Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog, a pasi (16 db)

Jogosan vagyok felháborodva? Tudom hogy normális dolog hogy a pasik pornóra maszturbálnak, hisz igy van ezzel sok nő is pl: én.Soha nem szóltam érte a páromnak, normális dolognak tartottam.

de valamelyik telefonon szóba került ez, és mondja nekem hogy a haverjától megrendelte az összes olyan pornófilmet amit érdekesnek talált a neten és hogy jöv?óhéten már milyen jó lesz ott lesz nála-persze a haverjának azt mondta nem neki kell.

Legjobb válasz: Elõször is, ami lejön nekem: 1. Nem lehettek (lelkileg!) valami közeli kapcsolatban a pároddal. 2. Annyira jogos csak, hogy ne ecsetelje neked, ha már ezt csinálja... Ugyanakkor, ha Te ezt elfogadod azért mégis, akkor .. hogy is mondjam.. ezzel el is indítasz egy lavinát. Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy ezt nem kéne még ecsetelnie is neked. Meg kell oldani szerintem máshogy amúgy ezt a dolgot. Bárhogy máshogy. Én nem viselném ezt el. Mi sokat voltunk együtt, imádtunk szeretkezni... (nemrég volt a szakítás) ráadásul tõlem gyakran megkapta, amire vágyott... Szóval neki ilyesmi... Mondhatni eszébe sem jutott. :) Tényleg oldjátok meg máshogy, vagy ha nem tudjátok, legyen tabu ez a dolog! És ezt vegye õ is tudomásul.

Ezt ott rontottátok el - ahogy már elõttem is mondták - hogy ez egy év után kerül elõ. Mért nem mondtad neki elõbb? Én is rosszul érezném magam a helyedben, de most már csak azt teheted, hogy tudatosítod benne, hogy nem vagy kíváncsi más csajokról alkotott véleményére.
Elõször is, ami lejön nekem: 1. Nem lehettek (lelkileg!) valami közeli kapcsolatban a pároddal. 2. Annyira jogos csak, hogy ne ecsetelje neked, ha már ezt csinálja... Ugyanakkor, ha Te ezt elfogadod azért mégis, akkor .. hogy is mondjam.. ezzel el is indítasz egy lavinát. Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy ezt nem kéne még ecsetelnie is neked. Meg kell oldani szerintem máshogy amúgy ezt a dolgot. Bárhogy máshogy. Én nem viselném ezt el. Mi sokat voltunk együtt, imádtunk szeretkezni... (nemrég volt a szakítás) ráadásul tõlem gyakran megkapta, amire vágyott... Szóval neki ilyesmi... Mondhatni eszébe sem jutott. :) Tényleg oldjátok meg máshogy, vagy ha nem tudjátok, legyen tabu ez a dolog! És ezt vegye õ is tudomásul.
Az az igazság, hogy néha (!öt évente egyszer) én is felkapom a fejem egy jó pasi láttán és esetleg meg is mutatom az uramnak, hogy hûû, ez tetszik. Ha belegondolok, hogy õ is megtehetné ezt fordított helyzetben, akkor vegyesek az érzéseim. Egyrészt biztosan elszomorítana, de másrészt kiváncsian figyelném, hogy mi az, amit észre vesz benne, mi hiányzik ezek szerint belõlem, miben tudnék még fejlõdni, hogy mindent megkapjon tõlem:)
Ha te is csinálod, akkor fõleg minek hisztizel? Õ legalább õszinte és bevallja.
A pasik máár csak ilyenek. Az én férjem is állandóan megjegyzéseket tesz a csajokra. Sõt! Legutóbbi nyaralásunkkor a félmeztelenül napozó csajokat fényképezte. Én mindig, a kezdetektõl fogva szóvá tettem, de nem értette, h mi a bajom. Aztm én is elkezdtem mondogatni neki, hogy milyen jó segge van ennek a pasinak és hasonlók. Azóta nem dicsérget más nõket. Az volt a baj, hogy a hallgatásoddal eddig beleegyeztél ebbe és most nem érti, hogy miért vagy kiakadva. Viszont örülj annak, hogy legalább õszinte és mindent elmond neked.
Elég durva dolgokat mondott neked. Te a kedvese vagy, nem szabadna így beszélnie veled. Szerintem már túlzásba viszi ezt a pornóra maszturbálást, mert egy bizonyos szinten már egyáltalán nem normális. Nem is értem, miért jobb ez neki, mintha veled szeretkezne. Azóta meg nem keres...nha szép, még õ van megsértõdve. Egyszer úgy is fog jelentkezni, és akkor szépen leültök, és megbeszélitek a dolgokat. Petranova
azt kell, hogy mondjam, ezt te rontottad el. Amikor az elsõ alkalommal nem emeltél kifogást ellene, akkor lefektettél egy szabályrendszert, miszerint ezt lehet. Innentõl kezdve meg már nem sokat tehetsz. Félreértés ne essék, ha szóltál volna érte, akkor is csinálná, csak nem kötné az orrodra. Az õ olvasatában azt történt, hogy egyszercsak meggondoltad magad, felrugtad a játékszabályokat, azaz teljesen jogos, hogy megsértõdik. Hiszen, ha eddig nem volt vele bajod, akkor most mire fel? Hogy mit tehetsz? Jó kérdés. Többet kelle tudni a pasidról, arról, hogy amúgy mennyire megbízható, milyen vérmérsékletû stb. De pl. csinálhatnál magadról egy kis filmecskét pl. a telefonoddal, aztán elküldhetnéd neki mondjuk mmsben, inkább erre verjed felkiáltással, vagy valami hasonlóval. Majdnem biztos vagyok benne, hogy utána csörögni fog a telefonod.
Szerintem most õ is ugyanugy megvan sértõdve rád mint te rá. Szerintem fölöslegesen kaptad fel a vizet. Nekünk férfiaknak vannak szükségleteink, és gondolom hogy nem tudtok egymással lenni mindig... Persze értem én hogy nem is ez az igazi problémád, hanem az hogy õ ezt olyan lelkesen mondta. De ezt csak azlrt van mert nagyon örült a filmeknek, téged pedig szeret és mindent elmond neked. Arra pedig ne is gondolj hogy nem tart téged vonzónak, ez hülyeség. Szoval szerintem nyugodj meg:) kérj bocsánatot és felejtsd el ezt a kis aproságot.
A kérdező hozzászólása: Én tényleg mindent megadok neki meg nagyon jó a szex vele, egy héten kb 3x találkozunk a hétvégével együtt, és van hogy egy nap 4x is csináljuk szóval én nem tudom mit csináljak... Nem csinálja õ magának olyan sokat csak az zavar hogy szeret ugy beszélni velem mint a haverjával...kidumálni h milyen jó segge volt a csajnak az üzletbe, vagy hogy épp milyen izgató a két csaj a tv-ben....szóval ez bánt, de romantikus vigjátékokat is csak azért néz mert jóõ csajok vannak benne, és már gyûlölök vele filmet nézni is-de most magyarázzam el neki hogy miert?párszor már mondtam neki hogy szarul esik...olyankor persze védekezik h nem ugy gondolta meg igéget h majd legközelebb nem-de valahogy mindig ide jutunk én meg folyamatosan szarul érzem magam. Persze visszavághatnék én is h dicsérem a férfiakat-de minek?még ha maszturbálok is rá gondolok-de ha nem-AKKOR SE MONDOM MEG NEKI!
lefogadok h vmi 15 éves kis csitri vagy.. az önbizalmad meg ha amiatt nulla, emrt a pasid ponrofilmre mazsturbál, megjegyzem mint sokan mások..akik meg nem filmre azok fantáziálnak..nõjj fel aztán szexelj
A kérdező hozzászólása: én 22 vagyok õ meg 26...

Normális dolog? Valamiért izgalomba hoznak azok a filmek ahol egy nő úralkodik a pasin. És már olvastam, hogy a pasiknak bejön, de van egyáltalán olyan csaj aki erre izgul?

Ha a csaj nyalatja a pasival a lábád, vagy kikötözi és nyalatja vele a punciját, vagy lepisili...akár aszájába is. De ezt nem merem elmondani senkinek, mert a legtöbb ember furcsán nézne rám..:( Van olyan csaj aki ezt csinálja és élvezi?

Legjobb válasz: Nem normális, de ha neked ez jó, akkor csináld. Nem a társadalom normái a fontosak, hanem hogy boldog legyél.

Nem normális, de ha neked ez jó, akkor csináld. Nem a társadalom normái a fontosak, hanem hogy boldog legyél.
1. kommentelõnek igaza van
szerintem egyáltalán nem baj ha így gondolod mondjuk a szájbapisilés azért túlzás szerintem, de azzal minden rendben van hogy azt szereted a ha a nõnél vagy konkrétan nálad van az irányítás.
Nekem ez annyira nem jonne be...talald meg azt a pasit akinek ez tetszik...biztos, h jo kapcsolat lesz belolle...

Normális dolog ez szerintetek? Hogy a barátnőm talizik egy fiúval, "haverjával". és én meg ettől szarul esek, félek h megcsal, mindenféle rosszat elképzelek. Valakivel talizni akinek csaja/pasija van, az gáz?

Legjobb válasz: Én se vagyok féltékeny tipus ha ezek után másik csaj is találkozni akarna hát kedves egészségére, de azt ne várja el, hogy tökéletesen jóképet vágjak a dologhoz. Nem fogom lebeszélni róla meg nem fogom meggátolni csak nem fogok tapsolni örömömben...

Én se vagyok féltékeny tipus ha ezek után másik csaj is találkozni akarna hát kedves egészségére, de azt ne várja el, hogy tökéletesen jóképet vágjak a dologhoz. Nem fogom lebeszélni róla meg nem fogom meggátolni csak nem fogok tapsolni örömömben...
Én is ezt éreztem mikor ilyet csinált és szakítás is lett a vége...
Megtiltani valóban nem lehet, a túlzott féltékenység meg egyenesen elriasztja a csajt, DE! mint mindenhol, itt is megvannak a határok.Nem szólok egy szót sem, ha a barátnõm elmegy a fiúhaverjaival, akiket évek óta ismer, de ha van egy srác, aki 3 hete körülötte legyeskedik és mindenfélével megpróbál közénk állni akkor elõször is beszélek a barátnõmmel, hogy merre mennyi nyóc' méter. Mindenkinek vannak ellenkezõ nemû barátai, de egy párkapcsolat esetén leredukálódik a találkozgatás velük némiképp.Te, mint fiú képzeld el{mondjuk pont benne vagy a szituban}, hogy milyen, amikor a barátnõd volt pasijaival, fiú barátaival lóg.Akkor egy barátnõnek is [email protected] tud esni, ha arról mesélsz, hogy milyen jót mulattál egy másik csajjal még akkor is, ha abszolute baráti bulizás volt.Ugyanakkor ha te kevesebbet találkozol más nõkkel, akkor-mivel egy kapcsolat 50-50%-os részvételen alapszik-õ is találkozzon kevesebbet, de ezt VELE kell megbeszélned.Ha õ nem hajlandó más srácokat háttérbe szorítani hozzád képest, akkor nyugodtan megmondhatod neki: "Vagy õk, vagy én!" De ezt csakis akkor, ha biztosra mész abban, hogy jogos a részedrõl!!!! Ha miattad nem képes a többi srácot figyelmen kívül hagyni és hagyja, hogy egy jött-ment "haver" telebeszélje a fejét, akkor nincs más dolgod, mint hátat fordítani neki és a lábaidat szép egymásutánban rakosgatni minél többször minél messzebbre
Ez nálam úgy mûködik, hogy: (ebben én vagyok a "lány fiú barátja") Már 2 éve ismerem a lányt jó barátok vagyunk, nekem is van párom és ugye a lánynak is. A párja megismert engem is találkoztunk többször is úgy hogy a párjával közösen, megbízik bennem a párja, és ennyi. De ezt tényleg nem lehet megtiltani h a barátnõnk 1 pasival se beszéljen. Ha felmerül az bennünk, hogy pfúúú tuti meg fog csalni..nem merem 2-esben hagyni õket, akkor vagy nem bízol a srácban vagy a barátnõdben.
Én minden csajnak meg szoktam mondani, h nicns kettesben találkozás csávókkal csak akkor, ha régóta ismerik a trógert. A barátnõd tuti meg fog csalni, ha már egy 3 hetes barommal találkozgat.
A kérdező hozzászólása: "túl okos vagyok" milyen igazad van :)
A kérdező hozzászólása: De nem régóta ismerik egymást, kb 3hete, akkor?
te most komolyan ennyire önzõ vagy?:D a barátnõd nem egy tárgy amit te irányítgatsz. Azzal találkozik akivel csak akar fõleg, ha haverja. Ha nem bízol benned az a te bajod, de ne csodálkozz, ha majd kidob, mint macskát..:) Õ is felhozhatná, hogy te se találkozz senkivel, ülj otthon egész életedben, ne nézz rá más nõkre.. neten ne nézegess meztelen képeket meg pornót. Na mit szólsz?:
Miért ne találkozhatna egy haverjával? Miért te sosem találkozol lánybarátoddal? Fõleg ha már régóta jó haverok. Csak mert párkapcsolatom van én sem hanyagolom el sem a fiú sem a lány barátaimat. Persze a párom fontosabb sokkal, de ha van rá idõm miért ne találkozhatnék egy haverommal? Ezért még nem kell féltékenykedni...
Nekem amikor van párom, akkor se hanyagolom a barátnõim (értsd havercsajok). De a párkapcsolatom részleteibe ve- lük nem megyek bele, és õk nem is akarnak beleszólni.... Viszont a barátnõimnek is ott van a párjuk, ismerjük egymást, sokszor beugranak külön-külön is ledobni egy kávét vagy egy sört... Ebbõl nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Sztem nem gáz, hát akkor nem lehet haverkodni senkivel se?? vagy nem toom :/
Nem birtokolhatunk embereket. Bíznod kell benne, ha a másik elcsábítja, vagy megcsal stb az azt jelenti, hogy nem szeretett. Inkább derüljön ki az ilyen hamar.
Hát ez elég gáz dolog.
Attól hogy kapcsolatban vagy még találkozhat másokkal, ezt én sohasem tiltottam pl. meg, a túlzott féltékenység nem jó, ha megbízható és tudod hogy nagyon szeret akkor nincs baj, beszélgess el vele finoman errõl.
ma 12:21 nem csak a nagyokos srác telebeszélte a fejét, hogy jobb neki egyedül. Nem csalt meg csak kiadta az utamat :)
A kérdező hozzászólása: megcsalt? :/
Mi az, h nem lehet megtiltani? Érdekes én akár melyik csajnak megmondtam , h nincs ilyen vagy fel is út le is út. Egyik se mer nemet mondani...
Mi köze a dologhoz a szexuális beállítottságnak?
Az a nem normális, hogy a heteró nem üti le a búzát és üvölt neki, hogy "kussolj búza!" . :D
Attól függ. Barátok, munkatársak, rokonok? Min veszekednek?
Igen természetes, mert a meleg azt akarja, hogy a másik is melegedjen, míg a hetero szelíd és nem üti le, csak szavakkal. Két ember közt a kommunikációban az ilyenfajta szexuális beállítottság eltérés feszültséget okoz. Célszerû õket elválasztani.

Pár hetes randizás után normális dolog ha rákérdez a pasi hogy kivel telefonálok?

Épp kocsiban ültünk mikor megnéztem a telóm és láttam hogy van egy nem fogadott hívásom egy haversráctól. Visszahívtam, pár percet csevegtünk, utána a barátom megkérdezte, hogy kivel beszéltem. Ez elfogadható egy pasi részéről ha nem akarok a későbbiekben féltékenykedési jeleneteket? A srác adta már jelét féltékenységnek a korábbiakban is. De nem tuidom hogy ez annak számít-e?

Legjobb válasz: az lenne baj ha nem kérdezné meg mert az azt jelenti hogy nem érdekli

az lenne baj ha nem kérdezné meg mert az azt jelenti hogy nem érdekli
Csak megkérdezte, hogy ki volt az.. ennyi..
persze, ha többszõr megismétlõdik ez a jelenet, akkor lépj.
Lépj tovább. Nem is baj, ha kihal a magyarság ilyen ordenáré hülye problémáktól...
csak megkérdezte ennyi, mást is megkérdez néha az ember...istenem de gyerekes felfogások vannak...
Ez nem nagy ügy.
Bud Spencer?
Nekem is ez a tipus jön be, számomra a pasi 90 kiló alatt csak karácsonyfadísz! ;))
#7 Dettó
Nekem is tetszenek a nagyobb darab pasik, ha jóképû is mellé akkor nálam nyert ügye van. Sokkal jobban, mint az 50kg-s nyápic cicafiúk.
Én is izmos, de kicsit pocakos vagyok és valóban sokaknak bejön ez a testalkat. Szerintem normális, mint az is ha valakinek a vékony férfiak jönnek be. De ugye nem fiú vagy? :) :)
ízlések és pofonok.... és baj ha nekem, a feszes hasú és seggû, és eredeti szép formás közepes mellû, hosszú hajú, lányok tetszenek??? Nem baj?? akkor jó! :) Érted???
#2-es válaszoló vagyok. Amúgy én is hamarabb megnézek egy "nagydarab" férfit, mint egy rózsaszínpólós, ún. "pávát". Azoktól kiráz a hideg...
Normális. Én is ilyen vagyok, és mégis szeretnek a nõk :) Talán azért vonz, mert nem nézed ki egy "gebébõl", hogy meg tudna védeni. Sok állatfajnál a nagyobb egyed a domináns.
Normális. Senki sem egyforma, így az sem, hogy milyen emberek tetszenek nekünk.
Normális :) Mondjuk énis kövér vagyok a 171cm 85kilómmal... Ennek ellenére volt két magas, vékony párom (3, ill. fél évig) de hiába, a személyiségükbe voltam szerelmes, de testileg nem tudtak izgatni... Viszont jelenlegi párom a 185cm 103kg és vele élvezem az együttlétet, elfogadtuk egymást olyannak amilyenek vagyunk és még (számomra) jóképû is. Nemtudom, szerintem nekem azért jön be ez a típus mert ösztönösen úgy érzem, megtud védeni, õ speciel nagyon szeretetre vágyó énmeg kiélhetem rajta magam ölelés-szeretgetés ügyileg és nem zavarja. Nah, sokat tudnék róla áradozni mert vele megfogtam az Isten lábát de az már más témát érintene :) A lényeg: normális dolog, nincs ezzel semmi baj, nem vagy egyedül :)

Ez normális dolog, hogy ha így viselkedik a pasi amikor a nő van "felül"?

Szóval tegyük fel, hogy a pasi fáradt, de szexelni akar. A lányt megkéri hogy üljön rá és "dolgozzon" ?. A lány mozog, a férfi pedig fekszik mint egy fadarab, kezei széttárva, szemei becsukva és élvezi a dolgot.

Legjobb válasz: Ki vagy használva.

Ki vagy használva.
En ezt mar kihasznalasnak neveznem. Ez nem szeretkezes, nem d*gas, nem ke*eles...nem tudom minek is nevezhetnem?! Javasolnam, hogy probald egyszer ki te is forditott helyzetben: o csak dolgozzon te pedig kitart karokka es labakkal fekudjel alatta. Bar az ilyen lehet beerne ennyivel is.
Egy érett, jól mûködõ kapcsolatba simán belefér, hogy alkalomadtán, csak úgy kényeztetés végett így vidd el a párod. Engem is vitt már el így a barátnõm és élveztük mind a ketten. Én azt, hogy kényeztet, õ meg tul. képpen egy szexuális segédeszköznek használt, amire ráülhet és a csúcsra járathatja magát. Ez azonban ritka mint a fehér holló, de néha megesik. Többnyire azért mind a ketten aktívak vagyunk. Magyarán ha csak ritkán van az nem baj, de ha sûrûn inaktív, az probléma.
Sohasem viselkedek így, nem tudom megállni, hogy a derekát, cicijét ne simogatnám. Te szeretkezni szeretnél, õ meg azt, hogy lefejd...
Nem attól nem normális, hogy a nõ dolgozik, hanem attól, hogy a pasi közben hozzá sem ér. Ha a klasszikus misszionárius pózt is vesszük alapul, ott is azért egy normális kapcsolatban, hiába a pasi dolgozik, a nõ is "besegít", átöleli, simogatja a párját, lábait összekulcsolja a pasi csípõje felett stb. Tehát, részt vesz az aktusban. De ha valaki csak fekszik, és az égadta világon semmit nem csinál, akkor az nem szeretkezik, hanem kielégítteti magát.
Nem, nem normális... Egy szex a kölcsönös örömszerzésrõl szól. Ha neked ez nem tetszik, ne csináld, és beszéld meg vele, hogy ez így neked nem jó... És vedd rá, hogy ilyenkor is legyen aktív!
Furcsa, hogy ezt mennyi nõ nevezi kiszolgálásnak, miközben egy csomó nõnek ebbõl áll a szex: fekszik hanyatt, csukott szemmel. A kikötözõs játékok is errõl szólnak, de ha a pasi dönt így, akkor az már nem szex, hanem kihasználás? Furcsa... Mindegy, hogy normális vagy sem, neked nem jó, hát szóvá kell tenni, nem azzal foglalkozni, hogy másoknak tetszik e. Amúgy én egyrészt nem bírom ki, hogy ne nyúljak a páromhoz, másrészt valahogy nekem kell az aktív szerep ahhoz, hogy elmenjek. Én nem tudnék egy szexuális aktust így végigcsinálni, de hát nem vagyunk egyformák.
"Nagyon-nagyon ritka az, hogy nekem valamilyen módon örömet okozna... " Nahát ez gáz, - és mi a jó a pasiban egyébként? arra is gondolj, hogy ez majd csak romlani fog!
A kérdező hozzászólása: Szoktam mondogatni, hogy így nem jó és csináljuk úgy meg ilyenek, de ez õt nem érdekli. Szóval kommunikálok én vele, csak le se szarja... Nagyon-nagyon ritka az, hogy nekem valamilyen módon örömet okozna... Szerintem hozzászokott ahhoz, hogy velem bármit megtehet és ezért engedte el már így magát. Persze én szívesen teszek az õ kedvére bárhogyan is, viszont az aggaszt, hogy õ velem nem foglalkozik eleget és úgy ahogy kéne!
Figyelj Kérdezõ... a tankönyvek és a tapasztalat is azt mutatja, hogy a rossz szexuális élet a kapcsolatok halála. Ha szeretnél ezzel a sráccal lenni, akkor muszáj komolyan leülni és beszélni vele. Ha nem megy, vagy nem lesz javulás, akkor szerintem el kell gondolkodni a szakításon. Picit talán agyamra mentek a tanulmányok ebben a témában, de ha a párom csinálná ugyanezt akkor az egy idõ után olyan lenne mintha megcsalna saját magával. Érted? Mert egy kapcsolat és benne a szex (ami az egyik legfontosabb dolog) két emberrõl kell, hogy szóljon. Egy kapcsolat és egy élet minõségét hihetetlen módon befolyásolja a szex minõsége. Ne hagyd magad.
Nem értek veled egyet. Van ilyen szex is, igen amikor csak te kényezteted, mi az, hogy neked ez így nem jó? Te nem izgulsz fel arra, hogy a párod élvezi a dolgokat és általad jut a csúcsra. Ahogy írod szokott lenni fordított esetben, hogy te csak szétrakod a lábad, akkor? Figyelj, ha neked nem jó, akkor szólj neki, ha nem akarsz szólni, kezdeményezz te, figyelj drágám most csináljuk így csináljuk, úgy vagy, olyan jól esne, ha most így csinálnád. Szeretném, ha megcsókolnál közben az olyan izgató akármi... Ti némán szexeltek? :D A gátlásosságot minél hamarabb le kellene vetkõzni és kommunikáció kommunikáció mindenek felett, ha meg nem megy akkor minek vagy vele? Sajnos nincs más megoldás, csak a rengeteg beszélgetés. Egyébként nem fog a helyzet változni nem gondolatolvasó. Ne félj kezdeményezni új dolgokat, legyél kreatív talán még jobban beléd szeret... 24/L
Jaj de szar az ilyen csávó. Lépj le
"Nem attól nem normális, hogy a nõ dolgozik, hanem attól, hogy a pasi közben hozzá sem ér." Rosszul fejeztem ki magam: próbáltam érzékeltetni, hogy én sem értem, mi a jó ebben.
Ezt elõször is meg kellene beszélnetek egymás közt. Ha nem megy, cseréld le minél elõbb!
A kérdező hozzászólása: Szóval néha van ilyen is, persze nem mindig van ez így. De amikor így van, az nekem nem jó. Olyan is szokott lenni, hogy õ van felül és én meg csak szétteszem a lábaimat, neki így normális...mondjuk én szeretném ha lenne csók is közben.
Ha az van, amit mondtál és kommunikáció hatására se változott leszarja az igényeidet. Én még egyszer megbeszélném vele ás megmondanám, ha nem változik, akkor lapát. Ha meg nem érdekli akkor is lapát. Ez már tahóság, hogy nem érdekli õt a te igényeid. 24/L

Normális dolog, ha a pasi 22 a csaj 30 éves?

Az uncsitesóm 30 éves és "állitólag " szerelmes egy 22 éves pasiba és persze a pasi is belé. Szerintem ez nem normális dolog.

Legjobb válasz: Ha szeretik egymást nem mindegy?

Ha szeretik egymást nem mindegy?
Ha szerinted ez nem normális, akkor te ne tegyél ilyet. Amúgy meg hagyd rájuk. Ez az uncsitesód élete, döntése. Õ látja hasznát vagy kárát. Amúgy pedig ez szerintem teljesen normális dolog.
Szerintem az a lényeg, hogy gondolkodásban is passzoljanak. Ilyen párosoknál kijön a különbség, pl. a lánynak már joggal vannk igényei gyerekre, családra, fészekre, a srác meg inkább a szigeten csápolna, mint babakocsit tologatna. De persze vannak akik tényleg egymásra találnak. Sok nõ már 30 éves korára sokmindent elért, lakás, kocsi, érett gondolkodás, ami imponál egy fiatal srácnak, aki viszont a fiatalságával, szilajságával veszi lesz a lábáról a lányt, aki megfiatalodik mellette. Nekem volt ilyen páros ismerõsöm. Nekik pl. nem jött be, bár sokáig együtt voltak.
Számomra ez nem meglepõ!A tesóm 22, pasija 38 éves!5 éve együtt vannak, jól megvannak!Ez a lényeg!Ki hogy szereti, ki hogy fogja fel.Na én már biztos nem jönnék össze sokkal idõsebb pasival!Max 4-5év! Ha õk boldogok, jó nekik, akkor miért ne?Legyenek boldogok!
én olyat irmerek hogy csak 32 srác 19. :D de felsem tünik. max. 3 évvel néz ki idõsebbnen a csaj.
Ha szeretik egymást persze hogy normális.Én 25 vok a párom 45 és jól megvagyunk
A mai világban??? Semmi sem meglepõ...
miért ne lenne normális? friss hús:D nem számít hány éves vagy, van aki 40 évesen úgy viselkedik, mintha 18 lenne, és fordtva...
Kicsit furcsa, mert az megszokottabb, hogy a pasi az idõsebb, de ha szeretik egymást, akkor hagy tegyék azt, amit akarnak.
nem normális. A normális a konvenció, ami szerint a lány a fiatalabb. Döntsd el, hogy érdekel-e.
Az én férjem 5 évvel fiatalabb, de érettebb gondolkodású mint én! Nem reméltem sokat, mikor indult a kapcsolatunk, de életem szerencséje, hogy belementem, mert tuti, hogy még egy ilyen számomra tökéletes férj-, és apatípust nem találtam volna, semmelyik korosztályban. Ezen kívül általában a férfiaknak korábban jönnek elõ a szexuális problémái, amikor egy ugyanolyan korú nõnek semmi gondja....Na, akkor kivel is jobb pl egy 45 éves nõnek? Egy fiatalabb pasival, vagy egy idõsebb, és potenciaproblémás pasival? Persze nem 20 év korkülönbségre gondolok, mert az hosszú távon tuti nem jó, max az egyikbõl fiatal ápoló lesz..:(
Kit érdekel, hogy normális-e? Most más emberek hozáállása miatt hagyja ki talán élete szerelmét? Baromság! Neki kell eldöntenie, ad-e esélyt a kapcsolatnak, mindegy mi a korkülönbség és melyik irányba!
Az a nagy gond, ha dugás közben a recskázásra gondol. :)
rossz csúnya dolog. de a pasik egyszerû lények, ne várj tõlük mást.:(
Én lányként azt mondom, hogy az még a jobbik eset, ha csak gondolatban csinálja, ez szerintem belefér, csak azért ne kösse az orromra, mert nyilván nem esne jól. Én is tisztában vagyok vele, hogy a párom olykor-olykor pornóra maszturbál...és nyilván nem mindig rám gondol..ez van, viszont ha cserébe hûséges és rendben vannak a dolgok szexuálisan is meg mindenhogy, akkor üsse kõ:)
Párom az elmondása szerint semmijen nõre nem gondol. Rám se. Csak benyomja a pornót és ráránt :P
Hát ha másokra gondolva vered az nem jó...... Gondolja rá !
Rá se ránts! De akár rá is ránthatsz! Egyébként a statisztikák szerint a nõs emberek is átlag hetente kétszer kicsapják a répát. Gondolom nem a feleségük képe elõtt. :)
igen. normalis. szerintem meg semmit nem jelent. a valtozatossag gyonyorkodteto es feludito! nem jelenti azt hogy az erzelmeit is arra a lanyra iranyitja. a gondolat es az erzelem nem eggy es ugyanaz.

Normális dolog-e ha egy pasi röpke 3 hónap ismeretség után jegygyűrűt vesz egy nőnek, akivel szinte nem is ismerik egymást, egy napot nem laktak együtt, a nő elvált alapvetően nem házasság párti?

Jóval idősebb is a pasinál. Ez mondjuk nem is lenne gond. Csakhogy ezzel még nincs vége a storinak. Mint kiderült a pasi úgy vett gyűrűket, hogy arra sem emlékszik csajnak melyik gyűrű tetszett! Aztán, hogy lehet karikagyűrűt venni úgy, hogy az állítólagos ara jelölt nincs is jelen. Kihez vagy mihez mérte a gyűrűt? Tehát a véleményetekre lennék kiváncsi, hogy vajon mi a célja a pasinak ezzel a lépéssel, hiszen a hölgy világossá tette, hogy nem akar házasodni. Inkább az együttélést választja. Meglátásom szerint bizonyítani akarja, hogy ő a pasi és az lesz amit ő szeretne. Illetve egy kaptafára veszi a nőket, ha az exe pénzzel és értékes ajándékokkal megvehető volt, akkor biztos a másik is elájul egy 420. 000 ft-os komplett ajándékcsomagtól. Mely ugye a srác nézetei szerint egy életre szól (na) Ja és persze az "ajándék " most eladásra kerül.

Legjobb válasz: Vagy úgy érzi, megtalálta élete párját. A férjem is nélkülem vett gyûrût, 3 hét után, ráadásul alig ismertük egymást, fiatalok voltunk. A gyûrû tetszett, és jó volt rám. :)

Vagy úgy érzi, megtalálta élete párját. A férjem is nélkülem vett gyûrût, 3 hét után, ráadásul alig ismertük egymást, fiatalok voltunk. A gyûrû tetszett, és jó volt rám. :)
Talán a férfi el akarja kápráztani a nõt; bebizonyítani, hogy annak ellenére, hogy fiatalabb nála, mégis lehet rá számítani, mind érzelmi, mind anyagi szempontból. Szerintem nem "ajándékkal megvenni" akarta a nõt, hanem lenyûgözni egy szép meglepetéssel a szerelmét. A gyûrû eladása nekem sem világos.
Sok élettárs kap gyûrût, mert ez is az összetartozás jelképe. Nem kell rohanni utána megesküdni.
Menjünk sorban: Normális-e, ha 3 hónap után gyûrût vesz? - Szokatlan, és kissé korai, de azért a normalitásban még benne van. Normális-e, ha a nõ idõsebb a pasinál? - Múlt századi konvenciók szerint nem, gyakorlatilag nem hiszem, hogy ennek akkora jelentõsége lenne. Nem tudom, mennyi a "jóval", de mondjuk 10 év vagy annál kevesebb szerintem még bõven OK. Normális-e, ha nem emlékszik a pasi, hogy a csajnak melyik gyûrû tetszett? - Nem teljesen, ilyen fontos döntésnél nem ártana ezt azért megfigyelni-megjegyezni, de mondjuk egy pasinak a legtöbb ilyen mütyür egyformának tûnik.... Normális-e, ha az arajelölt nincs jelen a vásárláskor? - Igen. Sok párnál meglepetés a gyûrû, a méretet meg elég egyszerû megmondani: vagy leméri egyszer a nõ ujját vagy másik gyûrûjét, vagy magával visz egy gyûrût, vagy kicsit nagyobbat vesz, amit aztán méretre szûkíttetnek. Mi a célja a pasinak? - Csak az ég tudja, de a legvalószínûbb, hogy el akarja jegyezni..? Nem? Azt nem értem, hogy a pasi exe hogy jön ide. Az egész sztoriban a legfurább, hogy most eladják.
te vagy az irigykedõ ex mi? :) átlátszóóóóóó!!!!!!
Miért feltételezed rögtön a rosszat? Nem lehet, hogy egyszerûen belehabarodott a nõbe, se lát, se hall, és világgá akarja kürtölni, egyértelmûvé akarja tenni a szándékát? A gyûrû meg sokszor meglepetés, nem? Gondolom úgy van vele, ha nem passzol a méret, kicserélik, nem szokatlan ez.
A kérdező hozzászólása: Õ ezt úgy veszi, hogy elöbb a házasság meg a közös jövõ és utána ráérünk megismerni egymást. Felcseréli a sorrendet és rohan csak nem tudom hová, mert én pont az ilyen pasiktól szoktam menekülni:)
A kérdező hozzászólása: ha pedig alaposan végig nézed ezt a rovatot, akkor rájössz, hogy ennél röhejesebb kérdések is vannak itt:) ) De egyébként igazad van, mert nekem kell eldöntenem, hogy mit teszek.
A kérdező hozzászólása: Abban meg igazd van röhejes ez az egész:) De mivel még nem láttál így ne mond, hogy "öreg "vagyok mert meg nem mondanád a koromat:) !!!
A kérdező hozzászólása: És igazad van , mert önálló vagyok!És az is szeretnék maradni!!! Ebbõl van a probléma!:) ))) Ha érted!
A kérdező hozzászólása: Már bocsi, de én eldöntöttem mit akarok. Pont az a probléma, hogy a pasi nem akarta tudomásul venni a dolgot ezért vette a gyûrûket. ha neked ez röhejes kérdés akkor sajnállak. Hidd el én legkevésbé se szeretnék újra férjhez menni. És itt kérdések vannak akinek meg nem tetszik valami az nem válaszol rá. ennyi.
Mi? Te egy 40-es nõ vagy? Nem gondolod, hogy túl öreg vagy már ezekhez a röhejes kérdésekhez? Döntsd már el te, hogy mit akarsz tenni és mit nem szerintem vagy olyan önálló, hogy tudd mit kell tenned.
A kérdező hozzászólása: Valamiért neki nagyon fontos, hogy gyorsan házasságot kössön. Nem tudom mi lehet a gond nála, de lehet, hogy van valami amit nem akarja , hogy a papír elött megtudjak?:) ))
A kérdező hozzászólása: Na ez az! Köszönöm! Ugye, hogy lassan összeáll a kép. Annyi a különbség, hogy egyenlõre állítólag szerelmesebb mint én:) Tudod én is úgy vagyok vele, hogy elöbb menjünk szépen sorba a dolgokon és majd kialakul a többi. Én sajna nem tudok már bízni a pasikban és fõleg úgy nem ahogy most õ is teszi. Nem várom el, mivel messze lakunk egymástól, hogy minden nap jöjjön. Sõt most én mondtam, hogy gondok vannak itthon meg amúgy sem vagyok jól és inkább ne jöjjön, de nem is nagyon érdeklõdik. Igen most én is visszavonulót tartok és majd valahogy lesz.Az a baj, hogy bizonyos dolgokban még "gyerek" és próbálom felnõtesíteni:) de nem igazán sikerül:(
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, hogy egy kapcsolat mûködhet jól házasság nélkül is. Sõt! Tapasztalatból tudom, hogy sokkal jobban mûködik a dolog együttéléssel mint a papírral. Az csak egy papír és nem kötelez semmire. Pláne úgy, hogy gyerek sincs és ugye a nõnek már nem is lesz! Akkor mire a fesztivál. nem értem.És persze azért azt is tegyük hozzá, hogy az eddigi jelöltjei közül szinte mindannyiunknál ugyanazokat a dumákat engedte el. Szinte majdnem ugyanúgy udvarolt, csak sajna velem jutott el ilyen hosszú távig. Ez is azt bizonyítja, hogy türelmes voltam. Így jártam.
A kérdező hozzászólása: És mivel mindkettõnknek van külön lakása is.Már a költözésbõl is problémák lennének. Mert õ ugye kényelmes és lusti is. Nem szivesen megy kertes házba. Én meg világ életemben abban laktam és ragaszkodom hozá. Pláne , hogy állatvédõként még rengeteg kis állatkám is van! ha meg ne adj isten költözne is, akkor neki a kertes csak úgy jó, hogy építkezik. Oké. De mással. Arról nem is beszélek, hogy én azért szeretném ha lenen egy kis kuckóm ahová vissza tudnék menni ha még sem sikerülne a kapcsolat. mert ugye garancia semmire nincsen!!!
szia. személyes kérdésem lenne hozzád, mivel elképzelhetõ h ugyanazzal az emberrel sikerült össze akadnom akirõl ez a történet szól. 26 éves és székesfehérvári a pasi ??
A kérdező hozzászólása: Igen én is így látom a dolgot.:) Birtoklási vágy:) ) És az, hogy megmutassa, hogy igenis én az övé vagyok! de ma ismét elmondtam neki amit gondolok és ezt nem is fogom tovább ragozni:) Neki nagyon nem akart összejönni egyik csaja sem aki tetszett neki , így próbál engem megtartani mindenáron! csakhogy sajna ez nem fog mûködni. Elmondtam neki, õ kitart. Ez van. :) ))
A kérdező hozzászólása: Fel is lett ajánlva , hogy keressen mást! Õ nem akar! Én pedig akárhogy is érzek :) nem fogok férjhez menni még egyszer és nem kell nekem bizonyítani senkinek. Voltam már házas , éltem is együtt "csak úgy" nem mûködtek. lehet, hogy nem jó emberrel kezdtem akkoriban, de a házasság intézményét személytõl és érzelmektõl függõen kihagyom! a gyûrûrõl meg elmondtam, hogy maradhat, de csak melyik megoldás esetén:) Az meg, hogy õ ennek ellenére ragaszkodik hozzám arról én nem tehetek:) Annak viszont örülök, hogy ti jól "mûködtök"
a szerelem azonnal jön. rózsaszin köd ha le is hull.. hát addig kell épitkezni, amig van, és akkor nem lesz gond. lassan 7 éve vagyunk együtt, 2 gyerekkel, fél év után esküdtünk. mûködik csodálatos. ha te nem akarod persze nem kell, de annyira harcosan ellenkezel.. miért?? kinek kell bizonygatnod? mert nekünk nem. és sztem másnak sem. egyszeûen nem õ az igazi. ennyi. ez már abból látszik h õ akar házasságot, te nem. hagyd, és keressétek meg a párotokat. minek egymás idejét húzni? vagy elbizonytalanodtál és azért akarsz ennyire görcsösen visszaigazolást. sztem egy picit el kéne mélyülnöd magadban és hagyni h a szived-tudatalattid, intuiciód stb- beszéljen és ne az egód-eszed, kisördög stb- és arra hallgass. ha meg szereted, akkor modn meg neki! fogadd el a gyûrûjét és ne tiltakozz csak érezz!!!! :) )) sok szerencsét!
hát persze, hogy van olyan, hogy egy pár néhány hónap után köt házasságot, és mûködik is! de azért lehet, hogy ott talán mindkét fél akarta a házasságot, nem? :D nem is értem mirõl beszélünk most mondjon neki igent, mert LEHET hogy a férfi komolyan gondolta? az nem számít, hogy õ nem akarja?
A kérdező hozzászólása: A szerelemben? 3 hónap alig ismeretség után , hogy lehet szerelemrõl beszélni? És mi lesz lehull a "rózsaszín köd"? Akkor merõ megszokásból együtt maradnak? vagy hogy? Mert én nem hiszek abban, hogy a szeretet , meg a tisztelet egymás iránt összetarthat. hidd el megpróbáltam és nagyon nem mûködött. Én belebetegedtem. És ez nem vicc! Ennek iszom a levét most is!
A kérdező hozzászólása: Ezt értem csak én már alapvetõen nem akarok még egyszer férjhez menni!!!! És ez nálam nem érzelem kérdése. Lehet szó együttélésrõl , de házasságról nem! És az ismerõseidnél mûködik is a dolog?
Szerelemben bármi lehet normális!! Nekem ismerõsöm is van több, aki pár hónap ismerettség után kötöttek házasságot.
Értem, árnyalódik a kép. Hidd el, az elején leírtakból nagyon másként jött le minden. (És ugye ismeretlenül csak az itt leírtakból tudunk bármit mondani.) Nem tudom, én nem lennék együtt hónapokig valakivel, ha nincs meg a kölcsönös érzelem és bizalom. Tudom, hogy tök nehéz, mert kevesen olyan kitartóak, hogy hosszan ismerkedjenek, mielõtt kapcsolatot létesítenek. Ezért aztán a felek belépnek a kapcsolatba, és utána alakulnak ki az érzelmek, ami viszont szerintem teljesen téves sorrend. Néha jól sül el, néha rosszul. Nem akarlak elkeseríteni, de ha ennyire nem tudtok szépen megbeszélve a dolgokat közös nevezõre kerülni, akkor az nekem 3 hónap után erõsen megkérdõjelezné a jövõt. Nem a házasságot, de azt is, hogy holnap akarok-e találkozni vele. Azzal viszont tehetnél egy próbát, hogy visszavonulót fújsz, és úgy viselkedsz vele, ahogy õ veled. Ha kedves, akkor úgy. Ha tesz rád, akkor meg te is. De sajna ha - mint írod, részedrõl már érzelmek is vannak - akkor bizony fájni fog... :(
A kérdező hozzászólása: Csak mellesleg ha én valakit nem szeretek akkor nem könyörgök neki meg nem vagyok ilyen türelmes, meg egyebek, hanem szó nélkül odébb állok:)
A kérdező hozzászólása: A gyûrû eladása mellett azért döntött a pasi, mert a csaj világossá tette, hogy nem akar házasságot! Volt már neki és elég volt belõle! A csaj amúgy elég határozott és van egy sajátos életfelfogása is. Neki ennél jóval hosszabb idõ kell, hogy egy ilyen dologba belevágjon.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek. Én is ezt mondtam. kértem és könyörögtem, hogy ne vegyen karikagyûrût. nekem pl bõven jó az amelyiket kinézte "kisérõ"gyûrûnek. Azt pl. hordtam volna. De õ nem! Rohan mert õ most megmutatja!! Így járt. Most lehet, hogy a kapcsolat bánja!
A kérdező hozzászólása: Nem !!! Nem vagyok az exe!!!!!! Én a jelenlegi vyok aki nem akar férjhez menni újra!
Nem értem a sértettséget. Túl kéne tenned magad a kisebbrendûségi érzéseiden, hogy idõsebb vagy. Ennek ellenére nem gondolkozol túlzottan éretten, ha ilyen buta harcokba belemész, hogy "majd most a kapcsolat bánja". Te éppúgy meg akarod mutatni a pasinak, hogy te vagy a fõnök, mint ahogy õ csakazértis megvette a gyûrût. El kéne döntenetek, ki viseli a nadrágot, ki az anyja kinek, ki az élettársa kinek, és akkor talán menni fog.
A kérdező hozzászólása: Nincs kisebbrendûségi érzésem. Annál is inkább mert eddig sajna minden pasim még a volt férjem is fiatalabb volt nálam. Utóbbi nem sokkal. Én nem kívánok házasodni és ezt már a kapcsolat elején világossá tettem számára. Amúgy meg, hogy ki a fõnök meg ki viseli a nadrágot az nem érdekel, ugyanis ha én valamit nem akarok akkor azt nem csinálom és ennyi.És mivel nem ismer így nem tudja kezelni az ilyen jellegû düh kitöréseimet sem. Miért vagyok sértett? Mert úgy akar házasságot, hogy szembe megy az én "akaratommal". Azért. és az is leszek , és hidd el joggal vagyok az. Miért kell bepróbálkozni , úgymond erõszakkal, amikor szépen el lett mondva többször, hogy mit szeretnék és mit nem.
A kérdező hozzászólása: Ja és bocsi, még csak az élettársa sem vagyok. Sõt! Mondhatnám, hogy mire vagyok lassan már rendszeresítve. mert ha én megyek hozzá akkor maradjak napokra. ha õ jön hozzám akkor meg jön, etyepetye és megy. köszi. ez aztán komoly!!!!
A kérdező hozzászólása: E!rre kellene nekem egy életet alapoznom mi? És mi van az én érzéseimmel? Nekem ez nem jön egyik napról a másikra.Én szeretem megismerni azt aki mellé állítólag le kellene kötnöm magam. vagy manapság már ez sem divat? lehet, hogy én vagyok a maradi felfogású, de nekem ez így nem megy.
szerintem meg igenis furcsa 3 hónap után házasságot tervezni, (jó, elhiszem, van akinek bejött, de azért az valószínûbb, hogy nem jön be) fõleg, hogy a sztoriból teljesen egyértelmûen lejön, hogy a férfi NEM ISMERI igazán a nõt! én se tudnám komolyan venni...
A kérdező hozzászólása: Valamint szerintem még mindig él a "lakva ismeri meg az ember a másikat" elv. És én ragaszkodom ahhoz, hogy mielött valaki úgymond házasodni akar éljen együtt a másik emberrel. meg foglalkozzon egy kicsit többet vele. Mert ha én nem hívom õ bizony nem hív, vagy csak nagyon ritkán még akkor is ha momentán a telefonja fel van töltve és tudna telefonálni. nagy ívben tesz rá, hogy mi van velem. ha szarul vagyok nagy ügy majd rendbe jövök!! Nem igazán izgatja. nagyon sok dologról amit mondok fogalma sincs vagy nem érdekli:) De az, hogy õ most bizonyítson a családjának meg a haveroknak azzal, hogy ugenis neki lesz egy 40-es felesége , na arra van esze:) )))
A kérdező hozzászólása: miamanó szivembõl szóltál!!!! Nagyon köszi. Itt az igazság!
Úgy írsz, mint egy akaratos gyerek. Erõszakosnak és hajlíthatatlannak tûnsz, amivel úgy fest, most méltó partnerre akadtál, mert látnivalóan a pasi is ilyen. Ha a kapcsolattal gondjaid vannak, akkor meg azzal foglalkozz, mert én úgy látom, tökéletesen eleged van az egészbõl, és inkább utálod a "párod", mint szereted. Akkor minek vagy mellette?
A kérdező hozzászólása: Én nem utálom! errõl szó sincs! Csak szeretném ha figyelembe venné amit én akarok és nem õ akarná az életemet rendezni helyettem. Velem kellene együtt megállapodásra jutnia és nem homlok egyenest szembe mennie velem. nem értem mi olyan furcsa abban hogy valaki szereti a párját, de nem hisz a házasságban és nem akar férjhez menni. akkor én utálom a másikat?
A kérdező hozzászólása: Aki ismer az tudja, hogy nem vagyok erõszakos, csak határozott és rendszerint jól látom a dolgokat és bejönnek a megérzéseim. És sajnos az elõzõ házasságomnál se a megérzéseimre hallgattam hanem másokra. Most pedig úgy érzem, hogy korai ez a dolog és én nem hiszek a házasságban , pláne nem a gyorsan és csakazértisben. Ettõl én még szerethetem a másikat csak mondjuk idõsebb és tapasztaltabb vagyok.
A kérdező hozzászólása: És igen. egy dologban igazad van: A kapcsolattal gondjaim vannak.Ez tény. nem úgy mûködnek a dolgok ahogyan kellene és ezért nem is merek nagy érzelmeket bele vinni a dologba. Elöbbiekben leírtam, hogy mi a gondom a kapcsival:)
Nem abból látom úgy, hogy utálod, hogy nem akarsz férjhez menni hozzá, hanem azokból, ahogyan írsz róla. "Mondhatnám, hogy mire vagyok lassan már rendszeresítve. mert ha én megyek hozzá akkor maradjak napokra. ha õ jön hozzám akkor meg jön, etyepetye és megy. köszi. ez aztán komoly" "mi van az én érzéseimmel?" "nem hív, vagy csak nagyon ritkán még akkor is ha momentán a telefonja fel van töltve és tudna telefonálni. nagy ívben tesz rá, hogy mi van velem. ha szarul vagyok nagy ügy majd rendbe jövök!! " Szerintem nincs meg a kölcsönös szeretet-szerelem-bizalom és megértés köztetek. Voltaképp mi is most a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Igen ezt te így látod és nincs ebben semmi rossz. a gond csak annyi, hogy én szeretném ha törõdne is velem , és nem csak akkor amikor éppen "olyanja" van! És már bocsi, de most én legyek tekintettel az õ állítólagos érzéseire , amikor õ nincs az enyémekre? Szted ha én nem szeretném, akkor kiakadnék a viselkedésén meg a hozzáállásán?:)
A kérdező hozzászólása: Hogy lehetne itt kölcsönös szeretet-szerelem -bizalomról beszélni, amikor nem is ismerjük egymást?
A kérdező hozzászólása: Tehát: A nõ világossá tette, hogy nem házasságpárti és nem is kíván együttélésnél messzebb menni. és közel 20 évvel idõsebb a pasinál. a gyûrût meg olyan helyen vette meg , ahol világossá tették számára, hogy nem cserélik vissza. Az ex pedig úgy jön a képbe, hogy imádta az ilyen és ehhez hasonló szituációkat. Mellesleg hozzáteszem, hogy nem hajlandó a csaj nagy esküvõt tartani és nagy felhajtást sem akarna még ha akarna is esküvõt , akkor sem. Ez megint csak konfliktus forrás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!