Találatok a következő kifejezésre: Normális az folyton félek (7 db)

Normális az ha folyton félek attol hogy a barátnőm más srácokkal kavar?

Hello a barátn?mmel jó ideje eggyütt vagyunk és megbizok benne teljes mértékig, de mikor nem találkozok vele mindig felmerül a fejemben az a kérdés hogy mivan ha más srácokkal is kavarhat... persze nem ilyen tipus és szeretjük egymást nagyon ha nem találkozunk akkor is sms ezgetünk vagy hivom és sajnos én vagyok néha ilyen hülye hogy ezen rágodom persze ezt nem mondom el neki de mit tegyek hogy ne jussanak ilyenek az eszembe egyszer?en ha nem vele vagyok azon gondolkodom hogy mit csinálhat, szinte folyton ,és igy eszembe jutnak hülyeségek is sajnos... válaszotokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem próbáld lefoglalni magad olyankor, és próbáld meg élvezni azt, amit csinálsz- mondjuk eljársz focizni a haverokkal, vagy ilyesmi. A problémát saját magadban kell megoldani! Elõször magadban kezdj el hinni, és akkor a barátnõd hûségében is fogsz. Amúgy lehet rosszul látom, de az én elvem az, hogy mindenki önmagából indul ki (lehet, hogy ez nem is tudatos, vagy nem is érzed, de tényleg így van): a pasim nem igazán bízott meg bennem, és mindig izélt, hogyha egy másik pasi akár csak rám nézett- nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mással kavarjak, erre tudod, mi történt? Megcsalt amikor (együtt)nyaraltunk... Durva, mi? Na mindegy, a lényeg, hogy legyen annyi önbizalmad, hogy elhidd: csak téged szeret a csaj! :)

Szerintem próbáld lefoglalni magad olyankor, és próbáld meg élvezni azt, amit csinálsz- mondjuk eljársz focizni a haverokkal, vagy ilyesmi. A problémát saját magadban kell megoldani! Elõször magadban kezdj el hinni, és akkor a barátnõd hûségében is fogsz. Amúgy lehet rosszul látom, de az én elvem az, hogy mindenki önmagából indul ki (lehet, hogy ez nem is tudatos, vagy nem is érzed, de tényleg így van): a pasim nem igazán bízott meg bennem, és mindig izélt, hogyha egy másik pasi akár csak rám nézett- nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mással kavarjak, erre tudod, mi történt? Megcsalt amikor (együtt)nyaraltunk... Durva, mi? Na mindegy, a lényeg, hogy legyen annyi önbizalmad, hogy elhidd: csak téged szeret a csaj! :)
Némi féltékenység természetes lehet, de szerintem az, hogy mindig felmerül benned, hogy megcsalhat, ha nincs veled, ez nem természetes. Próbáljátok megbeszélni egymással, hagyd, hogy megnyugtasson, hogy nincs mitõl félned. Ha viszont ettõl sem lesz jobb, komolyan javaslok egy pszihológust, mert nekem már ment rá kapcsolatom arra, hogy ilyen volt a párom. És neked sem jó, ha mindig rágódnod kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat jó mondjuk lehet tulzok kicsit mer azér nem mindig hisz eltudom magam foglalni csak ha unatkozom folyton rá gondolok de igazábol én más lányra rá se nézek meg tudom hogy õ se (mármint srácokra) csak azért mégis bennem van persze mikor együtt vagyunk akkor annyira jól érezzük magunkat hogy elmondani se birom ugyhogy tudom csak ez az én hülyeségem
az a te bajod, hogy nem attól félsz, hogy õ csal meg, hanem hogy te nem birsz egy ilyen lányt megtartani. légy férfi, és akkor nem lesz baj.

5 és fél hetes vagyok. Normális a mindjárt megjön érzés és a kisebb pillanatnyi görcsök? Folyton azt nézem, hogy megjön-e. Nagyon féltem a kicsit, 2 éve vártunk rá!

Legjobb válasz: Szia! GRATULÁLOK!!!!!! NE izgulj, minden rendben, ez teljesen normális, sõt még késöbb is lesz ilyen érzés. Csak ne idegeskedj és vigyázz nagyon magatokra! :) Nagyon boldog babavárást és egészséget kívánok!

Szia! GRATULÁLOK!!!!!! NE izgulj, minden rendben, ez teljesen normális, sõt még késöbb is lesz ilyen érzés. Csak ne idegeskedj és vigyázz nagyon magatokra! :) Nagyon boldog babavárást és egészséget kívánok!
Szia! Osztom az elõttem szóló véleményét.Én még a terhesség vége felé is éreztem.De akkor már átnevezték jóslónak. De természetes, ne aggódj! És szintén GRATULÁLOK!!!
Ne félj, ne izgulj, mert az nem tesz jót! Én ezt úgy oldottam meg, hogy kivettem 2 hét azonnali, rendkívüli szabadságot és minden olyan esetben, amikor húzódott, görcsölt a hasam bevettem 2 szem MagneB 6-t és lefeküdtem egy fél órára. Hamarosan megszokod az érzést, nem fogsz félni tõle és le sem kell feküdnöd. Azért a dokidnak mondd el, Õ is meg fog nyugtatni, hogy ez egy teljesen természetes érzés ilyenkor. Közben meg folyamatosan beszélj a picidhez, hogy kapaszkodjon, fejlõdjön szépen és biztosítsd arról, hogy nagyon szereted! Boldog babavárást Neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztató szavakat, most így egy kicsit megnyugodtam. Annyit küzdöttünk ezért a csemetéért, most minden gondolatom körülötte forog és minden furcsaságtól megijedek. De gondolom ez is normális. Próbálok megnyugodni. A szabadság ötlet nem rossz, lehet, hogy kipróbálom. Mindenkinek nagyon szép hétvégét és minden jót kívánok!

Folyton azt érzem, mintha nem fognám fel, hogy mi történik körülöttem, ez normális? 15/L

Furcsán is reagálok dolgokra. Pl ha valaki hozzám közel álló halálhírérõl értesülnék nem éreznék semmit. Késõbb már igen, ha olyan hangulatom lenne és évekig tudnék sírni miatta de ott akkor mikor megtudom akkor nem.

Legjobb válasz: Én is éreztem már ilyet,és sokszor érzek is.Nem tudom,hogy mitõl van.Mondjuk nekem nem 15 éves koromban kezdõdött,hanem lehettem olyan 17,akkor voltak az elsõ ilyen,egyébként érdekes "élményeim".Azóta rendszeresen jelzem a környezetnek,hogy "mintha ez nem is történne meg",meg "mintha ezt nem is éreznem",meg sokszor csak utólag fogok fel dolgokat,hogy mekkora súlya volt.Nem az agyunkkal van a gond,úgy gondolom,hanem változunk.:)

Én is éreztem már ilyet, és sokszor érzek is.Nem tudom, hogy mitõl van.Mondjuk nekem nem 15 éves koromban kezdõdött, hanem lehettem olyan 17, akkor voltak az elsõ ilyen, egyébként érdekes "élményeim".Azóta rendszeresen jelzem a környezetnek, hogy "mintha ez nem is történne meg", meg "mintha ezt nem is éreznem", meg sokszor csak utólag fogok fel dolgokat, hogy mekkora súlya volt.Nem az agyunkkal van a gond, úgy gondolom, hanem változunk.:)
Szerintem ilyen sokakkal van, de nem tudnám leírni micsoda
attól függ milyen a hangulatod, úgy fogadod a hírt.Ha már robotként éled meg az életed, akkor jobb ha elutazol és egy kis környezet változás nem árt.Néha szükságes kikapcsolódni.
ezt úgmyhívják hogy hangulat ingadozás.
A kérdező hozzászólása: Nem bírok máshol lenni. 3 napja vagyok Pesten és sírok és haza akarok menni. Otthon meg egész nap a szobámban vagyok... Nem kell semmilyen környezetváltozás. .. :(


Van egy GPS-em ami kiválóan működött fél éven át de most folyton újratervez. Beírtam hogy Petőfi u. kimentem címre beértem az utcába. "újratervezés. "szerintetek ez normális?

am..tök új semmi baja.És amikor kaptam vadiúj volt ki is próbáltam és rendesen működött..

Legjobb válasz: Nem közlöd milyen program fut rajta. Amúgy: 1. Tiltsd le az újratervezést. 2. Mi az induló és célállomás, útvonaltervezést követõen megfelelõ útvonalat rajzol-e? De leginkább: ott van a navigációs készülék, ahol lennie kéne, azaz amikor megtalálta a holdakat bekapcsolást követõen, rajta van-e az induló és célállomás között az általa korábban tervezett útvonalon. Ha nem, persze hogy áttervez, az a DOLGA... Szimplán kezelési hibát tippelek.

Nem közlöd milyen program fut rajta. Amúgy: 1. Tiltsd le az újratervezést. 2. Mi az induló és célállomás, útvonaltervezést követõen megfelelõ útvonalat rajzol-e? De leginkább: ott van a navigációs készülék, ahol lennie kéne, azaz amikor megtalálta a holdakat bekapcsolást követõen, rajta van-e az induló és célállomás között az általa korábban tervezett útvonalon. Ha nem, persze hogy áttervez, az a DOLGA... Szimplán kezelési hibát tippelek.
Ha nem arra mész, amerre mondja, akkor ujratervez.
Most látom : Vivienke3 vagy. Akkor bocsi. A GPS ezt nem tudja...

Most teszteltem pozitívat, de folyton mensis érzésem van és mintha korogna, fortyogna, bugyborékolna az alhasam. Ez normális? Úgy félek, hogy meg fog jönni.

Elvileg még 1-2 napom van a nemvártig, 3 különböző tesztem is halvány pozitív lett.

Legjobb válasz: Szuper, egyél 3*1 magneb6-ot. az jó a görcsölés ellen, nekem sokat segített.

Szuper, egyél 3*1 magneb6-ot. az jó a görcsölés ellen, nekem sokat segített.
Gratulálok! Ez az elsõ terhestüneted. ÉN anno még egy tampont is feltettem mert nem gondoltam, h. Terhes lehetek és teljesen azt hittem, h. Meg fog jönni. Aztán csak nem jött. :) Már 3 éves. :)
Nem fog megjönni :) az érzés meg elhúzódhat a 8.-10. hétig is :) Minden jót!
Gratulálok :) én is így voltam vele :D én napokig tisztasági betétet raktam be, hogy ha mégis megjönne. 25 hkm :)
nekem is így volt a 3. terhességemnél és a puffadásom kitartott jó pár hétig. egy csomó mindent enni sem tudtam, olyan hangokat adott a hasam, hogy néha már ciki volt. A megjön érzés mellett még fogod érezni a derekadat is és lesznek még egyéb tünetek is :) ) gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, picit megnyugodtam! Van már egy 11 hós lánykám, de õ lombikbaba, nála a sok hormontól teljesen más tüneteim voltak. Most úgy tûnik érkezik hozzánk egy csodababa:) Ok, a magne b6-ot szedem majd, megyek is a patikába! Jó egészséget mindenkinek!
Én is tettem fel tampont, 2 napig is :D Aztán a harmadikon teszteltem. :) ) 21 hkm :)
Én 17-re nem várom, dettó ugyanezek a tüneteim, de egyelõre a teszttel még várok. Gratulálok! :)

Remélhetőleg 5. hetes terhes vagyok (ezt 2 pozitív tesztre alapozom) HURRRRÁÁ! Normális ha az embernek fáj, néha már görcsöl a hasa? Meddig fog még fájni? Folyton attól félek, hogy meg fog jönni. Mikor érdemes elmenni orvosi vizsgálatra?

Mikor kapok terheskönyvet? Szedem a Gravidát, szedjek még valamit hogy jobban vigyázhassak a babámra? Szurkolok mindenkinek aki a babaprojekten dolgozik! Még fel sem fogtam, de csodás a tudat hogy Õ már itt van.

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen mensi-görcsölés szerûm, amikor meg kellett volna jönnie. Még a köv. hónapban is, de sokkal gyengébben. Azt hogy mit szedjél, majd a doki megmondja, de az nagyon jó, hogy a terhes vitamint már eszed. És GRATULA!

Nekem is volt ilyen mensi-görcsölés szerûm, amikor meg kellett volna jönnie. Még a köv. hónapban is, de sokkal gyengébben. Azt hogy mit szedjél, majd a doki megmondja, de az nagyon jó, hogy a terhes vitamint már eszed. És GRATULA!
Szia. Nekem is lett egy pozitív tesztem, én is aggódom ugyanis nekem már volt egy missed ab.-om mert leállt a baba szíve, és ugyanígy fájt a pocakom.Azt mondják ez egy darabig normális mert tágul a méh és nyúlnak a méhszalagok.Ne stresszelj próbálj meg nem a fájdalommal törödni, de ha téged az megnyugtat nyugodtan menj nõgyógyászhoz és mondd el a panaszaidat.Gratulálok a babához, vigyázz magatokra és kellemes pocakosodást.
Elõször is gratulálok a babához! A mindjárt megjön érzés ilyenkor természetes. 6hetesen már nyugodtan elmehetsz orvoshoz, csinálni fog egy hüvelyi uh-t és elküld a védõnõhöz, akihez lakóhely szerint tartozol. Õ fogja majd kiadni neked a kiskönyvet, miután jól kifaggatott:) Nyugodj meg, minden megy szépen sorjában. Boldog babavárást! 8hetes kismama
Szia! Vasárnap én is túl vagyok egy +teszten. :) GRATULÁLOK NEKED! Mikor volt az utolsó mensid? Nekem is van olyan alhasi fájdalmaim, de azt mondják, csak helyezkedik a baba... milyen tüneteid vannak? Írj....kérlek ne vedd zakaltásnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a gratulációkat! Mikor menjek orvoshoz és mikor kapok terheskönyvet?
Akkor meg mirõl van szó?...
ha ealázott akkor hagyjad kis lúzerbubu
' amikor megtudta le alázott az egész suli elõtt.' és tetszel neki.. kétlem. Milyen kis naiv vagy =)
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem nem tudom el feljeteni. Vele álmodom. :'(
A kérdező hozzászólása: én vagyok belé szerelmes neki az osztályba egy másik lány tetszik
Akkor Te egy mazohista vagy! Zsák a foltját!
Na itt az iskolapéldája (szó szerint :) ) annak, hogy milyen szánalmasan csúsznak-másznak a nõk a jópasi elõtt, miközben lökik a gyenge sódert, hogy nekik gyengéd pasi kell.
Ezt a lúzert felejtsd el :)
Szerintem hanyagold azt a nyomingert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!