Találatok a következő kifejezésre: Normális dolog, éjszaka és reggel (2 db)

Normális dolog, hogy éjszaka és reggel több liter (! ) vizelet távozik belőlem?

Annyira soknak tartottam, hogy több esetben mérleggel mértem...

Legjobb válasz: biztos nem baj, ha terhes vagy. Fontos, hogy potold.

biztos nem baj, ha terhes vagy. Fontos, hogy potold.
A kérdező hozzászólása: Pótolom szorgalmasan :D. Köszi!
Ha acukrod rendben van nem probléma, fõleg terhesen. ha megnyugtatna, kérdezz rá orvosodnál, védõnõdnél is nyugodtan. A pótlást viszont nagyon jól teszed! További sok sikert!

Kisfiam reggel negyed 8-kor felkel, de 20 perc múlva megint álmos és nyűglődik. Miért van ez? Normális dolog? Másnál is van ilyen? Az éjszakát szépen végig alussza. Csak nem tudom megérteni, hogy minek kel fel ha még álmos? 11 hónapos.

Igazából gondoltam az óra átállításra is, mert azóta van ez, addig 8-kor kelt kipihenten. Csak akkor sem értem, hogy már elég rég volt az átállás és még mindig nem szokta meg?

Legjobb válasz: És ha leteszed aludni? Próbáltad már? Vagy átesik ezen a ponton aránylag gyorsan? Mármint elmúlik a fáradtsága ha nem teszed le aludni? Az enyém 7-kor kel, de 10-kor már dõl el, viszont ha letenném aludni akkor felébredne 1 óra múlva és akkor délután nem aludna, de már nagyobb 17 hónapos. Így én ilyenkor amikor látom, hgy kezd nyüglõdni kiviszem kicsit a játszóra, vagy elterelem a figyelmét, és õ átlendül ezen a ponton, és utána már jól érzi magát.

És ha leteszed aludni? Próbáltad már? Vagy átesik ezen a ponton aránylag gyorsan? Mármint elmúlik a fáradtsága ha nem teszed le aludni? Az enyém 7-kor kel, de 10-kor már dõl el, viszont ha letenném aludni akkor felébredne 1 óra múlva és akkor délután nem aludna, de már nagyobb 17 hónapos. Így én ilyenkor amikor látom, hgy kezd nyüglõdni kiviszem kicsit a játszóra, vagy elterelem a figyelmét, és õ átlendül ezen a ponton, és utána már jól érzi magát.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de nem alszik már vissza, valamennyire átesik a dolgon, de nálunk is a 10 óra a bûvös. 10-kor alszik 1, 5 órát, utána délután fél4-kor még egyet vagy másfelet. Csak ez a reggeli kelés változott a többi nem. Cak nem értem miért van ez, hogy még álmos, mégis felkel. Mikor 8-kor kelt reggelakkor is 10-kor már kidõlt csa akkor nm nyûgösen meg álmosan kelt fel. :( Úgy látszik ez a 10 óra a babáknál valami bûvös idõpont. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!