Találatok a következő kifejezésre: Normális az fájdalom, és (38 db)

Mennyi ideig tart az ovulacio? Es a fajdalom erzet? Normalis a 3-4 napos ovu fajdalom?

Legjobb válasz: Az ovu az tulajdonképpen nem napokig tart, hanem néhány óra alatt lassan kilökõdik az érett petesejt. A pete érést érezheted több napig, ami az ovut megelõzi. Ilyenkor ugye kissé megnõ a tüszõ, végül megreped. Ez jár feszítéssel, szúrással a petefészekben, illetve kicsit "húzhat" a méhed is. Normális a 3-4 nap. Nekem is kb. ennyi.

Az ovu az tulajdonképpen nem napokig tart, hanem néhány óra alatt lassan kilökõdik az érett petesejt. A pete érést érezheted több napig, ami az ovut megelõzi. Ilyenkor ugye kissé megnõ a tüszõ, végül megreped. Ez jár feszítéssel, szúrással a petefészekben, illetve kicsit "húzhat" a méhed is. Normális a 3-4 nap. Nekem is kb. ennyi.

17 es fel hetes terhesen normalis az enyhe petefeszek fajdalom?

Tudom h ilyenkor no a mehem de okozhatja e ez a problemat? Estenkent meg a kacagastol is faj ott lent mindenem,dokihoz hetfon megyek mert egy honapja nem voltam mar lassan utoljara azt mondta minden a legnagyobb rendbe van. A hasam nem igazan no de lehet azert mert terhesseg elott eleg sokat sportoltam ugymond kockas hasra gyurtam es magas is vagyok 1.75.

Legjobb válasz: teljesne normálisak a tüneteid, még az aggódásod is :-) a fájdalmat, amit érzel valóban a méh növekedése okozza, nyúlnak a méhtartó szalagok, húzódik ott bent minden én az elsõt 18 hetesen éreztem, elõtte is voltak talán õ volt érzések, de 18 hetesen egyszeriben átköltözött a jobb oldalra és ezt az érzést mér semmivel nem lehetett összetéveszteni, nem lehetett mással magyarázni. A pocakom nekem is késõn kezdett el nõni, ez abszolút alkati, emiatt se aggódj! Hidd el, minden rendben van a picivel. Az pedig mázli, hogy kevés tüneted van, örülj neki!

teljesne normálisak a tüneteid, még az aggódásod is :-) a fájdalmat, amit érzel valóban a méh növekedése okozza, nyúlnak a méhtartó szalagok, húzódik ott bent minden én az elsõt 18 hetesen éreztem, elõtte is voltak talán õ volt érzések, de 18 hetesen egyszeriben átköltözött a jobb oldalra és ezt az érzést mér semmivel nem lehetett összetéveszteni, nem lehetett mással magyarázni. A pocakom nekem is késõn kezdett el nõni, ez abszolút alkati, emiatt se aggódj! Hidd el, minden rendben van a picivel. Az pedig mázli, hogy kevés tüneted van, örülj neki!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a gyors valaszod!:)
Szia! Nem hiszem, hogy a petefészked fáj, inkább csak a méhed tartó szalagok, amiknek a nyúlása hasonló érzést kelt, mint a petefészkek fájdalma. Fõleg abból gondolom, hogy azt írod a kacagástól és esténként szokott fájni. Tehát olyankor megfeszülnek a szalagjaid, és azokat érzed. Ne aggódj, nincs ott semmi baj, úgy is nem sokára mész dokihoz, újra találkozhatsz a picúroddal és tök jó lesz minden!

Az normális terhesség alatt hogy 37, 8 a hőm, erős fájdalmat érzek alul a hasamban, szédülök, vérzik az ínyem és nem tudok sokáig ülni? Kb 4 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk,és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37,6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?

A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk, és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37, 6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?
Hát én ugyan csak 6 hetes vagyok, de nekem nem ment ilyen magasra a hõm! Már a 37, 6 is láznak számít, sztem menj dokihoz!!! Ettõl persze még lehetsz terhes, de fõleg ezért kellene, hogy orvos is lásson!!! Drukkolok, hogy ne legyen gáz! Megírod majd?
A kérdező hozzászólása: igen, megírom, de akkor megyek hûtõfürdõre, aztán doki
A kérdező hozzászólása: elmentem ide a helyi ügyeletre, és hazaküldtek, hogy menjek vissza holnap reggel.és addig igyak sok folyadékot, meg hûtõfürdõzzek, be sem engedtek a rendelõbe, kint a folyosón vizsgálat nélkül mondták ezt.én meg tökre szarul vagyok, és szédülök.ennyit az ügyeletekrõl.2 perc alatt lerendeztek:(
Csak ma olvastam a válaszodat! Hát ez durva, fõleg azért, mert kismama vagy! Ezek az orvosok néha olyan kretének tudnak lenni, ilyenkor vajon mit szólnának, ha az ember jól beolvasna nekik??? Amúgy jobban vagy már? Nõdoki látott? Ja, a másik véglet velem történt, én a fogam miatt mentem ügyeletre (csak simára, mert akkor nem volt fogorvosi), mondtam hogy mi a gondom, meg hogy kismami vagyok és még a fenekemet is kinyalták! Aztán másnap a fogászaton (sztk) uez, bezzeg a magándokim nem fogadott!!! Pedig õ cseszte el a fogamat és mondta a párom, hogy terhes vagyok, meg minden, de nem hatotta meg... Remélem gyorsan gyógyulsz, mert a bébinek is jobb egy fitt Anyuka! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, mára kicsit jobban vagyok, de van egy olyan tippem hogy az elevittõl van...mert csak az óta vannak bajok mióta elkezdtem.ma abba hagyom és meglátjuk....elég érzékeny vagyok ilyesmire...a dokiról lekéstem, de szerdán megyek...meglátjuk...köszi a tapasztalataidat, kicsit idegesítõ ez a helyzet, hogy ha baj van sem számíthatsz az orvosokra.pedig ez a dolguk.

14 hetes terhesen milyen szintű fájdalomig normális az hogy úgy fáj és feszül ott lent a lábam között, hogy olyan mintha szét akarnék szakadni? ! Ma kezdődött, de még a pisilés utáni megtörlés is kellemetlen!

Mozogni sem jó,úgyhogy inkább fekszem!Jelenthet ez gondot,vagy általában mindenkinél el?fordul?És ha normális akkor ilyen korán?

Legjobb válasz: HÁT ÚGY LÜKTET MINTHA MOST LETT VOLNA ORGAZMUSOM!DE CSAK PÁRAT LÜKTETETT,AZ MÁR NEM IGAZÁN VAN,DE EZ A FÁJDALOM....,ÉS A COMB CSONTOM IS FÁJ!

A kérdező hozzászólása: HÁT ÚGY LÜKTET MINTHA MOST LETT VOLNA ORGAZMUSOM!DE CSAK PÁRAT LÜKTETETT, AZ MÁR NEM IGAZÁN VAN, DE EZ A FÁJDALOM...., ÉS A COMB CSONTOM IS FÁJ!
A kérdező hozzászólása: És néha lüktet is egyet egyet!Nem tudom ez a terhesség velejárója-e de rossz érzés!Nem kell orvoshoz menni?
Szia!Úgy lüktet mintha az ideg ugrálna?
Megint én vagyok nekem is voltak ilyen fájdalmaim és a doki megnyugtatott hogy ez azért van mert tágulnak a csontok meg ......!De azért menj te is el dokihoz mert kitudja, jobb a biztos.Majd írd meg hogy mit mondott(ha mész)!
Szia! Szerintem mindenképpen menj el dokihoz mert lehet akár egy fertõzés is. Inkább elõzd meg a baj.

Tompán fáj az alhasam és belenyilal néha a fájdalom a combomba! Ez normális ilyenkor?

Ha pihenek akkor enyhülnek a fájdalmak...31 hetes kismam

Legjobb válasz: Nekem a 29. hét körül mondta az orvosom, hogy számítsak ilyesmire, de nálam nem jelentkezett. Azért, ha rendszeressé válna a fájdalom vagy keményedne a hasad szabályos idõközönként, menj orvoshoz!

Nekem a 29. hét körül mondta az orvosom, hogy számítsak ilyesmire, de nálam nem jelentkezett. Azért, ha rendszeressé válna a fájdalom vagy keményedne a hasad szabályos idõközönként, menj orvoshoz!

Mennyire normális az erős zavaró fájdalom a combtöveknél, medencénél (főként joboldalon jelentkezik). Iletve mellek közt, bordáknál és derekon? 30hetes kismama.

Szörnyen fáj a combtövem, még ha senmit se csinálok csak fekszem akkor is (napok óta mást senm teszek). A melkasi iletve bordafájdalom gondolom normális lehet, de kicsit furcsálom hogy enyire zavaró lenne és inkáb csak a job oldalamon jelentkezik. Megis avgyok fázva 1hete körübelül. Remélem tudtok pár jótanácsot adni.

Legjobb válasz: Szia!Nekem is fáj a combtövemnél,és néha a hüvelyembe is nyilalgat.Szerintem normális.Bár elég kellemetlen,és hol van még a vége. :( 31+6 hkm

Szia!Nekem is fáj a combtövemnél, és néha a hüvelyembe is nyilalgat.Szerintem normális.Bár elég kellemetlen, és hol van még a vége. :( 31+6 hkm
Nekem is kb. a 20 héttõl jelentkezett ez a fájdalom a combtöveknél, medencénél, és elõtte a farokcsontnál is. Nekem azt mondta a nõgyógyász, hogy ez a combtövi fájdalom természetes, és azért van, mert nyúlnak a méhszalagok, ahogy nõ a hasad, meg a baba. Könyvek azt írják, hogy kb. a 24. hétig jellemzõ, de nekem is megmaradt, bár nem olyan intenzíven, most vagyok 29. hetes. De pl. ha öltözök, egyik lában emelem, akkor nagyon érzem. Már nincs olyan sok hátra, kitartás, és boldog babavárást Neked!
Sziasztok! Sajnos normális:-( Nekem is van, de csak a bal combtövemnél.nekem fekvésnél (oldalt fekvésnél)jön elõ, illetve mikor öltözködöm, alig bírom emelni a lábam. Elõször én is azt hittem, hogy ez valami egyedi dolog lesz, de hallottam, hogy másnál is elõfordul. Én most múltam 38 hetes és még mindig jelen van. Lehet, hogy nem annyira intenzív, de megmaradt, ez már csak szülés után fog elhagyni engem! :-)
Teljesen normális, és ahogy haladnak elõre a dolgok, nekem pl. egyre durvább. 37 hetes km
Én magnerotot szedtem rá orvosi tanácsra és elmúlt!
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek:)
Én olvasva ezeket a sorokat kicsit aggódom. Ugyanezeket a tüneteket élem át. 28 vagyok elsõ baba. Medence-, combtõ-, és farokcsont fájdalom, emellett nem tudok sokat állni, mert az egész lábam tõbõl le akar tõle szakadni, üléstõl meg a csípõm fáj, és még dagad is a lábam. CSAK AZ A BAJ HOGY ÉN MINDÖSSZE 10-11 HETES VAGYOK!!! akkor is normális ez ha ennyire pici még a babukám?

Kaparás után mennyi ideig normális az alhasi fájdalom és pecsételés?

Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem missed ab. miatt volt "kaparásom", aminek az volt az elõzménye, hogy több, mint 1 hétig folyamatosan véreztem a beavatkozás elõtt. Ehhez képest utána csupán néhány napig volt enyhe vérzésem és enyhe fizikai fájdalmam. Viszont én szedtem a homeós Arnica-t, ami nálam nagyon bevált vérzéscsillapításra. Ettõl függetlenül még pár hétig nagyon érzékeny voltam, pl. ha nehezet emeltem (pedig azt hittem, már bírom), egybõl újrakezdõdött a vérzés. Mielõbbi testi-lelki felépülést neked!

Nekem missed ab. miatt volt "kaparásom", aminek az volt az elõzménye, hogy több, mint 1 hétig folyamatosan véreztem a beavatkozás elõtt. Ehhez képest utána csupán néhány napig volt enyhe vérzésem és enyhe fizikai fájdalmam. Viszont én szedtem a homeós Arnica-t, ami nálam nagyon bevált vérzéscsillapításra. Ettõl függetlenül még pár hétig nagyon érzékeny voltam, pl. ha nehezet emeltem (pedig azt hittem, már bírom), egybõl újrakezdõdött a vérzés. Mielõbbi testi-lelki felépülést neked!
A kérdező hozzászólása: Most szombat délután vetéltem el, este már fent voltam a mûtõben. Tegnap alig éreztem valamit, pici vérzésem volt csak. Ma viszont õrülten fáj, bár a vérzés nem erõsödött. Kb egész nap feküdtem, azért sem értettem, hogy mi ez a hirtelen felerõsödõ fájdalom :S
A kérdező hozzászólása: Ja és köszi :)
szia! nekem is volt ilyen. Olyan is elõfordult, hogy két napig nem volt semmi utána megint. 5 hetes anyuka
Próbálj meg többet pihenni.Én is voltam így, a segítség minimális volt, egyedül kellett boldogulnom egy kisbabával + házimunka. Ha sok volt aznap, olyankor véreztem újra.
Az elõzõ voltam. Kérd meg a párod, vagy anyukádat, anyósodat, ha tudnak, segítsenek Neked, hiszen neked is regenerálódnod kell, pihenned, hogy türelmed legyen a kisbabádhoz, esetleg a testvéréhez ha van, a párodhoz hogy mosolygós anyukát lássanak. Tapasztalatból írom neked, hidd el.

Normális az alhasi fájdalom, és az oldalról nyilalások 34 hetesen?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, a méh tágulásával és a tartóizmokkal lehet összefuggésben. Ha órákig tart vagy erõsödik, én felkeresnék egy orvost vagy hétvégén felhívnám az ügyeletest.

Elõfordulhat, a méh tágulásával és a tartóizmokkal lehet összefuggésben. Ha órákig tart vagy erõsödik, én felkeresnék egy orvost vagy hétvégén felhívnám az ügyeletest.
Nekem a vesém fáj, és vannak szintén alhasi fájdalmaim is. Nem tudom, mikor voltál dokinál vagy mikor aktuális újra meglátogatnod, de mindenképp mondd majd neki. Egy 35 hetes kismama
szia! Hogy vagy most?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi jól vagyok, már igaz szinte egész éjjel görcsöltem:(
szia! Szerintem egy-két napon belül meg lesz a baba..lehet már ma este??:-)) a hideg font kihozza...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!