Találatok a következő kifejezésre: Normális az folyton félek attol hogy (2 db)

Normális az ha folyton félek attol hogy a barátnőm más srácokkal kavar?

Hello a barátn?mmel jó ideje eggyütt vagyunk és megbizok benne teljes mértékig, de mikor nem találkozok vele mindig felmerül a fejemben az a kérdés hogy mivan ha más srácokkal is kavarhat... persze nem ilyen tipus és szeretjük egymást nagyon ha nem találkozunk akkor is sms ezgetünk vagy hivom és sajnos én vagyok néha ilyen hülye hogy ezen rágodom persze ezt nem mondom el neki de mit tegyek hogy ne jussanak ilyenek az eszembe egyszer?en ha nem vele vagyok azon gondolkodom hogy mit csinálhat, szinte folyton ,és igy eszembe jutnak hülyeségek is sajnos... válaszotokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem próbáld lefoglalni magad olyankor, és próbáld meg élvezni azt, amit csinálsz- mondjuk eljársz focizni a haverokkal, vagy ilyesmi. A problémát saját magadban kell megoldani! Elõször magadban kezdj el hinni, és akkor a barátnõd hûségében is fogsz. Amúgy lehet rosszul látom, de az én elvem az, hogy mindenki önmagából indul ki (lehet, hogy ez nem is tudatos, vagy nem is érzed, de tényleg így van): a pasim nem igazán bízott meg bennem, és mindig izélt, hogyha egy másik pasi akár csak rám nézett- nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mással kavarjak, erre tudod, mi történt? Megcsalt amikor (együtt)nyaraltunk... Durva, mi? Na mindegy, a lényeg, hogy legyen annyi önbizalmad, hogy elhidd: csak téged szeret a csaj! :)

Szerintem próbáld lefoglalni magad olyankor, és próbáld meg élvezni azt, amit csinálsz- mondjuk eljársz focizni a haverokkal, vagy ilyesmi. A problémát saját magadban kell megoldani! Elõször magadban kezdj el hinni, és akkor a barátnõd hûségében is fogsz. Amúgy lehet rosszul látom, de az én elvem az, hogy mindenki önmagából indul ki (lehet, hogy ez nem is tudatos, vagy nem is érzed, de tényleg így van): a pasim nem igazán bízott meg bennem, és mindig izélt, hogyha egy másik pasi akár csak rám nézett- nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mással kavarjak, erre tudod, mi történt? Megcsalt amikor (együtt)nyaraltunk... Durva, mi? Na mindegy, a lényeg, hogy legyen annyi önbizalmad, hogy elhidd: csak téged szeret a csaj! :)
Némi féltékenység természetes lehet, de szerintem az, hogy mindig felmerül benned, hogy megcsalhat, ha nincs veled, ez nem természetes. Próbáljátok megbeszélni egymással, hagyd, hogy megnyugtasson, hogy nincs mitõl félned. Ha viszont ettõl sem lesz jobb, komolyan javaslok egy pszihológust, mert nekem már ment rá kapcsolatom arra, hogy ilyen volt a párom. És neked sem jó, ha mindig rágódnod kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat jó mondjuk lehet tulzok kicsit mer azér nem mindig hisz eltudom magam foglalni csak ha unatkozom folyton rá gondolok de igazábol én más lányra rá se nézek meg tudom hogy õ se (mármint srácokra) csak azért mégis bennem van persze mikor együtt vagyunk akkor annyira jól érezzük magunkat hogy elmondani se birom ugyhogy tudom csak ez az én hülyeségem
az a te bajod, hogy nem attól félsz, hogy õ csal meg, hanem hogy te nem birsz egy ilyen lányt megtartani. légy férfi, és akkor nem lesz baj.

Remélhetőleg 5. hetes terhes vagyok (ezt 2 pozitív tesztre alapozom) HURRRRÁÁ! Normális ha az embernek fáj, néha már görcsöl a hasa? Meddig fog még fájni? Folyton attól félek, hogy meg fog jönni. Mikor érdemes elmenni orvosi vizsgálatra?

Mikor kapok terheskönyvet? Szedem a Gravidát, szedjek még valamit hogy jobban vigyázhassak a babámra? Szurkolok mindenkinek aki a babaprojekten dolgozik! Még fel sem fogtam, de csodás a tudat hogy Õ már itt van.

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen mensi-görcsölés szerûm, amikor meg kellett volna jönnie. Még a köv. hónapban is, de sokkal gyengébben. Azt hogy mit szedjél, majd a doki megmondja, de az nagyon jó, hogy a terhes vitamint már eszed. És GRATULA!

Nekem is volt ilyen mensi-görcsölés szerûm, amikor meg kellett volna jönnie. Még a köv. hónapban is, de sokkal gyengébben. Azt hogy mit szedjél, majd a doki megmondja, de az nagyon jó, hogy a terhes vitamint már eszed. És GRATULA!
Szia. Nekem is lett egy pozitív tesztem, én is aggódom ugyanis nekem már volt egy missed ab.-om mert leállt a baba szíve, és ugyanígy fájt a pocakom.Azt mondják ez egy darabig normális mert tágul a méh és nyúlnak a méhszalagok.Ne stresszelj próbálj meg nem a fájdalommal törödni, de ha téged az megnyugtat nyugodtan menj nõgyógyászhoz és mondd el a panaszaidat.Gratulálok a babához, vigyázz magatokra és kellemes pocakosodást.
Elõször is gratulálok a babához! A mindjárt megjön érzés ilyenkor természetes. 6hetesen már nyugodtan elmehetsz orvoshoz, csinálni fog egy hüvelyi uh-t és elküld a védõnõhöz, akihez lakóhely szerint tartozol. Õ fogja majd kiadni neked a kiskönyvet, miután jól kifaggatott:) Nyugodj meg, minden megy szépen sorjában. Boldog babavárást! 8hetes kismama
Szia! Vasárnap én is túl vagyok egy +teszten. :) GRATULÁLOK NEKED! Mikor volt az utolsó mensid? Nekem is van olyan alhasi fájdalmaim, de azt mondják, csak helyezkedik a baba... milyen tüneteid vannak? Írj....kérlek ne vedd zakaltásnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a gratulációkat! Mikor menjek orvoshoz és mikor kapok terheskönyvet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!