Találatok a következő kifejezésre: Normális az mintha a pici (6 db)

Normális az érzés, mintha a pici nyomná a hasam kifelé?

25 hetes vagyok, és kb. egy hete minden este 5 és 6 óra között úgy befordul a babám a hasfalamhoz, hogy azt hiszem, menten kinyomja valamely kemény testrészét a köldökömön. Jól körül lehet határolni a területet, ahol odanyomja magát, szerintem a feje, vagy a popsija lehet, de nagyon kemény, és komolyan fáj is. Csak akkor múlik el, ha lefekszem, és különféle "akrobatamutatványokkal" kibillentem a helyzetéb?l. Ha ezt nem tudom megtenni, egész az esti lefekvésig nyom. Tapasztalt már valaki hasonlót?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenkinek van ilyen, nekem legalábbis volt, de ha simogattam elmúlt. Simogatás alatt gyenge dörzsölés-szerût értek körkörös mozdulatokkal azon a részen, ahol nyomja magát a hasfaladhoz. Nekem ez segített, de persze nem vagyunk egyformák. Egyébként majd megszokod, nem lesz olyan kellemetlen. Nekem folyton ezt csinálta. Nyugodj meg, kb 15 hét múlva elmúlik! :) 37 hetes kismama

Szia! Szerintem mindenkinek van ilyen, nekem legalábbis volt, de ha simogattam elmúlt. Simogatás alatt gyenge dörzsölés-szerût értek körkörös mozdulatokkal azon a részen, ahol nyomja magát a hasfaladhoz. Nekem ez segített, de persze nem vagyunk egyformák. Egyébként majd megszokod, nem lesz olyan kellemetlen. Nekem folyton ezt csinálta. Nyugodj meg, kb 15 hét múlva elmúlik! :) 37 hetes kismama

Normális ez? 4-5 hetes terhes lehetek! Még mindig szúrkálódik néha a petefészkem, de mintha egy picit fel is lennék fázva! Most délután olyan érzésem volt, mint amikor az ember tele van levegővel!

Most ez elmúlt! Már semmit nem érzek, csak melegséget a petefészkembe! Ugye nincs baj? Kb.2-3 hét múlva megyek orvoshoz!

Legjobb válasz: Nincsen semmi gond. Növekszik a méhed,készül az elõttetek álló 8 hónapra. Minden normális,ami nem görcs és nem vérzés! Boldog babavárást! 40 hetes kismami

Nincsen semmi gond. Növekszik a méhed, készül az elõttetek álló 8 hónapra. Minden normális, ami nem görcs és nem vérzés! Boldog babavárást! 40 hetes kismami
Az elején én is gyakran fel voltam fújódva, fõleg esténként, és gyakran szúrkált a petefészkem, de nyugi, mert ez pár hét múlva elmúlik!19 hetes kismami
Nekem is ilyen kérdésem lett volna, úgyhogy én is nagyon örülök a kérdésnek és a válaszoknak is, mert már én is aggódtam, bár a jövõhéten megyek dokihoz.

Mennyire normalis az, hogy most a 32. hetben mikor mozog a pici, mintha apro pattogasok lennenek a hasam korul. Volt mar ilyen valakinek, ha igen mit jelent ez? Vagy kerdezzek ra inkabb a dokinal?

Legjobb válasz: Olyan, mintha a kis csontjai ropognának? Ha igen, akkor azért, mert azok ropognak. Nekem is volt, doki azt mondta nem gond. Megszületése után is sokáig ropogtak a lányom csontjai/izületei.

Olyan, mintha a kis csontjai ropognának? Ha igen, akkor azért, mert azok ropognak. Nekem is volt, doki azt mondta nem gond. Megszületése után is sokáig ropogtak a lányom csontjai/izületei.
Lehet hogy csuklik? :-)
Húgom folyton csuklott anyum pocakjában :)
igen!amit érzel az a picikéd csuklása!:) Boldog babavárást!39 hetes kismami :)
Lehet valami gomba, vagy bõrbetegség. Szerintem orvos...
ja ja, vidd dokihoz jobbulást a kis malackának!

A lovam foltokban vedlik. Es ahol lejon a szor alug van alatta szor olyan mintha csak bir lenne de ott van alatta pici szor. Ez normalis? Megneztek oket es azt mintak h nem ruhesek. Eddig nagyon rossz helyen voltak abrakon nem kaptak.

Legjobb válasz: célszerû lenne egy állatorvost hívni és megnézetni.így látatlanba nehéz bármit is mondani. Ha valamilyen élõsködõ van a lovon akkor a sörényélnél,a faroktõnél is észrevehetõ lenne és nagyon vakarózna a ló.korpásnak is tûnhet.. van amelyik ló foltokban vedlik.elõször az egyik helyen aztán a másikon.Látni kellene

célszerû lenne egy állatorvost hívni és megnézetni.így látatlanba nehéz bármit is mondani. Ha valamilyen élõsködõ van a lovon akkor a sörényélnél, a faroktõnél is észrevehetõ lenne és nagyon vakarózna a ló.korpásnak is tûnhet.. van amelyik ló foltokban vedlik.elõször az egyik helyen aztán a másikon.Látni kellene
Az én lovam is így vedlik, mindig is ilyen volt. Nem nagyon lehet vele mit csinálni azon kívül, hogy minden nap kikefélsz belõle egy kisebb macskányi szõrt. De ettõl függetlenül még nem biztos, hogy a te lovadnál normális, várj 1-2 hetet vele és ha szépen levedlik akkor nincs baj, de ha nem változik a helyzet akkor állatorvos. Amúgy ha eddig rossz helyen voltak tartva akkor lehetnek ekcémásak, vagy valamilyen más élõsködõjük is lehet. Látatlanban tényleg nem lehet tudni.
ha kopasz foltok is lesznek pucolás után, akkor gombás is lehet, imaverolos lemosással nagyon hamar rendbe jön. bár a gomba inkább nedves idõben fordul elõ, de ha rossz helyen voltak és sose pucolták õket, akkor simán lehetnek gombásak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat de csak vedlett :D minden rendben van vele

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!