Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog, 6 (35 db)

Normális dolog? 6, 8mm élő embrió uh szerint 08.19én este. Másnap barnás piros folyás szerű nyálkás váladék.

Csak wc papiron...Doki azt mondta normális meg hát mensi környékén vagyok amúgy...

Legjobb válasz: Köszönöm a választ! Elsõ: kértem a gyógyszert de NEM ADTA IRTA FEL! mÁSODIK:BIZOM BENNE,HOGY CSAK ENNYI....Már volt vetélésem meg elhalt terhességem..

Jól tetted. De az orvoscserén is gondolkodj el, hiszen ilyen felelõtlenül nem lehet kezelni életeket!! Mesélj el neki mindent, és bizalommal fordulj hozzá. Ha budapesti vagy, tudok neked kit ajánlani, akit én is egy "érdekes" orvos után ajánlás útján ismertem meg és még ilyen lelkiismeretes, emberi orvost nem láttam.
A kérdező hozzászólása: Már intézkedtem már forrásból gyógyszer ügyben...A következõ babánál ha lesz....Most még nagyon friss a dolog akkor szedni fogom ezerrel....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Elsõ: kértem a gyógyszert de NEM ADTA IRTA FEL! mÁSODIK:BIZOM BENNE, HOGY CSAK ENNYI....Már volt vetélésem meg elhalt terhességem..
A kérdező hozzászólása: Nevetni fogtok...ügyeleten sem adtak...DOKI AZT MONDTA NEM TUD RECEPTET IRNI...Hát errõl ennyit...gondolom úgy vannak vele vagy megmarad vagy nem...Õszintén szólva elég érdekes a hozzáállásuk a dolgokhoz.... viszont vasárnap legalább azt megtudtam hogy él...láttam a sziv pulzálást... Még van egy tesztem és ha 1 hét múlva megcsinálom okosabb lehetek remélem tényleg csak havi ideje miatt van...
ezét én biztos h kiverném a balhét... ha most miatta nem maradt meg a babóca...és lehetséges sikerült volna ha csak megmozdul és ír egy tetves receptet...már bocsánat a szavakért de nagyon felhúztam magamat :( nagyon remélem minden rendben van sajnos ehhez nem tudok hozzászólni még így nem jártam... kitartást... 11hkm
A kérdező hozzászólása: Tudjátok azért haragszok mindkét orvosra.....TUDTÁK , hogy volt vetélésem meg elhalt terhességem SÕT AZT IS TUDTÁK, HOGY SZEDTEM A KÉT GYEREKEMMEL.....MINDEZEK ELLENÉRE nem irták fel.....
Sajnálom, én ugyanígy jártam 3 hete, nekem is rózsaszínes folyással kezdõdött. Én ugyan kaptam akkor utrót, de a rózsaszínezés után már nem használt egyáltalán. Drukkolok azért Neked nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Tegnap este 2x pár cmes alvadt bordó vérdarab kijött görcs nélkül azóta csak piros vér. Dokihoz úgy érzem még nem megyek ha most vetélés volt bár nálam másmilyen szkott lenni volt már párszor. Bizom benne , hogy lecseng hamar a vérzés és elmegyek ultrahangra. Mondjuk meglepõdnék ha meglenne még a babó....
Férjed nem tud háziorvoshoz elszaladni a receptért? Akkor pihenj szépen! Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Legközelebb csak jövõ héten tudok dokihoz eljutni....Fekszek pihenek és bizom a jobb dolgokban... A folyás mostanra rózsaszines vizes barnás lett.... Most számoltam utánna fiammal elsõ hónapba rendesen megvolt a havim... Lehet ez is hasonló lesz...Várok ....
Figyelj, az utro-t a háziorvos is felírhatja, szaladj hozzá! (csak a hüvelygolyót, de úgyis az a jobb) Drukkolok neked nagyon!
Barátnõmnek vetélés után másfél héttel még halvány pozi tesztje volt! Én nem hagynám magam a helyedben és kerítenék egy orvost, aki ír fel gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Szia. Védõnõ kétlem, hogy hallaná a szívhangot ilyen korán...Tesztre azért gondoltam mert ha jól olvastam baj esetén csökken ha egy hét 2 hét múlva még pozi akkor minden oké lehet.
Szia! A teszttel vigyázz, mert ha peched van, hamis eredményt ad! (halvány csíkra gondolok)Én így jártam, csak az ideget ettem 2 napig!(ha elhal, akkor is + marad a teszt) Beszélj a védõnõvel, õ bármikor meghallgatja a kis szívhangját és nem stresszeled magad folyamatosan!
Szerintem gondatlan az orvos. Tudja, hogy volt vetélésed és elhalt terhességed, ráadásul a korábbi terhességenél szedtél utrót, most barnázol, és nem ad???? Menj be az ügyeletre, ott fognak adni...
vizsgálatkor sérülhetett a méhnyálkahártya nálam is volt ilyen
Hát én visszamennék egy kis utroért legalább. Nem éri meg kockáztatni!

Normális dolog 6 hós babánál, hogy össze-vissza forgolódik, nyöszörög, mászik az ágyában éjszaka?

Nincs ébren ilyenkor, és születését?l kezdve eléggé szenved?sen alszik, de most pár napja nagyon kínlódik szegény éjszakánként. Fogzás most elvileg nincs, mert kijött alul kett? már 4 hónaposan és mire 6 hónapos lett, kijött a fels? 4 darab fogacska is.

Legjobb válasz: Szia, az enyém már 1 éves elmúlt, de ugyanezt csinálta /csinálja akkor amikor egy-egy mozgásformát kezd elsajátítani. (vagy ha fogzik, de olyankor fel is ébred) Szerintem a Te babádnál is "csak" ez lehet a háttérben, ahogy megtanulja a soron lévõ mozgást meg is szûnik a rossz alvás...egészen a következõ mozgás vagy fogzásig :-)

Szia, az enyém már 1 éves elmúlt, de ugyanezt csinálta /csinálja akkor amikor egy-egy mozgásformát kezd elsajátítani. (vagy ha fogzik, de olyankor fel is ébred) Szerintem a Te babádnál is "csak" ez lehet a háttérben, ahogy megtanulja a soron lévõ mozgást meg is szûnik a rossz alvás...egészen a következõ mozgás vagy fogzásig :-)
A kérdező hozzászólása: igen, egyébként lehet, mert pár napja kezdte el a "kutyázást" gyakorolni, meg a felülést is.
Szia, nekem is ezt csinálja.Így dolgozza fel a nappal történteket.Bár nálunk nem kínlódik, csak forgolódik, "beszélget" meg néha nyöszörög.
A kérdező hozzászólása: Hát így értettem a kínlódást, hogy mászik, nyöszörög, forgolódik. Mondjuk nagyon sok fejlõdésen megy át, kijött egy rakás fog szinte egyszerre és most gyakorolja a felülést.
Ha jól tudom, "természetes kiürülés" esetén normális a 3 hét, mûtéti befejezés esetén szokott a 4-6.héten megjönni.
Nekem sajnos mindkettõben volt részem, és rendesen egy hónap múlva jött meg.

Normális dolog, hogy a 10 hónapos fiam 6 kor kel reggelizni (260ml tápszer)? Utána visszaalszik kb.8-8:30 ig (következő evés 9:30 körül a tízórai)? Bővebben lent.

Azért kérdezem, mert sok ismerősöm azt mondja, hogy "az én gyerekem ennyi idősen 8-nál előbb nem kelt fel" meg "ennyi idősen már illene legalább fél 8-ig aludnia evés nélkül" Volt, aki azt mondta, ne adjak neki enni, akármennyire kéri, várjak legalább 7 ig, és utána ne tegyem vissza tovább aludni. Én csinálok valamit rosszul, vagy rendben van ez így?

Legjobb válasz: Én fiam hasonló. Este 6-7kor már alszik, reggel pedig 6 körül kell. Kb ugyanannyi tápszert iszik mint a tiéd (csak én hígítva adom neki, mert napközben nem nagyon hajlandó elfogadni a vizet. Játszik kb 1-1 1/2 órát és utána alvás megint és ha felébred kap gyümölcsturmixot. Most 11 hónapost. Délután kettõkor alszik újra. Ha nektek is és a babának is megfelelõ ez a menetrend, akkor nincs baj. Az hogy eleget alszik-e az attól függ hogy mikor megy az ágyba este. Egyébként én alig ismerek olyan anyukát akinek a gyereke végig alussza az éjszakát, pedig legtöbb gyerek idõsebb mint a fiam.

Én fiam hasonló. Este 6-7kor már alszik, reggel pedig 6 körül kell. Kb ugyanannyi tápszert iszik mint a tiéd (csak én hígítva adom neki, mert napközben nem nagyon hajlandó elfogadni a vizet. Játszik kb 1-1 1/2 órát és utána alvás megint és ha felébred kap gyümölcsturmixot. Most 11 hónapost. Délután kettõkor alszik újra. Ha nektek is és a babának is megfelelõ ez a menetrend, akkor nincs baj. Az hogy eleget alszik-e az attól függ hogy mikor megy az ágyba este. Egyébként én alig ismerek olyan anyukát akinek a gyereke végig alussza az éjszakát, pedig legtöbb gyerek idõsebb mint a fiam.
Megnyugtatlak, te nagyon is szerencsés vagy.Az én lányom is szinte ugyanígy van, és ez nagyon jó.Ismerõsök gyereke már 6-7-kor kukorékol, meg hajnali 5-kor eszik, szóval örülj csak :) és persze adj neki nyugodtan.
Szia, az én lányom 14hós, de ugyanígy 6-6:30körül kel, megissza a tejét és én önzõ galád módon visszateszem aludni, ilyenkor 8ig, 9ig alszik, vagy csendben van (nem szoktam nézni hogy nyitva van-e a szeme). Régebben az enyém is aludt este 8tól reggel 8ig, de most épp ez van. Szerintem az a lényeg hogy szépen esznek és alszanak, nem éheztetném és nem tartanám ébren csak azért mert esetleg az ismerõsök gyerekénél az vált be, ráér szabályokhoz alkalmazkodni késõbb, most hadd legyen gyerek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Megnyugodtam. Amúgy nekünk így teljesen megfelel. Van, hogy 11 körül alszik a babakocsiban fél órát(mostanában egyre ritkábban, inkább nézelõdik.) fél 1 körül ebéd. Utána mindig alszik a kiságyában 2-2, 5 órát. 4 körül uzsonna, 8 kor fürdés, vacsora és fekvés. Szóval nagyon jó kis napirendet alakított ki magának, nem szeretnék beleavatkozni. Majd õ változtat ha akar:)
Szuper a napirendetek, úgyhogy tényleg felesleges bármit is változtatni rajta.Egyébként meg ha nagyobb lesz majd szépen kitolja magának a reggeli kelést is, és majd csak akkor fog enni, de ezt bízd rá :)
Szerintem ez tök így. Mivel a fiam sokáig evett éjszaka is, ezért elhatároztam, hogy a lányomnál nem így lesz. Szerencsére hamar végig aludta az éjszakát kaja nélkül is. 7 után, fél 8 körül kelt. Majd ez egyre tolódott elõrébb, és nem aludt vissza. Most az óra átállítás elõtt konkrétan 5kor vigyorogva integetett a kiságyból. Akkor megetettük, és köztünk visszaaludt. Mióta átállítottuk az órát, 8kor megy fürdeni, nem 7kor (nyáron jobb lesz így), és most ma õ is kelt 6kor, megetettem, és fél 9ig aludt :) olyan jó volt :) Picit belefáradtam a fél6os kelésekbe. Szerintem, a baj az lenne, ja éjjel 3 kor enne. A 6, az már reggel, mondd meg nekik :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

ASUS X5DIJ-SX337VW laptopom van, 6 cellás akkumulátorral- normális dolog ha csak kb.3-4 óráig bírja feltöltés nélkül?

Legjobb válasz: Az még sok is,az enyémnek is 6 cellás akkumlátora van,de csak 2 és fél óráig bírja.

Az még sok is, az enyémnek is 6 cellás akkumlátora van, de csak 2 és fél óráig bírja.
De lehet, hogy úgy érti, hogy délután fél 3-tól csak 3-4 ig bírja már....
Igen, teljesen normális. Nem szabad bedõlni a reklámoknak; ennél többet egyetlen laptop-aksi sem bír.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugtattatok! :) )

Szerintetek mennyire normális dolog ez? A 29 hetes kimamának 7 hónapos az első gyermeke. Ezek szerint a szülést követő 6 hétben esett teherbe? Gyakori az ilyen?

Legjobb válasz: Hát, ha abban a 6 hétben már megjön a menzesz, akkor lehetséges! Sõt, akkor is elõfordulhat, ha még szoptatsz, és még nem jött meg! Dokim mondta..

Hát, ha abban a 6 hétben már megjön a menzesz, akkor lehetséges! Sõt, akkor is elõfordulhat, ha még szoptatsz, és még nem jött meg! Dokim mondta..
Nálam a tisztulás a 4.hétre befejezõdött, egy héttel késõbb megjött... 3hónap alatt beállt a ciklusom... 18hónap lesz a két gyerkõc között nálunk. De pl ha úgy gondoltuk volna, akkor elviekben lehetett volna nekünk is ennyire kicsi különbség a két kicsi között...
Nekem is van egy ismerõsöm, a 2 gyereke között 10 hónap van. Érdekes volt neki két gyereket pelenkázni, meg ellátni. Nem tervezték, úgy voltak vele, h. még csak akkor szült meg, és úgy sem lehet terhes. Hát de lett.
Ritkán, de elõfordul az ilyen.
Volt egy osztalytarsnom, akinek az occse 9 honappal volt fiatalabb, es allitolag idoben szuletett.

Nekem 2-hete lesz, hogy abortuszom volt. Azóta elmúlik és megjön a menszeszem, normális dolog ez? Volt már igy valaki? És még valami, hogy ha nem várjuk ki a 6-hetet, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Legjobb válasz: Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.

Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.
Nekem missed-ab om volt, ugyanolyan mûtét, mint a sima abortusz. Én 1 hétig véreztem utána. A 6 hetet pedig várjátok ki, bár nekem csak 2 hét volt, de védekezés nélkül szinte elsõre teherbe eshetsz megint!!!!Ez nem játék, hogy vagy-vagy! Persze ha sima abortuszod volt és nem missed-ab. Abban az esetben is megkell várni azt az idõt amit az orvosod mondott!
Nekem 2hónapja volt abortuszom, de azóta 1 hetet megvan, 2 napot kihagy.1 hónap után elkezdett dõlni belõlem a vér 1, 5hétig.Vettem pásztortáskateát, azt kezdtem el inni és tökéletesen rendbe jöttem.Megnyugtatásod érdekében menj vissza az orvosodhoz!Nekem nem volt hozzá kedvem, mert megbántam, hogy elvetettem a babát!
Igyál pásztortáskateát pár napig reggel éhgyomorra 1 pohárral, az majd kitisztit.Lehet a ciszta is eltûnik!Próbáld meg.Ihatsz majd utánna cickafark és kamillatea fõzetet, az eltünteti a gyulladásokat a szervezetedbõl és visszaáll reméljük a menzeszed is!Ird meg majd, hogy tudtam-e segiteni!Javulást!:)
Hogy mi?
A kérdező hozzászólása: azóta megint volt egy mütétem, bennem maradt vmi a babából, azért véreztem.vissza kell mennem még ultrahangra, de még mindig fáj a hasam.
A kérdező hozzászólása: azóta kiderült hogy cysztám van állitólag fel szivódik igaz ez?és azt tudjátok hogyan?

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Pr

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Premens segíthet vissza állítani a menszenszem?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Pr

Tisztelt Doktor Úr! 6 éve szedem a Graciált az utóbbi fél évben, de különösen 2-3 hónapja a menstruációm 1-2 napra csökkent minimális vérzéssel. Az iránt érdeklődnék, hogy ez 40 évesen normális dolog esetleg a változókor első jele lehet-e? Vagy pedig a Premens segíthet vissza állítani a menszenszem?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátlót már hosszabb ideje szedi, akkor a vérzés mennyiségének megkevesbedése normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Normális dolog, hogy escapelle bevétele után 6 nappal enyhén vérzek és úgy fáj a hasam mint amikor megjön, de rendesen kb 2 hét múlva kéne hogy megjöjjön?

Legjobb válasz: Normális. Elég durva adag hormon van benne, akár 2-3 hónapra felboríthatja a ciklusod. Off: kicsit morbid, hogy ennyien szednek escapelle-t, minden harmadik kérdés errõl szól.... Azért az nem cukorka...

Normális. Elég durva adag hormon van benne, akár 2-3 hónapra felboríthatja a ciklusod. Off: kicsit morbid, hogy ennyien szednek escapelle-t, minden harmadik kérdés errõl szól.... Azért az nem cukorka...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!