Találatok a következő kifejezésre: Normális az nincsenek terhességi (14 db)

A "menstruáció" terhesség alatt csak akkor mondható talán normálisnak, ha abban az időben van, mint amikor meg kellett volna, h jöjjön, ha nincs terhesség?

Tudom,h nem normális semmiképp se,de volt e olyan vki,aki nem pont akkor vérzett és aztán mégis minden rendben volt.

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ kimaradt utána csináltam tesztet! Aztán a következõ hónapban percre pontosan megjött! Elõször nem is gondoltam hogy menstruáció csak hogy vérzek és rohantunk a kórházba ahol benn is tartottak igazából csak ott kezdtem el számolni hogy napra pontosan jött meg ugyan olyan sok volt mint rendesen szokott ugyan azzal a fájdalommal! Azóta is minden rendben van! 29hetes kismama

Szia! Nekem az elsõ kimaradt utána csináltam tesztet! Aztán a következõ hónapban percre pontosan megjött! Elõször nem is gondoltam hogy menstruáció csak hogy vérzek és rohantunk a kórházba ahol benn is tartottak igazából csak ott kezdtem el számolni hogy napra pontosan jött meg ugyan olyan sok volt mint rendesen szokott ugyan azzal a fájdalommal! Azóta is minden rendben van! 29hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Örülök neki, remélem nálunk is igy lesz. Borzalmas ez a várakozás.
De voltál orvosnál vagy kórházban vagy? Mit tudni? Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Voltam igen, kaptam gyógyszereket, szurit, pihennem kell, az államiban a doki azt mondta õ mindent megtett, a terhesség elkezdõdött, v megmarad v nem....jövõhéten elmegyek egy privát rendelõbe, ott legalább foglalkoznak velem. 3 hete késik, szal 7hetesnek számitok, de még nagyon pici, talán 3-4 hetesnek felel meg, azt mondta.
Kitartás! Remélem minden rendben lesz! Nekem azonnal csináltak ultrahangot és kicsit megnyugodtam mikor hallottam a szívhangot! Aztán egész éjjel sírtam alig vártam a reggelt rengeteget véreztem! Darabos volt sötét sok is azt hittem nincs baba! Reggel ultrahangon hál istennek minden oké volt! De a doki nekem is azt mondta mindent megtettek amit lehetett már a babán múlik! De semmi gond nem volt amíg véreztem benn tartottak! Amúgy 7hetes voltam! Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan! Remélem minden rendben lesz! Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nálam még nincs szivhang és az a gyanúm, h az uh-n nem azt látta, amit kellett volna, m azt mondta menjek el vérvételre, a hcg is elég alacsony lett, csak 192, most holnap újra kell mennem, gondolom õ már majd látni fogja, amit kell. Köszi a biztatást, részben még reménykedek, viszont vmennyire muszáj felkésziteni magam a legrosszabbra is, m hát nem mondott semmi biztatót. 1ébként nekem nem olyan nagy mennyiségû vér volt, de azért volt, görcs semmi, most az éjjel pl véreztem, reggel pisilésnél jött vér, azóta csak barnázgatok.

Masnak is megnott a szexualis etvagya a terhesseg elso idoszakaban? Ez normalis? Az orgazmust is hamarabb elerem, mint eddig. Sot ha a ferjem nincs itthon a masztit is igenylem.20+5 hkm

Legjobb válasz: Hajaj, még hogy! Már-már ciki méreteket ölt nálam a helyzet :))) mikor a férjem nincs itthon, elmegyek min. 2x, és alig várom, hogy hazajöjjön .... :D A napi 4-5 simááán... :) és másnap kezdõdik elõlrõl. :))))

Hajaj, még hogy! Már-már ciki méreteket ölt nálam a helyzet :) )) mikor a férjem nincs itthon, elmegyek min. 2x, és alig várom, hogy hazajöjjön .... :D A napi 4-5 simááán... :) és másnap kezdõdik elõlrõl. :) )))
Állítólag a hormonális változások miatt ez normális. Én viszont inkább aludtam volna egész nap, szóval nálam nem volt ilyen.

Normális az ha nincsenek terhességi tüneteim és 10 hetes kismama vagyok. minden rendben lehet? kissebb tünetek azért vannak de nem veszélyesek. minden rendben lehet velünk?

Legjobb válasz: Persze, minden rendben van :) Inkább szerencsés vagy, hogy kimaradsz a "nehéz" dolgokból. Van, akinek egyáltalán nincsenek is tünetei.

Persze, minden rendben van :) Inkább szerencsés vagy, hogy kimaradsz a "nehéz" dolgokból. Van, akinek egyáltalán nincsenek is tünetei.
Minden ok, csak ne aggódj!
Majd lesz:oD Addig öerülj míg nincs, én kg a 9. héttõl hánytam reggeltõl estig és a 12. héten mintha elvágáták volna.Azóta leszakad a derekam.Valakinek a a feje fáj.Élvezd , hogy jól vagy :oD
Nekem sem volt egyáltalán semmien tünetem:) Néha én is elbizonytalanodtam, hogy minden rendben van e, és baromira vártam a vizsgálatok idõpontját, hogy megtudjam.De szerencsére minden ok, nekem is azt mondták hogy van akinek késõbb jönnek majd ki a "tünetek", de szerencsére én abból is kimaradtam:) Reméljük neked is szerencséd lesz! Üdv 22 hetes kismama
Irigyellek!Én a nap nagy részét inkább átalszom csak hogy ne küszködjek az émelygéssel.
Nekem se volt az egvilagon semmi, de semmi tunetem :) Erezd magad megtisztelve a termeszettol ;) Es gondolj jo szivvel sokat szenvedo sorstarsaidra :) 20 hetes kismami
Szíja!Nekem is 10 héttõl semmi tüntem nincs, tök jól vagyok.Jól érzem magam, és nem szevdek:) Én boldog vagyok, hogy élvezhetem a kismamságot, semmi tünet nélkül.Pedig sok kismami nagyon szenved:(hallotam olyan kismamikról akik végig rosszul voltak hánytak stb.Szerencsések vagyunk, hogy mi ilyen jól viseljük:) ))Boldog baba várást neked, és minden kismaminak!!14 hetes kismami
Szia én 19 hetes kismami vagyok, és semmi tünetem nem volt az elsõ 3 hónapban, nyugodj meg biztos minden rendben, és örülj annak h elkerült a mindennapi émelygés, rosszullét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget és a jó tanácsokat.

Normális az, hogy 8 hetesen (a mellfeszülésen kívül) szinte semmi terhességi tünetem nincs?

Úgy értem, hogy nem hányok, nem émelygek, nem fáj a derekam, nem vagyok érzékeny a szagokra... stb.

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baj, te a szerencsébbek közé tartozol.

Szerintem nincs semmi baj, te a szerencsébbek közé tartozol.
Szia végre valaki aki hasonló képpen éli meg az elsõ heteket mint én már lassan elérjük a 12hetet de még mindig semi néha már azon aggódok hogy baj van mert én semit nem érzek semi tünet de mindenki azt mondja annak örüljek hát akkor örüljünk együt és boldog baba várást
Szia.Én most vagyok 14 hetes és én sem éreztem egyszer sem semmit.Hála istennek.Boldog babavárást.
Szia , szerencséd van.Nekem sem szörnyû a dolog és nem is volt semmi bajom az étvágyingadozásom kívül egészen a 12 hétig.Ekkor jött egy kis fox..és azóta nehezebbek a napok.Addig örülj még semmi baj nincs!Garatulálok, 14hetes kismama

Esemény utáni tabletta bevétele után 1héttel és pár nappal hamarabb jött meg . Az normális? És akkor tuti nincs terhesség?

Legjobb válasz: minek teszed fel a kérdést lapozz vissza 1 oldalt kb napi 20 ilyen vagy kb ugyan ez a kérdés lát napvilágot .)

minek teszed fel a kérdést lapozz vissza 1 oldalt kb napi 20 ilyen vagy kb ugyan ez a kérdés lát napvilágot .)

Ha késik a menses, de semmi más terhességre utaló jelem nincs, az normális lehet?

Legjobb válasz: normálisnak normális, csak annyi hogy késik, nekem is szokott néha késni, de elõbb utóbb megjön, persze ha nincs baba és nincsenek tünetek

normálisnak normális, csak annyi hogy késik, nekem is szokott néha késni, de elõbb utóbb megjön, persze ha nincs baba és nincsenek tünetek
A kérdező hozzászólása: Kicsit átfogalmazva a kérdést: Babát szeretnénk. Késik a mensesem, de ezenkívül más különösebb változás nincs. Lehet ez még attól függetlenül terhesség?
Simán lehet, vannak emberek akiknek semmi elõjel nincs, van akinek igen! De szerintem ha menzi késik, ez már jo jel (lehet megfázás is, lehet a hormonok is), de legjobb esetben tesztelni kellene, tudni mi a helyzet!
Szióka, ha babát terveztek persze, hogy oda kell figyelni minden pici jelre, mint ahogy erre is. van olyan teszt ami állítólag a három napos terhességet már mutatja, szerinte ezen ne múljon próbáld ki. Amúgy nekem annó így maradt meg a babám. Én nem terveztem (persze most õ a legnagyobb öröm a világon), csak nekem is volt hogy két hónapig is kimaradt a mensima doki persze még 21 éves koromban is arra hivatkozott, hogy nem állt még be rendesen. És akkor is pont az történt, én akkor már 5 hetes terhes voltam és akkor kezdtem érezni a más állapot jeleit, és igen teszteltem és terhes is voltam. Te még szerintem érezni nem fogod, hacsak a lelked mélyén nem érzed. ha biztosra akarsz menni akkor várj még 1-2 hétig és akkor már tuti lessz minden, de addig is nagyon vigyázz magadra és lehet hogy a jövendõbeli babátokra. Sok sikert.
Szia! Simán lehet baba a dologban! Nekem sem volt semmi extra tünetem, kb a egy héttel a nemvárt mensi után kezdtek el fájni a melleim, ami még mindig megvan! Csak én nem bírtam kivárni, hogy késsen és már a mensi elõtt egy nappal teszteltem! :) Sok sikert! :) 9 hetes kismama

Negy napja kesik a menzeszem, ma csinaltam Clearblue terhessegi tesztet harmat is es pozitiv lett! Az normalis ha meg nincsen semmilyen terhessegi tunetem? Meg a cicim sem faj. Ez mar bisztos hogy babas vagyok?

Nembaj ha delutan csinaltam a terhessegi teszteket?A +- az pozitiv?

Legjobb válasz: Igen a + az + fõleg ha három! Nem mindenkinek vannak tünetei ,az teljesen normális. Nagyon úgy tünik hogy babás vagy! Gratulálok!! h.

Igen a + az + fõleg ha három! Nem mindenkinek vannak tünetei , az teljesen normális. Nagyon úgy tünik hogy babás vagy! Gratulálok!! h.
Elég valószínu, gratulálok! A tesztet a legbiztosabb reggel csinálni, mivel akkor a legmagasabb a HCG-szint, de valamelyikekre rá van írva, hogy egésznaposak. Amúgyis, 3 + teszt, és négy nap késésés, azért már elég valószínu. A tunetek pedig általánosak, lehetnek, de nem feltétlen, illetve johetnek késobb is, szoval emiatt ne izgulj! En a fáradékonyságon kívul bizony hónapokig semmit sem éreztem. :)
aki terhes az terhes a délutáni vizeletbõl is :) :) GRATULÁLOK!nekem is így volt, semmi tünetem nem volt csak néha fájt a fejem. meg a mellem kicsit érzékeny volt de semmi más. Örülj neki. 4 hónapos kisfiú anyukája

Nincs semmilyen terhességi tünetem, azon kívül hogy nem jött meg. Ez normális?

Pozitívat teszteltem.

Legjobb válasz: csatlakozom az utolsó válaszadóhoz nekem is ezek a tüneteim 5 hetes kismama :)

csatlakozom az utolsó válaszadóhoz nekem is ezek a tüneteim 5 hetes kismama :)
nekem semmi tünetem nem volt sem az elején, de még késõbb a második trimeszterben sem Örülj neki!
Normális. Nekem mindkétszer így volt. :-)
Igen normális, a tünetek késõbb jönnek. Gratulálunk!
Valakinek ilyenkor már feszül a cicije, de az szokott lenni menzesz elõtt is, szóval összetéveszthetõ. A terhesség tünetei, vagy a rosszullétek kb 6. hét után jönnek, de nekem azok sem voltak :S Illetve nem tipikusak.
kb 2-3 hete énis feltettem ugyan ezt a kérdést...semmi bajom nemvolt, észre sem vettem h terhes vagyok...6-7héten meg alig birtam jarni...folyamatos hányinger...ennem kell, de nemnagyon akarodzott allandoan hányásérzetem meg rosszulét kerulgetett ha kajára gondoltam...ugyhogy élvzed míg nincsenek tunetek...ja és a cicifájdalomrol nemis beszélek:-) Kellemes babavárást:-)
Nekem se volt, csak kb 8-9hetesen kezdtem puffadni, meg esetleg egyes ételektõl undorodni.De van olyan, akinek abszolút semmi tünete sincs, vagy éppen az elsõ hónapokat végig hányja.Egyénenként változó. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Akkor remélem semmi baj nincs :) !

A sárgás folyás az normális a terhesség alatt? Nincs más panaszom!

Legjobb válasz: Szia! Én még észre sem vettem a sárgás folyást,de a doki pont vizsgált,s azt mondta most kezdõdik,s kaptam rá Klion hüvelykúpot.Panaszmentes voltam,ill.vagyok. Hány hetes vagy? 37+1 km

Szia! Én még észre sem vettem a sárgás folyást, de a doki pont vizsgált, s azt mondta most kezdõdik, s kaptam rá Klion hüvelykúpot.Panaszmentes voltam, ill.vagyok. Hány hetes vagy? 37+1 km
normalis a terhesseg alatti fokozott huvely valadekozas. nekem is van. minden terhessegem alatt volt. csak tisztasagi betettel tudok jarni kulonben naponta tobbszor is cserelgethetnem a feher nemut.
Nekem már az elsõ harmadtól végig volt. Teljesen normális. Fehérnek mondják, de inkább sárgás. Ahogy mondta a védõnõ, ha nem szagos, nem viszket, akkor minden OK.
A kérdező hozzászólása: 17 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: Egyébként a védõnõ azt mondta, hogy ha nem viszket, és ha nincs szaga akkor bármilyen folyás elõfordulhat!
nem baj, nekem is ez volt, mintha megjönne...tágul a méhed, szedj magne b 6 ot rendszeresen
Rosszullét általában az 5.-6. héten jelentkezik. Még nálad is megjelenhet, de ha nem akkor sincs gond, minden terhesség más. Nekem is 2. terhességem, de most sokkal nehezebben viselem a rosszulléteket, örülnék ha már vége lenne...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!