Találatok a következő kifejezésre: Normális az ha mensi előtt (3 db)

Normális az h ha mensi előtt ugymond kiszáradok, vagyis nincsen hüvelyi folyás?

Legjobb válasz: igen, normális. Nekem is csontszáraz menzi elõtt ott bent és nincs folyás. Nyugodj meg, semmi bajod nincs.

igen, normális. Nekem is csontszáraz menzi elõtt ott bent és nincs folyás. Nyugodj meg, semmi bajod nincs.

Normális az ha egy héttel mensi előtt úgy feszül a hasam, hogy állandóan rohanok a wc-re mert azt hiszem megjött? Talán most összejött a baba, amikor nem vártam?

A párom beteg, így nem igazán voltunk együtt, igaz az pont jó id?ben volt. Most mintha apró t?k szurkálnák a hasamat lent, középen, és nagyon feszít. A mellem kezd feszülni, de mindig fáj mensi el?tt, szóval az nem jelent semmit. A számban viszont szokatlan ízt érzek, és sokkal több nyálam van mint máskor. Nem azt várom, hogy azt mondjátok, terhes vagyok, csak aki már babás, az érzett hasonlót a várandóssága elején? Lehet ez is csak mensi lesz, de lehet, nem. :) Köszönöm.

Legjobb válasz: Várj még egy hetet, aztán tesztelj.

Várj még egy hetet, aztán tesztelj.
Akik nagyon akarnak babát, hajlamosak bebeszélni maguknak a dolgot, szóval várj még aztán majd kiderül. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem hinném, hogy bebeszélem, mert tényleg minimális az esélyünk, hisz egyetlen egyszer voltunk együtt. Meg elmentünk nyaralni, nem is volt idõm ezen gondolkodni. Csak mióta hazajöttünk, azóta érzem így magam. Már a fura ízt ott is felfedeztem, de nem foglalkoztam vele, csak akkor, amikor másnap, és harmadnap is úgyan úgy jelentkezett. A hasam tegnap óta feszül, ma még jobban mint tegnap. Azt hittem reggel, hogy megjött. De egy hét múlva kiderül. Ha nem baba, akkor majd legközelebb! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!