Találatok a következő kifejezésre: Normális az napi (1007 db)

Normális az hogy a ciklusom 25 - 30 nap közötti? Tehát van hogy 25 napra jön meg, aztán 28 napra, következő hónapban meg pl.27 napra.

Legjobb válasz: Az én ciklusom is ilyen, 28-36 nap között ingadozik, a dokim azt mondta normális, nem kell foglalkozni vele - csak ott a bibi, hogy most is pl. a 37. napon járok, 1 hete "megjön" érzésem van, szurkál a hasam, feszülnek a cicijeim, és nem tudom , hogy babóra gondoljak, vagy csak a ciklusom szórakozik.... emiatt szerencsések akiknek napra pontos!

Az én ciklusom is ilyen, 28-36 nap között ingadozik, a dokim azt mondta normális, nem kell foglalkozni vele - csak ott a bibi, hogy most is pl. a 37. napon járok, 1 hete "megjön" érzésem van, szurkál a hasam, feszülnek a cicijeim, és nem tudom , hogy babóra gondoljak, vagy csak a ciklusom szórakozik.... emiatt szerencsések akiknek napra pontos!
Persze , hogy normalis. Nem csak az a szabalyos ciklus, akinek mondjuk mindig csak 27 napra jon meg. Ez butasag, van aki ezt gondolja, de ez nem igy van. Ha csak 1-2-3 nap a kulonbseg, akkor az meg siman belefer a rendszeresbe. Ha ez megnyugtat az enyem is ilyen, hol 25 napra jon meg, hol 27napra, hol 26napra. A leghosszabb idaig 29 nap volt, de akkor beteg voltam, emiatt keshetett picit.

22 hetes km vagyok:3 hete kezdett érezhetően mocorogni a baba, most medig pár napja már csak néha néha érzem, ma pedig még nem is éreztem! Ez normális? Azt gondoltam, hogy mostmár majd többször és erősebben érzem majd. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ugyanezzel a problémával küzdök pár napja. Néhány napja csak alig-alig mocorog, ma pl. 2-szer éreztem. Reggel voltam a védõnõnél, aki azt mondta, ez normális ennyi idõsen. A dokim is azt mondta legutóbb, hogy ha 1-2 napig nem érzem (egyáltalán), akkor még nincs baj. De a második napon már inkább csörögjek rá, ha véletlenül ilyen van.

Ugyanezzel a problémával küzdök pár napja. Néhány napja csak alig-alig mocorog, ma pl. 2-szer éreztem. Reggel voltam a védõnõnél, aki azt mondta, ez normális ennyi idõsen. A dokim is azt mondta legutóbb, hogy ha 1-2 napig nem érzem (egyáltalán), akkor még nincs baj. De a második napon már inkább csörögjek rá, ha véletlenül ilyen van.
Ja, az lefelejtettem, hogy 23 hetes vagyok.
Nálam is volt ilyen, most 27 hetesen már mindennap érzem, de van mikor keveset mozog. Ha nem érzed és aggódsz akkor egyél csokit vagy igyál egy kis kólát, attól megmozdulnak szinte mindig.
Ne izgulj! Most kezd majd el ugrásszerûen nõni a pici és egyre jobban fogod érezni a mozgását. Boldog babavárást!
nekem a dokim azt mondta hogy a 24 héttõl kell minden nap érezni a babát:) ne aggódj, én is különben így voltam vele:) 26+5km

Normális az, hogy már 11 napja megvan a menstruációm?

Igaz, nagyon kevés a mennyisége egy nap (1 vékony tisztasági elég lenne), de mégis jelen van.

Legjobb válasz: Igen! Sajnos normális. Nekem amikor elõször meglett az elsõ hónapban 7 napig volt a másodikban 3 ls a harmadik hónaptól kezdve legalább 1 évig 10 napig tartott nekem. Anyukám felhívott egy dokit és azt mondta, hogy ez természetes vannak olyanok akiknek 12-15 napig is eltart. Ha az után sem múlik el akkor kell orvoshoz fordulni. Van olyan ismerõsöm akinek 3-4 nap. Jó nekik..

Igen! Sajnos normális. Nekem amikor elõször meglett az elsõ hónapban 7 napig volt a másodikban 3 ls a harmadik hónaptól kezdve legalább 1 évig 10 napig tartott nekem. Anyukám felhívott egy dokit és azt mondta, hogy ez természetes vannak olyanok akiknek 12-15 napig is eltart. Ha az után sem múlik el akkor kell orvoshoz fordulni. Van olyan ismerõsöm akinek 3-4 nap. Jó nekik..
A 8 napnál hosszabb ideig fennálló vérzés már kórosnak tekinthetõ, akkor is ha kevés a mennyisége. Mindenképp ki kellene vizsgáltatni, nincs e valami ciszta, mióma (ultrahanggal)a belsõ nemi szervekben, vagy a hormonháztartásban némi zavar (vérvétel). Persze sok esetben nem találnak semmit, akkor viszont tényleg normális jelenség.De ezt látatlanban nem lehet kijelenteni. Mindenképp javasolnék felkeresni egy nõgyógyászt.
Szerintem is irány a nõdoki!Nem normális, hogy ilyen sokáig tart!A doki talán választ tud adni a miértjére.
ez nem normális.vmilyen gombád lehet.az a normális ha a rózsaszínes a folyás vagy van egy kis vérzés de ez nem..menj el nõgyógyászhoz
A kérdező hozzászólása: ma reggel már nem volt sárga folyásom, de még mindig viszketek néha. de csak a szeméremajkaim és a csiklóm, a hüvelyem nem..
ha nincs semmi eltérõ akkor lehet vmi kicsípte csak:) de ha továbbra is viszket vegyél kenõcsöt és kenegesd vagy ha rosszabbra fordul(folyás..)akkor menj el orvoshoz

37 hetes vagyok. Normalis az hogy eggyik nap szorulasom van a masik nap hasmenesem (csak egyszer nem folyamatosan)? Eddig normalis volt es azelott sem volt vele gondom. Jelenthet ez valamit? Vagy csak ez van es kesz.

Legjobb válasz: szia! Én 35 hetes vagyok és ugyanez a gondom, már 2-3 hónapja. Általában 3 naponta megyek WC-re, szorulásom van, aztán beiktatódik egy hasmenéses nap. Érdekes, hogy ilyenkor egész nap rossz a hasam és a közérzetem is. Arra gondoltam, hogy talán a vastól, amit szedni kell. (Mondjuk engem egészen a 20. hétig emésztési problémák gyötörtek.)

szia! Én 35 hetes vagyok és ugyanez a gondom, már 2-3 hónapja. Általában 3 naponta megyek WC-re, szorulásom van, aztán beiktatódik egy hasmenéses nap. Érdekes, hogy ilyenkor egész nap rossz a hasam és a közérzetem is. Arra gondoltam, hogy talán a vastól, amit szedni kell. (Mondjuk engem egészen a 20. hétig emésztési problémák gyötörtek.)
elsõ válaszoló vagyok.Én az Elevitnek gondoltam "mellékhatására"mert mikor nem szedtem akkor rendszeresen tudtam wc-re járni....sõt mikor eljön a 3. nap már annyira tele vannak a beleim hogy a derekamba sugároz és alig birok ülni:(
szia!nekem 3 napig szorulás aztán egy nap "hasmenés"aztán újra elölrõl.....alig várom a 3.4. napot hogy végre kiürüljenek a beleim, én még csak 32 hetes vagyok kb 1 hónapja küzdök ezzel.
szia.nálam is van ilyen, de én rájöttem a mult hétvégén h mitõl:nem ittam elég folyadékot és attol volt szorulásom.3 napot szenvedtem, nem voltam egész nap itthon és nemsokat ittam-nem volt meg a szokásos 2 liter legalább-és a 4 nap itthon voltam és csak ittam mint a gödény és egyböl helyrerázódtam odabenn-na meg segitett a fál liter tej is. 26 hetes

Normálisan egy nap hányszor kell székletürítésre menyi az átlagos és normális?

Legjobb válasz: Napi 2-tõl a két-háromnaponta 1-ig normális.

Napi 2-tõl a két-háromnaponta 1-ig normális.
heti 2-3 alkalom
A kérdező hozzászólása: a napi 1 az sok ?
dehogy sok az normális az elsõ válaszadó meg rosszul étkezik és keveset mozog
Napi 1 lenne a normális megfelelõ táplálkozás mellett!

Normális az hogy napi 2-3-szor maszturbálok? Mert azt hallottam ha valaki túlzásba viszi bele is dögölhet?

Legjobb válasz: napi 1 a normális,2-3 már enyhe függõség. belehalni nem fogsz ha a hagyományos módon csinálod és mondjuk nem akasztod be magad közben vagy ilyesmi.

napi 1 a normális, 2-3 már enyhe függõség. belehalni nem fogsz ha a hagyományos módon csinálod és mondjuk nem akasztod be magad közben vagy ilyesmi.
Eléggé bulvár, de azért belinkelem: http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/bulvar/belehalt-a.. :) Amúgy meg nem kell tartanod tõle, hogy bármi bajod is lenne napi 2-3 alkalomtól.
Nem fogsz "beledögölni", csináld, ahogy jól esik. Ha majd lesz több elfoglaltságod, ami leköt, vagy barátnõd, akkor úgyis ritkulni fog.
Egyéne válogatja kinek mennyi. Nem lehet azt kijelenteni, napi 1 ok, de kettõ már nem. 2-3 is teljesen normális, maszturbálj annyit, amennyi jól esik
Biztos a GYK-án olvashattad azt az okosságot. :lol
Én egyszer napi több, mint 10 szer csináltam xD már fájt... a kezem :D:D ...

Menstruáció után normális az erõs barna folyás? Minden menszesz után van és eltart pár napig. Ez normális?

Legjobb válasz: Egy menzesz eltarthat akár 1 hétig is. A barna folyás azt jelenti,hogy még mindig ürül a vér csak mér kevesebb,lassabban ürül,ezért már bent elkezd lebomlani. Az egész hány napig szokott tartani?

Egy menzesz eltarthat akár 1 hétig is. A barna folyás azt jelenti, hogy még mindig ürül a vér csak mér kevesebb, lassabban ürül, ezért már bent elkezd lebomlani. Az egész hány napig szokott tartani?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! A menszeszem mindig pontosan megjön, és 5 napig tart és a 6.-on van ez a barna folyás. Ez olyan egy két napig szokott tartani és csak menstruáció után jön ez elõ nálam.
Igen, normális. Sõt az is menstruáció. Mivel az vér, csak mire odaér, megalvad.
Akkor semmi gond nincs vele.

Mennyire normális az, hogy a fél éve tacskóm végig alussza szinte az egész napot?

Tegyük hozzá éjjel is úgy alszik mint akit agyon csaptak! Ha kiviszem sétálni,akkor minden okés vele,mozgékony és fürge.De amint be tesszük a lábunkat,már alszik is! Ennyire lusta lehet?Vagy valami baj van vele?

Legjobb válasz: Mi,ha kinn vagyunk, úgy pörög a kutyám hogy nézni is fárasztó. Parkban, szabadon. Napi 4-5 órát vagyok vele kinn. Itthon, ha nem játszik vele senki, vagy nincs rágcsálnivalólja amivel lefoglalja magát, akkor õ is alszik. Ha néha elmarad egy egy séta, vagy kinntlét, akkor is átalussza azt az idõt. Elvégre, tévézni, sakkozni, xboxozni nem tud. :D Szerintem normális, jobb mintha nekiesne bútoroknak vagy másnak, és szétszedné unalmában.

Mi, ha kinn vagyunk, úgy pörög a kutyám hogy nézni is fárasztó. Parkban, szabadon. Napi 4-5 órát vagyok vele kinn. Itthon, ha nem játszik vele senki, vagy nincs rágcsálnivalólja amivel lefoglalja magát, akkor õ is alszik. Ha néha elmarad egy egy séta, vagy kinntlét, akkor is átalussza azt az idõt. Elvégre, tévézni, sakkozni, xboxozni nem tud. :D Szerintem normális, jobb mintha nekiesne bútoroknak vagy másnak, és szétszedné unalmában.
Nekem is volt tacsim - gyerekkoromban. Ha kint voltunk, játszottunk/sétáltunk, pörgött, mint a ringlispíl, de amikor bementünk a házba, bebújt a kosarába, és észre se lehetett venni, hogy létezik. Max abból, hogy amikor már idõsebb volt, horkolt. :D Nagyon szerettem, jó kis kutya volt. 14 évig élt.
Szerintem ez jó amúgy. Sokat mozog, játszik, sportol, és sokat pihen. Néha irigylem.:D
Ha eddig mindig ilyen volt, nem hirtelen változott meg, akkor valószínûleg ez normális. Általában akkor kell csak betegségre gyanakodni, ha hirtelen változik meg az alvásigénye.

Normális az (vagy káros) hogy napi 1x kivasalom a hajam?

Ha igen akkor mennyi a normális idő köz?

Legjobb válasz: Mennyi a normális? A semennyi. Minek egyáltalán vasalni a hajat? Nyilván alkalmakra, havi egyszer okés, de minden nap semmi értelme és a végén hajad sem marad mert teljesen tönkreteszi.

Mennyi a normális? A semennyi. Minek egyáltalán vasalni a hajat? Nyilván alkalmakra, havi egyszer okés, de minden nap semmi értelme és a végén hajad sem marad mert teljesen tönkreteszi.
én már 6 éve vasalom nyári szünet és hétvégék kivételével mindennap de semmi baja nincs a hajamnak, használok hajvédõsprayt meg annyi hogy nem festetem
Egy idõ után nagyon tönkre fog menni, fõleg az alja. Inkább kétnaponta vasald, ha teheted.
Káros nyilván:-) egy 130-200 fokos készülékrõl beszélünk. Nem igazán értem, minek mindenáron az egyenes haj. Persze akinek gyakran vágott, szuperrövid, vagy extra ellenálló, gyönyörû, haja van vagy csak pl havi 1x vasalod ki az úgy oké. A hullámos- göndör hajból sokkal szebb frizurát lehet készíteni pl fonás, konty, lófarok megannyi variációja ( youtube ) felesleges vasalni.
Káros. Lehet rá tenni vasaláskönnyítõket (Coccolino Waporesse :D ) de még úgy is rongálja a hajat. Szerintem heti 2 vasalásnál nem kéne gyakrabban.
A hajnak mindenféleképpen káros. Egy idõ után meg fog látszani a vasalás. Havonta 1x-2x vagy évente pár fontos alkalomra belefér, viszont jobb nélkülözni.
Volt egy barátnõm, gyönyörû göndör hosszú haja volt. Aztán rájött a dili, és mindig vasalta. Végül olyan töredezett lett, hogy mindig csak vágatta és végül csak vállig ért a gyönyörû haja. Évekbe telt, mire ugyanolyan haja lett, mint elõtte.
Nyilván káros valamennyire, de a hajtípusodtól is függ, hogy mennyire látszik meg rajta. Ha mindenképp vasalni akarod, akkor használj elõtte hõvédõt és inkább alacsonyabb hõfokon vasald. Hogyha nagyon odafigyelsz a hajadra, vehetsz speciális sampont, balzsamot és hajsprayt emelett ha nagyon töredezik a hajvéged, akkor látogass el gyakrabban a fodrászhoz.
#5 jó kamu :D én is 6 évig vasaltam szinte minden nap, kb fél év után tönkrement

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!