Találatok a következő kifejezésre: Normális az már most (128 db)

10 hetes terhes vagyok. Normális az, hogy most már nem kell annyiszor és annyira pisilnem?

Eddig éjszaka is felébredtem, de két napja nem. Lehet, hogy valami baj van?

Legjobb válasz: Szia. A pisilési inger az elején jelentkezik, majd elmúllik, és a végén, mikor már nagy a baba újra jelentkezik. Ez általában így van, teljesen normális, ne aggódj. Boldog babavárást! 39 hetes kismama.

Szia. A pisilési inger az elején jelentkezik, majd elmúllik, és a végén, mikor már nagy a baba újra jelentkezik. Ez általában így van, teljesen normális, ne aggódj. Boldog babavárást! 39 hetes kismama.
Nincsen semmi baj. Majd lesznek még éjszakáid, amikor 3 óránként felkelsz pisilni. :) A babó is elõbb-utóbb rá fog feküdni. Az is érdekes új élmény lesz! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, akkor nem aggódom.

Normális, hogy már most keresik az utódom?

6 hetes vagyok, veszélyeztetett, de nincs kizárva, h később vissza menjek kicsit dolgozni. A főnököm a mai beszélgetés után bejelentette, h ő nem vár még egy hetet sem, neki kell ember, szól, h vegyenek fel a helyemre embert, mert nem tudja megoldani a műszakban egy hónapig sem, kevesen vannak... És mi van, ha én mégis mennék még pár hónapot? Azzal mit kezd? Megijedtem, h lesz most...

Legjobb válasz: Én megértem a fõnököt. A munka nem állhat, rád meg most nem lehet hosszú távon számítani. Logikus, hogy keres helyetted valakit. Az meg nem úgy van, hogy meg van oldva a helyettesítésed, és akkor visszamész kicsit dolgozgatni. Addig a helyettesed? Szabi? Nincs is ennyi szabija. Rúgja ki a fõnök? Aztán ha pár hét után ismét nem dolgozol, akkor vegye vissza? Vagy keressen mást, akit ismét be kell tanítani? Senki sem pótolhatatlan, szóval szerintem érthetõ.

Én megértem a fõnököt. A munka nem állhat, rád meg most nem lehet hosszú távon számítani. Logikus, hogy keres helyetted valakit. Az meg nem úgy van, hogy meg van oldva a helyettesítésed, és akkor visszamész kicsit dolgozgatni. Addig a helyettesed? Szabi? Nincs is ennyi szabija. Rúgja ki a fõnök? Aztán ha pár hét után ismét nem dolgozol, akkor vegye vissza? Vagy keressen mást, akit ismét be kell tanítani? Senki sem pótolhatatlan, szóval szerintem érthetõ.
Mitõl félsz pontosan? 12 hetes korodtól nem - illetve nem az ált. szabályok szerint - mondhatnak fel neked, akkor meg hadd vegyen fel valakit, ha úgy érzi, még az is idõ mire talál valakit, az betanul stb. Az én "helyemre" is már akkor találtak valakit - aki addig a helyettesemként dolgozott - amikor még csak 12 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem nagyon érdekel a helyettesem, van olyan, aki helyett 6 hónap táppénz után még csak most keresnek helyettest, de várják vissza a betegség után a srácot. Szóval ennyi, ha menni szeretnék, hát megyek is! Senki nem fog vissza tartani, az az én állásom és amíg nem mondom ki végleg, hogy ok, akkor most már biztosan nem is tudok menni, addig engem senki nem érdekel. Ezt a fõnök is tudja, a döntés az övé, de sokat nem tehet ez ellen. Ez van...
Nem értem min csodálkozol. Teljesen normalis a fõnöködhoz honnan tudja o, hogy mikor akarsz majd épp dolgozni menni es mikor táppénzen lenni? A munkát pedig el kell vegezni, nem?
Valakinek akkor is elkel végezni a munkádat amíg táppénzen vagy, így igen normális ha valakit keres rá.
A kérdező hozzászólása: Jah, és nálunk már fordult elõ olyan, hogy egy kollegina 5. héten ment el táppénzre, mert nem kapott könnyebb munkakört, az elõzõt meg bírta ellátni. Ez nem a babona kérdése, igaz, hogy orvosilag van megalapozva, hogy az elsõ 3 hónap nagyon képlékeny, de ettõl még a bajt nem az okozza, ha valaki elmondja ország-világnak.
A kérdező hozzászólása: Igen, de mivel már elõtte is beteg voltam, így nem csak a terhesség miatt vagyok/voltam táppénzen... Ezt meg kellett indokolnom, legalább a közvetlen fõnökömnek. Féltem a munkám, azt hiszem ez logikus. Akinél minden jól megy, az könnyen tartja titokban, de nálam most nem így alakult, sajnos. És olyan a munkám, hogy mûszakozás, folyamatos, egy meleg gyárban... Sokáig nem mentem volna valószínûleg, mert az éjszakai 12 órát kevesen bírnák szerintem várandósan. Pár hónapnyi munka miatt nem hazudozom... Így a tiszta és fair.
6 hetes terhességet nem kellett volna bejelentened, a nõgyógyászod majd úgyis mondja mikor mehetsz dolgozni, nem biztos hogy végig veszélyeztetett maradsz. A fõnököddel meg beszéld meg hogy jelentkezel amint munkába tudsz állni, kirúgni nem rúghat ki.
A kérdező hozzászólása: Igen, de szerinted akkor mehetek még dolgozni így is, ha találnak valakit? Mert természetesen nem így terveztem, de késõbb lehetek jobban... És akkor hogy lesz?
Ja értem, szóval táppénzen vagy. Hát akkor nem. Szóval szeintem ne aggódj ezen.
A kérdező hozzászólása: Nem mondhatnak fel most sem, ha beviszem a papíromat...
Neked a helyettesítéssel van bajod. Én is éreztem ilyet. Az a gondod, hogy mást vesznek fel helyetted, más végzi a te munkádat, más ül a helyeden. Kicsit féltékeny vagy. Ismerõs érzés, mondom, nálunk nem nagyon szoktak helyettest felvenni, de most 3-an is mentünk szülni, és kellett az ember. Üres státusz nincs, így az én helyemre kellett addig felvenni valakit, amíg vissza nem megyek. Ami másfél év múlva lesz, mert a gyes nem elég semmire.

Normális, hogy már most 6hetesen fel vagyok fújódva és feszülnek a ruháim, pedig most volt egy jó kis hányós, hasmenős vírusom, úgyhogy nem hízhattam kajától, az tutti?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem igen! Dolgoznak a hormonok! Én dettó így voltam! Sõt én még nem voltam vele tisztába hogy kismama vagyok! Csak észrevétlenül nem úgy álltak rajtam a ruhák! Fel a fejjel! Minden jót!

Szia! Szerintem igen! Dolgoznak a hormonok! Én dettó így voltam! Sõt én még nem voltam vele tisztába hogy kismama vagyok! Csak észrevétlenül nem úgy álltak rajtam a ruhák! Fel a fejjel! Minden jót!
Szerintem igen. Én 5 hetes vagyok, és nekem is szorítja a hasam a nadrág :) Pedig ez még nem a 3mm-es babámtól van . Minden jót, sok boldogságot.
Szia! Szerintem is teljesen normális. Én ebbõl gyanítottam, hogy valami "nincs rendben" és 3 nappal késõbb pozitívat teszteltem. :) Sokat segít, ha mély levegõt veszel, és engeded, hogy a hasad teljesen kiemelkedjen. K.


7 hetes vagyok, az normális, hogy már most fáj, görcsöl ahasam, ha be van gombolva a farmer?

75 kgval kezdtem, most 70 vagyok, a hasam alapból nagy.8 órás ül?munkát végzek, de csak kigombolt nadrággal megy

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam vele. 5 hetes koromtól kezdve 4 héten keresztül. Már elmúlt ez az érzés. Már csak egy nadrágom jó, a többi kényelmetlen lett. Ha jó idõ van jobb ilyenkor lenge ruhát húzni szerintem.

Szia! Én is így voltam vele. 5 hetes koromtól kezdve 4 héten keresztül. Már elmúlt ez az érzés. Már csak egy nadrágom jó, a többi kényelmetlen lett. Ha jó idõ van jobb ilyenkor lenge ruhát húzni szerintem.
Ne izgulj én is így voltam. Szégyenkezve mentem el a kismma boltba terhesnadrágot venni. Azt hittem kifognak nevetni, mert semmi nem látszott rajtam, de se a gombot, se a zippzárt nem tudtam elviselni még a nadrág övrészétõl is megõrültem. Aztán tényleg kinevettek és mondták, hogy ez természetes ne szégyenkezzek, sok friss kismama jön ezzel a problémával. Aztán egy pár hét múlva elmúlt az érzés. A méhed feszül és azt érzed. Azt javaslom vegyél olyan kismama nacit, aminek széles passzé anyagból készült a dereka és visszahajtható az övrésze. Bár közel mind ilyen, csak vannak nem feltûnõen kismamás fazonok, ha még korainak tartod hogy mindenki megtudja az állapotodat. Sok örömöt a babához!
Nekem is így van, de én olyan nyári nacikat vettem most, amik nem kismama nadrágok, viszont a derekuk széles, rugalmas anyagból van és meg lehet kötni õket. A tavaly nyári nadrágokat még mondjuk éppen össze tudom gombolni, de evés után már kigombolva ülök bennük a fõnököm nagy örömére :) .

Mennyire normalis az, hogy most a 32. hetben mikor mozog a pici, mintha apro pattogasok lennenek a hasam korul. Volt mar ilyen valakinek, ha igen mit jelent ez? Vagy kerdezzek ra inkabb a dokinal?

Legjobb válasz: Olyan, mintha a kis csontjai ropognának? Ha igen, akkor azért, mert azok ropognak. Nekem is volt, doki azt mondta nem gond. Megszületése után is sokáig ropogtak a lányom csontjai/izületei.

Olyan, mintha a kis csontjai ropognának? Ha igen, akkor azért, mert azok ropognak. Nekem is volt, doki azt mondta nem gond. Megszületése után is sokáig ropogtak a lányom csontjai/izületei.
Lehet hogy csuklik? :-)
Húgom folyton csuklott anyum pocakjában :)

3 nap van a nem vártig. A szívem mélyén már most érzem, hogy nem sikerült a baba. A párom az utolsó utáni pillanatig reménykedik, én meg már most feladtam. Normális ez?

Tudom, hogy nem szabad görcsölni és ebben a hónapban idáig nem is agyaltam ezen állandóan, de most minden percben azt figyelem, hogy feszül-e még a mellem, szurkál-e még a méhem táján, szaladgálok a mosdóba, hogy barnázok-e már.

Legjobb válasz: Persze hogy normális! Ne keseredj és el, és ne aggódj: talán már ott is van a kisbabád a pocidban, de az is lehet, hogy még egy felhõn csücsül és figyel téged. Aztán ha úgy hozza kedve, vissza se tarthatod, és jön!

Persze hogy normális! Ne keseredj és el, és ne aggódj: talán már ott is van a kisbabád a pocidban, de az is lehet, hogy még egy felhõn csücsül és figyel téged. Aztán ha úgy hozza kedve, vissza se tarthatod, és jön!
ha jól olvasom feszül a cicid is! Ez is jó jel! Egy barátnõm hasonlóan volt mint te, több hónap volt, mire összejött a baba. Mindig aggódva leste, mikor nem jön meg végre. És aztán egyszer csak a nagy aggódás közepette pozitív lett a teszt :) Nagyon drukkolok neked, hogy a baba már veletek legyen!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nagyon aranyos vagy. Engem már agyon-vissza vizsgáltak, uh most a párom jön. Akár hányszor megjön a nem várt õ mindig megkérdezi, hogy mit csináltunk rosszul és én már nem tudok mit mondani, mert mindig jó idõben voltunk együtt, volt pém is, szedek vitamint is és mégsem jön össze!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak is nagyon köszönöm. Fura dolog, de a legjobb barátnõm sem tud ilyenkor megnyugtatni, de ezektõl a válaszoktól kicsit jobban érzem magam!
Szióka! Én is hasonló cipõben járok mint te. Tényleg minden klappol, mindent szedek, mindent megtettünk, szervileg semmi bajunk, mégsem jön össze, pedig már ott tartok, hogy nekem már nem is kell gyerek, mert ezt már nem bírom idegileg. A görcsösen akarást már megszüntettük, csak szeretjük egymást, és még a jeleket sem figyelgetem, de amikor megjön a mensim, akkor mindig összetörök egy picit. Remélem egyszer a sors hozzánk is kegyes lesz. Sok sikert sorstársam.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak:nagyon köszönöm, hogy írtál néhány bíztató sort. Igazándiból most olyan lelki állapotban vagyok, hogy egyik percben még reménykedek, a másikban meg úgy érzem, hogy úgy sincs baba. Pedig pé körül olyan biztos voltam a dolgomban! Tudom, hogy jókor vagyunk együtt és mindennek passzolni kellene, de valami mégis hiányzik a sikerhez! Hát, végülis péntek még messze van, majd csak akkor adom fel teljesen, ha meg jön. Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy írt!

Mennyire normális, ha 9. -es vagyok és már most félek az érettségitõl?

Állandóan eszembe jut, hogy mostmár évvége van, ennyivel kevesebb idõm van és egyszerûen érzem, hogy nem fog sikerülni...Nem tudok annyi mindent megtanulni, egyszerûen nem megy...fõleg a töri miatt félek, töribõl mindig is szar voltam, emlékszem, 8.-ban fel akartam hozni a jegyemet töribõl 4-esre és minden töri óra elõtt egész délutánokat tanultam végig, így is csak 4-es lettem belõle, ráadásul miután megírtam a dogát, már nem is emlékeztem arra, amire annyit tanultam...Akkor érettségin mi lesz, amikor sokkal többet kell megtanulni?? Úristen, úgy be fogok égni, semmit nem fogok tudni...Nagyon félek :/

Legjobb válasz: Én is nagyon félek, de szerencsére én nem magolok, hanem mindent logikusan szoktam tanulni. Szerintem normális, hogy félsz, hiszen azok az életed meghatározó napjai lesznek. 14/L (most fogok ballagni nyolcadikból)

Én is nagyon félek, de szerencsére én nem magolok, hanem mindent logikusan szoktam tanulni. Szerintem normális, hogy félsz, hiszen azok az életed meghatározó napjai lesznek. 14/L (most fogok ballagni nyolcadikból)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Szerintem felesleges izgulnod az érettségin :D Ha egyetemre mész ott általában 2 tantárgy kell az érettségibõl, így azokat a pontokat akár duplázhatod is...pl ha mûszakira mennél és mondjuk a töri, nyelv és magyar érettségid kettes lenne de a matek meg az info/fizika érettségin jó százalékot kapnál akkor simán felvesznek. Na meg azért 1-2 nyelvvizsga sem árt. :D Ne aggódj...ha tényleg ennyire nem megy akkor fõleg arra tanulj ami majd kell és érdekel. Persze azért a többit se hanyagold el de felesleges izgulnod :D
leírhatod ha szeretnéd :) elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Hát...az a baj, hogy az én esetemben ez nem ilyen egyszerû :/ De ha akarod, leírhatom privátban, miért, csak nem akarom, hogy tudják, melyik iskolába járok..
milyen egyetemre akarsz menni? mert amikor már oda kerülsz hogy választanod kell addigra már kötelezõ lesz valamibõl emelt érettségit tenned, néhány szakhoz már idén is jövöre meg már csak emelkedik ezeknek a szakoknak a száma szerintem arra a tantárgyra feküdj rá jobban ami majd szükséges lesz a felvételidhez, vagy köze van a szakhoz
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, érettségi után egyetemre akarok menni :)
Ne gondolj arra, hogy újra kell érettségizned. És nem nézik, hogy hanyadjára lett meg, az eredményt is csak a felvételikor nézik. Alapesetben annyi a lényeg, hogy legyen meg, bár a mai világban sajnos csak egy érettségivel senki nem megy sokra (magától). Valami kell mellé, hogy el tudj helyezkedni.
A kérdező hozzászólása: Ja és ha egyetemre akarok menni, vagy késõbb munkát keresek, kevesebb esélyem lesz, hogy felvesznek, ha látják, hogy csak 2. próbálkozásra tudtam megírni az érettségit is? :/
A kérdező hozzászólása: Kösözönm, sokat segítwettetek :) Egyébként ha elrontom elõször az érettségit, mennyibe kerül, ha újra meg akarom írni? :O
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem meg nem normális, hogy így aggódsz, de megértem, mert én is ilyen voltam(és vagyok még néha most is). Minket is traktáltak a tanárok, például nyelvtanárom szokása volt, hogy egy hónapban egyszer elmondta, hogy el fogjuk rontani az érettségit, és semmi nem lesz belõlünk. Nem hiszem, hogy rosszindulatból tette, valakinek még ez is kevés motiváló erõ volt. De ha te így aggódsz, akkor az ilyen kijelentések egyik füleden be, a másikon meg ki is kéne, hogy jöjjenek. Én mondjuk tényleg az a hiper izgulós fajta vagyok, de valahogy az érettségi miatt sosem izgultam. Most már túl vagyok az írásbelin, tiszta fejjel sokkal könnyebb volt megírni, mintha tojtam volna tõle. Azt ne felejtsd el, hogy nem te vagy az érettségiért, hanem az érettségi érted. És ha elrontod sem a világvége, fél/ egy év múlva újra lehet írni, ha nagyon gázos a helyzet. Tanulásban meg tényleg próbáld meg, hogy nem magolsz, hanem próbálsz összefüggéseket keresni. Tudom így leírva nem tûnik egyértelmûnek, de fõleg töribõl létfontosságú, hogy módszeresen tanulj. És atlasszal! Ha készülsz a témából, keresd ki az atlaszból a hozzá kapcsolódó térképeket, és fedezd fel(nem olyan nagy ördöngösség). Nézd meg a jelmagyarázatot, évszámokat stb. Én a helyedben lelazulnék, és nem feszülnék rá ennyire a dolgokra. Jó relaxálást és sok sikert a továbbiakban! :)
A tanárok közt van ilyen, azt hiheti, hogy mindenki mindent megtanult általánosban, amit kellett volna. Nekem az angol tancim volt ilyen. Az atlasz végén van egy kronológiai rész, az nagyon sokat segít! A térképeknél pedig a címeiket olvasd el, az mind azért van, hogy tudd, melyik térkép mire szolgál. Általában nem kell gazdasági dolgokat térképen keresni, inkább hadjáratok és szomszédságok kellenek. Meg sok-sok útvonal, de a jelmagyarázat mindent elmond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Az a baj, hogy a töriatlaszt se tudom használni, általánosban nem is nagyon használtunk atlaszt, azt se tudom, mi a különbség egy gazdasági és egy politikai térkép között. A mostani töritanár állandóan lecseszi a fejünket, hogy tanuljuk már meg használni az atlaszt, de hogy tanuljam meg, ha általánosba se használtuk? :/
Elõször is ne aggodalmaskodj ennyit, tönkreteszed magad. Tapasztalat. Nem azt mondom, hogy tojj az egészre, csak ne legyél ilyen borúlátó. Még van 3 éved (feltéve ha nem 5évesen vagy), az rengeteg idõ. Az érettségi amúgy se olyan nagy szám, csak a tanárok nyomatják a féljetek tõle dumát. Persze, ez egy mérföldkõ az életben, de egyetemen egy vizsgaidõszakhoz képest az érettségi semmiség. De ha lelkiismeretesen tanulsz, akkor minden akadály eltûnik. A memóriád fejleszteni kell, biztos vannak ilyesfajta gyakorlatok, sajnos ehhez nem értek, nem ilyen téren folytatok tanulmányokat. A töriérettségi pedig szerintem a legegyszerûbb. Ha tudod használni a töriatlaszt, simán megvan minimum a hármas. A magyar se nehéz, a matek és a nyelv a húzósabb, de azokat is meg lehet csinálni. Volt nehezen tanuló osztálytársam a gimiben, és senki se bukott. Fel a fejjel!
Gondolom a családod ilyennek nevelt, ha nem teszel ellene semmit, az egész életedet megnehezíti ez a hozzáállás. Maga az érettségi meg sokkal könnyebb mint gondolnád, még az emeltszint is.

22 hetes km vagyok:3 hete kezdett érezhetően mocorogni a baba, most medig pár napja már csak néha néha érzem, ma pedig még nem is éreztem! Ez normális? Azt gondoltam, hogy mostmár majd többször és erősebben érzem majd. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ugyanezzel a problémával küzdök pár napja. Néhány napja csak alig-alig mocorog, ma pl. 2-szer éreztem. Reggel voltam a védõnõnél, aki azt mondta, ez normális ennyi idõsen. A dokim is azt mondta legutóbb, hogy ha 1-2 napig nem érzem (egyáltalán), akkor még nincs baj. De a második napon már inkább csörögjek rá, ha véletlenül ilyen van.

Ugyanezzel a problémával küzdök pár napja. Néhány napja csak alig-alig mocorog, ma pl. 2-szer éreztem. Reggel voltam a védõnõnél, aki azt mondta, ez normális ennyi idõsen. A dokim is azt mondta legutóbb, hogy ha 1-2 napig nem érzem (egyáltalán), akkor még nincs baj. De a második napon már inkább csörögjek rá, ha véletlenül ilyen van.
Ja, az lefelejtettem, hogy 23 hetes vagyok.
Nálam is volt ilyen, most 27 hetesen már mindennap érzem, de van mikor keveset mozog. Ha nem érzed és aggódsz akkor egyél csokit vagy igyál egy kis kólát, attól megmozdulnak szinte mindig.
Ne izgulj! Most kezd majd el ugrásszerûen nõni a pici és egyre jobban fogod érezni a mozgását. Boldog babavárást!
nekem a dokim azt mondta hogy a 24 héttõl kell minden nap érezni a babát:) ne aggódj, én is különben így voltam vele:) 26+5km

A barátomat egy hónapja ismerem. Normális az, hogy már most szoktunk pettingelni? Vagyis kétszer már pettingeltünk. Ez jót tesz a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: Hát ez nem normális 1 hónap után..De ha neked jó..Ebböl csak annyit lát a barátod majd hogy könnyen kapható vagy..

Hát ez nem normális 1 hónap után..De ha neked jó..Ebböl csak annyit lát a barátod majd hogy könnyen kapható vagy..
Elsõ randin petting. 2 éve együtt. MR T
az a normális amit te annak tartassz. ha jól esik és úgy érzed hogy helyes akkor semmi probléma.
amit az elsõ írt az hülyeség. a barátod szeret és nem érdekli majd ez mert eszébe sem fog jutni, nem az elsõ este feküdtél le vele... sok szentfazék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat
Hány évesek vagytok? Más ez 14 és más 20-25 évesen.
A kérdező hozzászólása: Én 18 a barátom 21
Ha már elmúltatok 17-18, akkor nem kell ennek akkora feneket keríteni. Ha kívánjátok egymást és jól megvagytok, semmi értelme hónapokig húzni. És nem hinném, hogy ilyen korban már rögtön az jön le a másiknak, hogy a párja könnyen kapható..A szexualitás teljesen normális, ha az elsõ alkalommal csináljátok, akkor sem bûn..

Vagy két napja érzek valami mozgolódást a pocimban, és ma egész nap hányingerem volt, pedig az már elmúlt 14 hetesen. Most 19 h. vagyok. Normális hogy megint visszajött? Volt már másnak is így? Lehet köze ahhoz hogy éreztem a babát?

Legjobb válasz: Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm

Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm
Szia! Én 23 hetes vagyok és pár napja nekem is megint hányingerem van, de én úgy gondolom, hogy a nagy meleg miatt van. Egyébként pedig igaza van is elsõnek is! Bármikor visszatérhet. Sõt! A vége felé sokaknak visszatér. A mozgáshoz biztos nincs köze, esetleg ahhoz, hogy ahogy nõ a méhed, egyre kevesebb a hely a belsõ szerveknek. Kitartás! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Könnyû szülést! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!