Találatok a következő kifejezésre: Normális az valaki csak (58 db)

Normális az, ha csak úgy rám jön néha hogy jó lenne csókolózni valakivel? :D (jelenleg nincs barátom)

Legjobb válasz: Én fiú vagyok! Nekem is szokott ilyenem lenni. Nem is kevésszer. Meg naponta többször is rám jön, hogy szeretnék valakivel kicsit összebújni (nem szex, meg semmi, csak magamhoz szorítani, érezni a közelségét...) Úgyhogy ha nem normális, akkor nem vagy egyedül, de majd kiderül, mások véleményébõl, h normálisak vagyunk-e!?:)

Én fiú vagyok! Nekem is szokott ilyenem lenni. Nem is kevésszer. Meg naponta többször is rám jön, hogy szeretnék valakivel kicsit összebújni (nem szex, meg semmi, csak magamhoz szorítani, érezni a közelségét...) Úgyhogy ha nem normális, akkor nem vagy egyedül, de majd kiderül, mások véleményébõl, h normálisak vagyunk-e!?:)
Miért ne lenne normális? Természetes dolog :D
Na, az én környékemen hol bujkálnak az ilyen fiúk?
Körülöttem meg az ilyen nõk legyeskedhetnének... :D Ja és az se lenne probléma, ha csak úgy rátok jönne a szexelhetnék... :D
Persze, hogy normális, de ha legközelebb rádjön szólj nekem! Én bármikor kapható vagyok ilyenre! :) Még másra is! :) P87
Képzeld rám nem szokott jönni, nekem MNDIG ilyen érzésem van, de sajan nekem sincs most barátom...
Szia! Én is fiú vagyok és nagyon szeretek csókolózni, komolyan jobban, mint szexelni... (az elõzõ barátnõm nem igazán szeretett ennyire, részben ezért is lett vége köztünk...) A kérdésre válaszolva: fogalmam sincs, hogy normális-e, de én is csókfüggõ vagyok, azt hiszem :) Annyira hiányzik valakivel egy hosszú, forró és szenvedélyes csók... :*
Kedves 10:56-os, ezen tudok segíteni.. :D
3:51-es válaszadónak: Azért gondolod így, mert nem nem volt még igazi szexuális élményed, és valószínûnek tartom, hogy nagyon fiatal vagy még..
Én is így vagyok vele, de nincs senki aki megcsókolna. 31/f
A kérdező hozzászólása: ismerõs..:) :dd
Nekem is egy csomószor van ilyen:) Pl. most is:) Csak nincs kivel:S sajnos:S 18f
igen ez normális, velem is ez van nekem sincsen b.rátom és rám is mindig rám jönn h csokolozni akarok!!!!és ez olyankor tök szar!!
teljesen normális szentem mindenki van igy néha ezzel én mindig :) by:1x élünk
9:08-as: Csak szólj, ha ilyen igényeid vannak. :D
sztem normális ha nem akkor én se vagyok az:D de nekem is van h rámtör az érzés h milyen jó lenne most a barátom karjaiba (aki most nincs:( )csak csók hosszú hosszú percekig*.* 15/L
A kérdező hozzászólása: Örülök neki, hogy nemcsak én vagyok így ezzel :D
Én is imádok csókolózni, meg csakúgy ölelkezni! Az ember társas lény. Teljesen normális (ellentétben velem :D) 26F
Teljesen normális: társat keresel. A "Gyakorikérdések.hu társkeresõ" már mûködik: legalábbis összejöttek már itt néhányan. Olvass csak vissza... De szerintem a rendes társkeresõk jobbak. Itt hiányzik a fénykép is, és a kérdezõ ritkán írja le magát rendesen.
11:50: nem rossz ötlet!:)
A kérdező hozzászólása: Körülöttem is legyeskedhetnének =D
Nalam is gyakran elofordul, hogy nagyon ramtor csokolozas utani vagy...a puszilgatasok...az olelgetesek...jajj......nagyon nagyon vagyok ra...
Nos... bizonyára kezded megkedvelni, méghozzá a személyisége alapján.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mit kéne tennem mert nem szeretném, hogy kitöröljön ezért nem írok neki minden nap meg ilyenek ?
A kérdező hozzászólása: *mondtátok
A kérdező hozzászólása: De várjatok montátok, hogy talizak vele személyes de hogy térjek r ha nem is nagyon szeretne ismerkedni szerintem vagy is olyan hogy néha érdeklem néha nem és most meg nem tom mi a fane van.
A kérdező hozzászólása: fiú
Kérdezõ...fiú vagy vagy lány? :)
No igen, valószínûleg a gondolkodásmódja/stílusa tetszik! Szerintem is próbálj meg találkozni vele!
A kérdező hozzászólása: szóval kicsit olyan mintha néha leszeretne rázni vagy valami ilyesmi
A kérdező hozzászólása: Értem csak ezzel meg az a gáz, hogy úgy érzem mintha nem szeretne megismerni meg hogy én megismerjem õt
Hát szerintem simán lehetnek érzéseid fészbukon keretûl is, de egészen más, ha valaki személyesem mond valamit, pláne, hogy azt nem mondhatja mennyire gyönyörûen csillognak a szemeid, mert azt nem látja, ugyanígy a személyiségedet sem látja igazán, és te sem az övét. Szóval, szerintem lehetnek érzéseid, de azokat megkéne "erõsíteni" egy egy találkozással, hogy valódiak-e.
Valahol normális, de szerintem próbálj meg találkozni is vele.
A kérdező hozzászólása: õ 17 én meg 18
Miért ne lenne normális?:O
Ha nem így lenne normális akkor mindig szüzek maradnánk!?
nem látok benne semmi kivetnivalót
Ha a normális alatt azt érted hogy elõfordul akkor lehet. Amúgy a gyerek egy sekélyes barom lehet akinek vadi új nõ kell és nem használt. Ennyit a nõk iránti tiszteletrõl! Az ilyeneket messzire kerüld el!!!! 30F
A kérdező hozzászólása: Huszon évesre gondolok.
Normálisnak normális csak egyes pasik arra hajtanak hogy minél több szûz lánnyal lefeküdjenek mert nekik dicsõség ha ok lehetnek az elsõk, és egyébként mindig kötõdni fognak hozza és aki naiv simán lefekteti utána többször is mivel a csaj kötõdik hozza akkor mért ne?
14 éves lánykáról beszélünk, vagy huszonéves nõrõl?! Mert nem mindegy! :D
Az ilyen tirpákokkal nem kell foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Jó persze értem, de amikor már a nem szûzre azt mondja hogy [email protected], mert volt mondjuk már három férfival kapcsolata.
Szerintem normális, de csak akkor, ha az illetõ úgy viselkedik, hogy tiszteli, megbecsüli a nõt/lányt! Úgy gondolom azért fontos neki annyira, mert a lelke érzékeny lehet, még az is lehet, hogy kifejezetten jól jársz egy ilyen pasival!

Szerintetek az normális ha valaki csak párkapcsolatban érzi magát teljesnek?

Nem jövök össze senkivel aki iránt nem érzek semmit, de teljesen csak akkor tudok boldog lenni ha van párom. Anélkül valahogy semmis vagyok.

Legjobb válasz: ha nem csak sarkosan fogalmazol, akkor a semmis vagy egyedül egy kicsit gáz. Az, hogy nem érzed magad teljesnek, teljesen rendben van, de attól még nem vagy semmis vagy selejtes, vagy üres, hogy éppen egyedül vagy.

ha nem csak sarkosan fogalmazol, akkor a semmis vagy egyedül egy kicsit gáz. Az, hogy nem érzed magad teljesnek, teljesen rendben van, de attól még nem vagy semmis vagy selejtes, vagy üres, hogy éppen egyedül vagy.
Gyerekkorra vezethetõ vissza sok esetben, mikor az ember nem kapja meg az érzelmi biztonságot.
anyám is ilyen. Ezért is viseli el apámat. Szerinte õ értéktelen, ha nem felesége valakinek. Az lenne normális, ha önmagadban is boldog lennél és teljes egész. És szerintem a pasinak eléggé nagy teher, hogy vele együtt vagy csak teljes.
Az ember társas lény. Ez az alaphelyzet.
Minden ember más, te így érzed akkor nálad ez normális. Én csak egyedül érzem magam boldognak. Mikor párom van az mindig zavaró, bármennyire is imádom, inkább vagyok nélküle.
Szerintem ez valahogy nem igazán normális dolog! Gondolj csak bele hogy hogy adhatnád magadat másnak ha inkább õvele egészíted ki magad?! Ez inkább csak elszívja a másikat szerintem. Legalábbis olyan tálalásban mint ahogy te adod elõ. Van hogy egy hiányos tulajdonságunkat a másik fél egészíti ki de te a kapcsolatfüggõségrõl és a másikrautaltságról beszélsz! Az pedig megfolyt mint a liánok! Elõbb tedd rendbe magad és azt add bele a kapcsolatba! Mindenki azt várja a másiktól hogy a szerelméért kap cserébe érzéseket és a törõdéséért, meg azért hogy odaadó, de mindez semmit sem ér ha a személyiség a másiktól függ. Nem igazán lehet tisztelni és felnézni olyasvalakire aki nem önálló egészséges és ép személy! Tapasztalatból tudom hogy nem megy, bármennyire is szeretném! Mindig azt mondom hogy ha azt akarod hogy szeressenek tiszteljenek és felnézzenek rád egy kapcsolatban akkor sosem a másikra kell helyezni a hangsúlyt, hanem maximális lojalitás mellett magunkkal kell törõdni! Próbáld meg hogy önállóvá válsz! Sokkal vonzóbb egy egészséges és önállóan is erõs partner! Ez pedig visszafelé a te irányodban is érvényes! 28F
Nem

Normális az a terheléses cukorvizsgálatnál hogy másnap kell visszamennem és első nap csak éhgyomorra vesznek vért? Fehérvári úti rendelő-ben járt már igy valaki, tudja mi a menete?

Eddig mindehol azt olvastam hogy utána ittatják meg a glükózlötyit ,engem hazaküldtek,hogy telefonáljak ma este a laborba és ha 7 alatt vannak akkor menjek holnap a glükózlötyi után ismét vérvételre, Nem értem,akinek éhgyomorra 7 fölött van a cukra az csak tudja magáról hogy cukorbeteg nem?

Legjobb válasz: Nagyon rosszul csinálják!!! Nekem volt terhességi diabetesen, nem is akármilyen, épphogy megúsztam az inzulin és az éhgyomri cukrom mindig normális volt! Csak a terhelésesnél derült ki!b

Nagyon rosszul csinálják!!! Nekem volt terhességi diabetesen, nem is akármilyen, épphogy megúsztam az inzulin és az éhgyomri cukrom mindig normális volt! Csak a terhelésesnél derült ki!b
Szia Mindenhol másképp mennek a dolgok van ahol zsömit kell enni van ahol cukros lötyit itatnak van ahol elõtte és utána vesznek vért van ahol csak utána vesznek
Szia! Gondolom, arra alapozzák, hogy ha valakinek magas az éhgyomri cukra, akkor annak minek a terheléses, úgyis diétáznia kell. Ezzel megspórolják a terheléses cukorvizsgálat árát. Akinek 7 fölött van a cukra: nem feltétlenül jár tünettel a magasabb cukor.
Szerintem meg nagyon jól csinálják!Képzeld el mi van, ha az éhgyomri pl:10 és erre terhelnek!(amit még nem tudnak) Sajnos nálunk is bevett szokás éhgyomri utána lötyi és 2 óra múlva leveszik a vért.
Utolsó vagyok, bocsánat, elolvastam, tehát 7 alatt csinálják meg a terhelésest, ügye? Akkor az elõttem szóló írta jól!
A kérdező hozzászólása: igen köszi a válaszokat -most már kezdem én is érteni-most hívtam fel a labort és holnap is éhgyomorral kell menni csak a cukros lötyit kell magammal vinni és utána is vesznek vért

Normális dolog, ha éjjel a férj kiveri magának, mondván, hogy neki nincs ideje a feleségével való sexre, mert az mondjuk 15-20 perc, ha kiveri magának az meg csak 2?

Legjobb válasz: Szerinted? Nem, ez nem normális... Komoly gondok vannak a férjeddel, ha kiveri magának és ezzel indokolja. Én biztos vérig lennék sértve...

Szerinted? Nem, ez nem normális... Komoly gondok vannak a férjeddel, ha kiveri magának és ezzel indokolja. Én biztos vérig lennék sértve...
A szex 3 perc, igazán beleférhetne az a +1. Haha. Elképzelhetõ, hogy nem tart már elég kívánatosnak. Normális dolog, igen, csak neked szarul esik ez, ami érthetõ. Gondolom eszedben sincs beszélgetni vele errõl.
A kérdező hozzászólása: nemcsak magamra fõzök, hanem neki és a gyerekeknek is
A kérdező hozzászólása: "Ha nem utasítanád el annyiszor" nem utasítom el, sõt
Normális akkor, ha a feleség is csak magára fõz, mos és a férjére szintén nincs ideje. :)
Ez már ennyire kivesézhetõ téma? Ki az a tahó aki ilyet kérdez ? Nem megfelelõ a kategória!
Azzal hogy kiveti magának nib baj, azzal van baj, hogy szex helyett veri ki magának, azzal, hogy nem jó annyira a szex, hogy rászánja az idõt ( nem is értem neg a rászán szõ sem helyes) Tehát neki jobb a kezével, mint a felesége kezével, ( másával) az komoly gond... Nem nem normális így ebben a formában
Nem kellesz, és nem tekint téged nõnek. Talán magadtól kellett volna rájönnöd már réges rég. Más nõre fantáziál, de még pótléknak sem vagy jó számára. Ez a valóság. amit neked hablatyol az a kegyes hazugság.
Ez abszolút nem normális. Ezzel az erõvel te is kiverhetnéd neki vagy ha már nincs kedve a szexhez akkor minimum orál. De ezt el nem tudom kepzelni hogy ott fekszik mellettem egy nõ és én magamhoz nyúlok
Ha nem utasítanád el annyiszor, akkor nem lenne gond az önbizalmával, és kellõképpen ki lenne elégítve. Eszébe sem jutna, hogy magához nyúljon, fõleg szex helyett. Fogd fel segélykiáltásnak, talán helyrehozható még. Ff
Ha ez rendszeres, akkor nagyon nincs rendben, ha EGYSZER fordul elö, mert fáradt, de szüksége van feszültségoldásra, akkor egyszer elfogadható. Nagyon nem mindegy, hogy milyen helyzetben történt a dolog és egyébként milyen a pár viszonya egymáshoz.
Az ember nem csak azert fekszik le a parjaval mert legyen meg az orgazmus minel hamarabb. Legalabbis en igy mukodom. Hanem mert kivanom es jol esik h o juttat wl oda. Ha most a ferjednek ez nem kell akkor szerinted normalis?
Hát akkor keress magadnak valakit akinek van ideje rád:) )b.rom arcu párod meg csak verje magának.
Nagy az isten állat kertje. !
Lusta. Amúgy mûködik/mûködött a sex?
#13 Nem lehet, hogy sokat dolgozik, és nagyon fáradt? Egyedi eset, vagy rendszeres? Érzi, hogy kielégít rendesen? Nincs merevedési zavara? Én is szoktam ilyet csinálni, ugyanebbõl az okból, de más baj van a háttérben. Az én feleségem viszont le..r..ja. Ff
Igen, teljesen normális, én is állandóan molyolok valamin.
Szerintem is normalis- vagyis nagyon remelem. Neha estenkent alig birok elaludni annyira porog az agyam. Eletemben egyszer voltam uresmeneten amikor kesve bebszva estem be egy matekversenyre ott eloszor par mpig lestem ki a fejembol es nem volt semmi gondolatom, olyan furcsa :) )) aztan feleszmeltem es rajottem h el kene kezdeni a feladatokat. Am mindet megoldottam kb. Fele ido alatt, nem is ertem miert hagytak ra olyan sok idot... De osztalytarsam se... Azon filoztunk utana h kihagytunk vmit vagy mi mert tenyleg fele ido alatt meg lehetett csinalni en csak utana mertem kimenni mert milyen mar h tul hamar beadom xD de mindketten tovabbjutottunk.
olyan nincs, hogy nincs gondolatod. Aki azt mondja, hogy nem gondolt semmire, az egyszerûen csak nem veszi észre, hogy gondolt valamire.
Én sem tudok nem gondolni semmire:-) El sem tudom képzelni, hogy az milyen.
Mi tanultuk pszichológia órán, hogy a nõk nem tudnak "semmire gondolni", ellenben a férfiak igen:D lehet, h vannak kivételek, meg nem tudom, hogy ez mennyire bizonyított..de én sokszor úgy jutok el A pontból B-be, hogy az utazás ideje tök kiesik, annyira elgondolkozom valamin:D
kizártnak tartom, hogy ez igaz :O
A kérdező hozzászólása: mit tartasz kizártnak rajta?
az elõzõhöz írtam, hogy a nõk nem tudnak semmire gondolni, a férfiak meg igen. ez baromság

Az normális, hogy még csak most jöttem össze valakivel, de már nagyon várom, hogy szeretkezzünk? 17/f

Ne értsétek félre, nem csak arra kell, mert szeretem. Csak jó lenne és alig várom, hogy összejöjjön.

Legjobb válasz: Normális, nem is értem a problémád.

Normális, nem is értem a problémád.
jól megrakod.. megkaptad ennyivolt és vége:/
persze, hogy normális :) 17 éves vagy és fiú...a hormonok.. :D én 16 éves lány vagyok...szintén most jöttünk össze a barátommal, és nálunk is tombolnak a hormonok rendesen :) nincs ezzel baj :)
a petting tényleg fontos! egy hetet azért még tényleg várj... és akkor jöhet a petting.. aztán szépen lassan ;) ezerszer jobb lesz ha "húzzátok" picit(és nem évekrõl, vagy hónapokról beszélek) de tapasztalat, hogy jobb úgy :)
nyugii, jóhogy normális :)
1 hét után hogy lehet azt mondani, hogy szereted
Normális dolog :) De még mielõtt lefeküdnétek, legyenek fokozatok. Szép lassan jussatok el a pettingig, ismerjétek meg egymás testét.
A kérdező hozzászólása: szûz
A kérdező hozzászólása: csak 2 hónappal fiatalabb nálam. nem tudom, hogy szûz-e. Most lett vége egy hosszú kapcsolatának.
hány éves? õ is szûz még?
A kérdező hozzászólása: 1 hét
nem is kell több hónapot várni, meg éveket...szerintem...(a 16/L vagyok aki elõbb is írt) még szûz vagyok, de én majd szeretnék lefeküdni ezzel a sráccal. szeretjük egymást..és tudom hogy nem bírnánk olyan sokat várni...vagyis õ lehet nem tudom :D de én már most akarnám...szóval azt nem tudom h vkinél miért 1 év vkinél miért 2 nap...mindenkinél más...Azért a 2 napot én is túlzásnak gondolom...még 2 hetet is. Mióta vagytok együtt barátnõddel?
A kérdező hozzászólása: Csak ismerõsöktõl hallom, hogy valaki 1 év után fekszik le, valaki fél év...valaki 2 nap... ez mi alapján dõl el?
Nektek az hol van, hogy a házastársatokkal éljetek nemi életet, mert valójában ez "házasélet"? Nem véletlenül hívják így! Nem evés-ivás-sz.rás, hanem önátadás! Kedves nagyonokos tizenéves barátom...
A kérdező hozzászólása: nem értem mért kéne sok hónapot várni... nem olyan nagy dolog... mondom úgy, hogy szûz vagyok.
Ez igaz!!!(Ez elõbbi válaszolónak van igaza!)

Normális az, hogy amikor beszélek valakivel és a szemébe nézek csak és kizárólag az egyik szemét tudom nézni? !

Nemrég lett számomra tiszta, hogy körülöttem mindenki úgy beszél a másikkal, hogy mind a két szemébe néz egyszerre. Azóta kellemetlenül érzem magam, mert már tudatosúlt, hogy kissé érdekes ez az egy szembe nézéses beszélgetés.

Legjobb válasz: hát én még nem találkoztam olyan emberrel, aki ha beszélt hozzám, mindkét szemembe nézett volna...én sem tudok így nézni és szerintem senki...úgyhogy nyugi...teljesen normális :D

hát én még nem találkoztam olyan emberrel, aki ha beszélt hozzám, mindkét szemembe nézett volna...én sem tudok így nézni és szerintem senki...úgyhogy nyugi...teljesen normális :D
Én a másik szemei közé szoktam nézni. Egyszerre két pontra úgyse tudsz fókuszálni a szemeiddel külön-külön. Hacsak nem tanulsz meg "kaméleonul". :)
A kérdező hozzászólása: Akkor a párom van tévedésbe. Õ azt mondja, hogy mind a két szememet nézi miközben beszélünk. Én képtelen vagyok rá. Az orrnyergét nézni vkinek miközben beszélke vele? ez nálam szintén nem játszhat, hisz az ember szemébõl olvsom ki igaz-e az ami elhagyja a száját..:OD Köszönöm a válaszokat

Normális az h. valaki csak a pattanásai miatt szed fogamzásgátlót?

van pár ismer?söm akik még nem élnek nemi életet,(18 felettiek-én 19 vagyok)csak a b?rük miatt szednek fog.gátlót.normális ez?én pl.idegenkednék t?le h.csak azért vegyem be rendszeresen h.ne legyen pattanásos a b?röm....vagy csak én vagyok "maradi"?

Legjobb válasz: hát ez nem maradiság, de a pattanás hormonális okok miat van (egyik ok a hárombol) és elég gáz ha valaki teles tele van pattanással, ami lehet nem csak az arcán hanem teste többi részén is van. elég kellemetlen.

hát ez nem maradiság, de a pattanás hormonális okok miat van (egyik ok a hárombol) és elég gáz ha valaki teles tele van pattanással, ami lehet nem csak az arcán hanem teste többi részén is van. elég kellemetlen.
Gondolom, ez már végsõ megoldás, miután már sok mindent kipróbáltak! Télleg kellemetlen tud lenni a pattanás, fõleg ha több testrészen is van...
Én is szedtem 16 éves koromban a leg gyengébbet.Orvos tanácsolta, és írta fel, és nagyon hatásos volt.Most 30hetes kismama vagyok. :-)
ez természetes.az emberek több, mint70%a küzködik pattanásos bõrrel és vannak elég komoly esetek.legfõképp kamaszkorban jellemzõ, de vannak kivételek is.ilyenkor az orvos javasolja a tablettát, ami a hormontartalma miatt segíthet.nem csak a fogamzásgátlásra lehet feliratni.
szia:9 én 16 éves vagyok, és a bõrgyógyász elküldött fogamzásgátlóért az arcomra. Normális persze, mert rendbeszedi a hormonkat, amik miatt pattanásosak leszünk, én holnaptól kezdem el szedni és várom a hatását...nagyonnagyon:D nagyon sokat szenvedek ezek miatt a hülye pattanások miatt:S és arról nem is beszélve hogy ugye véd a nem kívánt terhesség ellen is:) így az miatt sem kell aggódnom, két legyet egyre...:)
Szerintem nem normális. Beleavatkozni a test mûködésébe ennyire agresszívan a pattanások miatt. Amúgy a pattanásokra más gyógyszerek is vannak, meg csomó tök jó krém van már, amit bõrgyógyász ír föl. Szerintem ma már csak a középkori gondolkodású orvosok tesznek ilyen felelõtlen dolgokat, a modern gondolkodású orvosok nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!