Találatok a következő kifejezésre: Normális az már most nagyon (20 db)

Normális az hogy már most nagyon fájnak a lábaim? 8 hetes vagyok. Nem tudom, hogy ez a terhesség miatt, vagy netán az időváltozást érzem meg?

Legjobb válasz: Szia! Én 11 hetes vagyok és már egy hónapja fájnak a lábaim!!Néha nagyon nehéznek érzem a lábaimat néha meg egyszerüen csak fáj és húzodik.Én 10 éve vendéglátásban dolgozom/még most is/.Az orvosom azt mondta hogy ez természetes-többet kell pihentetnem és felpolcolnom különben késöbb még jobban fog fájni! Gratulálok a picihez! Vigyázz magatokra!!

Szia! Én 11 hetes vagyok és már egy hónapja fájnak a lábaim!!Néha nagyon nehéznek érzem a lábaimat néha meg egyszerüen csak fáj és húzodik.Én 10 éve vendéglátásban dolgozom/még most is/.Az orvosom azt mondta hogy ez természetes-többet kell pihentetnem és felpolcolnom különben késöbb még jobban fog fájni! Gratulálok a picihez! Vigyázz magatokra!!

Normális az hogy 27 hetesen hánytam? Már nagyon régen nem hánytam, de most valamiért visszajött az öszibarack befőtt. Lehet hogy a kis manócskámnak nem tetszett és visszaküldte? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!

Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!
Szia. Én is így vagyok ezzel! Sokszor már büfizni sem merek, mert nem csak levegõ jön. Épp ma kérdeztem a védõnõt, azt mondta, hogy ilyenkor már(én 29 hetes vagyok) a méh nyomja a gyomrot, és ezért van ez a kellemetlenség. Többször kell kevesebbet enni!

22 hetes kismami vagyok. Normális az, hogy az utolsó 1-2 hétben rohamosan nőni kezdett a pocakom? Eddig ha lefeküdtem, akkor nem nagyon látszódott, most már akkor is kerek, ha vízszintesben vagyok. :)

Legjobb válasz: Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :)))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :)))))

Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :) ))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :) ))))
Szia! Bizony, hogy normális!!! Nekem 2 hete nõ "nagyon durván" (19 hetes vagyok), azaz már mindenki látja! Eddig nekem is hanyatt fekve "eltûnt" a poci, most már akkor is domborodik. Azt mondják, hogy kb. a 20 héttõl indul be a nagy növekedés. Úgyhogy minden a legnagyobb rendben! Én már alig várom, hogy hatalmas legen! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is nagyon élvezem a gömbölyödést, isteni érzés! :o)

Én most vagyok 12 hetes nektek mikor kezdett látszani a pocitok? Mert az enyém már igen nagy ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Teljessen normális,én is 12 hetes vagyok.nekem amúgy is volt pocim de azért már nõtt nekem is.

Szia! Teljessen normális, én is 12 hetes vagyok.nekem amúgy is volt pocim de azért már nõtt nekem is.
Nekem inkább úgy a 14. héten kezdett el nõni, akkor már nem értek be a gatyók.
Én most vagyok a 17. hétben, még semmi nem látszik.12 hetesen nagyobbnak látszott a puffadástól.
én a 13. héten vagyok és nekem is látszik, elég vékony testalkatú vagyok így már a puffadásom is feltûnõ volt :)
Nekem az elején nem vették észre, nem igazán nõtt a hasam, csak a puffadástól. A babától úgy kb. a 17. héttõl nõtt látványosabban a hasam. Kb. akkor vettem kismama nadrágot is. De ez mindenkinél változó, most vagyok 28 hetes és most sincs olyan nagy hasam, szerintem, pedig a baba méretei megfelelõek.Anyukámat pl. majdnem hazaküldték a szülészetrõl, hogy mit akar ez a nõ itt, annyira nem látszott rajta, hogy terhes.

Normális h már több mint 2 hete menstruálok? ( nem nagyon ahogy az első napokban, de azért van egy kicsi) most kezdtem el szedni a tablettát mikor megjött.

Legjobb válasz: Igen normális. Volt olyan ismerõsöm aki 1 hónapig menstruált mikor elkezdte szedni. Mindenki máshogy reagál rá, az elsõ három hónap lehet zûrös, ha az után is vannak gondok akkor vissza kell menni a dokihoz.

Igen normális. Volt olyan ismerõsöm aki 1 hónapig menstruált mikor elkezdte szedni. Mindenki máshogy reagál rá, az elsõ három hónap lehet zûrös, ha az után is vannak gondok akkor vissza kell menni a dokihoz.
Ha tablettát kezdtél szedni teljesen normális!!! Az egyik barátnõm szinte egész hónapban vérzett tõle..mikor szedni kezdte, a doki azt mondta neki, hogy ha 2-3 hónapon belül nincs javulás, akkor ír fel neki másik gyógyszert. De nem volt gond, mert legközelebbi hónapban már nem menstruált sokat.. Szóval ne aggódj! Ez csak a gyógyszer mellékhetása.
Nem, nem igazán normális. Nekem is volt hasonló, nekem 1 hónapig. Anyuval elmentünk orvoshoz, 3 orvos vizsgált meg, nyulkált fel. Volt amelyik kiakart kaparni(mármint a vért). Szerencsére az egyik normális fõorvos nem engedte, írtak fel gyógyszert, és elmúlt!Azóta minden rendben van!:) Bár én nem szedtem, és most sem szedek tablettát!!!
ha voltál palival és nem védekeztetek akkor igen mert volt 1 olyan csaj aki terhes lett és pont akkor vetélt el amikor meg kellett neki jönnie és ezért kb 1 hónapig vérzett :D
A kérdező hozzászólása: és ha nem voltam? akk nem normális?
Normális! Én szeptemberben kezdtem el szedni, egész hónapba megvolt, nem is kicsit. Már dokihoz is elmentem, hogy én ezt nem bírom tovább, de õ is azt mondta, hogy sajnos ez elõfordul, aztán elkezdtem szedni a 2. levelet és egybõl elmúlt, azóta se volt semmi vérzés, csak szünetbe! Úgyhogy kitartás és türelem!

Normális az ha 14 éveseb már volt pár tömésem és még decembreben lesz 3? (nagyon rossz a közérzetem a fogaim miatt föleg ha csak nekem vannak ilyen rossz fogaim pedig mosom rendzseresen)

Legjobb válasz: Nem feltétlenül tehetsz róla, bár nem tudom hogy jó technikával mosod e, vagy sok fogroncsoló dolgot eszel-iszol, mindenesetre erre figyelj oda, ha ez rendben van, akkor sajnos genetikailag hajlamos vagy rá. Az én nagypapámnak az elsõ fogtömése 70 éves korában volt, szal vannak ilyenek-olyanok.

Nem feltétlenül tehetsz róla, bár nem tudom hogy jó technikával mosod e, vagy sok fogroncsoló dolgot eszel-iszol, mindenesetre erre figyelj oda, ha ez rendben van, akkor sajnos genetikailag hajlamos vagy rá. Az én nagypapámnak az elsõ fogtömése 70 éves korában volt, szal vannak ilyenek-olyanok.
én 15 éves vagyok, világéletemben mostam a fogaimat és már 4 tömésem van...
Én 18 éves vagyok és 8 tömésem van már, 14 évesen is már megvolt ebbõl 6-7 biztosan. Azóta szerencsére nem romlanak annyira a fogaim és nincs egy lyukas sem. Inkább legyen ilyen sok tömésem, mint pl. egyeseknek hátul rohad a foguk ilyen korban már. Akkor inkább a tömés, nem? Ne aggódj, ez nem olyan gáz még. Szedj kalciumot, lehet attól idõvel javul a helyzet. És az Elmex fogkrém is nagyon jó.
Hogy normális-e, azt nem tudom, vannak akik eleve szerencsésebbek a fogaik terén, és vannak akiknek sajnos ez gyenge pont, függetlenül attól, hogy mennyire és milyen gyakran ápolják. Annyit tehetsz még mondjuk, hogy elektromos fogkefét használsz, az egy kicsit alaposabb, és a szokásosnál gyakrabban, mondjuk három havonta nézeted át a fogaidat.
Nem tudsz mit tenni, vagyis amit tehetsz hogy napi minimum 2× megmosod a fogad. A genetikán nem tudsz változtatni. Egyik nagypapám 70 éves és még nem volt sose fogorvosnál.. és az igazat megvallva nemhiszem hogy napi 2× mosna fogat és teljesen jók a fogai, minimális esett ki neki, õ nagyon szerencsés. Tehát az a példa és az ellenpélda mindenre :) Nekem is rosszak a fogaim, sajnos nem tõle örököltem ezeket a géneket :/
A kérdező hozzászólása: Napi 2x szoktam fogat mosni és nem szoktam szénsavas hülyeségeket inni és nem a büfében szoktam kajálni hanem otthoni szendókat eszek :( rosszak a génjeim nem jó hír és ezekellen tenni se lehet semmit akkor mi legyen?
én 15 leszek nemsokára, nekem is sok tömésem van:(szar fogakat örököltem én is, pedig rendszeresen mosom:(
sziia. 12éves vagyok és 6 fogam van betömve. nem tudom, hogy normális-e, de ez van:D

Normális hogy 29 hetesen már alig vonszolom magam nyögök mindenhez mint az idősek, sőt a lábamat sem tudom egymás mellé rakni, igaz nagy a bobóm mert már most 2kiló felett van (terhességi cukor)?

Legjobb válasz: Szia. Nem írsz konkrétumokat-kezdõ súlyod, súlygyarapodás, vizesedés, vércukoreredményed. Sok minden lehet az oka a közérzetednek.

Szia. Nem írsz konkrétumokat-kezdõ súlyod, súlygyarapodás, vizesedés, vércukoreredményed. Sok minden lehet az oka a közérzetednek.
A kérdező hozzászólása: Háát a kezdõ súlyom khmmkhhmm :) 90kg (178cm) most 96 vagyok néha vízesedem de nem vészes mert apuka egybõl ágyba parancsol a cukrom az égyomri az jó volt 5.2mmol/L a terheléses rossz 8.9mmmolL
szia ismét. Ne szégyeld a súlyodat. Ha jól érzed magad , fogadd el. Szépek, jókedélyûek és boldogok a gömbölydedebb nõk. Párod is így szeret...
A kérdező hozzászólása: Szia Erzsók!! Köszönöm a válaszodat nagyon jól esett és ígérem próbálom megfogadni. Igazság az hogy nem vagyok nagyon nasis inkább családi hajlam nagyszüleim és szüleim is cukrosak. Igen a párom így szeret de tudod minden nõ hiú :D Még egyszer köszi siza
A kérdező hozzászólása: Vagy is SZIA :D
Szia. Ha a családban több eset is van diabetesre, akkor még fontosabb odafigyelni magadra.Az érzékenység terhesség alatt mindenkinél meg lehet. De Nálad sajnos szülés után is fenn áll majd a hajlam. Esetleg késleltetheted a kialakulását. Persze lehet, hogy te más géneket örököltél. Ha életmódodra odafigyewlsz, elõbb-utóbb részeddé válik. Az is nagy eredmény, ha tartani tudod majd a súlyod. DE!!! ez még odébb van egy kicsit. Most az a fontos, hogy valóban várandós légy és ne terhes. Kívánom, hogy boldog kismamaként várd a pocaklakódat. Erzsók
A kérdező hozzászólása: :D

Három napja erősebb és több a haskeményedésem. Szinte egész nap. Eddig nem fájt most már kicsit érzem is a görcsöket. Az alhasamban pedig nagyon húzódik a méhem olyan izomláz szerűséget érzek odabent. Mintha tépnék. Ez normális?

Az ágyból nehezen kelek fel és a mozgásnál is fáj. Szedek Magne+B6-ot. Másnak is volt ilyen? 25 hetes vagyok

Legjobb válasz: Úgy érzem a derekam is leszakad.

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a derekam is leszakad.
Én már a 20. hét körül éreztem ilyen tüneteket és azóta is rengeteget keményedik a hasam. A 24. héten az ügyeletet is megjártam, mert már 5 percenként keményedtem, majd az ijedségtõl hánytam és hasmenésem is volt. Az ügyeleten nagyon kedvesek voltak és megmérték a méhösszehúzódásokat. Szerencsére nálam un. alvarez-hullámok voltak, amire magnesii citrici-t és seduxent kaptam, amit még most 27 hetesen is szedek. Bár már nem olyan sûrûk a keményedések, de azért vannak rendesen. A biztonság kedvéért vizsgáltasd meg magad, hisz gondolom ott is van ügyelet, mert a méhnyak és méhszáj állapotának ellenõrzése ilyenkor nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem is 5 percenként volta azon az elsõ napon a méhösszehúzódásaim nagyon megijedtem. Mindenképp fogok szólni valakinek hogy nézzen meg.
Én is külföldön vagyok. Nekem is szokott keményedés lenni, és sokszor nagyon kényelmetlen. Két napja épp egy üzletben nézelõdtem mikor rámjött ez a menzis (de nem görcsölõ) érzés, nem bírtam állva megmaradni, és inkább rettentõ kellemetlennek mint fájdalmasnak mondanám, és ki kellett mennem a boltból, pont volt ott egy pad elõtte és le kellett ülnöm pihenni. Egész nap utána csak pihentem, meg bevettem magne b6-ot, mára már jobban vagyok. majdnem 19hetes pocis

Most menstruálok először. De már 12. napja tart az egész. Az elején nagyon erős vérzésem volt, de most se az a kifejezett gyenge, tehát rendesen meg van most is. Ez normális? Mikor fog elmúlni? Vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Elsõ menstruációknál nekem is volt ilyesmi, nekem is volt hogy két hétig tartott be is lázasodtam közben, meg hánytam, és teljesen kiszámíthatatlanul jött meg... lehet hogy az se volt normális, de ma is élek és egészséges vagyok, valamennyire rendszerezõdött is a dolog, szóval szentem oké...

Elsõ menstruációknál nekem is volt ilyesmi, nekem is volt hogy két hétig tartott be is lázasodtam közben, meg hánytam, és teljesen kiszámíthatatlanul jött meg... lehet hogy az se volt normális, de ma is élek és egészséges vagyok, valamennyire rendszerezõdött is a dolog, szóval szentem oké...
szerintem ez azért van mert még az elsõ! várj még egy hetet ha enm múlik el keres fel egy orvost.
Nekem nyáron a tengerparton jött meg. 10 napig tartott, aztán egy hétre rá újra megjött. Egy gyermeknõgyógyász ismerõsünk mondta, hogy egy év is eltelhet, mire beáll a ciklus. Ne aggódj emiatt.
Én is hasonlóan voltam az elején. Volt úgy, hogy 2 hétig is megvolt és nagyon erõsen véreztem! Több mint 1 éves szenvedés után az anyukám elvitt egy nõgyógyászhoz, aki felírt valami bogyót és helyre is állt tõle a ciklusom! De ez már kb. 10 éve volt!
Nekem is ez volt, 2 hétig volt meg, de még élek... ez másfél éve volt, és már rég beállt. Nyugi, nem kell aggódni, mivel még ez az elsõ. ilyenkor bármi elõfordulhat :)
nyugi, ez normális, még ha 2 étig tart akk. is, adig míg be nem áll reendesen de utánna doki kellene, ha már beállt!
Én mennék orvoshoz!Terhesség alatt a vérzés nem normális!!
én is bemennék vele az ügyeletre. nem biztos hogy rosszat jelent, talán csak egy hajszálér a hüvelyben, de mindenképp megnézetném
azonnal menj orvoshoz!!!
a vérzéssel, barnázással mindig orvoshoz kell menni minél elöbb. sok esetben nem elsz baj, de meg kell nézni honna jön és van-e teendõ.
orvos!
A kérdező hozzászólása: de nem volt eros verzes csak par pontocska es azota semmi, de hetfon megyek orvoshoz, szerintetek eleg hetfon??
Szerintem még ma, lehet éjjel valami baj és esetleg késõ lesz segítséget kérni, ne legyen igy, jobb minnel elõbb!!! Én ha csak fél pöttyöt látnék rohannék a korházba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!