Találatok a következő kifejezésre: Normális az azért (119 db)

Hogy a társkereső oldalakon minden férfi csak szexet keres az azért van, mert minden férfi csak szexet akar, vagy azért, mert a normális férfiak nem a neten ismerkednek?

Legjobb válasz: Biztos ismerkednek neten olyanok is, akik nem csak szexet akarnak (bár errõl nem igazán van tapasztalatom, még nem ismerkedtem ott). Viszont a valóságban nagyon sok olyan srác van, aki nem csak szexet akar, szóval inkább azt mondanám, hogy egyszerûen csak rossz embereket fogsz ki mindig, ez pech, de ettõl még ne legyél elõítéletes a férfiakkal. :) Vannak köztük meglepõen normálisok is ;) Csak ehhez kell némi emberismeret. :) 21L

Biztos ismerkednek neten olyanok is, akik nem csak szexet akarnak (bár errõl nem igazán van tapasztalatom, még nem ismerkedtem ott). Viszont a valóságban nagyon sok olyan srác van, aki nem csak szexet akar, szóval inkább azt mondanám, hogy egyszerûen csak rossz embereket fogsz ki mindig, ez pech, de ettõl még ne legyél elõítéletes a férfiakkal. :) Vannak köztük meglepõen normálisok is ;) Csak ehhez kell némi emberismeret. :) 21L
2.
pontosan a normálisak nem a szexpiachálón ismerkednek
Ne általánosíts! Azért, mert te ezeket veszed észre ettõl függetlenül vannak még, akiknek nem ez a fontos. :) Ez vonatkozik a való életre és a társkeresõ oldalakra is egyaránt.

Novemberben jött meg először, és 3 napig tartott. Azóta viszont nem volt. Tudom, hogy az elején még nem áll be, de az azért akkor sem normális nem?

Legjobb válasz: de normalis, van hogy 2 evig is eltart mig belall rendszeresre. ha juniusig nem jon meg azert akkor menj el dokihoz, de addig nem kellparazni szerintem.

de normalis, van hogy 2 evig is eltart mig belall rendszeresre. ha juniusig nem jon meg azert akkor menj el dokihoz, de addig nem kellparazni szerintem.
De, normális. Én is ismerek olyat nem is egyet, akinek az elsõ után hónapokig nem volt. Ne aggódj! De ha az megnyugtat, menj el nõdokihoz.
Nekem is az elsõ után hónapokig nem volt, de utána is évekig nehezen állt be. Normális!! Már voltam nõdokinál, és õ mondta, ha kicsit rendszertelen is, az sem feltétlen jelent bajt, sõt... hormonok "játéka"
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszi a válaszokat, megnyugodtam.

Normális hogy le k***áznak azért mert csinosan öltözködök?

Legjobb válasz: Nem normális, az se normális hogy ha szexin öltözik valaki azt lek*rvázzák. Nem egy ruhától lesz valaki k*rva.

Nem normális, az se normális hogy ha szexin öltözik valaki azt lek*rvázzák. Nem egy ruhától lesz valaki k*rva.
valószínûleg tényleg úgy öltözködsz, érdemes figyelni mások reakcióját:)
Nem a ruha teszi az embert, ergo nem attól lesz valaki k*rva, hogy így vagy úgy öltözködik. Persze van k*rvás öltözködés, ami messze van a csinostól. Hogy öltözködsz? Csak úgy tudunk tisztán látni.
A kérdező hozzászólása: teljesen normálisan. semmi ribancos meg ilyen cucc. úristen!
ha normális kereteken belül öltözködsz csinosan, akkor szerintem csak irigyek, és azért mondják ezt. én is irigykedek a jó alakú, csinos lányokra, de eszembe nem jutna lek*rvázni õket csak emiatt. ne törõdj velük, nem érnek annyit!:)
Mit értesz normális alatt? Nadrág? Szoknya?
Tudnál képet mutatni hogyan öltözködöl?

Normális az, hogy már ugyan harmadik hónapja szedem a Lyndinette30at, de a mostani menstruációm allatt görcsöltem, igaz kicsit, maximum közepesen.. szóval nem durván... de azért kellemetlenül görcsölgettem. Normális ez?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, de mindig görcsölök egy picit, amikor beveszem az utolsó szemet másnap, valamint amikor megjön, az elsõ napon görcsölök. Szerintem normális, amíg nem szedtem a fog. gátlót nekem elviselhetetlen görcseim voltak, egész nap fel sem tudtam kelni. Enyhítette, de nem múlasztotta el a görcsöket.

Én 4 éve szedem, de mindig görcsölök egy picit, amikor beveszem az utolsó szemet másnap, valamint amikor megjön, az elsõ napon görcsölök. Szerintem normális, amíg nem szedtem a fog. gátlót nekem elviselhetetlen görcseim voltak, egész nap fel sem tudtam kelni. Enyhítette, de nem múlasztotta el a görcsöket.

Normális az ilyen ember, aki azért kezdett mocskolódni mert ugyan azt a nevet választottuk a gyerekemnek, mint amilyen nevû neki is van?

Tegnap voltam uh-n ahol mondták fiú gyanús a babám, erre tegnap sikerült találni is neki nevet, fõleg a jelentése tetszett mert úgyan azt jelenti a lányunk neve mint ez a név. Máté-Isten ajándéka. Tegnap megosztottam néhány ismerõssel, erre tegnap már írt nekem az egyik csaj, hogy neki mocskolt ez a másik, szó szerint ez: " Ez a ... undormány a gyerekével együtt, oká.dok tõlük, Sok mindent tudok róluk szegények szerencsétlenek nagyon" na ami kiakasztott az hogy szájára vette a gyerekem, a másik lehet nem dúskálunk a pénzben, de párom rendesen dolgozik kõmûvesként, én meg itthon vagyok a kislányunkkal és most pocakban a tesóval. Nem tudom tán levédette a Máté nevet, vagy tán õ találta ki esetleg õ tetette a naptárba, ezt se hinném, akkor mi köze hozzá, másrészt mi jogon mocskol, fõleg a gyerekemet?!

Legjobb válasz: Nem normális egyáltalán. A Máté egyébként is elég gyakori név, ha az ismerõsöd olyan nevet akart a gyerekének, ami másnak nincs, miért nem választott egy ritkább nevet?

Nem normális egyáltalán. A Máté egyébként is elég gyakori név, ha az ismerõsöd olyan nevet akart a gyerekének, ami másnak nincs, miért nem választott egy ritkább nevet?
Ezért nem kell mindent megosztani a közösségi oldalakon. Még meg sem született már is kiírtad? Ráértél volna akkor ha majd megszületik. Nyilván nem normális aki ilyeneket ír, mint az ismerõsöd, de most mit vársz tõlünk? Megerõsítést?
A kérdező hozzászólása: nem interneten irtam ki, szóban mondtam pár embernek.
A kérdező hozzászólása: nem megerõsítést vártam, egyszerûen csak iszonyú rosszul esik, bánt ez a dolog, és fõleg az hogy a gyerekemet aki 19 hónapos és semmirõl nem tehet mocskolja.
Na most ez akkor vagy igaz vagy nem. Az ilyen hogy egyik ember mondta, hogy azt mondta a másik. Hát, tudod...? Most akkor kit mocskolt szerinted?
Nyugi, nem kell ilyen hülye p.csák véleményére adni. Hát még ha vmi nagyon ritka nevet adott volna a gyerekének, akkor megértem... de azért a Máté nem olyan hû de ritka. Úrinõ egyébként sem beszél ilyen mocskos szájjal, és nem undormányoz le egy másik nõt, de fõleg az ártatlan gyereket nem kellene belekeverni. Hisztériás neveletlen paraszt. Amúgy Dóra / Dorottya a leányzó? Én Dorottya vagyok, és imádom a nevem... Dóra meg a legjobb barátnõm :) .
En most legszivesebben a szajaba lepnek...
A kérdező hozzászólása: Dóra a lányom :)
a bátyám neve is Máté. egy barátnmnek a nevem meg Máté Dóra. akkor most õk is ássák el magukat? :D:D:D:D

Normális az, ha azért lenéznek, mert a kínaiból van táskám és bakancsom?

Valamint a New Yorker-ben szotam vásárolni, de csak ha akció van (ha 1000 Ft alá viszik le valaminek az árát) . Nagyon rosszul esik, hogy e miatt lenéznek. Miért? :(

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán ne foglalkozz ilyenekkel.Normális dolog,hogy mindenki addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér.Amúgy meg a feleségemmel megtehetnénk,hogy pénzt nem nézve vásárolgassunk különbözõ plázákban de nem tesszük mert egyszerûen nem tartjuk szükségesnek,attól még nem leszünk emberek,ha több tízezres ruhákba páváskodunk,nem ez teszi az embert emberé.Egyébként néha elmegyünk a Sárkánycenterbe körbenézni és meglepõdnél,hogy ott hány plázacica és menõ-manó srác megfordul,nagyon sok....Szóval ha ez miatt lenéznek akkor az csakis az õ "szegénységük"

Szerintem egyáltalán ne foglalkozz ilyenekkel.Normális dolog, hogy mindenki addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér.Amúgy meg a feleségemmel megtehetnénk, hogy pénzt nem nézve vásárolgassunk különbözõ plázákban de nem tesszük mert egyszerûen nem tartjuk szükségesnek, attól még nem leszünk emberek, ha több tízezres ruhákba páváskodunk, nem ez teszi az embert emberé.Egyébként néha elmegyünk a Sárkánycenterbe körbenézni és meglepõdnél, hogy ott hány plázacica és menõ-manó srác megfordul, nagyon sok....Szóval ha ez miatt lenéznek akkor az csakis az õ "szegénységük"
Ne zavarjon ez téged. Így legalább meg tudod állapítani, kivel érdemes barátkozni. Azzal, aki nem az anyagi helyzete szerint ítéli meg az embereket, hanem a gondolatai és a tettei alapján.
Ez a mai társadalom..idáig süllyedt a világ és sajnos ez még rosszabb lesz...Egyébként gondolom ezek az elkényeztett 13-17 évesek..
Ne ámítsd magad, az ember helyét a társadalomban sok dolog meghatározza, az egyik ilyen a pénz. Jobban jársz, ha elkerülöd azokat, akik emiatt lenéznek, de azt tudomásul kell venned, hogy ez sohasem fog változni, a sikeres ember nem csóró.
Mert materialista szerencsétlenek, akiket egy szikla szélérõl kéne lelökni.
Aki ezért lenéz, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt! Magadban röhögd ki és ennyi :) Egyébként a hûdemárkás, hûdedrága cuccok is kínaiak, és sokszor még addig sem tartanak, mint a "kínaikínaiak" :)
Igaza van az elõzõnek, a plázabutikokban árult cuccok nagy része is Kínában meg Pakisztánban meg hasonló helyeken készül, csak azért drágább, mert a plázában baromi magas a bérleti díj, viszont kevesebb az áru és kisebb a forgalom, mint a kínaiban. Én nem is tudom megkülönböztetni, hogy mi honnan származik, én is szoktam itt is, ott is vásárolni, de nem látok olyan nagy minõségi különbséget.

Normális az h még 11 vagyok és a mellem már elég nagy? Azért nem annyira nagyon de az osztálytársaimnak nagyon kicsi még d eviszont a hatodikos lányoknak emg kb akkor mnit az enyém.

Azért nem annyira nagyon de az osztálytársaimnak nagyon kicsi még d eviszont a hatodikos lányoknak emg kb akkor mnit az enyém.

Legjobb válasz: Nálunk az egyik lánynak már harmadikban D kosaras volt. Amúgy szerintem nincs semmi baj, ez normális, mármint a normál kereteken belül. Anyukádat kérdezd meg, :)

Nálunk az egyik lánynak már harmadikban D kosaras volt. Amúgy szerintem nincs semmi baj, ez normális, mármint a normál kereteken belül. Anyukádat kérdezd meg, :)
Érettebb vagy, de semmi baj. Senki nem fejlõdik egyformán.
Normális :) Nálunk az egyik lánynak már akkor elkezdtek fejlõdni a mellei, amikor a többi lánynak még semmi nem volt. 15 évesen olyan nagy mellei vannak, mintha megcsináltatta volna =)
Ez normális, annyi hogy te fejlettebb vagy, a felnõtteknek sem egyforma méretû, alakú a melle, van aki kis mellû, van aki nagy, így gyerekeknél is különbözõ mell méretek vannak, van akinek a te korodban, vagy még nálad 2 évvel idõsebb fejjel sincs melle, valakinek meg akár 8évesen már nõhet a cicije..Nem is egy ütembe fejlõdnek a gyerekek sem, van aki igen késõn kezd el fizikálisan és nemileg érni, míg más meg korán.A gyerekek is eltérõ fizikai adottságokkal rendelkeznek.Ez normális, fejlett kislány vagy.
A kérdező hozzászólása: Óhh köszönöm szépen a válaszokat :)
Korábban érsz. Tök normális.

Normális az az ember aki azert elválik hogy kizárhasson a későbbi haszonból? (ráadásul van 2 kisgyermekünk 4 és másfél éves)

Legjobb válasz: Ez nem normális, de tényleg ez lenne az ok? Érthetetlen, hogy ezért válik valaki. Más lehet a háttérben, csak azt nem tudod, vagy nem mondja meg. Azt sem mondanám, hogy könnyû erre fogni, mert nem könnyû. Ilyen eszement indokot...!?

Ez nem normális, de tényleg ez lenne az ok? Érthetetlen, hogy ezért válik valaki. Más lehet a háttérben, csak azt nem tudod, vagy nem mondja meg. Azt sem mondanám, hogy könnyû erre fogni, mert nem könnyû. Ilyen eszement indokot...!?
Az ember azért vállik mert már nem müködik a dolog 2 ember között. Ha eldönti hogy õ vállni akkar bármiért akkor kezd el agyalni az anyagiakon és ilyemkor jelentik ki (föleg férfiak) hogy ök nem osztoznak a pénzen. Persze errõl a bíroság dönt nem ök.
Magyarul bele ültél a jóba, de cserébe a férjednek vannak elvárási, amit Te nem akarsz teljesíteni Nem mind arany, ami fénylik... Erre is gondolhattál volna, amikor csak a pénzt nézted...
A 8.26. nem tudom hol él, de nem Magyarországon , az biztos. Váláskor soha nem a nõ kerül kiszolgáltatott helyzetbe, hanem mindig a férfi. A nõk még a gyatyát is leakarják húzni róluk. Nem biztos, hogy a férjed a hibás, neked is benne van a kanalad, ha válni akar. Lehet, hogy csak a pici gyerekkel törõdsz, a házasságoddal pedig nem!
-Mondta neked a férjed, hogy emiatt (haszonból kizárni) akar válni, vagy ezt csak te gondolod egy kis rosszindulattal? (Mert így jobban hangzik, hogy miért is akar válni...) -Miért hivatkozol a két kisgyerekre? Akkor a te hibáid -amik a házasság megromlásában neked felróhatók-, nem számítanak, vagy mi?
"gondolom arra gondolsz h esetleg meghalnak a szülei és nem szeretné, h részesülj az örökségbõl, v vállalkozást indít be és abból lesz haszna....stb " Az örökség házasságon belül is külön vagyonnak számít, ezért felesleges papírt íratnia.
nem
Jaj, hagyjuk már ezt a dumát! Szerintem arról van szó, hogy a kérdezõ férje lelépett (vagy õ maga a férj), és az esélyeit latolgatja. 1. A feleség semmit nem örököl automatikusan, csak ha így szól a végrendelet, amit ugye a férj nem megírni, ha nem akar pénzt adni a nõnek. Mindent a gyerek örököl, a feleségnek haszonélvezeti joga van, ami viszont erõsebb, mint a tulajdonjog. 2. Közös bankszámlán lévõ pénz arányos része a feleségé, akkor is, ha a férj többet keresett, vagy a feleség egyáltalán nem. Ez örökléskor és váláskor is így van. 3. Házassági szerzõdés nem házasságkötés elõtt van? Amúgy semmi értelme, mert a házasság elõtt szerzett vagyonról rendelkezik, ami tök fölösleges, mert a magánvagyon nem válik közössé, 15 év házasság után sem. (Kivéve a szokásos mértékû mindennapi életvitelt szolgáló tárgyak, pl. porszívó, az is csak 15 év tán, ugyan ki fog egy 15 éves porszívón vitatkozni?!) A 4. A házassággal vagyonközösség jön létre, a közösen szerzett javak 50-50%-ban illetik a feleket (váláskor), akkor is, ha az egyik fél többet keresett vagy a másik egyáltalán nem. Szerintem ezt a házassági szerzõdés sem befolyásolhatja, hiszen egy törvényt szerzõdéssel nem lehet felülírni. Szerintem. Mindettõl eltekintve, szerint tök mindegy, miért akar válni az állítólagos férj, ha válni akar, NEM SZERETI a feleséget. Én biztosan nem akarnék olyan férfival élni, aki nem szeret.
gondolom arra gondolsz h esetleg meghalnak a szülei és nem szeretné, h részesülj az örökségbõl, v vállalkozást indít be és abból lesz haszna....stb természetesen nem normális, én is ismerek ilyen embert, valamelyest biztos h együtt jutottatok idáig és a "jóból" meg egyedül akar részesülni, sajnos egyre jellemzõbb emberi tulajdonság és sajnálom h az ilyen még a gyerekeire se gondol...erre szokták mondani, h költse a pénzét gyógyszerre
Ügyvédet kellene fogadnod, ha most nincs pénzed, akkor a helyzet ismeretében tudja, hogy késõbb lesz, egyelõre kisebb összegért is elvállal téged. Sajnos mindig mondom, hogy a nõk helyzete rossz ebben az országban, nincsen biztosítva a gazdasági önállóságuk! Válásnál kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek.
és olyanra nem gondoltál h megvédeni akar?olyan céget alapít amivel a teljes vagyonával felel ha házastársak vagytok akor gyakrolatilag a te részedet is bukhatja. szoval megvédeni akar csak. persze nem biztos de ezis lehetõség. mért kell mindig a legszemetebbnek hinni?
A késõbbi haszonhoz neked mi közöd? Nem te dolgozol meg érte. Gyerektartást meg nyilván fogsz kapni. A pasi nem a gyerekeket akarja kizárni, hanem téged.
Ha olyan jól keres a férjed, akkor a gyerektartásból is vígan megélsz. Ha el akar válni, akkor el is fog. Legfeljebb minnél tovább húzod, annál szarabb lesz a gyerekeknek, hogy látják az egész procedúrát amíg felnõnek. Ha hamar túl lesztek rajta, akkor õket is megkíméled egy töréssel.
Szerintem már elég sok fogalmaasban tetted fel ugyanezt a kérdést: 1. Ha a férjed válni akar, akkor el fog válni, akár akarod, akár sem. 2. Ne irj alá semmilyen lemondó nyilatkozatot, hanem menj be a birósági panasznapra és ott érdeklödj. 3. NE tegyél fel még több kérdest ugyanahhez a témához, mert akkor sem kapsz más a válaszokat.
Normálisnak normális, hiszen amikor az ember ésszerûen cselekszik, az normális, és õ biztos tudja, miért teszi ezt, minden bizonnyal megvan rá az oka. Hogy korrekt dolog-e? Azt már nektek, kettõtöknek kell tudni, még az is lehet, hogy az. Az elõttem szólók vázolták nagyjából, hogy mikor lehet erre valakinek nyomós oka, és akkor tök korrekt.
Egyetértek a 6.18.-al. Ismernünk kellene a férj indokait is. Váláskor a gyerekeket szinte mindig az anyánál helyezik el. A férj pedig fizethet. Ezt nyilván a férj is tudja. Ha mégis a válás mellett dönt, akkor komoly oka lehet erre,
Az elsõ válaszoló nagyon határozottan egy nem-et válaszolt. Én a választ körülményektõl függõvé teszem. Ha feltételezzük hogy a "haszontól elszakított" házastárs normálisan viselkedik, nem szórja a pénzt, akkor egyetértek az elsõvel. Ha viszont igenis elpazarol komoly összegeket a közös vagyonból, akkor egyet kell értenem a válni akaró féllel, minél súlyosabb a helyzet, annál inkább. Mert én se akarnám pénzelni, ha mondjuk játékszenvedélye van és elmegy rá a pénzünk... És ilyen esetben a "ráadásul van 2 kigyermek" az pedig egy érv a válás mellett! Nehogy már a gyerekre szánt pénzt is eljátsza! Tehát családon belüli pénzmozgások ismeretének hiányában nem lehet erre precíz választ adni. Biztos vagyok benne, hogy nem a válni akaró fél él a másik vagyonából...
Házasságban ennek nem kellene felmerülnie, de gondolom a férjed sok rémtörténetet hallott és ezért ez a reakció. Ne vedd személyes sértésnek, rengeteg az ocsmány válás, aminek többnyire a szenvedõ alanyai férfiak. Én nõ vagyok, mégsem mennék férjhez soha házassági szerzõdés nélkül. Ami az enyém, az az enyém. Ilyen szerzõdést most is írhattok, hogy mi kié, talán ezt felajánlhatnád, így nem kell a késõbbi kellemetlenségektõl tartani egyikõtöknek sem, és a válás máris feleslegessé válik.
Normális. elsõre senki sem isteni szexmágus.
Az elsõ alkalom általában nem különösebben élvezetes, az esetek majdnem felében kifejezetten rossz élmény.
Normális, nekem sem volt egy hûha, nagyon fájt az elsõ, de utána mindig egyre jobb lett.
Normális. Az esetek többségében kis vérzés is van, tehát attól se kell félni, a lényeg hogy csak óvatosan és gyöngéden csináljátok eleinte, amig meg nem szokjátok.
Ez aranyos kérdés. Normális igen és nem visszataszító hanem emberi.
Nekem sem ugyanakkora, az egyik kerekebb, a másik meg hosszúkásabb. Senkinek nem egyforma az arca két oldala. Ha elég feltûnõ akkor sminkkel tudsz korrigálni, én is így szoktam. Így ugyanakkorának látszik a kettõ.
azért ha nagyon feltünõ, akkor az nem biztos, hogy normális. lehet, hogy exophtalmus. ez a szemkidülemkedése, keress rá. ezt medrolkúrával tudják kezelni. képet csatolhatnál és akkor megtudnánk mondani pontosan, hogy mennyire vészes.
nekem is másmilyen.Tusozásnál a bal szememet egy kicsit vastagabban kell kihúznom:P
nekem is nagyon az egyik:D
A kérdező hozzászólása: fúk véleményére is kíváncsi lennék!számotokra ez mennyire visszataszító?imserkedésnél pl
nekem is nagyobb az egyik, sõt, fél centivel lejjebb van, meg másabb a formája is.. nem korrigálom, egyformán sminkelem mindkét szemem, de én azt javasolnám, hogy a nagyobb szemedet egy nagyon picit sötétebbre fest (jobban húzd ki szemceruzával), mert az kicsinyíti, a kisebb szemed pedig picit világosabbra fesd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugodtam!És sminkkel hgy tudok korrigálni rajta?
Nekem is kisebb az egyik. Bár csak akkor látható, ha jól megnézi az ember. Egyébként nem visszataszító. Minden embernek eltér egy kicsit, csak van akinek jobban és van akinek kevésbbé látszik.
A kérdező hozzászólása: De nekem ez kiskorom óta így van szóval nem hiszem, hogy ez a betegségem lenne!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!