Találatok a következő kifejezésre: Normális az már most nagyon fájnak (3 db)

Normális az hogy már most nagyon fájnak a lábaim? 8 hetes vagyok. Nem tudom, hogy ez a terhesség miatt, vagy netán az időváltozást érzem meg?

Legjobb válasz: Szia! Én 11 hetes vagyok és már egy hónapja fájnak a lábaim!!Néha nagyon nehéznek érzem a lábaimat néha meg egyszerüen csak fáj és húzodik.Én 10 éve vendéglátásban dolgozom/még most is/.Az orvosom azt mondta hogy ez természetes-többet kell pihentetnem és felpolcolnom különben késöbb még jobban fog fájni! Gratulálok a picihez! Vigyázz magatokra!!

Szia! Én 11 hetes vagyok és már egy hónapja fájnak a lábaim!!Néha nagyon nehéznek érzem a lábaimat néha meg egyszerüen csak fáj és húzodik.Én 10 éve vendéglátásban dolgozom/még most is/.Az orvosom azt mondta hogy ez természetes-többet kell pihentetnem és felpolcolnom különben késöbb még jobban fog fájni! Gratulálok a picihez! Vigyázz magatokra!!

Három napja erősebb és több a haskeményedésem. Szinte egész nap. Eddig nem fájt most már kicsit érzem is a görcsöket. Az alhasamban pedig nagyon húzódik a méhem olyan izomláz szerűséget érzek odabent. Mintha tépnék. Ez normális?

Az ágyból nehezen kelek fel és a mozgásnál is fáj. Szedek Magne+B6-ot. Másnak is volt ilyen? 25 hetes vagyok

Legjobb válasz: Úgy érzem a derekam is leszakad.

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a derekam is leszakad.
Én már a 20. hét körül éreztem ilyen tüneteket és azóta is rengeteget keményedik a hasam. A 24. héten az ügyeletet is megjártam, mert már 5 percenként keményedtem, majd az ijedségtõl hánytam és hasmenésem is volt. Az ügyeleten nagyon kedvesek voltak és megmérték a méhösszehúzódásokat. Szerencsére nálam un. alvarez-hullámok voltak, amire magnesii citrici-t és seduxent kaptam, amit még most 27 hetesen is szedek. Bár már nem olyan sûrûk a keményedések, de azért vannak rendesen. A biztonság kedvéért vizsgáltasd meg magad, hisz gondolom ott is van ügyelet, mert a méhnyak és méhszáj állapotának ellenõrzése ilyenkor nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem is 5 percenként volta azon az elsõ napon a méhösszehúzódásaim nagyon megijedtem. Mindenképp fogok szólni valakinek hogy nézzen meg.
Én is külföldön vagyok. Nekem is szokott keményedés lenni, és sokszor nagyon kényelmetlen. Két napja épp egy üzletben nézelõdtem mikor rámjött ez a menzis (de nem görcsölõ) érzés, nem bírtam állva megmaradni, és inkább rettentõ kellemetlennek mint fájdalmasnak mondanám, és ki kellett mennem a boltból, pont volt ott egy pad elõtte és le kellett ülnöm pihenni. Egész nap utána csak pihentem, meg bevettem magne b6-ot, mára már jobban vagyok. majdnem 19hetes pocis
miért nyomkodod erõsen? így sosem gyógyul be. ne piszkáld és jobb lesz
igen. de ne nyomkodd kíváncsiságból sem :D
A kérdező hozzászólása: csak most megnyomtam kívániságból jobb-e de köszi a gyors választ, akkor ez normális?
A kérdező hozzászólása: jó :D
Normális, majd enyhül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!