem, meg navigációt használtam és 5-6 napig ment. Na mind1, köszi.
Androidos telefonnál ez normális, nekem is így csinál.:)

Szerintetek normális dolog egy kapcsolat elején rákérdezni a házasságra gyermekvállalásra?

Öcsémmel némi vitába keveredtünk e kérdés kapcsán. Szerintem a kapcsolat elején,még az ismerkedési szakaszban jó ezekre a dolgokra rákérdezni,szerinte ez baromság ez majd kialakul. Társkeresőn ismerkedtem és igaz nagyon sokan megriadtak amikor a kötelező kérdések után rákérdeztem hogy szeretne e házasodni illetve szeretne e gyerekeket,megfogalmazodott bennem hogy talán tényleg igaza van öcsinek és csak a szerencsének köszönhetem hogy találtam párt.18 évesen fogtam neki a "férjkeresésnek". Mennyire általános dolog az hogy még a találkozó előtt letisztázódnak ezek a fontos kérdések?

Legjobb válasz: Hát, ha nem is közvetlenül a bemutatkozásnál, de igen, jó ezeket a kérdéseket (is) tisztázni. Persze kortól is függ, hogy érdemes-e firtatni. Egy húsz év alatti, vagy alig sokkal idõsebb pasit (esetleg) elriaszthat, ha már az ismerkedés elején a családalapítási terveirõl faggatják. Egy érettebb férfinek már lehetnek errõl elképzelései, és nem jön zavarba, ha szóbakerül.

Hát, ha nem is közvetlenül a bemutatkozásnál, de igen, jó ezeket a kérdéseket (is) tisztázni. Persze kortól is függ, hogy érdemes-e firtatni. Egy húsz év alatti, vagy alig sokkal idõsebb pasit (esetleg) elriaszthat, ha már az ismerkedés elején a családalapítási terveirõl faggatják. Egy érettebb férfinek már lehetnek errõl elképzelései, és nem jön zavarba, ha szóbakerül.
Szerintem normális de sokan beijednek a kérdéstõl
ez így nagyon furcsa. személyes találkozáson belefér, ha amúgy is szimpatikusak vagytok egymásnak, lehet úgy terelni a beszélgetést, de csak így látatlanba, neten, boldog-boldogtalantól kérdezgetni, mikor még nem is tudod valójában tetszik-e... igenis fura, és elhiszem, hogy sokan érdekesen néznek rád emiatt. nem azt mondom, hogy hónapoknak kell eltelni mire megkérdezed, de azért egy pár randin legyetek már túl... arról nem is beszélve, hogy még csak 18 vagy. erre a korosztályra meg aztán hatványozottan igaz
Nem általános, mert igazából nem szerencsés (még ha logikus is lenne szerintem, mert minek lopjuk más idejét feleslegesen?). De a férfiak jó része eleve nem könnyen kötelezõdik el, de ha még az elsõ találkozás elõtt azzal nyitsz, hogy házasság és gyerekek, akkor menekülnek.
Hát, én ennél kicsit késõbb mennék bele ilyesmibe, inkább személyesen, mikor már ismerjük egymást. De mindenképp az elkötelezés és összeköltözés elõtt. De nem rögtön indításnak, ez nekem is kicsit fura így. :) 26/L
Szerintem nagyon rossz ötlet az elején belemenni az ilyen kérdésekbe. Egy férfi sem rajong az olyan nõkért, akik férjet akarnak maguknak és nem társat. Az értelmes, érzékeny férfiaknak nem az a célja, hogy feleséget találjon magának, hanem egy olyan nõt, akivel leélheti az életét, aki a partnere és társa tud lenni. Nagyon bántó, ha egy férfit "tenyészcsõdörnek" tekintesz, akitõl azt várod, hogy gyerekeket csináljon neked. Te nem sértõdnél meg azon, ha nem önmagad miattad szeretne valaki, hanem azért mert "feleségnek való" vagy?
Én a kapcsolat elején még nem. Ez úgyis adja magát. Ha már úgy érzed, kezd komolyra fordulni, akkor lehet ilyenekrõl elbeszélgetni (általánosságban csak, mert lehet, hogy megijed a másik fél!). Csak hogy õ hogy áll a témához.
Úgyis házasodni akar mindenki elõbb utóbb, és gyereket is akar, mert ez a természetes. Szerintem igaza van öcsédnek, majd kialakul, hogy mikor és hogyan, a fõ, hogy szeressék egymást a felek, és jól kijöjjenek. Az, meg, hogy "férjkeresés", hát nem is tudom... Nem a legszebb kifejezés! Ennél már csak a "férjet fogni" a rosszabb.
Én máshogy közelíteném meg a dolgot. Nem rákérdeznék, mert azt félreérthetik a férfiak. Megírnám, hogy majd egyszer szeretnék gyönyörû fehér ruhában az oltár elõtt állni a szerelmemmel, és majd a körülményektõl függõen gyereket is szeretnék. Aztán erre csak reagál, hogy õ már volt nõs és nem akar mégegyszer házasodni. Ebbõl is le lehet szûrni dolgokat.
17-es válaszoló. Ne aggódj! Én is le lettem pontozva csak azért, mert nem értek egyet a többiekkel és a másik oldalról is megpróbálom megvilágítani a dolgokat. Ha jó statisztikát akarsz, akkor ITT véletlenül se mondd el a véleményedet! Olvasd el az elsõ 3-4 választ és azt válaszold, mind a többiek, különben szankcionálva leszel! Itt nem a hasznosság alapján pontoznak.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért kell mindjárt a kérdezõt gyanusitani a lepontozással mikor bárki pontozhat? nem én pontoztam!
Na látom jól le lettem pontozva, mert nem az a véleményem, mint a kedves kérdezõnek. Akkor igen, persze neked van igazad, még a leges-legelején meg kell ezt kérdezni és aki nem ezt írja/nem így gondolja az inkompetens a témában. Csak nem értem, hogy akkor ez miért kérdés, ha tudjuk, hogy ez az egyetlen helyes megközelítés.
A kérdező hozzászólása: Fiatal anyuka szerettem volna lenni, ehhez tudnom kellet hogy van-e esély házasságra gyermekvállalásra pár éven belül. Nem vetettem el magam, jártunk, összeköltöztünk együtt éltünk 2évet és csak utánna házasodtunk. Nem akartam beleszeretni egy olyan férfibe akivel nem ugyanazt akarjuk, igy próbáltam védeni magam a csalódástól.
Szerintem nagyon is jó dolog erre az elején rákérdezni. Persze nem úgy, hogy mikor akarsz elvenni, rögtön a bemutatkozás után, hanem kicsit beszélgetni, majd általánosságban rákérdezni: "Mit gondolsz a házasságról?" "Nagyon szeretem a gyerekeket, családcentrikus vagyok, te hogy állsz velük?" még mielõtt bármi komolyba bonyolódnátok. Én el sem tudom képzelni az életem házasság, és elsõsorban gyerekek nélkül, így minek pazarolnánk egymás idejét, ha a másik utálja a kicsiket, és soha nem is akar. Lehet meglepõdni, de mikor az elsõ komoly barátom lett (15 évesen, majdnem 5 évig tartott) a 3.(!) randin szóba hoztam a témát általánosságokban, és az akkori 17 éves fiú nem ijedt meg a kérdéstõl, innentõl kezdve kicsit nevetséges, ha egy felnõtt férfi megijed. A mostani páromnál is az elején kitértünk rá, hogy mindketten nagyon családcentrikusak vagyunk, és így lett teljes az összhang. Nem mûködõképes az a kapcsolat, ahol a jövõképek nem egyeznek.
A kérdező hozzászólása: Te fordított esetben nem mondanád, hogy mégis, mit akar ez? Õszintén szólva nem lepõdtem volna meg, bár az igaz hogy senki nem tette fel ezt a kérdést nekem.Valószinû mint ahogy irjátok ezt a téma késõbb szokott szóba jönni, na ezt én nem vártam ki. Amikor a páromnak feltettem a kérdést õ nem lepõdött meg, válaszolt, õ nem találta ezt furcsának.
Megértem, hogy megijednek, mikor még pár levelet váltottatok csak, és rögtön ezzel jön valaki, akkor mit vársz? Te fordított esetben nem mondanád, hogy mégis, mit akar ez? Igaza van az öcsédnek...
Persze, hogy normális! Megfelelõ keretek közt. azzal semmi gond, ha leírja valaki, hogy család centrikus, szeretne egyszer anya/apa lenni. Ez egy érett normális értékrendû embernek nem lehet ijesztõ. Legfeljebb leírja, hogy Õ ezeket késõbb szeretné, mert karriert szeretne elõbb...stb. Én is a neten ismerkedtem meg a Párommal, 10 hónapja együtt élünk a 16 hónapból, amióta együtt vagyunk. Én már az elsõ randin kifejtettem, hogy mindenképpen szeretnék gyermeket pár éven belül. És házasságpárti vagyok. Azt mondta ezzel fogtam meg, mert a korombéli lányok többségének még a bulizás a mindenük. Szerintem nagyon is hasznos az Életcélokat a legelején kifejteni. 23N
A kérdező hozzászólása: Aki irta hogy a férjkeresés csúnya kifejezés annak irom hogy ugy értettem hogy nem futó kalandokat kerestem, kerestem azt a férfit akivel családot alapithatnék. Nem találkoztam olyan férfival aki a kérdésekre nemmel válaszolt.Igen volt aki megriadt és többet nem is irt, nem tudom mit gondolhatott, nem kérdeztem rá.
Szerintem általánosságban jó megtudni, hogy mi a véleménye a házasságról és a gyermekvállalásról. De utána tisztázni kell, hogy ezt nem azért kérdezed, mert te õrülten férjhez akarsz menni és azonnal gyereket akarsz. Aztán mikor megismered a családi hátterét, ismerõsi körét és szokásait, érdeklõdési körét, akkor abból már leszûrheted, hogy mi a véleménye ezekrõl. Pl vannak szélsõségek, sok olyan férfi van, akinek elváltak a szülei és abszolút házasságellenes, de van olyan, aki pont ez miatt szeretne saját családot!

Ez normális dolog egy állatkertben? Szerintem felháborító. Többi lent.

Szóval voltam a hétvégén Szerbiában a Palicsi állatkertben.Már az elején feltűnt,hogy az állatok a lehető legkisebb van ahol olyan 3X3 méteres ketrecekbe vannak bezsúfolva úgy,hogy körülöttük több irányba is hatalmas füves terület van teljesen üresen hagyva.De ami kiverte a biztosítékot az a dromedárnál történt.Már elsőre feltűnt,hogy egyáltalán nincsenek rácsok az állat kifutója körül,csak egy ilyen nagyon sekély kicsi árok ahol amúgy simán át tudna menni.Aztán azt vettük észre,hogy az állat egyetlen "kitaposott" 8-as alakú vonalon megy,egyébként természetesen nem ő taposta ki mivel teljesen szabályos 8as alakú vonal.. Amíg az állatkertben voltunk folyamatosan ezen a 8ason ment egyetlen lépést sem tett arrébb, és nem is állt meg. Akárhogy is nézem ez nem normális. Én nem értek a teve idomításához de én mást nem nagyon tudok elképzelni csak azt,hogy valamilyen módon belekényszerítették ebbe mivel természetes úton a teve nem csak egy kitaposott 8asba fog menni.Mellette van az elefánt (természetesen a legszociálisabb állatok mindig teljesen egyedül) akitől szintén lespórolták a rácsokat és úgy oldották meg,hogy van egy olyan 2 méteres vizes árok a kifutó körül azelőtt pedig hatalmas vas szegek állnak ki,hogyha megpróbál kijönni azokba lépjen bele.Több ezek közül el volt hajolva persze gondolom mikor megpróbált kimenni.Az állat szintén teljesen katatón,4 órán keresztül többször visszatértünk és egy helyben állt és a fejét himbálta ezen kívül semmi mást nem csinált.Ezen kívül még rendkívül sok szörnyű hibát véltünk felfedezni azokat már nem írom le úgyis elég hosszú lett.

Legjobb válasz: Igen ez valóban felháborító!!Mivel én szerbiában élek már elég sokszor látogattam a Palicsi-állatkertet. Régebben gyönyörû volt az egész. De most valóban úgy néz ki a hely mint egy dögtelep.

Igen ez valóban felháborító!!Mivel én szerbiában élek már elég sokszor látogattam a Palicsi-állatkertet. Régebben gyönyörû volt az egész. De most valóban úgy néz ki a hely mint egy dögtelep.
mikoe utoljára voltam a Bp-i állatkertben, igaz már jópár éve, az elefántok helye ott is ilyen volt.
az állatok jogait a mai világban semmibe veszik, pedig gondolom ezt az állatkertet is valami dúsgazdagok irányítják, de nekik csak a pénz számít, az állatok jóléte nem. az ilyen helyeket bekéne záratni!
Ha szereted az állatokat, ne járj cirkuszba, állatkertbe! Amíg látogatják ezeket a helyeket az emberek, addig támogatják azt hogy így éljenek vadállatok, hogy kiszakítsák õket az élõhelyükrõl. Kiskoromban szerettem járni, de mióta végiggondoltam h hozzájárulok ahhoz h állatoknak így kelljen élni, nem voltam és nem is megyek. Ha nagyon látni szeretnék vadállatot, akkor elmegyek a Nyíregyházi Vadasparkba, ott legalább jobb helyen vannak.
A kérdező hozzászólása: Persze nem azt mondom hogy a Budapesti tökéletes, de ott azért nem lát az ember olyasmiket mint itt. Én tavaly voltam a pestibe ott született kicsinye az elefántnak azzal játszott szépen ki volt alakítva a helyük. Persze most csak az elefántról beszélek..
Igen én is voltam ott, EGY darab zebra (a zebrát eleve nem kéne igy tarrtani sztem) és egy darab zsiráf volt egy nagy helyen, egy sima homokos helyen, se fû. Épp az egyetlen zöld a karámjukban egy belógó fa volt a bujóejük meg nagyoob mint (szinte) a karám. A lovak össze zsúfolva homokos helyen a napon se viz se kaja. A bagolynak és a sasnak volt a legjobb helye. De az már neki túl nagy volt.
Nem, ez nem normális.Utálom is az állatkerteket.Egész egyszerûen azért, mert méltatlan körülmények között tartják õket:(


Normális dolog egy 3, 5 évesnek havonta antibiotikumot szedni?

Állandó gyulladásban vannak a mandulái, folyamatosan beteg. Máshogy nem lehet kezelni, doki felírja gyakorlatilag amikor havonta lebetegszik a kicsi. Ez mennyire árthat ? Lehet egyáltalán másként gyógyítani ?

Legjobb válasz: A mandulákat mûtéti úton el lehet távolíttatni. Nem tudom, hogy ilyen kis gyerekeket is mûtenek-e mandulával. Szerintem kérd ki egy másik gyerekorvos véleményét is, mert nem hiszem, hogy jót tesz neki, ha minden hónapban antibiotikumot szed.

A mandulákat mûtéti úton el lehet távolíttatni. Nem tudom, hogy ilyen kis gyerekeket is mûtenek-e mandulával. Szerintem kérd ki egy másik gyerekorvos véleményét is, mert nem hiszem, hogy jót tesz neki, ha minden hónapban antibiotikumot szed.
Menjetek el fül-orr-gégész szakorvoshoz, mert ez a rengeteg antibiotikum nagyon nem tesz jót a kis szervezetének. Kiveszik a manduláját egy ennyi idõs gyereknek is. Nekem is pont ennyi idõsen vették ki, pedig az már nem ma volt. :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy amíg betegeskedik nem is mûthetõ, de egyszerûen nem jön helyre :(
Nálunk ugyanez a helyzet, most jöttünk haza az egyhetes kórházi kezelésrõl, nem akart lejjebb menni a gyulladás és a láz. Ugyanaz az orvos egyik nap azt mondta, hogy megpróbálják minél tovább húzni a kivételt, másnap kérdeztem, akkor hogyan elõzzem meg, azt mondta, csak a kivétel oldja meg... Abban állapodtunk meg, hogy megpróbáljuk az egy hónap láztalanságot és akkor fül-orr-gégészet, remélem, akkor kiveszik már végre. Addig is az antibiotikum mellé adom a Normaflore-t, nem tudom, használ-e valamit. Javasolták a Lymphomyosot homeopátiás cseppeket, amit akkor kell adni, amikor nincs begyulladva a mandulája (vagyis én meg sem vettem...) Ja, és azt is mondták, hogy a késõbbiekben megfontolandó az allergiavizsgálat, az is okozhatja... Én meg csak pislogtam, hogy akkor miért nem azonnal, csak nekem tûnik károsnak a havi antibiotikum kúra???
Elõzõ vagyok. Elfelejtettem írni, hogy a múlt havi incidensnél péntek reggelre belázasodott, nem volt orvos, az asszisztens nem látott tüszõt. Elkezdtem Tantum Verde spray-vel fújni a torkát, vasárnap láza sem volt és nem is jöttek ki a tüszõk. Lehet, hogy véletlen, de eddig még nem volt mandulagyulladás nélküli láza. Az utolsónál sajnos pillanatok alatt szökött fel a láza nagyon magasra, irány a kórház, nem volt idõ ilyenekre. Azt hittem, csak mi szenvedünk ilyentõl, mert olyan hihetetlen, hogy havonta begyullad... Ilyenkor olyan jól esnek a "ne adj neki a hûtõbõl hideg üdítõt" tanácsok, hogy legszívesebben sírva fakadnék...
Lymphomyosot cseppek!!! Nézz utána! Sok gyereket mentett meg a mûtéttõl. Én elkezdtem adni a fiamnak, neki az orrmandulái vannak megnagyobbodva - így minden megfázásnak fülgyulladás a vége :( Õ ezért szed havonta antibiotikumot. A cseppeket kb. 1, 5 hete kezdtem el, elõtte felhívtam egy homeopátiás vonalat, ahol kiszámolták, hogy 2 évesnek mi az adagja. Egy próbát megér! Írd be ide a keresõbe - sok jó tapasztalatot olvashatsz róla.

Normális dolog egy reggeli közéleti műsort ilyen cuccban vezetni?

Komolyan kérdezem, mert engem mellebevágott ez a lengén öltözött n?, miközben nagypolitikáról próbált nyökögni. Beszélni is alig tud, az én id?mben az ilyet mikrofon közelébe se engedték volna. Na és ez a félmeztelen megjelenés! Annyira nem jó n? szerintem, bár én már egy öregecsked? pasas vagyok, lehet, hogy nem jól látom; ezért is szeretném tudni, hogy ez most rendben van így? Itt a videója:

Legjobb válasz: Pont a fenti két válaszadó miatt van ez "rendjén": az kell nekik, hogy a férfiak ráizguljanak a tévére. Ha azt hiszed, hogy egy nõ a tévében híreket olvas, interjút készít, mûsort vezet, akkor nagyon tévedsz, azt csak a férfiak csinálják. A nõ szexet ad el, prostituálódik, és rohadtul nem érdekel senkit, érti-e a dolgát (lsd. felettem). Csak az jut el az agyukig, hogy mekkora a melle, milyen formás a segge, mutathatna többet is stb. Abba már nem gondolnak bele, hogy ez mennyire szánalmas. Nyilván, mert õk soha nem fognak ilyen helyzetbe kerülni. Szerintem ez csak rosszabb lesz.

ööö, ez irónia és humor volt, amit írtam. Csak hogy tisztázzuk :D
Pont a fenti két válaszadó miatt van ez "rendjén": az kell nekik, hogy a férfiak ráizguljanak a tévére. Ha azt hiszed, hogy egy nõ a tévében híreket olvas, interjút készít, mûsort vezet, akkor nagyon tévedsz, azt csak a férfiak csinálják. A nõ szexet ad el, prostituálódik, és rohadtul nem érdekel senkit, érti-e a dolgát (lsd. felettem). Csak az jut el az agyukig, hogy mekkora a melle, milyen formás a segge, mutathatna többet is stb. Abba már nem gondolnak bele, hogy ez mennyire szánalmas. Nyilván, mert õk soha nem fognak ilyen helyzetbe kerülni. Szerintem ez csak rosszabb lesz.
A cucc picit valóban sok, vagyis kevés. De azért szerintem szép a nõ.
Kormányszóvivõi posztját is többek közt azért bukta, mert többen ismerték fel fehérnemûben, mint kosztümben. No comment. Tévéhez van távirányító: használd!
Igazad van! Lehetne nagyobb melle a nõnek, így elég soványka! :D De jó, hogy más bajod nincs! Csekkeket befizetted? :(
Tényleg rakhatott volna ki többet is... Ezért nem nézek TV-t reggel (vagy délben. vagy este.) Mert kevés a szép, formás nõi kebel. Akkor mire ébredjek fel? :)
A kérdező hozzászólása: 21.15: Ó nehogy azt hidd, hogy én a TV2 emlõin csüngök. Szinte sose nézem ezeket a bulvárcsatornákat, csak remegett a kezem ma reggel, és felrenyúltam a távkapcsolón. Aztán ott maradtam, mert Lázár J. magyarázkodására végül is kíváncsi voltam. 21.05: Nem ez a legnagyobb problémám, de nem lehet mindig csak a súlyos kérdésekkel foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: 23.11: Én értettem!
Mi közöd van hozzá? Szép nõ, jól tud beszélni. A ruha pedig? Miben legyen, kosztümben?
A te idõdben... úristen, fogd fel, hogy az idõk változnak! Remélem nem várod el, hogy nagy barokk szoknyában vezessenek mûsort. Egyébként a problémádat sem értem, egy elegáns ünnepi ruháról van szó.
A kérdező hozzászólása: Tényleg?

Normális dolog egy júliusban született babának virslit egészbe, és kenyeret héjjastul adni a babának? Egyik ismerősöm iwiw-es oldalán láttam, kicsit hanyadt estem ezen

Legjobb válasz: hát én tuti nem adnék még ilyesmit a babámnak pedig Õ májusi. Nem csak viccbõl csinálták? Fényképen láttad? Mert pl. nekem van fent olyan kép, hogy dobozos sör van a lányom kezében (de nem itta ám meg) :D

hát én tuti nem adnék még ilyesmit a babámnak pedig Õ májusi. Nem csak viccbõl csinálták? Fényképen láttad? Mert pl. nekem van fent olyan kép, hogy dobozos sör van a lányom kezében (de nem itta ám meg) :D
Fel fog nõni az a gyermek.. Ha egyszer az esik neki jól.. lehet hamar elkezdte a hozzátáplálást és megérettnek érzi a babát erre. Az enyém ma ellökte a pépet, kivette az apja kezébõl a pirítóst, és nyomta. Hagytam, jól esett neki. (9 hós)
Virslit még felnõttnek sem kéne enni, nemhogy egy fél évesnek. :) Az õ dolguk. Gondolom Te nem fogsz ilyeneket adni a gyerekednek.
Hát én is szoktam lesni, hogy miket adnak a babáknak. 5 hósnak májat, 7 hósnak pizzát. Erre mindig megkapom, hogy mi már anno 3 hónaposan töltött káposztát ettünk. Én meg azt szoktam mondani, hogy te lehet, én nem.
Nyugodtan ehet a baba ebben a korban már.Nem mindenki híve a most divatos "tanácsoknak" Nagyon sok gyerek nõtt és nõ fel ma is, akiket nem tápszeren meg babarizsen nevelnek.Egyik sem ételallergiás, és egészséges is.Legalábbis a környezetemben levõ kisbabáknál ezt látom. Sõt a szomszéd kisbaba 5 hónaposan töltöttkáposztát evett már, és egyévesen erõs, egészséges gyerkõc.
Ja, második vagyok, kislányom 8 hónapos korában simán lenyúlta Apa vacsijának egy részét, ami házi húsos kolbász és zsemle volt, egészben, képzeld.... :-))
Miért ne ehetne egy fél éves baba virslit és kenyeret, egészben? A kisbabák 6 hónapos koruktól képesek a rágásra, ha van foguk, ha nincs. A glutén tartalmú ételeket már 4 hónapos kortól javasolt adni, 6 hónapos kortól pedig már nemcsak csirke és pulyka, hanem sertés és marhahús is mehet. Csak figyelni kell, hogy nehogy nagy darabok kerüljenek a szájába. Tehát, most akkor mi is a bajod a dologgal?
ezért is van most ez a sok szerencsétlen, beteges, nyeszlett ratyi fiatal, mert burokban nevelik, ez egyre rosszabb és rosszabb
Kenyérhéjat én is adtam már 6 hónapos korától a babámnak! 4 foga volt már akkor és imádta rágcsálni! Persze nem kiszáradt, kemény héjra kell gondolni! Virslit csak egy hete kap, pedig már 11, 5 hónapos! Azt biztos nem adnék egy 7 hónapos babának!!!
Nem értem miért ellenséges mindenki mindenkivel itt.Aki tanácsot kér hallgassa meg, , aztán szive joga eldönteni mit tesz.Az én babám tápszeres lett, sajna nem volt tejem..de már egy honaposan megunta az izét, hiszen te sem mindig ugyanazt eszed.Szóval mi már mindenféle zöldséget , gyümölcsöt eszünk, néha kap csak tápot amit ki is köp.szép egészséges baba.most vagyunk 4honaposak. nem a táp a lwgjobb étel, , szerintem.
10:58 kinyalhatod
LoL
A kérdező hozzászólása: Na hát ez frankó. Nem értem hogy miért irta valamelyikõtök hogy miért rakok fel lázító kérdést?!? Ennyi erõvel minden kérdés lázitó egyesek szemében.Én csak kérdeztem, mert úgy tudom hogy ilyesmi kajákat 8-9 hós kortól lehet adni, egyébként, az egyik bunkó válaszolónak üzenem, hogy képzeld el beszéltem a csajjal és õ magasról szarik a védõnõ véleményére, mielött azt írod hogy a hátamögött pofázom ki!!! Nem ilyen TIRPÁKOK válaszára voltam kiváncsi!! Köszönöm minden normális válaszolónak a válaszát!!
ne durrogjál már, még megárt a szivednek :D
Szerintem a kérdés nem provokativ, , csak ez az oldal azért van, hogy egymásnak segitsünk.remélem akik bunkoztak itt a kérdezõvel nem gondolták komolyan, , boldog kismamához nem illik a parasztkodás. a mi gyerekeink a jövõ emberkéi, , nem lessznek ratyi satyna kis bénák, , mint ahogy ezt itt irta egy anyuka.sem a táptol, , sem a rendes ételtõl.kivánom mindenkinek, hogy egészséges szép babája maradjon, függetlenül mit adnak enni a picinek.segitsünk egímásnak.a 4 hos baba mamája.
Én voltam aki írta, hogy ezzel csak lázítod a népet-és úgy látom igazam van. Baromira irigyellek, hogy ez a legnagyobb gondod, hogy mások szokásaiba turkálj. Mi a fene közöd van hozzá?????
Húha nem semmi ami itt folyik. Kész kabaré. :-)
ÉN ugy veszem észre hogy ilyen gonoszak az emerek.Még szerencse hogy egy más szemébe nem ezt mondjuk, hanem modoráljuk magunkat.Kár hogy ilyen az emberiség.Több oldalon olvastam már ezt a csúnya gusztustalan beszolásokat, vagy ez a menõ?
hát gyerekek ez nem semmi!!! izgalmas párbeszédek !! 8.07-esnek üzenem.: te szegény!!! vagy szerencsés!! itt a szerencsétlen, aki császárral szült, nem volt teje csak 3 hétig, és van egy gyönyörü szép szerencsés, de mellette szerencsétlen babája, akinek szegénynek tápszert kell ennie!! még szerencse a szerencsétlenségben, hogy van mit ennie, és szegény szerencsétlen nem hal éhen... mi a fenét keresnek a bunkók ezeken az oldalakon!!!felháborito... hol vannak a moderátorok??
8:7-es nem vagy 100-as, etesd a gyerekedet amivel akarod. az ilyen embereknek van gyereke? Szegény gyerek!
8:07es. te elmebeteg vagy. szerinted a virsli jobb kaja mint az almapép? gratulálok...
Egyik sem méreg..jó a virsli tényleg elég szutyok, de gondolom nem az lóg a szájából éjjel nappal.
15 hónapos babám még nem ismeri ezeket a kajákat.
Az én lányom egy jó nagy darab hurkával van lefényképezve- de meg nem ette, pedig idõsebb jóval. A kenyértõl semmi baja nem lesz, szerintem a virslitõl se. Ennyi idõssen te is kaptál, max a helyesírással vannak tõle gondjaid... Nem értem, hogy uszító kérdést mi a fenének kell kiírni????
Szia! Szerintem az nem normalis dolog, hogy ismerosodet egy anonim oldalon beszeled ki es jaratod le, gondolom szemtol szemben mar nem lennel ilyen bator. Szomoru hogy ilyenekre jut idod... Egyebkent a kenyerrel semmi baj sincs, miert ne ehetne egy 6 honapos baba? A virsli meg mindenkinek szive joga, az en fiam 14 honapos es szokott kapni.
A gyereknek bármit lehet adni 6 hónapos korától, töltött káposztát is, csak hogy ezek az ételek nem egészségesek, de mindenki eldöntheti hogy egészségesen táplálja-e a gyermekét. Még jó hogy kinézi a szádból a kaját, az enyém is kinéz mindent, de nem adok neki palacsintát mégsem. Mindenki döntse el hogyan táplálja a gyerekét, csak nem értem, hogy ha lehet egészségesen, akkor miért kell egészségtelenül???
Az én lányom is juliusi... de eszembe sem jutna kenyeret meg virslit adni neki.... még jocskán a pépes kajákat kell ennie. sõt. sztem fontos a tápszer is még ebben a korban .... abban vannak a vitaminok.. nem beszélve arrol, hogy mindenki tudja hogy mibõl készül a virsli... 2-vel elõttem szólónak: és akkor mi van ha megkérdezi, az még nem jelenti, hogy a háta mögött beszéli ki.. engem is érdekelni, mer szerintem sem normális dolog egy 5és fél, 6 hos babának ilyen kajákat adni. rágcsálja a rágokát!! arra való! kicsit tulzásba viszed!
A kérdező hozzászólása: hááát nem csak azzal volt lefényképezbe, de még ketchup is volt azon a virslin, sõt túrórudit már 4 hósan kapta, persze a csokival együtt. na azért ez kicsit kkorai. van most egy 4 hós lányom.eszembe nem jutna adni neki rudit. 8 éves lányomnál elkezdtem a hozzátáplálást 3.5 hósan a dokira hallgattam sajna, hát most olyan érzékeny mindenre hogy borzasztó. engem szintén korán kezdett anyu hozzátáplálni, na hát nekem is mindentõl fáj a gyomrom.a két tesómat csak 6 hós korától, õk még hírbõl sem tudják hogy milyen az a gyomorfájás.
igazi sötét modern anyukák, szerintetek a tápszer egészséges? az hogy mondjuk gyümölcspürét adtok neki éjjel nappal egészséges? olyan kis nyomorék gyerekeitek lesznek hogy rossz lesz nézni... nem igaz hogy a saját véreddel így bánsz, hogy az általad úgymond "egészségesnek" tartott fossal eteted, gratulálok csináljátok csak
Én 6 hónapos koráig csak szoptattam, aztán szépen sorban jöttek a gyümik, zöldségek. Kenyeret 11 hónapos korában kapott elõször. A szoptatást 19 hónaposan hagytuk el. Tehát próbáltam jól etetni. De sajnos emésztési, felszívódási gondjaink vannak (mint kiderült már 2-3 hós kora óta), csak a dokik mindig másra fogták. A lényeg, hogy ezek a dolgok lehet, hogy már születéskor eldõlnek. Mindegy, hogy mit eszik. A napokban születik a következõ babánk. Õt is minnél tovább szeretném szoptatni, és bízom benne hogy így lesz jó. Amúgy kiskoromban (ami már 31 éve volt) én is tápszeres voltam, és szerintem teljesen normális vagyok. Én sem ettem hurkát, virslit, túró rudit ennyi idõsen.
Én még olyant is láttam, hogy a pár hónapos Colát ivott cumisüvegbõl, mert nem volt elég teje az anyának.Azóta nem lepõdök meg semmin.
bocsi!! itt még mindig a szegény szerencsétlen!!! nem jol irtam az elso vagy a második sorban. teje-röl lemaradt az 'M' vagyis nekem nem volt tejem, csak 3 hétig!!! szegénykém ! jajjj! remélem azért érted!!!!

Szerintetek ez normális dolog egy 6 éves kisfiúnál?

18 éves lány vagyok és már fél éve járok vigyázni egy 6 éves kisfiúra. Csak heti kétszer töltünk együtt egy órát, szóval ez nem túl sok id?.

Legjobb válasz: A gyerekek is képesek szerelembe esni, de számukra ez még nem kapcsolódik össze a testiséggel. Ha olyat kér, amit szerinted nem helyes - takaró alá bújni- akkor nyugodtan utasítsd vissza azzal, hogy nem, mert ez nem helyes. Sok kisfiú lesz szerelmes az óvónénibe, tanárnénibe, vagy a bébiszitterbe. Sok kislány meg a tanárbácsiba pl, de ezek aranyos, ártatlan dolgok. Te vagy a felnõtt, te szabod meg a határokat, mit szabad még, mit nem.

A gyerekek is képesek szerelembe esni, de számukra ez még nem kapcsolódik össze a testiséggel. Ha olyat kér, amit szerinted nem helyes - takaró alá bújni- akkor nyugodtan utasítsd vissza azzal, hogy nem, mert ez nem helyes. Sok kisfiú lesz szerelmes az óvónénibe, tanárnénibe, vagy a bébiszitterbe. Sok kislány meg a tanárbácsiba pl, de ezek aranyos, ártatlan dolgok. Te vagy a felnõtt, te szabod meg a határokat, mit szabad még, mit nem.
Igen normális. Sok gyerek ilyenkor még az anyukáját akarja feleségül venni. Nekem a keresztfiam mondta, hogy én leszek a felesége. Csak annyit jelent, hogy nagyon szeret téged, de Õk még nem tudják mi a szerelem. Azt késõbb a hormonok irányítják. Hidd el ki fogja nõni.
Szerintem ez normális 6 éves kisfiútól. Abban sem látok rosszat, hogy szeret a takaró alá bújva TV-t nézni, én is szoktam anyukámmal, barátnõmmel, férjemmel, gyerekemmel, pedig 37 éves vagyok. Simogatás: tesóm kislányai minden elalvás elõtt kérik, hogy simogassuk a hátukat, nyakukat, cirógassuk a hajukat... ezzel sincs baj. A kisfiú kedvel, szeret téged, de attól nem kell félned, hogy rádmászik. Igazából ez egy elismerés, hogy jól csinálod, amit vele csinálsz.

Normális dolog egy 1, 5-2 éves gyereket nagyszülőhöz lepasszolni, hogy az anya külföldre mehessen kikapcsolódni?

kb. 4 napra

Legjobb válasz: Ha nem most látja elõször a nagyszülõket, akkor igen. Nem értem, manapság mi ez a hatalmas nagyszülõ-ellenesség. Én imádtam azokat a heteket, amiket a nagymamámnál töltöttem a testvéreimmel és az unokatesókkal. Remélem, az én gyerekem is átélheti amit én :-)

ha megszokta õket és szeret ott lenni akkor csak nyugodtan!!
Ha nem most látja elõször a nagyszülõket, akkor igen. Nem értem, manapság mi ez a hatalmas nagyszülõ-ellenesség. Én imádtam azokat a heteket, amiket a nagymamámnál töltöttem a testvéreimmel és az unokatesókkal. Remélem, az én gyerekem is átélheti amit én :-)
Igen, mert az anya is emberbõl van, és jót fog tenni a pihenés.És a nagyszülõ is látott már gyerket, sõt, fel is nevelte.A gyereknek meg szükség van a nagyszülõjére. A majomszeretet, hogy gyerek sehova, és csak én, és senki más, nem vezet sehova.
Igen, bár jobb lenne, ha Apukával mennének kikapcsolódni, de így is határozott igen!
IGEN!
igen
igen
5. vagyok meg mertem volna esküdni, hogy le fog pontozni a sok szuperanya :( mint írtam is NEM VAGYUNK EGYFORMÁK....KI ÍGY KI ÚGY
Kedves 5-ös semmi gond, visszapontoztad õket.Kvittek vagytok.Csak Téged 2-en pontoztak le, Te meg mindenkit.Mégsem vagytok kvittek.
Én el sem tudom képzelni, DE nem vagyunk egyformák! Barátnõm az 5 hónapodt is itthagyta mnden szívfájdalom nélkül 10 napra és elment Amerkába nyaralni, meg pihenni Apával, míg én a közel 2.5 évesemet sem szeretem pár óránál tovább hagyni sehol!
Teljesen normális.
Szerintem is belefér. Az anya sem egy mártír robot, ha a 4 nap után frissen, kipihenten, feltöltõdve jön vissza, akkor abból a gyerek is nyer. Az a lényeg, hogy biztonságos, megbízható helyen legyen. Nálunk anyukámékban maximálisan meg lehet bízni.
Ja, és külföldre nem megyünk, de ennek inkább anyagi oka van. Vidékre szoktunk, az is 3-4 óra autóval, szóval hazaugrani onnan se lehet csak úgy...
Éppen ezért kell úgy szervezni, hogy már elõtte tesztelni, mi van, ha távol a szülõ. 1-1 éjszakára, pár napra ráhagyni a nagyszülõkre és a közelben maradni, ha gond van, haza tudják hozni. Természetesen ilyen esetben úgy gondolom nem szabad elindulni külföldre. De ha a gyerek bírja, miért ne? Nyilván minden anyuka aggódik ilyenkor és sokszor telefonálnak, illetve állandóan a gyerekükre gondolnak, azonban nekik is jár a kikapcsolódás.
A kérdező hozzászólása: De õk nem 4-5 napra hagyják ott a gyereket :)
27-es: ebbe miért kellett belekötni? Nyilván én sem óránként telefonálok, hanem mondjuk ha a lányom anyósomnál van, akkor ebéd után felhívjuk õket, hogy mi újság. Ettõl függetlenül én is ki tudok kapcsolódni és ez úgy is megy, hogy közben sokszor gondolok a lányomra. És azt hiszem teljesen egyértelmû (nem is lehet más), én is csak olyanra hagyom a gyerekem, akiben maximálisan megbízom.
Én épp most vagyok túl ezen. Látogatóba mentem rég nem látott tesómhoz. Addig vagy apukával vagy nagyszülõkkel volt a kisfiam (16 hós). Nagyon kiegyensúlyozott gyerek, ezért is mertem elmenni. Sokat gondoltam rá, nagyon hiányzott és izgultam hogy hogy fogja viselni, de az ég adta világon semmi probléma nem volt. Késõ este értem haza, úgyhogy csak reggel találkoztam vele az út után. Olyan volt mintha el sem mentem volna. Semmi furcsa nem volt a viselkedésében, teljesen természetesen ment minden tovább a megszokottak szerint. Mindenki döntse el maga hogy mikor és mennyi idõre megy el babája nélkül. Nagyban függ szerintem a kisgyerek lelkivilágától, és attól hogy akikre rá lesz bízva a gyerkõc, mennyire állnak közel hozzá.
Már ez a lepasszol szó is egy elõítélet. Miért ne lenne normális? Ha nekem megadatna egy normális :) nagyszülõ akkor biztos kérném a segítségét. 4, 5 éves kisfiam még nem volt nélkülem pár óránál többet sehol, kivéve az ovi. Most 2 kislány cseperedik a pocakban, velük is csak magamra elsõsorban no meg a férjemre számíthatok. Na ez a nem normális :D
Igen, én is normális dolognak tartom, ha volt már a nagyszülõkkel és el is van velük. Nem egy pár hetes babáról van szó. Amúgy sem árt, ha a szülõkön kívül mással is jól érzi magát egy gyermek, meg persze a nagyszülõnek is jó érzés ez, hisz unokázhat.
hát , normális dolog, de ez rengeteg mindentõl függ.függ tõled, hogy tudsz e pihenni ha õ nincs veled, függ ettõl akire bízod, mennyire van jol el vele stb.az én véleményem az , hogy én még bõven eltudok ilyen helyre menni ha már nagyok a gyerekek.tudtam mikor gyereket válaltam, hogy nem lesz könnyû és lemondással jár, számomra teljesen természetes, ha nyaralni megyünk az a gyerekkel van.úgyí fárasztobb, nehezebb de ezt válaltam, én nem tudnék se pihenni se szórakozni, de nem vagyok szuperanya, mert ha valakinek olyan a habitusa tegye meg.ettõl õ még lehet jó anya és rossz is.nem ettõl függ.nagyon hamar megnõnek és már nem kellünk nekik csak messzirõl én ezt az idõt már átéltem, igy most inkább minden idõt kihasználok amit csak tehetek.
Nekm 23 hönapos a kisebbik fiam a nagy7 éves most elõször mntem l 2 napra balcsira, komolyan mondom isteni volt feltöltõdni, csak magamra figyelni... Barátnõkkel voltunk a gyerkõcök apával, a barátnõimnek is vannak gyerekeik. Nekem nem volt bûntudatom, de a 4 nap alatt már nagyon hiányoznának. A anagyikkal is jó a viszony a nagyfiam most jött haza az egyiktõl 4 napot ott töltött nekem ebbe már szinte nem is volt beleszólásom, õ akart menni, a mamával lebeszélte, imádnak együtt lenni akkor miért ne engedném meg?
Utolsó vagyok nem 12 csak 2 napra mentem :)
És ez pont így van azokkal is, akik dolgozni kénytelenek, és a gyermekük bölcsiben van. Õk sem tudnak hazaugrani.
A kérdező hozzászólása: Akkor tehát a válaszolók többsége szerint teljesen normális :) Én amúgy nem hagynám ott, nem hiszem, hogy nyugodtan tudnék szórakozni így, hogy messze vagyok tõle. Mert ha esetleg elkezd sírni utánam, nem tudnék csak úgy hazauugrani :(
Mindenki más. Én nem hagynám, de ha más igen, hát tessék. Egyébként honnan látjátok ezt a pontozást? Hogy hányan pontoznak, kit és kicsoda?
5.vagyok! ÉN SENKIT NEM PONTOZTAM LE!!!!!!NEM SZOKÁSOM ÉS NEM IS FOGOK SOHA, SZÁMOMRA MINDENKI VÁLASZA HASZNOS!KÁR, HOGY SOKAN NEM TUDJÁK, MIRE VALÓ EZ A PONTOZÓSDI, CSAK NYOMJÁK ÉSZNÉLKÜL...
én tudnám otthon hagyni, nekem az nem lenne kikapcsolódás... akkor lehet inkább úgy szervezném a külföldi utat, hogy valaki jöjjön még, hogy azért néha lehessek a férjemmel kettesben. De tényleg nem vagyunk egyformák...
Egy 5 hónapos és egy 2 éves azért nagyon nem ugyanaz a kategória, pl. azért is, mert az 5 hónaposok többsége még szopik (is), a 2 éves meg azért elég ritkán, de ez csak egy aspektus. Egy 2 éves sok esetben már bölcsibe jár, szóval nem napi 24 órában anyukával van. Ha a nagyszülõkkel gyakran találkozik, szeretik egymást, nagyiék tudnak róla gondoskodni, elvállalják, stb., jó egészségi állapotban vannak, akkor szerintem is mûködõképes, és nem "lepasszolás", ha esetleg az anyuka is szeretne egy kicsit szusszanni, feltöltõdni. Ha párkapcsolatban él, akkor gondolom, a férjével/barátjával megy, de ha egyedülálló, akkor is hadd' mozdulhasson már ki õ is pár napra. Gondolom nem havonta megy el több napra "kikapcsolódni".
Drágám! 2 éve a lakásunk 200m-es körzetében mozgok, reggel 7tõl este 9ig csak a gyerekemmel foglalkozok. Ne érts félre, imádom a fiam, de ha ilyen lehetõségem lenne "lepasszolnám" arra a pár napra. Szóval, ha nem rendszeres, akkor igen.
persze, bár szerintem egy babysiterre jobb hagyni.
Én nem hagynám magára, nem tudnék nyugodtan pihenni.
Ha már máskor is aludt a nagyiknál, akkor igen! Azért, mert a ember szülõ, nyugodtan elmehet kikapcsolódni. Imádom a gyerekem, visszük is szinte mindenhová, de nekem ne mondja senki, hogy gyerekkel nyaralni menni, az ugyanolyan kikapcsolódás! 4 nap nem a világ!
én személy szerint nem tudnám 4 napra nagyiknál hagyni, MIATTAM, de azt gondolom a gyerekemet már nem hatná meg ha nem látna 4 napig, ha közben nagyit nagyapát, dédit és a kedvenc kutyusát igen. Nagyi tökéletesen el tudja látni, gond nélkül lefekteti, esetünkben mûködne a dolog, ha én belül nem szoronganék a hiányától.Szóval azt gondolom, igen, normális dolog lehet adott szituációban. 4 nap szerintem sem a világ.
Igen teljesen normális dolog. Azt azért megjegyezném, hogy ennek legyenek elõkészületei, ne csak úgy odaadni a nagyszülõnek. Ilyenekre gondolok pl. hogy már elõtte odaadni a nagyszülõnek, hogy 1-1 éjszakát aludjon nála, ne akkor derüljön ki, amikor anyuka külföldön van, hogy mégsem bírja a gyerek. Ha jól elvannak, akkor bátran rá merném hagyni! Én anyuékra és anyósomra is ráhagynám, ha lehetne, de az én lányom nem alszik el máshol, pedig már 4, 5 éves. De mivel nem marad el, így értelemszerû, hogy nem hagyom.
igen ha jol elvan a nagyival és a nagypapával.
IGEN, normális dolog.
Nem értem, miért NE lenne normális dolog, feltéve, hogy: a gyerek már nem szopik, ismeri és szereti a nagyszüleit és nem elõször alszik ott, a nagyszülõk szellemileg és fizikailag megfelelõ állapotban vannak. Ne magatokról beszéljetek, ne a szülõ legyen már a szempont, hogy te szenvedsz-e a gyerek nélkül, számomra legalábbis nem ezt jelenti ez a kérdés, hanem azt, hogy a gyereknek lesz-e valami baja ettõl: és nem, nem lesz semmi baja.

Mit kéne tennem? Ez normális dolog egy kapcsolatban? :/

A barátommal pár nap múlva lesz,hogy fél éve együtt járunk. Szervez egy bulit amire 10 embert hívott, köztük több lányt is. És mondta,hogy az egyik lánynak süt egy tortát mert azon a héten ünnepli a születés napját és úgy gondolta,hogy meglepi. Ezzel még annyira nem is lenne bajom, mert örülök,hogy tör?dik másokkal. De mondta,hogy az egyik barátja elvinne egy lányt aki tetszik neki. És azt mondta nekem, hogy de azért tudjak róla,hogy ha a barátai hamarabb túl esnek az "els? alkalmon" azt sose fogja nekem megbocsájtani. És egyszer?en nem tudom, hova tenni ezt. Mert nekem úgy t?nik, mintha ez egy verseny lenne köztük. Én a bulijára nem tudok elmenni mert pont akkor megyünk nyaralni a családdal. Mondtam neki,hogy hozza el?rébb egy nappal vagy tolja el egy héttel, de azt mondta nem fogja mert állítólag csak az az egy id?pont jó. Mondta,hogy ne haragudjak, HA netán berugik és rámászna a lányokra... Egyszer?en nem tudom mire gondoljak ezek után...mert ha valaki szereti a másikat az nem tesz ilyeneket..vagy én gondolom rosszul?:/

Legjobb válasz: Ha nekem ilyet mondana, és komolyan, azon nyomban elhagynám!

Ha nekem ilyet mondana, és komolyan, azon nyomban elhagynám!
Mondani szépet-és õszintén bunkót lehet...az a baj a szerelemmel, h annyira elvakítja az ember, t hogy nyilvánvaló dolgokat nem vesz észre, amiket kívülrõl, azt mondanád, pf...ilyen gyalázatost
Nem gondolod rosszul, ez nem egy normális dolog, mi az hogy rámászna valakire? Ez az egy idõpontos dolog kicsit furcsán hangzik, remélem nem fordult meg a fejedben hogy oda akarod adni magad úgy hogy még nem vagy biztos a dologban. Ha tegyük fel(ne adja isten) történni fog valami azon a bulin, akkor én nagyon elgondolkoznék a helyedben a kapcsolat folytatásán.
Most ez a ti "fél éve együtt vagyunk" bulitok lesz vagy csak 1 szimpla bulit szervez? Amúgy mindegy is, ha annyira akarná, hogy ott legyél te is, hidd el, meg tudná oldani, hogy más idõpontban legyen. És ne haragudj, ha rámászik más csajokra??? Szerinted komolyan vesz? Jó, 17évesek vagytok, kíváncsiak, szüzek... de nem adnám az ártatlanságom 1 ilyen link alaknak. Szerintem nem érdemes vele foglalkoznod... Kérdésedre válaszolva: nem, aki igazán szeret, nem csinál ilyeneket!
Mindenesetre ne engedd, hogy bármit is megtiltson. Ha emiatt szakít, legalább megoldódik a probléma.
A kérdező hozzászólása: nekem is megfordult a fejemben, hogy elhagyom..de valahogy nem vagyok rá képes. Én nagyon szeretem. És mindig azt mondja, hogy én vagyok számára a legfontosabb a világon...de akkor miért mondd ilyeneket? És szinte mindentõl tilt amit csak szeretek:/
Dobd már ki, könyörgöm, ennél a nyomottál 1000 meg 1001 jobb és normálisabb csávót találsz. Én a helyedben megmondanám neki hogy:"Ne haragudj, HA netán felidegesítesz, és fejbe talállak vágni rézfokossal...Azért szeretlek..."

Ez normális dolog? Egy gyantacsíkot kétszer használni?

Az egyik barátn?mmel beszélgettem nemrég, és szóba került, hogy ? kétszer vagy többször használ egy darab gyantacsíkot. Ez normális dolog? Elnézést az analffabéta kérdésért, de én epilálok és borotválok, gyanta terén nem vagyok rutinos.

Legjobb válasz: Már nem olyan erõs a benne lévõ szálak miatt.A gyanta is lemegy azért róla.Lehet,de több macera van vele.

Már nem olyan erõs a benne lévõ szálak miatt.A gyanta is lemegy azért róla.Lehet, de több macera van vele.
Igen, teljesen normális. Még a kozmetikus is többször használja ugyanazt a gyantacsíkot! Gondolj már bele! Egyetlen doboz gyantában van 6! gyantacsík! 6!!! És így is 1200 Ft...de 6 nem elég az egész testedre. Még jó, hogy többször használja! 17/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!