Találatok a következő kifejezésre: Normális az a terhesség elején hogy (3 db)

Normális az olyan a terhesség elején hogy a cici nagyon viszket?

Ma vagyok a 24. napon a ciklusaim 30-31 naposak, tegnap arra lettem figyelmes, hogy a ciciim nagyon el kezdtek viszketni! Lehet ez valami terhesség "el?jele"? Tapasztaltatok már ilyet?

Legjobb válasz: Szia!! Nekem viszkettek, bár nem ilyen korán! Bár az is elõfordulhat, hogy ha tényleg babás vagy, beindulank a hormonok és nõni kezdenek... Nekem ilyen tájban már állandó pisilés volt a jel, úgyhogy elképzelhetõ, hogy ilyen korán legyen ez a jele a terhességednek! Drukkolok!

Szia!! Nekem viszkettek, bár nem ilyen korán! Bár az is elõfordulhat, hogy ha tényleg babás vagy, beindulank a hormonok és nõni kezdenek... Nekem ilyen tájban már állandó pisilés volt a jel, úgyhogy elképzelhetõ, hogy ilyen korán legyen ez a jele a terhességednek! Drukkolok!
nekem is késöbb kezdett csak viszketni ugy a mensi megjövetele tályékán.addig nem.csak a szokásos ciklusos melnagyobbodás volt ami minden mensi elött szokott.szerintem is picit korai lenne még, de kitudja, bár igazad lenne. drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Igen! Én is erre tippeltem, hogy korai lenne még, hiszen van még 1 hetem a mensiig! Bár a mellnagyobbodás, és a feszülés lassan aktuális lesz! Azért köszönöm a válaszokat, de én remélem baba lesz! Jó lenne!

Normális, ha a terhesség elején meg voltam győződve arról, hogy szó sem lehet apás szülésről, most meg már inkább az ellenkezőjére hajlok? 25. hétben vagyunk és egyre többet foglalkoztat a dolog.

Csak akkor lehet bent a papa, ha vmilyen tanfolyamot elvégzett vagy nem muszály hozzá??

Legjobb válasz: Szia! Nem kell hozzá semmilyen tanfolyam. Szerintem egyre több kórházban divat az apás szülés. Azért ahol szülni fogsz kérdezz rá hogy a párod is bent lehet-e. Mostanában már nagymamás szülés és barátnõs szülésrõl is hallottam.

Szia! Nem kell hozzá semmilyen tanfolyam. Szerintem egyre több kórházban divat az apás szülés. Azért ahol szülni fogsz kérdezz rá hogy a párod is bent lehet-e. Mostanában már nagymamás szülés és barátnõs szülésrõl is hallottam.
Normális, én is hasonlóképpen voltam. Nagyon jó volt, hogy velem volt a párom, így utólag el sem tudom képzelni, milyen lett volna egyedül végigcsinálni az egészet. Amúgy nem kell semmit hozzá elvégezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!! Szegeden fogok szülin, remélem, bent lehet Õ is!!

MOst 2-szorra maradt ki, az első kimaradás után 2 tesztet próbáltam, melyek negatívak lettek. Nem tapasztalok semmit, minden normális, lehet az mégis, hogy a tesztek ellenére terhes legyek? Tévedhet a terhesség elején a teszt?

Legjobb válasz: Csak a legelején tévedhet, ha korán teszteltél. De ha kimaradás után több nappal teszteltél, az már elég tuti sajnos. Valószínûleg rendetlenkednek a hormonjaid, menj el dokihoz.

Csak a legelején tévedhet, ha korán teszteltél. De ha kimaradás után több nappal teszteltél, az már elég tuti sajnos. Valószínûleg rendetlenkednek a hormonjaid, menj el dokihoz.
Illõ lenne felkeresned egy orvost. Én már biztosan mentem volna, mert ez egyáltalán nem normális, fõleg ha nem terhesség miatt maradt ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!