Találatok a következő kifejezésre: Normális az mintha a (162 db)

Normalis az hogy a mellem ugy faj, mintha izomlazam lenne a mellemben? Igy meg soha nem fajt!

2 nap van meg a nem vartig, szerintetek holnap regel tesztelhetnek?

Legjobb válasz: Sztem normális ezt érezni, elõfordul. Én is ilyet éreztem akkor,amikor terhes lettem, nemvárt elötti napon halvány pozit teszteltem 10-essel. De ettõl még ne éld bele magad,sõt ha kapsz egy nega tesztet,akkor sem, inkább várd meg,hogy elteljen pár nap,remélhetõleg nem jön meg és úgy tesztelj újra!

Sztem normális ezt érezni, elõfordul. Én is ilyet éreztem akkor, amikor terhes lettem, nemvárt elötti napon halvány pozit teszteltem 10-essel. De ettõl még ne éld bele magad, sõt ha kapsz egy nega tesztet, akkor sem, inkább várd meg, hogy elteljen pár nap, remélhetõleg nem jön meg és úgy tesztelj újra!
Van akinek mensi elõtt is szokott fájni. Ha nem szokott neked, akkor holnap már tesztelhetsz! :)
nekem is ugyanigy faj es tegnap pozit teszteltem nemvart utan 1 nappal!folyon aludnak es mintha mindenhol izomlazam lenne, de leginkabb a mellembe!!!
nekem is fájt a mellem mensi elött 2 nappal ált.onnan szoktam tudni hogy beteg leszek(gyógyszer alatt nem fájt).elõször azt hittem h meg fog jönni és azért, de mikor már mind a 2 mellem majd leszakadt akkor már kezdtem filózni a dolgon, hogy nem kéne e tesztet csinálni, pozitív lett.azóta már meg is született.szerintem egy érzékenyebb tesztel próbálkozhatsz már.
szia.na teszteltél?vagy megjött?
A kérdező hozzászólása: szia, nem jott meg de a teszt negativ!! szoval meg varok!
várj még pár napot és tesztelj újra, lehet csak késõi pé-d volt.remélem a legjobbakat. ja ird majd meg az eredményt.
normális
nem, kilöki a bõr a felesleges festéket
A kérdező hozzászólása: Visszked is
A kérdező hozzászólása: Ja csak ma délután kezdet most így már estére kb 50% le is jött. És most nem tiszta fekete hanem szürkés fekete.. az nem baj?
ez normális, nem lesz tömény fekete senkinek :) csak ne kapard ;)
3 nap után hogy tud neked hánylani?Nekem is 3 napos de folyton be van kenve, nem hámlik, de piros mindenfele és én is úgy látom kopik a festék, sokkal halványabb a sárga már alig látom.
Bocsi hámlani :)
A kremtol alapbol vilagosabb mert elvileg feher bepanthen az enyemre anno nott egy plusz borfelulet ami vilagos volt de lejott es újra szep lett. Amikor a borod kiazik az is vilagosabb ha majd kesobb nem kened es szaraz lesz a borfeluleted sötétebb lesz ez is. Szoval ugyanolyan. Vekonyan kenjetek!!!
Ja és megtévesztõ ez amikor cafatok jonnek le rola meg nem igazi hamlas! Az majd 1 het utan! De normalis teljesen
Nem, de ilyen. Változtathatsz rajta koronával.
Nem.Ha a formàjuk nem megfelelö akkor patològia.De ajànlanàm felkeresni a fogorvosod, csak vizuàlisan lehet megìtélni.Erre a kérdésre a vàlaszt ne itt keresd hanem a dokinàl!

Miért van az, hogy 18 hós kislányomnak ha szólok, mintha nem is neki beszélnék? Rám se hederít. Ez normális? Ez előtt figyelt rám és hallgatott rám most meg mintha a falnak beszélnék. "El fog múlni"?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális. Dackorszaknak hívják és elõbb-utóbb elmúlik. Az még csak a kezdet, ha nem figyel rád. Késõbb már juszt se azt fogja csinálni, amit mondasz neki. ;) 23 hós lány anyukája

Persze, hogy normális. Dackorszaknak hívják és elõbb-utóbb elmúlik. Az még csak a kezdet, ha nem figyel rád. Késõbb már juszt se azt fogja csinálni, amit mondasz neki. ;) 23 hós lány anyukája
Sok a dolga:) )) egyemmmeg!
Kérdés, hogy semmit nem hall meg, vagy csak amit nem akar? Mert ez utóbbi esetén semmi gond, tényleg sok a dolga, de ha ez elõbbi, akkor vidd el fül-orr-gégészhez, mert lehet, hogy az orrmandulájával van a baj. Amúgy a fül-orr-gégészeknek van egy kütyüjük, amivel vizsgálni tudják, hogy minden rendben van-e.
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem hallja meg, amit nem akar. A fülével biztos nincs gond, de ezek szerint mással sem, gondolom (remélem)el fog múlni :) Köszönöm a válaszokat!

MIért van az h Msnen olyan mintha a hevrjával beszélne, de ha együtt vagyunk akk meg normális, gyengéd és csak árad belőlle h szeret?

a lényeg az h a barátom egy ideje msn en olyan mintha a havejával beszélne, de ha együtt vagyunk akkor meg csak úgy árad bel?lle h imád, szeret. például ha én kérdezem h akar e talizni akk azt mondja h nemtudja és majd megbeszéljük, de mindig az sül ki belölle h eljön hozzám,de ha ? kérdezi akk meg nincs az h majd még megbesz h mikor meg minden, és enmtom miért van ez:( volt már iylen h úgy beszélgetett velem msn en mint a haverjával de aztán vh egy kis id? múlva megváltozott és úgy beszélt velem mint a bn?jével, bár most is sok szivet ír és mondja h szeret,de ha kettesben vagyunk akk jobban, nemtom miért:S SzeteK??

Legjobb válasz: Szerintem normális (személytelennek tartja) és igaz, sokkal jobb, mintha fordítva lenne. Én a helyedben csökkentenék az msn-es beszélgetéseken és inkább a valódiakra építsétek a dolgokat. Ha nem laktok egymástól túl messze. Irigyellek, nekem is egy ilyen srác kellene. Becsüld meg, ez nem olyan nagy probléma. Jah és mégegy dolog. Annak is örülnék ha egy kicsit a haverjának is tekintene. Hiszen az az igazi, õszinte kapcsolat szerintem. 22/L

Szerintem normális (személytelennek tartja) és igaz, sokkal jobb, mintha fordítva lenne. Én a helyedben csökkentenék az msn-es beszélgetéseken és inkább a valódiakra építsétek a dolgokat. Ha nem laktok egymástól túl messze. Irigyellek, nekem is egy ilyen srác kellene. Becsüld meg, ez nem olyan nagy probléma. Jah és mégegy dolog. Annak is örülnék ha egy kicsit a haverjának is tekintene. Hiszen az az igazi, õszinte kapcsolat szerintem. 22/L
Ne foglalkozz vele, sokkal jobb, mintha fordítva lenne. Ha személyesen gyengéd akkor ne beszélgess vele MSN-en.
Mert msn az számítógép...
mert az msn szar.
Gondolj bele: msnen keresztül nem látjátok egymást nem tudtok beszélni, még ha kamerával és mikrofonnal társalogtok, akkor is elég nehéz kifejezni az érzelmeit amiket irántad érez. Ha együtt vagytok a valóságban (nem a mátrixban :) ) akkor megölel, megcsókol, szavakkal becézget. Ilyen dolgokkal azért sokkal jobban ki lehet fejezni a szeretetet, mintha azt írná msn-en, hogy "szeretlek" - mert ez csak egy üres szó lenne mindenféle tartalom nélkül. 27F

3 hetes terhes vagyok (tegnap volt a 3ik hét vége). Normális az ha fáj időközönként a hasam úgy mintha meglenne? Normális havi görcsökre gondolok, köszönöm.

Legjobb válasz: A mindjár megjön érzés az normális a terhesség kezdeti szakaszában. Viszont nem értem, hogy azt írod, 3 hetes terhes vagy. Ki állapított meg ilyen fiatal terhességet? Hiszen a teszt is csak kb. 4. héttõl mutatja.

A mindjár megjön érzés az normális a terhesség kezdeti szakaszában. Viszont nem értem, hogy azt írod, 3 hetes terhes vagy. Ki állapított meg ilyen fiatal terhességet? Hiszen a teszt is csak kb. 4. héttõl mutatja.
Szia! Gondolom, lombik babád van, ott szokott 3iik hét végén kontroll lenni.Nekem is lombikkal jött össze a baba, és a megjön érzés jót jelent, mert ekkor ágyazódik be.(Legalábbis engem ezzel nyugtattak annó:-)De igazuk lett, mert ha minden jól megy, 2-3 hét múlva szülök!:-) Sok szerencsét!:-) 37 hetes km
Én 16 hetet betöltöttem, de még néha mostanság is vannak mensi szerû fájdalmaim. :)
A kérdező hozzászólása: Neem, õ nem lomik baba, természetes úton fogant :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit megijedtem, és az normális hogy piros váladék folyik? Tehát a szaga se olyan mint a rendes havi vérzésnek..??
Szia! 3 hetes terhességet a teszt még nem mutat ki, honnan tudod, hogy babucid van? A piros váladék nem normális!!!!
Igen normális hisz az idegeket megpiszkáltak rendesen ! Kell 1hét is mire helyre jön !
Igen, ez normális. Idõvel majd elmúlik :) ))
Az enyém ugyanezt csinálja! Ma úgy ledugta az öklét, hogy a fele kaját visszaöklendezte utána...

6 hetes kismama vagyok, normális az, hogy estére ugy felpuffad a hasam, mintha már kb.3-4 hónapos terhes lennék? Ez ugye a terhességtől van? Van rá valami ötletetek, hogy mit csináljak, hogy ne puffadjak ennyire?

Legjobb válasz: Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)

Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)
Szia! Ez ismerõs helyzet, nálam is ez volt és tudom, milyen kellemetlen. Természetes reakcióról van szó, valahol azt olvastam, hogy a felpuffadt belek segítenek a belsõ szervek átrendezõdésében, tehát normális, ami veled történik. Vannak különbözõ tippek a csökkentésére, pl. egyszerre kisebb adagokban kevesebbet enni, jól megrágni, sok folyadékot inni, sokat mozogni, stb, de õszintén, nálam nem sokat segített. Van aki Rennie Deflatine-t szed rá, de én azt nem akartam, mert próbálom elkerülni a felesleges gyógyszerbevitelt, még a recept nélkülieket is. Pár hét múlva meg úgyis magától elmúlik:) !
Szia! Én is hasonló problémákkal küszködök pedig csak 7 hetes vagyok. Már vettem kismama nacit mert nem férek bele a nadrágaimba :-))), ma meg is kérdezték, hogy mikorra várom a babát, pedig hát még csak talán pár millis. Kipróbáltam, hogy többször eszek keveset, de valójában semmi sem tünteti el a puffadást, gyógyszert meg nem fogok szedni- az tuti. Állítólag a progreszteron hormon okozza, teljesen normális tünet...
Teljesen normális:) 1, 5 hetes kisfiú anyukája.
Utolsó vagyok! És most is elkezdte a leányzónk! :)
Igen, normális. :D Nekem a 20. héttõl kezdve naponta csinálja, legalább reggelente, de gyakoribb, hogy nap körben is, és este is nyújtózkodik. Rákérdeztem az orvostól, és állítólag ilyenkor nyújtogatják a végtagjaikat, ezzel is "erõsítik" a kis izmaikat. Teljesen normális jelenség, szinte minden kismama tapasztalja. És hozzátenném: én imádom, mert akkor lehet kicsit tapogatni, hogy vajon milyét dugja ki. :)
10-es vagyok, engem azért is nyugtat, mert olyan jó érezni, hogy már milyen kis erõs.. :D
Pont ma akartam kiírni egy ilyen kérdést... 30 hetes vagyok, és ma tolta ki magát úgy elõször, olyan alien módjára :D Nagyon durván hullámzott a hasam... szerintem nagyon cuki..:D néha mondjuk már fáj is, de inkább így mint, hogy ne mozogjon... akkor mindig ideges vagyok..
Normális teljesen:) Nekem ugyanígy csinál napjában többször. Szerintem aranyos:) 32 hkm
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Megnyugodtam :)
Nekem sajnos még nem csinált ilyet, pedig úgy megnézném. :-) 27 h km
Vannak nálunk is ilyen érdekes formák, csak kerekedik a szemem, hogy meddig megy még a dudor. Próbálgatja magát. 31hkm.
Nekem is ilyen volt, amikor a mûtõasztalon feküdtem mondta a beteghordó, hogy mennyire mozog, de azt már nem éreztem mert le voltam zsibbadva.
Ne is mondd :D Nekem is volt h a lányom olyan szinten kifeszítette magát h azt hittem szó szerint ki fog szakadni az oldalam :D csúcs volt totál úgy nézett ki mintha alien akarna kitörni :D Ne aggódj miatta. :) Nekem a 27.héttõl egy pozícióban volt és mindig a jobb oldalamat nyomta. Alig hittem h megszülessen már a végén :D 4hós a lányom :)
Én még csak 21 hetes vagyok, de ugyanezt csinálja nekem is a kisasszony. Kicsit sem kímél. De legalább õ jól elvan. :)
Normális.
A kérdező hozzászólása: En is elvezem ahogy rugkapal. Csak Olyan durvan kinyomta magat a tegnap hogy megilyedtem hogy normalis e epp annyira. 18. hettol mozog nekem es 19 hetol mar latszodik kivulrol rendesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!