Találatok a következő kifejezésre: Normális az folyton (61 db)

Ha a 4 hetes babának naponta csak 1x van már kakija, az normális? Eddig naponta többször is volt. És az normális, hogy folyton nyújtogatja a nyelvét?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!

Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!
Az én kisfiamnak egy ideig csak minden harmadik nap volt kakija. Aztán mostmár helyre jött. Napi 3-szor is van. Most 8 hónapos.

Szerintetek miért van az, hogy az egyik fiú, aki szeretne normális kapcsolatot, próbálkozik is normálisan meg minden, azt folyton elutasítják, de aki meg rossz fiúként csak hülyíti és kihasználja a lányokat, annak meg mindig összejön?

A környezetemben ezt látom és kezdek elgondolkozni, hogy talán nekem is így kéne csinálnom. Hiába írok rá lányokra facebookon kedvesen, udvarias stílusban elégg durván bánnak velem, tisztelet a kivételnek. Míg a rossz fiúkra meg sokszor maguktól tapadnak. Lehet nekem is ilyen szemét köcsöggé kéne válnom, ha már egy lány sem akar rendes fiút magának. De egyébként a mai lányokat elnézve is gyakran kiábrándulok belőlük, valahogy nem találom azt, amit keresek egy lányban és akkor ezzel a bunkózással még csak rájátszanak az érzéseimre, hogy még inkább kiábránduljak a mai lányokból. Pedig vannak rendes és bájos lányok, tudom, de ők már foglaltak és sehogy sem tudok kifogni egy olyan lányt, aki iylen lenne és akarna ismerkedni velem, mert szingli lenne.

Legjobb válasz: Nem az a bjaod hogy nem vagy "roszfiu" hanem az hogy mérhetetlenül töketlen vagy. A csajoknak nem pont "roszfiú" kell hanem olyan aki elég vagány ahoz hogy kiálljon az igazáért aki meg tudja védeni magát is ésa barátnõjét. Tökösségg kell ide koma, nem illegális biznisz (persze a kettö nem üti egymást ;) ) majd ha nem önsajnálod magad ennyire akkor neked is lesz nõd. Ez a gond látod hogy sajnáltatod magad és valszeg nem csak itt teszed ezt, hanem az ARCODRA VAN ÍRVA a mérhetetlen önsajnálatod. Amit a nõk elsöre kiszúrnak igy már a kezdeteknél elhullottál. Ez van a gyengék pusztulnak és az erõsek maradnak életben...

Nem az a bjaod hogy nem vagy "roszfiu" hanem az hogy mérhetetlenül töketlen vagy. A csajoknak nem pont "roszfiú" kell hanem olyan aki elég vagány ahoz hogy kiálljon az igazáért aki meg tudja védeni magát is ésa barátnõjét. Tökösségg kell ide koma, nem illegális biznisz (persze a kettö nem üti egymást ;) ) majd ha nem önsajnálod magad ennyire akkor neked is lesz nõd. Ez a gond látod hogy sajnáltatod magad és valszeg nem csak itt teszed ezt, hanem az ARCODRA VAN ÍRVA a mérhetetlen önsajnálatod. Amit a nõk elsöre kiszúrnak igy már a kezdeteknél elhullottál. Ez van a gyengék pusztulnak és az erõsek maradnak életben...
Mert a nõknek arra van igényük, h megalázzák, átverjék, megcsalják õket.
omg, bitch please!
ma 12:30 akkor ezzel az erõvel ne lépj ki a házból se mert fejedre esik egy cserép... Egyre inkább körvonalazódik bennem az, hogy te nem is pasi vagy, mert csak a fürdõs k*rvák azok akik ennyit képesek nyávogni, mint te... Nõjj már fel végre és fogd fel hogy az önsajnálatoddal meg a himsovinizmusoddal soha a büdös életben nem fogsz baártnõt összeszedni. Vagy megváltozol vagy elhullasz... ennyi... És a 9esnek is igaza van
Miért van olyan érzésem az írásaid alapján, hogy te kicsit lekezeled a nõket? Amúgy sok rendes lány ponthogy szingli. Mivel nem csábulnak el azonnal, nem másznak rá senkire, kultúráltabb szórakozást választanak és így jóval kevesebb normális pasit ismernek meg. 22l
A kérdező hozzászólása: Volt olyan, hogy egy ilyen állat este karonragadott én meg visszaszájaltam neki és ellöktem magamtól. Ezzel nincs gond, ilyenkor ösztönösen felbátorodom és nem hagyom magam, de ha kés vagy lõfegyver lett volna nála semmit sem értem volna ellene. Ilyenkor mindegy mekkora állat vagy, megkésel vagy lelõ és véged van.
ma 12:13 nem ezt mondtam olvasd el figyelmesebben. Itt a Vagányságt nem arra értem , hogy verjél bele mindenkit a földbe, hanem arra, hogyha pár tahó provokál téged vagy baártnõdet esetleg megprobál titeket bántalmazni akkor ne térdelj le elötte és könyörögj, hanem üss vissza és védd meg. De ez továbra sem azt jelenti hogy ész nélkül kell tahónak lenned és verekedned. Egyszerüen legyél FÉRFI
A kérdező hozzászólása: Akkor már vágom miért nem lesz sosem világbéke. A nõk miatt fentmaradnak a háboruzós ostoba állatok, a rendes, gyengéd, érzelmes fiúk meg kipusztulásra vannak ítélve. Nem vagyok szent, de utálom a bunyót meg mások bántalmazását, nem értem mi értelme keménykedni meg bunyózni, most ezért már sosem lehet barátnõm?
Miért is ne panaszkodna . Hát ez szar ügy . A rendes pasit én sem tudom elfogadni a másik meg aki csajozógép arra nagyon vágyom . Nincs itt logika meg észérv csak a hormonok meg mittudoménmi ....
Tanuld meg, a lányoknak mindig a rosszfiúk kellenek, egy bizonyos korig... valamiért vonzóbbak, izgalmasabbak, de majd eljön a te idõd is, illetve biztosan fogsz találni egy olyan lányt, akinek bejössz úgy, ahogy vagy.
Lehet, hogy a rosszfiúknak van bátorsága hozzászólni a lányokhoz élõben és nem facebookon zaklatnak idegeneket! Ezt a legtöbb ember nem bírja. A facebook nem párkeresésre van hanem kapcsolattartásra.

Az normális, ha folyton csöpögök?

Fiú vagyok, 16, és habár ezzel tisztában kéne lennem, kicsit le vagyok maradva :S

Legjobb válasz: nem normális. menj el orvoshoz.

nem normális. menj el orvoshoz.
én megkérdeznék egy orvost 4 pasival voltam eddig és csak 1-nél láttam ilyet de neki mellette merevedési problémái is voltak mert nem volt olyan kemény mint kellett volna legyen meg lefelé állt nem a hasához simult. a tied is ilyen, vagy a tied kõkemény és felfele áll? nem tudom, nekem nagyon nem jött be hogy minden csupa nedv volt többi pasi akikkel voltam õk meg csont szárazak komolyan én se tudom mi normális, kíváncsi lennék rá!
A kérdező hozzászólása: Merevedéssel nincs baj, az felfelé áll, kicsit kanyarodik :S és balra felé megy, de sztem azzal nincs gond.... azthiszem tényleg elmegyek vle dokihoz!
Én magamon ilyet sohasem tapasztaltam, de hallani is csak most hallok elõször róla.
Vagy csak túlságosan be vagy gerjedve rá, akkor normális, ha idõvel elmúlik, persze ehhez az kell, hogy sexelj vele rendszeresen.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok, a lány 15, õ azt mondta, hoy mikor eléri a 16ot akkor szeretné elveszíteni, ezt én tiszteletben tartom, így adíg marad a recsi sajna :/


Szerintetek normális az ha egy 32 éves srác folyton csak a számítógép előtt ül, és játszik?

A srác folyton a számítógép előtt ül és játszik. 32 éves, nincs családja, egy 9 hónapos kapcsolatot tud felmutatni, és azt hogy rendesen eljár dolgozni. Nincsenek barátai akikkel találkozna, mindenkit elzár magától. Partnere többször kérte, hogy ezt a tevékenységét csökkentse, de mintha meg sem hallaná. Szerintetek ki nőheti még ilyen korban valaki ezt a féle függőséget? Van esély arra hogy baráti, élettársi viszonya normális legyen, ugy hogy partnere nem él ilyesfajta tevékenységekkel?

Legjobb válasz: Rejtély számomra hogy szedte fel a barátnõjét. Egyébként persze, tök normális, hogy egy 32 éves férfinek nincs élete a gépen kívül, csak néha-néha dolgozik, hogy finanszírozhassa a gépét... -.- Amúgy úgy nézem a fickónak tök megfelel ez az életmód, szóval minek változtasson rajta?

Rejtély számomra hogy szedte fel a barátnõjét. Egyébként persze, tök normális, hogy egy 32 éves férfinek nincs élete a gépen kívül, csak néha-néha dolgozik, hogy finanszírozhassa a gépét... -.- Amúgy úgy nézem a fickónak tök megfelel ez az életmód, szóval minek változtasson rajta?
Attól félek én is erre a sorsra jutok :D De akkor már csak a pisztolycsõ segíthet... Sajnos kérdezõ, nincs rá esély. Egyetlen normális ember sem tolerálja, ha hanyagolja egy számítógépes játék miatt is. Az egyik haverom 28 éves, ugyanez a kategória. De õt ismerem annyira, hogy tudom, ha akad bármi értelmes program, esetleg akadna barátnõ, hanyagolná a témát. Sok múlik az emberen. Talán esély akkor van normális kapcsolatra, ha talál magához illõ kocka lányt. Annó én is összefutottam játékon belül olyanokban akik 30on felül voltak, gyerekkel és együtt játszottak. Ilyesmit lehet elképzelni a jelenlegi szituáció mellett. De ha annyira függõ és annyira hanyagol minden mást, sajnos az sem fog sokéig tartani... 21F
Igen, normális.
Te vagy az Zsuzsi?:D Inkább gyere fel ts3-ra azt beszéljük meg :DDDD
A kérdező hozzászólása: Szeretem õt, és ezért is zavar hogy ezt nem érzem viszont. Nem tudom megmondani mennyit ül ott, amint felkel odaül, aztán ha már nagyon kivagyok akkor kapcsol filmet:/ de lehetetlenség vele beszélgetni is. Már annyi ideje tart ez hogy nemtudom mirõl lehetne vele beszélni, ha mesélek neki nem mondja meg a véleményét, ha kérdezem szinte tõmondatokban felel. Ha gépnél van esélytelen hogy emlékezzen rá mirõl beszéltünk, pedig szokott olyankor reagálni:D nem tudom mit kéne csinálnom:( ugy érzem hogy hagynom kéne, hogy találjon magának valakit aki ezzel együtt tud élni, de nem megy mert szeretem:'( és tényleg normálisnak tartja ezt az életvitelt így:(
Biztos, hogy szeret csak sajnos leköti a travi!Pont ezért írtam, hogy mi elõtt le ülne a Pc elé rángasd félre és próbálj meg vele beszélni!Légy akaratos és céltudatos!Mond el neki azt ami bánt!S ha nem figyel rád öntsd le egy pohár vízzel!Tudom durva módszer de hatásos! Sajnos ez már a függõség jele, nem tudja elválasztani a határokat!Én is ilyen vagyok csak nekem abból jó h a párom is játsza így nem zavar ez az egész.
Hát ez a kor tv-je.... Ha úgy fogod föl, hogy jobb, hogy nem a kocsmában ül, nem pókerezi el a pénzét, nem drogozik, nem iszik, nincs rossz társaságban, akkor tök jó. Ha úgy, hogy nagyon idegesít, akkor még jobban fog. Az én férjem amíg nem voltunk házasok, addig be sem kapcsolta elõttem a gépet, bár nem is éltünk addig együtt, de azért együtt mindig inkább értelmesebben töltöttük az idõt. Persze mondta, hogy elõtte mennyit gépezett, végülis 16 éves korától csak az elõtt ült, de azt gondoltam, hogy most megváltozott a helyzet. Aztán lett házasság, gyerek, és azóta folyton a gép elõtt ül. Nem is hinném el, hogy ez ugyanõ. Nekem nincs más választásom, és igazán ennél több rossz tulajdonságot nem is tudok felsorolni, szóval vagy lekötöd magad mással (és akkor majd nem zavar annyira), vagy keresel egy izgalmasabb fickót. Legjobb lenne, ha eljárnátok moziba, színházba, futni, bringázni...
Örülj neki: tuti, hogy nem csal meg, nem iszik, nem agresszív. Nem próbáltál még meg beszállni a játékba?
Nem normális. Beteg. Van aki drogozik, iszik, gépezik. Õ egy másik világban él, ahol te nem vagy.
én is régebben egész nap gép elõtt ültem de meguntam mert a szerepjátékok nem érdekelnek a többit meg mind kijátszottam...
"Szeretem õt, és ezért is zavar hogy ezt nem érzem viszont"- ez van, õ meg nem szeret. Volt valaha, hogy érezted, éreztette? Lehet, hogy ez jobb, mintha kocsmában ülne, de rosszabb, mint ha otthagynád, és keresnél valakit akit úgy szerethetsz, hogy viszontszeret.
Figyi 10-es vagyok!Idõ kérdése és újra fogja játszani!Ezeket a dolgait vagy elfogadod vagy nem!De ha szekálni fogod azzal nem sokat fogsz elérni!Tapasztalatból mondom.Engem is feszt szekálnak miatta.S olyankor még jobban bele menekülök ezekbe a játékokba.Beszéld meg vele, h X órát tölt a játékkal a többit meg veled.Legyen meg az egyensúly.
19 évesen egy 32 éves csávó mellett vagy? Azért az sem pite [email protected] :D:D Abszurditásban egymásra találtatok. Viccet félretéve. Nem tudhatjuk, hogy eltúlzod-e vagy sem. Mivel nem mondtad mégis mennyit tölt naponta ott. Az tény, hogy inkább ez legyen mint az alkohol meg a drog, de ha annyira elhanyagol végülis ez sem jobb. Szereted õt amúgy? Vagy csak megvagy vele, hogy legalább van valakid? Mert 19 évesen bizony rengeteg lehetõség áll elõtted... 21F
wow vagy cs? esetleg cod?
forevörálón
A kérdező hozzászólása: Lol, travian, cod és travián félék...:( a barátnõje számithat változásra? Minnél több ember véleménye érdekelne, mert az enyém kevés:)
Változás mindíg lehetséges. De 32 évesen ez már elég berögzült életmód. Biztos 18-20 évesen kezdte vagy még korábban, szóval a változtatás kõkemény lesz. Te vagy a lehetséges barátnõ? Vagy ismerõse vagy a srácnak?
Most hülyén hangzik amit mondok, de szerintem egyszerre abnormális és irigylésreméltó. Az elsöt nem kell magyaráznom miért... Azért irigylésreméltó, mert Ö elégedett magával az életével és nem azért küzd, hogy elfogadják.
A kérdező hozzászólása: 9 hónapja vagyok mellette, és nem tudom miért... Vágyom arra hogy foglalkozzon velem, beszélgessünk, hogy tényleg érezzem hogy van mellettem valaki, hogy legyen egy biztos pont az életemben. De a játék ugy érzem többet ér neki, mint ez a kapcsolat. 9 hónapja tart, 13 év van köztünk az õ javára. Nem tudom hogy eltúlzom a dolgokat, vagy igazam van. Szerinte felfújom, és olyan vagyok mint az anyja, hogy [email protected] érte hogy sokat ül a gép elõtt:( Véleményeket pls:/
Travit én is nyomom napi 20-22 orában :D Hát errõl nehezen fogod leszoktatni max ha elcipeled egy jó pszichológushoz :)
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nem travizik, mióta decemberben megnyerték a szervert...:/ most van helyette sok más
Ha ilyen a beállítottsága, akkor hogyan volt esélyed megismerkedni vele? Ha folyton a gépe elõtt ül, nem viszonozza az érzéseidet és még beszélni is alig tudsz vele, akkor inkább vagytok lakótársi, mint kapcsolati viszonyban. Fõleg akkor, ha még külön ágyban is alszotok. Amúgy "bagoly" mond "verébrõl" véleményt, a 29 éves fejemmel nekem nemhogy 9 hónapos, de még 9 napos kapcsolatom sem volt (még egy perces sem). Én is elég sokat ülök a gépem elõtt, de ha véletlenül valami csoda folytán összejönnék valakivel, akkor azért ilyet nem csinálnék, foglalkoznék vele.

Szerintetek az normális, hogy folyton meg akarok halni? 21/f

Legjobb válasz: Na nee...ez most komoly??Tedd fel a kérdést magadnak.: Normális az hogy mindig a halálba vágyom??

Na nee...ez most komoly??Tedd fel a kérdést magadnak.: Normális az hogy mindig a halálba vágyom??
"a szeretteid miatt muszáj:) ." Mi van azzal akit nem szeret senki?
Az élet értelme : tegyük a dolgunkat , ha mélyebbre ásunk , tényleg nincs értelme , élvezzük az apró örömöket , a szexet , a szerelmet , a pillanatok és a világ- , a természet szépségét , segítsünk a rászorulókon , kis dolgokban is lehet , pl átadjuk a buszon a helyünket , csináljuk azt , amit szeretünk ! Ezek nem frázisok , én is borzasztó depis vagyok ! Ha "rohamom" van , egy nagyot motorozom !
Depressziós vagy , fordulj szakorvoshoz , kideríti , hogy lelki , vagy szervi eredetû a bajod ! Antidepresszánsokkal és hangulatjavítókkal gyógyítható a baj ! Már nem szégyen pszichiáterhez járni , ha megteheted , magánrendelésre menj !
A kérdező hozzászólása: Szóval azt mondod, hogy mások miatt éljek? Hogy ne hiányozzak nekik? Muszájból?
Na neee:Smiért akarsz mindig meghalni?sokan nem tudják az élet értelmét(pl én sem), mégis próbálják kiélvezni, ameddig lehet.sokszor nekem sincs semmihez kedvem...felkelni sem reggel, suliba menni sem és élni sem, de ilyenkor gondolj arra, hogy legalább a szeretteid miatt muszáj:) .
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet, de a halál akkor is könnyebb megoldás, plussz a mai napig nem sikerült rájönnöm, hogy mi az életem értelme.
Attól függ, mi ennek az oka. Ha pl. krónikus, gyógyíthatatlan beteg vagy (beledögleni nem lehet, de kigyógyulni se), mint én, akkor megértelek - bár én arra jutottam, inkább megvárom, míg magamtól elpatkolok, röpke 40 év, vagy kevesebb, több - de addig is teszek, amennyit tudok, - még ha annyit nem is tudok véghezvinni, amennyit szerettem volna, és amennyit egészségesen tudnék, valamennyit mégis -, valamennyit kiélvezek az életbõl, amennyit tudok (hála a családomnak, a barátaimnak, és kedvesemnek, akiknek azért igencsak hiányoznék...), és keresem a megoldást, hátha létezik. Nem tudom, Téged mi vitt erre a gondolatra, de fogd fel úgy, hogy egyszer úgyis meghalsz magadtól is, minek siettetni...
Nem normális. Lelki nyomás alatt vagy, vagy beteg vagy? Mi a baj? Az emberek többnyire élni akarnak. A halál úgyis jön, ha akarjuk ha nem.
ha azon agyalsz hogy mi az élet értelme, akkor tényleg jobb ha kinyiffantod magad. kinézek az ablakon süt a nap, virágzanak a fák, az élet a nehézségek ellenére szép. amúgy meg ha ezt a dolgot komolyan gondolnád, már nem irkálnál ide. lehet hogy dugnod kellene egy jót?

Normális az izgatottság, a folyton babára gondolás?

Kb. 4 hónapja próbálkozunk, de eddig még nem jött a babó. Tudom, hogy mindenki azt mondja, ha nem görcsölök a teherbeesésen, akkor hamarabb fog sikerülni, de számomra ez hülyeség. Nem tudok nem gondolni rá. Persze dolgozok, teszem a dolgom, ilyenkor nem is nagyon van eszemben, viszont nincs nap, hogy ne jusson legalább 1x eszembe az, hogy mennyire szeretnék kisbabát.

Legjobb válasz: Szerintem normális, csak a túlzásba vivés nem...Hát igen. Nekem 7 hónapja nem jön a baba. És igen, nekem is mondják, hogy ne akarjam annyira. Hát, hogy a fenébe ne akarjam annyira? Hogy kell azt csinálni? Persze az embernek elterelõdnek a gondolatai, de nekem attól mindig ott motoszkál a háttérbe! Nem lehet nem rá gondolni, csak nem szabad túlzásba vinni!

Szerintem normális, csak a túlzásba vivés nem...Hát igen. Nekem 7 hónapja nem jön a baba. És igen, nekem is mondják, hogy ne akarjam annyira. Hát, hogy a fenébe ne akarjam annyira? Hogy kell azt csinálni? Persze az embernek elterelõdnek a gondolatai, de nekem attól mindig ott motoszkál a háttérbe! Nem lehet nem rá gondolni, csak nem szabad túlzásba vinni!
szia.nagyon nhéz az biztos.én most ebben a hónapban nyugodságot érzek, pé és óta.nem tudom miért http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..
Nekünk úgy sikerült a baba 3 év után, hogy feladtuk. Azt hittük, nem is lehet gyerekünk, aztán egyszer csak nem jött meg...
Én ugyanígy vagyok. Állandóan arra gondolok, hogy mennyire szeretnék már pocakos lenni. Ráadásul melettünk van a bölcsi meg az ovi, jó sok kis lurkóval. És ne akarjam annyira igaz. Már a költözés is megfordult a fejemben. Szerintenóm az nem gondol babár AKI NEM AKAR!
Én is ebben biztam, nekem is fejvégû.Most vagyunk 37 hetesek és ez már nem fog változni. Kitartás!!:)
Szia. Én 26 hetes vagyok, én is rengeteget járok pisilni, de nem minden nap. Az én babám rugdalja a hólyagomat, és az bizony elég kellemetlen bír lenni és muszáj rohannom olyankor. Lehet hogy ez már nem fog változni, majd csak szülés után, de annyi baj legyen, ha neki így jó, akkor nincs mit tenni. Szép babavárást!
Igen igen.38 hetes vagyok, egyre többször fogsz majd járni pipilni.Hát ez ilyen.Kitartás. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat.Amúgy örülök neki, mert legalább tudom, hogy jól van, csak mikor megyek a városba akkor zavar.Mindig a wc-et keresgélem.
Szervezete válogatja. Én leszámítva az elsõ kb 6 hetet nem jártam többet pisilni sem az elején, sem közben, de még a végén sem. Akkor is napi 3-4 alkalommal pisiltem, mikor már túlhordtam a babám. Van akinél ez végig megmarad, van akinél nem, de ennél nagyobb baj ne legyen:-))
Szia! Nekem is fejvégû kb két hónapja, a védõnõm mondta, hogy ezért nyomkodja a hólyagomat. Van akinek elmúlik a középsõ harmadra a pisilhetnék, de én és még sokan nem tartozunk közéjük. Legalább nem lesz furcsa, hogy újra mindig csak pisilni jársz, mert végig így van. A várossal én is gondban vagyok, mindig úgy tervezem meg a mehetnékem, hogy legyen benne WC. Éjjel kétóránként pisilek, pedig már este direkt nem iszom... Ez van. Lényeg, hogy a babó jól érzi magát odabenn! :-) 26 + 3 hetes kismama

Szerintek az normális, ha folyton megtalálnak a szexre éhes 12-15 éves csajok, viszont mind messze él tőlem, míg a környékről egy sem zaklatna ilyen ajánlatokkal?

Az egyik 12 éves azt akarta, hgoy csináljak neki gyereket. XD A másik 14 éve velem akarta elveszteni a szüzességét, mert jó fej vagyok szerinte.

Legjobb válasz: Nem. Következõ kérdés?

Nem. Következõ kérdés?
Akkor mi is a problem? Az, hogy 12-15 évesek- vagy csak az, hogy távol vannak és a hozzád közel lakók nem akarnak szexet?? Mert ha az utóbbi, akkor fordulj dokihoz, a pedo kissé problémás..:/
Na várj egy kicsit... hány éves vagy? 12-15 éves szexre éhes csajok? Na ne viccelj. 12évesen maximum csak játszik a gondolattal (remélem..) 15évesen már lehet hogy nem szûz. De ha még 15 éves is vagy... 12évesekkel akarsz dugni? Na takarodj!
Szánsájn :D amúgy nem, nem normális egyáltalán.
12 éves kislányok már szexet akarnak ilyenek a mai fiatalok és még mi lesz itt késõbb
Persze. Ezeken mindig olyan jókat nevetek. 12-15 éves "szexre éhes" csajok. Azt sem tudják, hogy mi az, csak menõ felnõttnek tûnni.
Dugnálak! 11/L
Hány éves vagy? Ha még nem vagy 16-18 akkor azt mondom neked, hogy csak mert szórakoztattad õket, úgyis távol vagy. Ha több vagy, akkor azt mondom, az a gáz, hogy egyáltalán téged az zavar, hogy nem a közeledben lévõ ilyen kis csajok keresnek meg.
Nem, szerintem egyáltalán nem normális.
Kill yourself!

Normális az, h 1 fiú folyton a kedvenc ferfi enekesérol beszél?

Az 1ik barátomról van szó,de kicsit aggódom,mert a barátnom pasija.A fiúnak az az énekes a hattérképe,és a billentyuzet feloldó kódja is az énekes neve.Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Elég megszállott lehet a gyerek :D Azért a jelszava is az énekes neve... hát ez már felelõtlenség O.o

Elég megszállott lehet a gyerek :D Azért a jelszava is az énekes neve... hát ez már felelõtlenség O.o
Most hogy fény derült az "énekes" kilétére, hát nem, nem normális. :D
A kérdező hozzászólása: :Dha már fazon akk Majka :D nem, h mozi meg ilyenek, de régebben vettem neki jegyet a koncertjére.szülinapjára.:D :)
És mit mondott? Hogy elmehetnének a fazon koncertjére? :D
A kérdező hozzászólása: Értem.az lehet, mert én személy szerint tudok vele másról ia beszélni, de a barátnõm semmi kényes témáról nem beszél csak pl.olyanokról h elmehetnének valahová.:D :)
Hát mert olyan a világon nincs :D Sztem csak az nem érdekli, amirõl a barátnõd akar vele beszélni :D Na jó, persze nem feltétlenül :)
A kérdező hozzászólása: Mer?:)
Az kizárt.
A kérdező hozzászólása: Ez nem csak engem zavar, a baratnomet is, ezzel csak az a baj h nem lehet vele masrol beszelni.
Szerintem ezzel semmi probléma sincsen. Nem értem hogy ez téged miért zavar.
A kérdező hozzászólása: nem mondta meg, h az a jelszava, csak multkor lattam ahogy irja be.
A kérdező hozzászólása: Ok.:D akk ezek szerint ezzel kellett volna kezdenem...:D

Normális, hogy folyton rajta jár az eszem?

Ha pedig nem tudok épp beszélni vele, akkor szinte depressziósnak érzem magam... Persze ha sikerül elfoglalnom magam, akkor jókedvem is tud lenni, csak most pl. belesüppedtem egy kicsit a szomorúságba.

Legjobb válasz: mármint kin ?

mármint kin ?
Zámbó Árpin :D
Szerelmes vagy, így az.
A kérdező hozzászólása: Hát azon a lányon, aki a legcsodásabb :D
keress valami elfoglaltságot
Ne csináld! Én is így voltam majdnem egy évig, de aztán kiderült hogy a hölgy nem éppen a "legcsodásabb". Inkább kellett neki egy bunkó megjátszós majom. De én is hülye voltam, hogy hittem benne. Nehéz elfogadnom, hogy akirõl azt hittem, hogy egy angyal, az nagyon is ember. Ja, és nem érdemes jónak lenni. Erre már nem nagyon "buknak".
A kérdező hozzászólása: 6-os: Nem vagyok kíváncsi hozzád hasonló megkeseredett srácok tanácsára :) Egyébként pedig lány vagyok.
na szóval... lány vagy és egy másik lányra vagy ennyire rákattanva.... Szimplán beleszerettél.
A kérdező hozzászólása: Mindketten leszbikusok vagyunk, így nem meglepõ :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!