Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog, 6 (37 db)

Normális dolog? 6, 8mm élő embrió uh szerint 08.19én este. Másnap barnás piros folyás szerű nyálkás váladék.

Csak wc papiron...Doki azt mondta normális meg hát mensi környékén vagyok amúgy...

Legjobb válasz: Köszönöm a választ! Elsõ: kértem a gyógyszert de NEM ADTA IRTA FEL! mÁSODIK:BIZOM BENNE,HOGY CSAK ENNYI....Már volt vetélésem meg elhalt terhességem..

Jól tetted. De az orvoscserén is gondolkodj el, hiszen ilyen felelõtlenül nem lehet kezelni életeket!! Mesélj el neki mindent, és bizalommal fordulj hozzá. Ha budapesti vagy, tudok neked kit ajánlani, akit én is egy "érdekes" orvos után ajánlás útján ismertem meg és még ilyen lelkiismeretes, emberi orvost nem láttam.
A kérdező hozzászólása: Már intézkedtem már forrásból gyógyszer ügyben...A következõ babánál ha lesz....Most még nagyon friss a dolog akkor szedni fogom ezerrel....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Elsõ: kértem a gyógyszert de NEM ADTA IRTA FEL! mÁSODIK:BIZOM BENNE, HOGY CSAK ENNYI....Már volt vetélésem meg elhalt terhességem..
A kérdező hozzászólása: Nevetni fogtok...ügyeleten sem adtak...DOKI AZT MONDTA NEM TUD RECEPTET IRNI...Hát errõl ennyit...gondolom úgy vannak vele vagy megmarad vagy nem...Õszintén szólva elég érdekes a hozzáállásuk a dolgokhoz.... viszont vasárnap legalább azt megtudtam hogy él...láttam a sziv pulzálást... Még van egy tesztem és ha 1 hét múlva megcsinálom okosabb lehetek remélem tényleg csak havi ideje miatt van...
ezét én biztos h kiverném a balhét... ha most miatta nem maradt meg a babóca...és lehetséges sikerült volna ha csak megmozdul és ír egy tetves receptet...már bocsánat a szavakért de nagyon felhúztam magamat :( nagyon remélem minden rendben van sajnos ehhez nem tudok hozzászólni még így nem jártam... kitartást... 11hkm
A kérdező hozzászólása: Tudjátok azért haragszok mindkét orvosra.....TUDTÁK , hogy volt vetélésem meg elhalt terhességem SÕT AZT IS TUDTÁK, HOGY SZEDTEM A KÉT GYEREKEMMEL.....MINDEZEK ELLENÉRE nem irták fel.....
Sajnálom, én ugyanígy jártam 3 hete, nekem is rózsaszínes folyással kezdõdött. Én ugyan kaptam akkor utrót, de a rózsaszínezés után már nem használt egyáltalán. Drukkolok azért Neked nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Tegnap este 2x pár cmes alvadt bordó vérdarab kijött görcs nélkül azóta csak piros vér. Dokihoz úgy érzem még nem megyek ha most vetélés volt bár nálam másmilyen szkott lenni volt már párszor. Bizom benne , hogy lecseng hamar a vérzés és elmegyek ultrahangra. Mondjuk meglepõdnék ha meglenne még a babó....
Férjed nem tud háziorvoshoz elszaladni a receptért? Akkor pihenj szépen! Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Legközelebb csak jövõ héten tudok dokihoz eljutni....Fekszek pihenek és bizom a jobb dolgokban... A folyás mostanra rózsaszines vizes barnás lett.... Most számoltam utánna fiammal elsõ hónapba rendesen megvolt a havim... Lehet ez is hasonló lesz...Várok ....
Figyelj, az utro-t a háziorvos is felírhatja, szaladj hozzá! (csak a hüvelygolyót, de úgyis az a jobb) Drukkolok neked nagyon!
Barátnõmnek vetélés után másfél héttel még halvány pozi tesztje volt! Én nem hagynám magam a helyedben és kerítenék egy orvost, aki ír fel gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Szia. Védõnõ kétlem, hogy hallaná a szívhangot ilyen korán...Tesztre azért gondoltam mert ha jól olvastam baj esetén csökken ha egy hét 2 hét múlva még pozi akkor minden oké lehet.
Szia! A teszttel vigyázz, mert ha peched van, hamis eredményt ad! (halvány csíkra gondolok)Én így jártam, csak az ideget ettem 2 napig!(ha elhal, akkor is + marad a teszt) Beszélj a védõnõvel, õ bármikor meghallgatja a kis szívhangját és nem stresszeled magad folyamatosan!
Szerintem gondatlan az orvos. Tudja, hogy volt vetélésed és elhalt terhességed, ráadásul a korábbi terhességenél szedtél utrót, most barnázol, és nem ad???? Menj be az ügyeletre, ott fognak adni...
vizsgálatkor sérülhetett a méhnyálkahártya nálam is volt ilyen
Hát én visszamennék egy kis utroért legalább. Nem éri meg kockáztatni!

Normális dolog 6 hós babánál, hogy össze-vissza forgolódik, nyöszörög, mászik az ágyában éjszaka?

Nincs ébren ilyenkor, és születését?l kezdve eléggé szenved?sen alszik, de most pár napja nagyon kínlódik szegény éjszakánként. Fogzás most elvileg nincs, mert kijött alul kett? már 4 hónaposan és mire 6 hónapos lett, kijött a fels? 4 darab fogacska is.

Legjobb válasz: Szia, az enyém már 1 éves elmúlt, de ugyanezt csinálta /csinálja akkor amikor egy-egy mozgásformát kezd elsajátítani. (vagy ha fogzik, de olyankor fel is ébred) Szerintem a Te babádnál is "csak" ez lehet a háttérben, ahogy megtanulja a soron lévõ mozgást meg is szûnik a rossz alvás...egészen a következõ mozgás vagy fogzásig :-)

Szia, az enyém már 1 éves elmúlt, de ugyanezt csinálta /csinálja akkor amikor egy-egy mozgásformát kezd elsajátítani. (vagy ha fogzik, de olyankor fel is ébred) Szerintem a Te babádnál is "csak" ez lehet a háttérben, ahogy megtanulja a soron lévõ mozgást meg is szûnik a rossz alvás...egészen a következõ mozgás vagy fogzásig :-)
A kérdező hozzászólása: igen, egyébként lehet, mert pár napja kezdte el a "kutyázást" gyakorolni, meg a felülést is.
Szia, nekem is ezt csinálja.Így dolgozza fel a nappal történteket.Bár nálunk nem kínlódik, csak forgolódik, "beszélget" meg néha nyöszörög.
A kérdező hozzászólása: Hát így értettem a kínlódást, hogy mászik, nyöszörög, forgolódik. Mondjuk nagyon sok fejlõdésen megy át, kijött egy rakás fog szinte egyszerre és most gyakorolja a felülést.
Ha jól tudom, "természetes kiürülés" esetén normális a 3 hét, mûtéti befejezés esetén szokott a 4-6.héten megjönni.
Nekem sajnos mindkettõben volt részem, és rendesen egy hónap múlva jött meg.

Normális dolog, hogy a 10 hónapos fiam 6 kor kel reggelizni (260ml tápszer)? Utána visszaalszik kb.8-8:30 ig (következő evés 9:30 körül a tízórai)? Bővebben lent.

Azért kérdezem, mert sok ismerősöm azt mondja, hogy "az én gyerekem ennyi idősen 8-nál előbb nem kelt fel" meg "ennyi idősen már illene legalább fél 8-ig aludnia evés nélkül" Volt, aki azt mondta, ne adjak neki enni, akármennyire kéri, várjak legalább 7 ig, és utána ne tegyem vissza tovább aludni. Én csinálok valamit rosszul, vagy rendben van ez így?

Legjobb válasz: Én fiam hasonló. Este 6-7kor már alszik, reggel pedig 6 körül kell. Kb ugyanannyi tápszert iszik mint a tiéd (csak én hígítva adom neki, mert napközben nem nagyon hajlandó elfogadni a vizet. Játszik kb 1-1 1/2 órát és utána alvás megint és ha felébred kap gyümölcsturmixot. Most 11 hónapost. Délután kettõkor alszik újra. Ha nektek is és a babának is megfelelõ ez a menetrend, akkor nincs baj. Az hogy eleget alszik-e az attól függ hogy mikor megy az ágyba este. Egyébként én alig ismerek olyan anyukát akinek a gyereke végig alussza az éjszakát, pedig legtöbb gyerek idõsebb mint a fiam.

Én fiam hasonló. Este 6-7kor már alszik, reggel pedig 6 körül kell. Kb ugyanannyi tápszert iszik mint a tiéd (csak én hígítva adom neki, mert napközben nem nagyon hajlandó elfogadni a vizet. Játszik kb 1-1 1/2 órát és utána alvás megint és ha felébred kap gyümölcsturmixot. Most 11 hónapost. Délután kettõkor alszik újra. Ha nektek is és a babának is megfelelõ ez a menetrend, akkor nincs baj. Az hogy eleget alszik-e az attól függ hogy mikor megy az ágyba este. Egyébként én alig ismerek olyan anyukát akinek a gyereke végig alussza az éjszakát, pedig legtöbb gyerek idõsebb mint a fiam.
Megnyugtatlak, te nagyon is szerencsés vagy.Az én lányom is szinte ugyanígy van, és ez nagyon jó.Ismerõsök gyereke már 6-7-kor kukorékol, meg hajnali 5-kor eszik, szóval örülj csak :) és persze adj neki nyugodtan.
Szia, az én lányom 14hós, de ugyanígy 6-6:30körül kel, megissza a tejét és én önzõ galád módon visszateszem aludni, ilyenkor 8ig, 9ig alszik, vagy csendben van (nem szoktam nézni hogy nyitva van-e a szeme). Régebben az enyém is aludt este 8tól reggel 8ig, de most épp ez van. Szerintem az a lényeg hogy szépen esznek és alszanak, nem éheztetném és nem tartanám ébren csak azért mert esetleg az ismerõsök gyerekénél az vált be, ráér szabályokhoz alkalmazkodni késõbb, most hadd legyen gyerek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Megnyugodtam. Amúgy nekünk így teljesen megfelel. Van, hogy 11 körül alszik a babakocsiban fél órát(mostanában egyre ritkábban, inkább nézelõdik.) fél 1 körül ebéd. Utána mindig alszik a kiságyában 2-2, 5 órát. 4 körül uzsonna, 8 kor fürdés, vacsora és fekvés. Szóval nagyon jó kis napirendet alakított ki magának, nem szeretnék beleavatkozni. Majd õ változtat ha akar:)
Szuper a napirendetek, úgyhogy tényleg felesleges bármit is változtatni rajta.Egyébként meg ha nagyobb lesz majd szépen kitolja magának a reggeli kelést is, és majd csak akkor fog enni, de ezt bízd rá :)
Szerintem ez tök így. Mivel a fiam sokáig evett éjszaka is, ezért elhatároztam, hogy a lányomnál nem így lesz. Szerencsére hamar végig aludta az éjszakát kaja nélkül is. 7 után, fél 8 körül kelt. Majd ez egyre tolódott elõrébb, és nem aludt vissza. Most az óra átállítás elõtt konkrétan 5kor vigyorogva integetett a kiságyból. Akkor megetettük, és köztünk visszaaludt. Mióta átállítottuk az órát, 8kor megy fürdeni, nem 7kor (nyáron jobb lesz így), és most ma õ is kelt 6kor, megetettem, és fél 9ig aludt :) olyan jó volt :) Picit belefáradtam a fél6os kelésekbe. Szerintem, a baj az lenne, ja éjjel 3 kor enne. A 6, az már reggel, mondd meg nekik :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Nekem 2-hete lesz, hogy abortuszom volt. Azóta elmúlik és megjön a menszeszem, normális dolog ez? Volt már igy valaki? És még valami, hogy ha nem várjuk ki a 6-hetet, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Legjobb válasz: Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.

Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.
Nekem missed-ab om volt, ugyanolyan mûtét, mint a sima abortusz. Én 1 hétig véreztem utána. A 6 hetet pedig várjátok ki, bár nekem csak 2 hét volt, de védekezés nélkül szinte elsõre teherbe eshetsz megint!!!!Ez nem játék, hogy vagy-vagy! Persze ha sima abortuszod volt és nem missed-ab. Abban az esetben is megkell várni azt az idõt amit az orvosod mondott!
Nekem 2hónapja volt abortuszom, de azóta 1 hetet megvan, 2 napot kihagy.1 hónap után elkezdett dõlni belõlem a vér 1, 5hétig.Vettem pásztortáskateát, azt kezdtem el inni és tökéletesen rendbe jöttem.Megnyugtatásod érdekében menj vissza az orvosodhoz!Nekem nem volt hozzá kedvem, mert megbántam, hogy elvetettem a babát!
Igyál pásztortáskateát pár napig reggel éhgyomorra 1 pohárral, az majd kitisztit.Lehet a ciszta is eltûnik!Próbáld meg.Ihatsz majd utánna cickafark és kamillatea fõzetet, az eltünteti a gyulladásokat a szervezetedbõl és visszaáll reméljük a menzeszed is!Ird meg majd, hogy tudtam-e segiteni!Javulást!:)
Hogy mi?
A kérdező hozzászólása: azóta megint volt egy mütétem, bennem maradt vmi a babából, azért véreztem.vissza kell mennem még ultrahangra, de még mindig fáj a hasam.
A kérdező hozzászólása: azóta kiderült hogy cysztám van állitólag fel szivódik igaz ez?és azt tudjátok hogyan?

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Pr

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Premens segíthet vissza állítani a menszenszem?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Pr

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Premens segíthet vissza állítani a menszenszem?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Normális dolog, hogy escapelle bevétele után 6 nappal enyhén vérzek és úgy fáj a hasam mint amikor megjön, de rendesen kb 2 hét múlva kéne hogy megjöjjön?

Legjobb válasz: Normális. Elég durva adag hormon van benne, akár 2-3 hónapra felboríthatja a ciklusod. Off: kicsit morbid, hogy ennyien szednek escapelle-t, minden harmadik kérdés errõl szól.... Azért az nem cukorka...

Normális. Elég durva adag hormon van benne, akár 2-3 hónapra felboríthatja a ciklusod. Off: kicsit morbid, hogy ennyien szednek escapelle-t, minden harmadik kérdés errõl szól.... Azért az nem cukorka...

Szerintetek az normális dolog hogy 6 randi után a lány megmondja hogy legyünk barátok?

Most épp ezt kaptam. De muszáj neki 6 szor eljönni randira ahhoz hogy erre rájöjjön? Egy kicsit szarul esett meg kell vallanom. Elvégre ha nem jövök be neki akkor eleve nem jön el randira nem? Hogy szopná be a ... a kis ribanc mennyi pénzt elköltöttem rá. Pedig az a jótanuló fajta lányról van szó nem az ilyen kis diszkó ribancokról. Jól átvert, úgy érzem igazságtalanul járt el velem.

Legjobb válasz: Miért vert át? Ha meg az elsõ randi után mondja, akkor meg azért szemét, mert nem adott esélyt? Az meg, hogy elvertél rá egy halom pénzt, a te bajod, minek kell annyit költekezni?! Aki normális, úgyse erre megy...

Miért vert át? Ha meg az elsõ randi után mondja, akkor meg azért szemét, mert nem adott esélyt? Az meg, hogy elvertél rá egy halom pénzt, a te bajod, minek kell annyit költekezni?! Aki normális, úgyse erre megy...
hát akár hiszed, akár nem, én ugyanígy megjártam egy fiúval, és neki 10 randi is kellett ahhoz, hogy rájöjjön, nem én kellek neki. én is nyomorultul éreztem magam, meg legszívesebben nemmondom mit csinálnék vele, de ez van. most akkor milegyen? vágjuk fel mind2en az ereinket?
tök gáz 21L
nekik is csak a kulso es a penz a fontos. ezt egyik lany sem vallja be, de megis mindig elaruljak magukat amikor nem is gondolnàk. ez van, rossz korban szulettunk, nouralom van.
Nehogy azt hidd, hogy a jó tanuló típusok egy cseppet is jobbak a diszkós ribancoknál, sõt! Ha már ennyien vagyunk itt a GYIK-on, akik megjártuk szûzk*rvákkal, lehetne csinálni egy olyan honlapot, ahova fel lehetne tölteni a csajok adatait (név, lakóhely, külsõ jegyek) és mindenki odaírhatná, hogy hogyan csesztek ki vele. Így a soron következõ szerencsétlenek, akik nyomulni akarnak a csajra, okulhatnának a történtekbõl.
Tudta már az elejétõl fogva, hiszen ugyanúgy néztél ki, csak arra hajtott, h a pénzedet költsd rá. Sajnos a lányok többsége ilyen szemét.
sajnos mara mar a legtobb jo kislany is eltanulta a ribiktol a szokast, azt hogy hogyan kell megfejni egy pasit. a legtobb mai lany, meg a jo kislanyok is, egy kaptafara keszulnek.
Végre!! AZ utolsó hozzászólónak maximálisan igazat adok:)
Igen, mért mit gondoltál, hatszor találkozik veled és má szerelmet vall? A randik nem tiszteletkörök, hanem arra vannak, hogy jobban megismerjétek egymást. Ha meg azért fizetsz neki valamit, mert dugni akarsz, akkor menj inkább prostihoz. Amikor én meghívok egy csajt valamire az még nem jelent semmit, de ha meghívtam, akkor fizetem, nem várok ellenszolgáltatást. Nem csodálom, hogy nem nagyon jött még össze semmi, itt fröcsögsz meg ribancozol. Volt már olyan hogy én sem tetszettem a laánynak, de ezért nem kezdtem el szapulni. Sok csaj meg nekem nem jön be.
":D Volt már nem egy hosszabb kapcsolatom is! És attól hogy rózsával vártak, még nem bíztam el magam hogy huuu õ elhalmoz minden jóval. Nagyon örültem a kis figyelmességnek Ti nagy általánosságokban beszéltek..viszont ilyet sosem szabad tenni" Amikrõl én beszélek, azok olyan alapelvek, amikre az élet tanított meg.Én nem nevezlek Téged pénzéhesnek, azt írom, amit tapasztaltam.És itt nem csak a pénzrõl van szó.Ha egy fiú túl készséges, túl odaadó, egyetértõ, stb. az mind ellene dolgozik, mert úgy tûnik, nagyon kepeszt a csaj figyelméért.Ugyanez vonatkozik a pénzre, ajándékokra is.Ez nem jelenti azt, hogy még soha nem vettem senkinek ajándékot.Dehogynem.De már akkor, amikor egyértelmû volt, hogy õ nem az ajándékért van velem, én meg nem azért adom, hogy megnyerjem ezzel.Egyszerûen csak adom és kész.
Szerintem te ronthattál el valamit.Valaki írta, hogy pl már a 2. randin történnie kellett volna valaminek.Egyetértek.
Csak azt nem értem, miért baj ha azt hiszi megnyer ezzel? Annál jobban esik! Milyen figyelmes hogy erre is gondol.. Hiába, én meg azt mondom amit én tanultam az élettõl: ha a fiú már az elején se mutat kellõ lelkesedés, az csak romlani fog, és akkor az elején ott hagyom.
Szerintem fölösleges kettõnknek errõl vitatkozni, mert le lány vagy én meg fiú- nem fogunk egyetérteni, mert két különbözõ nézõpontból látjuk a problémát. Csak annyi, hogy nem a megnyeréssel van baj, az cél persze.Csak nem mindegy, hogyan.Az ajándék, a túlzott pénzköltés azt üzeni: "önmagamban nem vagyok elég jó, ezért ajándékot hoztam, hogy ideig-óráig rám figyelj".És ez az, amit nem akarunk.Ugyanezért nem hívok meg soha lányt italra pl. szórakozóhelyen, hiszen azt üzenem, hogy egybõl adnom kell valamit ahhoz, hogy rám figyeljen.Érted már? Ha a randira ajándékot viszek, és szórom a pénzt, az csak bezavar.Ráadásul hová teszed mondjuk a virágot? Tiszta ciki, kényelmetlen szituáció. Én tudod, mikor leplek meg virággal? Amikor nem számítasz rá.Mondjuk amikor egyik reggel felébredsz, és ott lesz a párnádon.És az sokkal nagyobbat üt, mint a görcsös kaparás egy randin.
NA, van amiben egyetértünk!:) A spontán ajándékok tényleg a legjobbak! Egyébként sincs erre tuti recept; hiszen a kérdezõ vett ajándékot és nem tudta az érdeklõdést fent tartani, bár szerintem nem azért amire te gondolsz..
Ugye-ugye.Még a végén elkérem a számod;) Én nem tudom, mit csinált pontosan a kérdezõ, de nem hiszem, hogy önmagában az ajándék lett volna a baj.Ahogy írtam korábban, valószínûleg nem volt elég határozott, és nem viselkedett férfiasan.Példának okáért a hatodik randin sem történt semmi kettejük között. Hú, tényleg, kérdés a másik oldalhoz: Te mint nõ, mit gondolsz egy olyan srácról, aki a sokadik randin sem próbál legalább megcsókolni? Volt már ilyen?Mit éreznél ilyen helyzetben?
:D az érdekes lenne Volt nem is olyan rég. Volt egy fiú, akivel találkozgattam, bár régebbrõl is ismertem, és tudtam róla hogy nagyon zárkózott. De minden randink végén szó nélkül lépett le! Szó szerint:D Se szia, se puszi semmi... Nem igazán értettem, mert úgy vettem rajta észre hogy tetszem neki( ugye, azért ezt az ember érzi) és még se kaptam semmi visszajelzést. Borzasztó volt! Fõleg, mert én sem vagyok annyira nyílt.. Végül nem lett az egészbõl semmi, mert egy kis érzelmet se tudtam belõle kihozni és ez zavart. Egyszer azt mondtam a kishugomnak hogy a férfinak mindig tepernie kell, "nyomni a gázt":D a nõ feladata hogy fékezze!
A kérdező hozzászólása: Jól van elfogadom a jótanácsaitokat, a konklúziót levontam. Gondolom abban megegyezik a véleményetek, hogy a legnagyobb probléma az volt hogy nem voltam rámenõs és nem voltam férfias. És így ezek a legjobb tanácsaitok, hogy legyek férfias és legyek rámenõs. Oké, egyet pittyantok és kész rámenõs, férfias ember lettem. Hú ez hamar ment. Ugyan már ne vicceljetek, hogy lehetnék én rámenõs, aki 6 évesen amikor a tesóm barátja elhozta hozzánk a lánytestvérét hogy játszodjunk, elbújtam és egész nap nem jöttem elõ amig el nem ment. És az óvodától kezdve, a sulin át mindig az volt a véleményük rólam óvonéniknek, tanítóbácsiknak, tanároknak hogy zárkózótt, hallgatag, magányos gyerek vagyok. Tehát 100 % os született félénk, zárkózott. Mert egész kicsi korom óta ilyen vagyok, gondolom genetikai hiba vagy mittom. Hogy lehetnék rámenõs igy? Olyan lányt keresek akinek nem fontos hogy alfahím, nagypofájú, sikerre éhes palija legyen, hanem megelégszik azzal ha édes kettesben végignevetgéljük az idõt és babusgatjuk egymást. Minek a nagy fényûzés? Igen, mondta már rám lány hogy egyszerû vagyok. Szerintem meg õ csinált nagy dolgot mindenbõl. De remélem még találok hozzám hasonló gondolkodású lányt, annak ellenére hogy már rájöttem, nagyon kevés van belõlük. A másik dolog meg az hogy innen már egyre nehezebb lesz, a sok kudarc még jobban bezárja az embert, és méginkább frusztráltta teszi. Komolyan mondva nem tudom mi lesz velem. Lehet prostikhoz kéne járjak havi egyszer bár, hátha javulna a közérzetem és az önbizalmam nõk terén. De kitudja.
Elõször is: ne sajnáltasd magad! Rengeteg normális lány van odakint, a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, ha a világot meg a nõi nemet hibáztatod, pedig kis változtatásokkal megtalálhatnád azt, akire szükséged van. Kettõ: nincs olyan, hogy valaki genetikailag kódoltan nem tud mit kezdeni a nõkkel.A genetika felelõs a magassádodért, az arcvonásaidért, a tehetségedért pl. matematika, rajz, költészet területén, de az, ahogy az emberekhez viszonyulsz, szocializáció kérdése. Ezt azért mondom, mert én is félénk voltam, és sokszor ma is az vagyok bizonyos helyzetekben.Csak erre nem ez a megoldás, hogy a genetikára vagy a csillagjegyemre kenem, hanem hogy változtatok. Itt nem arról van szó, hogy menj el stand-up komikusnak, amikor Te mittomén csendes mérnök-típus vagy. Itt azt a kérdést kell feltenned, mi az amit akarsz? Mert ha egyáltalán nem is akarsz kinyílni, lazább és ismerkedõsebb lenni, nem hiányzik mindez az életedbõl, akkor nincs gond.De ha vágysz arra, hogy megváltozz, határozottabb és férfiasabb legyél, akkor el kell kezdeni dolgozni a témán.Ha gondolod, szívesen segítek, mert én is keresztülmentem ugyanezen.2 éve még fogalmam sem volt róla, hogyan viselkedjem férfiasan-nem volt kitõl megtanuljam.Ez nem szégyen.Azért van ez az oldal is, hogy segíthessünk egymásnak.
"Kettõ: nincs olyan, hogy valaki genetikailag kódoltan nem tud mit kezdeni a nõkkel.A genetika felelõs a magassádodért, az arcvonásaidért..." Ez ellentmondás, mert pont a magasság és az arcvonások számítanak leginkább a nõknek.
Ne haragudj, de ez butaság.Sajnos ezt lehetetlen e fórum keretei között bebizonyítani, de az elõnyös külsõ önmagában még nem garancia a sikerre a nõknél.Õk máshogy mûködnek, mint mi, férfiak.A külsõnél sokkal fontosabb számukra az összkép, amelyben a férfi viselkedése a leginkább meghatározó tényezõ.
A kérdező hozzászólása: 13:35 Én meg azt olvastam hogy az emberek fele valamilyen szinten félénk, ezek 20%-a születésétõl fogva félénk, a többi nyolcvan meg tanulta, amely esetben a legmeghatározóbb a szülõkhöz fûzödõ viszony kisgyerek korodban. Na persze meg a környezeted ahogy viszonyul hozzád, amilyen visszajelzéseket kapsz mittom barátoktól, osztálytársaktól stb. Anyukám pont olyan félénk és bizonytalan mint én és kommunikáció terén pont ugyanilyen problémái vannak mint nekem, ezért arra gondoltam hogy tutira tõle örököltem, mert fizikailag is nagyon hasonlítok hozzá, gondolom az agy és idegrendszer felépítése is rá ütött. Azonkívül a környezetemtõl kapott visszajelzések sem voltak bátorítóak egész kiskoromtól kezdve egész felnõtt koromig. Mondhatnám a biztatások helyett inkább az elnyomás, kiközösítés, lenézés jutott nekem osztályrészül. Ezeket nem önsajnáltatásként mondom (habár a hozzám hasonlókat én sajnálom tiszta szívembõl), hanem felsorolom õket mint tényeket, amelyek hozzájárulhattak ahhoz hogy ilyenné váljak amilyen vagyok. A másik felét az egésznek, hogy ezeken lehet változtani (a mértékét nem tudom) teljes mértékben elsimerem, sõt vallom is. Egy teljes éve próbálkozom ezzel, kisebb nagyobb sikerrel. Könyveket olvastam, próbáltam beültetni a világszemléletembe az új elveket, próbáltam õket alkalmazni, azok szerint élni. Amint látod, ezidáig csupán a próbálom szót használhatom, sajnos. Örülök hogy neked sikerült megváltoztatnod az alap viselkedésedet és más emberré váltál. Valószínû nem voltak olyan mélyen belédégve a régi szemléletmódok. A szándék megvan bennem, próbálkozni is fogok még, más választásom nem hiszem hogy van. Ha segíteni tudsz nekem, annak nagyon örülnék.
A kérdező hozzászólása: 15:17 Szerintem az nem kérdés hogy a nõi agynak más a felépítése, mások az idepályái és egyszerûen másképp mûködik. Errõl olvastam egy könyvet egy pár éve, Louanne Brizendine: A nõi agy. Szépen le van írva, sokat lehet tanulni belõle, ha meg akarod érteni a nõket (valamennyire, mert teljsene sztem sosem fogod). Azzal tisztában vagyok hogy a nõk hozzám való viszonyulása csakis tõlem függ, azt nem tudom, hogy a viselkedésemet, a kisugárzásomat hogy tudnám megváltoztatni a jelenlegi érzelmi világom mellett.
:D Volt már nem egy hosszabb kapcsolatom is! És attól hogy rózsával vártak, még nem bíztam el magam hogy huuu õ elhalmoz minden jóval. Nagyon örültem a kis figyelmességnek Ti nagy általánosságokban beszéltek..viszont ilyet sosem szabad tenni
Pénzéhesség: ha valakivel csak azért vagy együtt, mert sok a pénze-> sok, drága ajándékkal halmoz el.Engem ez nem érdekel, és nem is várom el! Ha valaki elhív egy kávéra, és azt ki is fizeti, amit én természetesnek veszek, azt nem nevezném pénzéhesnek:)
én még 2 randival egész jól akkor :D
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy borzasztó érzés hogy nem kaphatom meg azt ami szitne mindenki másnak kijár, és már sokadikszor élem át ugyanazt. Annyira kiábrándító, minden életkedvemet elcseszi. Teljes tehetetlenséget érzek. Sokan kérdezték hogy miért nem csajozok, én meg nem mondtam meg nekik az igazat, dehát emiatt nem, a sok kudarc miatt. Fos érzés.
A kérdező hozzászólása: Bekaphatja az összes. Most mérgemben újra felhívtam és megkérdeztem hogy ha már az elején tudta hogy ez számára barátságnál több nem lesz. Azt mondta hogy nem tudta és azért jött el több randira. Szóval nem mondhatni hogy kicseszett 100% osan, mert még rágódott rajta. Megcsókolni nem csókoltam meg mert annyira határozatlan volt hogy még a szemembe sem mert hossza nézni. Hát hamarabb is elhatározhatta volna hogy nem kellek. 4 ikrandira meg úgy kicsipte magát mint egy ribanc. Ha barátként néz rám akkor meg minek?
Én a helyedben pofátlanul visszakérném tõle a pénzt, amit ráköltöttem a randikra.
Balek vagy. Amúgy ha a pénzért automatikusan szexre vágysz, akkor javaslom a Nyugati aluljárót. A lóvédért garantáltan szexet kapsz már az elsõ randin. Ki mondta, hogy költsd a csajra az Aladdin kincsét? Udvarolgatásnál szerintem a kaja-pia-virág kategóriánál meg lehet állni pénzköltés ügyben. Ha viszont lóvéval óhajtod elbûvölni, akkor hajrá! Aztán vagy összejön, vagy nem. Neked most épp nem. Így jártál.
Zvonko, olvasd végig, mielõtt válaszolsz.
Figyu öreg, én nem jövök Neked ezzel a "minden csak r.banc" szöveggel, mert nem igaz.Ha kihasználható vagy, ki is használnak, és ez nem az õ hibájuk.Azon nem gondolkodtál még el, hogy Te csinálsz valamit rosszul, ha mindig ugyanaz az eredmény? Alapszabály: nõnek randin nem fizetünk, vagy maximum megegyezés szerint (pl. kaja Te, taxi õ).De soha, soha ne állj mindent! A másik dolog: a nõk nem úgy mûködnek, hogy rád néz és tudja, Te kellessz, a randi meg már csak tiszteletkör.A viselkedésed dönt arról, mi lesz.Hiába tetszel neki elsõ blikkre, ha utána mindent elcseszel, akkor elveszti az érdeklõdését.Ez független csajstílustól, ez általános alapelv.Ha a 3. randi végéig nem jutsz el legalább az intimitás legalsó fokára (ölelés+csók), akkor a csajnak az jön le, hogy egy határozatlan lúzer vagy, és nem férfi. Az LCSB ("legyünk csak barátok") tipikusan akkor következik be, mikor nem viselkedsz férfiasan, és a csaj annak ellenére, hogy szimpatikusnak talál, már nem tekint rád potenciális pasiként. Szóval bocsesz, de nem õ a ribi, Te rontottad el.Legközelebb legyél rámenõsebb, és vidd döntésre a dolgot legkésõbb a harmadik találkozásig.Ha addig nem történik semmi, utána sem fog.És ne feledd: ez csak rajtad múlik.Ha egy csaj eljön randira, az azt jelenti, megvan az esélyed, amivel élhetsz, de el is játszhatod.
Tizenötös, te szépfiú vagy, könnyen osztod itt az észt. Az, hogy kivel milyen intimitásig jutsz el a harmadik randiig, az azon múlik, hogy a csaj mennyire engedi. Ha nem tetszel neki és próbálod megcsókolni, akkor felképel, ha tetszel neki, akkor ugyanaz a csaj nyal le téged. Nem a kezdeményezõkészséggel van itt a baj, hanem azzal, hogy nincs kinél kezdeményezni.
És te elhitted, amit a telefonba mondott? Na ezért vágnak át téged a csajok.
Figyu, tapasztalatból mondom:ha egy csaj eljön Veled randizni, akkor tuti átfut az agyán, hogy lesz valami.Ha nem adná meg az esélyt arra, hogy összejöjjetek, akkor nem jönne el randira, vagy az elsõ alkalom után találna valamilyen kifogást.De ha egy csajjal már van 2. alkalom, az tuti azt jelenti, hogy érdeklõdik irántad.Onnantól pedig rajtad múlik, hogy mi lesz.Nyilván annak is megvan a módja, hogyan randizz, hogyan készítsd elõ a csókot, és sok mindent el lehet rontani.De ha határozott vagy, és vállalod, hogy tetszik Neked, akkor az elsõ lépést megtetted.
"Figyu, tapasztalatból mondom:ha egy csaj eljön Veled randizni, akkor tuti átfut az agyán, hogy lesz valami." Neked lehet ez a tapasztalatod, nekem nem, rengeteg csaj van, aki csak azért találkozgat veled, hogy kihasználjon (ezt nem anyagilag értem, hanem érzelmileg) és ezt kifejezetten a nem túl jól kinézõ fiúkkal teszik meg. Az "alfa hím" viselkedést és a kezdeményezést, azoktól a fiúktól, akik jól néznek ki, kigyúrtak elvárják, másoktól azonban a határozottságot semmiképp sem veszik jó néven. Te csak örüljél, hogy nem volt olyanban részed, mint a kérdezõnek és, hogy jóképû vagy, de azért ne képzeld azt, hogy általánosan igaz, amit leírtál.
Ok, tény hogy a jó külsõ elõnyt jelent, és nem okoz most már gondot a csajozás.De akár hiszed, akár nem, ez nem volt mindig így.Én is voltam a bré rossz oldalán, pár éve még óriási lúzer voltam, és kihasználtak a lányok.Függetlenül attól, hogy jól néztem ki, gõzöm sem volt, hogy kell bánni velük, és jópárszor beszívtam.Én is megkaptam már olyan lánytól, akirõl azt hittem, életem szerelme, hogy "legyünk csak barátok" meg "olyan vagy nekem, mintha a bátyám lennél", és ott, akkor mintha megnyílt volna alattam a föld. Szóval tudom, mirõl beszélek, hidd el. A nõknek sokkal többet számít a férfi viselkedése, mint a külsõ önmagában.Alfa hímnek lenni nem azt jelenti, hogy feszegeted az izmaidat, meg hogy bunkón viselkedsz, hanem hogy határozott vagy, és tudod, mit akarsz.Ha ezt nem teszed meg, függetlenül attól, hogy kötöttpulcsis infoszakos vagy vagy egy fitneszmodell, a csajnak nem fogsz bejönni.Hidd el, komolyan.A nõknél az elsõdleges vonzalmi kapcsoló nem a kockahas, nem a pénztárca, hanem hogy fel tudjon Rád nézni, hogy tudjon tisztelni.Ehhez pedig az kell, hogy Te légy a fõnök.
Szerintem meg nagy baromságokról beszéltek! Az, ha a fiú fizeti mondjuk a mozi jegyet+ a kaját, vagy egyáltalán a randikon õ fizet még nem anyagi kihasználás! Ez egy "ösztönös"viselkedés! Biztos nem mennék el olyannal randizni, aki azt mondja oké én fizettem a kaját te fizesd a taxit! És nem azért mert pénzéhes vagyok, hanem ez olyan alap, mint hogy egy lány sosem hív randira egy pasit. Pont szerintem egy fiúnál nem érdekes a külsõ! Legyen igényes, de ami sokkal fontosabb az az hogyan adja elõ magát Ott van pl : Vincent Cassel szinész aki a legjobb indulattal sem nevezhetõ jóképûnek, mégis sokan odáig vannak érte, mert rendkívül férfias!
Utolsó, ha te elvárod egy pasitól, h mindent fizessen neked, akkor igenis pénzéhes vagy. A fiúnak illik felajánlani, a lánynak viszont nem illik elvárni.
Hát kincsem, akkor nem tartana sokáig a randi.Itt nem arról van szó, hogy zsugori vagyok, de szerintem gáz, ha egy lány elvárja, hogy mindent a férfi fizessen.Mégis mire föl? A kaja+taxi felállás egy példa volt, csak annyit akart jelenteni, hogy mindkét fél száljon be az este költségeibe.Én szoktam úgy is, hogy állom a kaját, de utána meghívatom magam egy fagyira.Hülyeségnek tûnhet, de az egésznek nem az a célja, hogy azt a nyomorult párszáz forintot megspóroljam, hanem hogy ne úgy nézzen ki, hogy a férfi fizet a nõ figyelméért, társaságáért.Ugyanezen okból nem viszek soha ajándékot sem randira.
15:20 Sztem meg pont fordítva van, a nõknek fontosabb a külsõ, a férfiaknak meg a viselkedés, ill. az összkép. Nem véletlen, h sok csúnya lánynak van jóképû pasija, csúnya fiút szép csajjal (v egyáltalán csajjal) viszont nem igazán látni.

ASUS X5DIJ-SX337VW laptopom van, 6 cellás akkumulátorral- normális dolog ha csak kb.3-4 óráig bírja feltöltés nélkül?

Legjobb válasz: Az még sok is,az enyémnek is 6 cellás akkumlátora van,de csak 2 és fél óráig bírja.

Az még sok is, az enyémnek is 6 cellás akkumlátora van, de csak 2 és fél óráig bírja.
De lehet, hogy úgy érti, hogy délután fél 3-tól csak 3-4 ig bírja már....
Igen, teljesen normális. Nem szabad bedõlni a reklámoknak; ennél többet egyetlen laptop-aksi sem bír.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugtattatok! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!