Találatok a következő kifejezésre: Normális az naponként (2 db)

Normális az ha naponként változik a mennyiség amit a kisfiam megeszik?

1 hónapos a kisfiam, és 2 napja alkalmanként 130-160 között eszik...de ma éppen hogy 100 evett, s?t volt hogy csak 60-at egy egy szopi alkalmával...Ez normális? Egyépként nagy baba, 4 kg-val született, most már 4,7 kg a súlya.

Legjobb válasz: Én ugy tudom szopis babáknál teljesen normális.Mérlegen méred? Lehet az a hibás a mennyiségek miatt. Nálunk volt olyan hogy ráraktam a babát szopi elött és evés után kevesebbet mutatott a mérleg, azóta sosem mértem mennyit eszik, mástól is hallottam ilyet

Én ugy tudom szopis babáknál teljesen normális.Mérlegen méred? Lehet az a hibás a mennyiségek miatt. Nálunk volt olyan hogy ráraktam a babát szopi elött és evés után kevesebbet mutatott a mérleg, azóta sosem mértem mennyit eszik, mástól is hallottam ilyet
Lehet, nálunk ugyanígy van. Már majdnem 6 hónapos, és a napi mennyisége 700-850 között változik. Szépen fejlõdik, úgyhogy nem izgulok. Én pontosan tudom a mennyiséget, mert nem tud szopizni, így lefejem neki a tejet és cumisüvegbõl nyomja.

Szerintetek az normális hogy egy vag két naponként lefogyok egy kilót?

Például tegnap megmértem 70 kiló voltam ma meg reggel is megnéztem hány kiló vagyok és 69 kiló vagyok. Szóval 1 hét alatt 3-2 kilót lefogytam.

Legjobb válasz: ha nem áll meg a fogyás nézess vérképet. Azt nem ritad diétázol-e vagy van e valami változás az életviteledben?

ha nem áll meg a fogyás nézess vérképet. Azt nem ritad diétázol-e vagy van e valami változás az életviteledben?
A kérdező hozzászólása: van valtozas kevesebbet eszem es minden nap tornazom
Ha egyre kevesebbet mutat, és az életmódod ezt nem magyarázza (kevesebbet eszel a hõség miatt, többet mozogsz stb.), akkor érdemes utánajárni. Ha viszont ingadozik a súlyod 1-2 kilót, az lehet a mérleg sara is. A miénk simán csal ennyit aszerint, hogy épp mekkora lendülettel állok rá.
Ha mostanság kezdted a diétázást, akkor normális, az elején az ember hirtelen ledob 2-3 kilót, aztán ez lecsökken heti 1 kilóra (megjegyzem, ennél gyorsabb fogyás nem is kell).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!