Találatok a következő kifejezésre: Normális az hetesen (774 db)

Normális az, hogy mensitől számítva 17, még a baba méreteiből ítélve 16 hetesen még nem érzem, hogy mozogna a baba? és még mindig hason tudok csak aludni! Az nem baj?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Elsõ babát többnyire a 19-20. hét környékén lehet elõször, és biztosra érezni. Sõt lehet, érzed már, csak összekevered bélmozgással pl. 16 hetesen még nagyon kicsi ahhoz, hogy félreérthetetlenül tudd õt érezni. Pár hét múlva már biztosan fogod tudni, hogy mikor mocorg, mikor nem. Én 20 hetes voltam, mikor biztora mertem mondani, hogy igen, ez õ. 23 hetes kismama

Miért ne lenne normális? Elsõ babát többnyire a 19-20. hét környékén lehet elõször, és biztosra érezni. Sõt lehet, érzed már, csak összekevered bélmozgással pl. 16 hetesen még nagyon kicsi ahhoz, hogy félreérthetetlenül tudd õt érezni. Pár hét múlva már biztosan fogod tudni, hogy mikor mocorg, mikor nem. Én 20 hetes voltam, mikor biztora mertem mondani, hogy igen, ez õ. 23 hetes kismama
Egyetértek az elõttem válaszolóval.teljesen normális, én a 18. héten éreztem elõször a babámat.
Teljesen normális. Én 18 hetesen éreztem elõször, bár annyira gyenge volt, hogy nem is voltam biztos abban, hogy a baba volt. Majd jó egy hét múlva éreztem legközelebb, de még azután is erõsen koncentrálnom kellett rá egy ideig. Most a 32. hétben már az egész felsõtestem beleremeg, akkorákat rúg... Szóval csak türelem. A hason alvást pedig addig csináld, amíg jól esik. Én is úgy szerettem és bár próbáltam másképp elaludni, mindig hason ébredtem. Majd egy idõ után már kényelmetlen volt, azóta már álmomban sem fordulok hasra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, csak már teljesen kétségbe voltam esve, hogy más már mondja, hogy elsõ babánál 17 hetesen érzi!
Szia. 20 hetesen mindenki mondogotta, hogy menjek orvoshoz, mert már rég éreznem kellene a babát. Jól ráparáztattak, így elmentem, megnézettem 20+4naposan, semmi baja nem volt, másnap pedig már éreztem is. Van aki elõbb, van aki késõbb érzi, függ attól is, hol van a méhlepény. Nekem a melsõfalon van, azért éreztem késõbb. Hason pedig addig aludtam, míg a babó hagyta, de még most is sokszor alszom félig hason, ha nem jó neki, úgyis jelez. Minden jót! 32 hetes kismama.
Mivel elég csontos, széles termet vagyok, a babám úgy elbújt, hogy én a 22. héten éreztem talán már valamicskét. Ne aggódj, még rengeteg idõd van, hogy érezd. A hasról meg annyit, hogy néhányan még nálam sem veszik észre, hogy babát várok, pedig nem vagyok kövér. 32 (!) hetes kismama

16 hetes terhesen normális az enyhe hasgörcs, illetve végbél környékén nyilallás?

csak pár napja érzem,de aggaszt.nektek is volt ilyen?nem folyamatos,de naponta többször előjön,és nem erős a görcs sem,csak olyan mint menstruáció előtt.

Legjobb válasz: Nem normális, de nem is olyan amitõl kétségbe kellene esni. Nekem is volt a 12 héttõl, én rohantam a dokihoz mondta szedjek magnéziumot (3x1 Magnerot) és pihenjek sokat. Magnézium szedésére teljesen el is múltak ezek a panaszok. Nekem amúgy is problémás a terhességem mert 6 és 8 hetesen véreztem így én minden picike fájdalomra kétségbe esek. 30 hetesen egyik nap erõs mensi görcseim voltak, aztán kiderült nem is mensi görcsök csak sok lencsét ettem. :D Szóval ilyen is van, nagyon összetéveszthetõ, hogy az embernek a hasa fáj vagy a méhét érzi. Én javaslom, hogy orvosnak mutasd meg magad 1-2 héten belül, de biztosan nincsen semmi baj. Addig is érdemes beszerezni magnéziumot, és sokat pihenni.

Nem normális, de nem is olyan amitõl kétségbe kellene esni. Nekem is volt a 12 héttõl, én rohantam a dokihoz mondta szedjek magnéziumot (3x1 Magnerot) és pihenjek sokat. Magnézium szedésére teljesen el is múltak ezek a panaszok. Nekem amúgy is problémás a terhességem mert 6 és 8 hetesen véreztem így én minden picike fájdalomra kétségbe esek. 30 hetesen egyik nap erõs mensi görcseim voltak, aztán kiderült nem is mensi görcsök csak sok lencsét ettem. :D Szóval ilyen is van, nagyon összetéveszthetõ, hogy az embernek a hasa fáj vagy a méhét érzi. Én javaslom, hogy orvosnak mutasd meg magad 1-2 héten belül, de biztosan nincsen semmi baj. Addig is érdemes beszerezni magnéziumot, és sokat pihenni.
Szerintem no a mehed, nyulnak a szalagok. Pihenes es magnerot.
én pont ma voltam orvosnál, én is 16 hetes vagyok. nekem is vannak görcseim néha, meg szúrkálások, nyilalások, nekem nem a végbél környékén, hanem olyan, mintha a hüvelyemben érezném. azt mondta az orvos, hogy nyúlnak a szalagok, nõ a méhem, és teljesen normális a görcs, ha nem erõs, nem állandó, és nem kíséri vérzés. mivel neked nem folyamatos és nem erõs ezért megnyugodhatsz. magnéziumot szedj, az jó a görcsökre, ellazítja az izmokat is. boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.És aludni milyen pózban tudsz?Nekem napok óta kényelmetlen a félig hason alvás.Nyomja a hasam, nem vészes, de mintha nyomás lenne így a hasamban
Én egész terhesség alatt úgy aludtam kb. 12. héttõl (amúgy elõtte nagy hason alvó voltam) , hogy egy vastagabb takarót feltekertem azt át öltem és ezzel együtt még egy takaróval betakaróztam. Már igazán szeretnék megint hason aludni, de még legalább 5 hetet ki kell így bírnom. :D
2-es vagyok, ma en is erzek szurkalasokat a huvelyembe. Holnap megyek uh-ra, nagyon varom. Javaslom a szoptatos parnat, a 11.heten rendeltem, es azota csak azzal alszom, teljesen osszenottem vele. Szuperul tamasztja a hasat, neha beteszem a combjaim ala, vagy a fejemet tamasztom, ha tevezek.

17 es fel hetes terhesen normalis az enyhe petefeszek fajdalom?

Tudom h ilyenkor no a mehem de okozhatja e ez a problemat? Estenkent meg a kacagastol is faj ott lent mindenem,dokihoz hetfon megyek mert egy honapja nem voltam mar lassan utoljara azt mondta minden a legnagyobb rendbe van. A hasam nem igazan no de lehet azert mert terhesseg elott eleg sokat sportoltam ugymond kockas hasra gyurtam es magas is vagyok 1.75.

Legjobb válasz: teljesne normálisak a tüneteid, még az aggódásod is :-) a fájdalmat, amit érzel valóban a méh növekedése okozza, nyúlnak a méhtartó szalagok, húzódik ott bent minden én az elsõt 18 hetesen éreztem, elõtte is voltak talán õ volt érzések, de 18 hetesen egyszeriben átköltözött a jobb oldalra és ezt az érzést mér semmivel nem lehetett összetéveszteni, nem lehetett mással magyarázni. A pocakom nekem is késõn kezdett el nõni, ez abszolút alkati, emiatt se aggódj! Hidd el, minden rendben van a picivel. Az pedig mázli, hogy kevés tüneted van, örülj neki!

teljesne normálisak a tüneteid, még az aggódásod is :-) a fájdalmat, amit érzel valóban a méh növekedése okozza, nyúlnak a méhtartó szalagok, húzódik ott bent minden én az elsõt 18 hetesen éreztem, elõtte is voltak talán õ volt érzések, de 18 hetesen egyszeriben átköltözött a jobb oldalra és ezt az érzést mér semmivel nem lehetett összetéveszteni, nem lehetett mással magyarázni. A pocakom nekem is késõn kezdett el nõni, ez abszolút alkati, emiatt se aggódj! Hidd el, minden rendben van a picivel. Az pedig mázli, hogy kevés tüneted van, örülj neki!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a gyors valaszod!:)
Szia! Nem hiszem, hogy a petefészked fáj, inkább csak a méhed tartó szalagok, amiknek a nyúlása hasonló érzést kelt, mint a petefészkek fájdalma. Fõleg abból gondolom, hogy azt írod a kacagástól és esténként szokott fájni. Tehát olyankor megfeszülnek a szalagjaid, és azokat érzed. Ne aggódj, nincs ott semmi baj, úgy is nem sokára mész dokihoz, újra találkozhatsz a picúroddal és tök jó lesz minden!

3 hetes terhes vagyok (tegnap volt a 3ik hét vége). Normális az ha fáj időközönként a hasam úgy mintha meglenne? Normális havi görcsökre gondolok, köszönöm.

Legjobb válasz: A mindjár megjön érzés az normális a terhesség kezdeti szakaszában. Viszont nem értem, hogy azt írod, 3 hetes terhes vagy. Ki állapított meg ilyen fiatal terhességet? Hiszen a teszt is csak kb. 4. héttõl mutatja.

A mindjár megjön érzés az normális a terhesség kezdeti szakaszában. Viszont nem értem, hogy azt írod, 3 hetes terhes vagy. Ki állapított meg ilyen fiatal terhességet? Hiszen a teszt is csak kb. 4. héttõl mutatja.
Szia! Gondolom, lombik babád van, ott szokott 3iik hét végén kontroll lenni.Nekem is lombikkal jött össze a baba, és a megjön érzés jót jelent, mert ekkor ágyazódik be.(Legalábbis engem ezzel nyugtattak annó:-)De igazuk lett, mert ha minden jól megy, 2-3 hét múlva szülök!:-) Sok szerencsét!:-) 37 hetes km
Én 16 hetet betöltöttem, de még néha mostanság is vannak mensi szerû fájdalmaim. :)
A kérdező hozzászólása: Neem, õ nem lomik baba, természetes úton fogant :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit megijedtem, és az normális hogy piros váladék folyik? Tehát a szaga se olyan mint a rendes havi vérzésnek..??
Szia! 3 hetes terhességet a teszt még nem mutat ki, honnan tudod, hogy babucid van? A piros váladék nem normális!!!!

Normális az hogy a nem vártam idején még érzékenyebb volt a mellbimbóm, ami azt jelenti hogy 4 hetesen, most meg 5 hetesen már nem?

Legjobb válasz: nálam is folyamatosan változik ám. Van amikor megõrülök, ha a póló hozzáér, van amikor meg kislányom hozzáér, és semmi. Így azt mondom normális.

nálam is folyamatosan változik ám. Van amikor megõrülök, ha a póló hozzáér, van amikor meg kislányom hozzáér, és semmi. Így azt mondom normális.
Nálam valahogy ez a mellbimbó fájdalom elmaradt terhességem legelején! Kb. A 23.hétben volt iszonyat! Aikor fáztam és a ruha alatt nem volt melltartó rajtam! Az utcán mentem, úgy mint aki karót nyelt. Ahogy hazaértem szinte téptem magamról le a ruhát:D 26hkm

Normális az ha 5 hetesen csak petezsákot látnak mást nem?

Június 7.én jött meg utoljára már 7hetesnek kéne lennem de papiromra csak 5 van irvaa. akkor hogy van ez?

Legjobb válasz: Szia.Teljesen normális valószínû,hogy nem közes idõben hanem késõbb fogant a baba.Ha a petezsák már látszik,az nagyon jó.A terhesség valós korát írták a papírodra,nem a menzitõl számított idõt.De attól még 7 hetesnek számítól.Nyugi,mire legközelebb mész látni fogod a babádat is.:)

Szia.Teljesen normális valószínû, hogy nem közes idõben hanem késõbb fogant a baba.Ha a petezsák már látszik, az nagyon jó.A terhesség valós korát írták a papírodra, nem a menzitõl számított idõt.De attól még 7 hetesnek számítól.Nyugi, mire legközelebb mész látni fogod a babádat is.:)
A kérdező hozzászólása: ma voltam ultrahangon... halottam a szívverését is és már 7, 5mm:) :) ) megnyugodtam most már:)
A kérdező hozzászólása: hát nekem az elsõ és egy év próbálkozás után sikerült:) nektek is boldog babavárást:)
Valahogy én is úgy érzem, hogy minden rendben van.:) és alig várom hogy mehessek és halhassam a szívecskéjét (persze kicsit azért félek, mert még hihetetlen hogy 2 év után végre összejött) Nekem is a második, de a lányom már most lesz 6. Vele semmi gond nem volt egész terhesség alatt. Egészséges babavárást nektek! utolsó voltam L/32
A kérdező hozzászólása: reméljük minden jó lesz.:)
Ne aggódj! Én mindig azt mondom, hogy a mensitõl számított terhesség sokszor nem a valós kor. Ezért is néznek méretet is. Nekem elég rendszertelen a vérzésem. A fiammal 2 hónap mensi maradt ki és utána teszteltem pozitívat és már akkor 4-5 hetes pocis voltam. Most nekem április 2-án jött meg, utána semmi, csak május elején pici barnázás. Már akkor sejtettem. :) Aztán május 14-én teszteltem, és bár várni akartam úgy a 6-7. hétig, de vérezgetni kezdtem és elmentem 18-án. Akkor számolt a doki, kb 6 hetes, de mikor megmérte, mondta hogy inkább 5 hetes. És nem is eshettem volna teherbe 15 körül, mivel javában egy kúpos kezelést csináltam. Így nekem kb 21-22 körül lehet a fogantatás. Szóval ennyit a mensi számolásról! :) Május 18-án még csak egy biztos petezsákot látott, szikhólyag és egy pici pont, ami az embrió, a papíromra mégis annyit írt: embrió sejthetõ. Én nem izgulok annyira, érzem hogy rendben leszünk. :) Jövõ héten megyek vissza és hiszem, hogy már lesz szívhang is. :)
A kérdező hozzászólása: bízzunk benne hogy minden jó lesz..:)
Nekem április 14-én volt meg utoljára, most május 18-án elmentem dokihoz, mert sajnos voltak panaszaim. nekem csak 2mm -es felritkulást látott és 2 hét múlva rendelt vissza. remélem minden rendben lesz és akkor már láthatunk is többet...
A kérdező hozzászólása: Hát már lassan kezdek beletõrõdeni abba a 2 hétbe:P:) de megnyugodni csak akkor fogok ha már tudom h télleg ott van:) de köszönöm a válaszokat:)
Jó, nem megy ez nekem, de azért azt vágtam hogy nem stimmel! :D Mi is 5 hetesen mentünk, nekem is csak egy babszemem volt, benne semmi, de a doki mondta, hogy következõ hétre már egy fél rizsszemnyi lesz benne. Hittem neki, és a 12. héten már az arcocskáját is elkapta. Jövõhéten megyünk a következõre, tök izgi! Amúgy a 12. héten is új adatokat fognak mondani a baba korát illetõen, mert a méretét nézik és nem a ciklusod, ami mint pl esetedben akár két hét különbség is lehet.
A kérdező hozzászólása: persze visszahívott, Június 4.én kell mennem ultrahangra megint:) Remélem hallani fogom már.. csak nehéz kivárni ezt az idõt:P:)
Akkor nyertem :) Na viccet félretéve nem mindig középidõben van a peteérés, elõfordulhatnak ritka esetek, és van aki mensi elõtt közvetlenül esik teherbe.Szerintem ne aggódj, ha ott a petezsák, az már jó :) Gondolom visszahívott kontrollra, addogra biztos kimutatható lesz a szívmûködés is!Nyugi :)
ha nem túl profi a gép, akkor normális. egy jó géppel azért már 5 hetesen is látnak valami kis pár mm-es babát. Engem néztek profi géppel is, õsrégivel is. Az eredmény ez volt: 5. hét végén látták a babát, szívhangot is hallottak a jó géppel. az õsrégivel a 7. héten nem láttak semmit, petezsákot se. Majd a 8. héten vissza: megint a profi géppel látták. De addig a frászt hozták rám.
A kérdező hozzászólása: bocsánat elírtam..:) :) április 7..:)
Esetleg április 7? :) Még a május 7 is kevés, az csak 2, 5 hetesnek megfelelõ dátum.
június 7-én? Nem május 7-én?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató választ:)
:) )
Normális. 2 gyerekes 23 hetes
A kérdező hozzászólása: csak mert elso gyerekkel nem emlekszem ilyenre.akkor szo szerint semmi bajom nem volt, mintha nem is lennek terhes...most meg minden bajom van.:(
Sajnos én is így érzek, csak épp a harmadikkal. Ez a legdurvább az eddigiek közül. Elsõ trimeszterben harmadik trimeszteres tüneteket produkáltam. Javaslom Neked a hastartó pántot, nekem rengeteget segít, elsõ kettõnél nem is tudtam, hogy létezik ilyen...

22 hetes terhesen normális az alhasi fájdalom?

22 hetes terhes vagyok, az els? babámat várom. Úgy 2-3 napja hol er?sebb, hol gyengébb alhasi fájdalmaim vannak. A fájdalmak akkor jelentkeznek legf?képp, amikor a lábaimat mozgatom, azaz ha törökülésben ülök és egymás mellé szeretném tenni a lábaimat, ahogy a lábaim közelítenek egymás felé, úgy nyilall belé, néha olyan er?sséggel, hogy bekönnyezem. A hasamat ilyenkor nem nyomom meg, semmi ilyesmi. Lehet ez a méh növekedését?l, vagy gyanakodnom kell komolyabbra is? A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia" 22 hetesen nekem is sokszor volt alhasi fájdalmam. Szerintem normális, de azért legközelebb ha mész dokihoz, akkor említsd meg neki. Magnéziumot szedsz? Mert ha nem, akkor az is nyugodtan szedj, az segíteni fog rajta. 28+5 Hkm

Szia" 22 hetesen nekem is sokszor volt alhasi fájdalmam. Szerintem normális, de azért legközelebb ha mész dokihoz, akkor említsd meg neki. Magnéziumot szedsz? Mert ha nem, akkor az is nyugodtan szedj, az segíteni fog rajta. 28+5 Hkm
A kérdező hozzászólása: Igen, szedek magnéziumot is. Természetesen mindenképp megemlítem az orvosnak, csak pont a hosszú hétvégén kezdõdött, így tegnapra elég kétségbeesett voltam, nem tudtam máig várni, hogy tudjam, nincs-e baj. Nagyon szépen köszönöm a választ :)
Szerintem semmiképpen se ess kétségbe, mert az ront a helyzeten. én is 22 hkm vagyok, és pár hete nekem is fájdogál a hasam, ilyen menzi görcs szerû, meg van a másik fajta, amikor ilyen feszülõs. Én szedek magnéziumot napi 3, mondtam a dolgot a védõnõnek, azt mondta, hogy mondjam majd az orvosnak, és majd elõír több magnéziumot. Meg persze pihenjek sokat, ne emeljek, ne hajoljak, de ezt teljesen úgysem lehet betartani...Én nem aggódok, mert mostanában kezdett el nagyon nõni a hasam, és én annak tudom be ezt...
A kérdező hozzászólása: Már nem aggódom, azt mondták, a méh tartószalagjai nyúlnak és az okozza a fájdalmakat. Köszönöm a válaszokat :)

Normális az, hogy 11 hetesen akkora hasam van, mint az elsővel 16 hetesen?

Legjobb válasz: Igen normális. Nekem is van amikor nagyobb van amikor kisebb a pocak. Az elsõ trimeszterre jellemzõ a felfúvódás attól is nagyobbnak látszik. 17+6 kismama

Igen normális. Nekem is van amikor nagyobb van amikor kisebb a pocak. Az elsõ trimeszterre jellemzõ a felfúvódás attól is nagyobbnak látszik. 17+6 kismama
Én is úgy nézek ki a második babával 10 hetesen, mint az elsõvel 17 hetesen.Összehasonlítottam a fényképeket:-)) Mindenki azzal idegesít, hogy biztos ikrek:-((

Úgy számoltam 8 hetes terhes vagyok, erre ma az orvos közölte, hogy 5-6 hetes lehetek.10mm az embrió, szívhang nincs.4 nap múlva rendelt vissza. Félek, hogy baj lesz. Szerintetek normálisak az értékek?

Legjobb válasz: Az értékek normálisak, a 4 nap múlvára szóló visszarendelés a szívhang miatt van. Ne aggódj, azzal nem segítesz sem magadon, sem a babán. Ha baj van, akkor úgyis megtudod, ha visszamész, addig segíteni úgysem tudsz rajta. Kitartást kívánok!

Az értékek normálisak, a 4 nap múlvára szóló visszarendelés a szívhang miatt van. Ne aggódj, azzal nem segítesz sem magadon, sem a babán. Ha baj van, akkor úgyis megtudod, ha visszamész, addig segíteni úgysem tudsz rajta. Kitartást kívánok!
Szerintem semmi gond, biztosan csak azért hívott vissza, hogy a szívhangot is hallja, addigra már az is lesz. Az utolsó menszitõl csak a szülés várható idõpontját számolják ki. Nekem 7 hetes terhesen, az uh-n 5 hetesnek írták. 34 hetesen pedig 33 hetesnek, itt már csak 1 hét volt a különbség :) Kíváncsi leszek mekkora lesz a végére.
Nekem dec. 16-án volt az utolsó menstruációm, és 8 hét 5 napos vagyok.Ezt UH-on állapították meg, szóval így van.A terhességet az utolsó vérzéstõl számolják, mert az a biztos. Te már lassan a 9. hétben jársz.
Táblázat szerint a 6. hét végén, 7. hét elején 10 mm-es a baba
Nekem a 4 mm-es babámra mondták, hogy 6 hetes. Nem a petezsákod 10 mm?
Mikor volt az utolsó mensid? Milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid?
A pici mérete inkább a 8 hetes terhességnek felel meg. Én a 7-8. hét között voltam elõször Uh-on. 9, 5 mm volt a Babuci, volt szívhang is.8 hét+1 naposan már 15 mm volt. Szerintem 5-6 hetesnek nagy a baba.Próbálj megnyugodni!
Akkor az 5-6 hét az jó.Számolj utána.Reméljük, hogy lesz szívmüködés a köv.kontrollon.Ha mégsem keress fel egy másik dokit nézzen meg ö is.Nem szabad egyböl feladni. Szorítok nektek.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mensim december 14én volt, ezért gondoltam, hogy 8 hetes, de a megtermékenyülés január 2án lehetett, mert elõtte nem voltunk úgy együtt a párommal.
Szia! Akkor mi pont egyidõsek vagyunk(+/- 1-2 nap)!. nekem 6hetes 6naposan volt 9.3mm, volt egy kis szívhangom, és csak 10 hetesen kell visszamenjek. Ez szerintem normális, ne aggódj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!