Találatok a következő kifejezésre: Normális dolod hogy (4 db)

ugyanígy volt velem is. teljesen ez volt.ez teljesen normális...
Velem akkor volt ez amikjor összejöttem a párommal. :) nagy érzelmi változás hatására felszabadfulhat progeszteron, ami mint tudjuk, nõi nemi hormon-ezért megjön a menstruáció. (viva la kémia&biosz fakt... :P )
velem, is ugyanez volt:9sztem normális:) rmeélem:D de én arra következtettem, bár ez egyátalán nem biztos, hogy talán a tested így reagál erre az új dologra:D talán:) de az tuti hogy normális:)

Van egy lány, akivel pár hónapja ismerked egy oldalon. Sokat beszélünk telefonon és levelezünk is. De nem hajlandó képet küldeni magáról. Õ tudja én hogyan nézem ki. Ez normális dolod, hogy nem küld képet priviben sem magáról?

Azért volna érdekes a válaszotok,mert én másik városban élek és pár nap múlva megyek a lány városába találkozni vele.Csak éppen fogalmam sincs,hogyan néz ki.Mitől fél?Vagy ne aggódjak?

Legjobb válasz: Én sem küldök, soha senkinek sem képet:) Fb-n is csak olyan képem van kint, amin úgy jelöltek be.. (Bár én férfi vagyok, a nõk pedig általában szeretik magukat fényképezni)

Én sem küldök, soha senkinek sem képet:) Fb-n is csak olyan képem van kint, amin úgy jelöltek be.. (Bár én férfi vagyok, a nõk pedig általában szeretik magukat fényképezni)
Érdekes. Én is neten ismertem meg egy csajt de õ 1, 5hét levelezés után már a találkozónkat szervezte.. Elsõ levelét meg 4 különbözõ képpel zárta magáról.
Igazából egy 70 éves tata, aki kisfiúkat gyûjt be és megerõszakolja õket.
Nyilván nem normális! És te sem vagy az, ha elmész így egy vakrandira! A lányok imádnak magukról képet készíteni, és mutogatni azt, hogy minél több bókot kapjanak. Szinte ez élteti õket! Te meg kb. olyan vagy mint itt a nagy többség, hogy a csaj írja, hogy szexelne de nincs kivel, és máris százával jelentkeznek pedig még azt sem tudják hogy kiféle miféle! De van egy jó hírem! Örökre papucs lehetsz mellette, máris pár hónapja hagyod magad szívatni! A csajok szeretik kihasználni a fiúkat, és rajtad látja hogy mindig az lesz amit õ akar! Ezt jól besz*ptad! Jó kis bólogató kiskutya leszel, mert különben rinyálni fog, egy jó randitok nem lesz, nemhogy ágyjelenet.. Gondolkozzál már!
szerintem se foglalkozz a csajjal van még milliónyi nem ? szerintem hagyd békén de azért még egy próbát megér kérjj tõle megint képet és ha akkor sem ad akkor végleg haggyad:) )
A kérdező hozzászólása: A lány már volt "vakrandin", elmondása szerint:valamelyikbõl barátság lett, a másikból semmi sem.Õ így gondolkodik.Ha nem tetszik és ezt nem vállalom fel, akkor viszonlátás.Mehetek is amerre látok.Most még filózom, hogyan legyen tovább.Vagy legyen-e tovább:)
A tiétek már nem vakrandi, a vakrandi amikor nem tudsz a másikról szinte semmit sem csak kb hogy néz ki és miben lesz, nem beszélgettek idõtlen idõkig egymással, mert most már neked és neki is van egy benyomása a másikról, nem szó szerinti :D Hallottam már róla és majdnem volt nekem is de nekem tudnom kell hogy ki az a nõ akihez megyek, nem elégszek meg azzal hogy tudom nagyjából hogy néz ki. Semmi értelmét nem találom annak hogy nincs semmi támpontja az embernek. Mond meg neki is a véleményedet errõl a dolgokról és ha akkor sem akar hajlani a dologra akkor maradjon a jól bevált szar dolgánál találkozáson vakon majd jól talál magának egy bunkó alkoholista állatott aki üti veri majd az kell a sok nõnek :D
Fejlemény? Érdekelne.
engem isss
majdnem így vagyok én is õ se látott én se, de a lányok sokkal jobban félnek attól hogy visszautasítják õket, ezért nem küld képet 13L
A kérdező hozzászólása: Üdvözletem minden érdeklõdõnek.Nos a fejleményekrõl annyit tudok elmondani, hogy nálam türelmesebb, naívabb, ember szerintem nem létezik a földön:) )De a viccet félretéve.Kép nincs továbbra sem, találkozás sem jött össze.Meg szerintem nem is fog.Így van egy virtuális "barátnõm", akivel jól elbeszélgetek.A lelkesedésem a nullára redukálódott.Párkapcsolat kialakítása szempontjából.Szinte jó varátok vagyunk, de ennyi, se több, se kevesebb.Kár, mert én pár keresés szempontjából ismerkedtem vele.Õ meg hiteget én meg balfék módjára, mindent tolerálok neki.De mint mondtam is már, nem remélek tõle semmit sem.Ennyi kifogás már nem is létezik a világon, mint amennyit õ már kitalált a találkozás lemondása miatt.:) ))Mindig tanul az ember.Barátság, haverság van.Kép és randi nincs.Ennyi röviden.
Hát... Tudod, ha ennyire nem akar semmit, lehet, hogy jobb is így :) Legközelebb biztos találsz valakit ;)
A kérdező hozzászólása: Így alakult.Sajnos.De nem áll meg az élet és biztosan lesz majd aki értékel engem úgy ahogy vagyok.Csak sajnálom, hogy íly nem szép módon hitegetik az embert.Mi végre játszadoznak az emberrel?Hiszen egy életünk van és azt is megkeserítik ilyen csúnya módon.Sebaj.Majd amikor nem várjuk, akkor lép az életünkbe az a bizonyos személy aki érdemes lesz rá, hogy megtegyek érte mindent, hogy boldog legyen.Mert Õ majd megérdemli.:)
Így van :)
Hasonló szituban vagyok, csak itt én vagyok az a fél, aki nem küld képet.Ennek oka egyszerû, nem szeretek szembesülni a külsõmmel a képeken, mert szerintem botrányosan nézek ki az összes képen.Ezért nem is nagyon készülnek rólam. Viszont a személyes találkozástól kevésbé félek, mint attól, hogy képet lásson rólam.:D Nem tudom ez miért van. Bár nálunk csak szimpla barátkozásról van szó, nem párkapcsolat kialakításáról. Lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Sokat segítettek nekem.Lehet nem is foglalkozom ezzel a lánnyal.Mert még sokkal több susmus van a háttérben.De mire én leírnám az egész történetet.:) )Hát nem 2 percig tartana.Szerintem kiadok egy könyvet errõl a egész történetrõl majd.:) )Annyira szövevényes és kusza és fura dolgok történnek ez a lány körül, hogy ez a kép kérdés-lehet-már szinte eltörpül a többi mellett.De természetesen várom a véleményeteket még:)
szerintem nem néz ki valami jól és azért nem akarja h lásd de hát ha találkozol vele akkor már majd mindent megtusz :PP
A kérdező hozzászólása: Érdekes számomra, hogy 4 nap múlva találkozom valakivel és azt sem tudom hogyan néz ki.Nincs mitõl félnie, mert nem élek vissza a képével.Bár mondott már ilyet, hogy azért nem küld képet magáról.De én nem vagyok ilyen.
A kérdező hozzászólása: szerinte így (lenne)normális, hogy küldünk egymásnak képet.nem?
A kérdező hozzászólása: szerintem.bocsánat lemaradt egy m-betû :)
A kérdező hozzászólása: hát a hangja alapján nem hiszem, hogy férfi lenne:) de köszi a választ!
Ez nem normálisság kategória, hanem a nem akarok semmit tõled kategória... vagy épp nem vagyok magammal megelégedve kategória..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.Én nem egy éjszakás kalandot keresek!Némi bizonyosságot szeretnék, ezzel, hogy képet kérek az illetõtöl.Mert ha komolyan gondolja ezt az egészet, akkor nincs mit veszítenie.Szerintem.De ha nem jön össze is, õ jobbra, én balra és semmi gond.Én az egész embert nézem.A külsõt is, de fontos a belsõ is.A lényeg:nem szeretnék 2 hétig szobrozni a találka helyen, mert régen el ment mellettem és -esetleg-nem tetszettem neki.
A kérdező hozzászólása: természetesen várom mások véleményét is, mert eléggé tanácstalan vagyok és mindenki hozzászólása érdekel:)
Egyszerû. Kérj tõle képet. Ha nem küld akkor nincs mirõl beszélni, nem hiszem hogy akkor komolyak a szándékai ha nem vállalja fel magát..
Ha még aktuális: mondd meg neki hogy szeretnéd látni, és úgy könnyebb lenne megismerni majd amikor szembejön. Ha viszont te már küldtél neki képet ne félj attól hogy nem fog odamenni hozzád.
Vagy a texasi láncfûrészes vagy egy ronda magával nem megelégedõ csaj aki fél hogy leszólod ha meglátod vagy lefújod a találkozást, én is amondó vagyok hogy kérd el tõle a képet, gondolom nem meztelen képet küld magáról hogy vissza élj vele ez egy régi rossz trükk hogy ne küldjön képet, ja és benne van a pakliban hogy nem magáról fog küldeni képet, ilyet is megéltem már én is még a régi kis gyermek koromban :D Vigyázni kell az ilyennel könnyen átvághatnak és mehetsz a kukába :D szó szerint :D Hány éves vagy amúgy? :D Egy történet gyorsan. Pár éve egy pasit elcsaltak ide Szolnokra egy csaj találkozni, a vasúti töltés mellet találkoztak a csaj hozta magával a haverjait jól agyon verték a gyereket és kidobták a sínre úgy buktak le hogy nem járt arra felé a vonat karbantartás miatt és úgy találták meg. Nem lebeszélni akarlak róla de attól hogy himbilimbid van még nem vagy védet :D
Mi mond, hogy miért nem küld? Lehet, hogy elégedetlen magával.Valószínüleg nem annyira dekoratív:-( Szeretné ha elõször a belsõ értékeit szeretnéd meg, aztán majd nem zavar ha nem teljesen felel meg az elvárásaidnak. Én is ismerkedtem már így. Én pont az ellenkezõje miatt nem küldtem szívesen képet: Külsõre általában bejövök a pasiknak és nem szeretném ha csak emiatt akarnának velem lenni. Amúgy hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Élég fura számomra, hogy miért olyan nagy dolog ez a képkérdés.Én sem vagyok egy adonis, de én mertem magam felvállalni.Ha az elején nem merjük felvállalni magunkat, mi lesz késõbb?Megmondom én:gubanc.Az én esetemet nézve:Mivel-egy kicsit-másnak festette le magát, így most hogy látom a fényképét másképp képzeltem el.Mivel ugye eleddig csak a fantáziámra volt bízva ez a kép kialakítás.Pár dolog nem passzol, azzal amit mondott magáról és ami a valóság.Csak az ismerkedõs oldalon tett ki magáról képet.Nekem privibe nem volt hajlandó küldeni.Két hónappal ezelõtt készült képet tett fel magáról.Olyan jó minõségûre sikerült a kép, hogy csak néztem.Mivel-elmondása szerint-nem lehetett a telójával jó képet készíteni.Szóval pár dolog sántít.Nem stimmel.Ezért is van nagy jelentõssége a képnek.Mert így hazugságba sodorhatja magát és csak gubanc van belõle.Én nem mondtam neki, hogy valami bibi van, mert már egyálatlán nem hiszem, hogy lesz ebbõl valami is.Csak az a baj, hogy hiteget, meg fontos vagyok neki, meg szerelemes belém.Hát ja.Persze.Hogyne.Amíg nem láttam róla képet nagyon tetszett a maga kedves lénye.De sajna hazudott.A kinézetével, a kép kérdéssel(tud csinálni, nem tud csinálni képet magáról)Ja egyszer azt mondja:ellopták a biciklijét, aztán meg van, de lapos.Azután megint ellopták.Most ez az utolsó verzió.Ilyen kis bagatel dologban mindek hazudni?Kit érdekel, hogy van vagy nincs kerója.Vagy több vasat tart a tûzben és már nem tudja kinek mit mondott.Szóval, bonyólódik a szitum.Már nem csak a képkérdés van porondon, hanem az igazság-hazugság keskeny ösvényén billegve, szinte le-leesõ kedves lányról szól ez a dolog most.A képkérdés-szinte-már a múlté.De érdekes módon az egyik feltett képen szerintem nem is õ van.Vicces egy kicsit.Mindegy.Ez van.

A derekam oldalról néz túlzottan előre dől. Hogyan lehet visszahozni a normálisba?

Legjobb válasz: sztem ez gerincferdülés, szóval sokmindent nem tudsz csinálni, esetleg vegyél olyan cipõt / talpbetétet ami segíthet a testtartás korrigálásában

sztem ez gerincferdülés, szóval sokmindent nem tudsz csinálni, esetleg vegyél olyan cipõt / talpbetétet ami segíthet a testtartás korrigálásában
De tudsz csinálni vele sokmindent. Gyógytornára kell járnod. Nekem is segített. Mostmár kifejezetten jó a tartásom.

Normális dolod az, hogy 10hetesen még néha van barna folyás?

Két hete már nem volt,most megint.a hasam tompán fájdogál.nöhet a méh?szedem a duphastont!Zsu

Legjobb válasz: Én nemtudom normélis-e de elmennék dokihoz h megnézzen. Nekem nem volt barnás folyásom de sajna én véreztem kb 2 hete nem meg ilyeszteni akarlak csak nézesd meg magad. Köteles a doki meg vizsgálni! És te is meg nyugothatsz! 14 hetes kismama!

Én nemtudom normélis-e de elmennék dokihoz h megnézzen. Nekem nem volt barnás folyásom de sajna én véreztem kb 2 hete nem meg ilyeszteni akarlak csak nézesd meg magad. Köteles a doki meg vizsgálni! És te is meg nyugothatsz! 14 hetes kismama!
Keresd fel a dokidat minden fele keppen! ...mi tavaly elvesztettunk 1 babat, es nagyon megijedtem mikor barnazni kezdtem most...adoki megnezett uh-val es egybol megmutatta, h mi a baj(en szex utan kezdtem el barnazni), h hol sertettunk meg, latszott az uh-n is 1 potty pont a petezsak alatt...felirt nekem is bogyot, es azota no szex....legalabb is nem ugy mint eddig... Jobb felni mint megijedni, 10 perc az egesz. Gratulalok a babahoz! 12 hetes pocakos
Nálam is ez volt, aztán a 11. héten elkezdtem vérezni, azonnal kórház, a baba jól volt, de volt egy haematomám, egy vérömleny és a méhszáj egy része levált, ezért otthon feküdtem, amíg ki nem ürült a vérömleny, kb. 2, 5 hétig barnáztam. Szerintem jobb még most megnézni, hogy mi a helyzet, nem jó ám úgy járni, ahogy én jártam. Amúgy azt éreztem, hogy a szervezetem így figyelmeztetett, hogy most már vegyek vissza, mert mindent úgy csináltam, mint azelõtt és ez tényleg másállapot, szóval pihizz, menj el egy dokihoz, max. csinál egy UH-ot, de legalább megnyugszol. Kitartást, nem lesz gond, én már 19 hetes vagyok és oké minden!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!