Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog, a pasi (21 db)

Jogosan vagyok felháborodva? Tudom hogy normális dolog hogy a pasik pornóra maszturbálnak, hisz igy van ezzel sok nő is pl: én.Soha nem szóltam érte a páromnak, normális dolognak tartottam.

de valamelyik telefonon szóba került ez, és mondja nekem hogy a haverjától megrendelte az összes olyan pornófilmet amit érdekesnek talált a neten és hogy jöv?óhéten már milyen jó lesz ott lesz nála-persze a haverjának azt mondta nem neki kell.

Legjobb válasz: Elõször is, ami lejön nekem: 1. Nem lehettek (lelkileg!) valami közeli kapcsolatban a pároddal. 2. Annyira jogos csak, hogy ne ecsetelje neked, ha már ezt csinálja... Ugyanakkor, ha Te ezt elfogadod azért mégis, akkor .. hogy is mondjam.. ezzel el is indítasz egy lavinát. Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy ezt nem kéne még ecsetelnie is neked. Meg kell oldani szerintem máshogy amúgy ezt a dolgot. Bárhogy máshogy. Én nem viselném ezt el. Mi sokat voltunk együtt, imádtunk szeretkezni... (nemrég volt a szakítás) ráadásul tõlem gyakran megkapta, amire vágyott... Szóval neki ilyesmi... Mondhatni eszébe sem jutott. :) Tényleg oldjátok meg máshogy, vagy ha nem tudjátok, legyen tabu ez a dolog! És ezt vegye õ is tudomásul.

Ezt ott rontottátok el - ahogy már elõttem is mondták - hogy ez egy év után kerül elõ. Mért nem mondtad neki elõbb? Én is rosszul érezném magam a helyedben, de most már csak azt teheted, hogy tudatosítod benne, hogy nem vagy kíváncsi más csajokról alkotott véleményére.
Elõször is, ami lejön nekem: 1. Nem lehettek (lelkileg!) valami közeli kapcsolatban a pároddal. 2. Annyira jogos csak, hogy ne ecsetelje neked, ha már ezt csinálja... Ugyanakkor, ha Te ezt elfogadod azért mégis, akkor .. hogy is mondjam.. ezzel el is indítasz egy lavinát. Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy ezt nem kéne még ecsetelnie is neked. Meg kell oldani szerintem máshogy amúgy ezt a dolgot. Bárhogy máshogy. Én nem viselném ezt el. Mi sokat voltunk együtt, imádtunk szeretkezni... (nemrég volt a szakítás) ráadásul tõlem gyakran megkapta, amire vágyott... Szóval neki ilyesmi... Mondhatni eszébe sem jutott. :) Tényleg oldjátok meg máshogy, vagy ha nem tudjátok, legyen tabu ez a dolog! És ezt vegye õ is tudomásul.
Az az igazság, hogy néha (!öt évente egyszer) én is felkapom a fejem egy jó pasi láttán és esetleg meg is mutatom az uramnak, hogy hûû, ez tetszik. Ha belegondolok, hogy õ is megtehetné ezt fordított helyzetben, akkor vegyesek az érzéseim. Egyrészt biztosan elszomorítana, de másrészt kiváncsian figyelném, hogy mi az, amit észre vesz benne, mi hiányzik ezek szerint belõlem, miben tudnék még fejlõdni, hogy mindent megkapjon tõlem:)
Ha te is csinálod, akkor fõleg minek hisztizel? Õ legalább õszinte és bevallja.
A pasik máár csak ilyenek. Az én férjem is állandóan megjegyzéseket tesz a csajokra. Sõt! Legutóbbi nyaralásunkkor a félmeztelenül napozó csajokat fényképezte. Én mindig, a kezdetektõl fogva szóvá tettem, de nem értette, h mi a bajom. Aztm én is elkezdtem mondogatni neki, hogy milyen jó segge van ennek a pasinak és hasonlók. Azóta nem dicsérget más nõket. Az volt a baj, hogy a hallgatásoddal eddig beleegyeztél ebbe és most nem érti, hogy miért vagy kiakadva. Viszont örülj annak, hogy legalább õszinte és mindent elmond neked.
Elég durva dolgokat mondott neked. Te a kedvese vagy, nem szabadna így beszélnie veled. Szerintem már túlzásba viszi ezt a pornóra maszturbálást, mert egy bizonyos szinten már egyáltalán nem normális. Nem is értem, miért jobb ez neki, mintha veled szeretkezne. Azóta meg nem keres...nha szép, még õ van megsértõdve. Egyszer úgy is fog jelentkezni, és akkor szépen leültök, és megbeszélitek a dolgokat. Petranova
azt kell, hogy mondjam, ezt te rontottad el. Amikor az elsõ alkalommal nem emeltél kifogást ellene, akkor lefektettél egy szabályrendszert, miszerint ezt lehet. Innentõl kezdve meg már nem sokat tehetsz. Félreértés ne essék, ha szóltál volna érte, akkor is csinálná, csak nem kötné az orrodra. Az õ olvasatában azt történt, hogy egyszercsak meggondoltad magad, felrugtad a játékszabályokat, azaz teljesen jogos, hogy megsértõdik. Hiszen, ha eddig nem volt vele bajod, akkor most mire fel? Hogy mit tehetsz? Jó kérdés. Többet kelle tudni a pasidról, arról, hogy amúgy mennyire megbízható, milyen vérmérsékletû stb. De pl. csinálhatnál magadról egy kis filmecskét pl. a telefonoddal, aztán elküldhetnéd neki mondjuk mmsben, inkább erre verjed felkiáltással, vagy valami hasonlóval. Majdnem biztos vagyok benne, hogy utána csörögni fog a telefonod.
Szerintem most õ is ugyanugy megvan sértõdve rád mint te rá. Szerintem fölöslegesen kaptad fel a vizet. Nekünk férfiaknak vannak szükségleteink, és gondolom hogy nem tudtok egymással lenni mindig... Persze értem én hogy nem is ez az igazi problémád, hanem az hogy õ ezt olyan lelkesen mondta. De ezt csak azlrt van mert nagyon örült a filmeknek, téged pedig szeret és mindent elmond neked. Arra pedig ne is gondolj hogy nem tart téged vonzónak, ez hülyeség. Szoval szerintem nyugodj meg:) kérj bocsánatot és felejtsd el ezt a kis aproságot.
A kérdező hozzászólása: Én tényleg mindent megadok neki meg nagyon jó a szex vele, egy héten kb 3x találkozunk a hétvégével együtt, és van hogy egy nap 4x is csináljuk szóval én nem tudom mit csináljak... Nem csinálja õ magának olyan sokat csak az zavar hogy szeret ugy beszélni velem mint a haverjával...kidumálni h milyen jó segge volt a csajnak az üzletbe, vagy hogy épp milyen izgató a két csaj a tv-ben....szóval ez bánt, de romantikus vigjátékokat is csak azért néz mert jóõ csajok vannak benne, és már gyûlölök vele filmet nézni is-de most magyarázzam el neki hogy miert?párszor már mondtam neki hogy szarul esik...olyankor persze védekezik h nem ugy gondolta meg igéget h majd legközelebb nem-de valahogy mindig ide jutunk én meg folyamatosan szarul érzem magam. Persze visszavághatnék én is h dicsérem a férfiakat-de minek?még ha maszturbálok is rá gondolok-de ha nem-AKKOR SE MONDOM MEG NEKI!
lefogadok h vmi 15 éves kis csitri vagy.. az önbizalmad meg ha amiatt nulla, emrt a pasid ponrofilmre mazsturbál, megjegyzem mint sokan mások..akik meg nem filmre azok fantáziálnak..nõjj fel aztán szexelj
A kérdező hozzászólása: én 22 vagyok õ meg 26...
na várjunk csak! Most te súgtad oda a te csajodnakm hogy jó lenne 3-asban? me akkor most mit izélsz?
A kérdező hozzászólása: igen én súgtam neki oda, de õt meg ezek szerint izgatja?
Ezek szerint õt is izgatja a dolog. Te miért mondtál neki ilyeneket, ha zavar, hogy neki bejön az ilyesmi (egyébként sok más lánynak is)? Neked is tetszik ez a fantázia?
Szerintem is izgatja! És ha neked nem tetszik ez akkor miért mondod ezt neki? :D :D

Normális dolog? Valamiért izgalomba hoznak azok a filmek ahol egy nő úralkodik a pasin. És már olvastam, hogy a pasiknak bejön, de van egyáltalán olyan csaj aki erre izgul?

Ha a csaj nyalatja a pasival a lábád, vagy kikötözi és nyalatja vele a punciját, vagy lepisili...akár aszájába is. De ezt nem merem elmondani senkinek, mert a legtöbb ember furcsán nézne rám..:( Van olyan csaj aki ezt csinálja és élvezi?

Legjobb válasz: Nem normális, de ha neked ez jó, akkor csináld. Nem a társadalom normái a fontosak, hanem hogy boldog legyél.

Nem normális, de ha neked ez jó, akkor csináld. Nem a társadalom normái a fontosak, hanem hogy boldog legyél.
1. kommentelõnek igaza van
szerintem egyáltalán nem baj ha így gondolod mondjuk a szájbapisilés azért túlzás szerintem, de azzal minden rendben van hogy azt szereted a ha a nõnél vagy konkrétan nálad van az irányítás.
Nekem ez annyira nem jonne be...talald meg azt a pasit akinek ez tetszik...biztos, h jo kapcsolat lesz belolle...
Nem egy természetes dolog...
Miért ne lenne normális/természetes? Pasik ti is beindultok attól a gondolattól, h két nõvel csináljátok nem?
Én inkább nálad látok elfojtott homoszexuális vágyat.Folyamatosan egy másik férfit vágyni magad mellé szex közben.
Mi az hogy! Nagyon is!
:D Király! De Te jobban járnál hosszú távon, ha arra figyelnél, hogy jól megrakjad, ne csak ilyeneket magyarázz közben.
nem vagyok lány, de szerintem normális :D
Szerintem minden normális, amit mind a két fél akar. Az meg, hogy felvállaljátok a fantáziáitokat egymás elõtt, a kapcsolat bizalmát is mutatja. Aki azt írja, hogy inkább arra figyelj, hogy jól rakd meg a nõt, még nem érett a szexre. Nem csak dugattyúzni kell, hanem a legtöbb erogén zónát stimulálni. A nõnek a legnagyobb erogén zónája az agya! A kérdezõ azt izgatja ezzel a szöveggel. És amint látszik eredményes is!
Amugy ezt ugy lehet a legegyszerubben kiprobalni ha szoltok nekem...es osszehozzuk a hármast ;)

Normális dolog ez szerintetek? Hogy a barátnőm talizik egy fiúval, "haverjával". és én meg ettől szarul esek, félek h megcsal, mindenféle rosszat elképzelek. Valakivel talizni akinek csaja/pasija van, az gáz?

Legjobb válasz: Én se vagyok féltékeny tipus ha ezek után másik csaj is találkozni akarna hát kedves egészségére, de azt ne várja el, hogy tökéletesen jóképet vágjak a dologhoz. Nem fogom lebeszélni róla meg nem fogom meggátolni csak nem fogok tapsolni örömömben...

Én se vagyok féltékeny tipus ha ezek után másik csaj is találkozni akarna hát kedves egészségére, de azt ne várja el, hogy tökéletesen jóképet vágjak a dologhoz. Nem fogom lebeszélni róla meg nem fogom meggátolni csak nem fogok tapsolni örömömben...
Én is ezt éreztem mikor ilyet csinált és szakítás is lett a vége...
Megtiltani valóban nem lehet, a túlzott féltékenység meg egyenesen elriasztja a csajt, DE! mint mindenhol, itt is megvannak a határok.Nem szólok egy szót sem, ha a barátnõm elmegy a fiúhaverjaival, akiket évek óta ismer, de ha van egy srác, aki 3 hete körülötte legyeskedik és mindenfélével megpróbál közénk állni akkor elõször is beszélek a barátnõmmel, hogy merre mennyi nyóc' méter. Mindenkinek vannak ellenkezõ nemû barátai, de egy párkapcsolat esetén leredukálódik a találkozgatás velük némiképp.Te, mint fiú képzeld el{mondjuk pont benne vagy a szituban}, hogy milyen, amikor a barátnõd volt pasijaival, fiú barátaival lóg.Akkor egy barátnõnek is [email protected] tud esni, ha arról mesélsz, hogy milyen jót mulattál egy másik csajjal még akkor is, ha abszolute baráti bulizás volt.Ugyanakkor ha te kevesebbet találkozol más nõkkel, akkor-mivel egy kapcsolat 50-50%-os részvételen alapszik-õ is találkozzon kevesebbet, de ezt VELE kell megbeszélned.Ha õ nem hajlandó más srácokat háttérbe szorítani hozzád képest, akkor nyugodtan megmondhatod neki: "Vagy õk, vagy én!" De ezt csakis akkor, ha biztosra mész abban, hogy jogos a részedrõl!!!! Ha miattad nem képes a többi srácot figyelmen kívül hagyni és hagyja, hogy egy jött-ment "haver" telebeszélje a fejét, akkor nincs más dolgod, mint hátat fordítani neki és a lábaidat szép egymásutánban rakosgatni minél többször minél messzebbre
Ez nálam úgy mûködik, hogy: (ebben én vagyok a "lány fiú barátja") Már 2 éve ismerem a lányt jó barátok vagyunk, nekem is van párom és ugye a lánynak is. A párja megismert engem is találkoztunk többször is úgy hogy a párjával közösen, megbízik bennem a párja, és ennyi. De ezt tényleg nem lehet megtiltani h a barátnõnk 1 pasival se beszéljen. Ha felmerül az bennünk, hogy pfúúú tuti meg fog csalni..nem merem 2-esben hagyni õket, akkor vagy nem bízol a srácban vagy a barátnõdben.
Én minden csajnak meg szoktam mondani, h nicns kettesben találkozás csávókkal csak akkor, ha régóta ismerik a trógert. A barátnõd tuti meg fog csalni, ha már egy 3 hetes barommal találkozgat.
A kérdező hozzászólása: "túl okos vagyok" milyen igazad van :)
A kérdező hozzászólása: De nem régóta ismerik egymást, kb 3hete, akkor?
te most komolyan ennyire önzõ vagy?:D a barátnõd nem egy tárgy amit te irányítgatsz. Azzal találkozik akivel csak akar fõleg, ha haverja. Ha nem bízol benned az a te bajod, de ne csodálkozz, ha majd kidob, mint macskát..:) Õ is felhozhatná, hogy te se találkozz senkivel, ülj otthon egész életedben, ne nézz rá más nõkre.. neten ne nézegess meztelen képeket meg pornót. Na mit szólsz?:
Miért ne találkozhatna egy haverjával? Miért te sosem találkozol lánybarátoddal? Fõleg ha már régóta jó haverok. Csak mert párkapcsolatom van én sem hanyagolom el sem a fiú sem a lány barátaimat. Persze a párom fontosabb sokkal, de ha van rá idõm miért ne találkozhatnék egy haverommal? Ezért még nem kell féltékenykedni...
Nekem amikor van párom, akkor se hanyagolom a barátnõim (értsd havercsajok). De a párkapcsolatom részleteibe ve- lük nem megyek bele, és õk nem is akarnak beleszólni.... Viszont a barátnõimnek is ott van a párjuk, ismerjük egymást, sokszor beugranak külön-külön is ledobni egy kávét vagy egy sört... Ebbõl nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Sztem nem gáz, hát akkor nem lehet haverkodni senkivel se?? vagy nem toom :/
Nem birtokolhatunk embereket. Bíznod kell benne, ha a másik elcsábítja, vagy megcsal stb az azt jelenti, hogy nem szeretett. Inkább derüljön ki az ilyen hamar.
Hát ez elég gáz dolog.
Attól hogy kapcsolatban vagy még találkozhat másokkal, ezt én sohasem tiltottam pl. meg, a túlzott féltékenység nem jó, ha megbízható és tudod hogy nagyon szeret akkor nincs baj, beszélgess el vele finoman errõl.
ma 12:21 nem csak a nagyokos srác telebeszélte a fejét, hogy jobb neki egyedül. Nem csalt meg csak kiadta az utamat :)
A kérdező hozzászólása: megcsalt? :/
Mi az, h nem lehet megtiltani? Érdekes én akár melyik csajnak megmondtam , h nincs ilyen vagy fel is út le is út. Egyik se mer nemet mondani...
Mi köze a dologhoz a szexuális beállítottságnak?
Az a nem normális, hogy a heteró nem üti le a búzát és üvölt neki, hogy "kussolj búza!" . :D
Attól függ. Barátok, munkatársak, rokonok? Min veszekednek?
Igen természetes, mert a meleg azt akarja, hogy a másik is melegedjen, míg a hetero szelíd és nem üti le, csak szavakkal. Két ember közt a kommunikációban az ilyenfajta szexuális beállítottság eltérés feszültséget okoz. Célszerû õket elválasztani.
lehet szarul csókolsz:D
Lehet hogy egy ölelés több érzelmet rejt magában mint egy csók. Én például azt szeretem jobban ha a homlokomra ad puszit, pedig csókolni is jól csókol. Ki hogy van vele.
vagy büdös a szád
Ugyan már, miért biztos az, hogy a kérdezõnek egyáltalán van valami hibája és a srác amiatt szereti inkább megölelni? Szerintem kérdezd meg tõle miért érzi ezt.
én is jobban szeretek ölelni mint csókolni sztem normális :)

Pár hetes randizás után normális dolog ha rákérdez a pasi hogy kivel telefonálok?

Épp kocsiban ültünk mikor megnéztem a telóm és láttam hogy van egy nem fogadott hívásom egy haversráctól. Visszahívtam, pár percet csevegtünk, utána a barátom megkérdezte, hogy kivel beszéltem. Ez elfogadható egy pasi részéről ha nem akarok a későbbiekben féltékenykedési jeleneteket? A srác adta már jelét féltékenységnek a korábbiakban is. De nem tuidom hogy ez annak számít-e?

Legjobb válasz: az lenne baj ha nem kérdezné meg mert az azt jelenti hogy nem érdekli

az lenne baj ha nem kérdezné meg mert az azt jelenti hogy nem érdekli
Csak megkérdezte, hogy ki volt az.. ennyi..
persze, ha többszõr megismétlõdik ez a jelenet, akkor lépj.
Lépj tovább. Nem is baj, ha kihal a magyarság ilyen ordenáré hülye problémáktól...
csak megkérdezte ennyi, mást is megkérdez néha az ember...istenem de gyerekes felfogások vannak...
Ez nem nagy ügy.
Bud Spencer?
Nekem is ez a tipus jön be, számomra a pasi 90 kiló alatt csak karácsonyfadísz! ;))
#7 Dettó
Nekem is tetszenek a nagyobb darab pasik, ha jóképû is mellé akkor nálam nyert ügye van. Sokkal jobban, mint az 50kg-s nyápic cicafiúk.
Én is izmos, de kicsit pocakos vagyok és valóban sokaknak bejön ez a testalkat. Szerintem normális, mint az is ha valakinek a vékony férfiak jönnek be. De ugye nem fiú vagy? :) :)
ízlések és pofonok.... és baj ha nekem, a feszes hasú és seggû, és eredeti szép formás közepes mellû, hosszú hajú, lányok tetszenek??? Nem baj?? akkor jó! :) Érted???
#2-es válaszoló vagyok. Amúgy én is hamarabb megnézek egy "nagydarab" férfit, mint egy rózsaszínpólós, ún. "pávát". Azoktól kiráz a hideg...
Normális. Én is ilyen vagyok, és mégis szeretnek a nõk :) Talán azért vonz, mert nem nézed ki egy "gebébõl", hogy meg tudna védeni. Sok állatfajnál a nagyobb egyed a domináns.
Normális. Senki sem egyforma, így az sem, hogy milyen emberek tetszenek nekünk.
Normális :) Mondjuk énis kövér vagyok a 171cm 85kilómmal... Ennek ellenére volt két magas, vékony párom (3, ill. fél évig) de hiába, a személyiségükbe voltam szerelmes, de testileg nem tudtak izgatni... Viszont jelenlegi párom a 185cm 103kg és vele élvezem az együttlétet, elfogadtuk egymást olyannak amilyenek vagyunk és még (számomra) jóképû is. Nemtudom, szerintem nekem azért jön be ez a típus mert ösztönösen úgy érzem, megtud védeni, õ speciel nagyon szeretetre vágyó énmeg kiélhetem rajta magam ölelés-szeretgetés ügyileg és nem zavarja. Nah, sokat tudnék róla áradozni mert vele megfogtam az Isten lábát de az már más témát érintene :) A lényeg: normális dolog, nincs ezzel semmi baj, nem vagy egyedül :)

Ez normális dolog, hogy ha így viselkedik a pasi amikor a nő van "felül"?

Szóval tegyük fel, hogy a pasi fáradt, de szexelni akar. A lányt megkéri hogy üljön rá és "dolgozzon" ?. A lány mozog, a férfi pedig fekszik mint egy fadarab, kezei széttárva, szemei becsukva és élvezi a dolgot.

Legjobb válasz: Ki vagy használva.

Ki vagy használva.
En ezt mar kihasznalasnak neveznem. Ez nem szeretkezes, nem d*gas, nem ke*eles...nem tudom minek is nevezhetnem?! Javasolnam, hogy probald egyszer ki te is forditott helyzetben: o csak dolgozzon te pedig kitart karokka es labakkal fekudjel alatta. Bar az ilyen lehet beerne ennyivel is.
Egy érett, jól mûködõ kapcsolatba simán belefér, hogy alkalomadtán, csak úgy kényeztetés végett így vidd el a párod. Engem is vitt már el így a barátnõm és élveztük mind a ketten. Én azt, hogy kényeztet, õ meg tul. képpen egy szexuális segédeszköznek használt, amire ráülhet és a csúcsra járathatja magát. Ez azonban ritka mint a fehér holló, de néha megesik. Többnyire azért mind a ketten aktívak vagyunk. Magyarán ha csak ritkán van az nem baj, de ha sûrûn inaktív, az probléma.
Sohasem viselkedek így, nem tudom megállni, hogy a derekát, cicijét ne simogatnám. Te szeretkezni szeretnél, õ meg azt, hogy lefejd...
Nem attól nem normális, hogy a nõ dolgozik, hanem attól, hogy a pasi közben hozzá sem ér. Ha a klasszikus misszionárius pózt is vesszük alapul, ott is azért egy normális kapcsolatban, hiába a pasi dolgozik, a nõ is "besegít", átöleli, simogatja a párját, lábait összekulcsolja a pasi csípõje felett stb. Tehát, részt vesz az aktusban. De ha valaki csak fekszik, és az égadta világon semmit nem csinál, akkor az nem szeretkezik, hanem kielégítteti magát.
Nem, nem normális... Egy szex a kölcsönös örömszerzésrõl szól. Ha neked ez nem tetszik, ne csináld, és beszéld meg vele, hogy ez így neked nem jó... És vedd rá, hogy ilyenkor is legyen aktív!
Furcsa, hogy ezt mennyi nõ nevezi kiszolgálásnak, miközben egy csomó nõnek ebbõl áll a szex: fekszik hanyatt, csukott szemmel. A kikötözõs játékok is errõl szólnak, de ha a pasi dönt így, akkor az már nem szex, hanem kihasználás? Furcsa... Mindegy, hogy normális vagy sem, neked nem jó, hát szóvá kell tenni, nem azzal foglalkozni, hogy másoknak tetszik e. Amúgy én egyrészt nem bírom ki, hogy ne nyúljak a páromhoz, másrészt valahogy nekem kell az aktív szerep ahhoz, hogy elmenjek. Én nem tudnék egy szexuális aktust így végigcsinálni, de hát nem vagyunk egyformák.
"Nagyon-nagyon ritka az, hogy nekem valamilyen módon örömet okozna... " Nahát ez gáz, - és mi a jó a pasiban egyébként? arra is gondolj, hogy ez majd csak romlani fog!
A kérdező hozzászólása: Szoktam mondogatni, hogy így nem jó és csináljuk úgy meg ilyenek, de ez õt nem érdekli. Szóval kommunikálok én vele, csak le se szarja... Nagyon-nagyon ritka az, hogy nekem valamilyen módon örömet okozna... Szerintem hozzászokott ahhoz, hogy velem bármit megtehet és ezért engedte el már így magát. Persze én szívesen teszek az õ kedvére bárhogyan is, viszont az aggaszt, hogy õ velem nem foglalkozik eleget és úgy ahogy kéne!
Figyelj Kérdezõ... a tankönyvek és a tapasztalat is azt mutatja, hogy a rossz szexuális élet a kapcsolatok halála. Ha szeretnél ezzel a sráccal lenni, akkor muszáj komolyan leülni és beszélni vele. Ha nem megy, vagy nem lesz javulás, akkor szerintem el kell gondolkodni a szakításon. Picit talán agyamra mentek a tanulmányok ebben a témában, de ha a párom csinálná ugyanezt akkor az egy idõ után olyan lenne mintha megcsalna saját magával. Érted? Mert egy kapcsolat és benne a szex (ami az egyik legfontosabb dolog) két emberrõl kell, hogy szóljon. Egy kapcsolat és egy élet minõségét hihetetlen módon befolyásolja a szex minõsége. Ne hagyd magad.
Nem értek veled egyet. Van ilyen szex is, igen amikor csak te kényezteted, mi az, hogy neked ez így nem jó? Te nem izgulsz fel arra, hogy a párod élvezi a dolgokat és általad jut a csúcsra. Ahogy írod szokott lenni fordított esetben, hogy te csak szétrakod a lábad, akkor? Figyelj, ha neked nem jó, akkor szólj neki, ha nem akarsz szólni, kezdeményezz te, figyelj drágám most csináljuk így csináljuk, úgy vagy, olyan jól esne, ha most így csinálnád. Szeretném, ha megcsókolnál közben az olyan izgató akármi... Ti némán szexeltek? :D A gátlásosságot minél hamarabb le kellene vetkõzni és kommunikáció kommunikáció mindenek felett, ha meg nem megy akkor minek vagy vele? Sajnos nincs más megoldás, csak a rengeteg beszélgetés. Egyébként nem fog a helyzet változni nem gondolatolvasó. Ne félj kezdeményezni új dolgokat, legyél kreatív talán még jobban beléd szeret... 24/L
Jaj de szar az ilyen csávó. Lépj le
"Nem attól nem normális, hogy a nõ dolgozik, hanem attól, hogy a pasi közben hozzá sem ér." Rosszul fejeztem ki magam: próbáltam érzékeltetni, hogy én sem értem, mi a jó ebben.
Ezt elõször is meg kellene beszélnetek egymás közt. Ha nem megy, cseréld le minél elõbb!
A kérdező hozzászólása: Szóval néha van ilyen is, persze nem mindig van ez így. De amikor így van, az nekem nem jó. Olyan is szokott lenni, hogy õ van felül és én meg csak szétteszem a lábaimat, neki így normális...mondjuk én szeretném ha lenne csók is közben.
Ha az van, amit mondtál és kommunikáció hatására se változott leszarja az igényeidet. Én még egyszer megbeszélném vele ás megmondanám, ha nem változik, akkor lapát. Ha meg nem érdekli akkor is lapát. Ez már tahóság, hogy nem érdekli õt a te igényeid. 24/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!